Anglická Premier League - preview 5. kola

12.09.2009, 10:59, aktualizováno 13.09.2009, 09:43
Previews
Neděle nabízí dva zajímavé zápasy anglické ligy. Tím prvním je birminghamské derby, ve čtvrt na šest pak hraje Fulham s Evertonem. Zatímco derby často končí remízou, zápasy Fulhamu s Evertonem obvykle vítěze najdou.
Blackburn Rovers - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Ewood Park bude v sobotní odpoledne zaplněn fanoušky, kteří budou věřit v první letošní vítězství a v první gól na tomto stadionu. Nováček z Wolves ale bude chtít konkurentovi sebrat všechny body.

Rovers nezačali nikterak dobře, když si po dvou prohrách připsali první bod za bezbrankovou remízu s West Hamem. S předešlými soupeři však hráli přinejmenším vyrovnanou partii a po bodech sahali, Wolves tak nečeká žádná procházka růžovým sadem. Ewood Park si rekordní tři zápasy nezakřičel gól, dohromady je to pak něco málo přes pět hodin hry, a právě nováček z Wolverhamptonu se jeví jako vhodný tým pro ukončení nelichotivé série.

Vždyť za jednadvacet zápasů v Premier League na hřišti soupeře vyhrál pouze jediný zápas a poslední duel v Blackburnu skončil vysokým vítězstvím domácích 5-1. Jinak se ve vzájemných zápasech hostitel často neraduje. Za devatenáct zápasů vyhrál tým s fanoušky v zádech jen pětkrát.

Wolves se zatím v cizím prostředí představuje vcelku dobře. Po důležité výhře ve Wiganu sice prohrál v Manchesteru City, nicméně Keogh nebyl daleko od dalšího nečekaného bodu, když v závěru překonaného Givena podrželo břevno. Naposledy si rychlým vstupem do druhé půle zajistili alespoň bod z domácího zápasu s Hullem. Manažer McCarthy tak snad ani nemůže podcenit zatím strádajícího soupeře. " Blackburn neměl dobrý začátek, ale Sam je lstivým zkušeným manažerem," prohlásil.

Blackburn marodka v žádném případě netíží, pouze dva hráči totiž mají svůj start nejistý. N'Zonzi potřebuje dát do pořádku nohu, McCarthy pak v útoku možná nepomůže kvůli kotníku. To hosté jsou na tom o poznání hůře, když otazník visí nad Ebanksem-Blakem a na hřiště se nepodívá hned šestice hráčů. Manažer Wolvesu nemůže počítat s Craddockem a Iwelumoem. Dále pak Kightly laboruje s nohou a trojici Murray, Ward a Foley trápí problémy s kolenem.
Blackburn Rovers - pravděpodobná sestava:
Robinson, Jacobsen, Samba, Givet, Chimbonda, Diouf, Andrews, Dunn, Grella, Pedersen, Roberts
Wolverham. - pravděpodobná sestava:
Hennessey, Stearman, Craddock, Mancienne, Elokobi, Halford, Jarvis, Henry, Milijas, Doyle, Keogh
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.40 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Burnley FC  (sobota 16:00)
Anfield Road přivítá v sobotu dva šestibodové celky. Zbytečně ztrácející Liverpool se utká s Burnley, který touží po prvních bodech ze hřiště soupeře.

Reds zatím mají sezónu jako na houpačce, zdali přestávka misky vah převáží na tu lepší stranu, se může ukázat již dnes. Pro Benítezův tým bude důležité najet na vítězný rytmus jen několik dnů před startem nového ročníku Ligy mistrů. Burnley ale ukázalo, že žádný tým není nepřekonatelnou porážkou, o čemž se přesvědčil i samotný Liverpool, který na domácím hřišti pomohl k získání ztracené sebedůvěry Aston Ville.

Na trávníku by se letos poprvé mohl ukázat Fabio Aurélio. Mimo hru zůstává Agger s problémy se zády, Aquilani si dlouho nezahraje kvůli kotníku a El Zhar má stále potíže s kolenem. Jinak ale manažera Beníteze marodka netrápí, navíc jeho španělští i angličtí hráči nemusí myslet na finále kvalifikace díky zajištěnému postupu.

Poslední setkání obou týmů se datuje do FA Cupu 2005. V lednu tohoto roku totiž, už snad nikterak překvapivě, podlehl velký favorit na hřišti soupeře nejtěsnějším možným výsledkem. Lepší vzpomínky má Liverpool na poslední ligové setkání. V roce 1976 porazil Burnley 2-0 a stal se mistrem, naopak jejich soupeř se musel z ligy poroučet. Obdobný osud měl i manažer hostů Owen Coyle, který právě na Anfieldu prohrál svůj poslední zápas jako hráč 5-2 a jeho Bolton spadl.

Burnley mile překvapilo mnoho fanoušků Premier League, když si na domácím hřišti poradili s konkurenty Liverpoolu z Manchesteru United a Evertonu. Na hřištích soupeřů je to ale očekávaná bída, která by mohla nováčkovi způsobit nemalé problémy. Po úvodní prohře se Stoke se totiž nemohli rovnat Chelsea. Po extrémně těžkém losu, kdy se nováček potká během pěti kol se čtyřmi týmy z pěti nejlepších v loňské sezóně, bude i zisk šesti bodů výborný.

Obdobně jako domácí manažer nemusí ani Coyle řešit větší problémy s marodkou. Jediným nedostupným hráčem bude Caldwell, který má problémy s třísly. Naopak poprvé se může v dresu Burnley představit útočník David Nugent, narozený právě v Merseyside. Debut by si tak odbyl proti týmu, kde v mládí odstartoval slibnou kariéru. Anglický útočník přišel na Turf Moorf na hostování z Portsmouthu.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Insua, Kuyt, Mascherano, Lucas, Benayoun, Gerrard, Torres
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Jensen, Mears, Bikey, Carlisle, Jordan, Alexander, Elliott, McCann, Blake, Fletcher, Paterson
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 5.75 - 12.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Manchester City - Arsenal FC  (sobota 16:00)
Arsenal se po kvalifikaci na mistrovství světa vrací do Manchesteru, kde by chtěl odčinit porážku od United. Tentokrát nastoupí proti City, které ve svých řadách ukrývá i dvě bývalé hvězdy Arsenalu.

Citizens mohou v sobotu prolomit jednu z delších sérií. Naposledy v roce 1986 totiž slavili pět ligových vítězství v řadě, zatímco v současnosti si připisují výhru z posledního zápasu loňské sezóny a prvních třech z té letošní. Dopomoci by k tomu mohl i ve formě hrající Adebayor, kterého dělí poslední trefa od padesáti gólů v nejvyšší anglické soutěži.

Otazník startu visí nad Brazilcem Robinhem, který si v kvalifikačním zápase poranil kotník. Ze hry je pak vyloučen Tevez, kvůli potížím s kolenem, obdobně je na tom i Santa Cruz. Johsona nepustí do hry třísla a v zápase neobjeví ani stále zraněný Kompany. Naopak své místo na placu by si díky zraněným ofenzivním hráčům měl udržet Bellamy.

Pro Manchester City nejsou Kanonýři vysněným týmem, alespoň však po bídných dvanácti letech, kdy si Arsenal hned sedmkrát odvážel všechny body, začal vyhrávat. Z posledních třech domácích zápasů vyhrál dvakrát, naposledy vysoko 3:0. V sobotu se střetne také nejlepší obrana (City stále letos neinkasovalo) a nejlepší útok, kdy ještě s nenáviděným sokem ze Spurs nastřílel Arsenal jedenáct branek za čtyři zápasy.

Pro svěřence manažera Wengera bude těžké vrátit se do pohodového rytmu, když těsně před přestávkou ztratili dobře rozehrané utkání jen kousek od stadionu Citizens. Po čtyřech úvodních výhrách v soutěžních zápasech se jim tak nedostalo zaslouženého klidného odpočinku, a tak se alespoň může těšit na možné návraty.

Na trávníku by se mohl objevit jak španělský Fabregas, tak také po dlouhých měsících český reprezentant Tomáš Rosický, který si svůj soutěžní debut odbyl v zápase se San Marinem. Po zranění se do tréninku vrátil i Walcott. V protipólu pak stojí Aršavin, ten nepotěšil svého manažera poraněnými třísly. Na hřiště nevyběhne ani Djourou a Nasri, Fabianski zase nadále nemůže krýt záda Almuniovi.

Pikantní pak bude zápas pro dvojici v domácích barvách. Jako kapitán se představí Kolo Touré a roli kritického střelce se objeví Adebayor. Dvojice, která ještě letos působila v dresu sobotního soupeře, se tak vůbec poprvé utká se svým starým známým. "Necítím nic zlého proti Tourému s Adebayorem. Svým bývalým hráčům jsem přál vždy jen to, aby byli šťastní. Odchody hráčů jsou součástí života a není to důvod, proč chtít, aby byli nešťastní. Jsem plně přesvědčen, že oni budou a přeji jim to," mluvil v dobrém jejich bývalý lodivod.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Given, Richards, Toure, Lescott, Bridge, Wright-Phillips, Ireland, Barry, Bellamy, Adebayor, Robinho
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Almunia, Sagna, Gallas, Vermaelen, Clichy, Denilson, Song, Bendtner, Diaby, Eboue, Van Persie
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.20 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Portsmouth FC - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
Přibližně v šest hodin odpoledne se bude minimálně jeden tým na Fratton Parku radovat z letošních prvních bodů. Portsmouth a Bolton totiž zaujímají dvě nejhorší pozice a stále čekají alespoň na remízu.

Pompey, stejně jako Bolton na hřišti hostí, prohrálo své jediné domácí utkání nejtěsnějším rozdílem 0:1. Dnes se tedy Fratton Park může radovat z první gólu do sítě soupeře. Domácí také mají nakročeno k vlastnímu rekordu v nejhorším začátku. Prvních pět zápasů neprohráli nikdy, momentálně jsou na tom obdobně jako naposledy v roce 1953. Bolton by prohrou připomněl ročník 1981/1982, kdy taktéž nezískal z prvních čtyř zápasů jediný bod. Wanderers tak navazují na loňský nepovedený závěr a momentálně čekají na ligové vítězství už dlouhých deset zápasů.

Portsmouth se v závěrečné fázi přestupového trhu opravdu snažil a přivedl hned několik hráčů. Danny Webber úspěšně dotáhl svůj přestup a společně s Tal Ben-Haimem, Kevinem Prince-Boatengem, Jamiem O'Haraem, Mikem Williamsonem, Aruna Dindanem a Hassanem Yebdou tak může dnes debutovat. Návrat pak hlásí brankář James, jehož koleno ho snad již pustí na trávník. Scházet naopak bude stále Diop a Finnan, kteří mají problémy s podkolenní šlachou, Primus léčící kotník a Wilson se trápí se strastmi s nohou.

Bolton si v posledním dnu přestupového okna přivedl na hostování Ivana Klasniče, který by měl vyvést tým ze střelecké mizérie. Nový hráč Boltonu byl však okamžitě po podpisu odvolán k reprezentaci, a tak si se svými spoluhráči poprvé zatrénoval až tento čtvrtek. Manažer Gary Megson navíc může být rád za reprezentační přestávku, když se mu prakticky vylidnila celá marodka. Na té zůstal pouze Gardner, který se tak do hry nepodívá, stejně jako Davies odpykávajíc si červenou kartu ze zápasu s Liverpoolem.

Další nová akvizice, obránce Zat Knight, tak vidí jasný směr, kterým by se jeho spoluhráči měli v sobotu vydat. "Musíme jet do Fratton Parku a nemyslím si, že bychom měli přemýšlet nad remízou. Musíme si tam jet pro všechny tři body," prohlásil sebevědomě nový stoper Boltonu.
Portsmouth FC - pravděpodobná sestava:
James, Vanden Borre, Ben Haim, Kaboul, Belhadj, Brown, Mullins, Mokoena, O'Hara, Piquionne, Smith
Bolton Wanderers - pravděpodobná sestava:
Jaaskelainen, Ricketts, Knight, Cahill, Samuel, K Davies, Cohen, M Davies, Muamba, Taylor, Elmander
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.10 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Chelsea čeká hodně náročný boj na Britannia Stadium, kde všechny síly vloží do obrany Stoke City. Vedoucí celek tabulky nastoupí pravděpodobně proti pětičlenné obraně aktuálně pátého mužstva, což je pro Stoke skvělý úvod.

Potters sezonu výborně a po čtyřech zápasech mají na kontě sedm bodů. Jejich zápasy však nejsou pro oko diváka nijak úchvatné, když ve čtyřech zápasech, v nichž hrál Stoke, padlo jen sedm branek. Z toho tři jdou na konto střelců Stoke, ostatní padly do sítě brankáře Sorensena.

Jedinou dosavadní prohru Potters zaznamenali s Liverpoolem a nyní je čeká další soupeř z Big Four. Na něj nemají nejlepší vzpomínky, když v lednu byl Stoke na Stamford Bridge blízko senzačnímu vítězství, ještě dvě minuty před koncem totiž vedl. Pak ale zaúřadovali Belletti s Lampardem a rozhodli o výhře Chelsea. Manažer Tony Pulis tuto prohru označil jako jeden z nejbolestivějších dnů, které ve fotbale prožil.

V sobotním duelu na Britannia Stadium se bude chtít se svými svěřenci podobného kolapsu vyvarovat, avšak zápas to bude extrémně těžký. Chelsea zatím zažívá skvělou sezonu, v Premier League ještě neprohrála a hřeje se na prvním místě tabulky. Její šňůra vítězných zápasů se tak již protáhla na devět (Premier League). Před zápasem pátého kola však neměl kouč Carlo Ancelotti prakticky s kým pracovat, když si hned 20 hráčů plnilo reprezentační povinnosti, což je úctyhodné číslo. Přesto by však měla být Chelsea připravena dobývat pětičlennou obranu soupeře, v níž by se měli poprvé objevit také nové posily Robert Huth a Danny Collins. Připraven je po zranění naskočit také útočník James Beattie. Blues budou nejspíše stále postrádat zraněné křídelníky Joe Colea a Jurije Žirkova.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Sorensen, Higginbotham, Huth, Shawcross, Wilkinson, Lawrence, Delap, Whelan, Etherington, Tuncay, Beattie
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Cech, Cole, Bosingwa, Terry, Carvalho, Ballack, Lampard, Mikel, Essien, Anelka, Drogba.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.00 - 4.25 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sunderland AFC - Hull City  (sobota 16:00)
Na Stadium of Light se v sobotu odpoledne střetne ambiciózní Sunderland s Hullem a předzápasové prognózy ukazují, že by měly zvítězit domácí Černé Kočky. Ti jsou aktuálně deváté, Hull až čtrnáctý.

V loňské sezoně se oba celky vyhnuly sestupu a přes léto značně obměnily své kádry. Především nový manažer Steve Bruce udělal v Sunderlandu menší revoluci, čímž vyvinul na svůj tým menší tlak. Svůj debut v dresu Černých Koček by si mohl odbýt obránce Michael Turner, pro nějž to bude dozajista pikantní příležitost. Právě z Hullu totiž do Sunderlandu před pár dny zamířil. Steve Bruce však bude muset řešit problémy na jiném postu základní sestavy, velké problémy s obsazením pozice brankáře. Craig Gordon i Marton Fulop si totiž přivodili zranění a není vůbec jisté, zda se alespoň jeden z nich stihne dát do pořádku. Až těsně před zápasem se tedy rozhodne, zda nastoupí mladíček Trevor Carson.

Také Hull si nakonec přivedl do svých řad velké jméno, které by se mělo v útoku objevit hned proti Sunderlandu. Jako volný hráč přišel Nizozemec Vennegoor of Hesselink, který loni působil v Celticu. Mimo hru stále zůstávají Ian Ashbee, Jimmy Bullard a Richard Garcia. Všichni kvůli zraněnému kolenu. V péči lékařů jsou i Dean Marney a Anthony Gardner.

Z historického pohledu hraje před zápasem vše pro Sunderland. Black Cats porazili Hull již čtyřikrát v řadě, na domácí půdě s ním navíc neprohráli od roku 1990. A Tigers nemají dobrou venkovní bilanci ani nyní, když v roce 2009 vyhráli pouze jediný zápas.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Carson, Bardsley, Turner, Nosworthy, Mensah, Cana, Cattermole, Richardson, Malbranque, Bent, Jones
Hull City - pravděpodobná sestava:
Myhill, Dawson, Sonka, Zayatte, Mouyokolo, Kilbane, Hunt, Olofinjana, Geovanni, Vennegoor of Hesselink, Ghilas
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.25 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Wigan Athletic - West Ham United  (sobota 16:00)
Wigan vstoupil do letošní sezony báječně, ale po výhře nad Aston Villou šly jeho výsledky od desíti k pěti a po čtyřech kolech se nyní pohybuje na hranici sestupového pásma. Proti Latics bude v sobotu stát West Ham United.

Wigan, jak již bylo řečeno, začal dobře, ale pak přišly prohry s Manchesteru United, nebo Evertonem a ostudné vypadnutí z Ligového poháru s Blackpoolem. Nyní je na čase, aby se Wigan opět zvedl a připsal si do tabulky důležité body. "Je to domácí zápas, a proto je důležité, abychom k němu přistoupili zodpovědně a získali si fanoušky na svojí stranu," řekl manažer Roberto Martinez, jenž bude mít k dispozici takřka kompletní kádr. Zranění vyléčili Jason Koumas i Olivier Kapo, avšak druhý jmenovaný ještě do zápasu nezasáhne.

Svěřenci manažera Gianfranca Zoly zatím nejvíce doplácejí na chabou gólovou produktivitu. V útoku byl doposud na všechno povětšinou sám Carlton Cole. Ten by ale měl mít nyní nového parťáka, když si Zola z Itálie přivedl Alessandra Diamantiho. Ten se skvěle uvedl v zápase rezerv, kde se trefil hned dvakrát z trestných kopů.

Vedle Diamantiho by si svůj debut v dresu Hammers mohl odbýt i Manuel Da Costa. K dispozici již bude po těžkém zranění také Valon Behrami. K zápasu na DW Stadium naopak neodcestuje Kieron Dyer.
Wigan Athletic - pravděpodobná sestava:
Kirkland, Melchiot, Scharner, Bramble, Figueroa, N'Zogbia, Koumas, Diame, Thomas, Gomez, Rodallega
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Green, Faubert, Upson, Da Costa, Spector, Noble, Parker, Collison, Stanislas, Cole, Jimenez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tottenham Hotspur - Manchester United  (sobota 18:30)
Jeden z taháků pátého kola se bezesporu v sobotu v podvečer odehraje na White Hart Lane. Domácí Tottenham Hotspur zde bude bránit svojí dosavadní suverenitu proti obhájci titulu Manchesteru United.

Tottenham začal sezonu na výbornou a po čtyřech zápasech má na kontě 12 bodů, tedy plný počet. Na Spurs ale teď čeká extrémně náročný týden, v němž se ukáže, zda mají svěřenci manažera Harryho Redknappa na to, aby se dostali do Big Four. Nejprve totiž hostí Manchester United a posléze Chelsea, tedy týmy, které poslední roky vládnou celé Premier League.

Těžko v tomto duelu hledat favorita. Tottenham má skvělý vstup do sezony a už dokázal porazit i Liverpool, na druhou stranu United v minulém kole porazili Arsenal a šokující zaváhání s Burnley ze druhého kola může být jen výjimkou. Určitě nemůžeme čekat, že Rudí Ďáblové přijedou do Londýna uhrát remízu, nebo dokonce bránit. Hlavním cílem budou určitě tři body. Stejně tak ale pro Tottenham. I když je pravda, že Tottenham možná v předzápasových prognózách trochu ztrácí, alespoň co se týče historického hlediska. Od zápasu, co Tottenham porazil Manchester, totiž uplynulo už více než osm let! Od té doby Spurs na výhru nad United čekají.

Nutno podotknout, že ani Manchester před sebou nemá jednoduchý program, když ho v týdnu čeká krušný souboj na hřišti Besiktase Istanbul v rámci Ligy mistrů a následně očekávané derby s Manchesterem City.

Oba celky budou moci v základních sestavách přivítat několik navrátilců. Kohoutům se vrací Jermaine Jenas a brankář Heurelho Gomes, United snad konečně nastoupí s Riem Ferdinandem v obraně. Ukázat by se měl také Gary Neville.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Cudicini, Corluka, King, Bassong, Assou-Ekotto, Lennon, Palacios, Huddlestone, Kranjcar, Keane, Defoe
Manchester United - pravděpodobná sestava:
Foster, Neville, Ferdinand, Vidic, Evra, Park, Fletcher, Carrick, Nani, Berbatov, Rooney.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.20 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Birmingham City - Aston Villa  (neděle 13:00)
Po reprezentační pauze přichází jedno z nejvypjatějších evropských derby. Birminghamský nováček City přivítá na St. Andrew’s nenáviděného městského rivala Aston Villu.

Na nováčka dobré čtyři body z úvodní čtveřice zápasu podpořilo City potrápením obhájce titulu z Manechesteru a ve formě hrajícího Tottenhamu. Oproti tomu Aston Villa začala bídně, prohrála doma v lize a následně v poháru. Momentálně má však již tři výhry v řadě, když je nastartoval parádní výkon na hřišti Liverpoolu.

Aston Villa v posledních letech ukazuje, že patří mezi elitní týmy Premier league, což se podepsalo i na posledních čtyřech vzájemných duelech, které Villans vyhráli, poslední dokonce vysoko 5:1. I Midlands derby jasně hovoří pro Aston Villu. Zatímco City prohrálo posledních pět domácích zápasů, Villa vyhrála pět z posledních šesti na hřišti soupeře.

Zajímavé bude také střetnutí starých známých z čela lavičky. McLeish se totiž s O’Neillem pravidelně setkával v derby Old firm. O výborném know-how soupeře mluví fakt, že pouze tři z dvaceti zápasů skončilo větším, než gólovým rozdílem. Lepší bilanci pak má O’Neill, který ve vzájemných zápasech vede na McLeishem 11-7.

Domácí lodivod řeší mnoho otázek kolem fotbalistů na marodce. Nejistý start provází hned čtveřici domácích hráčů. Pro Gregoryho Vignala (kyčel a stehno) a Marcuse Benta (kolenní šlacha) hrají procenta nejlépe. Hůře už je na tom Tainio se svým lýtkem a Murphy s kolenem. Další čtyři hráči by se pak neměli na trávníku objevit jistě. Kotník nepustí do hry obránce Taylora a útočníka Jeromea, Dann pak laboruje se stehnem. Proti svému dlouholetému zaměstnavateli se neobjeví ani dlouhodobě zraněný Ridgewell.

Villans jsou na tom přeci jen o něco lépe. Jediným novicem se zraněním je Emile Heskey, který oblékal i dres nedělního soupeře. Ten se z reprezentačního srazu vrátil s menšími problémy s podkolenní šlachou. Nadále pak budou chybět i obránci Wilfred Bouma a Luke Young. K těm se před přestávkou přidal i Curtis Davies, který po operaci ramene vynechá celý zbytek letošního roku. Jen pár týdnů před ním by se na hřiště mohl vrátit Stewart Downing. Zraněním poznamenaná obrana by tak mohla v derby dočkat hned tři debutů - Collinse, Dunnea a Warnocka.

Domácí manažer McLeish se na vypjaté derby těší, přesto mluví o soupeři s respektem. "Tohle je derby, které se svou vášnivostí dokáže rovnat soubojů Old firm. Stačí jít kamkoliv a zjistíte, jaká neuvěřitelná rivalita v tomto městě je. V takových situacích je jedno, co se stane poté, když vyhrajeme derby, bude to druh mantry."

"Víme, že mají jednoho nebo dva hráče s excelentními individuálními výsledky, kteří dokážou naprosto změnit průběh hry a mí hráči na to musí být připraveni. Nemáme žádné iluze o tom, jak těžký to bude zápas, ale doma se cítíme opravdu silní. Bude nás hnát řev fanoušků. Jejich síla bude ohromné plus pro náš tým," věří v domácí atmosféru.

Martin O’Neill pochopitelně rád vzpomíná na poslední bitvu, zároveň si ale uvědomuje, že každý zápas začíná od nuly. "Je to jiné utkání na St. Andrew’s, čas od toho fantastického dne uplynul a dnes je nový den. Atmosféra před dvěma lety byla v obou duelech ohromně intenzivní a představuji si, že se to bude opakovat i tento víkend. Bez ohledu na to, co říkají lidé, jsou derby určitě jinými zápasy - jiná atmosféra i tempo, prostě vše. Když vyhrajete, je to něco skvělého, když prohrajete, jste skleslejší více a déle než normálně. Myslím si, že o tom to celé je," těší se na zápas manažer hostů.

K němu si přidává i stoper Cuellar, který si prošel již několika významnými derby. Nejprve se ve Španělsku pral s Osasunou o baskickou hrdost, následně byl ve Skotsku aktivním svědkem velkých bojů Old firm. V neděli ho čeká další slavné derby. "Je to velmi důležité jak pro tým, tak pro fanoušky, a tak je i velmi důležité takový zápas vyhrát. Atmosféra v derby je vždy skvělá a myslím si, že jsou to ty nejlepší zápasy v lize. Mnoho lidí se nemůže dočkat, až to uvidí a hráči milují, když si takový zápas zahrají," rozplývá se před víkendovým zápasem.

V nedělní anglické pravé poledne odstartuje zápas, který na delší čas poznamená životy hráčů, zaměstnanců a přívrženců obou týmů. Napjetí se v industriálním městě J. R. R. Tolkiena zhušťuje každou minutou, která start utkání přibližuje.
Birmingham City - pravděpodobná sestava:
Hart, Carr, Queudrue, Johnson, Vignal, Carsley, Bowyer, Larsson, Ferguson, McFadden, Benitez
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Friedel, Cuellar, Dunne, Collins, Warnock, Sidwell, Petrov, Milner, Young, Agbonlahor, Carew
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.20 - 3.20 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fulham FC - Everton FC  (neděle 17:15)
V zápasech mezi Fulhamem a Evertonem většinou platilo pravidlo, že ze vzájemného duelu odcházel vítězně domácí celek. V posledním kole loňského ročníku ovšem vše změnili Toffees, kteří si odvezli vítězství z Craven Cottage. Podaří se jim to také letos, kdy nutně potřebují každý bod?

O tak slabém startu do nového ročníku určitě v Evertonu vůbec neuvažovali. Po ostudné porážce od Arsenalu a následně také s Burnleym vybojovali své první body až v minulém kole, kdy se jim podařilo porazit Wigan. Jenže ani v tomto zápase nešlo vše podle plánů. Výhru 2:1 zachraňoval až v nastaveném čase obránce Leighton Baines. Pokud se podaří zvítězit Evertonu i v tomto kole, bude to hodně velké překvapení, jelikož celkem z osmi ligových klání na londýnské půdě se Fulham hned sedmkrát radoval z vítězství.

V táboře kouče Davida Moyese se nic vážného za poslední dny nestalo. Na marodku nepřibyl žádný nový hráč, ovšem mimo hru stále zůstávají Phil Jagielka a Mikel Arteta. Druhý jmenovaný navíc musel na další operaci a vrátí se zhruba až za šest týdnů. Naopak svého debutu by se po přestupu z Atlética Madrid mohl dočkat stoper John Heitinga. Stejně tak ale také Sylvain Distin a Dinijar Biljaletdinov.

Fulham letos začal povinnou výhrou na půdě Portsmouthu, jenže v posledních zápasech to s ním šlo od desíti k pěti. Nejprve si připsal prohru doma s Chelsea, následně proti Permu v rámci Evropské ligy a naposledy také s Aston Villou. Nyní tak musí svěřenci trenéra Hodgsona za každou cenu bodovat, jinak hrozí, že se propadnout až na sestupové příčky.

Již více jak 44 let neskončil duel mezi těmito dvěma celky remízou a je jisté, že ani tentokrát se s nerozhodným výsledek ani jedna strana nespokojí. Nejhorší zprávou je pro Fulham především poměrně bezzubá ofenzíva, která se v lize zatím trefila jen jednou. Zpět by však měl být zatím jediný střelec Bobby Zamora. Hrát bude také s největší pravděpodobností i Andy Johnson. Naopak hrozí, že do utkání nezasáhne zkušený gólman Mark Schwarzer.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.15 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC440010:212
2.Tottenham Hotspur440011:412
3.Manchester United43018:29
4.Manchester City33004:09
5.Stoke City42113:47
6.Arsenal FC320111:46
7.Liverpool FC42029:76
8.Aston Villa32015:36
9.Sunderland AFC42024:56
10.Burnley FC42022:56
11.West Ham United31113:24
12.Birmingham City41122:34
13.Wolverhampton Wanderers41122:44
14.Hull City41124:84
15.Fulham FC31021:43
16.Wigan Athletic41033:83
 Everton FC31023:83
18.Blackburn Rovers30121:41
19.Bolton Wanderers30032:50
20.Portsmouth FC40041:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (319)

Přidat komentář
smazaný uživatel

City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Spurs poj´dme :-)

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Liverpool pojďme jim dát 3 fíky

Reagovat
smazaný uživatel

c'mon Arsenal!!!!

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool - Burnley 10 Tady je to bouhžel jasná jednička

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 (torres 2, johnson - Paterson)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som to tak jasne nevidel .Branár Burnley má formu,obrana bude určite kompaktná a keď nás udržia dlho pod tlakom,tým,že im nedáme gól, bude to veľmi ťakžký zápas + hrá Lucas...

Reagovat
Xavi8

Dufam ze dnes dostane sancu mlady Weiss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

hral vubec ten Weiss za acko MC nekdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál, proti Barceloně... Ale ligovej start ještě nemá tuším...

Reagovat
smazaný uživatel

A bol najlepší hráč Citizens v tom zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

O tom se nikdo nehádá... Ale těžko počítat s tím, že hvězdy jako Robinho,SWP a Bellamy vyštípe na lavičku...

Reagovat
smazaný uživatel

Prave to nechapem, Weiss je uz teraz o triedu lepsi ako uz dlhsie bez formy hrajuci Bellamy a dosahuje minimalne kvalit Wrighta Phillipsa, trener by mu mal davat sancu castejsie...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň na vystriedanie SWP počas zápasu by mal na 1000%...

Reagovat
r.mrazik

dik,ja si rikal,odkope jeden zapas za repre a hned je lepsi nez vsichni v MC...

Ol!ver : no jak jinak,nic jinyho jsem ani necekal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Chelsea

Reagovat
kubys

To je hodně dobré...na Pool 10, zatímco na Chelsea čistá 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Liverpool má Lucase, Chelsea má Maloudu na lavičce...

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda na lavičce je v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt ano, pokud není v základu... Jsem zvědavej na dnešní zápas... První ligový kolo, které ltuhle sezonu uvidim...

Reagovat
kubys

Že by to dělalo tak markantní rozdíl? Jinak vůbec bych se nebál dát na 1. poločas jedničku na Stoke.

Reagovat
centos

Sákra, dva super zápasy ve čtyři a já budu na Bazalech.. Ten termín se nepovedl.

Reagovat
satan_666

2? slušnej zápas leda City - Arsenal, jinak superzápas je až od 18.30!

Reagovat
centos

Stoke - Chelsea bych taky rád viděl. Chelsea mám z Big4 nejraději a Stoke mi je po přečtení knihy jejich fanouška sympatické..

Reagovat
smazaný uživatel

Pak dejte info jak zahrál Diamanti jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zranění kolene Mikela Artety má další pokračování. Španěl sice dělal ve své rekonvalescenci pokroky, nyní se ale objevily další komplikace a záložník tak musel na další operaci. Podle kouče Moyese se vrátí až za šest týdnů.

Veľká škoda pre Toffees...

Reagovat
kubys

Opravdu jeden z mála Španělů, kteří mi v PL sedli (možná to bude už jeho předchozím angažmá u Rangers), takže rychlé uzdravení přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zevdavý ako bude tvoriť hru Rus s tatarskými koreňmi...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: FIFA zakázala Chelsea stahovat hráče, které dříve klub poslal na hostování. Zákaz se týká fotbalistů, kteří jsou zapůjčeni na celou sezonu. Chelsea takto chtěla částečně vyřešit zákaz nákupu nových hráčů během následujících dvou přestupových období. ... FIFA

Reagovat
Sarlin

To je spíš výsměch.

Reagovat
Xavi8

chudák Stoch

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude trest platit, tak bude mít Stoch příští rok obrovskou šanci se zapracovat do sestavy, zvlášť kdyby odešel ještě někdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože by mohl zahřívat lavičku nebo tribunu v Chelsea místo toho, aby hrál v Holandsku...

Reagovat
Xavi8

podla mna by mal na to tam hravat aj teraz

Nehovorim zas ze pravidelne, ale co vies, mozno by ho chceli z Twente stiatnut uz v zime ...

Reagovat
smazaný uživatel

Joe Cole, Zhirkov, Malouda... Moc velká konkurence. Jen ať radši hraje v Holandsku a příští rok se vrátí v plné síle, absolvuje komplet přípravu a bude mít šanci se protlačit do sestavy...

Reagovat
Lorcan

já si tím nejsem uplně jistej ale podle mě to , že maj zákaz nakupování automaticky NEZNAMENÁ že maj zákaz prodávání

Reagovat
smazaný uživatel

Cole dlouhodobě zraněnej a má se s ním podepsat smlouva, Zhirkov bude v klubu v zimě půl roku, Malouda pod dlouhodobou smlouvou... Ani jeden z nich nemá ve smlouvě výkupní klauzuli, takže v případě potřeby může všechny vyfakovat a hráče si nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chelsea má momentálně tolik hráčů, že nepotřebuje nikoho stahovat v zimě. Až zmizí v létě Deco a odejde Ballack, tak pak možná bude potřeba jeden hráč do zálohy, ale momentálně je to fakt fuk...

Reagovat
10

koho maj do útoku, když se zraní Anelka, nebo Drogba?

Reagovat
smazaný uživatel

Kaloua a Sturridge... A když se zbavili Sahara, stejně není na hostování žádnej dobrej útočník...

Reagovat
smazaný uživatel

Odchod Sahara mě neskutečně nasral. A kopyto Di Santo zůstává.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak... Pro mě snad nejnadějnější hráč na sestavu a oni ho pustí...

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City .....pojdme hosi!

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea tottenham barcelona MANCHESTER CITY

Reagovat
r.mrazik

coze?

Reagovat
10

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Dobrý nick. Z čeho to vzniklo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fake nick?

Reagovat
smazaný uživatel

Inak odcenenia pre naj manžéra mesiaca a naj hráča su absolútne zaslúžené...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to odnesl?

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe a Redknapp.. Zasloužené

Reagovat
10

Defoe/Modrič...oba hráli skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Když se tak dívám na naši marodku, tak se mi chce plakat. Gordon a Fülop se teď měli prát o post jedničky a místo toho se zraní, i když Fülop by dnes měl chytat. Jenomže všichni víme jak chytá po zranění, bylo by lepší dát možnost Carsonovi. Pak je tady Cattermole, tam bych se neobával, že by to Cana nezvládl sám, ale u čeho se mi chce plakat je George McCartney. Řekl někdo Brucovi, že kromě něj nemá na levou stranu v obraně nikoho jiného? Dnes jsem na premierleague.cz četl, že by se tam snad měl postavit Richardson. Jen ať ho tam Bruce postaví, ale ať se pak nediví, že tam mají Tigers prostoru jako mouchy v Černobylu. Dneska to ale i přesto vidím na tři body, teda pokud Hull nepustíme k tomu, aby míč šel na Ferdinanda či Nuggsyho. Jediný, kdo má základ z obrany jistý je Bardsley, na štít půjde Cana. Záloha by mohla při neúčasti Cattermola mít i Reida, jenomže ten, ač deset kilo zhubl, asi na celý zápas nemá. Richardson, Malbranque a Cana jsou teda také jasní. O útoku se netřeba bavit. Dnes se ukáže, jakou chybu udělat alibista Steve s Collinsem. HA’WAY THE LADS!

Reagovat
smazaný uživatel

FIFA zakázala Chelsea stahovat hráče, které dříve klub poslal na hostování. Zákaz se týká fotbalistů, kteří jsou zapůjčeni na celou sezonu. Chelsea takto chtěla částečně vyřešit zákaz nákupu nových hráčů během následujících dvou přestupových období.

Tak, ale tohle už je normální spiknutí fifa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle se dalo předpokládat... I když na druhou stranu jsou to hráči Chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak na to může mít fifa vůbec právo?

Reagovat
smazaný uživatel

A jak víš, že právo má. Dává tresty a pokuty, jestli na to má právo rozhodne potom soud...

Reagovat
Arbiter

tak záleží na tom, zda jsou hráči na hostovačce s podmínkou, že si je Chelsea může stáhnout kdykoliv za nějaký dejme tomu poplatek. Pokud ano, FIFA na tohle právo nemá, pokud ne, Chelsea by je stejně nestáhla...

Reagovat
smazaný uživatel

Někomu se to teď moc hodí, co ďáblíci...

Reagovat
r.mrazik

tak momentalne je to asi kazdymu jedno...tohle bude mit vliv az pristi leto,ale letosni sezona? nemyslim,kadr maj modraci stabilizovany...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ono to má vliv na psychiku už teď. I když těm hráčům by se mohlo hrát klidněji, když vědí že minimálně rok budou mít místo jistý. Ale zase právě proto může trochu upadnout morálka atd.

A za rok bude potřeba oživení, minimálně jeden záložník. Může to být Stoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Come On Spurs !!!

Yid Army !!! Manshister musíme dát

Reagovat
10

Preview Serie A tady dneska nebude?

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Chelsea !!! nejlepší věc proti těm spiklencům je dnešní výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Čech - Bosingwa, Ivanovič, Terry, A. Cole - Mikel, Ballack, Malouda, Lampard - Kalou , Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

4-5-1...Kalou s Maloudou na křídlech...

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
vitasrp

Nakonec tam žádná křídla nejsou, opět.. Škoda, hrát proti zalezlému a ještě k tomu extrémně důraznému soupeři středem, to nemůže dopadnout dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze dnes to bude velky vecer a dlha a prijemna noc

COYS !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner s Diabym v základu..City vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

jak jinak než vlastní..

Reagovat
smazaný uživatel

Za to nemohl ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

to nemohl, ale jsem rád že to tam fouknul

Reagovat
Tomekcz

Almunia

Reagovat
smazaný uživatel

Darren Bent is fast as lightening,

Darren Bent is red & white.

When he gets the ball he scores a goal,

He's f*ckin' Dynamite...!

Reagovat
smazaný uživatel

Pekná zostava až na Lucasa ,keď je SG vzadu mohol hrať vedľa neho Masch.

Yossi krásny gól...

Reagovat
herbage

To snad ani nemá cenu komentovat tohleto. ***** z Manchestru jsou prozatím celý zápas horší, míč jim překáží a tak jen nakopávají, zatímco Arsenal kombinuje, drží míč, ale co z toho, když oni jednou trknou do míče hlavou, hliník zaspí a je z toho gól Typický Arsenal se vrací, neboli špatné bránění stadardek + nikam nevedoucí hra. A když Bendtner z křídla centruja do vápna na Cesca, tak kde to jsme? Nicméně vzhledem k okolnostem se mi předváděná hra libí a je vidět, že ManCity se bude ještě dlouho sehrávat, aby vůbec skončil do 4.tého místa. Zatím mají co zápas z predele kliku a nejtěžcí soupeři je teprve čekají.

Reagovat
Chazy

Je to spis vyrovnany, remizovy zapas, pekna nuda z obou stran, jen Man City maji daleko lepsi prechod do utoku.... nejlepsi ze zapasu je zatim jednoznacne Clattenburg slava ze se vratil mezi aktivni rozhodci..

Reagovat
herbage

Vyrovnaný ani omylem, Arsenal je po všech stránkách lepším týmem. Vím že máš rád rychlý přechod do útoku, ale od té doby co dal Mancity lucky gól, tak je jasné, že Arsenal musí tlačit, zatímco oni můžou vyrážet do rychlých breaků, protože mají k otmu prostor, to je snad i tobě jasné. Když měl ManCity útočit do plných, tak býl úplně marný, to se týká doby než dal gól. Jakmile se dostali kousek k bráně, tak buď nákop na Adeho, lob za obranu do území nikoho nebo doprava na SWP. Když e pokoušeli něco vysmyslet, tak z toho byla nějaká narážečka na 2 metry a navíc ani ne v pohybu, takže to bylo děsně čitelný. + Velká nepřesnost ve finální fázi. Ty jejich breaky si dávali hráči Arsenalu v klidu ve 3-4 lidech. Je vidět, že ty investované miliony byly v jejich případě naprosto k ničemu, protože Clichy, Vermalen, Gallas a Sagna si je tam neuvěřitelným zpsůobem dávají, zdvojují se a oni nemaj šanci se dostat do vápna. Snad jen Bellamy tam jednou Denílsonovi utek, který když sprintuje, tak to vypadá jakoby klusal. Arsenalu zase chybí někdo s myšlnkou, snad se tam v druhý půlce podívá Rosa. Co mě štve je Bendtner na křídle a Diaby, který sice hraje s přehledem, ale spolu s Bendtnerem čas od času vzeme míči a vyráží na slalomy v půlce hřiště, kde je riziko breaku velké. Bendtner druhou půli snad do vápna, Rosa na plac a bude dobře. A k tomu rozhodčímu: sice dobře nechává plynout hru a zbytečně ji nekouskuje, ale jak občas nechává dohrát ty řecko-římskýá zápasy, to by nemusel. A karta Sagnovi neoprávněná, i když byla to spíš kombinace za Lescotta, který dostal podobnou

Reagovat
Tomekcz

Arsenal ze ma navrch? jen v drzeni mice a to zapas nevyhrava, oni si nevytvorili zadnou golovou sanci, krome toho rohu kdy hlavickoval Gallas. je videt ze si trosku zaslepeny.

Reagovat
herbage

ano, má navrch ve hře, kde více kontroluje balón, hráči jsou lépe technicky vabavení, sehraní, v obrané fázi působí jistěji, jen ta ofenzíva vázne, ale to se dalo čekat. Navíc proti dobře bránícímu City, kteří jen za obranu s brankářem vyhodili kolem 70mega liber a to nepočítám defenzivní štít De Jonga, to máš dalších 15

Reagovat
smazaný uživatel

lenze na hadzanu sa ti v PL moze kazdy vysoka vysrat, ked niekto drzi loptu a hra hnusny juzansky futbal neznamena ze je automaticky lepsi uz si to uvedom

Reagovat
smazaný uživatel

a tak sa nam to lubi

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal drží míč a kombinuje? Stará dobrá házená 2 roky zpátky?

Reagovat
herbage

Když nejsou hráči, tak co má dělat? Ono to nějak rozumněji za současného stavu ani poskládat nejde, snad jen Wilshere mohl být alespoň na lávce. Jinak oproti házení z loŇska progres, jsou místama vidět kolmé přihrávky středem hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně Čechův gól...

Reagovat
vitasrp

Absolutně nechápu, co tam vymýšlel, kam a proč vybíhal, vždyť mu muselo být jasné, že míč nesebere a útočící hráč branku těžko pořádně ohrozí... Další jeho velká hrubice, která nás může hodně mrzet.. Kde sakra nechal tu svojí bezchybnost?? Dva až tři roky zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen čekám na zápas, kdy mu taky nevyjde ta jeho "klička", kterou si zápas co zápas neodpustí.. Tyhle polovýběhy jsou nejhorší, kdyby zůstal na čáře, mohl to chytat jednou rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel...takhle se to zas bude týden rozebírat pokud nevyhrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už to holt bohužel je.. Ale dneska vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

DIIIIIIIIIIIIIIIIIRK

Reagovat
smazaný uživatel

Didieeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba celkem zvládl

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej výkon od Arsenalu dneska.Nepamatuju si ,kdy naposledy takhle odchodili poločas....

A ten Denilson,hrál někdy ještě hůř?Naco tam ten AW má toho Rosu?Cesc taky dnes znuděnej,nemastnej.A Bendtner opět na křídle AW senilní

Reagovat
herbage

Denílson hraje pořád stejně špatně. On nemá hrát základ, ten hraje kvůli zraněným hráčům. Cesc je spíš unavenej po repre pauze a je odříznutej jako vždy od zálohy. Chtělo by to Cesca na místě Denílsona a na místě Cesca Rosu, pak to bude nějak vypadat Jinak Rosa ještě není v takové kondici, bay odehrál celý zápas, tak proto nehraje v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa ne ně mohl vlítnout hned od začátku,protože horší než Denilson už být nemůže a Cesc to mohl režírovat.Na těch 70 minut (to by Rosa zvládl...zvlášť dnes proti "neškodně hrajícím City") se klidně bez Denilsona ofenzíva Arsenalu obejde

Reagovat
herbage

Co Rosa zvládne a co ne, to ví nejlépe doktoři Arsenalu. Nechci aby se opakoval situace jako proti Newcastlu, kde po 9ti minutách odstoupil a rok a půl jsme ho pak na trávníku neviděli

Reagovat
smazaný uživatel

no,uvidíme.V nejbližší době půjde hrát.Doufám,že vyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

málem mně vyslyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerám to od 20. min a sme jednoznačne lepší .Stevie výborne rozdáva lopty ,Lucas zatiaľ aspoň nekazí.Už minulý rok sa mi pozdávala ofenzívna dvojica Dirk-Yossi,ktrorí sú aktívni,menia si miesta z krídla na podhrot, behajú ,bojujú a dávajú góly .Krása zatiaľ...

Reagovat
Berbatov9

Zdravim všechny, neměl by někdo odkaz na online sledovani ??? přeinstaloval sem windowsy a jaksy sem si ty odkazy nezazálohoval a pamět mi tak dobře neslouži

Reagovat
smazaný uživatel

atdhe.net

rojadirecta.com

myp2p.eu

Reagovat
smazaný uživatel

rojadirecta.com

myp2p.eu

atdhe.net

justin.tv

Reagovat
Berbatov9

děkuju moc oboum

Reagovat
vitasrp

Jinak proč proboha sedí Essien?? Proti bojujícímu, agresivnímu týmu by se ten jeho buldočí styl určitě uplatnil, taková motorová myš by přišla vhod.. Naprosto nechápu, proč se ho Carlo snaží šetřit, navíc když vemu v potaz, že seděl i proti Fulhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Tomáš Rosický

Reagovat
smazaný uživatel

Andy Reid plays on left wing,

He likes McDonalds and Burger King,

He gets the ball,

Fakes a pass,

He's got more skill then Cesc Fabregas,

Na na na na, na na na na...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Rosa in, Denílson out. Jabadaba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kua ako môže Lucas kopať štandartky...

Reagovat
smazaný uživatel

Robin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

....a Rosa?Měl hrát od 1. min

Reagovat
herbage

Persiíííííííííííe, aaaaaaaaaaaaaaaaahaaaahashahajjasasdjsdf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

A jedeme dál

Reagovat
smazaný uživatel

On tam dá Degena Darby už mohol konečne naskočiť...dpč...

Reagovat
herbage

Kdyby teď Adebayor nespadl, tak ani nevím že hraje...

Reagovat
herbage

Rosova Patička

Reagovat
smazaný uživatel

sleduješ ten diametriální rozdíl?Já ti to nahoře psal....

Reagovat
Chazy

Adeabyor

Reagovat
herbage

Doufam že ironicky

Reagovat
Chazy

jj .. ted klesl..

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor by si zasluzil prefackat, v prvom polcase jasny utok na Fabregasa a teraz umyselne kopnutie do ksichtu Persieho

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamy

Reagovat
smazaný uživatel

...dobrý řešení situace,ale stejně vždy ať hrál za kohokoliv mě neskutečně s*al

Reagovat
smazaný uživatel

ja som hlavne rad ze vyhravaju, teraz chcem vidiet skutocnu silu AFC

Reagovat
Chazy

Clattenburg za ponechanou vyhodu, za zlutou, za vedeni zapasu..

Reagovat
Chazy

nemela byt reakce

Reagovat
herbage

Songu, cos to tam udělal? Celej zápas hrát takovým stylem a během 2 minut žlutá a tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Prvopočátek by ale l u Cesca

Reagovat
smazaný uživatel

BLACK CATS!!!

Reagovat
herbage

Škoda toho věčný zdržování. Arsenal tlačil, ale pak Lescott kopne Gallase do kebule, De Jong sohdil Cesca na Givena, který pak další minutky ležel. Pak si poležel Adebayor, pak Ade kppnul Persieho do ksichtu a tak se dobrých 10 minut v součtu nehrálo. Zrovna když zápas nabíral grády

Reagovat
$dolar$

Nebrec

Reagovat
herbage

tomu řikáš brek, když jako fanda fotbalu chci vidět co nejvíce fotbalu a co nejméně polehávání?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, chudáčci...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šmejd jeden

Reagovat
smazaný uživatel

myslel sem Adebayora

Reagovat
Tomekcz

Tak kdy da Chelsea na 2:1? v 92 nebo 94

Reagovat
$dolar$

ADEBAYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR TOOOOOOOOOR !!!!!!!!!!!!!! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi změnil oblíbený klub?

Reagovat
herbage

Kde jsou dolary, tam fandí i dolar

Reagovat
$dolar$

Ne vsadil jsem 2 litry na City

Reagovat
smazaný uživatel

dolarů?Už jsi zpět?

Reagovat
herbage

No comment

Reagovat
smazaný uživatel

Čtverec si nezaslouží....Herbe_kdy dostali naposledy takhle na pr*el?

Reagovat
$dolar$

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES SHAUN !!!!!!!!!!!! JOOOOOOOOOOOOO

ARSENAL JE V PRDELI !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Lovec

Jsi už pěkně trapný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Nejlepsi uvod sezony Premier League za hodne let zpatky

Reagovat
Chazy

Herbage, a to jsi rikal, ze letos bude PL horsi jak PD. Dramatictejsi uvod sezony dlouho nebyl, daleko zajimavejsi novacci jak loni, vsechny slaby clanky PL (az na pompey) pryc, ve vsech kolech 2,5 golu na zapas, dneska uz pres 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, tak tohle je Rosova chyba.. Ale jinak hraje výborně a Ade? Asi životní zápas

Reagovat
Godwinson

hm, ten Adebayor, z něj bude mít Arsenal zamotanou hlavu dlouho :))

jinak City palec nahoru, velká kvalita ..

Reagovat
herbage

Bellamy hráč utkání

Reagovat
smazaný uživatel

Ade

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 .. to bude velka radost pocuvat Wengerove kecy po zapase

Reagovat
$dolar$

Tak dneska dal Adebayor jasnou odpoved Wengerovi

Rozhodne nejlepsi hrac utkani

Adebayor

Reagovat
Chazy

A co takhle dat par palcu loserovi Hughesovi?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
herbage

Reagovat
Chazy

Reagovat
herbage

Chtěl si palce, tak je máš. Dnešní zápas byla vyložená klika pro šejky. Man_city do druhého góly pod velkým tlakem a Hughes nedokázal vůbec reagovat. Kdyby ho Richrads nespasil, tak by jen čuměl, jak Arsenal tlačí a nakonec by i vyhrál. Uvidíme po sezóně, ale už dnes bylo ajsné, že ManCity nesahá Arsenalu v systému hry ani po kotníky. Hráče mají dobré, ael to samo so obě není všechno

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

btw, doufam, ze sledujes US Open

Reagovat
$dolar$

Samozrejme, ale ted se nehraje ne? Prsi

Reagovat
Chazy

Nevis, jestli i dneska ?:)

Reagovat
$dolar$

No dneska musi neco odehrat, jinak uz jim to sklouzne do uterka a to by byla vazne parada

Reagovat
smazaný uživatel

zase neblázni!!Ade 75 invisible.A teď Rosa fík...Aspoň že tak

Reagovat
smazaný uživatel

Rosaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem co ste cakali, uz pri pohlade na tu biednu zostavu Arsenalu bolo jasne ako to dopadne, City maju proste lepsich hracov ako Arsenal a islo len o to ako rychlo sa spolu zohraju a vyzera to tak ze si nedavali moc nacas

A k tomu ze Arsenal tlacil a Adebayor hral zle tak to netreba ani komentovat, dotycny ktory to napisal asi sleduje iny zapas, Arsenal hral akurat tak svoju typicku nudnu neefektivnu hadzanu ale dostali 3 goly tak im treba, dnes vyhral lepsi. Adebayor Wanker sa opat ukazal ked ho pustil

Inak ta ruka sa mala piskat ale za stavu 3:1 to je uz jedno

Reagovat
herbage

Ade hrál celý zápas hovno, až pak měl jeden průnik a jednou trknul ho hlavy míčem. Jsem rád že je pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Jj verim ze si rad, ved mate kanoniera Bentnera, Eduarda ktory sa este stale nerozohral do optimalnej formy a Van Shita ktory ked da gol tak ho oslavuje este 2 mesiace

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

oba dva skočte do zdi

Reagovat
Lovec

Reagovat
Lovec

Reagovat
Lovec

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžu nesouhlasit

Reagovat
herbage

Jsou holt zápasy, kdy se všechno sere a tohle je jeden z nich. city potrestali sebemenší chybku Arsenalu, ale i to je umění. Něco podobného se povedlo Arsenalu proti Evrtonu. Gratulace City k výhře, ale kdo viděl, ví kdo byl v průběhu zápasu lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Jj poslednych 10 minut je Arsenal lepsi

Reagovat
herbage

Když myslíš. Než dal Mancity druhej gól, tak byl zcela neškodnej. Pak to Arsenal otevřel a nevyšlo to, to se stává. Lepší než být připosranej a remézovat třeba nakonec 2:2

Reagovat
Lovec

Měl by ses první zamyslet, než sem něco napíšeš. Ale ty se asi v těch nemístných arogantních gestech vyžíváš... stejně jako Talkers, Tomanatura a vám podobní

Reagovat
smazaný uživatel

To ze su arogantne je pravda ale nemiestne? Co sa ti tazko cita pravda? Ak si naozaj myslis ze Arsenal si dnes zasluzil vyhrat tak otvor oci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono se nediv... Fans Arsenalu si tu vyzpěvuje a plácají se po zádech, jak hráli super a měli převahu a jak byli nejlepší. Jenže hra není jen o držení míče.

Reagovat
smazaný uživatel

hoď mi nějaký odkaz z téhle stránky(angl. preview)

Reagovat
smazaný uživatel

čekámmmmmmmmm.....

Reagovat
herbage

Rosa, nádhernej gól

Reagovat
smazaný uživatel

...to se to zvrhlo....Ale se mi moc nelíbí,že AFC má po 5 mačech 2 prohry.Ale co,už to může bejt jen lepší

Reagovat
herbage

Ty is tam teď z nich dělaj prdel

Reagovat
$dolar$

Strasne vam k tomu gratuluji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A za pár minut si budou dělat všichni prdel z Wengera a jeho bandy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole PL je tento rok este bozskejsia ako minuly rok, neskutocne zapasy, vysoke tempo, krasne akcie a paradne goly

Arsenal teraz konecne tiez jede

Reagovat
$dolar$

Petrov ten ma v prdeli raketu nebo co?

Reagovat
Chazy

Asi nejrychlejsi hrac PL.

Reagovat
$dolar$

Tomu bych klidne veril

Reagovat
Godwinson

no, Bellamy dneska párkrát ukázal, že se mu rozhodně může rovnat :)

Reagovat
$dolar$

A co Wright-Philips? Wallcot?

Reagovat
Godwinson

o Wright-Philipsovi sem nepsal záměrně, o tom to ví každej, ale celkově bych si troufal tvrdit, že City, když už něco, tak nejrychlejší tým mít budou :) Wallcott samozřejmě, to třeba Lennon taky

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamy, SWP,Petrov..

Reagovat
herbage

De Jongu, ty prase hnusný, nekopej do Rosy

Reagovat
$dolar$

Joooooooooo City gratuluji a sobe ke krasnymu kurzu tez

Reagovat
smazaný uživatel

City bola dnes tutovecka, pri tej marodke Arsenalu to inak dopadnut nemohlo

Reagovat
$dolar$

Za 2 litry, ale kdyz vyrovnali tak jsem mel nahnano

Reagovat
$dolar$

Tak a ted jeste Tottenham !!!

Reagovat
Tomekcz

na Stoke se zas nastavuje 8 min?

Reagovat
smazaný uživatel

5

Reagovat
Lovec

Ztratit zápas ve kterém jsem 70 minut lepší, to ja opravdu naše výsada. Místy až zoufalé City se minimálně polovinu zápasu nedokázalo prezentovat ničím jiným než ubohým nakopáváním. Adebayor muž zápasu? Adebayor hrál do 70. minuty naprosto průměrně, nebyl ani nebezpečný - ten konec mu sice vyšel, ale rovnou ho pasovat do role MotM? Škoda, že od začátku nehrál Rosa, byl by to risk, který by mohl vést k jeho dalšímu zranění, ale zápas by se určitě vyvíjel jinak, než s Denilsonem.

Reagovat
Godwinson

první poločas Arsenal lepší nebyl ... druhej už jo a konec až drtivě ... ale na to se nehraje :)

Reagovat
Lovec

Do toho golu Arsenal lepší byl - od takové 25. minuty začalo zase trochu tlačit City ... první poločas vesměs nepatřil nikomu. Ale jak tu někdo může psát že vyhrál lepší, tomu opravdu nerozumím.

Reagovat
Godwinson

s tím souhlasim, první poločas nepatřil nikomu ... to je blbost, lepší nevyhrál, vyhrál produktivnější :))

Reagovat
smazaný uživatel

Vcelku pekny zapas v ktorom sme mali minimalne na remizu ale znova z toho nie je nic. Arsenal ukazal ze aj nepriek prehre sa s nim proste musi pocitat ale na uplnu spicku to uz proste nebude. Pri gole Rosickeho sa mi v hlave vynoril zapas zpred roka s Tottenhamom kde to uz tiez vyzeralo jasne rozhodnute ale stastie tam dnes chybalo. V kazdom pripade suboj o LM bude tuto sezonu velmi dramaticky

Reagovat
$dolar$

HEHE CHELSEA GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekaně zase v nastavení.

Reagovat
smazaný uživatel

Chazy, Prečo nesleduješ Wigan ?

Reagovat
Chazy

Nikde jsem ho nemohl najit Ale vypada to, ze kdyz se na domaci zapasy nedivam, tak je vyhravame.

Reagovat
smazaný uživatel

yeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
herbage

Jdu se pdoívat na Barcu, ale denska pěkný zápas, pěkný výkon, jen chybělo trochu toho štěstíčka. Na těhle základech se dá stavět a je to drobet kompenzace za úvod sezóny, kdy tam Arsenalu spadlo do čeho kopl. TeDˇse to ejn vrací do normálu. Velmi mě potěšil Rosa, s ním to bude na úplně jiném levlu. Až se vratí Šava, Walcott a Nasri, to bud teprve ten správný kolotoč. Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

ano,zase můžou někdy scumíci bečet,že v nastavení rozhoduje jen Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda hrál opět celej zápas hovno a pak vstřelí gol... I když tady to bylo soupeřovými hráči. Hrát 5-3-2 a v 9ti kempit ve vlastním pokutovém území, to byl děs...

Reagovat
$dolar$

Herbage je hrozne vtipnej jak se snazi ty svy ovecky ospravedlnovat ze byli lepsi a podobne Klidne at si budou 4:2 hovori za vse a tot ze 3 body zustali v Manchesteru

Reagovat
Lovec

Tvoje bezmezná inteligence a nadhled -

Reagovat
smazaný uživatel

"ironie"?

Reagovat
Lovec

nee, to bych přece tak slabomyslnému jedinci neudělal - okomentovat ho ironií

Reagovat
smazaný uživatel

on tu měl ze začátku zhruba stejnou pozici jako homeles,ale svou ukecaností do všeho se z toho vysekal

Reagovat
herbage

Žes podobně mluvil po vypadnutí Chelsea v LM Barca dala více gólů a basta

Reagovat
vitasrp

Barca těch gólů dala fakt víc??

Reagovat
herbage

Dala jich více na hřišti soupeře a to pokud vím k postupu stačí. Já za to nemůžu, že Chelsea jela na Nou Camp kempovat před vlastní branku

Reagovat
Godwinson

Chelsea tam jela zastavit hodně silnou ofenzívu Barcy a nedostat tam trojku ... a takticky ten zápas zvládla skvěle, mohla ho i vyhrát, ale to už je kdyby a na to se nehraje :))

Reagovat
herbage

Barca jela na SB dát góla, což se jí podařilo a proto zaslouženě postoupila

Reagovat
Godwinson

že postoupila zaslouženě může napsat ten, kdo zápas neviděl nebo blbec ... zařadit se můžeš sám ...

Reagovat
herbage

Mě jde jen o to, že dolar měří pokaždé jiným metrem a kecá co se mu zrovna hodí. Zrovna když on napíše, že kdo dá více gólů vyhrál a po vyřazení Chelsea v LM div nezbořil svět a plakal ještě půl roku, tak radši by si tyhle kecy měl nechat pro někoho jiného

Reagovat
Godwinson

no, už jsem to psal někdo nahoře, že dneska vyhrál ten produktivnější, ale ne lepší ... to je to, co chceš slyšet? :)

Reagovat
herbage

jj

Reagovat
vitasrp

Zaslouženě Provokatér herbage??

Reagovat
vitasrp

Jak jistě chápeš, jde mi jenom o mylnou informaci, že Barca dala víc branek jak Chelsea... Což je kravina, jak víš

Reagovat
herbage

Dala více gólů na hřišti soupeře, co je na této informaci mylného?

Reagovat
vitasrp

Barca dala více gólů a basta... O tohle mi jde, proboha

Reagovat
vitasrp

Tahle formulace už je samozřejmě správně

Reagovat
herbage

Ok, tak myslel jsem to takhle

Reagovat
$dolar$

Tonouci se stebla chyta?

Reagovat
Godwinson

Barca dala víc gólů?

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Každej se sem tam přeřekne...

Reagovat
smazaný uživatel

Tie komentare fanusikov Arsenalu su tusim coraz dementnejsie. Oni ako keby si este stale neuvedomili, ze ked niekto drzi loptu a kope si ju pred 16-tkou a sem tam vystreli alebo vybojuje standardku neznamena ze je lepsi. A uz vobec sa neda povedat ze za stavu 0:1 tou priposralou hadzanou kontroluje zapas, oni to hraju tak preto lebo nic ine hrat nevedia, City ich dnes vyskolilo zdravou anglickou skolou a vyhru si zasluzili. Arsenal bol naozaj lepsim tymom akurat poslednych 10 minut a to je dost malo

Reagovat
Lovec

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak 2. polcas sme mali ( az na tu trojgolovu desatminutovku) navrch btw. ak komentare tu povazujes za dementne skus pozret na gunners.cz a potom posudzuj

Reagovat
Nikikrew

zapas medzi arsenalom a man.city som videl len sporadicky lebo neviem ci mne blbol net ale mi to nechcelo prehravat...dalsia prehra a to bolo len 5 kolo ..cize je to v prdeli zase arsenal asi stratil moznost ziskat titul lebo uz straca na chelsea a man. city 9 bodov aj ked ma zapas v dobru ale uz je to zle..mal pravda aj takzy los na zaciatku ale co uz..ak chcu pomyslat na titul taketo zapasy musia vyhravat co nevyhrali ani nad united...neviem arsenal je moj najoblubenejsi klub ale takto to asi nepojde...a zase kurva chlesea vyjebanci v poslednej minute daju gol...stale maju take stastie omg neznasam ich za toto svine

Reagovat
Godwinson

ty jsi ale pořádně slabej duchem ... ,)

Reagovat
Lovec

Dobře, když teda AFC nic nepředvedlo, co pak předvedlo City? Beru, že se někomu nepříliš přímočará kombinační hra líbí, ale dovolím si tvrdit, že to vypadá líp než dvě třetiny zápasu stát na svojí šestnástce a nakopávat na nikoho!

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vidis tak to statie a nakopavanie na Arsenal uplne stacilo

Ale teraz vazne, City vie zahrat aj lepsie, dneska toho az take vela predviest nemuseli lebo mali slabeho supera, stacilo im pockat kym Arsenal strati loptu (alebo pockat kym sa im ju podari odobrat) a potom ist do brejku a tie brejky boli paradne, vyborny prechod do utoku, pekne centre, vsetko co k anglickemu futbalu patri. Ale ako som vravel na zaciatku, City vie zahrat lepsie

Reagovat
Lovec

Bože ale tys předtím psal doslova cituji "City ich dnes vyskolilo zdravou anglickou skolou a vyhru si zasluzili." . zalsoužili si vyhrát za 60-70 minut zoufalého nakopávání? Vždyť se za druhou půlku dostali na dostřel brány AFC tak 4x maximálně. TU efektivitu jim vzít nemůžu, to ne, ale tvrdit že byli lepší a že si vyhrát zasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mna boli jasne lepsi, za tym co som si napisal si svojim a ak si to nepochopil tak s tym statim a nakopavanim som si robil srandu pretoze nic take som z ich strany nevidel. Pozri si niekedy ako hra Stoke, to je statie a nakopavanie to co dnes predvadzalo City bol takticky a navyse aj pekny futbal

Reagovat
10

jak hrál Rosa?

Reagovat
smazaný uživatel

na to po akej dobe nastupil do PL famozne

Reagovat
smazaný uživatel

božsky,nečekal bys to od chlapa co nehrál 1,5 roku.Pouze má myš ve svědomí u 4. golu city .Ale u 3. něco podobnýho předvedl i kapitán mužstva Fabregas.

Měl hrát od začátku a rozhodně by nebyl poločas 1:0 pro Citizens

Reagovat
Lovec

Tak tak, s tím se ztotožním. Ale asi ještě na to nemá fyzicky, odehrát v PL víc jak půl hodinky.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mi netvrď,protože já se s lékařským týmem AFC nestotožňuju.Kdzž řeknou:Rosický je připraven na 60%,já čtu 90%.5eknou: Rosa nezvládne celý zápas,já čtu zvládne....Tam musí sedět nějaká mrdk* nebo co

Reagovat
10

díky, to mám radost

Reagovat
smazaný uživatel

U ManC sem čekal lepší výkon,to je pravda.Ale,že vyhráli už 3. mač,kdy si to ani nezaslouží.....To mi velmi něco připomíná.A není to Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete mi někdo pospat almuniuv vlastenec, rosickeho gol a gol Chelsea v nastaveni. diky

Reagovat
Godwinson

já viděl jen Almuniův vlastenec a ten spočíval v tom, že Richards hlavičkoval z malýho vápna, Almunia to vytlačil na tyč, od ní do zad a do branky ...

Reagovat
smazaný uživatel

hm smula no, ale diky

Reagovat
smazaný uživatel

..a údajný ofsajd Richardse.... Opakovačky neukazovali,nevím proč

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea - závar v šestnáctce po rohu, kde bylo tak 15 hráčů, míč se odrazil na hranici pokutového území, odtud přihrávka Maloudovi a on to napálil k tyči skrz několik hráčů. Sorensen nestihl.

Reagovat
Mimalu

Simmons

Reagovat
smazaný uživatel

Sorensenovi se to z lavičky stíhalo asi těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Nesledoval jsem celej zápas, v poločase mě to přestalo bavit a ztlumil jsem zvuk a jen sledoval zajímavé situace...

Reagovat
smazaný uživatel

A měl jsem pravdu, že Sorensen to z lavičky nestihl... Simmons taky ne samozřejmě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ade Rosa Chelsea a teď musíme dát kohouty

Reagovat
vitasrp

Já z těch závěrů zápasů umřu.. Sice ten gol byl taky docela luck, ale díkybohu, že nakonec přišel.. Ty góly v závěru, otáčení zápasů, mňam, to tu za Scolariho nebylo, proto taky Chelsea byla trapná... Letos herně možná bude trapná obdobně, ale aspoň ta víra a týmový duch je úplně někde jinde.. A příští kolo sestřelit kohouty v nastavení?? No, nezlobil bych se..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Weiss zasa nič, Hughes použil snád až 1 striedanie, gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

A cos čekal? Je to 6. hráč na svůj post, tak se nediv, že nehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je tam na RWM ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tím myslím na křídla. A je tam Robinho,SWP,Petrov,Bellamy a v případě nouze tam můžou strčit i Teveze. Až pak je řada na něm. On si prostě musí počkat na zranění ostatních...

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže na RWM som tam ešte nikoho nevidel z tých čo si vypísal,takže zostáva Weiss ako žolík ,v pohode mohol dnes nastúpiť, kedže má formu a chce sa ukázať...

Reagovat
smazaný uživatel

V tom prípade načo si ho pred sezonou nechal? Prečo ho nedal na hosťovanie? Prečo vravel, že si zahrá?

Reagovat
smazaný uživatel

Čekáš, že si tam zahraje nebo co Neřikám, že je špatný, ale stejně

Reagovat
Chazy

Ale no tak, vzdyt hrali s Arsenalem.

Reagovat
vodka

"Oni ako keby si este stale neuvedomili, ze ked niekto drzi loptu a kope si ju pred 16-tkou a sem tam vystreli alebo vybojuje standardku neznamena ze je lepsi. A uz vobec sa neda povedat ze za stavu 0:1 tou priposralou hadzanou kontroluje zapas, oni to hraju tak preto lebo nic ine hrat nevedia."

Za toto

Reagovat
vodka

měla být reakce...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Lovec

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa! Po celou dobu perfektní, gól si rozhodně zasloužil. Arsenal ohromná smůla celkově. Ade je prase, a to strašný Ale dneska to byl jeho zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Harry jak tak koukám dneska na nás vyrukuje z hodně ofenzivní sestavou

Reagovat
Godwinson

hlavně bych řek, že vás dneska porazí :)

Reagovat
$dolar$

Snad, mam to za litr

Reagovat
Godwinson

to je odvážný :)

Reagovat
smazaný uživatel

to se uvidí ale že hraje Crouch,Defoe,Robbie a k tomu jeěte Lennon mě hodně překvapilo

Reagovat
Godwinson

to jo, asi na United pěkně vlítnou :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Janča4

Adebayor (nemyslím výkon)

Reagovat
Godwinson

naopak ..

Reagovat
Janča4

za co? ... to že Persiemu šlápl na xicht a za tu neúctu k fanouškům? ..

Reagovat
Godwinson

za výkon, hrál se tvrdší zápas a že šláp Persiemu na hlavu, prokazatelnější byl ten kopanec, co dostal od Songa ... a něco jsem tu už čet o tom, že k němu nebyli fanoušci Arsenalu úplně "hodní", takže to taky chápu :))

Reagovat
herbage

neprovokuj

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mu dáváš palec hore za to, jak kopl Peršana do obličeje tak si dobrý magor.

Reagovat
Godwinson

vidíš to někde napsaný?

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem tuto reakciu. Oddisiel koli nezhodam so spoluhracmi a hlavne koli fanuskom. V kazdom rozhovore si o nich obtrie hubu a teraz ked im da gol je logicke ze sa im vysmeje do oci.

Inak samozrejme tiee jeho vylozene zakerne zakroky

Reagovat
Counter

nejhorší je, že ty fauly nedostal karty, nemohl by se divit, kdyby ho rozhodčí vyloučil....

Reagovat
Counter

Je to už takový evergreen, kdy Arsenal prohraje zápas, který měl minimálně zremizovat. Je to dáno směsicí stěstí/smůly, zkratů některých hráčů a neschopnosti proměňovat tutovky.

Snad s návratem Nasriho, Walcotta, Rosy (dneska až na ten čtvrtý gól) a Aršavina se ze sestavy vytlačí Denílson nebo křídlo Bendtner a hned to bude vypadat jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner sa s Persiem musi vymenit a aj Wenger to raz bude musiet uznat. Obavam sa ze Denilson zo zostavy nevypadne nech bude hrat akokolvek no a s tymi navratmi by som si az take nadeje nerobil ono sa to rychlo vyrovna novymi zraneniami

Reagovat
vodka

hlavně neschopnost změnit tempo hry... To asi půjde až s rosickým a Nasrim...

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor dnes předvedl že má inteligenci nižší než kdejaký africký křovák.. Jeho kopačka v obličeji Van Persieho, ale hlavně jeho provokace k Away sektoru byla opravdu nechutná.. Pokud tohle nebude potrestáno, tak se potom nebude FA moct divit, že se budou čím dál víc oběvovat icnidenty jako při zápasech WHU - Millwall, nebo Forest - Derby

Jinak k zápasu bych podotknul jenom tolik: Graguluju City k výhře, bylo to hodně se štěstím a za těch dvacet pět minut ve druhém poločasu by se nemohli divit, kdyby nakonec prohráli.. Ale jejich motivace a bojovnost byla ohromná a tak si ty body nakonec asi zasloužili. Arsenal bohužel začal hrát až po příchodu Rosického. Těším se na zápas na Ashbourton Grove, protože tam to Adebayor asi pořádně schytá

Adebayor is a fucking cunt!! Give him some money and he’s a Gunner no more.

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa teším na derby ,wauuu..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele