Anglická Premier League - preview 31. kola

20.03.2010, 09:02, aktualizováno 21.03.2010, 09:18
Previews
Manchester United a Chelsea se v neděli pokusí sesadit z prvního místa Arsenal a o něco složitější to budou mít Red Devils, kteří přivítají Liverpool. Chelsea cestuje do Blackburnu. Manchester City myslí na čtvrtou příčku a k tomu potřebuje bodovat na půdě Fulhamu...
Manchester United - Liverpool FC  (neděle 14:30)
Před sezónou by asi málokdo řekl, že oba soupeři se nebudou prát v tomto klání o ligový primát a že má každý zcela odlišné cíle. Ovšem několik kol před koncem anglické Premier League je tomu skutečně tak. Manchester musí doma vyhrát, aby neztratil kontakt s vedoucí dvojicí a dobře ví, že každý neúspěch se trestá. Soupeř z Anfield Road ale bojuje o účast v Lize mistrů a jde mu tedy o přežití, proto potřebuje též nutné tři body.

Výběr manažera Sira Alexe Fergusona je prozatím druhý o bod za Arsenalem a o dva před Chelsea. Avšak třetí celek tabulky má zápas dobru a proto je o něco vážnějším soupeřem. Domácí jsou v poslední době nabuzeni hladkým postupem do čtvrtfinále Ligy mistrů, když dokázali zdolat AC Milán a v odvetě mu dokonce uštědřili výprask 4:0. Poslední porážka v lize byla k vidění na půdě Evertonu, další čtyři jasné výsledky všechny spekulace opět zahnaly.

Liverpool je prozatím pátý, avšak ve velmi vyrovnané čtveřici může klidně skončit sedmý. Manchester City má totiž o bod méně a dva zápasy k dobru, Aston Villa jedno klání k dobru. Vepředu jsou pouze Kohouti z Tottenhamu se čtyřbodovým náskokem, rozhodovat se ale i tak zřejmě bude až v závěrečných kolech. Liverpool též slavil úspěch v Evropské lize, když zahnal myšlenky na vyřazení a po jasném výkonu před vlastními fandy udolal francouzské Lille 3:0.

Pro Alexe Fergusona je největším pozitivem návrat zkušeného veterána Ryana Giggse, který vynechal předchozí čtyři ligová utkání kvůli zlomené ruce. Z rezervního týmu naskočil do toho prvního také Owen Hargreaves, který je též skoro fit a na pár minut by se na trávník mohl dostat. Dlouhodobě se na marodce nacházejí Anderson (koleno), Brown, De Laet (noha), O'Shea (stehno) a Owen (podkolení šlacha). Otazník k tomu visí nad účastí Evanse (koleno) a Rafaela (lýtko).

Loni se na Old Trafford zrodil neuvěřitelný výsledek, když hosté z Liverpoolu vyprášili favoritovi kožich 4:1 a přerušili zde šňůru čtyř porážek v řadě, kde dali jeden jediný gól. Nyní bude Rafael Benitez chtít obhájit podobný výsledek bez dlouhodobých marodů Aurelia (stehno) a Škrtěla (zánártní kůstka). Klubové vedení nedovolí hrát ani Rierovi, protože příliš kritizoval současného španělského kouče. Nemoc k tomu ohrožuje start Aquilaniho.

V základní jedenáctce Reds by ale měly být obě největší hvězdy Fernando Torres a Steven Gerrard, kteří by výrazně měli potrápit obranu Rudých ďáblů. "Byli bychom hodně naivní, kdybychom si mysleli, že Liverpool je v současnosti jen tápající tým, jenž se k nám jede vzdát. Takhle nebezpečný mančaft nám může udělit pořádnou lekci," bojí se ofenzivního pojetí hry soupeře záložník United Darren Fletcher.

Na druhou stranu však stejný hráč obrací list a udává důvod, proč toto klání vyhrát: "Ve vzduchu visí devatenáctý titul, to je pro nás největší motivace. Můžeme v klubové historii počtem těchto trofejí brzy hosty přeskočit," nastínil se zájmem. Kouč Benitez si myslí, že bez získaných bodů z tohoto zápasu cesta do nejlepší čtveřice nepovede: "Musíme vyhrát, jinak nám Liga mistrů uteče. Fanoušci si jistě přejí, abychom krasojízdu Manchesteru zastavili a já jsem toho názoru, že se nám to může povést," uvedl španělský stratég na pravou míru.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.60 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fulham FC - Manchester City  (neděle 16:00)
Manažer Fulhamu Roy Hodgson má po fantastickém čtvrtečním představení jeho mužstva v Evropské lize další důvod k úsměvům. Před zápasem s Manchesterem City totiž bude moci využít služeb kapitána Murphyho či záložníka Jonathana Greeninga.

Problémy naopak trápí Andyho Johnsona a Johna Paintsila. Oba laborují s kolenem. Pochybnosti se vznášejí nad startem Davida Elma. Pravděpodobné tedy je, že v základní jedenáctce vyběhne autor postupového gólu proti Juventusu Clint Dempsey. Hodgson díky čtvrtečnímu šokujícímu výkonu svého mužstva změnil názor na priority jednotlivých soutěží. Zatímco v prosinci hlásil, že Evropská liga slouží především k rozehrání nových hráčů, nyní ji považuje za hlavní náplň sezony. Před Premier League navíc staví i výsledek v FA Cupu.

Také v druhé domácí soutěži totiž Hodgsonův výběr prošel do čtvrtfinále. A v obou případech lodivod Fulhamu pomýšlí na úspěch. V domácí lize patří jeho svěřencům solidní desáté místo. To především zásluhou precizních výkonů na domácím hřišti. Krizové únorové období, zdá se, pominulo. "Nemyslím, že by naše výkonnost nějak stagnovala. Teď se ale budeme muset připravit k válce na všech frontách. Myslím si ovšem, že jsme schopni toho docílit. Je proto logické, že obě pohárové soutěže nyní stavíme nad domácí soutěž," nechal se slyšet.

Přesto se o motivaci svých hráčů na zápasy Premier League nebojí. "Myslím, že hráči moc dobře vědí, o co každý zápas hrají. Kvalita soupeřů, úroveň utkání či zaplněné stadiony. To všechno jsou určitě důvody k tomu, aby nikdo nic podcenil. Mám přece k dispozici tým profesionálů a ne žádných amatérů, kteří by si po práci šli jen tak zakopat," odpovídá rázně.

Lodivod Citizens Roberto Mancini se musí v nedělním klání obejít bez Adebayora a zraněného Martina Petrova. Manchester City jde do utkání po remíze 1:1 na půdě Sunderlandu. Obránce Zabaleta nic jiného než tři body z tohoto duelu nebere. "Jsme výborní doma, venku to však je mnohem horší. Myslím, že nedělní utkání bude ideální příležitostí si naši nepřesvědčivou venkovní bilanci napravit. Vítězství na Chelsea nám dodalo potřebnou dávku sebevědomí, takže by nás ani tak kvalitní celek jako Fulham neměl vylekat," tvrdí odvážně argentinský obránce.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.95 - 3.25 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Blackburn Rovers - Chelsea FC  (neděle 17:00)
V Ewood Parku přivítá domácí Blackburn Rovers zklamané fotbalisty Chelsea, ti musejí co nejrychleji zapomenout na brzké vyřazení z Ligy mistrů a soustředit se na domácí soutěž, kde se bojuje o titul.

Blackburn sice dvě poslední utkání v lize prohrál, ovšem pokaždé hrál venku s hodně silným soupeřem. Nejprve Rovers nestačili na Liverpool a poté podlehli i Tottenhamu. Domácí se nyní nacházejí na dvanácté pozici a před obávaným sestupem mají náskok deseti bodů - což není tolik, jak se na prvním pohled může zdát. Doma je ale Blackburn velmi silný a v Ewood Parku poslední dobou příliš neztrácí.

Manažer Sam Allardyce má problém s poměrně rozsáhlou marodkou. Mimo hru jsou brankář Paul Robinson, kapitán Ryan Nelsen, který marodí s kolenem. Dále nemohou hrát Gael Givet, Lars Jacobsen, Vince Grella a Franco di Santo, který nemůže nastoupit kvůli tomu, že patří Chelsea.

Londýnská Chelsea vypadla z Ligy mistrů a po zbytek sezony se může plně koncentrovat na zisk domácího titulu a také FA Cupu. Hlavní úkol trenéra Carla Ancelottiho, získat s Chelsea prvenství v Lize mistrů, tedy nevyšel. Blues totiž nestačili ani v domácím prostředí na Inter Milán, který tak zaslouženě postupuje dál. V Premier League však mají Londýňané situaci ve svých rukou, i když ani zde je nečeká snadná práce. Blues jsou sice na druhém místě, ovšem mají jeden zápas k dobru, a ten když zvládnou, budou první.

Boj o titul je výhradně záležitostí tří celků - Chelsea, Manchesteru United a Arsenalu, přičemž papírově nejsnadnější los má Arsenal. Hosty ze Stamford Bridge mimochodem ještě čeká konfrontace s Rudými ďábli. Nejprve však musí Ancelottiho hoši zvládnout utkání na Blackburnu, které rozhodně nebude patřit mezi ty jednoduší. V lize si Chelsea naposledy smlsla na městském rivalovi West Hamu, který smetla 4:1. Hostům budou scházet Michael Essien, Ashley Cole a Jose Bosingwa. Otazník visí nad startem Petra Čecha.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.00 - 3.75 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Aston Villa - Wolverhampton Wanderers  (sobota 13:45)
Souboj Aston Villy s Wolverhamptonem je v historických análech zapsán už devětadevadesátkrát. A v sobotu se ve Villa Parku schyluje k jubilejnímu stému střetu, v němž půjde jedné straně o Ligu mistrů, té druhé zase o udržení.

Vůbec první zápas sehráli Villans s Wolves historicky první den anglické fotbalové ligy roku 1888. V tu dobu ještě nikdo neznal boj o evropské poháry nebo bitvy o sestup a zápas skončil 1:1. Nicméně teď je situace jiná a oběma už nejde jen o čest. Aston Villa bojuje o prestižní Ligu mistrů, v případě výhry se bodově dotáhne na Tottenham, který drží čtvrté místo. A pokud by vyhráli Wolves, opět se o něco vzdálí sestupovým vodám.

Pravděpodobnější je však první varianta, tedy výhra Villans. Ti totiž mají v posledních letech nad svým sousedem výrazně navrch. Nepodlehli mu už více než třicet let, ačkoliv na podzim s ním jen remizovali. Jediný gól hostů tehdy vstřelil Gabby Agbonlahor a manažed Martin O'Neil doufá, že bude na derby připraven, ze zápasu s Wiganem si totiž odnesl nějaké šrámy.

Na Aston Villu čeká už 16. zápas za posledních 66 dnů, což je ohromné číslo. O'Neill tak přiznává, že je potřeba rotovat se sestavou, která se prakticky nemění a ustavičně bojuje v lize i FA Cupu.

Hosté budou posíleni o záložníka Dava Edwardse, jenž si v prosinci poranil kotník a až nyní může opět hrát. Po hostování v Bristolu je k dispozici i Chris Iwelumo.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.50 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
David Moyes slaví na lavičce Evertonu velké jubileum, v liverpoolském mužstvu už totiž je osm let. Hráči mu budou chtít nadělit dárek v podobě tří bodů, které chtějí získat z duelu z Boltonem. Ten se zvedá pod novým koučem Owenem Coylem.

Čtyři zápasy a tři výhry, to je poslední Coylova bilance, se kterou vytáhl Trotters z pásma sestupu. Na úkor svého bývalého mužstva Burnley, to se propadlo na třetí místo od konce. Nyní má za úkol vymyslet fungující taktiku na Toffees, kteří jsou doma hodně silní. Posledních šest zápasů na Goodison Parku vyhráli a sedmé vítězství by značilo nejlepší formu za posledních 20 let.

Nicméně Bolton již letos jednou Everton porazil, na podzim ho přestřílel 3:2 a chtěl by tak teprve podruhé v historii zkompletovat sezónní double. Velkou posilou by navíc mohl být Gary Cahill, jenž byl kvůli zranění šest týdnů a pomalu se vrací do akce. K dispozici již jsou také Sam Ricketts a Mark Davies.

"Myslím si, že je v pořádku, když řeknu, že Everton je jedním z týmů s největší formou, pokud ji nemá vůbec největší. Doma hrají pravidelně skvěle, takže si nenamlouváme, že to bude něco jednoduchého," uznal kvality soupeře Coyle. Jeho krajan David Moyes si mne ruce nad zdravotním stavem svého týmu, když nemusí řešit skoro žádný nový problém. Jedinou změnu bude muset udělat na postu, kde hrál Landon Donovan, jemuž skončilo hostování z LA Galaxy.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.80 - 7.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Portsmouth FC - Hull City  (sobota 16:00)
Portsmouth v týdnu definitivně přišel o devět bodů, čímž prakticky nadobro spadl do druhé ligy. Aby toho nebylo málo, jeho kupec se také ještě stále hledá. Hull naproti tomu svou novinkou Pompey hravě konkuruje. V jeho týlu totiž pro změnu došlo k manažerské rošádě - odvolaného Phila Browna přichází vystřídat Iain Dowie, který naposledy neúspěšně vedl QPR.

Mnohým přišlo načasování Brownova vyhazovu přinejmenším nešťastné. Do konce ročníku zbývá pouhých osm kol, takže se zdá být docela riskem právě teď měnit manažera. Nicméně důvody, a to takové že pádné, tam rozhodně byly. Neslavný rekord značící 51 zápasů a z nich pouhých šest vítězných totiž navíc doplňuje celý rok bez venkovního triumfu. Je pochopitelné, že to už zkrátka nešlo vydržet. Každopádně samotnou volbou trenérské rošády přehlídka podivných tahů vedení Hullu nekončí. Také nad jménem Brownova nástupce kdejaký fanda anglické kopané pozvedl obočí. Do Kingstonu totiž přikvačil jistý Iain Dowie, tedy muž, který od slušného fungování u kormidla Crystal Palace prožil dva pomalu legendární krachy v Charltonu a Queens Park Rangers.

Na Portsmouth se pohroma valí ze všech stran. Jednak je tu bodový odpočet a s tím související ztráta sedmnácti bodů na záchranná pole, jednak je tu hrozící protest některých hráčů vůči takovému trestu. Před Avramem Grantem tak stojí přetěžký úkol - uhájit čest mužstva i třeba jen s hrstkou ochotných hráčů. Nehledě na nedávnou formu, která může být jen stěží horší. Z jedenácti utkání pouhopouhá jedna výhra a jen osm procent všech střel využitých ke vstřelení gólu. Chtělo by se říct - prototyp suverénně posledního týmu tabulky.

Portsmouth má zase problémy s brankářskou jedničkou. David James totiž opět marodí, tentokrát ho skolila bolest v lýtku. Stejně jako Boateng, Yebda a Utaka ale těsně před zápasem bude čelit fyzickým testům, takže ještě jeho start nelze zcela vyloučit.

Kus za kus. Jeden tahoun, kapitán Boateng, bude chybět vinou karetního trestu, zatímco jiná stálice jménem Hunt se vrací do akce po zranění chodidla. K ošemetnému "škatulata, škatulata, hejbejte se" pak ovšem dojde především v obraně, kde absentující duo Zayatte-Gardner přichází nahradit sám McShane.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Stoke City - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Na poslední vítězství ve Stoke musí Tottenham vzpomínat dlouho, naposledy tam totiž vyhrál před 25 lety, kdy mu tři body jediným gólem Garth Crooks. Pro Spurs to ale byla povedená sezona, protože v ní skončil v první čtyřce, a tak by mohlo další vítězství nad Potters signalizovat něco podobného. Tottenham se mezi nejlepší čtyři snaží proniknout již několik sezón a letos má velkou šanci.

Právě zápas na Britannia Stadium může napovědět, zda mají svěřenci Harryho Redknappa skutečně na závěrečný boj o Ligu mistrů. Ve Stoke se totiž zrovna jednoduše nevyhrála, ale ti nejlepší - Manchester United, Arsenal a Chelsea - zde vyhrát dokázali, a proto to musí Tottenham dokázat také, pokud jim chce konkurovat. Na druhé straně totiž stojí zbytek pole bojující o poslední volnou vstupenku do milionářské soutěže a všichni zde ztratili - Manchester City, Liverpool i Aston Villa. Přímo tady se tak ukazuje jeden z rozdílů mezi špičkou ligy a těmi dalšími.

Spurs ale nemají na Potters nejlepší vzpomínky, na podzim si totiž Stoke odvezl z White Hart Lane po šokující výhře tři body a bude chtít vše potvrdit i doma. Navíc se mu do sestavy vrací Ryan Shawcross, jenž si odpykal třízápasový trest po faulu na Aarona Ramseyho, jenž skončil s těžce zlomenou nohou. Nicméně manažer Tony Pulis jasně prohlásil, že s nominací tvrdého stopera, jenž opustil onen osudný zápas s Arsenalem v slzách, neměl žádný problém. Tým ho prý podržel a ani od fanoušků se nedočká žádných nenávistných reakcí. Tím si ale nemůže být jistí Tuncay, jenž naposledy nepřiměřeně reagoval na své vystřídání, ale Pulis říká, že s ním nemá žádný problém.

Zatímco hosté vítají klíčového muže zpět v sestavě, Tottenham jeden opouští. Sval si natáhl Jermaine Defoe a z kohoutího útoku na několik týdnů vypadne, mluví se o absenci delší než měsíc. Své zdraví zatím nebude riskovat ani Jermaine Jenas, jenž už začal s tréninkem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.35 - 3.25 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Birmingham City  (sobota 16:00)
Sunderland sice vyhrál z posledních 16 zápasů jen jeden jediný, ale manažer Steve Bruce hlásí, že poslední měsíc předvádí tým nejlepší výkony pod jeho dosavadním vedením. Právě možná příchod jara Black Cats probudil. V sobotu je čeká Birmingham.

Po drtivé výhře nad Boltonem dělily jen vteřiny Sunderland od dalšího skvělého tříbodového zisku, jenže konečnou remízu vystřelil v duelu s Manchesterem City v poslední minutě Adam Johnson. Sunderland navíc nešťastně přišel o Kenwyna Jonese a Bruce doufá, že bude moci tohoto útočníka proti Brums použít. Právě o Jonese měl Birmingham v lednovém přestupním termínu zájem.

Právě na Birmingham má ale své vzpomínky Steve Bruce, jenž zde hrál a poté ho také několik let vedl jako manažer. Jeho účinkování ale na St. Andrews skončilo s příchodem nového vlastníka Carsona Yeunga, v roku 2007. Businessman z Hong Kongu nakonec kompletní převzetí klubu dokončil až o dva roky později. Brucův nástupce Alex McLeish si padl s novým vlastníkem do noty, vytáhl tým zpět mezi elitu a navíc začal jednat o novém kontraktu.

Na podzim Yeung ohlásil, že se chystá na posily vydat až 40 milionů liber, což vyvolalo na ostrovech plno otázek. Zejména zda to má být právě McLeish, který bude s penězi operovat. Nicméně 51letý skotský manažer ukázal, že na to má, když je s Blues považován za jedno z nejpříjemnějších překvapení sezony. V sobotu se musí Birmingham obejít bez Tainia, respektive bez něj se musí obejít Sunderland, jenž je zde právě od Blues na hostování, ale kvůli pravidlům Premier League nesmí nastoupit.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.20 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wigan Athletic - Burnley FC  (sobota 16:00)
Další záchranářský souboj má na programu Premier League tuto sobotu. Střetnou se totiž celky Wiganu a Burnley, které se navzájem mohou předhánět v bídnosti posledních výsledků. Jak jeden, tak druhý zaznamenal v minulých deseti kolech jen jedno vítězství a oba dělí v tabulce lehko zanedbatelné čtyři body.

O venkovní bilanci Clarets se možná jednou budou vykládat všelijaké báchorky. Přeci jen jeden bod z dosavadních patnácti výjezdů je opravdu až směšně málo. Burnley by teď tak mohlo pomoci, že příliš necestuje a čeká ho jen čtyřicetikilometrový přesun k jednomu ze svých menších rivalů. Nicméně možná právě kvůli nadále mizerné vizitce z venkovních utkání a také třízápasové domácí série bez vítězství obepluly anglické kuloáry spekulace o plánovaném vyhazovu Briana Lawse. Muž, který přišel nahradit Coylea vlastně jen na základě jedné nezávislé rešerše, také zatím nenaplňuje poslání spasitele. Z jedenácti zápasů, které pod ním dosud Turfites sehráli, hned v devíti skončili v poli poražených.

Wigan, jak už jsem napsal, nemá rovněž nijak slavnou bilanci. Z možných třiceti bodů vybojoval pouhých šest, přičemž v pěti minulých kolech zaznamenal akorát dvě branky. Roberto Martinez tak rozhodně má nad čím přemýšlet. Zvlášť když to v ofenzívě Latics neskřípe o nic míň než vepředu. V Premier League je totiž jen dvou týmů, které brání hůře než Wigan, a sice Hullu a právě Burnley. "Očekávám nějakou stálost výkonů, ale stejně tak, jako jsme byli spokojeni s naším představením proti Aston Ville, je teď důležité, že jsme začali sbírat body v této fázi sezony," tvrdí Martinez, jehož svěřenci mají zatím velké potíže rovněž s návraty do zápasů, jež započali hůře než soupeř (alespoň co se gólového vyjádření týče).

Naražený bok si odnesl Charles N’ Zogbia z duelu s Aston Villou a dnes jeho šance na brzké uzdravení vidíme zhruba 50 na 50. Ještě hůře na tom je kapitán Latics Mario Melchiot, který sice už s bolavým stehnem pomalu kluše, ale na sobotní start to ještě nevypadá.

Stevenu Fletcherovi už kdysi zlomená ruka, zdá se, srostla, takže s ním Brian Laws pro toto klání neochvějně počítá. To samé platí pro Dannyho Foxe, který se dal včas do pořádku, ačkoli si v minulém kole nepříjemně poranil žebro. Pakliže se Steven Caldwell do soboty stihne zbavit problémů s třísly, vůbec prvně nastoupí v soutěžní zápase proti svému bratru Garymu oblékajícímu dres Wiganu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.25 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - West Ham United  (sobota 18:30)
Arsenal už byl z boje tolikrát odepsán. Právě tolikrát ale také letos zvládl všem kritikům ústa zavřít. Pokud teď totiž porazí trápící se West Ham, minimálně na jeden půjde do čela tabulky. Situace je tak stále otevřená, tento ročník Premier League slibuje věru nervy drásající finiš.

V každém z posledních pěti utkání Kanonýři zaznamenali gól v závěrečné minutě. V tomto faktu bychom mohli hledat nějakou symboliku vzhledem k celé právě probíhající sezoně. Arsenal totiž opravdu jako by lapil dech v poslední možný okamžik, už mnohokrát byl na pokraji totálního odpadnutí. Gunners se ale vzchopili, ve všech soutěžích teď pětkrát v řadě nepoznali nic jiného než slast z vítězství. Přehnaná očekávání však přesto nemají, i když si moc dobře uvědomují, že je vše ještě otevřené. "Zbývá osm zápasů do konce - čtyři domácí, čtyři venkovní - a my jsme stále ve hře. Tak do toho!" burcuje nadšený Wenger, jehož svěřenci doteď nastříleli nejvíce ligových branek ze všech.

West Ham, co se vzájemných soubojů týče, stále ještě žije z památného triumfu na Emirates Stadium, když se stal vůbec prvním soupeřem, který tu naplno tržil. Od té doby ovšem nezvítězil v ani jediném z příštích devíti střetnutí. Venku jsou navíc Kladiváři slabí i ve všeobecném měřítku. V letošním ročníku dosud vně Upton Park naplno bodovali jen jedinkrát, a to ještě hned v zahajovacím klání sezony s Wolverhamptonem. Zolovi svěřenci teď tak před sebou nemají vůbec snadný úkol - měli by vykročit za záchranou teď, s třízápasovou sérií bez bodu v patách a náskokem pouhých tří bodů na prvního sestupujícího.

S mužstvem Arsenalu už tento týden trénoval jeho vůdce Cesc Fabregas, takže se očekává, že si sobotní zápas nenechá utéct. Další z hvězd, hříšník Alex Song, je rovněž zpátky poté, co severolondýňanům citelně scházel v utkání s Hullem. Do třetice všeho dobrého se vrací i Rosický, kdežto Van Persie s Gallasem nadále zůstávají mimo hru.

Podobně jako Fabregas, také Noble s Ilungou se v týdnu zase připojili k ostatním drilujícím spoluhráčům. V opětovné začlenění do sestavy doufá také útočné duo Franco-McCarthy, zatímco jiný forvard Hines dále vyčkává na marodce.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 6.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United30213670:2466
2.Chelsea FC29204569:2764
3.Arsenal FC30204671:3364
4.Tottenham Hotspur29157753:2852
5.Liverpool FC30156949:3051
6.Manchester City281311453:3650
7.Aston Villa281310539:2249
8.Birmingham City29128930:3144
9.Everton FC29119946:4242
10.Fulham FC291081132:3238
11.Stoke City29812928:3336
12.Blackburn Rovers29971331:4834
13.Bolton Wanderers30881436:5432
14.Sunderland AFC297101237:4531
15.Wigan Athletic30771628:5928
16.West Ham United29691437:4927
17.Wolverhampton Wanderers29761623:4727
18.Burnley FC30661831:6324
19.Hull City29591527:6124
20.Portsmouth FC29542025:5110
Bodové odečty
Portsmouth FC-9za uvalení konkurzu kvůli finančním problémům

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (589)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Výhra je nutná, ale myslím,ze pokud to nepustíme jako minule, tak to uhrajem

OT:Taarabt lituje přestupu do Tottenhamu

Marocký záložník Adel Taarabt nyní jako hráč Tottenhamu hostuje v QPR a lituje, že kdysi nepřestoupil raději do Arsenalu, pro který ho našel Damien Comolli. "Měl jsem namířeno do Arsenalu, kde byl Comolli společně s Wengerem. Ale Comolli odešel do Tottenhamu, tak jsem šel za ním. To byla velká chyba. Moji kamarádi, jako třeba Armand Traore a Abou Diaby z Arsenalu, mi říkali, že to nebude to pravé," prohlásil Taarabt.

No jo, no... Tottenham

Reagovat
SunFells

Je ho škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ONLINE PŘENOS ASTON VILLA VS. WOLVERHAMPTON

ARSENAL VS. WEST HAM UNITED

MAN.UNITED VS. LIVERPOOL

BLACKBURN VS. CHELSEA

www.fotbaloveligy.estranky.cz !!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Chazy

Tak remiza Wiganu s Burnley je jeden z nejsmesnejsich tipu co sem tu kdy videl. Ne z pohledu fandy Wiganu, ale preci jen.. Burnley je ted snad horsi jak Rams v jejich sestupovy sezone, Burnley je momentalne jeden z nejhorsich tymu co jsem kdy v PL zazil. Za celej rok 1 bod venku, a to ani nevi jak.. co se zmenilo behem posledniho tydne?

Reagovat
Chazy

Stevenu Fletcherovi už kdysi zlomená ruka, zdá se, srostla, takže s ním Brian Laws pro toto klání neochvějně počítá.

Ha, tahle veta, je jasny kdo to psal!..

Reagovat
herbage

Já jsem to taky uhodl

Reagovat
fantomas

Sklapni.

Reagovat
smazaný uživatel

to budeš asi nasranej, když budou mít po dnešku body dva :)

Reagovat
Chazy

A mas nejakou predstavu o tom jak by se to melo stat?

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme

Reagovat
Chazy

Necekane, chtit po tobe abys rozvedl nejakou myslenku, to je vzdycky konec diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Proste koukej - Wigan byl letos vubec prvni tym Premier League, ktery na Burnley vyhral, a to v dobe kdy jeste hrali dobre a doma porazeli MU a Everton. Martinez hraje fotbal, ktery je pro Burnley uplne nejblbejsi, protoze jejich zaloha je fakt katastrofalni. Jediny co jakztakz maji je stred zalohy, jenze prave tam ma Wigan svy nejkvalitnejsi hrace a proto jejich opory bez problemu vymaze. Burnley pak nema mezi utokem a obranou nic, obrana udela chyby a utok nedostane balon.

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/8575361.stm

I Lawrenson tam tipuje 1 a ze on je skutecny expert

Reagovat
herbage

Já myslel, že jejich jedinou kvalitou v záloze je Eagles a ten hraje na kraji

Reagovat
Chazy

Podle me Bikey a McDonald, Eagles je hracicka, ale je to ve stylu Pennanta, udrzi mic a pak nic

Reagovat
Chazy

A kor kdyz jeste davaji do zalohy Alexandera.

Reagovat
herbage

Jj, Bikey je dobrej, hrál dobře už v Readingu, jenže platnější je dle mého na stoperu. Z těch dřeváků v Burnley má ale i jako stoper největší přehled a působí jakžtakž fotbalovým dojmem. Eagles je hračička, viz jeho přihrávka rabonou za obranu Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Clarets se dařilo nejvíc v momentě, kdy se jim vrátil Caldwell a Bikey se mohl posunout na DM. Ted mají tu stoperskou dvojici už rozpadlou a Carlisle se už nejspíš pomátl, ale Bikey je letos rozhodně lepší na DM

Reagovat
herbage

Nevím, zas tolik se o Clarets nezajímám. Jeden z řady týmů, které vidím 2x do roka

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z 19 týmů, které vidíš 2x do roka?

Reagovat
herbage

Ne, Chelsea, MU a Liverpool vidím občas v pohárech

Reagovat
smazaný uživatel

Si zabil!

Reagovat
smazaný uživatel

Aby som doplnil, ešte že si to žehlíš tým nasledujúcim "vyznaním sa". Bikey bol vždy priemer, už v Readingu bol tým horším stopérom, zbytočne fauloval, kazil prihrávky, dostával karty, vpredu nebezpečný nebol. Že si práve jeho Burnley vytiahlo do PL, to ma prekvapilo, jeho "forma" na stopérovi od začiatku ročníka naopak. Opäť staré dobré symptómy. Čo sa však nestalo...Burnley malo výpadok v zálohe, tak ho Coyle posunul na DM. Aj hľa, stal sa mužom zápasu. Už tak nekazil, zaznamenal za 90 minút len dva fauly a aj smerom dopredu neraz potiahol. On práve trpí typickou chorobou stopérov, ktorý majú byť v zálohe, potrebuje mať niekoho za sebou, aby nebol posledný. Vtedy nekopí chyby. Takže kec a riadny.

Len tak ma napadá, keď už hráte s Hammers...To Kováč je opačný príklad, jemu stačí loptu posúvať, na zálohu je pripomalý, zbavovať sa jej nemá čas, priestoru okolo seba až príliš...ten ak už hrať PL musí, nech aspoň nešaškuje v zálohe.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už se tu řeší ten Bikeyho zápas, v němž dal gol a byl MOTM, tak je neuvěřitelný, že je to jedinej gol Clarets, kterej vsítil hráč nenarozenej na Ostrovech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Řikám, že Burnely moc nesleduji Ale líbil se mi i na DM a nejspíš má pravdu, že mu to tam sedí víc

Reagovat
smazaný uživatel

Vravím, že si si to potom aspoň zažehlil Ale predsa...taký kec.

Reagovat
smazaný uživatel

Bikey je podobný typ ako Song...

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát o X% slabší...

Reagovat
smazaný uživatel

Njn..

Reagovat
fantomas

Elliott?

Reagovat
smazaný uživatel

i přesto, že jste vyhráli nad Reds, tak si myslím, že s tím fotbalem, jakej hraje Wigan to dneska na Burnley stačit nebude..to je všechno

Reagovat
Chazy

Sakra umis vubec cist?

Reagovat
smazaný uživatel

umím, proč? něco mi uniklo?

Reagovat
smazaný uživatel

I expert Hrubas tipuje výhru Wiganu, nevím kolik Lawro, ale já 2:1

Reagovat
Chazy

trapny, zas od Lawra opisujes...

Reagovat
smazaný uživatel

Má taky 2:1?

Reagovat
tomasinho

stejně jako já

Reagovat
smazaný uživatel

Není řeč o Champu, i když kluby jako Wigan a Burnley k tomu svádí..

Reagovat
Chazy

tak tak.. Burnley vykonostne, Wigan vyznamove..

Reagovat
fantomas

Sklapni.

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley 0 a Hull taky 0

Reagovat
herbage

Burnley jasná remíza

Reagovat
smazaný uživatel

jak by napsala špageta - dřeváci z ¨Burnley .....

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim že i Hull by moh bod urvat

Reagovat
Chazy

Podle me taky, Dowie by mohl na par zapasu zafungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley dávaj v celku pohledný goly...většinou zásluhou Eaglese...má dobrý finální náhrávky

Reagovat
Chazy

Sakra ja nechapu kde se tyhle nazory berou, mel dva skvely zapasy, ale jinak vetsinou prave nedokaze ty svoje pruniky vubec resit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný...ale co se týče hráčů Burnley tak jasně vyniká v záloze...

Reagovat
Chazy

Technikou, ale neprijde mi porad nijak zvlast uzitecny :)..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vyniká tak svým platem a vedením míče, stokrát větší přínos pro tým má hlavně Alexander

Reagovat
smazaný uživatel

Já už se těšim na pruníky Gutiereze a celý Newcastle v PL....

Reagovat
Amos

RvP uz 2 mesice trenuje a je celkem v dobre forme, vratit by se mel na zapas v kvetnu,ale podle me bude driv,protože AW to udělá,jako překvápko,jinak dneska doufám ve výhru 3:

Reagovat
herbage

Překvápko nebude. Když řekne na začátku května, myslím tím začátek května. Ke konci duba sehraje jistě nějaké zápasy za rezervu

Reagovat
herbage

Jinak dnes v základu Arsenalu možná hned dva angličané

Reagovat
smazaný uživatel

Dávat palce Walcottovi, to je teda něco

Reagovat
herbage

Opora repre Anglie na MS v JAR

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by moh Rory hodit nějaký 2 pěkný auty

Reagovat
herbage

Třeba takhle?

http://www.youtube.com/watch?v=3ahl2CswTTQ

Ne, proti Sprus ať hodí pořádný

Reagovat
smazaný uživatel

je tam celej 5 ti minutovej sestrih autu za posl cca 2-3 roky...

Reagovat
herbage

Upřednostňuji, když se fotbal hraje nohama, než rukama a hlavou, takže díky, ale vidět to nemusím

Reagovat
smazaný uživatel

No co je na tom,že to uměj....a nachytaj na to tolik týmů Arsenal,ManCity...

Reagovat
Chazy

Umi to jen jeden jejich hrac, moc golu z toho uz nedavaj a neni to jejich nejvetsi zbran.

Reagovat
smazaný uživatel

No dávaj z toho gol každej 2 zápas cca....

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Si vzpomen,Man city,arsenal Burnley...co vim ted naposled..

Reagovat
Chazy

A letos hrali uz 29 zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak dejme tomu ze letos z toho 10 krat neco splacali..

Reagovat
Chazy

Urcite ne

Reagovat
smazaný uživatel

No to je jedno,každopádně sem si je díky tomu oblíbil a taky kvůli fans který tam dělaj slušnej bordel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak koukám,taky alergickej na Pompey

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to by se šiklo

Reagovat
Godwinson

Druholigový Newcastle sní o tom, že se mu v létě podaří přivést teprve 19letého ofenzivního záložníka Edena Hazarda z Lille. Belgický reprezentant má mnoho nápadníků po celé Evropě.

// ten se poved ...

Reagovat
smazaný uživatel

Obratem pošlem do Lille Pancrateho a bude to vyřešený

Reagovat
smazaný uživatel

" Další z hvězd, hříšník Alex Song," gratuluju, konečně tu taky někdo ocenil kvality tohodle kamerunskýho středopolaře

Reagovat
smazaný uživatel

Naděje, že by v tomhle kole Arsenal ztratil, si nedělám, Liverpoolu taky nevěřím, že by nám pomohl, tak hlavně musím věřit, že na Ewood Parku nenecháme ani bod a rozdíl udělá jiný kolo Z našeho pohledu můžou napovědět hned 2 kola následující (nepočítám dohrávku s Pompey)...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč, ale mám pocit, že na Ewood a hlavně na Fratton Parku to bude řezba. Hlavní ale bude vytěžit 6 bodů z těchto dvou zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool - Manchester united to bude něco

Reagovat
smazaný uživatel

Inak OT: Prepáčte, že s tým opäť raz niekto otravuje, ale: 24.marec, PL a čo s vyberie NovaSport? Pompey-Chelsea! Namiesto ManCity-Everton, či Villa-Sunderland. To je hnus, velebnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, že se nad tím ještě někdo vzrušuje... Navíc v době internetových streamů...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trebárs v aj v dobe internetových streamov dá človek prednosť normálnemu rozlíšeniu, nie sledovaniu rozmazancov. Trebárs aj v tej dobe si ten stream možu púšťať tak ako fanúšikovia Wiganu, tak fanúšikovia CFC. Problém by to nebol, ak by ten program bol vyvážený, ak by sa prihliadalo na atraktivitu duelu normálne, nie očami...škoda reči. Ja byť na tvojom mieste, tak sa ani neteším, keď sa hralo MU-Wolves, tak som dokonca "fňukal" že je to zbytočný zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se ani těšit nemusím, NS nemám...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pre koho to dávajú? Pre scumíkov? No ďakujem pekne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

U ManCity krásnej stream najdeš levou zadní, navíc s dvakrát lepším komentářem. Villa-Sunderland nebude o nic jinačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pôvodný komentár sa nastaviť dá. Ale beztak, ten mám ťažko... Nepovedz, že na CFC stream nenájdeš. Počkaj, však ti to pripomeniem, až kvôli českému veľkoklubu nebudú dávať Bolton a stream nenájdeš...

Reagovat
fantomas

Teď tě nechápu. Jakej půovdní komentář? Já na PL vždycky koukám s anglickym komentářem, a to je pak paráda, ať je to jakákoliv stanice. A co s českym velkoklubem?

Reagovat
smazaný uživatel

Že aj v TV sa niekde dá nastaviť pôvodný komentár. Chelsea...inak ju už nazvať neviem, veď je jasne najprepieranejšia.

Reagovat
fantomas

Aha, no tak mě to nebude vadit, Galaxii nemám. Ale tak jde o to, že mít televizi, tak sem stejně smířenej, že Bolton uvidim leda tak proti Big Four.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš nějaký tip na www kde dávají PL..?Díky

Reagovat
fantomas

www.myp2p.eu, tam sou odkazy...nejlepší na sopcast (program, kterej si musíš stáhnout).

Reagovat
smazaný uživatel

Super tip...už mi tady jedou Villans s Wolves

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Villans jsem chytnul v HD na Veetle, tam dávají často přenosy s kvalitním obrazem

Reagovat
smazaný uživatel

myp2p.eu, rojadirecta.org, atdhe.net

Reagovat
smazaný uživatel

na NS stačí přepnout zvuk a jede to s anglickým komentátorem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas na druhou stranu zápasy CFC v Portsmouthu patří mezi to lepší a nikdy to není nuda, třeba pro mě osobně to je zápas, na kterej se ze všech v PL vždycky těším nejvíc a další léta mi bude chybět.

Navíc Pompey se budou chtít proti nám určitě vytáhnout a jak jde vidět hrají do poslední minuty, takže by to mohla být řezba, krom toho CFC nebude moct hrát lážo plážo, když jde o titul.

Minulej rok, když byla dohrávka Portsmouth - Chelsea si na místo toho Nova Sport vybrala Liverpool - Sunderland, takže já jsem s tímhle výběrem moc spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

díky moc...jinak super stránky se sestřihy jak PL,tak Spanelsko,Italie,Nemecko na Footyroom.com...ale pro Vas to mozna neni zadna novinka

Reagovat
smazaný uživatel

Footytube je o několik tříd lepší, hlavně videa z DailyMotion mají špičkovej komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves srovnali krok...

Reagovat
smazaný uživatel

proč Craddock?!

Reagovat
fantomas

100. pro dnešní gól Bendtnera...a ne jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tady 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zubar Wolves zase prohrají, to je na tom to nejsmutnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Tie ich 2 góly boli obe riadna haluz.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně akce Zubara s Joddym byla bezchybná

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu sa hovorí gulečník po slepu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoďte prevko do "Nepřehlédněte" místo LM, kdo to má hledat tady dole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Ta Villa má tak dobrou zálohu, ale bohužel ji neumí využít.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tá obrana ?

Reagovat
smazaný uživatel

Obranu mají nejkompaktnější v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi jak Villa nastupovala a sel tam s nema ten Tlustej brejlatej typek

Reagovat
Xavi8

Preco nehra Millner ??

Reagovat
smazaný uživatel

Veď hrá

Reagovat
Xavi8

pred zapasom som cital o jeho zivotnej forme, ale dnes zatial velmi sklamal, chvilami tam ani neni...

Reagovat
smazaný uživatel

Milner samozřejmě hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

S takouto hrou si Villans nezaslúžia LM

Reagovat
fantomas

S tou jejich hrou si ji nezaslouží celou sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

To čo hrajú, je proste hruza, naozaj im to sluší len vonku, a nechápem im tú ich prechválenú zálohu. Veď nič nevedia vymyslieť nakopávajú centre ako zbesilí, a aj tie stoja za p*d. Typický ostovný futbal do stredu tabuľky. Dlhodobo sa budú motať vždy len niečo nad polovicou.

Reagovat
fantomas

Je to stereotyp, nudný stereotyp. Taky nerozumim tý všudypřítomný chvále tady...

Reagovat
Xavi8

Reagovat
Chazy

Gordon, Hutton, Turner, Mensah, Ferdinand, Campbell, Meyler, Richardson, Malbranque, Bent, Mwaruwari.

.. Meyler zas dostane red, Mwaruwari netrefi parkrat prazdnou..

Reagovat
smazaný uživatel

Zbožnuju Brucovo "vyřešení" problémů na LB

Reagovat
Chazy

jjj

Reagovat
Chazy

I Frai na kridle je kouzelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel no, gólovej není, tak se sází aspon na jeho rychlost na křídle. Pro mě velký zklamání, čekal jsem od něj mnohem mnohem víc

Reagovat
Xavi8

Tak nakoniec zasluzena remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje Sidibé Bohužel ani Fox za BFC, ale ten má nějaký zranění lehčí

Reagovat
Liquid

Villans hrozný výkon a tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Dtto, aspoň keby niečo hrali. Myslím, že táto sezóna je O'Neillov strop. Nemá už čo mančaftu dať navyše, aby ohrozovali špičku tabuľky. Videl som túto sezónu asi 4 ich domáce zápasy, ale tá hra sa podobá skôr silovému mančaftu v Championship, nedivím sa, že v európskych pohároch sú mizerní.

Reagovat
smazaný uživatel

GO Tigers....!! ...Clarets 0

Reagovat
fantomas

Omg, zase Elmander místo Mattyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Bent

Reagovat
FuckT

sledujete niekto Bolton ??

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss nehrá!

Reagovat
FuckT

jj viem...na oficial webe som pozeral pre-match...ale napiste nekdo pls ked nastupi ok ? thx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

what's so funny?

Reagovat
smazaný uživatel

Že chodíš na český server vždy hlavne kvôli slovenským hráčom

Reagovat
fantomas

Of course.

Reagovat
FuckT

nj lenze na ziadnom svk sportovom portali neni tolko ludi online pocas zapasov Premier League...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale veď to je klasika, nastúpi za stavu 1:0 pre Everton a skončí sa to 3:0.

Reagovat
FuckT

maybe...maybe not...

Reagovat
Chazy

Pekne Tigers! Ja rikal, ze je Dowie motivator.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně...

Reagovat
smazaný uživatel

Eagles Snad jim to teda pomůže k záchraně

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Výborně Pompey.

Reagovat
fantomas

Aargh, Kevine, Kevine! Ale ta kombinace předtim, nádhera!

Reagovat
Chazy

Neskutecna nuda na JJB

Reagovat
smazaný uživatel

a co, jak hrajou?

Reagovat
Chazy

Wigan blbe a Burnley tragicky, jeden gol to rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I na Goodisonu Diváci se ozvali jednou, když pískali na zraněnýho Lee

Reagovat
fantomas

Co kecáš...ještě když chtěli penaltu po "zákroku" na Bainese.

Reagovat
smazaný uživatel

Lee sa zranil?

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, rozchodil to, jen dlouho polehával, protože nemohl pohnout rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Fu

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějakej Číňan?

Reagovat
FuckT

best player of Bolton...for sure...hrava na pravej strane zalohy ...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

sry necital som co sa pisalo hore..myslel som,ze otazka bola na leeho nevsimol som si,ze getzo napisal Fu...prave pocuvam Jona Lajoia a ide ma drbnut...jednoznacne the best comedian in the world...poznate ??

Reagovat
smazaný uživatel

Ba

Reagovat
smazaný uživatel

Ba byl francouzskej záložník.

Reagovat
fantomas

Demba Ba hraje furt, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Alkmaar?

Reagovat
fantomas

Hoff.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale ještě byl Ibrahim Ba. Demba Ba ani není Francouz ne?

Reagovat
fantomas

To asi ne no, ale je to Ba a to je klíčový.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jo, a jeho dokonalý dvojče Fu-Ha..

Reagovat
smazaný uživatel

online přenos Arsenal vs. West Ham www.fotbaloveligy.estranky.cz

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako...

Reagovat
smazaný uživatel

Hull...Folan 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

dnes tady někdo říkal že tip wigan burnley 0 je ten nejvic nesmysl jeste ze sem to vsadil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, žes to vsadil no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ugo Roddalega no ešte že si vsadil

Reagovat
smazaný uživatel

Nj,to tak bejvá...90 min,stejne jako zaver na Pompey mi zkazilo celej tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Hull

Reagovat
smazaný uživatel

Takže já mačkám....

Reagovat
smazaný uživatel

Na Hull sem měl 02...ty voe...no kouzlo 90 minuty,to už tady bylo tolikrát

Reagovat
fantomas

Almunia

Eboue – Campbell – Vermaelen – Clichy

Song – Denilson – Fabregas

Nasri – Bendtner – Arshavin

Může mi někdo vysvětlit, proč sedí Diaby? A proč je Wenger takovej poseroutka, že prostě neposadí Šavu a nezkusí Thea?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene knows

Reagovat
fantomas

Deja se píše dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Fabregaaas

Reagovat
Chazy

Kua dost spatna diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

to ManU: Když jsme se u Vás před rokem viděli naposledy, pták Liver dojal scums v celé své nehynoucí slávě, a Divadlo Snů plakalo dojetím..

Reagovat
smazaný uživatel

200. Pro titul Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

online přenos na www.fotbaloveligy.estranky.cz MAN.UTD VS. LIVERPOOL

CHELSEA VS. BLACKBURN

Reagovat
tomasinho

Jdi s tím do prdele.

Reagovat
tomasinho

Já už to čekání nevydržím. Ať už je 14:30 a ten holohlavý šašek pískne do píšťalky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reina bude chytat s píšťalkou?

Reagovat
smazaný uživatel

Slabší...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Nemyslels spíš Phelana?

Reagovat
smazaný uživatel

Mike není úplně plešatej, ale seš dobrej, žes našel někoho bez vlasů, muselo to dát práci Čekal jsem spíš Obertana.

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne je trochu plešatý...

Reagovat
tomasinho

Ne, ten bude rád, když bude vůbec na lavičce. Chtěl jsem napsat Rooneyho první, ale pak jsem si vzponměl na Phelana.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

jo mas pravdu to bude zápas oba maji formu tak at vyhraje ten lepši

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska ti Manciniho šašci..:)

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham jasná 1.)

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych ji mozna zkusil..

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že Liverpool vyhraje, nechci aby byli na čtvrtým místě slepičáci, Balckburn musí využít oslabený Chelsea, Fulham doma rozdrtí City a já si budu říkat jaký je to krásný den

Reagovat
smazaný uživatel

No neasi..

Reagovat
terry

Kde je Chelsea oslabená?

Reagovat
smazaný uživatel

Tím že v týdnu hrála LM... to se často projevuje na výsledcích

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

poďme Reds, spravte mi po včerejšku náladu...asoň bod!YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si snad odvezem z Ewood Parku všechny body, pokud by k tomu zaváhal i MU, byla by to paráda

Reagovat
terry

Není jiná možnost. Pokud totiž ztratíme v následujících dvou zápasech body, můžeme se s titulem rozloučit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak...

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra Chelsea a Live by si mohlo vzit od Utd aspon bodik

Reagovat
tomasinho

Nemá někdo nějaké info, jestli už Ferguson podal Vidičovi nějaký ten prášek na nervy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla prdel, kdyby i napočtvrtý šel pod sprchy dřív...

Reagovat
Tomanatura

Carragher si prý už cvičí krásné zakončení, nechce vidět Rooneyho jako krále střelců, tak dá radši ty góly sám...

Reagovat
tomasinho

Carra trénovat nemusí, ten je střelec od pána boha. Zbožňuju tyhle popichování

Reagovat
vladis271

Reagovat
Alberto Aquilani

Niesu ešte ofiko zostavy LPoolu ?

Reagovat
Tomanatura

Na www.manutd.com je nádherné promovideo k dnešnímu zápasu. Sice má hrozný začátek ale pokračování je nádherné

MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hod sem odkaz, já čekám na sestavy

Reagovat
Tomanatura

Vždyť jsem ho sem hodil, je to hend na úvodní stránce v pravo

Reagovat
vladis271

Prosím Vás dá sa stavit na červenú kartu v zápase pre konkrétneho hráča?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd: Van der Sar, Neville, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Fletcher, Carrick, Park, Nani, Rooney.

Liverpool: Reina, Johnson, Carragher, Agger, Insua, Mascherano, Lucas, Kuyt, Gerrard, Maxi, Torres

Reagovat
Tomanatura

Néééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co jee?

Reagovat
Tomekcz

Berba na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

Proti 4-5-1 nemám co namítat

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby sa Wazza chytil a Nanimu zápas vyšiel, nebudem namietať ani ja

Reagovat
smazaný uživatel

To půjde

Reagovat
vladis271

Nani pojde proti Insuovi alebo Glenovi?

Reagovat
Tomanatura

Glenovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Odpovědí je Valencia..

Reagovat
Tomekcz

hlavne aby zas vsechno netahal Nani a Valencia tam byl k nicemu. Jeste se bojim Carricka, ten je uplne z formy

Reagovat
Tomanatura

To se nebojím, toho kompenzuje Lucas.

Reagovat
Tomanatura

451 jsem hráli proti Liverpoolu 2 poslední zápasy...

Teďka všechno záleží na Rooneym, jestli se vyspal dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon je to 4-5-1 víc variabilní vzhledem k vývoji zápasu.

Reagovat
tomasinho

To je hnus. Maxi vlevo je tragédie. Chudák Babel, konečně se začíná dostávat do formy a on ho posadí. Dirka chápu, v důležitých zápasech on zahrýt umí, ale pokud nechtěl stavět Babela, měl postavit Yossiho. S takovou budeme hrát jenom po pravé straně. Levá bude mrtvá.

Reagovat
tomasinho

Navíc tam je Evra, tož to bude ještě zajímavé no.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dnes domácí vyhrají obě derby

Reagovat
smazaný uživatel

Do boja páni!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Já su kurva nervózní

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa knows...doufám,že se Babel dostane brzo do hry

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ostuda ...

Reagovat
smazaný uživatel

omg, Rafa.. on tam postavi Lucasa namiesto Aquilaniho, ktory hral vyborne minuly zapas

Reagovat
smazaný uživatel

neinformovanost je svině

Reagovat
smazaný uživatel

FERNANDOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
afc

super

Reagovat
smazaný uživatel

To je kat!

Reagovat
Godwinson

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Carrick

Reagovat
fantomas

GOOOOL!!!

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomekcz

Carrick opet ztratil mic uprostred hriste

Reagovat
terry

Tak jsem to ani nestihl zapnout a Liverpool vede.

Reagovat
fantomas

Fakt vtipný bránění od Nevilla a Ferdinanda.

Reagovat
smazaný uživatel

spíše druhý jmenovaný...

Reagovat
fantomas

Oba od něj byli stejně daleko, oba to posrali, protože se nedomluvili.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferninand je stoper a Neville si kryje pravou stranu a zapomněl jsi hlavně Evru, že ho nedohrál Kuyta...

Reagovat
fantomas

Tak těžko říct, kde byl Vidič, ale když už tam stojí a nikoho jinýho nehlídá, tak přece nemá nijak zakázáno ho dohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně ztráta ve středu byla smrtelná, dohrát ho může, ale z pravé strany to má dál než stoper, který stojí uprostřed a nedívá se ani kam mu nabíhá útočník, teď je to jedno...

Reagovat
fantomas

Řikám, měli k němu stejně daleko. Neville na něj navíc celou dobu koukal, Ferdinand kryl přihrávku po zemi nejspíš.

Reagovat
smazaný uživatel

když se podíváš na opakovačku, tak Ferninand měl k tomu o dost blíže... Střed pú je stopéra...

Reagovat
fantomas

Já se na ni právě koukal a ta vzdálenost mi přišla přibližně stejná. I tak to bylo ale hlavně o komunikaci. Neville k němu klidně mohl jít, když za nim číhal hnedka Carrick/Fletcher, nebyla by to žádná chyba. Ale když se nedomluví..

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš důsledek, ale stále přehlížíš příčinu, z pohledu Nevilla, když stojíš zády za útočníkem, tak se tam nemůžeš nikdy dostat a zabránit hlavičce...

Reagovat
fantomas

Nikdy? Když neváháš, tak docela snadno.

Reagovat
fantomas

Abysme si rozuměli - furt je to jednodušší, než k němu zacouvat a ještě bejt připravenej podstoupit těžkej hlavičkovej souboj.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bych chtěl vidět jak z místa skočíš do do výskoku do 3 m a přehlavičkuješ hráče o 10 cm většího a ještě ve výskoku, když stoper má k němu jen 1 m? zajímavý názor

Reagovat
fantomas

Omg...on na to doběhnutí tam a vyskočení neměl jednu vteřinu! Když tak dlouho váhal, jistě že s tim už nic nemohl udělat. O tom se ani nemusíme bavit. A rozdíl 3 a 1 metr tam rozhodně nebyl, leda že by ten muj záběr tak zkresloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Stále dokola finální část gólu, posral to Carrick, pak se nepokryl centr a Ferninand to nedohrál jako stoper a neville přihlížel, je mi tu jedno, ale nemůžeš chtít po krajním bekovi, aby kryl prostor stopéra a ještě přehlavičkoval hráče ve výskoku

Reagovat
fantomas

Myslim, že uplně v klidu můžu. KOMUNIKACE. Přebírat hráče a zastupovat se je naprosto běžnej jev ve všech kolektivních sportech.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
fantomas

S těmahle reakcema táhni někam...

Reagovat
Tomanatura

Počky na poločas...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak za 3 vteřiny si to určitě stihli vyjasnit

Reagovat
fantomas

Panebože. Tys asi nikdy nesportoval vid, nebo co?? Jak dlouho Kuyt běžel pro míč a jak dlouho dopředu bylo jasný, že bude centrovat? Dost dlouho na to, aby se domluvili, kdo si toho jednoho posranýho hráče vezme. Já vidim prostě hlavní chybu v komunikaci. Proč by potom Ferdinand stál jak blb metr, dva před ním a nic nedělal? Myslíš, že o Torresovi nevěděl? Těžko, spíš se spoléhal na Nevilla. Což je chyba, protože primárně je to jeho prostor, ano. Ale Neville mohl úplně klidně, už předem, když viděl, že tam Ferdinand nejde, z vlastní iniciativy jít a aspon Torrese rozhodit, když už ne přehlavičkovat. I to dokáže udělat mnoho.

Reagovat
fantomas

Ale uznávám, že v první řadě pochybil Rio. Protože i tu domluvu měl načít on, jak řikáš, byl to jeho hráč a prostor. Ale zároveň si prostě stojim za tim, že do souboje mohl jít stejně tak on jako Neville.

Reagovat
Tomanatura

Jednoznačně Riova chyba.

A ofenzivní eso - on do hlaviček jako takových nechodí, a vůbec se nedivím, že tam nešel. Rio je o hlavu větší a na hlavičky na Torrese je prostě nachystaný on. Neville při tomto většinou vykrývá prostor(i když tam nikdo zrovna nenabýhal).

Je fakt, že tam mohl jít, ale když už máš prostě z tréninku nacvičené, jak tam kdo má chodit, tak je to pak o náhodě, jestli tě v zápase napadne něco jiné.

Reagovat
fantomas

No jedna z velmi ceněných vlastností je schopnost včas a rychle zareagovat při ošemetné situaci. To teď Neville nezvládl. Ale když už si na to nevěřil, tak proč aspon nezařval "Rio! Back!"...naprosto srozumitelné, stručné a myslim, že Ferdinand by byl schopnej zareagovat. Pokud ne, pak už by to byla jeho chyba ze 100%.

Reagovat
Tomanatura

Takže Carrickova chyba ze 50%, Riova z 40% a Garyho z 10%?

Reagovat
fantomas

Spíš 40%, 40%, 20%.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapče, hlavně se primárně uklidni, já sportoval a sportuji, nebudu se s tebou hádat, protože jsi tak zabedněný, že neznáš jiný názor, nežli svůj a běž si komunikovat, kam chceš ty sám osobně. Pokud máš ztrátu balónu ve středu hřiště, když se to jeví, že je to pod kontrolou, tak trvalo 10 vteřin, než odcentroval Kuyt a pak to asi trvalo další pár vteřin, než odcentroval, pokud tedy obránci komunikují až během zápasu, myslel jsem že se sehrávají během přípravy a každý má své prostory, asi mají jiné metody sehrátí a taktiky. A boha nevolej ateisto...

Reagovat
fantomas

Proč bych nemohl a proč bych musel bejt ateista? Soustřeď se na samotné jádro debaty, smím-li prosit. Já tvuj názor příjímám a akceptuju. Zato ty nejseš ochotnej uznat, že by to Neville klidně zvládl, kdyby chtěl nebo se domluvil s Riem. A argument o přípravě a taktice je fakt neskutečnej. Každej sportovec přece musí vědět, že "papírový" náčrty dělaj možná tak 1/5 zápasu. Všechno ostatní je odvislý od rozhodování fotbalistů v těch daných okamžicích, v klíčových chvílích, od fungování jejich hlav a právě komunikaci! A že oba teď jen tupě čuměli na balon a Torrese si nevšímali, neořvali se, prostě vidim jako klíčový zaváhání. Je už pak jedno, kdo by do toho šel. Jenže ty argument o nedomluvě nebereš, protože se to prej nestíhá. A to sme zase u toho - nechápu, jak někdo jako ty, kdo asi celej zápas mlčí (protože se tim prej stejně nic nevyřeší), může závodně sportovat (kolektivně).

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu, že to mohl zvládnout G. Neville nevěřím, k tomu, že nerespektuji tvůj názor se nebudu vyjadřovat, hlavní je když hráč reaguje a nemusí vůbec řvát, těch tvých 1/5 náčrty jsou hovadina, jedna věc je si něco určit, ale musíš se chovat dle vývoje zápasu. K tvé konečné poznámce se nehodí nic říkat, pokud ty mě nechápeš, tak mě ani nemusíš pochopit, já se o to neprosím, mám zcela rozdílnou filozifii, nežli ty. Řekl bych, když tito hráči spolu hrají tolik sezón, tak se nemusejí ořvávat, jak ty říkáš. Ty stále omýláš ten konec akce a nechceš pokud příčinu...

Reagovat
fantomas

Ježiš, no tak Carrick ztratil balon. To se mi nechce řešit, si ho klidně poplivej. Jde mi jen o tu jednu konkrétní situaci, at si vznikla, jak si vznikla. A že se nemusejí ořvávat. Tak když nemusejí, at se neořvávaj a dostávaj takovýhle stupidní góly. Mně to je jedno, vid. Já moc dobře vim, co pořádná komunikace na hřišti dokáže udělat. Tys to asi nikdy nepznal no, tvoje chyba, třeba bys měl pak svoje hraní sám lehčí. Mně prostě přijde, že furt kalkuluješ s ideální situací. Jenže ta nenastala. Byla chyba, že se Rio blbě postavil a nehleděl si svýho, Torrese. Takže "hlavní je když hráč reaguje a nemusí vůbec řvát" nechápu - protože on zkrátka nereagoval! A co s tim udělá axel? Nic, alibisticky bude stát, řikat si, že za to stejně může on a ono to pak nějak dopadne. Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemusím nic tvrdit alibisticky, primární chyba Ferninanda, Neville se taky mohl přičinit a nepřičinil. Řvát, neřvát hlavně musí reagovat, nechápu, jak mě můžeš posuzovat, když jsi mě v životě neviděl hrát kolektivní sport. Je mi úplně jedno, že on, on chyboval, ale je to sport o chybách, pokud nebudou nebude se na co dívat. Nemusíš spílat a psát ach jo a ke všemu ne viď, protože nejsem Čížek... Plivat nemusím na nikoho, nemám takové předpotopní názory jako ty... Stupidní branky jsou taky branky a bez nich tato hra nemá smysl. Nemusíš pořád volat nejvyšší instanci...

Reagovat
fantomas

Nemusíš, nemusíš. Ale můžu, tak už se tim nezaobírej laskavě. Ale na tebe už kašlu. Jestli kolegiální pomoc považuješ za předpotopní praktiku, pak seš fakt někdo, s kym nemá cenu ztrácet čas. A náký, že bez chyb by to nebylo ono si strč za klobouk...to tu teď nikdo nechce řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak klidně kašli, já kolegiální pomoc nepovažuji za předpotopní, ale říkat abych po někom plival ano, to byl opravdu hodnotný názor, každý hra je o chybách, pokud to takto nevidíš, tak je to tvoje věc. Je to chyba celé obrany.

Reagovat
fantomas

A hlavně že předtim si to házel vlastně na Ferdinanda. Hehe. A s tim pliváním - obrazně řečeno, zaprvý, a zadruhý nemusíš to brát tak dramaticky. Ber to jako synonymum ke zkritizovat, tohle se tady v diskuzích používá docela běžně.

Reagovat
smazaný uživatel

První chyba Carrick, pak Evra nezablokoval centr a Ferninand a Neville jen čuměli, tak jsem to již psal. Já to pochopil jako přirovnání, ale i tak mu to nevyčítám, každý musí chybovat, nejsou to stroje. Komu vůbec fandíš v Anglii?

Reagovat
fantomas

Nechápu souvislost, ale Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Souvislost je celé krpa MU, letos bych to Arsenalu přál

Reagovat
fantomas

Co? Krpa?

Já taky.

Reagovat
smazaný uživatel

no že to obrana posrala... Já nikomu nějak v Anglii nefandím, ale Arsenal hraje pohledně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reprezentační orbánce, co bys čekal

Reagovat
smazaný uživatel

kapitan

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Torres

Reagovat
Godwinson

do hajzlu :)

Reagovat
Godwinson

mě se to teda seká, takže přesně nevim, ale nezasloužilo si to spíš rudou? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia do Národního!

Reagovat
Tomekcz

dej mu rudou!

Reagovat
fantomas

TO JE MAČ!

Reagovat
Tomanatura

VALENCIAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
terry

Ty vole, to bylo úplně jasný. Ale on ho před vápnem pustil, měl se kopat trestňák.

Reagovat
smazaný uživatel

Masch.. prostě si nemůže chytit hráče za ruku...

Reagovat
smazaný uživatel

aneb jak vytvořit z přímáku penaltu....

Reagovat
Alberto Aquilani

ja chcu bitku medzi Benitezom a Fergussonom ......

Reagovat
terry

Škodaaaa

Reagovat
Pipo123

komentár na Nova SPort to prežívajú

Reagovat
smazaný uživatel

kto je lucker teraz? Liverpool alebo Rooney?

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
fantomas

Shit.

Reagovat
vitasrp

Výborně Webb..

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím super... Ale faul byl před vápnem

Reagovat
smazaný uživatel

to vieš...rozhodcovia v EPL sa začínajú podobať na rozhodcov v La Lige...

Reagovat
vitasrp

Píská to Webb, tak to prostě nemá cenu řešit.. Mě jenom fascinuje, jak takovej nebetyčnej tragéd může řídit většinu důležitejch a vyhecovanejch duelů v PL.. A pak to dle toho taky vypadá, on snad musí v každém zápase nějakou chybu vykouzlit..

Reagovat
smazaný uživatel

Zasraní haluzáci

Reagovat
smazaný uživatel

Torres! Reds jsou celkem namotivovaní jak to vypadá..

Reagovat
fantomas

Nando..

Reagovat
Tomanatura

Ten trávník si zaplatí, zmrd jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Wayneovi ted lezel tlak celýho nebe... parádní situace

Reagovat
fantomas

Takle prudkou a chycenou penaltu sem dlouho neviděl, musim říct.. Pepe zase ukázal, že je to penaltovej mág.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reina mal smolu.. pekny zakrok

Reagovat
terry

Co si jako Van der Sar myslí?

Reagovat
fantomas

Nechápu...proč se vztekal?

Reagovat
terry

Podle mě si myslel, že jak ho Torres přeskočil, tak upadl, protože naznačoval něco jako "diving", ale Torres nespadl, tak fakt netuším..

Reagovat
smazaný uživatel

uklidni se

Reagovat
terry

Já jsem v klidu..

Reagovat
smazaný uživatel

naznačoval mu, ať ho přeskakuje a nekope do něj

Reagovat
fantomas

Je to citlivka no..

Reagovat
smazaný uživatel

tak na to je citlivá drtivá väčšina gólmanov...nie je príliš príjemné, keď ti útočník kopne napr. do kolena

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, když bereš balón a hráč vidí, že brankář je k tomu blíž a kopne tě, třeba do hlavy, tak nevím jak by se to tobě osobně líbilo...

Reagovat
terry

Nezdá se mi, že by ho Torres kopnul.

Reagovat
smazaný uživatel

tobě se nezdá, on to asi cítil...

Reagovat
fantomas

Jedna věc je taky jestli to chtěl udělat. A já tam snahu přeskočit viděl..

Reagovat
smazaný uživatel

snaha se cení...

Reagovat
fantomas

U Sarů ne..

Reagovat
smazaný uživatel

jej na Nova Sport preskočil anglický komentátor by to mohli nechať, lepšie sa to počúva

Reagovat
smazaný uživatel

-//-

Reagovat
smazaný uživatel

spíš španělský nebo portugalský, ty to alespoň prožívají... :)

Reagovat
smazaný uživatel

jj španieli a to ich povestné "gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool"

Reagovat
Tomanatura

Aj na NTV z Ruska

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej souboj Torres - Gary

Reagovat
terry

Kapitán Chelsea Terry aby se studem propadl. Jeho otce kvůli kokainu zavřeli

Reagovat
Godwinson

docela po tom Terrym jdou .. :)

Reagovat
smazaný uživatel

to je realita?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

máme krade a otec fetuje, opravdu dobrá rodina a ještě syn smilní

Reagovat
terry

Ten Valencia se nezdá.

Reagovat
Tomanatura

Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Park I proto ho milujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nando

Reagovat
terry

Dneska se nedohraje v plném počtu.

Reagovat
Boban

zadny prekvapeni...to uz se nedoralo minimalne 2 roky...

Reagovat
Boban

nedohralo

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře to ten rozhodčí nepíská

Reagovat
fantomas

Tohle je ten klid a zkušenosti, která vnáší Carra do rozehrávky Live. Pomalej vývoz, div ho nestihne zakřižovat Park a pak zoufalej nákop do země nikoho, resp. na území United.

Reagovat
smazaný uživatel

ten hňup je pořád v základu, tak to je největší strategický maglajz Rafu...

Reagovat
minoLFC

hňup si ty, carra nikdy nebol na rozohravku, to skôr Agger

Reagovat
fantomas

Tak proč mi tu nedávno řada scouserů podsouvala, že rozehrávce dodává klid a zkušenosti, že to pomalu diriguje tu rozehrávku ze zadní linie.

Reagovat
minoLFC

kto ti to písal???

Reagovat
fantomas

Nevim, asi dva scouseři..

Reagovat
smazaný uživatel

a ty jsi co, je to nejslabší článek defenzívy Liverpoolu, to přiznají i nejzarytější příznivci Liverpoolu, pokud ty nejsi objektivní, je to tvoje věc, myslím že to Fantomas myslel celé ironicky... Hlavně se podívej realitě do očí ty kedlube...

Reagovat
minoLFC

nejslabší članek? si padol sa zrazil koňom? a svoju domácu prezývku si nechaj domov

Reagovat
smazaný uživatel

Ne není je nejsilnější, chlapče prober se a sundej si růžové brýle a mou přezdívku nech na pokoji, je to anagram, ale pochybuji, že víš co to vůbec je... :)

Reagovat
minoLFC

tvoju prezývku- kedlub nechám na pokoji...narozdiel od teba som videl všetky zápasy LFC a aj podľa hodnotení medií bol carra z obrany často najlepší túto sezónu...nazóry škrteľ fans, ktorí vyhadzujú z obrany každeho keď nehrá neberiem v potaz

Reagovat
smazaný uživatel

Za toho kedluba se omlouvám, ale připadne mi, že pořád staví Jamieho C. za to, že je rodák, ale už nestíhá, dnes ten první zákrok, to baly vražda, tak já nejsem žádný Škrtel fan, já toho omalovaného stopéra nemusím. Chci říct, že už na to jednoduše nemá, aby hrál za Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

nezlobte se na mě, ale Torres se dnes na tom hřišti chová jako idiot ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo by se říct, že se soustředí na hrá do těla soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

ještě přidejme to nesportovní chování a aroganci, a výsledkem je žlutá karta. a to vše za 25 minut ...

Reagovat
smazaný uživatel

zapomněl jsi gól, aby to bylo úplné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Boban

Masch je frajer, zluta a diskutuje s rozhodcim

Reagovat
smazaný uživatel

dost slabá ironie

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to je zklamání. Hodně velká nuda, co se na tom placu dělo (spíš teda nedělo) ...

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický souboj týmů big 4. Ale tentokrát bylo pěkných prvních 20 minut

Reagovat
Tomekcz

diky tomu golu Torrese, jakmile United vyrovnali, tak se uplne prestalo hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej poločas bude úplně jinej, ani jednomu týmu remíza nestačí, čekám stupňující se tlak MU a překvapivý útoky LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

právě proto, že body potřebují oba týmy a právě proto, že byl takhle suprovej začátek, jsem tak moc zklamán, že se oba týmu uspokojili s poločasovou plichtou. Ani z jedné strany nebyla cítit jakákoliv snaha.

Snad máš pravdu a druhá půlka nám to vynahradí. 5 střel na kasu za poločas od obou týmů, to je propadák

Reagovat
smazaný uživatel

Tak MU v prvním poločase nezmáčkne nikoho, Liverpool jen čekal, co se stane. Ted čekám podobnej vývoj, ale s větším množstvím šancí na obou stranách, protože i LFC měl jen jednu střelu.

Reagovat
Tomekcz

Tohle chce Berbatova, oni v utoku nevyhrajou jedinou hlavicku a podrzet mic jim taky dela problem

Reagovat
smazaný uživatel

toho ne, střed to chce zlepšít

Reagovat
Tomanatura

Spíš bych tam hodil Giggse, jediný kreativní hráč od nás na hřišti je momentálně Neville.

Reagovat
smazaný uživatel

Evra

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, Garry sa bojí.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych tam dal Scholese a Giggse, můj názor

Reagovat
Boban

scholes uz docela chybuje

Reagovat
smazaný uživatel

carrick taky proto 1:1

Reagovat
Darren Fletcher

lol vsak liverpool nehra nic

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta asi být neměla, ale Masch je blb, zavinil si to sám. Aspon je vše otevřený a druhej poločas rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

od obdrženýho golu jsme betonovali, nechápu, kort když se ukázalo ze začátku, že manu jistej v obraně není a párkrát slušnej průchodák. Druhej poločas bude ještě zajímavej a můj osobní tip je 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

už 8. penalta pro United letos

Reagovat
Darren Fletcher

este treba vlastny gol

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, koukám na statistiku Chelsea

Reagovat
Boban

Mensi tipovacka, kdo odejde ze hriste jako prvni s cervenou kartou?

ja tipuju Masche

Reagovat
Boban

kurna, nemela bejt reakce

Reagovat
Darren Fletcher

hromadna bitka a tri cervene, torres, carra - evra :)

Reagovat
smazaný uživatel

to neni moc ...

Reagovat
tomasinho

Prvních 20 minut dobrý, pak celkem nuda. Nando s Maschem jsou zralí jít ven, snad je Rafa v šatně zklidní. Jinač Howard se zase pěkně upískl no, ale co se dalo čekat, že.

Reagovat
Tomekcz

ta penalta byla uplne stejna jak v CC s City, kdy ten faul prisel pred vapnem a hrac spadl az ve vapne, ale u obou to byla chyba obrancu, kdy po nich zbytecne sahali rukam. (Rafael a Masch)

Reagovat
smazaný uživatel

Tomasinho, to je ten dôrazný Agger čo ho v hlavičkovom súboji odtlačí i Korejec?

Reagovat
tomasinho

Jednou se stát může

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný zápas, oba týmy neschopné kloudné akce (vyjma gólu LFC). Webb vydržel být nestranný 12 minut, asi rekord.

Snad v druhé půli Vidičovi přestanou účinkovat zklidňovací sedativa, ať je aspoň nějaké vzrůšo

Reagovat
Darren Fletcher

nahodou valenciov center na parka bol podobne pekny, len park nie je torres...

Reagovat
Tomekcz

hlavne Park a gol hlavou to neexistuje

Reagovat
Darren Fletcher

ale nahodou to prehlavickovanie aggera bolo prvotriedne :)

Reagovat
fantomas
Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
fantomas

Hrozný je silný slovo. Nad straněnim Webba taky nemusíš brečet, v tý rychlosti to nebylo tak jednoznačný, že se vše nedovolené odehrálo před vápnem.

Reagovat
tomasinho

Sedativa dopůsobí.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia bol volakedy sympaťák...

Reagovat
smazaný uživatel

je pořád. Dneska jediný, kdo se pokouší o něco dopředu ze strany MU

Reagovat
minoLFC

Veľmi diskutovateľná penalta po faule pred šestnástkou

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fuk. Kdyby ho nestáh, tak dal gól

Reagovat
minoLFC

Reina šiel vtedy na kafe?

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltu chytit. Tak nemusíš řešit, zda byla oprávněná

Reagovat
fantomas

Reagovat
minoLFC

tak to je fakt vtipná odpoveď

Reagovat
smazaný uživatel

Asi stejně jako ta tvoje

Reagovat
fantomas

No nebyla, pravda se ukázala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Boban

on to mel byt spis primak, Valencia to ale "ustal" az do sestnactky, kazdopadne blbost hrace live...

Reagovat
smazaný uživatel

v celku nuda asi bych stáhnul Parka dost kazí myslím že teď se na ně pokusíme vletět bohužel to spíš vidím jako remizovej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Parka posunout vlevo a místo Naniho na CM Giggs nebo Scholesy.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo takto no hlavně nemůže zůstat na tom středu no

Reagovat
Boban

Giggs, scholes mi prijde ze docela kazi/chybuje... a na to staci carrick...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Boban

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava City- Zabaleta,Toure,Kompany,Lescott-Johnson,Barry,Vieira,Bellamy-Tevez,Santa Cruz

Lavka-Ireland,De Jong,Rarido,Onuoha,SWP,Tylor,Sylvinho

Jinak Micah je lehce zranenej a proto chybi,ale proti Evertonu pravdepodobne uz nastoupi

A ze Vieira bude hrat Misto Nigela me fakt dostalo

Reagovat
smazaný uživatel

Ted na to koukám, dostanete i od Fulhamu, ostudy.

Reagovat
fantomas

A už to začíná - Vieira vytlačuje De Jonga..

Reagovat
mike.84

mascherano , insúa ,carragher tak myslím, že chelsea se dělby bodu natož vyhry pool asi nedočká. čekám že man u to strhne

Reagovat
Alberto Aquilani

Na čom idú fanúšikovia MU , ked si dajú take jebn.te šály ?

Reagovat
Boban

zluto-zeleny?

Reagovat
Alberto Aquilani

dík

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Pěkně Webb, že to tomu šášulovi argentinskýmu nesežral.

Reagovat
Tomekcz

Carrick ten je nejvic marnej, dostane mic a nez se otoci tak o nej pride, jak zpomalenej Lucas se aspon nesnazi hrat Uz tam dej Scholese!

Reagovat
Tomanatura

Ji SUNGGGG PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARK

Reagovat
smazaný uživatel

Park, Park, Wherever You May Be. You Eat Dogs In Your Home Country. Could Be Worse, Could Be Scouse. Eatin Rats In A Council House!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem slyšel i "Fat spanish waiter" a "Thursday night, channel 5!"

Reagovat
Kaze

Vodkdy se v Jižní Koreji jí psi???????

Reagovat
Tomekcz

Park dal gol hlavou

Reagovat
fantomas

HLAVÁÁÁ!

Reagovat
Alberto Aquilani

Nevadi , je tam Lucas tak klud .....

Reagovat
Darren Fletcher

park je hrac do velkych zapasov

Reagovat
Tomanatura

Můžu si někde vsadit na červenou pro konkrétního hráče?(Torres F)

Reagovat
smazaný uživatel

Park a hlavička ? Neskutočné !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak klidně kašli, já kolegiální pomoc nepovažuji za předpotopní, ale říkat abych po někom plival ano, to byl opravdu hodnotný názor, každý hra je o chybách, pokud to takto nevidíš, tak je to tvoje věc. Je to chyba celé obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Fletcher bez karty, směšné...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Neni důvod dávat kartu :...

Reagovat
smazaný uživatel

teda takhle - rozdhodně ji mohl dostat, ale tim by se celý zápas rozpadl, takhle to Webb vyřešil dobře

Reagovat
fantomas

Tak aspoň žlutá... když žádnou nemá. Tohle si nemůže dovolit.

Reagovat
vitasrp

Jasně, no, protože já jsem Fletcher z Man United a můžu si dělat, co chci... Ohnání se v přerušený hře či dokonce nakopnutí protihráče má být snad červená karta, ústní napomenutí je fakt směšnej trest..

Reagovat
Darren Fletcher

lucas mohol dostat jednu na tvar :D

Reagovat
fantomas

Tak teď by se Fletcher vůbec nemohl divit, kdyby dostal rudou.

Reagovat
Tomanatura

Fletchovi jedou jinak nervy. Ani se nedivím, srdcař až za hrob

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tomanatura

Pamatuju plno zápasů, kdy nás poškodil, ale tak užijte si to

Reagovat
Darren Fletcher

bol vobec kuyt dnes pri lopte?

Reagovat
fantomas

Kdyby nebyl, je to 2:0.

Reagovat
Darren Fletcher

nj ale aj tak nic moc nie?

Reagovat
Tomekcz

Vidic uz zacina Torres simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je potom Nani? A buďte šťastní, že máte 12 hráča na ihrisku(ak by si to nepochopil je to Webb)

Reagovat
smazaný uživatel

fňuk fňuk

Reagovat
smazaný uživatel

Webb spíše nepíská...

Reagovat
smazaný uživatel

Na nič lepšie sa nezmôžeš? manUre zvíťazili zaslúžene, ale keby Webb nepískal ako kkt tak by to bolo len 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Odešla ti kamarádka, tak ses přišla zasmát na náhodný fórum? .. mufan nejsem, takže to tvoje manure mě skutečně neuráží.

Reagovat
smazaný uživatel

xixixi. hrozne smiešne ty budeš asi veľmi zábavný človek. ok teraz vážne. to manuare som písala, pretože mám odpor k manu tak isto ako väčšina fans manu majú odpor k poolu. tak nechápem, čo riešiš. aspoň keby si napísal niečo normálne

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe tu není jediný rozumný příspěvek, tak si nejdřív ukliď na svym dvorečku.

Reagovat
smazaný uživatel

och videl si tu niekedy nejaký príspevok odo mňa? okrem dnes som na tento web napísala len raz a to tu už chodím minimálne rok. tak nechápem o čom točíš

Reagovat
smazaný uživatel

... sbohem

Reagovat
smazaný uživatel

zase si sa na nič lepšie nezmohol. čo už

Reagovat
smazaný uživatel

chlapče myslel jsem to celkově, protože tolik zákroků nechal bez povšimnutí, pokud jsi tak zaslepený fanoušek Liverpoolu, tak se nedivím, já nefandím ani jednomu, takže se nemusím o nic snažit.

Reagovat
smazaný uživatel

ak ten príspevok patril mne tak za prvé - nie som chlapec(to ti mohlo dôjsť z môjho nicku), za druhé - jasne som uznala, že manu vyhral zaslúžene, čo znamená, že boli lepší, mali viac z hry, mali aj šance(čo pool vôbec nemal:/) a za tretie prečo by som potom mala byť zaslepená fanúšička?

Reagovat
Tomanatura

Rooney je prostě výborný

Reagovat
smazaný uživatel

A působí neuvěřitelně vyzrále a klidně.

Reagovat
fantomas

Udrží se na takový vlně do MS a mezi střelci nebude mít konkurenci.

Reagovat
Tomanatura

Mně tu momentálně nešlo o zakončení, ale o jeho přehled a schopnost vyhrát každý souboj. a teď znovu

Reagovat
fantomas

Však střílení gólů nezáleží jen na pohodě v zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs will tear you apart, again

Reagovat
Tomanatura

Jinak, Ruud vN vstřelil další gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandoo...

Reagovat
fantomas

Brilantní lob Torrese.

Reagovat
Tomanatura

Tomu blonďatému pablbovi by nepomohly ani 3 tabletky na uklidnění.

Reagovat
minoLFC

není skôr ryšavý?

Reagovat
Tomanatura

Možná je přebarvený na blond. U Španěla bych se ani nedivil.

Reagovat
minoLFC

no keby to bolo u španela ani ja, ale u anglana musíš uznať, že je to divný...

Reagovat
Tomanatura

To už bylo ze slabšího

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Fletcher pablb je...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

sam si

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Copak, škaredému Srbovi se posmívat může, ale krásnému blonďáčkovi ne?

Reagovat
smazaný uživatel

proč pablb?

Reagovat
smazaný uživatel

Šebek na lávce CFC

Reagovat
fantomas

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Achjooo.

Čech - Ivanovič, Alex, Terry, Ferreira - Mikel, Lampard, Malouda - Anelka, Kalou, Drogba

Reagovat
Boban

co to je?

Reagovat
terry

Turnbull samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spletl ses s Čechem, ale chápu, zvyk... Chytá Turnbull...

Reagovat
terry

No jinak to je zas bída.

Reagovat
vitasrp

Loučení se s titulem??

Reagovat
fantomas

Tak on už hraje na úkor Joeyho i Kalou?? To je fakt krize. Joey, běž!

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Joey pobeží, tam kam má

Reagovat
terry

Kam?

Reagovat
smazaný uživatel

Do psej prdele predsa...

Reagovat
terry

Aha, ten tým neznám, ale tak snad udělá dobře, když tam půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Jinak střed zálohy zřejmě opět bude neskutečný průchoďák, mít tam jenom dva středové záložníky, podle mě to nemůže dopadnout dobře.. Stejnou chybu jsme v podstatě udělali s Interem a od té doby jsme nebyli na hřišti, no Ancelotti se poučil a dnes takto pojedeme od začátku zápasu..

Reagovat
terry

Akorát jsem to napsal níže, že prostě Malouda ve tříčlenný záloze je sebevražda.

Reagovat
Darren Fletcher

haha, tri body, co ine sme vlastne mohli cakat ;)

Reagovat
minoLFC

tak nominácia tradičného rozhodcu ničomu inému nenasvedčovala to je pravda

Reagovat
Darren Fletcher

pre mna za mna sa vyhovor aj na buducotyzdnovy casovy posun ale vyplakavanim nic nedosiahnes... priznaj ze live hralo uplne na houby

Reagovat
minoLFC

tak ManU bolo lepšie to je pravda rovnako ako to komu Webb fandí, ale trvdiť pred zápasom, že to inak dopadnuť nemohlo je odvážne(keby bol zákrok MAscha posudení správne, tak sa to mohlo kľudne odvýjať inak, ale to je keby)

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ak by dostal Mascherano po prave cervenu a zltu, nie? :)

Reagovat
minoLFC

Mohla byť, ale v kontraste k tomu ako Webb hráčom ManU po fauloch iba otcovský dohováral by to bolo ako päsť na oko

Reagovat
Boban

se jenom domlouvali kam to vecer pudou zapit, ne?

Reagovat
Darren Fletcher

je to normalna fanusikovska hecovacka a ak sa pozrieme na formu united a to o co hraju a ze hraju doma, nie, nemohlo to byt ine.. kym sa gerrard znova neprebudi ani inak nebude a skoncite siedmi

Reagovat
Alberto Aquilani

Howard Webb je fakt frajer , v nedelu píska zápas a v štvrtok varí v Ano šéfe .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak dík no. už maminka říkala - nespoléhej se na cizí pomoc. tak si to prostě budeme muset odpracovat sami...

jinak Pool totálně neschopný... neumí dát dohromady 3 kloudné přihrávky.

Reagovat
vladis271

Gratulujem k vítazstvu. Tento výsledok len doplna moju naladu beznadeje. Zivot stoji za nic.

Reagovat
Swarley

zasloužená výhra a velice důležité tři body

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak. Liverpool roho opravdu moc nepředvedl. MU sice taky pod možnosti, ale aktivita i šance na jeho straně

Reagovat
Tomekcz

chybela tomu cervena

Reagovat
Boban

snaha tam byla

Reagovat
smazaný uživatel

3 body jsou doma zasloužená výhra Rooney je neskutečný jeho přehled schopnost udržet balon v některých situacích opravdu skvěle

Reagovat
Tomekcz

navicFletcher sam ovladl stred pole

Reagovat
Darren Fletcher

haha a vsimol si niekto kto sa stal muzom zapasu podla sky sports (aspon myslim ze pozeram ss)? ak by ste nahodou pochybovali, tvorca druheho golu a bojovnik na pohladanie Darren Fletcher

Reagovat
Tomekcz

zaslouzene, dneska byl nejlepsi a nechal tam vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď sa Fletch dostal k tomu centru, nepochyboval som, že z toho bude minimálne tutovka. V poslednom čase mu to vychádza čoraz častejšie. Proste jeden moment, čistá precíznosť, krása Ako proti AC, tak dnes.

Reagovat
tomasinho

Sice měl dostat kartu, ale jinač parádní jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mal dostať aj Maxi za dive, no... Aj Valencia pri faule pri čiare, aj...

Reagovat
terry

Tak já už nevím. Ať mi někdo řekne, proč nehraje levého beka Žirkov, proč v útoku pořád straší tragický Anelka a když už se odsune Malouda, proč tam jde Kalou a nedostane aspoň jednou šanci Joey? Jo a Malouda bude v tý tříčlenný záloze akorát robit neplechu.

Reagovat
Darren Fletcher

zirkov sice isiel ako velke meno ale zatial mu anglicko nesedi velmi,,, cakal som od neho viac.. teda asi nie len ja.. kazdopadne drzim palce, jeden zo sympatickejsich v cfc

Reagovat
terry

Nemyslím si. Hlavně je neskutečné, jak mu Ancelotti nedává absolutně žádnou příležitost se ukázat.

Reagovat
Arbiter

i to, co předvedl v Chelsea stačí na to, aby se poznalo, kdo je na levé pozici lepší, jestli Ferreira nebo Žirkov...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo mlčí, souhlasí

Reagovat
terry

Však jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Informace pro případné zájemce - Nobby je na place.

Reagovat
smazaný uživatel

teď střídá

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neni pravda, to pustim, vidim jeho primak (nic z kopaci techniky se neztratilo), vidim opakovacku jak zachranoval na care jasnej gol a pak uz jenom jak jde ze hriste ...

Reagovat
smazaný uživatel

a Gerrard je zápas od zápasu horší a horší. vypadá, že už mu je všechno jedno.

pěknej kapitán...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele