Anglická Premier League - preview 29. kola

05.03.2011, 10:12, aktualizováno 07.03.2011, 08:03
Previews
Chelsea minulý týden porazila Manchester United, do karet jí pak hrají i víkendové výsledky a v pondělí se může znovu přihlásit do boje o titul. Blues se představí na půdě nováčka z Blackpoolu a pokud pomýšlejí na obhajobu trofeje, je pro ně výhra povinností...
Blackpool FC - Chelsea FC  (pondělí 21:00)
Jelikož všichni konkurenti až na Manchester City o víkendu ztratili, má Chelsea v pondělí výtečnou příležitost, jak se přiblížit první trojce. Pokud porazí Blackpool, bude ztrácet dva body na třetí Citizens a to bude mít ještě zápas k dobru.

Manchester United prohrál, Arsenal remizoval a stejně tak Tottenham. Jen Manchester City si poradil s Wiganem a naplno bodoval. A právě s bohatým klubem z Manchesteru svede Chelsea bitvu příští týden a s největší pravděpodobností půjde o přímý souboj o třetí příčku.

Vše totiž zatím napovídá, že z Bloomfield Road odjede obhájce titulu se třemi body. Ačkoliv je fotbal nevyzpytatelný a Tangerines letos už několikrát velkého soupeře dokázali zaskočit, v pondělí je všechno proti nim. Nejzásadnějším problémem jsou absence kapitána Charlieho Adama a útočníka DJe Campbella. Ti stojí kvůli kartám a bez nich kvalita mužstva výrazně klesá. "Bez DJe Campbella a Charlieho Adama nejsme stejný tým," přiznal manažer Ian Holloway.

Druhou věcí je, že je Chelsea nakopnutá po důležité výhře nad Manchesterem United a s ohledem na poslední výsledky si v západním Londýně moc dobře uvědomují, že pokud by se věci nadále vyvíjely v jejich prospěch, můžou ještě teoreticky promluvit do boje o titul. To je sice ještě daleko, ale vítězství na Bloomfield Road je základem.

Na svojí první branku v modrém dresu nadále čeká Fernando Torres, Seasiders však mají nejhorší obranu v soutěži, a tak je tu šance, že by se konečně prosadil. Z klasické trojice posledních týdnů už Chelsea chybí jen Alex s Benayounem, Žirkov je připraven a mohl by po dobrém představení v zápase s United naskočit od úvodních minut. Menší problém si sice ze stejného zápasu odnesl stoper David Luiz, ale měl by být připraven. U domácích visí otazníky nad starty Craineyho a Grandina.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.00 - 5.25 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Manchester United  (neděle 14:30)
Pokud proti sobě nastoupí Liverpool a Manchester United, můžete si být jisti, že půjde o vypjatý souboj, který je jedním z nejsledovanějších v Premier League. Vždyť proti sobě stojí dvě historicky nejúspěšnější anglická mužstva, ačkoliv v posledních letech mají jasně navrch United.

Co se týče ligových titulů, je bilance obou mužstev vzácně vyrovnaná. Kdo má ale větší šanci přidat další zářez na pažbu, je Manchester United, jenž by se mohl ziskem 19. titulu osamostatnit v historické tabulce. Liverpool na titul čeká od roku 1990, kdy mužstvo shodou okolností vedl Kenny Dalglish, současný manažer Reds, který na Anfieldu před časem začal druhou éru.

Rudí Ďáblové jsou letos sice zatím na nejlepší cestě, jak ligové prvenství získat, ale Dalglish před zápasem prohlásil, že na Liverpool stále svěřenci Sira Alexe Fergusona ztrácí, protože získali méně trofejí v evropských soutěžích. Přesto však pod Fergusunovým vedením dosáhl Manchester úžasných výsledků, mimo jiné si hned jedenáctkrát dokráčel právě pro ligový titul.

Ale o historii bychom si mohli povídat hodiny. Samotné nedělní klání bude důležité především pro Manchester United, který naposledy podlehl londýnské Chelsea a další ztrátu v boji o titul nebude chtít dopustit. Nicméně za třemi půjde zcela jistě také Liverpool, prestižní zápas nikdo nevypustí. Navíc pokud chtějí Reds bojovat o evropské poháry, musí vyhrávat.

Ztráty United původně plánoval využít Arsenal, jenže ten v sobotu jen remizoval se Sunderlandem a potřebný tlak před velkým zápasem na Manchester nevyvinul. Ten má na čele tabulky nadále tříbodový náskok. K řece Mersey však pojede s improvizovanou stoperskou dvojicí, a tak je otázka, s kolik body nakonec odjede. Mimo hru jsou totiž potrestaný Vidič, zraněný Evans a do pořádku se pravděpodobně nestihne dát ani Ferdinand. V srdci obrany tak Chrise Smallinga doplní Wes Brown. Problémy měli i Evra s Owenem. Zápas nestihnou ani záložníci Anderson, Hargreaves, Valencia a Park.

Zato Liverpool by mohl poprvé využít služeb lednové posily Andyho Carrolla, který od středy, po překonání svalového zranění, trénuje a je možné, že se poprvé předvede v červeném dresu. Otazník však visí u startu Raula Meirelese a Daniela Aggera. Mimo hru jsou mladíci Kelly se Shelveym.

"Je to velký zápas. Každý, kdo hraje fotbal se chce dostat na tu nejvyšší úroveň a zápasy mezi Liverpoolem a Manchesterem United jsou v té nejvyšší kategorii, kterou můžete dostat," poznamenal před očekávaným duelem, který startuje v neděli o půl třetí našeho času hvizdem sudího Phila Dowda, Kenny Dalglish.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.80 - 3.25 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
Třebaže jejich sezónní cíle pomalu nemohou být rozdílnější, o víkendu je přeci jen jeden významný záměr bude spojovat. A nebude to akorát touha zvítězit. Spurs totiž společně s Wolves uctí památku nedávno zesnulého Deana Richardse, který v minulosti oblékal dres obou těchto mužstev. Vše ostatní se pak bude odehrávat patrně jaksi v pozadí tohoto smutného ceremoniálu.

Dres muže, jenž minulý víkend ve věku pouhých 36 let podlehl dlouhé nemoci, bude na Molineux Stadium vztyčen k nebi, přítomni budou i jeho dva synové a ovdovělá manželka. Také Wolverhampton se přitom u této příležitosti bude snažit vztyčit sama sebe. Ačkoliv minule deklasoval Blackpool, v předešlých šesti kolech se dočkal jediné výhry, takže ani tuto nelze považovat za nějaký fatální odrazový můstek. Alespoň prozatím. Vlci koneckonců tři domácí zápasy v řadě nestrhli na svou stranu přes třicet let, v tomto kalendářním roce už ale na Molineux padli i věhlasnější soupeři než Tottenham - Chelsea s ManUtd. Na druhou stranu pouze Arsenal má na svém kontě více venkovních výher než právě Kohouti, kteří už na cestách naplno bodovali šestkrát. Posledně se ovšem neradovali ani z bodu, paradoxně zrovna na půdě Blackpoolu. Tangerines takto zpřetrhali protivníkovu pětizápasovou šňůru bez porážky.

Jamie O’Hara, který se v nedávné době zabydlel v základní sestavě Wolverhamptonu, nebude moci nastoupit proti svému kmenovému mužstvu. Hrát už ale bude moci Stephen Hunt, pravděpodobně jeho přímá náhrada. Mimo hru nadále zůstávají obránci Mouyokolo a Zubar.

Hvězdné duo Van der Vaart-Bale pořád není fit, akorát doufat může ve start proti AC Milán. Nepravděpodobně se zároveň jeví návrat Ledleyho Kinga, který sice už trénuje, v ideální kondici se však podle všeho ještě nenachází.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.20 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Birmingham City - West Bromwich Albion  (sobota 13:45)
Devětadvacáté kolo Premier League odstartuje midlandské derby mezi letošním vítězem League Cupu a jeho soupeřem v boji o udržení. Jinými slovy jede West Brom na St. Andrew’s posílit své sebevědomí výhrou nad Birminghamem City.

Je to týden, co svěřenci Alexe McLeishe oslavovali po 48 letech první klubový triumf. Do soboty se ale velice rychle musí vrátit na zem, neboť je čeká další z řady utkání, v nichž budou bojovat o holé přežití v Premiership. V něm bude domácí kouč v něm bude postrádat Danna (kolenní šlacha), McFaddena (koleno), Vallese (noha) a možná i Fergusona (žebra) s Gardnerem (noha).

Blues se tak budou muset spolehnout na útočné hrdiny z Wembley. Nikola Žigić s Obafemim Martinsem budou v tomto zápase chtít gólové prokletí domácího stánku, na němž společně s Ewood Parkem letos padlo nejméně branek (28). Jinak si ale Brums na své doupě stěžovat nemohou, vždyť v něm prohráli jen tři z posledních devětadvaceti utkání Premier League.

Baggies se minulou výhrou ve Stoke udrželi nad sestupovou zónou, ale pomalu začínají cítit nepříjemný pocit vody tekoucí do jejich bot. Remíza se nejeví nereálně ani v tomto utkání, vždyť s bodem odešel West Brom ze čtyř z posledních pěti utkání.

Velkým problémem týmu Roye Hodgsona ale bude obrana. Kromě toho, že někteří z jeho obránců kromě soupeřů bojují ještě s obrázky v útrobách stadionů, současný tým z The Hawthorns vytvořil nový rekord, když dvacet šest zápasů v řadě neudržel čisté konto. Ostatně letos se mu to povedlo jedinkrát a to ke všemu ještě ve druhém kole proti Sunderlandu.

Starosti má sedmnáctý celek aktuálního ročníku ale i na druhé straně hřiště. Do utkání kvůli zranění kotníku z pátečního tréninku nenastoupí Dorrans a úplně fit nebude ani Odemwingie, který si proti Stoke obnovil zranění kotníku. Nastoupit by však měl.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.10 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Stoke City  (sobota 16:00)
Ačkoliv oba soupeře dělí v tabulce hned devět míst, bodový rozdíl je v letošním vyrovnaném ročníku jen šestibodový. West Ham si na pozici sobotního soupeře ze Stoke zuby nebrousí a hlavní je pro něj výhra, která by jej mohla vyvézt ze sestupového pásma.

Velmi pikantní utkání čeká na senegalského útočníka Hammers Dembu Ba. Tomu kvůli lékařské prohlídce v lednu nevyšel přestup z Hoffenheimu do Stoke a za pár dní zamířil do West Hamu. Nyní, o šest týdnů později, bude mít šanci ukázat Potters, jakouže udělali chybu, když jej nechtěli do svého týmu.

"Náš lékařský tým nám doporučil, že bychom jeho přestupem podstoupili moc velké riziko. Nemůžeme si dovolit utrácet tak velké částky za hráče, u nichž nemáme stoprocentní jistotu. Byli jsme z toho velmi zklamaní, chtěli jsme hráče získat, ale konečné rozhodnutí nebylo tak úplně o nás," uvedl předseda Stoke Peter Coates o útočníkovi, který ve svých prvních dvou ligových startech dal tři branky.

Kladivářům se v tomto utkání nabízí jedinečná příležitost, jak poprvé od loňského dubna, kdy porazili Sunderland a Wigan, vyhrát dva domácí zápasy v řadě. Manažer Avram Grant ale nemůže počítat s Collisonem (koleno), Kuruczem (koleno), Dyerem (stehno), Keanem (lýtko) a zřejmě ani Stanislavem (kýla). Pro izraelského vůdce to ale nemusí být takový problém, protože v letošní sezóně vyzkoušel už 33 hráčů, což je nejvíce ze všech manažerů Premier League.

Stoke jede do Upton Parku, kde vyhrálo od roku 1973 jen dvě ze třinácti utkání, tak trochu vyhodnotit situaci, neboť příští víkend se oba soupeři potkají znovu a to dokonce ve čtvrtfinále FA Cupu na Britannia Stadium. Nebude to ale jejich první letošní pohárové střetnutí, West Ham soka vyřadil už v říjnu z FA Cupu výhrou 3:1.

Na rozdíl od svého protivníka nemá Tony Pulis zase tolik starostí s nemocnými hráči. Kvůli achilovce stoprocentně nenastoupí jen dlouhodobý marod Sidibé. Nejistý je pak start u Etheringtona (čelist a záda), Fayeho (kolenní šlacha) a Pennanta (kolenní šlacha). Stoke ale trápí něco naprosto jiného - mimo svůj stadion už 410 minut neskórovalo a venku je s jedenácti prohranými zápasy ze čtrnácti druhým nejhorším v lize. Dlouhodobě se mu ale nedaří ani v Londýně, odkud si ze šesti letošních zápasů odvezl domů jediný bod.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.25 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Everton FC  (sobota 16:00)
V St. James Parku se střetnou devátý Newcastle s jedenáctým Evertonem. Zejména od svěřenců Davida Moyese se čekalo více, jenže "The Toffees" podávají nevyrovnané výkony a patří ke zklamáním soutěže. Souboj tradičních anglických týmů přesto nemá favorita.

Newcastle pokračuje v průměrných výkonech, v posledních sedmi kolech pouze jednou zvítězil, za to hned v pěti případech si připsal bod za nerozhodný výsledek. Naposledy Straky remizovaly doma s Boltonem 1:1 a v tabulce jim patří devátá příčka. Je téměř jisté, že se nebude opakovat sezona, kdy Newcastle spadl do nižší soutěže a manažer Strak Alan Pardew už pomalu myslí i na příští sezonu. Newcastle získal z prodeje Carrola nemalé finanční prostředky, a tak by mohl do St. James Parku přijít Gervinho či křídlo PSV Eindhoven Jermain Lens.

Ovšem nepředbíhejme, teď je na programu další těžké utkání s Evertonem, který má s Newcastlem nevyřízené účty. Poslední měření sil skončilo výhrou Newcastlu, v Goodison Parku obstaral jedinou trefu Hatem Ben Arfa a Everton teď prahne po odplatě, ale nejen to.

V Premier League se mu příliš nedaří, i když výkony "The Toffees" se přeci jenom od úvodu zlepšily. Jejich fanoušci ale museli naposledy spolknout nepříjemnou pilulku v podobě prohry s druholigovým Readingem. Hubená porážka 0:1 měla za následek vypadnutí z FA Cupu.

Domácí nastoupí bez "zlého" muže Bartona a zdravotní potíže má i Stephen Ireland. Vrací se útočník Shola Ameobi, pokud nastoupí, stane se tak se speciální maskou. Everton se musí do konce sezony obejít bez klíčového hráče základní sestavy, zranil se totiž Belgičan Marouane Fellaini. Je to už druhý rok po sobě, co Fellaini nedohrál sezonu. Moyes bude postrádat i dalšího důležitého muže, a to sice Tima Cahilla.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Harper - Simpson, Williamson, Coloccini, Jose Enrique - Ireland, Nolan, Tiote, Gutierrez - Best, Lovenkrands
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - P.Neville, Jagielka, Distin, Baines - Coleman, Arteta, Rodwell, Osman - Saha, Beckford
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.10 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fulham FC - Blackburn Rovers  (sobota 16:00)
Craven Cottage čeká další potenciální zápas o přežití. Jak Cottagers, tak ani Rovers nemají v letošním ročníku kvůli nahuštěné tabulce nic jistého, a tak pro každého z nich bude nejlepším výsledkem výhra.

A u domácího Fulhamu by to bylo dodržení jisté tradice, neboť tým z malebného stadionku prohrál jen jedno z posledních osmi ligových utkání. Manažer Mark Hughes se bude chtít spolehnout hlavně na Clinta Dempseyho, který proti Blackburnu vstřelil v posledních čtyřech zápasech čtyři branky. Pro samotného gaffera bude mít utkání pikantní příchuť, neboť po odchodu z Ewood Parku s Blackburnem ještě neprohrál, naopak dvakrát ze čtyř utkání vyhrál.

Skvělým zjištěním pro něj také je pozitivní stav útočníka Bobbyho Zamory, který kvůli menším problémům s kotníkem nenastoupil do remízového utkání na City of Manchester Stadium. O tom, zda bude hrát, ale ještě není rozhodnuto, nicméně z lavičky by se do utkání podívat mohl. To ale neplatí o Kamarovi (záda), Senderosovi (záda) a Sidwellovi (koleno), jejichž starty jsou vyloučeny.

Blackburn po odvolání Sama Allardyce, což se mimochodem neobešlo bez kritiky Marka Hughese, zvítězil pod vedením Steva Keana ve třech z jedenácti ligových duelů. Venku navíc prohrál čtyři poslední utkání a navíc mimo svůj stadion neudržel čisté konto už čtrnáct utkání. Naposled se mu to povedlo v posledním utkání minulé sezóny, kdy zvítězil 1:0 ve Villa Parku.

Problém by se navíc dal najít i ve hráči, jejichž stav se neslučuje s odehráním utkání. Pokud pomineme Nelsena, který si tímto utkáním odpyká trest, hrát nemohou Dunn (kyčel), Formica a dlouhodobě zraněný Phil Jones (koleno). Jisté navíc nejsou ani starty Hoiletta (kolenní šlacha) a Santa Cruze (záda).
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.57 - 3.65 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bolton Wanderers - Aston Villa  (sobota 16:00)
Jenom čtyři body je dělí, přesto v obou táborech panuje zcela rozdílná nálada. Zatímco Trotters stále sní svůj sen o historicky nejlepším umístění v PL a prvním finále FA Cupu po 50 letech, Aston Villa už zřejmě rezignovala na všechno ostatní kromě boje o záchranu holé kůže.

Na Houlliera se ne poprvé valí vlna kritiky poté, co se odhodlal k osmi změnám v sestavě, což mělo za následek drtivou prohru v odvetě osmifinále Anglického poháru. Francouzskému lodivodu takhle bylo okamžitě zapomenuto, že předtím Villans přeci jen pozvedl a prohrál s nimi pouze jedinkrát za sedm kol. Navíc plno neduhů s sebou birminghamský celek vláčí stále. Jako třeba neschopnost udržet čisté konto nebo porážet celky z lepší poloviny tabulky - takovou výhru má na svém kontě akorát jednu, přestože na to měl už 15 pokusů.

Bolton se pro změnu opět naladil na optimistickou vlnu, šňůra pěti zápasů bez vítězství je už dávno pryč. Teď válí Sturridge, který se trefil ve všech čtyřech utkáních, do nichž ve službách Trotters zasáhl, a Reebok Stadium se opět stává nedobytnou pevností. Dosud tu letos vyhrály jen dva celky, ve čtrnácti případech se body buď dělily, nebo připadly pouze domácím. Naposledy tu dokonce Wanderers dvakrát neinkasovali.

Bolton, který ovšem na Villu nevyzrál v osmi po sobě jdoucích střetnutích, se v sobotu bude muset obejít bez šesti borců, ani jeden z nich však není na marodce čerstvě a snad jen Knight s Rickettsem stabilně patřívali do základní sestavy. Za druhého jmenovaného už ale bude připraven zaskočit Grétar Steinsson, který si teď nezahrál šest týdnů.

Pryč jsou časy, kdy manažer Villans musel čistě experimentovat a plnit nominace neosvědčenými mladíky. Teď už marodka birminghamského klubu není až tak napěchovaná, třebaže si na ní příští měsíc nově pobude Richard Dunne. Nahradit by ho nyní mohl vracející se James Collins. Jean Makoun si ještě v sobotu odpyká poslední úsek svého třízápasového distancu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.30 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Arsenal FC - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Před necelým týdnem si Gunners prožili menší tragédii, když smolně prohráli finále Carling Cupu. Teď je tedy čeká složitý léčebný proces. První krok nicméně Arsenal zvládl, v poslepované sestavě deklasoval Luton a postoupil dál v FA Cupu. Před zápasem se Sunderlandem navíc už v úterý Londýňany povzbudil svou prohrou Manchester United.

V tuhle chvíli proto lze říct, že Arsenal má vše ve svých rukou. Stačí mu totiž "jenom" vyhrát všechna zbývající klání a titul mu v žádném případě neunikne. To bude samozřejmě těžký oříšek, na druhou stranu Kanonýři mohou stavět na slušném základu, a sice na 10zápasové ligové neporazitelnosti. Ta krutě kontrastuje s nedávnou formou Sunderlandu, který si jako obvykle prožil dusný únor, a trvat liga jenom tento měsíc, Black Cats suverénně sestoupily. Z posledních čtyř utkání si totiž neodnesly ani bod. V hlavním městě Albionu však Sunderland letos doposavad válel. Nad Chelsea dokonce vyhrál, přičemž na White Hart Lane a Craven Cottage uhrál alespoň remízu. Vítězství na půdě Arsenalu se však zdá být v historickém kontextu jaksi tabu - Mackems na něj čekají od roku 1983.

Po dlouhém roce by se Aaron Ramsey mohl znovu představit v dresu Arsenalu poté, co se v nedávné době rozehrával v Cardiffu. Cesc Fabregas s Alexem Songem budou raději na tribuně živit naději na start proti Barceloně. Walcott a Van Persie naproti tomu nezasáhnou patrně do ani jednoho z těchto utkání.

Sunderland může zraněními decimovanému Arsenalu zdatně konkurovat. Čerstvě je bez Boudewijna Zendena, který se nešťastně zranil minulý týden při předzápasové rozcvičce. Mimo něj už nějakou chvíli nemohou hrát Cattermole, Gordon, Campbell ani Welbeck. Dva posledně jmenovaní forvardi už by se ale o víkendu mohli ukázat aspoň v rezervním týmu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.50 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Wigan Athletic  (sobota 18:30)
Manchester City bude usilovat o nápravu nepovedených zápasů z posledních dvou kol, kvůli kterým si zkomplikoval boj o účast v Lize mistrů. Citizens doma přivítají poslední tým soutěže, a to sice Wigan Athletics.

City zaznamenalo poslední dvě kola ztráty a ty je mohou stát vysněnou Ligu mistrů. Aktuálně jim sice patří třetí místo, ale Chelsea a Tottenham mají zápas k dobru. Boj o třetí a čtvrté místo bude ještě pořádně dramatický, a pokud chtějí Citizens uspět, neměli by v domácím prostředí zaváhat, zvláště s Wiganem, který je v lize poslední. Kromě Premier League bojují svěřenci italského manažera Roberta Manciniho na dalších dvou frontách. V Evropské lize prošli dál přes řecký Aris Soluň a v FA Cupu vyřadili poměrně jasným výsledkem 3:0 Aston Villu.

Třetí tým soutěže se může spolehnout na své střelce, jak Tevez, tak i Balotelli dávají branky a podle všeho by měli být klíčovými postavami svého týmu. Gólový potenciál má i další útočník - Edin Džeko.

To Wigan se snaží uniknout sestupovým příčkám, jak jen to jde. Nedávno porazil Bolton a remizoval s Liverpoolem, poslední kolo ale bylo horší. Latics doma nestačili na vedoucí Manchester United a prohráli vysoko 0:4. Wigan se rozloučil i s FA Cupem, kde pro změnu nestačil na Bolton.

Manažer "The Latics" Roberto Martínez neztrácí naději a stále věří v konečnou záchranu. Pokud bude Wigan podávat stejné výkony jako proti Boltonu či Liverpoolu, je záchrana reálným cílem. Na půdě Manchesteru City je o favoritu předem jasno, domácí Citizens neberou nic jiného než tři body a to i přesto, že budou Mancinimu chybět Kompany, de Jong a Adam Johnson.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Richards, Boateng, Lescott, Zabaleta - Vieira, Barry - Silva, Y.Touré - Balotelli, Tevez
Wigan Athletic - pravděpodobná sestava:
Al Habsi - Gohouri, Alcaraz, G.Caldwell, Figueroa - McCarthy, Watson, Diame - Moses, Rodallega, N’Zogbia
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.75 - 7.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United28179262:2760
2.Arsenal FC27175557:2756
3.Manchester City28148644:2550
4.Chelsea FC27146748:2348
5.Tottenham Hotspur27138638:3147
6.Liverpool FC281161136:3539
7.Bolton Wanderers28910939:3837
8.Sunderland AFC28910933:3537
9.Newcastle United28991043:3936
10.Stoke City281041432:3534
11.Everton FC27712835:3633
12.Aston Villa28891135:4733
13.Fulham FC28614829:2932
14.Blackburn Rovers28951435:4632
15.Blackpool FC28951442:5532
16.Birmingham City26612825:3530
17.West Bromwich Albion28781336:5329
18.Wolverhampton Wanderers28841631:4628
19.West Ham United286101233:4928
20.Wigan Athletic285121127:4927

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1667)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Arsenal 1, Liverpool 0

Reagovat
mithro

bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, jestli se nemylim, ale i kdyby Arsenal vyhral vsechny zapasy do konce sezony, stejne by musel Manchester United jeste jednou zavahat. Takze je to asi chyba v clanku.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal hraje s Manchesterem, takže kdyby všechno vyhrál, co by to znamenalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, diky, na to jsem uplne zapomel:)

Reagovat
smazaný uživatel

no pokud Arsenal vyhraje vsechno tak porazi doma i Manchester a predbehne ho o dva body

Reagovat
smazaný uživatel

chyba tam není, kdyby Arsenal všechna zbylá utkání vyhrál tak má titul .

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal 1 Liverpool 0

a chtelo by to opravit clanek Arsenal hral v tydnu proti Leyton Orient ne Lutonu

Reagovat
smazaný uživatel

7. pro Spurs po tomto kole na 4. místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal - SAFC 1

Liverpool - ManUtd - 2

Bolton - Villa 1 bohuzel

a NUFC na 7 flek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemyslim si, ze Trotters vyhraji...

Reagovat
tomasinho

NEvíš prosímtě, jestli má vítěz EL zajištěnou účast pro příští rok?

Reagovat
tomasinho

Ani Newcastle nevyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jo. Ta smůla nás už musí pustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Z posledních 7 zápasů jsme měli podle výkonů a průběhu zápasů na 15 bodů a získali jsme 7.

Reagovat
tomasinho

To je sice možné, ale dneska to prostě na výhru nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Z důvodu?

Reagovat
tomasinho

Prostě mi to tak vychází z pohledu forma, absence.

Reagovat
smazaný uživatel

Forma mluví pro NUFC. Důležitější hráči chybí Evertonu. Mně vychází výhra.

Reagovat
tomasinho

Tak Evertonu chybí důležití hráči, ale pořád tam vidím stejné šance vstřelit gól, navíc vzhledem ke špatným útokům. Pro mě to je prostě nula, 0:0 nebo 1:1.

Reagovat
afc

straky maju doma 3 remizy v rade,dnes bude 1 alebo 2.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře. Mně jen přišlo, že víš něco, co já ne. Jediný co nás z mýho pohledu dnes může obrat o body je zas nějakej zkrat v podobě červený karty nebo pozdního inkasovanýho gólu.

Nakonec Everton vyhraje a bude

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak i ja to vidim na remizu, ale znas to, sance na vyhru proste je a skok na sesty misto teoreticky taky

Reagovat
tomasinho

Tak jasně no, ale pravděpodobnost je malá.

Reagovat
tomasinho

NA 7. flek můžou i jinak. Neprohra Villans a výhra LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

výhrou LFC se ale vzdálí 6flek a na ten si dělam zálusk hned potom

Reagovat
Liquid

6.skončí Bolton nebo Sunderland, doufám že ne Liverpool a Newcastle, to už je vůbec mimo chlape

Reagovat
smazaný uživatel

6ty budou Spurs.. jinak jsem fanoušek tak fandim co mam říct? NUFC je slabý a budeme se rvát o záchranu? Za poslední dva měsíce nás přehrál akorát Fulham a Arsenal.

Reagovat
Liquid

ale jo to beru jen mi to přišlo trošku nereálné, byť to vyrovnaná tabulka umožňuje

Reagovat
smazaný uživatel

No beru to tak, že teď je nejspíš poslední možnost se dostat v týhle sezoně na 6tý místo tabulky, pak se zas klesne na nějaký to 8-10 místo a to se snad udrží do konce.

Reagovat
tomasinho

Leda tak ve snu, pokud Liverpool úplně nezkolabuje, šestí místo si pohlídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestej bude na 90% Liverpool.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Za to "bohužel" máš u mě vroubek.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud mi jenom vroubek stojí mezi 6-7flekem

Reagovat
fantomas

Reagovat
Liquid

Birmingham - WBA 1:0

WHU - Stoke 2:1

Newcastle - Everton 0:2

Fulham - Blackburn 2:0

Bolton - Aston Villa 3:1

Arsenal - Sunderland 1:1

Man City - Wigan 4:0

Liverpool - Man Utd 0:1

Wolves - Tottenham 3:2

Blackpool - Chelsea 0:3

Reagovat
Liquid

Ikdyž bych jako fanda Chelsea měl fandit proti United, tak za to chování Liverpoolských fanoušků proti Chelsea budu přát, ať ti šašci z Anfieldu prohrajou i doma s rivalem.

Reagovat
minoLFC

prečo by si mal ako fanda CHelsea fandiť proti ManU? veď to není váš rival?

a aké chovanoie liverpooslkých fanúškov? za to, že vás na SB prekričali?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Liquid

zrovna ty si jeden z mála liverpoolských fans co se mi nezprotivil, myslel jsem spíš fans Liverpoolu na EF, který prostě naprosto nesmyslně kázali o tom, že Torres jde k největšímu rivalovi a jen tam né apodobně... jináč samo o sobě máte v Anglie super fanoušky, ale jak píšu, vadí mi to, že ikdyž s Chelsea nebojujete o stejný místa a zřejmě ani v nadcházejících sezónách bojovat nebudete, tak prostě tvý kolegové píšou o Chelsea jako rivalovi a uráží Torrese, který toho pro vás hodně udělal, nepamatuji, že by zde někdo z Chelsea nadával na Joe Colea, byť ten jeho odchod fanoušky Chelsea mrzel

Reagovat
tomasinho

O největším rivalovi nikdo nemluvil, maximálně o špíně, což Chelsea je.

Reagovat
Liquid

jako proč, když Henry odešel do Barcy, psalo se o Barce jako o špíně ???

Reagovat
tomasinho

Ne, protože Barca není špína jako Chelsea.

Reagovat
Kenneth

Seš idiot.

Reagovat
tomasinho

Dík, od tebe to potěší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

ja som mu nenadaval, lebo som mu tie sladke reci nezral, ostatni ano a preto to tak vyzeralo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanda Chelsea by si mel fandit spis United , protoze pro nas by melo byt rozhodne prijatelnejsi aby titul vyhrali oni nez AFC . Pokud teda nepatris mezi ty superoptimisty kteri jeste veri v sanci na titul .

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nejsou moc zajímavé zápasy. Sunderland asi nemá šancu, na to se nemá moc cenu dívat, Man City a Wigan je asi taky jasné, BFC - WBA zavání holomajznou. Snad jenom ten Newcastle s Toffes by mohlo být napínavé a krásné utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

Už kvůli Rodwellovi by ses měl podívat. Budoucí držák zálohy MU

Reagovat
smazaný uživatel

Toho bych si tam ještě dokázal představit.

Reagovat
Liquid

Sunderland nemá šanci , tým z toho průměru co s Arsenalem remízoval 1:1, na Chelsea vyhrál 0:3, s MANU remízoval, Liverpool již tradičně poráží...

Reagovat
tomasinho

Tradičně poráží?

Reagovat
Liquid

2x vás porazil v posledních 3 letech ne? Byl tam ten nafukovací balon a na podzim letos nebo loni vás taky přehrál...myslím

Reagovat
tomasinho

2x je tradičně?

Reagovat
smazaný uživatel

No proste je schopnej vas porazit tak casto, ze se to neda oznacit za nahodu, ser na slovickareni

Reagovat
tomasinho

Reagovat
herbage

To potom "tradičně" obírá o body Sunderland všechny velké týmy. Nevím proč by zrovna Liverpool měl nějaké exklusivní postavení

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi takovej.

Reagovat
afc

hlavne,ze 3 zapasy hral doma

Reagovat
herbage

No, to nemění nic na tom, že dnes to bude tuhý boj. Osa týmu kompletně v prdeli, přesto porazit bysme je měli. Hodně bude záležet na tom, kdo dá první gól

Reagovat
afc

tiez sa tohto zapasu obavam a vidim to dnes na velke nervy a dramu,gol v 90min by bol krasnym predkrmom pred Barcou

Reagovat
herbage

Mohl by dát gól zase třeba Clichy. Barcelona by pak viděla, že je to náš momentálně nejnebezpečnější střelec, zesílila by pravou stranu obrany a mezitím by z druhé strany udeřil Sagna

Reagovat
afc

Reagovat
herbage

Tak letos mimo brankářů nedali z celého kádru gól jen Eboué, Gibbs, Vermaelen, Ramsey a Denilson, což je vzhledem k tomu kolik toho odehráli pochopitelné. Minimálně Ramsey ještě nějaký gól do konce roku přidá

Reagovat
afc

ja budem rad,ak Ramsey odohra v lige aspon 5 zapasov.Gol bude iba taky bonus.A ak sa vrati Fabregas a Diaby sa zase nezrani,tak moc sanci dostavat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, Sunderland v určitých fázích sezóny dokáže zahrát proti komukoliv. Ale vzhledem k sérii co má bych řekl že dneska to období není. Tohle si může prohrát leda Arsenal sám. Na to je sice letos expert, ale až tak velkou radost mě asi neudělá.

Reagovat
Liquid

komu ty vůbec fandíš v Anglii - MANU ?

Reagovat
smazaný uživatel

Man United bezkonkurenčně nejvíc. Wolves jsou mě sympatičtí, Leeds, Newcastle. Z Londýna Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds

Reagovat
smazaný uživatel

Ale treba Champ ma dnes na programu dva vyborne (oba televizni) duely

Reagovat
smazaný uživatel

Co bylo doteď s Irelandem? Nastoupil už vůbec za Magpies?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, zranění si přinesl ještě z Villans.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ze strany hrát snad nemůže ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Muze, ale neni to pro nej idealni.

Reagovat
Chazy

Dneska snad ani nechci žádný wiganský překvapení, to by zas bylo pozitiv a skvělejch vyhlídek do konce roku, že by si Martinez nepřipustil, jak je to s tím rozpisem do konce roku špatný. Hlavně vyhrát proti Birminghamu, dneska bude úplně stačit, když rivalové moc neodskočí.

Reagovat
Chazy

Dneska snad ani nechci žádný wiganský překvapení, to by zas bylo pozitiv a skvělejch vyhlídek do konce roku, že by si Martinez nepřipustil, jak je to s tím rozpisem do konce roku špatný. Hlavně vyhrát proti Birminghamu, dneska bude úplně stačit, když rivalové moc neodskočí.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Toffees jsou jedinym tymem, ktery v teto sezone jeste nekopal penaltu Vsadim se, ze dneska tuhle statistiku vymazou

Reagovat
smazaný uživatel

A Harps ji chytí. Za poslední dvě sezony se dostal na post jedničky do mý all-time favourite 11ky

Reagovat
smazaný uživatel

To bych musel hodne premyslet, nez bych si sestavil vlastni all-time oblibenou jedenactku Respektive klidne bych ji napsal hned, ale pak bych ji 10x upravoval

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Given - O'Shea, Jagielka, Hughes, Harte - Cantona, Smith, Speed, Robert - Solskjaer, Beattie

A ted jdu premyslet, na koho jsem zapomnel, uz ted vim, ze se mi tam tesne nevesel Kewell (pres Roberta neni sance )

Reagovat
fantomas

Beattie, hmmm.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní. Udělal bych minimum změn. Někam bych tam procpal Irwina, Solana a Beattieho bych nahradil Bergkampem.

Reagovat
fantomas

Za Bergkampa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten gol proti nám, si to zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

:

dodnes nechápu...

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Seaman - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Clichy - Song, Wilshere, Fabregas - Nasri, van Persie, Henry

Reagovat
fantomas

Nezklamal.

Reagovat
herbage

Tentokrát to ani nemyslím nijak ironicky, tyhle hráče mám vážně nejradši. Cesca možná časem nahradí Aaron a Thierryho Theo, jinak jsem spokojen

Reagovat
fantomas

Ale tak to nemá bejt sestava z jednoho týmu.

Reagovat
herbage

Tak já myslel, že jen PL, ale koukám že i jinak, takže: Neuer - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Clichy - Song, Wilshere, Xavi - Messi, van Persie, Nasri

Reagovat
fantomas

"Tak já myslel, že jen PL" Hrubas je akorát PL omezenec...

Reagovat
smazaný uživatel

Neni, ale Micoud, Bojinov, Juninho, Adriano, Ortega, Larsson a dalsi se museli spokojit maximalne s lavickou

Reagovat
fantomas

Božinov se tam celkem vyjímá...

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze hral i v PL? Ja si ho oblibil v Lecce, ne v MCFC

Reagovat
fantomas

Ale ne, spíš jako věkem, celosvětovym respektem...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. No proste slo o oblibenost a on se mi svym stylem hry vzdycky strasne libil

Reagovat
fantomas

Však já proti němu taky nic nemám, jen že to fakt bilo do očí no.

Reagovat
herbage

Bojinov? Tys snad sledoval Parmu nebo Lecce?

Reagovat
smazaný uživatel

Parma je muj nejoblibenejsi mimoanglicky klub a driv jsem ji sledoval casto, Bojinov se mi libil v Lecce, kdyz tam s nim jeste hraval Chevanton a Konan

Reagovat
herbage

Tys sledoval Serii A? No, každý máme své temné stránky

Reagovat
smazaný uživatel

No v te dobe, o ktere mluvim

Reagovat
herbage

No, to není polehčující okolnost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted moc nechapu, kam tim miris

Reagovat
fantomas

Že je to zaslepenej antiital.

Reagovat
herbage

Vždyť si dělám legraci

Reagovat
fantomas

No u tebe bych se nedivil, ani kdybys to myslel vážně.

Reagovat
herbage

Já na Serii A také občas kouknu

Reagovat
fantomas

Jj, abys měl další podklady pro rýpání.

Reagovat
herbage

Spíš sleduji evoluci fotbalu retrospektivně

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomanatura

Ariel

Reagovat
herbage

Ibagaza

Reagovat
Tomanatura

Je jenom jeden El Burrito

Reagovat
fantomas

Jaaskelainen (Lehmann) - Dixon, Cahill, Cho Yong-Hyung, Cole - Overmars (P. Bure), Wilshere, Zidane, Reyes - Henry, Bergkamp

Narychlo spíchnutá sestava - takle bych je někdy chtěl vidět hrát pohromadě akorát, ale je to víceméně i all-time sestava největších oblíbenců (kdybych přemejšlel dýl, určitě by se našla kopa aktualizací, to je jasný).

Reagovat
smazaný uživatel

Marc

Harper - Irwin, Vidic, Montero, Van Bronckhorst - Overmars, Solano, Speed, Robert - Bergkamp, Keane

Ale těžko říct. Lavička náhradníku praská ve švech a pokud zůstane aspoň další 2 sezony, tak Tioté bude mít místo asi předplacený.

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda je, ze mame oba na lavicce Alana

Reagovat
smazaný uživatel

To je podle mě tim, že jsme ho nezažili v Rovers a ty první sezony po přestupu.

Reagovat
fantomas

Keane, jo? Btw. Gio byl těsně za Ashleym.

Reagovat
smazaný uživatel

Robbieho jsem si oblíbil na MS02 a strašně se mi líbila jeho hra a agilita. Od tý doby jsem ho zbožňoval. Že Benitez z Liverpoolu udělal tým ve stavu rozkladu je mi fuk, ale to jak zničil Robbiemu konec kariéry, za to Beníteze upřímně nenávidim a přeju mu jenom samou smůlu (v kariéře trenéra samozřejmě).

Reagovat
fantomas

A předesílám, že hlavně v případě Colea s Reyesem to sou herní sympatie, ne ani tak osobní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já taky Čech - Ivanovič, Alex, Terry, A.Cole - J.Cole, Lampard, Wise, Ballack, Di Matteo - Drogba. Lavička: Cudicini, Carvalho, Gudjohnsen, Hasselbaink.

Jen PL

Reagovat
smazaný uživatel

ZOLA :???

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. S tim upravovanim je to bes. Ale Harps je momentalne jasnej. (za par let to treba bude zpatky Shay...).

Nejvetsi chybu u psani jedenactek jsem udelal tenkrat s tim Robertem na lavicce, to si do konce zivota neodpustim. Chtel jsem bejt co nejobjektivnejsi a takhle to dopadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja si tu svou nekde ulozim a budu si ji aktualizovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

ja som mu nenadaval, lebo som mu tie sladke reci nezral, ostatni ano a preto to tak vyzeralo

Reagovat
smazaný uživatel

cítím v kostech průser... snad mě chlapci vyvedou z omylu.

Reagovat
fantomas

Já sem tam dneska poslal dvojku za pade. Ten kurz 7,71 na mě mrkal fakt intenzivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapredavas sa za 385.5 ck.

Reagovat
fantomas

To je dobrý, ne? Každopádně pokud to bude remíza, tak se asi zvencnu.

Reagovat
smazaný uživatel

No ved remiza mi sedi na dnesny zapas jak vysita.Ty prehras 50 kc ale s pocitom,ze Arsenal stiahol zase bod na Manchester

Reagovat
herbage

Už máš nakoupenej karton, abys zahnala případný stres během zápasu a vztek po zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

účel je uklidnit se, ne pozvracet se.

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Stejně bys s tím měla seknout, třeba když Arsenal vyhraje titul

Reagovat
smazaný uživatel

"až Arsenal vyhraje trofej" - na tenhle okamžik už mám domluvených tolik sázek a heců, že k nim ta cigára asi fakt přidám.

Reagovat
herbage

Reagovat
herbage

Mimojiné i sázka se mnou a fantomasem, kdy to nejspíš projedu

Reagovat
Arbiter

sázka o co?

Reagovat
herbage

Ani nevím, myslím že měsíc nick

Reagovat
fantomas

Že Arsenal vyhraje nákou trofej letos - to řiká Herbage.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa snivalo,ze vyhral Arsenal, ze Persie skoroval dva krat pred koncom. .Skoda,ze je zraneny. Z toho zapasu nema asi nikto z nas dobry pocit.Sunderland je dost neprijemny super.A veru citim problem aj ja.

Reagovat
smazaný uživatel

bude to trápení ,ale snad borci zaberou na 100%, protože situace na čele byla hodně nadějná....ne že to zase klasicky posereme ale vzhledem k těm zraněním je to dost možné

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím jasně... výhra o gól :-) A všichni zase zestárneme o deset let hlavně tři body...

Reagovat
smazaný uživatel

Hodgson a jeho rezignace na fotbal v praxi?

Reagovat
smazaný uživatel

150. pro Tottenham Hotspur

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

YES is back

Reagovat
smazaný uživatel

taky čumím...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám v klidný zápas a pohodovou výhru 2:0.Přece jenom by proti nám dnes mohl stát soupeř s lepší formou než v jaké se v současné době nachází Black Cats + ještě jedno přání - návrat Aarona Ramseyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramseyho zmasakroval shawcross? On je od te doby porad out?

Reagovat
smazaný uživatel

Jej to vyznelo blbe...jakoze jestli to bylo porad kvuli te zlomenine...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo byl out necelej rok,ale ještě před návratem do nominace byl na hostování v Cardiffu-tam odehrál asi 4 zápasy a Arsene si ho tenhle týden stáhl zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne uz by nemel hrat za AFC, kdyz uz v teto sezone nastoupil za dva tymy ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To se vztahuje i na hostovani?

Reagovat
smazaný uživatel

A jaký byl ten druhej tým?Já vim pouze o hostování v Cardiff City.

Reagovat
smazaný uživatel

Forest.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo on byl vlastně ještě v lednu v Nottinghamu.To mi vypadlo.

Reagovat
herbage

Nottingham Forest

Reagovat
herbage

ale prd

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to tak neni?

Reagovat
fantomas

Aj na BBC psali, že si může odbýt debut.

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka zustava stejna

Reagovat
fantomas

No asi se to nevztahuje na ty hostování.

Reagovat
supervizor

Mam dojem, že ve Forestu neodehrál žádnej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem se asi dival na videomontaze

Reagovat
supervizor

Aha, tak do kolika zápasů nastoupil?

Reagovat
smazaný uživatel

Odhaduju tak 3-4.

Reagovat
fantomas

Podle wiki dokonce pět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec 2(3)

Reagovat
herbage

Na odpovědi nazáleží, protože ji neznám. Přesto kdyby se to na Ramseyho vztahovalo, myslíš že by se toho lidé ve vedení Arsenalu nevšimli? To je zpochybňování inteligence lidí z Arsenalu a většího rouhání být nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe vyzadovat normalni odpoved uz nikdy nebudu, slibuju.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

ok dik. je to narez co dneska doktori dovedou,ze se hrac po takovem zraneni muze vratit k vrcholovemu fotbaly...vypadalo to fakt hnusne

Reagovat
smazaný uživatel

fotbalu

Reagovat
Side

To jim to vedení moc dlouho nevydrželo

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda.Ale on to stejně zase v závěru rozhodne Vela

Reagovat
smazaný uživatel

ako sa radí Michaelovi Bradleymu po prestupe z munchengladbachu do villi?

Reagovat
smazaný uživatel

hm ani jeden gol sem nevidel...posrana hydromechanika

Reagovat
Side

Zápas v kleci

Reagovat
smazaný uživatel

Ridgewell dobře sundal Scharnera

Reagovat
vitasrp

Co se to s tím zápasem po přestávce proboha stalo.. První půlka taková nuda a teď tohle.. Že by Hodgson zase jednou netradičně vyhrál i venku??

Reagovat
smazaný uživatel

skončí to 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo idealni.

Reagovat
smazaný uživatel

si si istý?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Lee Bowyer has become the 1st Premier League player to pick up his 100th yellow card

Reagovat
smazaný uživatel

toho futbalistu neznášam...

Reagovat
smazaný uživatel

FIFA zakáže nákrčníky

Nákrčníky od nové sezony nebudou patřit do výbavy fotbalistů. FIFA dnes oznámila, že od prvního července budou zakázány.

Reagovat
smazaný uživatel

čo si Nasri počne?

Reagovat
smazaný uživatel

A Necid?

Reagovat
SunFells

komedianti

Reagovat
fantomas

Důvod?

Reagovat
vodka

Ferguson to zakázal v MU, tak se fifa opičí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Side

Jak tohle mohl nedat?

Reagovat
supervizor

Odewinge

Reagovat
supervizor

Ted to Foster moc nedal.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
justcall
Reagovat
smazaný uživatel

quatar foundation

Reagovat
Side

TEAM: Szcz, Diaby, Sagna, Kos, Nasri (c), Denilson, Wilshere, Djourou, Clichy, Arsh, Bendt.

Subs: Alm, Ros, Ram, Squill, Eboue, Gibbs, Cham

Radši bych tam viděl Rosu nebo Ramba místo Denilsona

Reagovat
supervizor

Nasri kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

čo je na tom zvláštne?

Reagovat
fantomas

Logicky. Však dělal kapitána i v Marseille.

Reagovat
supervizor

Čekal bych spíš Arshavina nebo Sagnu.

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna Arshavin mi nepřijde jako moc vůdčí typ.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle je to lepší.Kdyby hrál Rosa tak by se Jack s Diabym museli podělit ještě o defenzivní činnost,kde nejsou tak silní.A Ramsey?Snad si nečekal,že bude hrát od začátku.Jestli nastoupí tak zhruba okolo 70 minuty.

Reagovat
fantomas

Ještě štěstí, že to neuvidim.

Reagovat
herbage

Očekávaná

Reagovat
smazaný uživatel

Nicklas

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Harper, Steven Taylor, Williamson, Coloccini, Jose Enrique, Simpson, Tiote, Nolan, Gutierrez, Best, Lovenkrands.

Reagovat
tomasinho

Simpson v záloze?

Reagovat
smazaný uživatel

cojavim

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna na to koukam. Danny zacne podavat relativne dobry a hlavne staly vykony na beku a on ho soupne do zalohy Ale zas - Barton, Ireland i Guthrie jsou mimo, takze mohl akorat tak nasadit Jonase doprava a nalevo dat sanci Fergusonovi, coz taky neni idealni cpat do zacatku proti Toffees nezkusenyho mladicka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel tam davat Williho a preskladat to s Guthriem na RM. Tohle se mi nelibi.

Reagovat
smazaný uživatel

Guthrie je taky zranenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel, ze uz ne. Tak aspon se (ne)mam na co tesit...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad pobezi relativne kvalitni stream, dneska to chci hodne videt.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad na Foxu to pobezi

Reagovat
smazaný uživatel

A Danny je na lavičce, ale asi to nemá doléčený, tak Pardew neriskuje.

Reagovat
smazaný uživatel

No jak řikal komentátor na YESu teď... představa Brums v evropských pohárech

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus no.

Reagovat
smazaný uživatel

Půjdou ve šlapějích villains, který vypadli s Rapidem, nebo spíš dopadnou ještě hůř. Nebejt tam Hodgson, tak oboum birminghamskejm klubum přeju sestup. Už takhle stačí Villa s Houllierem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne taky nejsou sympaticky ani Villans ani Brums. McLeishe i Houlliera bych v lize klidne ozelel.

Reagovat
smazaný uživatel

No a sebou by mohli přibalit Blackburn, nebo Westham. Místo nich leeds, forest a třeba ipswich a budu spokojen. I když QPR si to pohlídá

Reagovat
smazaný uživatel

Ipswich teda do budoucna pod Jewellem, je jasný, že letos už hrajou o nic.

Reagovat
smazaný uživatel

mas sopcast na newcastle?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, fox

Reagovat
cristiano.K.

já být majitelem některého z týmu PL,který je na pokraji sestupu a manažer Hodgson být k dispozici,tak neváhám ani minutu škoda,že to je u W.B.A

Reagovat
Amos

bože ten Denilson je fakt nehorázný dřevo.

Reagovat
Amos

Jinak dneska to bude děsně těžký..

Reagovat
smazaný uživatel

uz to aj je

Reagovat
smazaný uživatel

JEstli takhle hodláme bránit celej zápas, tak prohrajem 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Na to sa neda pozerat..

Reagovat
smazaný uživatel

BEST ... Na konci rocniku bude souperit o nejlepsiho utocnika PL s DJem

Reagovat
smazaný uživatel

A ta williho orientace ve vapne byla primo sokujici

Reagovat
smazaný uživatel

On se pod Pardewem strasne moc zlepsil ve hre po zemi! Pod Chrisem to byla proste vez v obrane a pri utocnych standartkach, ale ted je schopnej zahrat slusne i nohama, jasne ze zadna extratrida to uz nebude, ale jsem za neho hrozne rad. Kde sezenes takovyho stopera za 1mil ?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ze je to jeho debutova sezona v PL, tak hraje docela dobre, to mas pravdu. Ale pozicne je na tom porad spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

A ted jsem vubec nevidel ten gol kvuli vypadavajicimu prenosu

Reagovat
smazaný uživatel

ja koukam na soccertvlive.net a tam to nepadá

buď rád, ten gól byl příšernej, nedůslednost Tiotého, volnej Osman ve vápně a střela prošla Enriquemu mezi nohama

Reagovat
smazaný uživatel

a je tam další.. dneska to zas bude průser

Reagovat
Amos

Nasri

Reagovat
smazaný uživatel

škoda přímo do náruče,

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle, jako bych to čekal

Reagovat
smazaný uživatel

Everton od začátku nasadil asi 10x větší tempo jak my

Reagovat
smazaný uživatel

Dívám se na Slavku, ale po přestávce si zapnu PL a doufám že Newcastle otočí. Potřebuju bodík do tipovačky.

Reagovat
smazaný uživatel

Neotoci

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, snad to bude zmrtvýchvstání jak s Arsenalem.

Reagovat
smazaný uživatel

To co je ted na hristi za lepenak by nevyrovnalo ani proti tymu z Conference

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham tí sa zachránia!

Reagovat
smazaný uživatel

Zranenej Enrique To je konecne NUFC jak ho znam.

Reagovat
smazaný uživatel

Denilson ty uz chod niekam do teplych krajov..

Reagovat
smazaný uživatel

je mimo, dnes věřím v nástup 61min Tomáše na plac a záblesk jeho geniality

Reagovat
smazaný uživatel

on je dobry chlapec, zo slumov, bez otca, sikovnostou zabezpecil dobry zivot celej rodine, ale na to ze tolko odohral za arsenal asi vyuzil nejaky vesmirny bug

Reagovat
herbage

To je bída, to je bída. Nejhorší je, že hrajem v deseti a Sunderland ve 12ti. Jméno hlavního záškodníka snad ani nemusím psát, kdo kouká vidí. Jako hráče Arsenalu mám všechny rád, ale co je moc, to je moc. Měli jsme několik slibných náznaků šancí, ale jen střela Bendtnera šla označit za přímé ohrožení brány. Samir se dostane do dobré střelecké pozice, ale ty střely pak nemají žádnou razanci. Střelecký pokus Jacka zpoza šestnáctky snad také nemá cenu komentovat. Naštěstí Sunderland hraje ještě větší tužku než my, jenže jim bod stačí a pokud dají gól, tak minimálně jeden si odvezou. Doufám, že do druhé půle přijde Rosa či Ramsey, protože hrát na dva záložníky a jeden kužel prostě nejde. Kdyby se od něj alespoň ty míče odrážely k spoluhráčům

Reagovat
smazaný uživatel

Už ses vyplakal?

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád se tady litovat a nadávat na rozhodčího, než začít pořádně makat... Pak se není co divit, že ten klub je tak dlouho bez trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky umím používat smajlíky...

Reagovat
smazaný uživatel

tak je radši používej, místo těch rádoby chytrejch řečí...

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak si to po sobě ještě jednou přečti, pak si přečti co napsal Herbage a zkus se zamyslet na sebou

Reagovat
herbage

Jakého rozhodčího? O rozhodčím tam není ani slůvko. Já se bavím o Denilsonovi

Reagovat
Amos

Reagovat
herbage

Rozhodčí právě píská hodně dobře, nevšiml jsme si nějakého přehmatu z jeho strany

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Mackems mají takovou převahu v hledišti? Nebo kde je ten dvanáctý hráč?

Reagovat
herbage

Denilson. Zbytečně ztrácí míče a měli jste z toho hned několik šancí

Reagovat
smazaný uživatel

denilson, Denilson, DENILSON, de nil son, son de nil, noslined..uz to vidis?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

diaby je tiez totalne z formy, on by to vzadu podla mna nevykril..bojim sa, ze ak ho nevylucia kuzel dohraje zapas

Reagovat
herbage

Wilshere by se stáhnul více dozadu a Rosa/Ramsey by hráli více dopředu. Diaby je taky out, ale on dokáže vymyslet alespoň něco překvapivého a hraje i dopředu. Jen mi "sejří" s tím, jak třeba 5 vteřin vodí balón, dokud neupadne, místo aby přihrál spoluhráči

Reagovat
Amos

podle mě přijde Rosa i Rambo , Rosa za Šavu , Rambo za Denilsona.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime, strasne zraza nas to, ze nasa jedina nahrada za songa je prave denilson a tym jeho ospravedlnenie v kadri..skoda toho frimponga, pre season mal bohovsku

diaby je dnes cely nejaky pomaly, jeden break zahodil tak, ako keby bol na jarnej prechadze po stadione s loptou pripletenou pri nohach

Reagovat
Amos

Denilson

Reagovat
smazaný uživatel

Denílson je prínosom..... podobne ako Lucas...

Reagovat
Amos

Pro soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak herbage dokonca napísal niečo v tom zmysle, že Lucas je podarený nákup.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha proč nemůže ten Bolton v klidu dorazit! Kdyby se povedla ta hlava Bentovi mohlo bejt jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bent má hlavu hodně nepovedenou, to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vlastně taky pravda, když to bereš takhle ale co se týče hry hlavou, teď to trefil pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal sem že Arsenal Sunderland přejede. No, třeba mě udělá radost a nechá nám 4 bodový náskok.

Reagovat
herbage

Ty jsi desněj pablb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli tomu že sem si myslel že vyhrajete a nebo kvůli tomu že nepřeju hlavnímu konkurentovi v boji o titul? A nebo snad proto protože mě nemáš rád?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
herbage

Kvůli tomu, že tady píšeš jak Arsenal Sunderland přejede, abys se mohl pak vysmát Arsenalu, když zaváhá, že nedokáže porazit ani Sunderland. Sunderland je v plné síle, nám chybí půlka základní sestavy, z toho i malé dítě usoudí, že to tak jednoznačné nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je paranoidní představa. Tohle kolo sem bral že musíme na LFC vyhrát, protože vašu ztrátu sem nečekal a nepočítám s ňou. Myslím že rupnete na WHL, možná příští kolo venku zremizujete, ale tady sem počítal s třema bodama pro vás. Tak mě prosím tě nesuď podle tvojich standardů.

Reagovat
smazaný uživatel

Plnou sílou nazýváš, když ti chybí jednička týmu, primární pravý bek, kapitán, zkušený záložník, dva útočníci a jeden stoper?

Reagovat
Amos

přejede? Asi se hodně vyznáš , viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt se tady v kazdym kole chvastate, jak AFC kazdyho prehrava. Ted se ti to najednou nehodi do kramu, tak to pouzivas opacne, to je roztomily.

Reagovat
Amos

Kde se chvástám? Naopak nahoře píšu , že to bude těžký zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvim snad jen o dnesku?

Reagovat
Amos

zajímalo by mne , kdo a kdy konkrétně z fandů AFC (krom herbageho) se chvástal,jak každého přejedeme.

Reagovat
Amos

Denilson konečně down

Reagovat
smazaný uživatel

Má sérii čtyř porážek za sebou a Emirates Stadium není zrovna vhodné místo na získání formy. Arsenal doma dokáže vyklepnout kohokoliv.

Reagovat
Amos

To neznamená,že je přejedem,zvláště s Denilsonem v sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

To je slovíčkaření. Zápas se Sunderlandem v takovéhle formě není zápas ve kterém by týmy jako Arsenal pravidelně ztrácely. Respektive přímo Arsenal jo, protože letos ztrácíte spoustu zápasů ve kterých byste měli vyhrát, ale spíš se dá předpokládat pohodlné vítězství. A pořád je pravděpodobné.

Reagovat
Amos

Pravděpodobné ano,ale určitě nebylo jasné,že je přejedem.. Zvláště s touto sestavou..

Reagovat
herbage

V jaké formě? Každý zápas začíná za stavu 0:0 a Sunderland je 8. tým tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Ted se chovas jak posranej alibista

Reagovat
herbage

Sorry, chtěl bych ale vidět MU bez Berbatova, Rooneyho, Naniho a Fletchera

Reagovat
smazaný uživatel

Nedelej ze sebe dal debila, ta reakce na prospera stacila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Pohodlné vítězství teda nikdo neočekával. Když se chceš bavit o Arsenalu, zjisti si prosímtě alespoň v jaké sestavě nastupuje a nebo ještě lépe, v jaké formě jsou ti zbývající jenž dokáží strhnout zápas. Díky.

Reagovat
herbage

A že nám chybí hend 5 hráčů základní sestavy, nad tím už se nezamyslíš, co?

Reagovat
Amos

s tim radši nezačínej..Víš,jak to dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nezamyslel. Upřímně si myslím že máte dost silný kádr na to abyste Sunderland přehráli, stejně jako my máme dost silný kádr na to abysme přehráli tým středu tabulky aji v poslepované sestavě.

Reagovat
herbage

My ho přehráváme, ale chybí nám nejlepší zakončovatelé. Nejde o poslepovanou sestavu, jde o to že chybí ti nejdůležitější hráči

Reagovat
vodka

Mignolet dneska chytá výborně, ale netvrdil si náhodou, že nejlepší zakončení má Aršavin? a Bendtner tak hrozný taky neni...

Reagovat
Amos

Sunderland drží jen golman....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co se s vama budu hádat. Svůj názor sem napsal a vyjádřil. Nechápu proč z něho tak řádíš, nic špatného v něm nebylo. Jestlis čekal že nevyhrajete, a nebo vyhrajete haluzácky, fajn asi vám věřím víc než si věříte sami.

Reagovat
herbage

Takže remizovat 0:0 znamená ukopat bod haluzácky? Ty jsi vážně ještě hloupější, než jsem si myslel. Čekal jsem, že budeme lepší, což jsem a že se na gól hodně natrápíme, což se taky zatím vyplňuje

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Jaks to z toho vydedukoval? Kdes přišel na to že remizovat 0:0 znamená ukopat bod haluzácky?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

calm down, nesvědčí ti to...

Reagovat
vodka

já sem to čekal taky, SAFC je ve strašném srabu teď, zatímco vy máte sérii slušnou, takže enchpu, o co vám jde... přejet by ste je měli, pokud to s tím titulem myslíte vážně... a Sunderland v plné síle není ani náhodou...

Reagovat
herbage

Máme slušnou sérii, protože Walcott, van Persie, Fabregas a Song byli zdraví. S nima porazíme kohokoliv, bez nich jsme schopni remizovat i s Leytonem

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda skoda, AMeobi na to pekne vlitnul.

Reagovat
smazaný uživatel

HARPS

Reagovat
smazaný uživatel

Denilson mal ist dole uz v prvom polcase...Chamakh je tam uplne zbytocny..

Reagovat
smazaný uživatel

“I am under orders to be the leader of this team and I’ve accepted the challenge,”

Guess who

Reagovat
smazaný uživatel

Vidic?

Reagovat
smazaný uživatel

tesne

Reagovat
vodka

tipuju jednoho debila ze zálohy... ale Vidič ale je možný taky...

Reagovat
smazaný uživatel

tipujes spravne

Reagovat
smazaný uživatel

Nani by na to musel mit dva prekladatele

Reagovat
smazaný uživatel

Plus nekoho, kdo to za nej vymysli v portugalstine...

Reagovat
smazaný uživatel

ale v anglictine sa celkom zlepsil...aj na twitter pise pekne spisovne

Reagovat
Godwinson

Nani

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju Naniho

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooool!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Downing, ideální centříkček a Albrighton to sice trefil že nechtěl ale spadlo to tam!

Reagovat
smazaný uživatel

Už začína robiť chamakhoviny... môže ísť sám až do sita a prihrá dozadu, ešte k tomu nepresne...

Reagovat
Tomekcz

Tak pod Danny!

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta!

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši! Ashley ty vole mohl bejt šmitec.

Reagovat
smazaný uživatel

ajj škoda

Reagovat
Amos

tyvoe Chamakh břevno

Reagovat
smazaný uživatel

a ...to už je smůla, Arsenal to musí dát, Sunderland je hodně hodně marný

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Super, Leeds

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pome Sunderland, jebnite im tam gol z nicoho

Reagovat
smazaný uživatel

To není možný...Impotentní Bolton měl dosta bůra nikdo nemohl říct nic.

Reagovat
Amos

bože to je tlak

Reagovat
Godwinson

Arsenal a QPR musí skórovat!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle Newcastle fakt neotočí

Reagovat
smazaný uživatel

Oni proste nejsou schopny vystrelit

Reagovat
Amos

už mělo bejt hotovo , teď se Sunderland dostal z tlaku a bude to těžší a těžší

Reagovat
Amos

tyvole Andrey

Reagovat
smazaný uživatel

do něj Bramble bouchnul

Reagovat
smazaný uživatel

uňho klasika...

Reagovat
Amos

no to právě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavin a premieňanie tutoviek? ee, to nikdy moc neišlo dokopy.

Reagovat
herbage

penalta, nic?

Reagovat
vodka

by byla hodně přísná...

Reagovat
smazaný uživatel

nevím proč přísná zezadu do něj strčil

Reagovat
smazaný uživatel

Nic.

Reagovat
Tomekcz

Bramble

Reagovat
SunFells

To měla být pencle.

Reagovat
Amos

to měla bejt penalta , jak BRNO

Reagovat
smazaný uživatel

To měla být penalta, zcela jasná

Reagovat
vladis271

Webb, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Webb to nepíská

Reagovat
smazaný uživatel

je ich viac, su vsade

Reagovat
Tomekcz

Danny skodaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

ešte prehráme...

Reagovat
mithro

Danny tak toto bola riadna berbatovina

Reagovat
smazaný uživatel

Dannyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

pekný kokot ten rozhodca.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si frustrovany este viac ako vasi hraci

Reagovat
smazaný uživatel

teším sa, až nabudúce aj vás zarežú rozhodcovia o 2 body. Aha, ty fandíš United...

Reagovat
smazaný uživatel

omg Henderson...pome Sunderland, mate nato

Reagovat
Amos

Ten rozhodčí si už dělá prdel , nebo jako co?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí to teď už pěkně kazí, celý zápas v pohodě a na závěr takový zlom

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
Amos

to nebyl offside..

Reagovat
smazaný uživatel

Teď regulérní branka

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není možný! Ten trpáckej Bolton hraje celej zápas tužku, prohrál by i s Ústím ale prostě 3 góly vycucá z prstu.

Reagovat
Counter

Ti rozhodčí už me ale serou

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak predsalen 13..

Reagovat
Pinturicchio

Ten byl regulérní, ne? ( AFC )

Reagovat
Amos

ano

Reagovat
SunFells

Penalta, onside .....Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

to su Fergieho rozhodcovia

Reagovat
SunFells

To na mě nezkoušej .....Ale snad na ten titul budete hrdí.

Reagovat
smazaný uživatel

ako si plackal, ked sa to stalo raz,...predstav si to kazdy tyzden

Reagovat
smazaný uživatel

hodne tesnej offside

Reagovat
smazaný uživatel

aha..tak at de do prdele ten postranní..penatla nic..jasnej gol nic...

Reagovat
smazaný uživatel

a bude piskat kazdy tyzden!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak, tesnej offside to byl ....

Reagovat
Tomekcz

Mignolet

Reagovat
Liquid

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý bod

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

pre Sun'land určite. Blahoželám k nemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, že pro Sunderland. Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

To by nebol Arsenal aby doma nestratil

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

že tam ale strašne veľa stráca

Reagovat
smazaný uživatel

5 zo 14 je dost

Reagovat
smazaný uživatel

pardon 5 z 15

Reagovat
mithro

a hura na Nou Camp

Reagovat
Liquid

Arsenal

Reagovat
Amos

ještě pár takovejch zápasů a dostanu infarkt ... jinak rozhodčí ke konci zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca je pekny kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

City: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Zabaleta, Vieira, Barry, Yaya Toure, Silva, Balotelli, Tevez

subs: Taylor, Boateng, Boyata, Kolarov, De Jong, Jo, Dzeko

Reagovat
Pinturicchio

Koukal jsem jen 20 minut, ale rozhodčí teda Arsenal dvakrát slušně zařízl, oboje akce Arshavina ( ta penalta se pískat dala a gol byl OK ) a přišlo, že občas pouští až moc tvrdou hru, ze strany Sunderlandu. Jinak Welbeck moc pěkné zpracování a zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

doufám,že zítra Liverpool vyhraje.. nebo alespon remizuje.

Reagovat
Pinturicchio

Kéž by.

Reagovat
Liquid

ten pohled ztresloval, ofsajd to byl ale asi tak o špičku Arshawinovi kopačky

Reagovat
Pinturicchio

No já viděl jen jednu opakovačku, je to možné. Jenže tohle není schopné lidské oko zachytit, takže rozhodčí to vidět nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

skresloval, ale praveze pre obrancu

Reagovat
smazaný uživatel

offside to byl

Reagovat
Counter

Tohle jsou přesně ty drobné nuance, díky kterým jsou United výše Jim se nestane, že v době, kdy se nedaří a chybí půlka základní sestavy, se k tomu všemu přidá rozhodčí...

Reagovat
Liquid

furt brečet, spíš jde o to, že MANU hraje strašný kulový, i Wigan je za poločas přestřílí, jenže oni z 1 pološance dají góla, v tom je jejich síla

Reagovat
Pinturicchio

To nemůžu posoudit, zas tak často PL nesleduju.

Reagovat
SunFells

Za druhý poločas

A Mignoletovi, odchytal vážně supr zápas

Reagovat
smazaný uživatel

inak, on vytlacil gordona, alebo ten sa len vracia?

Reagovat
smazaný uživatel

Craig má potíže s kolenem či kotníkem, byl i u specialisty ve Švédsku...

Reagovat
smazaný uživatel

dik..mate neskutocnu dvojku, bruce je skvely manazer

Reagovat
smazaný uživatel

Nz. Neskutečná dvojka to je, ale tím tvrzením o Bruciem bych si nebyl zase tak jist.

Reagovat
vodka

no, na víc, než současnou pozici SAFC momentálně nemá, Bruce neBruce... jinak co je s Onuohou?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky drobny problem s lytkem, nic dlouhodobyho

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo za to může, že ten kádr vypadá, jak vypadá? No, Brucie. Ale vím, neměl na to moc času jej doplnit. Nicméně já jej nemůžu hodnotit, jsem zaujatý.

Onuoha se zranil při rozcvičce na Evertonu. Stejně jako Zenden. Co jim je nevím, zase tak tím Sunderlandem nežiji.

Reagovat
smazaný uživatel

S kolenem.

Reagovat
Amos

byl naprosto skvělej ... vyhrál jim to

Reagovat
herbage

To už je klasika. Proti Arsenalu snad nikdy nechytá Gordon, někdy vloni vychytal body Sunderlandu zase Fülop

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec mě ta ztráta na Chelsea nemusí až tak mrzet. Teďka musím vyhrát na Anfield Road a budu zase klidnější. A Leeds se v závěru luxusně rozstřílel.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa

Arsenal Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

SUNDERLAND..ti vidlaci mali dneska viac stastia jak rozumu..a rozhodca ten zapas pri konci totalne dodrbal..Titul nam taketo zapasy prehravaju.

Reagovat
smazaný uživatel

mozes byt rad ze Danny alebo Henderson tam nesupli gola...na vylozene sance to bolo tak akurat...potom ste tam este mali navrch nejake sance ale zeby mali viac stastia jak rozumu

Reagovat
smazaný uživatel

viac stastia ako rozumu jednoznacne, Arsenal mal viac sanci plus diskutabilne piskanie rozhodcov, mohla byt penalta a mohol platit gol pri offsajde.

Reagovat
herbage

Nejdřív bych rád něco dopsal k těm prosperovým kecům a pak se vyjádřím k zápasu samotnému. Soupeře typu Sunderland doma pravidelně přehráváme, ale na výhru se vždy natrápíme. Čím více absencí, tím větší trápení. Naší síla leží v individuální kvalitě a když nejlpeší hráči chybí, je to znát. Ostatně jako na hře každého týmu. Proto žádný gunner zde nepsal o jasné výhře nad Sunderlandem, protože letos jsem doma suveréně přejeli snad jen Blackpool, tedy myslím gólově. Zápas pak probíhal přesně podle šablony, kterou jsem očekával. Do 60. minuty trápení, protože Denilson naší hru úspěšně sabotovat, pak jsme rozjeli válec a to že Sunderland uhrál nulu vzadu, to je pomalu zázrak. Nebudu si stěžovat na hráče Sunderlandu, ani ani rozhdočího, ani na naši nemohoucnost v zakončení, dnes to prostě byla obří smůla. Šancí bylo dost, hráči bojovali, dřeli, v tomhle jim nemohu nic vytknout. Pochopitelně ztráta mrzí, ale co se dá dělat. Sunderland mohl také skórovat, čehož jsou si fanoušci Arsenalu vědomi a také proto nepsali před zápasem o nějaké přejetí. To jen kvazifanoušci MU a fotbaloví analfabeti jako prospero se podívají na bilanci Sunderlandu, Arsenalu a vyvozují z toho předčasné závěry. Ano, měli jsme vyhrát, ale každý viděl, jaká smůla nám stále v cestě

Reagovat
Amos

Souhlas ... Snad proti Barce štěstí mít budem.

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad jedno jak vypadá výsledek, ne? Když je zápas na střely 24:0, na gólovky 10:0, soupeř se nedostane přes půlku a nevystřelí na bránu a konečné skóre je 1:0, tak to beru jako jednoznačný zápas ve kterém sme soupeře přejeli. Jednoduše proto, protože soupeř neměl šancu vyhrát a nemohl pomýšlet ani na bod, leda se štěstím. A sám píšeš se ste měli vyhrát - to sice píšeš vždycky, ale co. Šancí ste podle tebe měli dost, pochopil sem že vám rozhodčí zrovna nepomohl, říkals že ste byli válec a Sunderland se ubránil jenom zázrakem. Co ještě potřebuješ k tomu abys to bral jako skoro jisté vítězství? Já fakt nevím proč ses chytl zrovna toho komentáře.

Reagovat
herbage

Arsenal i když je válec, tak zbytečně ztrácí. Jen doma jsem ztratili s Newcastlem a ManCity 5 bodů, ač jsme soupeře k ničemu nepustili. K tomu, abych to bral jako skoro jisté vítězství mi chybělo právě to, že naši nejlepší hráči hrát nebudou a Sunderland může kdykoliv udeřit

Reagovat
smazaný uživatel

Jo já vím že zbytečně ztrácíte. Ale spoléhat se na to nedá. Nikdo třeba nečekal že ztratíte zápas proti Leytonu, nikdo nečekal že ste schopní prohospodařit vedení 0:4 s Newcastlem. Stalo se, ale spoléhat na to je pošetilost.

Reagovat
herbage

Že s Leytonem u nich na oraništi můžem remizovat jsem čekal a že Newcastle to může otočit po tom vyloučení také, tedy po tom co vstřelil první gól. Zápasů Arsenalu mám nasledováno tolik, že už mě nic nepřekvapí Že soupeře přejedeme píšu klidně i před zápasem s Chelsea, když jsme v plné síle a formě, ale dneska to nebyl zkrátka ten případ

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nikde nevede, ty si budeš tvrdit svoju a já svoju. Fajn, ber mě jako kvazifanouška a fotbalového analfabeta, jestli chceš. A klidně se vztekej když se ti nebude líbit můj komentář.

Reagovat
herbage

Sorry, ale v tomhle pálím i do vlastních řad, když zbytečně podcení sílu soupeře. Klidně si to piš, ale tím že napíšeš, že Arsenal dneska nezaváhá, tak si jen připravuješ půdu pro to, aby ses mu pak mohl zasmát a říct si, jak jsou United zase dobří. Tohle mi vadí a vadilo u tvého původního příspěvku. Já to před zápasy MU taky nepíšu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sem říkal, tohle je paranoidní představa.

Reagovat
justcall

Rozhodčí, kterej dnes pískal zápas Arsenalu pochází z Manchesteru (Piers Morgan psal na twitteru )

http://en.wikipedia.org/wiki/Anthony_Taylor_(referee)

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha

Reagovat
Amos

a je to jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Fandí City

Reagovat
Counter

teď se to hodí, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

to vysvetluje vsetko...

Reagovat
mithro

tak to je potom urcite fanusik City

Reagovat
cristiano.K.

s tou kreativní zálohou to ani jinak dopadnout nemohlo.Diaby,Jack,Denilson,kdo měl hrát vůbec toho špílmachra z nich?Hrál ho Nasri,takže pro změnu nebyl pravý záložník

Reagovat
Amos

Denilson prostě ničil naši hru .

Reagovat
herbage

Denílson poslední půlhodinu nehrál a krajní obránci hráli v podstatě v záloze, takže své analýzy si nech laskavě pro sebe

Reagovat
cristiano.K.

tak ted si mi to objasnil své analýzy si nechám pro sebe jen v případě,že nebudu chtít je zde popisovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Diaby aj Wilshere spilmachrov zahrali.Denilson nema co robit v Arsenale.To ,ze ho da hrat do zakladu je na Wengrove triko.

Reagovat
smazaný uživatel

Clev v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

no Arsenal jsem neviděl, ale ztrátu jsem čekal prostě klasika, nevím jestli je to k smíchu nebo k pláči....ale už jsme fakt trapní

Reagovat
minoLFC
Reagovat
smazaný uživatel

0:1 90.+3 Owen

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrad v piatok nedokončil tréning, obnovené zranenie triesel. jeho štart je otázny. Carroll z lavičky.

Reagovat
minoLFC

a sakra, bez gerrarda bez meirelesa, už tam vidím duo Lucas-Poulsen

Reagovat
smazaný uživatel

Raul MOŽNO nastúpi.

Reagovat
vladis271

Raul hrať musí. Ak by to bolo bez nich oboch, v zálohe nebude ani kúska kreativity. To by sa Luis musel presunúť do stredu a Andy by musel skočiť od začiatku.

Reagovat
mithro

len ci to nie su len Kennyho mindgames

Reagovat
tomasinho

Do piči, bez Gerrarda jsme bez šance, Raul žádný tvůrce není, navíc bez DM. To bude katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som postavil Spearinga, ktorý vypluje dušu.

Agger-Spearing

----Meireles-----

Snílek.

Reagovat
tomasinho

To určitě, bude hrát Lucas - Poulsen a Raul asi. Nebo Jay místo Poulsena, to vyjde nastejno, špatní jsou všichni.

Reagovat
tomasinho

Ten střed zálohy máme bez Gerrarda komicky směšný, potřebujeme aspoň 2 střední záložníky, i když budu rád, když v létě přijde aspoň jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhrada za Gerrarda je Shelvey, ale ten má ešte čas. Gerrard je často mimo, takže - in: Parker/Sissoko, M´Villa/Tioté. Out: Lucas, Poulsen... Haha zas len prianie, bude to inak.

Reagovat
tomasinho

Vzhledem k poměru věk a cena by se hodila francouzská dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj Parker by sa hodil, skúsený, s Gerradom by sa točil. Sissoko nie je typický DM, skôr CM a medzi naše AM (respektáve hráčov, ktorý tam môžu nastúpiť: Raul, Jonjo) ako Cole či Pacheco by perfektne zapadol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale keď Gerrad nenastúpi budeme hrať 442/4411 podľa mňa. Vpredu Kuyt, Luis a v strede Lucas, Raul.

Reagovat
niflheim

Dneska musíme vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

gerard se prej zranil...

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se jak malé děcko. Sice máme až moc absencí, ale Liverpool taky nebude v plné síle, takže věřím ve tři body.

Reagovat
afc

bol aj zapas,kedy si neveril v 3 body?

Reagovat
smazaný uživatel

Já chcu vyhrát každý zápas. Občas to nevyjde, ale Man Utd má takovou sílu, že nikdy není úplně bez šancí. Takže proč bych neměl věřit svému oblíbenému klubu?

Reagovat
afc

vsak v pohode,len som sa pytal

Reagovat
smazaný uživatel

Kurzy skoro vyrovnane to teda nevim proc sazkovy az tak veri Liverpoolu , ten bude hodne rad za remizu .

Reagovat
Ranoth

kdo bude pískat ? doufam ze ne Webb

Reagovat
minoLFC

pískal som včera, dnes som objednaný ku kaderníkovi

Reagovat
supervizor

Zapoměl přelognout?

Reagovat
minoLFC

kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Pravda je venku

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný trapas

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha...FAIL!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

500.pro dnešní výhru MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard > Giggs + Scholes

Reagovat
smazaný uživatel

Matematika ti na zakladnej ocividne nesla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to rychlý gól,jinak si zase užijem peklo na zemi jako s blackpoolem, i když vlci jsou jiný kalibr. Každopádně potřebujem 3 body, takže camon U spurs!

Reagovat
smazaný uživatel

3 body pre favorita na Molineux su skoro vylucene

neverim ze tam uhrate viac ako bod aj ked vam prajem, aby ste vytlacili blue bitters z LM

Reagovat
afc

cital som tvoj rozhovor na pl.cz,pocuj,kde je ten podnik All Stars cafe?

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne namestie, hned oproti Irish Pubu

Reagovat
afc

ok dik a ako tam je?je to velke?pozeral som ich stranku a vyzera to dost slusne..

Reagovat
smazaný uživatel

je tam cca 40 LCD televizorov, je tam platno, je to dvojposchodovy podnik, ale co je hlavne, maju tam SKY SPORTS, nie pridrbany Digi Sport

akurat ze pivo je tam neskutocne drahe...2.70 za plzna

Reagovat
tomasinho

Reagovat
afc

a predpokladam,ze na 40 TV nejde ten jeden zapas,ano?takze ak chce niekto si pozriet iny zapas,daju mu ho?To pivo je teda riadna palka,skoro ako v Londyne

Reagovat
smazaný uživatel

tak vedia tam dat to co ide na Sky sports alebo na Digi sport...urcite keby na Sky sports isiel iny zapas ako na Digi a ty by si chcel pozerat ten na Digi tak by ti jednu telku prepol...ale musis sa zmierit s tym ze zvuk v celom podniku bude z toho zapasu ktory vsetci pozeraju

Reagovat
afc

zvuk je to najmenej,aj u nas v podniku to davaju bez zvuku,vzdy lepsie ako netovy prenos.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pre mna je obraz bez zvuku ako keby som zuval rezen v sacku

Reagovat
tomasinho

Tvou teorii pěkně rozmetal Liverpool, který tam vyhrál s prstem v nose a bez Gerrarda 3:0.

Reagovat
Chazy

Arsenal taky.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

tak Liverpool tam podla mna nebol ziadnym favoritom a Arsenal vie tiez niekedy prekvapit

Reagovat
tomasinho

Přesně to jsem čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

co ste take citilivky...to ten dnesny zapas?

aj na pl.cz je to samy citlivy chlapec, podla ktoreho som arogantne infantilne decko

Reagovat
tomasinho

Co tu pleteš k sakru dnešní zápas? To, že nevidíš realitu neznamená, že je někdo citlivka. A rozhovor na pl.cz nebyl zas tak špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

ale preboha, co ty tu sem zasa pleties realitu...ved to bola cista podpichovacka

Reagovat
tomasinho

Pěkně blbá, Liverpool tam favoritem prostě nebyl, ať se ti to líbí nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak bol ci nebol?

Reagovat
Chazy

Reagovat
vodka

Reagovat
tomasinho

Ou, pěkně jsem si to posral.

Reagovat
vodka

Reagovat
Chazy

Na Wolves byl favorit i Wigan a taky tam vyhrál ...

Reagovat
smazaný uživatel

To žee ty body potřebujem neznamená,že je uhrajem. Ale já věřím vždycky a mohli bychom být letos první favorit na mulineux,který by tu výhru urval.

Reagovat
smazaný uživatel

Kouhoti jsou mě sympatičtí a přál bych si pro vás místo v top 4, ale v tomhle zvířátkovském derby budu držet palce Vlkům.

Reagovat
smazaný uživatel

kohouti se musí spolehnout na své zobáky a drápy a zaútočit na vlčí oči...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam delal ten Clattenburg?

Reagovat
smazaný uživatel

akurat stahujem MOTD, som zvedavy

Reagovat
smazaný uživatel

U sestrihu Fulhamu se zasmejes A jestli si nevidel Mingoleta, tak to se ti taky bude libit

Reagovat
smazaný uživatel

Mingoleta som videl cely zapas, bol uzasny...Mackems maju paradnu brankarsku dvojicu

ale skor som bol zvedavy na Bolton pretoze tu poniektori picovali ze tragickejsie muzstvo ktore by vyhralo zapas este nevideli a ked tam vidim 2 goly Cahilla, to muselo byt jedine zo standartok

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem si rikal, ze rozjeta Villa nejspis sebere Boltonu vsechny body, ale kdyz jsem pak videl obranu, s kterou VIllans nastoupili, uz sem Boltonu i veril. Nakonec vyhrali s velkym stestim a skvelym Jaaskem, a Klasnice jsem snad jeste nevidel dat gol jinym zpusobem Cahill daval oba po standardkach, ale nemuselo to tak nutne byt, prece jen je to stoper s dost mozna nejlepsi kopaci technikou v lize

Reagovat
smazaný uživatel

ty šance Villy

Reagovat
smazaný uživatel

Bent pekne

Reagovat
vladis271

Q: What's the difference between a Man-U fan and a Vibrator?

A: A Man U fan is a real dick

Reagovat
smazaný uživatel

začína hecovačka pred zápasom? ale dobré, tento som ešte nepočul.

Reagovat
Swarley

je dobrej, ale asi se nebudeš divit, že jsem ho původně slyšel o scouserech...

Reagovat
vladis271

je to možné. vaše české fansite prebrali Shanklyho výrok o Evertone ako 3. naj tíme v Liverpoole a aplikovali ho na City

Reagovat
Swarley

tak ony se všeobecně tyhle vtípky pořád točí dokola, akorát si to každý tým přetvoří k obrazu svému

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý byl o tom zabití domácího mazlíčka Ale už si nepamatuju kde sem ho slyšel. Jinak obecně tyhle vtipy za moc nestojíjou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nestojíjou už je fakt moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

haná?

Reagovat
smazaný uživatel

Haná. Konkrétně Přerov.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dost kamarádů z kromclu a ti taky mluví tímhle způsobem Jó Hanáci a Valaši to je unie jak víno!

Reagovat
smazaný uživatel

nebo brno?

Reagovat
Swarley

tož tobě se ty naše hanácký úpravy nelíbijou?

Reagovat
vladis271

Tak, ale nikde nemáš zaručené kde ten vtip vznikol. Nemusí to byť pôvodný výtvor mufanov na scouserov. Kdežto tamto je originál Shanklyho práca

Reagovat
smazaný uživatel

To robia všetci, aj Taliani.

Reagovat
vladis271

„Hodně lidí mluvilo a tom, že v zápase proti West Hamu nepodal dobrý výkon hlavní rozhodčí, který Liverpoolu upřel několik příležitostí ke skórování. Já se na celou věc dívám pozitivně a není třeba se rozčilovat nad něčím co se už stejně nedá vrátit. Někdo si myslí, že se spravedlnosti dočká pomocí křiku na arbitry, ale to se velmi mílí. Pokud by měl rozhodčí brát ohled na všechny křičící hráče tak by se nikdy nemohl rozhodnout správně. Na hřiště je od toho aby rozhodl utkání podle svého uvážení a hráči ho v tomto ohledu musí respektovat. Nikdy se stejně spravedlnosti nedocílí přímo na hřišti a pokud se již spravedlnosti docílí tak až v průběhu týdne u komise, která rozhoduje o trestech. V této situace pak není druhý tým ve výhodě a na svým chybách pyká jen dotyčný hráč či tým," uzavřel Kenny svůj rozhovor.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mílí?

Reagovat
Mindas

Kenny je naměkko.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tomanatura

Hodně propracované, důmyslné a vtipné.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=grwhGObugYU lepší ? Tevéz je doporučil Messimu prej

Reagovat
Swarley

to vám dneska ukážeme

Reagovat
Tomanatura

Moc nechápu, co chceš říct tímto, tito hudebnící asi těžko chodí na stadion a zpívají své vymyšlené chorály s tlupou ostatních fanoušků.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=8eXukECTNRY

When Eric left everybody said the end was nigh

When Beckham left aswell, they said to us you'll cry

We're Champions of England and Europe thats no lie

But still the nation siings

WHO THE FUCK ARE MAN UNITED . . . .

Reagovat
Swarley

tohle je slabý i na scousery

Reagovat
vladis271

http://www.youtube.com/watch?v=S1ADuaiFE0Q

daj mi niečo od vás, čo sa blíži aspoň spolovice tomuto

Reagovat
Swarley
Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

James "Smithy" Corden je neskutečnej borec.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

dívám se na to znova a to je fakt chujovina

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší byli ty britský sportovní ocenění. Tam je i to s manu. http://www.youtube.com/watch?v=IvvKUtHlDK8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tohle je vynikajcí, hlavně, jak dělá brečícího Terryho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
vodka

Reagovat
Godwinson

Skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=8eXukECTNRY

When Eric left everybody said the end was nigh

When Beckham left aswell, they said to us you'll cry

We're Champions of England and Europe thats no lie

But still the nation siings

WHO THE FUCK ARE MAN UNITED . . . .

Reagovat
smazaný uživatel

ups

Reagovat
Swarley

už se pomalu můžeme začít věnovat dnešnímu zápasu...ze sestavy jsem teda hlavně zvědavej na to, kdo bude hrát střed obrany...kéž by byl v pořádku Rio (někdo nějaký info o jeho možným startu?)

pokud nebude tak to bude nejspíš střed Brown-Smalling a nebo teda místo Browna Evans, ale to bych nerad...Smaliing poslední zápasy působí velice jistě, ale pořád měl vedle sebe někoho, kdo si ho tak nějak dirigoval...i proto by byl lepší Brown...kraje obrany jsou jasný, Evra a asi Sheasy...

střed doufám, že bude Scholes-Fletcher, vpravo Nani a vlevo Giggs...útok Wazza-Berba, žádný sraní a hrát 4-4-2, to nám jde tisíckrát líp jak to poblbaný 4-5-1...

pokud to bude 4-4-2, můžeme v pohodě vyhrát...vzhledem k postavení v tabulce by nebyla nejhorší ani remíza, ale zase hrajem na Anfieldu a to chce výhru

můj tip 1:2

http://www.youtube.com/watch?v=QubF5Afcuek

Reagovat
smazaný uživatel

Neville neznasam ho

Reagovat
smazaný uživatel

Rio se připravuje a prý by mohl naskočit do zápasu, ale je to na hraně, takže s ním spíš nepočítám. Jinak souhlas ve všem, snad jenom že bych na lavičce rád viděl Rafaela, Parka - jestli bude k dispozici a mimo klasického Hernandeze aji Carricka.

Reagovat
Swarley

bez Ria to bude docela těžký, na tu stoperskou dvojici jsem hodně zvědavej...no ale snad to zvládnou, ať už tam nastoupí kdokoliv...

tak Park by se určitě hodil, Rafael taky...na oživení jsou optimální varianty...Hrášek bude nastartovanej a jako žolík by to mohl rozhodnout, nezlobil bych se

tak Carrick snad bude na střídačce, poslední dobou se hodně zlepšuje a dostává se do formy...

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem to hlavně myslel tak aby nebyl na lávce Gibson a Owen, nebo nedejbože Obertan. Pak už bysme rovnou ty body mohli Liverpoolu odevzdat před zápasem.

Reagovat
Swarley

Owena bych tam nechal jen proto, kdybychom nějaký způsobem vedli třeba o dva góly, tak bych mu dal šanci ať jim tam jednoho lupne

Reagovat
niflheim

Why is the Anfield Stadium Grass so green?

Because every week Liverpool put millions of pounds worth of shit on it.

Reagovat
smazaný uživatel

Man utd vyhraje

Reagovat
vladis271

Zákulisné šumy vravia, že by Andy mohol naskočiť od začiatku. Okolo Gerrarda je ticho. dozvieme sa onedlho

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na Expres zprávy, že Arsene už nám zase breší

Reagovat
smazaný uživatel

spíš brečí no

Reagovat
smazaný uživatel

ano , stejně jako Ferguson po zápase s Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi mne utřel, tam mi to vadilo zhruba tak stejně

Reagovat
smazaný uživatel

hmm já ale nikoho rozhodně neutíral, jen jsem srovnával...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě jako fanouška Chels je tohle srovnání dost mimo, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je jedno komu fandíš, chtěl jsem tím naznačit, že Wenger není jedinej kdo si stěžuje... tudíž lidi, kteří tady furt mají poznámky typu " Wenger už zase brečí" by si měli uvědomit, že není jedinej... bože...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná neni jedinej, ale narozdíl od ostatních brečí pořád!!! Což je suprová motivace pro to jeho mladý stádečko...

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš mladý stádečko s Arshavinem (29 let), Van persiem (28 let), Sagnou (28 let), Squillacim (30), Rosickým (30) ?

Reagovat
smazaný uživatel

Napíšeš i ostatní nebo je podle tebe celej kádr o 5ti hráčích, ze kterejch navíc 2 nehrajou základ?

Reagovat
smazaný uživatel

budiž máš to mít...

Djorou (24), Koscielny (25), Clichy (26) , Nasri (24), Song (24), Fabregas (23), Wilshere (19), Walcott (22), Chamakh (26), Bedntner (23)

Kromě Wilshera a walcotta tam není nikdo vyloženě "mladý" z toho je jasné, že máš v hlavě zafixováno někdy z minula, že za Arsenal nastupujou samí teenageři, ale bohužel pravda je někde jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Dost jsi jich vynechal , ale budiž. Pořád ti nepřijdou mladí, když v průměru ztrácejí do opravdových TOP klubů přes 5 let?

Reagovat
smazaný uživatel

jmenoval jsem hráče, kteří hrají více méně základ, aby ses zase nevymlouval... Takže věk sestavy Arsenalu se řídí podle věku ostatních TOP týmů? A nebude to třeba tím, že ostatní top týmy mají naopak starší "stádečko"?

Reagovat
smazaný uživatel

Ostatní top týmy mají výsledky, Arsenal už 6 let ne Ještě nějaký argument nebo už došly?

Reagovat
smazaný uživatel

naopak mám jich dost, ale tobě docházejí, když z ničeho nic obrátíš naší debatu směrem na klasické a již hodně zastaralé " óó vy už jste 5 let nic nevyhráli..."

Reagovat
smazaný uživatel

pravda jinde není, zase nelži Tohle je soupiska ani ne půl roku stará Fabianski (23) - Ogogo (18) - G Hoyte (18) - Song (21) – Djourou (21) – Randall (18) – Merida (18) – Ramsey (17) – Wilshere (16) – Vela (19) – Bendtner (20)

Reagovat
smazaný uživatel

To má být vtip?! to si sehnal kde? To je sestava nejmíň 3 roky stará

1) Ogogo a Hoyte hrajou za rezervu (potažmo za 18ky)

2) Merida v týmu už není , hraje za Atletico

příště si najdi lepší zdroj

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses horsi jak cesky politici... tyhle hraci co si vypsal snad hrajou zaklad v Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem snad o základu? Ta sestava je z podzimu...

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty si napsal hráče z mládežnických kategorií?! Tak jak asi můžou být staří !!!!

a co se týče toho tvýho "zdroje" možná, že je z podzimu, ale tak 3 roky zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

psal jsi o mladym stadecku... v juniorce ma kazdy tym mlady hrace. radsi uznej, zes prestrelil a neztrapnuj se dal.

Reagovat
smazaný uživatel

bože co ty si zase za debila

Reagovat
vodka

600. pro Berbu

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by si zase zastřílet. Minule to byl hattrick, dneska stačí vítězný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
niflheim

Reagovat
minoLFC

pre Zberbu

Reagovat
tomasinho

Bent

Reagovat
Maresma

Liverpool: Reina, Johnson, Aurelio, Carragher, Skrtel, Gerrard, Lucas, Meireles, Maxi, Kuyt, Suarez. Subs: Gulacsi, Kyrgiakos, Poulsen, Spearing, Cole, Ngog, Carroll.

Reagovat
tomasinho

YES!

Reagovat
smazaný uživatel

od idealu to má ďaleko ale asi sa to v aktualnej situacii lepšie spravitnedalo...YNWA

Reagovat
Maresma

hlavně že hraje Gerry a Raul

Reagovat
smazaný uživatel

Prohodil bych joeyho s maxim a líp to postavit nešlo vzhledem k zranění apod.

Reagovat
tomasinho

Jo, taky bych viděl radši Joeyho, ale proti WHU si moc neodpočinul, takže bude lepší, když přijde v 2. půlu. Hlavně jsem rád, že hraje Aurelio a nenní Carra na RB a Glen na LB.

Reagovat
13

a navíc 4-4-2, žádnej paskil s 5 obránci

Reagovat
13

nebo spíš 4-5-1

Reagovat
tomasinho

Jo, takové 4-5 s přechodem do 4-3-3 v útoku. Už se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

ved dneska tu bol článok, že gerrard je zranený

Reagovat
mithro

kecy v kleci

Reagovat
papos182

Idelani v soucasne situaci.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hezká sestava, doufám, že je oberou o bodíky. Carrolla už bych tam pustil, tady neni co ztratit...

Reagovat
minoLFC

Maxi tomu Pachecovi Kenny asi nikdy šancu nedá

Reagovat
tomasinho

Proč bys proboha cpal do takového zápasu Pacheca, který odehrál v lize letos 7 minut?

Reagovat
minoLFC

pretože Maxi je totalné z formy a Pacheco je tam jediný hráč, ktorý má predpokladí to na krídle rozhýbať?

Reagovat
tomasinho

Navíc, když letos hrál, tak nepřesvědčil, ale to i z důvodu, že hrál na pro něj netypických pozicích.

Reagovat
mithro

Berba zas sedi

Reagovat
vodka

kurvá, zas to posrané 451 s roneim na křídle

Reagovat
mithro

rooney v utoku, sam, ale aj tak...

Reagovat
Swarley

kde jsi to našel?

Reagovat
mithro

prva zostava bola bez neho s tromi CM, nastastie to bol len nejaka blbost

Reagovat
Swarley

já jsem právě ještě v tu dobu nevěděl nic, tak jsem se lekl

Reagovat
mithro

no praveze tu zlu hodil aj redaktor z MUTV ale potom ju opravil, vdakabohu

Reagovat
Tomanatura

Vždyť hraje

Reagovat
Tomanatura
Reagovat
vodka

wow, ideální sestava ale už bych kua mohl vystřízlivět sakra

Reagovat
13

s timhle nickem ti to pujde těžko

Reagovat
mithro

tak nakoniec to bol klam, vdakabohu zato

Reagovat
smazaný uživatel

v pondelok sa tesim na chelsea vs. blackpool ou jeeee chelseasite.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevzpomenete si nekdo, jak se jmenovalo na youtube to video, kde na konci prestupniho terminu dostaval Beckham zpravy od Redknappa, Fergieho, Kennyho atd.?

Reagovat
Alessandro24
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta zpráva od Kennyho

Reagovat
smazaný uživatel

Van der Sar, Rafael Da Silva, Smalling, Brown, Evra, Nani, Carrick, Scholes, Giggs, Berbatov, Rooney.

Reagovat
Swarley

jj, přijeli jsme pro tři body

Reagovat
tomasinho

A odjedete bez bodu.

Reagovat
Swarley

i to je možný

Reagovat
mithro

ako som sa bal ked vyskocili s tym 4-5-1, toto je parada

Reagovat
Ligter

To vypadá sakra dobře.

Reagovat
tomasinho

K sakru, prakticky to nejsilnější, co jste měli k dispozici, my taky. Aspoň se nebude na co vymlouvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LFC ma ty absence v porovnani s MU temer zanedbatelny.

Reagovat
tomasinho

Nakonec jo no. U vás je to hlavně absence Vidiče.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás zase Agger.. ted tam nemáme stopera s rozehrávkou.

Reagovat
tomasinho

Tak to sice jo, ale kdyby měl hrát nedoléčený, tak ať se šetří na slabší zatažené týmy, kde tu rozehrávku uplatní víc než dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Po minulym tejdnu se bojím Škrtela co vymyslí. Ale snad se hecne a chyby dělat nebude.

Reagovat
tomasinho

Snad ne neo, i když samozřejmě bych takdy radši viděl Aggera no.

Reagovat
vodka

přcejenom ztráta nejlešího stoperského dua v PL je markantnější, než tatér...

Reagovat
vladis271

Kelly Keď vidím kraje obran chytajú ma mdloby

Reagovat
tomasinho

Pořád lepší než Carra vpravo a Glen vlevo. Můžeme být rádi, že se Fabio dal dokupy.

Reagovat
13

Kelly, Agger a Carrol - všichni 3 by zdraví měli hrát základ..

Reagovat
Tomanatura

Berem jenom výhru, takové týmy se musí porážet. Už prohra od Chelsea je ostuda, ale nevyhrát s týmem úrovně Boltonu by byla katastrofa.

GGMU

Reagovat
smazaný uživatel

Prohra od Chelsea z jakého důvodu? Budeš to mít podloženo argumenty či je to jen hloupoučká provokace primitiva?

Reagovat
minoLFC

a to si vezmi, že ten "Bolton" dvakrát Chelsea túto sezónu porazil, to bude klepec

Reagovat
smazaný uživatel

glory glory man.united

Reagovat
smazaný uživatel

Zitra tady zase bude Arbitrovo BFLMPSVZ

Reagovat
tomasinho

Je to otřesné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Toto rozhodne obrana. Ktorá štvorka toho posere menej

Reagovat
13

no jen aby, mě spíš děsí že nás totálně přehrajou v záloze..

Reagovat
vladis271

Konečne aj hráči United môžu ochutnať raz za sezónu význam slova atmosféra na futbalovom štadióne.

Reagovat
smazaný uživatel

na OT je lepsia atmosfera, sice nie v kazdom zapase ale je lepsia

Reagovat
vladis271

keď myslíš

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mindas

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Arbiter

Reagovat
r.mrazik

kdyz uz se tam hrajou domaci grcajici fotbal,tak si aspon muzou fanousci poradne zarvat

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky dobry sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký Sop channel jedete?

Reagovat
smazaný uživatel

YES - 6816 jede dobře

Reagovat
smazaný uživatel

kuju

Reagovat
smazaný uživatel

Pošle mi sem někdo nějakej supr link na Sopcast? nejlépe eng komentář

Reagovat
Mindas

Red War Day! Usednout a kochat se zápasem roku.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Steve, poníž ich

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ty co si potrpí na kvalitu přenosu :

http://veetle.com/index.php/channel/view#4d6a12d855c73

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Evra kapitan hm

Reagovat
Tomekcz

Evra s paskou, cekal sem spis Giggse

Reagovat
mithro

tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Znak Man United - mám, pivko - mám, Sopcast - sice Nizozemsky ale jede.

Reagovat
mithro

Bloodzeed HQ - Sky sport, celkom uchadzajuca kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

číslo sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 6816

Reagovat
smazaný uživatel

100804

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosfera skoro jak na OT

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, jídlo připraveno, přenos super, Stevie na hřišti, jedeeeem

Reagovat
Mindas

Link?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/6816

Reagovat
Mindas

Díky. Jinak já jedu na Channel - 82153. Kvalita obstojná, komentář anglický.

Reagovat
smazaný uživatel

Luis z první kurňa to je škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi

Reagovat
smazaný uživatel

Bud rad, ze utocite

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, ale tohle by trefil líp i hráč 4. třídy.

Reagovat
smazaný uživatel

Peknej zacatek od Liverpoolu,jen tak dal

Reagovat
Tomekcz

Berba z niceho

Reagovat
mithro

Berbaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

On je proste genius

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Berba pěkně ...škoda, že to tam nepadlo

Reagovat
niflheim

Se vždycky leknu, když Wes začne dělat kličky

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Berba A ani se u toho nezapoti

Reagovat
smazaný uživatel

No mohl to raul zkusit na bránu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ted to trochu proniklo Carra jak řve na maxiho nedivim se, hrajem o 10, je tam uplně na hovno. Joey místo něj musí přijít pak.

Reagovat
mithro

Nani zatial dnes nepusteny do hry, mohol by sa uz zapojit trochu

Reagovat
smazaný uživatel

Aurelio na něj zatím hraje až nečekaně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak jsem to zakřik

Reagovat
mithro

to je smola veru, fakt ho skoro vobec nepustil do hry zatial

Reagovat
smazaný uživatel

On je na ty zranění náchylnej strašně. Horší jak Robben.

Reagovat
supervizor

Suarez zatím hraje moc dobře.

Reagovat
tomasinho

To je v prdeli, Aurelio konečně se uzdraví, hraje solidně a zraní se. A Carra zase na kraji, to bude ještě drama.

Reagovat
niflheim

Záškrt a Kyrgiakos...no tak uvidíme, jak jim bude fungovat obrana ...

Reagovat
tomasinho

Zatím ale výborné tempo, má to grády, Suarez výborný.

Reagovat
niflheim

telescopic legs

Reagovat
mithro

Berba

Reagovat
mithro

tak to bolo tesne teda

Reagovat
niflheim

Nemusel to mávat

Reagovat
smazaný uživatel

zatim to vystihuje: "Offside from Berbatov"

Reagovat
Swarley

zatím ta rozehrávka od dvojice Brown-Smalling špatenka...zbytečně moc ztrát...

Reagovat
tomasinho

ASpoň, že je na hřišti Soto na rohy.

Reagovat
niflheim

Reagovat
tomasinho

Snad to Gerrard nechá Suarezovi, technicky to kope lépe Luis.

Reagovat
tomasinho

Nechápu, proč mu to pořád takhle nabíjí, z téhlé blízky to nemá cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarézova naprostá paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Suaaaarééééz

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Nebyl za čarou?

Reagovat
niflheim

Hovno co to kecám

Reagovat
smazaný uživatel

to je fotbalovej básník

Reagovat
smazaný uživatel

z hovna udělá bič

Reagovat
Mindas

Suarez, no ty vole.

Reagovat
minoLFC

to je borec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
hefy

Tyvole, Suarez udelal z Rafaela uplnýho blbečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez co tam snima proved

Reagovat
SunFells

Kuyt je mamlas, měl to nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

To bychom se načekali, než by se to tam dokutálelo

Reagovat
SunFells

ale houby, točilo se to a Kuyt to zasáh až na čáře.

Reagovat
smazaný uživatel

No teď to opakovali a máš pravdu. už to bylu u čáry, ale na to se nedá spoléhat, jak napsal lexess, raději to pojistit

Reagovat
smazaný uživatel

V tuhle chvíli je fakt lepší to pojistit.... Navíc si nejsem tak jistej, že to mělo rotaci do branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pardno, z opakovacky je videt, ze to tam jasne slo. Porad bych to ale Kuytovi rozhodne nevycital, kazdej vi, ze je to Suarezuv gol :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to mel. Na druhou stranu, tohle by udelal kazdy v jeho pozici.

Reagovat
SunFells

No asi jo ....až na Chamakha. Já to beru z toho estetického hlediska, je to škoda.

Reagovat
herbage

Suaréééééééééééééééééééééz

Reagovat
tomasinho

Goooool!!!!! Suarez je bůůůh

Reagovat
Counter

famózní!

Reagovat
smazaný uživatel

genius

Reagovat
vodka

tak to byla nádhera... pho-phi-tchi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo kurva lacinny...

Reagovat
vodka

Reagovat
13

Fantastic Luis

Reagovat
minoLFC

bože ten Maxi je spomalený

Reagovat
smazaný uživatel

wtf suarez?

Reagovat
smazaný uživatel

Ajéje, to by nebyl MU, aby někdo (nyní van der Sar) nešel po obdrženym gólu diskutovat s rozhodčím....

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Seš děcko nebo co?

Reagovat
niflheim

No jsi idiot, my víme...

Reagovat
smazaný uživatel

A ty zřejmě typický natvrdlý a arognatní Mufaník...

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se jen smát těm předpovědím, že Suaréz není stavěný na PL a nebude mít šanci v soubojích. Tady vyhrál hned 3 a vlastně i čtvrtý s gólmanem. Úchvatný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Takový předpovědy tu nebyly, pokud vim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný co se hlásalo byly ty jeho simulace. A ty si zatim v Anglii odpustil.

Reagovat
smazaný uživatel

ale byly

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
hefy

Kdo to řikal?

Reagovat
smazaný uživatel

tvrďáci z PL. Kdo přesně, to si nepamatuju, ale oni se v tom jistě poznají

Reagovat
Mindas

Hlavně se snad konečně zlomí pověst útočníků z Eredivisie, co jdou do PL.

Reagovat
Amos

to už udělal RvP

Reagovat
Mindas

Pravda. Ale pak u ostatních už to žádná hitparáda nebyla.

Reagovat
SunFells

Kdo tu něco takového psal? Možná jsem četl "lepší by pro něj bylo Španělsko", s čímž se dá souhlasit, ale něco o tom, že mu nesedne Anglie jsem nepostřehl.

Reagovat
smazaný uživatel

najednou to tady nikdo nepsal. Nikdo si toho nevšimnul. Nikdo nic takovýho neviděl ...

Reagovat
Mindas

Mno, ale ta částka za něj nakonec souhlasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Ta souhlasila i tak nakonec v kontrastu s Torresem.

Reagovat
Mindas

Hlavně je úžasný, jak se rychle chytil. O to víc, když přišel v zimním termínu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Nečtu všechny příspěvky, ale tady tohoto bych si asi všiml, kdyby se k tomu vyjádřil někdo rozumnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si tady ale psal fakt asi jenom ty ted

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi lhar

Reagovat
smazaný uživatel

Smajlikama nas asi nepresvedcis, i kdyz chapu, ze psanej projev by ti mohl delat problemy

Reagovat
smazaný uživatel

Messi hadr

Reagovat
smazaný uživatel

já ti to říkal. On je rozdílový hráč. Za 26 mega to byl výborný kauf.

Reagovat
smazaný uživatel

To říkal každý, pokud vím, tak ani jeden fanda Liverpoolu nebyl proti a všichni se radovali Ale byla to krása

Reagovat
niflheim

Škoda...celkem zbytečný gól...ale už jsem věděl, že je něco špatně, když Berba odpkopával balón a dopadlo to před šestnáctku...ale zabereme a otočíme ... come on you reds

Reagovat
RickNash

Kuyt je dobrá čórka

Reagovat
smazaný uživatel

tjn,tohle se mi stalo jednou ve starsich zacich, proplakal sem týden

Reagovat
RickNash

ale teď na to koukám a von by to byl jinak vlastňák, takže je to trochu logičtější...

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo no...

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole suarez si je povodil jak v přípravce...

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem obrana United je dneska na ručník

Reagovat
niflheim

Wes moc nenastupuje a Smalling začal teprve zapadat, protože Rio zraněný, Nemanja stojí za akrty a Evans...no prostě žádná dobrá zpráva pro naší obranu. Něco jako nedávno, když museli být v obraně Carrick s Sheasym. A píšu a píšu a dopyči gól.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pecka ty ochozy.

Reagovat
smazaný uživatel

Parada Luisi , ukaz vsem ze mas na PL a ze si nejlepsi hrac Poolu .

Reagovat
smazaný uživatel

to co zatial hrajeme je slabee ako mozme takto hrat proti priemernemu timu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt

Reagovat
hefy

Nani.

Reagovat
supervizor

To jsem nepochopil proč to udělal

Reagovat
supervizor

4 hráči + brankář Suarez

Reagovat
Bayern +

JOOO! 2:0 !!

Reagovat
FuckT

je psycho Skrtel v obrane Liv ?

Reagovat
smazaný uživatel

THANK YOU NANI

Reagovat
smazaný uživatel

tak sorry, carrick to byl asi

Reagovat
Maresma

Trošku si znich udělal kuželky

Reagovat
RickNash

olala

Reagovat
smazaný uživatel

lol 2:0

Reagovat
herbage

Diiiiiiiiirkk

Reagovat
tomasinho

Goooooooooo! Dirk!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nice

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooollllllll.-...Dirk

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt jede na hattrick

Reagovat
mithro

takto im to darovat

Reagovat
smazaný uživatel

No super, od 4 minuty mě nejde net a ještě prohráváme. A Braník je hnusný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nani nejlepší nahrávač v PL

Reagovat
SunFells

Masakr

Reagovat
smazaný uživatel

live-opravdu skvělej mančaft

Reagovat
smazaný uživatel

Nani

Reagovat
smazaný uživatel

to pako sám vyrovná,uvidíš

Reagovat
Mindas

Holt je u 60% gólů United, jak tu někdo psal.

Reagovat
mithro

15 asistencia sezony, neviem co sa tu vsetci stazujete

Reagovat
smazaný uživatel

Nani rozdílovej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dostane asistenci ve fantě...

Reagovat
Azza

Reagovat
RickNash

achjo, jsi mně úplně zbořil

Reagovat
RickNash

co to kurva vymejšlel Nani?!

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

nani

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna sem si rikal, ze MU by potrebovali polocasovou prestavku. A pak vidim Naniho. Mwuhaha, to bylo uzasny

Reagovat
smazaný uživatel

Nani za golovou nahrávku

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooool

Reagovat
Counter

Arsenal will be loving this

Reagovat
Kenneth

Stejně toho zase nevyužijete.

Reagovat
Counter

Když ne my, tak Chelsea nebo Citizens... Když dneska Utd. prohrajou, bude to třetí porážka v posl. pěti zápasech

Reagovat
Kenneth

Chelsea už na titul nemá, a City to taky neurvou. Už jen Gunners.

Reagovat
Mindas

City? Budou rádi za LM.

Reagovat
Bayern +

Budete 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

škoda včerejška.

Reagovat
smazaný uživatel

boa tak to sme pekne v predli fakt skvela prihravka hlavou nani

Reagovat
niflheim

Druhý poločas bude vzpomínka na Blackpool...come on you reds

Reagovat
Amos

Liverpool alespoň oni zvednou po včerejšku náladu.

Reagovat
tomasinho

Nani je páán

Reagovat
minoLFC

tak to je zatiaľ pekná odplata za tu jjanuárovu šaškarnu

Reagovat
smazaný uživatel

Už tak je naše obrana na kaši a Nani tomu přidá třešničku

Reagovat
smazaný uživatel

Rooneyho sem videl naposledy na soupisce...

Reagovat
Mindas

Však on tam zase střihne nohama.

Reagovat
tomasinho

To už bude pozdě.

Reagovat
Mindas

To už bude možná i tma.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neslyšel snad ani jeho jméno od komentátora, nebo jsem si ho nevšim u míče, i bez míče.

Reagovat
Ligter

On hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

nj slabe timy sa vzdicky dokazu vyhecovat proti Prvemu timu tabulky

Reagovat
Kenneth

Jedinej slabej je tvůj fotr že ti nezakázal internet.

Reagovat
smazaný uživatel

dobry vtip, podaril sa ti

Reagovat
niflheim

Reagovat
M0rb1D4S

A nejlepší na tom je, že ten neskutečně nejlepší a bezchybný první tým tabulky se na ty "slabé" týmy absolutně nedokáže připravit

Reagovat
FuckT

hra skrtel ?

Reagovat
supervizor

ano

Reagovat
niflheim

Jestli to jde nazvat hrou.

Reagovat
FuckT

nechapem,preco ho trener dava do zostaby ptm,nepozeral som posledne zapasy LIv,ale podla fans tu je skrtel najhorsi hrac Liv

Reagovat
13

tak to zas prr, sice mi občas zatrne když ho vidim ale spoustu toho ukope. takovej lepší Řepka pro mně

Reagovat
tomasinho

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Co chtěl Nani dělat, to ví asi jen on.

Reagovat
smazaný uživatel

zapoměl že sou dneska bílí a chtěl nahrávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mu to nikdo neřekl. Nevěřím, že by na to přišel sám

Reagovat
tomasinho

Ať jde Nani do piče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

boze Nani

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis ten Nani je picus, z toho zapasu jeste udela rvacku

Reagovat
13

šašek Nani

Reagovat
smazaný uživatel

Nani

Reagovat
smazaný uživatel

A Nani získáva za nejlepší herecký výkon oscara

Reagovat
smazaný uživatel

co zas udelal?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl zfaulovanej, ale pak zasimuloval ve strkanici, jak už jsem to dlouho neviděl

Reagovat
Kenneth

Demoverze Ronalda zase trapčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nani

Reagovat
RickNash

teda Nani, i ty hlavičky ti jdou líp

Reagovat
tomasinho

Proč se ten kokot chytal za hlavu?

Reagovat
Bayern +

pičús 2 - Rafael

Reagovat
niflheim

a všechny svou nízkou inteligencí převyšuješ ty

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

jasne redka

Reagovat
Bayern +

Boze to je mamlas...

Reagovat
niflheim

could have been red

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

To je taky vůl, ten Nani. Ale Carragher ten faul.

Reagovat
RickNash

Reagovat
REPLIKATOR

Ty máš co říkat s blitím

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je učí Ferguson, nebo to má Nani už z Portugalska?

Reagovat
Darren Fletcher

prasata sa zas predvadzaju, klasika, gerrard carra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
RickNash

a co teď udělal Gerrard? hm?

Reagovat
minoLFC

hrabe ti?

Reagovat
13

radši mysli než tu něco napíšeš a koukni na ty vaše herce..

Reagovat
herbage

Co se to děje?

Reagovat
smazaný uživatel

MU nezvládá nepřiznivý stav

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Naniho už berú na nosítkach...ale do blázinca

Reagovat
smazaný uživatel

no vidis mas zivotnu sancu ze ho tam stretnes, cakaj ho na chodbe

Reagovat
Bayern +

Prosím tě, nahoře v levém rohu je tlačítko "Odhlásit". Klikni něj, děkuji.

Reagovat
13

uleví se všem

Reagovat
nani92

tak som si pomýlil strany a čo

Reagovat
smazaný uživatel

Nani to divadlo dotahne az do konce

Reagovat
smazaný uživatel

carrager

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle se neděje ani ve Španělsku.

Reagovat
Placebo

Ve Španělsku se neděje nic.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně se ten ocas nechá odnést a za minutu už zase bude běhat jako srnka!!!

Reagovat
13

Nani je rozdílový hráč

Reagovat
smazaný uživatel

ajaajaj

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel mu to dobře vytmavil

Reagovat
FuckT

co spravil ?

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se, že Rafaelovi nedal čelo, jak na něj vystartoval

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle sudí nezvládl. Podle mě měl jít Rafael ven

Reagovat
hefy

To je derby.

Reagovat
tomasinho

Po dlouhé době super. Něco jako loňské Merseyside, kdy jsme v 10 vyhráli po gólu Kuyta.

Reagovat
Pipo123

SKrtel, to je ono

Reagovat
DelPiero137

co sa tam deje s Nanim? najprv sa v pohode postavil na nohu, ked k nemu pristupil Gerrard tak sa zlozil na zem a teraz ho odvadzaju na nositkach?

A jeje...to je zase premotivovany zapas.

United velmi chyba Vidis a Rio v obrane.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Nanim. Divadlo jak svině. Na postrkování s Stevem měl sil dost.

Reagovat
smazaný uživatel

zase nejaky osel se diva na fotbal - gerrard je jen cyp stary - a mela byt jasna cervena za zakrok na naniho!! - tohle neni tvrdy fotbal -ale sprosty - stari cip - jen kosi mlade talentovane hrace - bo sou pomali a nic jineho nez faulovat neumi.....

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tenhle zapas dohrajou vsichni hraci,tak se budu dost divit

Reagovat
vodka

fight!

Reagovat
smazaný uživatel

co na tuhle kartu Jan Tleskač?

Reagovat
smazaný uživatel

Škrťel

Reagovat
Counter

Rafael měl být venku.

Reagovat
tomasinho

Obě nohy napřed no.

Reagovat
Amos

Reagovat
Amos

to bude bitka ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael ale teď červenou dostat měl

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel, to je ono! treba si zjednat respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Psycho z Handlového

Reagovat
smazaný uživatel

skrtela som ako slovaaka zastaval, ale je to psycho

Reagovat
herbage

Ještě že to píská Dowd

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted ho Maxi pekně vzal, ale Rafael vzpápětí úkázal, že je neskutečný idiot!

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel pekne. Keano hadra

Reagovat
supervizor

Však nic neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic neudelal? Mne se libilo jak tam vlitnul na obranu svyho hrace.

Reagovat
niflheim

Kromě toho hnusnýho faulu na Naniho, za který měla být redka pro scousera, to Dowd zatím zvládá.

Reagovat
smazaný uživatel

A Rafael nic ?

Reagovat
smazaný uživatel

redka?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ho, je to komplexman

Reagovat
Mindas

To je nový komixový hrdina?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, Superman hadr

Reagovat
Mindas

To je Ireland.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co čekáš od zalepenýho mufaníka.

Reagovat
smazaný uživatel

kromě toho prasáckýho faulu Rafaela za kterej měl dostat červenou to Dowd zatim zvládá..

Reagovat
REPLIKATOR

Kdyby Lucas nevzlétl tak má zlomenou nohu

Reagovat
smazaný uživatel

carragher a rafael meli jit ven

Reagovat
Mindas

Rafael, Škrtel, Maxi. Dobrá banda...

Reagovat
tomasinho

Magoři no, zrovna od nich bych to čekal no.

Reagovat
Mindas

Je to přesně ono, co se tady několikrát řešilo. Takoví blbečci, pak shazují celou sympatičnost kádrů.

Reagovat
tomasinho

Jojo, proto nejlépe odchod těch dvou z LFC už v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomino toto je čistý alibizmus... Aggerov zákrok na Torresa nebol tiež sympatický, Carra nie je pre súpera tiež príjemný a robí(l) podobné veci ako teraz Škrtel. Preto mám takýchto hráčov rád: Carra, Škrtel, Agger a v neposlednom rade Gerrard s Carrollom.

Reagovat
Ligter

No Nani asi nesimuloval.

Reagovat
supervizor

Ale komedie okolo dělal pořádné.

Reagovat
Swarley

no tak k tomuhle poločasu nemám co říct...nebo spíš měl bych, ale to by bylo na hodně dlouho...

Reagovat
mithro

asi tak

Reagovat
Pinturicchio

LFC zatím super. Carra i Rafael mohli jít klidně oba ven. Btw, co se stalo Nanimu? Carra ho zajel, on vstal a pak spadnul znovu. Nechápu.

Reagovat
Amos

myslel jsem,že hral divadlo,ale asi je to vážný..

Reagovat
Pinturicchio

No právě, já si říkal, co tam dělá za trapasy. Vyskočil, ukázal rozhodčímu Bebí(é) a pak spadnul znovu a už ho museli odnést.

Reagovat
smazaný uživatel

asi mu rozčílením praskly kosti !!!

Reagovat
Pinturicchio

No, já mám pocit, že by to tak mohlo klidně být. Mohlo to být štíplé, pak na to stoupnul, v rozčílení si toho nevšímal a pak to mohlo prasknout úplně.

Reagovat
herbage

Dneska fotbal nic moc, ale ty komedie okolo jsou dobré

Reagovat
mithro

piskat to Atkinson tak uz druhy polcas nema kto dohrat

Reagovat
smazaný uživatel

přestávka přišla tak akorát, kdoví co by se dělo dál

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem dobře nebo tam Rafaela fakt někdo v tý strkanici tahal za vlasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že Suárez

Reagovat
niflheim

ten by kousal...to byl sicher někdo jiný

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi zdálo, ale vypadalo to, jak kdyby ho tahal spoluhráč

Reagovat
smazaný uživatel

pekny zaver polcasu .. najprv trapny nani ktory sa tam dohaduje s gerradom a potom ho musia pomaly prosit ci ho mozu odniest a potom rafael , ten chlapec by potreboval prefackat

Reagovat
Ligter

Naniho vystřídal Hernández. To asi nebude jen tak.

Reagovat
REPLIKATOR

Za ten 2. gól však

Reagovat
Ligter

Jó, to bude dnes diskuze.

Reagovat
minoLFC

Škrteľ si našiel kamaráta

Reagovat
smazaný uživatel

What a match...fakt že jo. To bude ještě horkejch 45 minut. Ale bavím se a výsledek mě hřeje na srdci

Reagovat
tomasinho

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael je takový píčus nesnáším ho !!

Reagovat
mickey mouse

Nani největší kokot

Suarez je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Takže abychom to shrnuli...Carrovo zakrok na Naniho byl fakt kurevsky nechutnej, to mohla byt klidne cervena, ale i zlutou si Dowd obhaji. Nani se pak svalil na zem, kdyz videl, ze to nebude redka, zacal sprintovat k Dowdovi a sesul se k zemi...to je fakt kokot. Doufam, ze ho to fakt bolelo, zmrda. Dobre mu Carra nalozil.

K tomu druhemu, Maxi za ten slapak jasna zluta, Rafael za to co udelal po tom taky zluta podle me obhajitelna. Jinak Dowd to dobre vyresil, jen zalozil ruce v loket a koukal na to.

Kazdopadne se kralovsky bavim, upir Suarez a obrana MU, Nani, Nani podruhe a pak ten konec. Bravo

Reagovat
13

škoda toho závěru poločasu, ale jinak paráda. Nejkrásnější Fields of Anfild Road, poté co jsme dali 2. gola a připravovali jsme roh, to jsem vážně měl husí kůži a kvuli takovým momentům fandim Liverpoolu. YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

13:31 Wilshere má poraněný kotník

Reagovat
smazaný uživatel

stejně bude asi hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Jack Wilshere uviedol na svojom Twitteri, že je v poriadku a schopný zasiahnuť do duelu Ligy Majstrov v utorok proti Barcelone na Nou Camp.

Reagovat
smazaný uživatel

otazne je ci ho Wenger da hrat,kedze je opatrny s hracmi po zraneny,..

Reagovat
smazaný uživatel

Na jak dlouho?

Reagovat
smazaný uživatel

1 - 2 dny

Reagovat
Maresma

debile

Reagovat
RickNash

Heršoft, to je tak nádherně vyhecovanej mač

1) Zákrok Carraghera: podle mně mohl jít ven, ale přikláním se k názoru sudího-vyloučení by zbytečně vyostřilo utkání

2) Nani: Nechápu, co tam řešil. Proč se tam podruhý složil? Pokud proto, aby poukázal na Carrův faul, tak to něměl předtim vyskočit jako zdravej, páč to mu pak nikdo neuvěří, a pokud proto, aby dostal kartu Gerrard za přistrčení, tak to hodně blbě vychytal.

3) Proč tady někdo blil na Gerrarda? Dyť nic neudělal, nebo jo?

4) Rafaelův zákrok: Totéž co Carrův, ikdyž ve větší rchlosti. Pokud nevyhodil Carru, tak Rafaela taky nemoh.

5) Ta strkanice potom: co tam furt Rafael ukazoval na tý noze?

Reagovat
r.mrazik

prave,ze nevylouceni to zbytecne vyostrilo ne??

Reagovat
RickNash

No to máš na jednu stranu pravdu, nadruhou by to vyloučení vyostřilo taky... No maj to ty sudí těžký...

Reagovat
r.mrazik

vylouceni by to nevyostrilo...nikdo by si nedovolil prasit

Reagovat
herbage

Jako ať se fanoušci MU nediví, ale když mají v týmu komedianty typu Nani, Rooney, tak ať se nediví že rozhodčí pískaj jak pískaj. Carrgaher měl jít nejspíš ven, ale Nani za to divadélko také a Rafael za tu prasečinu taky

Reagovat
smazaný uživatel

Nani za divadlo mel jit ven? Ty si fakt paranoidni az to boli

Reagovat
herbage

To je fakt, tak žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
RickNash

za simulace se rudý nedávaj

Reagovat
r.mrazik

nani za divadlo? ty jsi dobrej jouda...co predvadis posledni dobou,to je teda neco...neskublo ti nedavno??

Reagovat
minoLFC

tak ale pravda je, že to vyzeralo komický, najprv tam poskakuje, potom umiera na zemi a nakoniec si tam snaď chcel urobiť piknik na travniku

Reagovat
smazaný uživatel

rafael mel dostat max zlutou - Carrgaher mel dostat cervenou a bylo by! jo a Rafael uz jen dohralaval - mel byt pisknuty faul od maxa na nej a ten skluz by pak neprisel - takze sudi trosku nezvlada zapas..

Reagovat
RickNash

A navíc ho to fakt mohlo bolet...

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

divadélko a proto skončil na nosítkách?

Reagovat
smazaný uživatel

naniho čaká v mental hospital už odborná pomoc, jeho závislosť na divadelnom krúžku sa prenáša aj na ihrisko

Reagovat
j_mrazik

Za tenhle příspěvek bys zasloužil výchovně prolísknout.

Reagovat
Pinturicchio

Divadélko? WTF?

Reagovat
herbage

Sorry, oficiální omluva. Carragher měl jít ven, Nani potrestán být neměl. Vypadalo to jako simulace, ale nebyla

Reagovat
j_mrazik

Už jsem myslel.

Reagovat
herbage

Bylo to podobné, jako zákrok Bartona na Diabyho. Jenže Diaby šel a chytil Barton pod krkem, kdežto Nani který je znám svým hereckým uměním se teatrálním způsobem zřítil na zem

Reagovat
r.mrazik

Carra mel jit ven,Rafael taky...jestli by ten zakrok pak prisel,kdo vi...ale Carra mel jit uz prvni...prase

Reagovat
cristiano.K.

Suarez měl dostat žlutou kartu za zesměšňování soupeře,nevím proč znich dělá takové blbce:):D má to grády,hádky,strkanice,všechno co má správný fotbal mít aneb pravý fotbalový orgasmus

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bez Naniho adios LM a adios FA jste bez něj poloviční.

Reagovat
Godwinson

LIVERPOOL!!

To je paráda, snad to udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně

Reagovat
Godwinson

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

"Dont you dare to go anywhere"

Reagovat
Ligter

To fakt myslíte, že by Nani tak simuloval, až by se nechal vystřídat?

Reagovat
smazaný uživatel

Posunul simulace do nových dimenzí

Reagovat
Ligter

Leda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fakt s tím má něco vážnějšího, bo on tam fakt brečel na tom hřišti

Reagovat
Ligter

No asi jo, něco mu tam možná ''ruplo''. Jenže z tvých komentářů vůbec nepoznám, jestli si děláš prdel nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

jn - dostat koliky primo na holen - je asi simulace... zase se uakzalo ze nekteri stari chuji umi jen hodit skluz a vezmou vse co maji v ceste - kopyata hrajou obranu... a jak vidim - nekdo asi obdivuje sprostou hru - kde hraci umi jen kosit se navzajem..

Reagovat
smazaný uživatel

To jsii vyčetl z mého komentáře? Zajímavé ...Cara měl jít ven, ale Nani zase mával před rozhodčím jak malé děcko, a pak mu asi něco křuplo

Reagovat
mickey mouse

Škrtel si dobře zajednává respekt , ale zbytečná žlutá na druhou stranu

Reagovat
cubazi

aspoň k nečomu je dobrý...inaq postupom času ked manu bude nakopavať taq možno bude mať pár vyborných zákrokov...pome Maťo

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je buh ...a Nani?

Reagovat
Mindas

Ďábel?

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
Mindas

Bůh vs Ďábel. United = ďáblové. Co v tom hledáš za vědu?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nevim

Reagovat
kubys

Doufám, že to Rafael ještě přiostří klidně i za cenu redky, můj nejoblíbenější ďábel.

Reagovat
smazaný uživatel

zatim skvely match, skvele vyhroceny.. Rafael mel dostat redku.. ten faul careghera jsem nevidel, takze nevim.. suarez se predvedl, ten prvni gol mel byt jeho. to vyhousleni rafaela bylo hrube.. nejvic na tom me mrzi, ze arsenal vcera ten jeden gol nedal, respektive nebyl mu regulerni uznan.. pech no.. ale myslim, ze manzestr neztraci body naposled v teto sezone.. Liverpool

Reagovat
cristiano.K.

[reagovat]

cristiano.K.

03.03.2011 20:25

však se mi líbí jak odpovídá na otázky.Suarez na ně bude stačit sám a pokud má Kenny trochu úctu k Fergimu tak nepostaví oba,prohra 3:0,4:0 by nemusela sýrovi udělat dobře

[reagovat]........................

Reagovat
Kenneth

Reagovat
mickey mouse

Arsenal musí mít titul ! Hodně mě mrzí ta včerejší ztráta

Reagovat
smazaný uživatel

No, kdyby Dowd nebyl ze Stoke, tak nevim nevim..

Jinak, hráči to opět nezvládaj, Carragher těžko říct, jestli tam byl pouze pozdě, anebo to udělal schválně, ale asi měl jít ven.. U Rafaela o tom asi neni pochyb, tam to měla být taky červená.

Ale nejhorší jsou ty komedie okolo, nejdřív tam VDS sprintuje vynadat rozhodčímu za uznání naprosto regulérníjo gólu, tu Naniho komedii jsem taky moc nepochopil, no a ten závěr už byl nechutnej, každopádně hráči MU nemají Dowdovi co vyčítat, tak nevím, co to zas po hvizdu zkoušeli...

Reagovat
minoLFC

Carra aj Rafael do toho išli na červenú, neviem či bol Nani až tak vážne zranení, ale najprv tam poskakoval okolo rozhodcu a až potom ľahol, Rafael našťastie Lucasa netrafil, keby hej tak by ho to vyradilo na dlhu dobu(nie žeby som bol proti) ale žltá bola za tu šarvátku so Škrtelom

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska lucas hraje super, až čumím. Měl tam i jeden průnik do vápna, kterej nedotáhl, hrozně moc míčů vyhrál. Ven musí jít maxi, to je hrůza. Zpomalenej film.

Reagovat
minoLFC

tak od Maxiho som to už čakal pred zápasom

Reagovat
cubazi

zatial výborný zápas Pome Live

Carrol jednoznačne v priebehu druheho polčasu na trávnik + maxi dole a nejaky obranca ..ak tam ešte niečo máme

Reagovat
smazaný uživatel

Nani se rozbrečel, asi to muselo bolet...

Reagovat
minoLFC

možno rozvázaná tkanička

Reagovat
smazaný uživatel

...nebo mu je svázali, bastardi

Reagovat
Ranoth

Channel - 106723 sopcast jestli by nekdo potreboval

Reagovat
tomasinho

Výborný přenso na Sky, teď krásný song Johnnyho Cashe.

Reagovat
tomasinho

Dowd ale zatím paráda, zvládá to výborně, klobouček.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Copak? Vždyť mohl poslat ven i Carru, tak si nemůžem stěžovat, že nešel Rafael.

Reagovat
cristiano.K.

jak píšu níže, a psal si to i ty,mohl,ale nemusel.Možná,kdyby je dal, tak by se to trošku uklidnilo a hra 10 na 10 by byla zajímavá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

to bych vubec nerekl...je to zbytecne vyostreny i na derby...pokud bude dalsi zraneni,pada to dost na jeho hlavu...

vyloucenim Carry by si dost pomohl...a nevyloucenim Rafaela to taky posral...ale jak zacal hned,musel tu latku udrzet....jak rikam,piska spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je dneska naka ticha voda, mockrat sem ho nevidel

Reagovat
13

Luis naučil Raula chytat rohy

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se tomu nanimu nedivim to musi byt frustrujici kdyz Carragher mel byt uz ve sprse a rozhodci da zlutou

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

tak podla opakovaciek mal ist carrahgeher pod sprchu, to bola svinarna

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl jit Carra i Rafael, ale myslim, ze to Dowd vyresil spravne, ja bych taky v obou pripadech daval spis zlutou nez cervenou, bude to ve prospech fotbalu

Reagovat
Mindas

Zase kdyby dal hned redku, tak ten zákrok Rafaela přijít nemusel. Řeší se to tady každé kolo. Buď hned od začátku si vybudovat respekt, nebo to ponechat pro dobro fotbalu a riskovat, že se to zvrtne.

Reagovat
tomasinho

Mohl jtí dát, ale nemusel, oběma nohama jak RAfael tam ale nešel. Já bych asi oběma dal žlutou no.

Reagovat
cristiano.K.

mohl,ale měří stejným metrem,což je dobře u strkanic si vklidu odstoupí,podívá se a pak to řeší,zatím přehled Škrtěl mě naštval za tu žlutou nedej bože,aby se nechal vyhodit

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon, ale doufam, ze ma ten magor neco zlomeneho. Bez nej se na MU bude divat rozhodne lepe.

Reagovat
Swarley

no to nevím, kdo ty křídla bude hrát...Obertan a Bebé, to bude mazec...

Reagovat
minoLFC

Sonnymu to je fuk

Reagovat
kubys

No jo, to je ta židovská povaha.

Reagovat
j_mrazik

Doporučuju omýt přirození studenou vodou pro uklidnění.

Reagovat
pajamu

Reagovat
kubys

No jasně...

Reagovat
RickNash

Doporučuju omýt přirození kyselinou pro znemožnění replikace.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Amos

pošli tam Carrola :-)

Reagovat
r.mrazik

debil cislo jedna...

Reagovat
Placebo

Nani hraje hovno, nahraje na gol, předvede hysterickej záchvat a ještě se nechá odníst na nosítkách... Jenom nevím, jestli bude nominovanej na oscara za tragedii, nebo komedii...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je odpoved, proc je na tom Liverpool tak jak na tom je posledni sezony. Gerrard rekordman v nastrelovani brankove konstrukce

Reagovat
Liquid

18x za 5 let

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem viděl včera, i je ukazovali ty tyče.

Reagovat
Maresma

a nemáš na to odkaz?

Reagovat
niflheim

head to head - ryan, paul

Reagovat
smazaný uživatel

Carragher naprosto jasná červená,Rafeal samozrejme taky,ale je to chyba rozhodčího když ju nedal Carregherovi,musel kompenzovat u Rafaela a tím pádem ju nemohl dát.To nemluvím o špapáku Maxiho na Rafaela po kterým narval Lucase. Dowd

A ti co tady nadáváte Nanimu za divadlo tak se vzpamatujte,nedivil bych se kdyby ten borec neměl z toho zákroku zlomenou vanilku.Nafandím ani jednomu týmu,ale co tady někteří předvádíte...

Jinak Suarez o půlce by měl jít vybrat 5kačky za kolotoč.

Reagovat
Tomekcz

to budou jatka, Dowd si to pekne posral ze pustil ten prvni zakrok, tenhle metr nemuze udrzet do konce

Reagovat
niflheim

Come on you reds ...máme druhý poločas - tak si vzpomeňme na Blackpool a otočme

Reagovat
Ligter

Reagovat
Liquid

ve 2.půli Rooney pokouše Suareze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Suarezova akce před gólem

Potvrzuje se teda, že stoperská dvojice MU to moc nedává, jak jsem avizoval v preview?

Reagovat
niflheim

Je to něco podobnýho, kdy myslím minulou sezónu hrál na stoperu Carrick s Sheasym...Smalling teprve zapadá do sestavy a Wes moc nehrává...holt Rio, Nemanja a možná i Evans chybí no...žádný tým nehraje zázračně bez pílířů obrany.

Reagovat
Amos

nedávaj to totálně. teď je tam povodil znovu :)

Reagovat
Amos

ten Suarez je fakt vynikající

Reagovat
RickNash

nemáte někdo náhodou anglickej sopcast? vono dívat se na holandskej je sice zajímavý, ale člověk nerozumí ničemu...

Reagovat
niflheim

6816 YES

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/6816

Reagovat
Ligter

Channel - 82153

Reagovat
RickNash

dík všem

Reagovat
smazaný uživatel

Edwin suše

Reagovat
Swarley

Edwin

Reagovat
C-M@ster

Jestli to takhle dopadne, tak to bude týden na pendrek.

Reagovat
Ligter

Giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigs, to je škoda

Reagovat
tomasinho

Ještě bude horko, nesmíme se moc zatáhnout a nechat přitlačit. Zatím dneska překvapuje i Lucas, solidní výkon. Glen dozadu taky moc nehoří.

Reagovat
Mindas

Lucas se mi líbí. Nechápu pořád tu až hnusnou kritiku na něj, když letos udělal evidentní kus práce na sobě.

Reagovat
tomasinho

No jenže tak jak dnes hraje asi tak potřetí, možná počtvrté. Já osobnně bych se ho nezbavoval, na lavičku je dobrý, ale v základu ho v nové sezoně vidět nechci. Proti slabším týmům hraje hůř než v těchto velkých zápasech. A pokud nemá vedle sebe Gerrarda, tak je marný.

Reagovat
Mindas

Ale je sranda, že proti Chelsea zahrál fantasticky, dnes také dobře. Jak říkáš, ve velkých zápasech zvládá, proti horším je to trága. Každopádně já spíš reagoval na tu kiritiku, která je minimálně tak dva roky opožděná. Už to není to vemeno Lucas, co byl. Oproti Denilsonovi je to hvězda.

Reagovat
tomasinho

To asi jo no

Reagovat
smazaný uživatel

no tak sa mozme tesit na cely polcas betonovania Loserpoolu

Reagovat
C-M@ster

Dneska asi Winnerpool.

Reagovat
Liquid

Howard Webb na ihrisko kua, jednou za uherský rok fandím United a oni takhlec

Reagovat
smazaný uživatel

Sem rád za toho Suáreza v Anglii.Borec

Reagovat
herbage

"Handball says the uruguyen"

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, zase jsme přestali hrát. To je špatný.

Reagovat
Swarley

joooooj, to je škoda...jeddeeeeem, s tím se dá ještě něco dělat...Giggs ze standartky a je to

Reagovat
Liquid

Meirelles ruka, penalta volá z hlediska Webb

Reagovat
Tomekcz

dpc Berbo to mel byt jasnej gol!!

Reagovat
niflheim

Lepší záběr na tu ruku by nebyl?

Reagovat
Swarley

nebyla

Reagovat
tomasinho

Na tu hruď spíš ne?

Reagovat
niflheim

myslel jsem to jako "ruku"...protože to nešlo vidět...no jo, ukřižujte mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Je to moc pasivní k sakru Ale Raul skvěle zachránil.

Reagovat
Amos

to bude hezkej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Uffffff

Reagovat
smazaný uživatel

boa s merielesom

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle pasivita se nám ale může pěkně nevyplatit

Reagovat
smazaný uživatel

Už teraz sa teším na toho škótskeho plačka po zápase :)

Reagovat
niflheim

Ještě půl hodina...jedem united

Reagovat
Amos

oooh Meireles

Reagovat
C-M@ster

Před derby se holt rozdíly v tabulce mažou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, Arséne i SAF si po tomhle kole hodně pobrečej. Doufám, že se k nim nepřidá i Carlo po zítřku

Reagovat
Counter

To je cheater ten Berba... A Scholes jak se přidal

Reagovat
niflheim

Valencia se má kdy vrátit? Nevíte, zda už trénuje?

Reagovat
smazaný uživatel

2 nahodne gol livpoolu a je po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, tak už to můžeš přepnout a přestat snižovat úroveň diskuse svými přihlouplými příspěvky...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Arsenal nevyhrál včera. Už to mohlo pro nich být veselejší

Reagovat
Amos

ty kravo

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to je nářez.

Reagovat
terry

Suarez stejně bude nákup jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pipo123

Suarez - Marihuana, To je paráda

Reagovat
smazaný uživatel

LUIS DIRK

Reagovat
Swarley

teď se pro změnu rozestoupí zeď....hoši, to je dneska otřes se vším všudy...

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez krása a Kuyt ještě víc

Reagovat
SunFells

No ty vole, jak Kuyt k tomuto hattriku přišel

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
vodka

dopiče už aj s tím holandským šmatlákem

Reagovat
vodka

ale to edwin posral...

Reagovat
smazaný uživatel

s Edwinem? Vždyť dneska už chytil další 3 gólovky

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď na Edwina taký krutý.

Reagovat
smazaný uživatel

treti nahodny gol.. nemam slov

Reagovat
Mindas

Ono lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhoda bola že si sa narodil ak ti to ešte vaši nepovedali

Reagovat
Mindas

Kuyt tři? Ty krávo!

Reagovat
niflheim

No tak to už jsme na ručník...co se s tím dá nadělat.

Reagovat
herbage

Kuyt hattrick, co se to děje?

Reagovat
tomasinho

Hraje v útoku, tam, kde má.

Reagovat
Tomekcz

co to je za zed DPC

Reagovat
smazaný uživatel

A s tímhle týmem zahrála Sparta dva vyrovnané mače.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad to říkám, ale Sparta je asi lepší než MU

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Luise. a ten dělá rozdíly

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

v jednom byla Sparta lepší, ve druhém horší. Nechtěl jsem psát, že to je ten tým, co Sparta o tolik v jednom zápase přehrála ...

Reagovat
tomasinho

Diiiirk!!!! Hattrick Hero

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
13

It is a Liverpools perfect day

Reagovat
smazaný uživatel

dejte jim bura Suarez a kuyt dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Nelétavý di María06.03.2011 15:10

Kuyt jede na hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

takhle se kopajou standartky

Reagovat
Amos

Suarez a Kuyt,to bude fungovat

Reagovat
supervizor

Co ta zed united udělala? to je nasazení, že se nenechaj ani trefit balonem

Reagovat
smazaný uživatel

no to mě poser.

Reagovat
Ligter

To se taky jen tak nevidí, takhle darovat dva góly.

Reagovat
mithro

obrana dnes uplne zhorela

Reagovat
Ligter

Totálně. Dva dárky a u prvního jak sochy.

Reagovat
smazaný uživatel

FIELDS OF ANFIELD ROAD

Reagovat
tomasinho

Zazpíval jsem si taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky

Reagovat
13

pak že Reina nesahá VDS po kotníky

Reagovat
Counter

TAKHLE se bojuje o titul

Reagovat
Kenneth

To říkají ti pravý. .

Reagovat
Counter

no právě

Reagovat
herbage

Proč když ukrajujeme z náskoku United, tak vždy jen po bodu?

Reagovat
smazaný uživatel

protože jsme Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

První Kuytův hattrick v dresu LFC vůbec

Reagovat
C-M@ster

Už čekám ty příspěvky, že toto je jasnej důkaz, že Sparta je lepší než Manchester.

Reagovat
mithro

uz sa jeden objavil vyssie

Reagovat
C-M@ster

Aha, už to vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Aha, už to vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem fakt napsal?

Reagovat
Swarley

takový závěry můžu vyvozovat jen já

Reagovat
smazaný uživatel

Jak padl 3. gol ? ja tu mlatil do stolu protoze se mi sekl na par sekund primo pri nem a pak pri opakovacce to samy zrovna kdyz se Suarez rozbihal

Reagovat
smazaný uživatel

Propálil zeď, VDS se štěstím vyrazil, ale jen k nohám přípravenýho Kuyta.

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo dal hattrick ze 3 penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, zda někdy dal někdo lehčí hattick než dneska Kuyt. Dva góly z metru a jeden po tom, co mu namazal bránící hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň má dobrý výběr místa

Reagovat
tomasinho

Asi ne, ale to je jeho práce. Byl tam, kde měl být.

Reagovat
Ranoth

čista zavist neni to jedno jak dal ty goly ? hlavne ze je dal i kdyz to tebe jak fanouska man utd asi moc netesi

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

houno závist. Kuyt je sympaťák a já mu je přeju. Ikdyž máš recht, že mě to zrovna dneska netěší

Reagovat
Mindas

Jiri - Utd?

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo dal hattrick ze 3 penalt

Reagovat
Ligter

No... řekl bych, že to muselo být o něco těžší. Byť jsme k tomu Kuijtovi pomohli sami, nechci to nějak tím snižovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt? Konečne útočník.

Reagovat
tomasinho

Ukazuje se, že Carroll byl fakt zbytečný teď v zimě, mohlo se to dohrát a penáze za Torrese lépe zhodnotit v létě. Stejně než se dostane do formy, bude konec sezony. Kuyt se Suarezem si skvěle rozumí, i proti wiganu měli pěkné akce. Kuyt prostě musí hrát vepředu a sedí mu velké zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Tohle jsem tu přesně psal a bylo mi řečeno, myslím že Oliverem, že Carroll je posila hlavně pro EL, tak uvidíme.

Reagovat
tomasinho

Tak v EL je konkurence velká, navíc 35 je fakt šílená pálka. Za to mohlo křídlo i DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to určite nie.

Reagovat
Mindas

Určitě jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hh, určite nie. Nájdi mi to, inak tu netrapoš.

Reagovat
Mindas

To hledat opravdu nebudu, ale ty jseš z fanoušků Lfc lehce zapamatovatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu nemôžeš sebvavedomo hlásať, to čo sa nestalo, viem čo píšem.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
niflheim

maybe we will lose this battle...but we'll win the war

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrajete tak .... !!!

Reagovat
Ranoth

hh psal sem ze obrana man utd bude uplne derava :D mohl by liver jeste pridat nejakej ten gol treba carol

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Luis by si zasloužil skórovat, ten hráč je naprosto neuvěřitelnej.

Reagovat
Kenneth

Jestli tohle Arsenal nenakopne tak už nevím co.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

příští match už hraje Vidič?? doufám že jo protože bez něj a Ferdinanda jim to nehorázně klape

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se mi moc líbí záloha domácích. Trojka SG, Meirelés a Lucas funguje výborně

Reagovat
tomasinho

Poprvé od zápasu s Chelsea.

Reagovat
Amos

Andy na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Sand ho nekdo pekne vezme pres parky

Reagovat
Amos

Chápu,že jsi rozhořčený,ale tohle bych nepřál ani Nanimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby dostal nalozeno? Na tom nevidim nic spatnyho...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je blbé Sakra mě to štve že ten zápas nevidím.

Reagovat
Swarley

buď rád

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to není až tak strašné? Sakra, doufám že Sigma mě zítra spraví náladu.

Reagovat
Swarley

je to otřesný...dvojice Smalling-Brown hrajou tak, že by jim člověk hned roztrhal smlouvy a od toho se to odvíjí...nejsme schopni založit žádnej útok...

Nani se zranil, no prostě počkej si na nějakej souhrn, já bych se musel vytočit...

Reagovat
smazaný uživatel

určitě se Nani zranil? Podle mě ho mohl Sir Alex stáhnout jednoduše proto, že po jeho kiksu padnul gól a navíc tam jednou hodně zaprasil a byl rád, že ho sudí nevysypal. Možná nechtěl Sir Alex riskovat vyloučení.

Reagovat
Swarley

uvidíme jaký budou informace po zápase...ale pochybuju, že by SAF svého miláčka Naniho jen tak stáhnul z placu

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra dá hattrick Varadi

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny me nema rad

Reagovat
tomasinho

Welcome Andy !

Reagovat
Mindas

Kuyt přebral od Torrese sekeru kata United?

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Andy

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll

Reagovat
tomasinho

Jak si Rush pěkně promnul ruce, když Andy nastupoval.

Reagovat
Mindas

To jo no.

Reagovat
Kenneth

A je tam zrádce.

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi je ještě na hřišti ? Toho jedinýho jsem snad za celou dobu u ničemu zajímavýho neviděl.

Reagovat
tomasinho

Mohl by tam místo něj poslat Kenny Joeyho.

Reagovat
mithro

dneska to proste nie je nas den, nejde nic, uz aby to bolo za nami

Reagovat
tomasinho

United tam dneska prostě nepadne nic. Aspoň Pepe vidí, kdo je lepší.

Reagovat
mithro

tak tak len nech pekne zostane u vas

Reagovat
smazaný uživatel

rooney - musim se smat.. nechutny simulant.. .))

Reagovat
smazaný uživatel

Happy Birthday

Reagovat
smazaný uživatel

Krasna situace. V Liverpoolu se blejska na lepsi casy.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo tam se blejska na lepsi casy po kazdym vyhranym zapase s nejakym top tymem a jak to pak dopada v dalsich zapasech.....

Reagovat
smazaný uživatel

CO to placas?

Reagovat
smazaný uživatel

neumis cist? v liverpoolu se po kazdym zapse se silnejsim tymem blyska na lepsi casy jenze pak prijde prohra s posledim remiza s tema. tento zapas je uz takovym predurcenim ze se v nem liverpool umi vysvihnout jenze myslim ze na vic jak na to 6. misto nema.. ted budou vsichni fanousci live litat ve vysinach jenze myslim ze uz sunderland pak treba city aji arsenal ukaze jak na tom doopravdy jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Povíme si na konci příští sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre.. snad na to nezapomenu ze si to mame povedet.. prece jenom je to za dost dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Nolan by to sklepnutí od Carrolla trefil za Sara

Reagovat
Pipo123

Komentátor na Digi, ... "Carroll je typický anglický útočník, občas nejaká bitka v bare, občas alkohol"

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Mindas

Reagovat
joshua

To jsem potom taky typický anglický útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

'Taky vám spadlo YES?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, nahoď si sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, Krabe

Reagovat
tomasinho

Ten je výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Suarés dneska bez náznaku simulace.

Reagovat
tomasinho

On se to odnaučí úplně. Ještě, že mu nic není.

Reagovat
niflheim

No už se těším, až bude zpátky dvojice Rio - Nemanja...tohle je děs.

Reagovat
mithro

stane sa, proste tato kombinacia nezvladla

Reagovat
Swarley

když má nejlepší rozehrávku ze stoperů Edwin, tak to se pak těžko zakládá nějakej útok...

Reagovat
REPLIKATOR

Brown takový prase

Reagovat
Ligter

Ty fakt i bleješ, jen když se ti to hodí.

Reagovat
Amos

Suarez , už se bojim , až budou hrát proti nám , Koscielnyho z něj odvezou.

Reagovat
smazaný uživatel

já se spíš bojim že mě odvezou z Koscielnyho...

Reagovat
Azza

Jo proti Barce totálně shořel.

Reagovat
Amos

to nic neznamena ..

Reagovat
cubazi

Maxi rodrigez najhorši hráč na ihrisku

Reagovat
tomasinho

Z Liverpoolu určitě, škoda, že nepřišel dříve Cole. Ten se aspoň rozběhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Lexessi, hrubasi, jak je na tom Carroll s učením se jazykům? Zvládne se rychle naučit nizozemštinu?

Reagovat
smazaný uživatel

No, jsem na to zvědav. Suaréz hrát musí. Ten bude bavit davy a táhnout Liverpool. Carrol za ty prachy asi taky nebude sedět a Kuyt popravil rivala a svojí pracovitostí je týmu hodně prospěšný ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale konečně máme do útoku více variant, kdysi to byl jen Nando

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud v Liverpoolu mluví štětky holandsky, tak rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluví, ale teď po zápase odjedou klubovým autobusem zpět do MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proc, vzdyt umi velkobritansky

Reagovat
RickNash

15vteřinovej záběr na to, jak si MUfan hryže nehty...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Luisy mel si prsty ve vsech golech

Reagovat
r.mrazik

obrana tragicka,zaloha snad taky a o utoku pak ani nemluve...dneska opravdu den blbec...navic Nani out...

meli je aspon pokopat,kdyz uz...takhle to je o nicem...

vubec nechapu nas stred zalohy,ktery stoji pred stoperama...ti dva se snad nedostali za pulku,zadne doplneni utoku nic...Carrick jen posouva mic Paulovi...zadne doplnovani vepredu...

v lete musi prijit vyrazne doplneni,takhle to dal nejde...

Reagovat
Amos

ohhh o kousek Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

o metr dál kdyby byla brána a je to gol

Reagovat
niflheim

Ať už to skončí

Reagovat
REPLIKATOR

Škoda Stevie

Reagovat
C-M@ster

Gerrard, to už by bylo moc.

Reagovat
tomasinho

Standing ovation, Dirk dal sice hattrick, ale rozdílem byl Suarez, byl to výborný kauf.

Reagovat
smazaný uživatel

YNWA sborově, mám husí kůži, paráda

Reagovat
Mindas

Reagovat
Swarley

vždycky když hrajeme na Anfieldu, tak mám vyplej zvuk....nepotřebuju to slyšet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney ? ten náznak jak chtěl nakopnout gerrarda .. fakt sráč. Jediný štěstí, že se ovládl.

Reagovat
tomasinho

Odpad toho největšího kalibru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jseš no

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
13

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
niflheim

Chicarito

Reagovat
Mindas

Tak teď mně dobře mrazí. YNWA.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Chicharito, aspoň tak.

Reagovat
smazaný uživatel

aaa, to je skodaaa...

Reagovat
Swarley

until we score another two!!!!

Reagovat
SunFells

Neblázni, Liverpool hraje ve čtvrtek v Portugalsku.

Reagovat
Swarley

to jsem chtěl napsat hned za to, že to bychom to hráli do rána...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemozem si pomoct, ale ten Carroll mi pripada ako strasne drevo... Neviem ci mam len ja taky pocit..

Reagovat
smazaný uživatel

jeho prvni zapas po delsim zraneni.. neobjektivni pohled.. .)

Reagovat
smazaný uživatel

jeho prvni zapas po delsim zraneni.. neobjektivni pohled.. .)

Reagovat
RickNash

co se tam zpívá teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Congrats! :) a děkujeme.

Reagovat
Swarley

prosím...

Reagovat
tomasinho

Loni jsme pomohli Chelsea, letos vám. Hlavně to neposerte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, zda se dneska díval v telce Torres a co se mu asi honilo hlavou

Reagovat
tomasinho

Torr who?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
terry

Že taky porazil MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ten má posmrkaný všechny kapesníky co měl doma jak brečel že u nás nezůstal..ale já mu děkuju místo něho máme lepší a mladší útočníky

Reagovat
Ligter

No pořád je v týmu, který má o 6 bodů víc.

Reagovat
minoLFC

a bude hrať EL

Reagovat
Ligter

Jen aby.

Reagovat
Godwinson

Jako vtip dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

preco ako?Suarez a Caroll su prospesnejsi ako Torres.

Reagovat
Godwinson

Prospěšnější? Na to je čas. V tom příspěvku šlo o slovo lepší, což nejsou ani ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres bol ako Suarez.Bol v horsom klube,kde bol skvely.Odisiel do lepsieho klubu v ktorom sa mu rovnako dobre darilo, zrazu sa stala z neho ta top trieda.To iste Suarez.V Ajaxu sa mu neskutocne darilo, ale ako nahle prenesie svoju formu do klubu ako Liverpool bude z neho top classa ako Torres.Plus mlady Carrol, ten ma tiez vysoke ambicie.

Reagovat
Ligter

Proč nenastavil víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt sice hattrick, ale Luis bez debat MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nebyla nula, ale i tak, zasloužený vítězství

Reagovat
mithro

aspon nieco tam padlo

Reagovat
niflheim

Liverpool zaslouženě...ale stále věříme v titul.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší Suárez a Kuyt ty bavili davy lidí..Carrol přišel a málem dal hned gól..někdo tady před zápasem psal že doufá že nastoupí Berbatov že se mu proti slabím soupeřům daří,chtěl bych se zeptat kdo byl dneska slabej?

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Tomanatura06.03.2011 13:55

Berem jenom výhru, takové týmy se musí porážet. Už prohra od Chelsea je ostuda, ale nevyhrát s týmem úrovně Boltonu by byla katastrofa.GGMU

Reagovat
r.mrazik

porad pravda...ostuda to je.kdyz si clovek vezme,jak hraje Pool celou sezonu...tragicky vykon...

Reagovat
Swarley

alfa a omega byl prostě náš střed obrany...to rozhodlo celej zápas...ať už směrem dopředu a nebo směrem dozadu to bylo od nich naprosto tragický a u Smallinga mě to mrzí o to víc, protože poslední zápasy byl skvělej...ani on a ani Brown ten zápas naprosto nezvládli a bez Vidice nebo Ferdinanda to je bída...

Reagovat
vodka

nebyl tam ani jede dirigent... navíc chaný střed, škoda, že tam nebyl Fletch...

Reagovat
Swarley

čekal jsem, že bude hrát Fletch se Scholesem, ale dneska by to stejně i tak bylo asi k ničemu...dneska se pořádně není na co vymlouvat a ani není koho chválit...prostě špatný...

Reagovat
r.mrazik

rozhodci a obrana MU...

Reagovat
minoLFC

sa už fergie vyjadril?

Reagovat
tomasinho

Ale prosímtě, Dowd byl dneska výborný, zvládl to perfektně ve prospěch fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no právě a né jako obvikle Webb ve prospěch Mufanů..

Reagovat
Swarley

nevymýšlej blbosti a mrkni radši na pravidla pravopisu

Reagovat
r.mrazik

a maž zpátky na zakladku...

Reagovat
r.mrazik

blbost...vyhodit mel Carru i Rafaela...

Reagovat
tomasinho

Nastavil laťku takhle no. Jak bylo psáno výše, riskoval, že se to zvrtne, ale měl na to koule. Bylo tl lepší, než hrát v deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

spurs XI - Gomes; Hutton, Dawson, Gallas, Assou-Ekotto; Pienaar, Jenas, Sandro, Modric; Defoe, Pavlyuchenko. SUBS - Cudicini, Bale, Bassong, Kranjcar, Lennon, Palacios, Crouch. Modrič na kraji to bude zajímavé. Možná bych tam radši viděl Nika Kranjcara,ale třeba to bude v pohodě. Bale na lávce

Reagovat
Swarley

no chtěl jsem napsat něco delšího, ale bude stačit, že bez Vidice to nebude nikdo ono...

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt a jeho angličtina

Reagovat
REPLIKATOR

Luxus, jenom škoda toho inkasovanýho gólu, 3:0 vypadalo líp

Reagovat
vladis271

FANTááááááááááááááááááááááááááZIA...úrpimne pred výkopom som mal zlý pocit, ale našťastie som sa mýlil

Reagovat
cristiano.K.

tak jsme si tu prdel nakonec snima vytřeli

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

bylo důležité,že jsme přežili těch první 15.minut druhého poločasu a pak už dal Dirk pojištováka skvělý kolektivní výkon,trošku mě zklamal Gerrard,ty střely dobré,ale jinak nic moc a gol jde taky jeho vrub. A nevím,proč nehrál Joye místo Maxiho

Reagovat
minoLFC

no predsa aby to bolo aspoň trochu vyrovnané

Reagovat
cristiano.K.

aby to bylo trošku vyrovnané,tak jsme nepostavili Carrolla od začátku

Reagovat
cristiano.K.

ono je jedno,jestli bude hrát Smalling,Evans,Oshea či Brown. Ti stopeři jsou o dva Levely níže než Vidič s Ferdinandem, proto doufám,že Kenny nepostaví od začátku Suraze s Carrollem,ale jenom osamoceného Suareze, aby to utkaní bylo trošku vyrovnanější

[reagovat]

r.mrazik

04.03.2011 11:32

meli byste hrat jenom o 10...tak kvalitni squadra jakou mate vy,na tu je i Barca kratka

[reagovat]

cristiano.K.

04.03.2011 11:37

pokud by jsme měli všechny zdravé naše nejlepší hráče,tak by to i šlo

Reagovat
r.mrazik

nejak to dopadnout muselo a nekdo mit pravdu musel...

Reagovat
cristiano.K.

prostě jsem si dal tu práci a dohledal jsem to,nedalo mito

Reagovat
r.mrazik

vsak jo...jak rikam,byli jste ve vsem lepsi...vyhra uplne zaslouzena...

Reagovat
cristiano.K.

to víš to naše squadra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný den Teďka mě spraví chuť leda 19 titul a tenhle zápas rychle zapomenu.

Reagovat
r.mrazik

prohru beru,Pool byl mnohem lepsi...ale stejne me sere,ze dohralo to prase Carra...ten kreten mel mazat ven...

Reagovat
cristiano.K.

hlavně,že Rafalíček je hodňoučkej

Reagovat
r.mrazik

to prece nerikam...

ten zakrok byl na rudou taky...ale to nemeni nic na tom,ze ten kreten mel mazat ven...pak je jeste rozdil v tom,jak ty zakroky dopadli...

tohle Dowdovo tendencni piskani mi lezlo krkem...ja nic,ja to poustim,to ti hraci hrajou prasacky,ale ja to nechavam na hre...debil

Reagovat
r.mrazik

*dopadly

Reagovat
cristiano.K.

jsem rozhodčí,takže bych dal taky obě, jde o to,aby se to na hřišti uklidnilo. Překvapivě druhý poločas už byl klid,což jsem nečekal,když je nevyhodil......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

no má pravdu, podívej na Naniho nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já se nesměju nadávkám na Carru, ale tomu, že nezmíní Rafaela a zákroky na Luise

Reagovat
r.mrazik

zakrok na Luize jsem zadny nevidel,pokud se udal po 80 minute...to jsem jel pryc...

Rafael mel jit ven pak taky...o tom zadna...

ale to prase Carra mel mazat uz o par minut driv...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale mělo to být oboustraný právě.

A zlomený to nebude, to by k rozhodčímu nepřišel si stěžovat hned po zákroku

Reagovat
r.mrazik

jedna z tech kosti byt zlomena muze...nastesti to neni nic otevrenyho,ze by byly zlomene obe dve...

Reagovat
j_mrazik

Ano, zákrok Luise bylo to, co nasralo Rafaela, který si to vybil na Lucasovi. Jste snad slepí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

bleh...tyvoe...co to jako je? zlomeny?nebo co...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych dneska snad i oželel body,jenom kdyby se už Jermain trefil! Hrozně by to potřeboval, pak mu to začne padat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z naší regulerní zálohy hraje jen Modrič, a to nalevo. Aspoň tam může sborově pobíhat se zmateným Pienaarem, ještě chybí Gio

Reagovat
smazaný uživatel

je to slepenina...

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

kua proc nenahraval defoeovi? chrt jeden

Reagovat
smazaný uživatel

ale fajnova diskuze sm se sebou hehe,mrdat

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaanooooooooooooooo!

Reagovat
Bayern +

Stearmanov gol měl platit. Tohle musí být remíza.

Reagovat
Azza

Reagovat
cristiano.K.

něco mi říká, že CFC dnes nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mi říká,že to dnes bude nakládačka.

Reagovat
M0rb1D4S

To něco je jen závan větru. Dneska si zastřílí konečně i Fernando. Myslím, že proti nejhorší obraně v lize by neměl mít problém. A v útoku Blackpool moc nebezpečný nebude, když přišli o DJ Campbella i Adama

Reagovat
minoLFC
Reagovat
cristiano.K.

on poukazoval na to,že nemá chrániče spustila se mu červená a Carra jí měl vidět a rafík potom také

Reagovat
smazaný uživatel

dovolim si tvrdit, ze keby ju videl Carra tak by ju Rafa nemal za co vidiet

Reagovat
tomasinho

To jsou jen zbytečné kdyby.

Reagovat
13

přesně tak, na žádný kdyby se nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

vazne?

Reagovat
REPLIKATOR

Cech; Bosingwa, Luiz, Terry, Cole of Duty; Essien, Ramires, Lampard, Zhirkov; Torres, Drogba.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Dobrá sestava, Ancelotti potěšil. Akorát jsem čekal, že bude spíš odpočívat Luiz než Ivanovič, ale to je jedno. Jsem zvědavý na Žirkova a snad to půjde těm dvěma vpředu.

Reagovat
Arbiter

Luiz nebude hrát v Kodani, takže je jasné, proč dnes nastoupil

Reagovat
vitasrp

Jestli je Luiz stopro zdravej a nehrozí u něj, že by si to malý zranění nějak zhoršil, tak je dobře, že hraje.. Přece jenom on v Lize Mistrů hrát nemůže a nebylo by pro něj zrovna ideální, kdyby si prakticky tři týdny nekopl v mistrovském utkání.. Takhle je to ideální, Brano si odpočine dneska, Luiz nebude moct hrát LM a oba pak nastoupí proti Citizens..

Reagovat
terry

Mi to nedošlo, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborná sestava. S takovou musíme vyhrát. A Díky bohu, že hraje Zhirkov, Maloudovi se vůbec nedaří

Reagovat
smazaný uživatel

To asi bude kanonáda,ale zázraky se dějí a tenhle by byl krásný. A nejenom proto, že by to pomohlo spurs,ale blackpoolu tu záchranu strašně přeju. Takže Camon Tangerines!

Reagovat
vitasrp

Blackpool bude hrát ještě spoustu důležitějších zápasů, kde se bude moci zachránit.. Nicméně já už teď tu jejich záchranu vidím hodně reálně, protože z posledních 10 zápasů hrajou hned 6x doma.. Sice na Bloomfieldu jejich forma není ani zdaleka ideální, ale nevěřím, že by to dokázali tak zesrat, aby aspoň 2 výhry nevytěžili.. To už by je pak mělo záchraně hodně přiblížit..

Dneska od nich teda nic moc velkýho nečekám, přeci jenom jim chybí tři veledůležití hráči a Blackpool zrovna není tým, který by takové hráče dokázal nahradit(navíc sám Charlie Adam dělá tak 50% jejich výkonu).. Nicméně až budou mít zpátky DJ a právě Adama, mohou zase v klidu porazit každýho..

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušek Chelsea na Blackpoolu:

http://img263.imageshack.us/i/luizu.png/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Reagovat
terry

Captain, Leader, Legend!

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne Johne

Reagovat
smazaný uživatel

JT

Reagovat
smazaný uživatel

au moja hlava

Reagovat
miky10

co nejdřív pojišťováka a dneska ať se trefí Nando

Reagovat
Xavi8

Reagovat
REPLIKATOR

Pojisťovák chytá

Reagovat
miky10

ta sedla

Reagovat
smazaný uživatel

Zhirkov to uz parkrat nepekne zadrbal a Cech si snad delal srandu s tou strelou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak skolacky Luiz

Reagovat
Xavi8

ten utocnik si to okolo neho ani nevedel ako hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bylo chyb ted. Zhirkov ztráta, Luiz ze sebe nechá udělat blbce, Čech nejistě... ale škoda, že to tam nepadlo, bylo by zajímavý jak by hráči CFC zareagovali.

Reagovat
Godwinson

Sestava vskutku výborná. Jak to zatím vypadá?

Reagovat
terry

Špatně. Drogba si s Torresem nerozumí.

Reagovat
Godwinson

Tak to je nepříjemný. Holt budou muset hrát na střídačku.

Reagovat
terry

Tangerines tlačí!

Reagovat
Kenneth

Drogba bude muset v létě odejít. Tohle klapat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Škoda, že to nepustili. By mě zajímalo, jestli by Drogba nahrával.

Reagovat
Xavi8

steloval sa tak, ze skor by nahraval.

Reagovat
Kenneth

Nevím jestli to Carlo nechápe ale Torres musí hrát sám na hrotu. To vidí snad celej svět jen on si to staví podle sebe.!

Reagovat
Arbiter

Celkově je náš přístup v tomhle zápase strašný. Klapat jím to může, proti ManU to předvedli, ale musí do toho mít chuť...

Reagovat
Arbiter

Strašně laxní přístup z naší strany, nevidím žádnou chuť hrát dopředu, prostě jsme si splnili, pro co jsme si přijeli a konec, nic navíc. Takový trénink...

Reagovat
Paddy

sakra tak toto se me vubec nelibi, zase uplne prestali hrat, to neni mozne, my snad hrajem jenom kdyz prohravame jestli se v druhem polocase neco nestane tak budu rad za 1:0 ale i to k pohode moc neprispeje, sakra jestli se ti dva ve predu nechyti tak ten nahore bud s nama

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by meli stridat Drogba , Zhirkov a Ramires .

Reagovat
Arbiter

skoro nikdo nic nepředvádí, takže by měli střídat snad všichni...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo ale tak z dvojky Torres-Drogba hraje urcite o fous lip Torres tak toho nechat . Ramires je na pravo zabitej skoro ani nevim ze hraje a Zhirkov je casto u mice jen to moc zadrbava tak mi vychazej tyhle 3 , ale v podstate mas pravdu .

Reagovat
vitasrp

Mně Ramires nepřipadá nikterak šptatnej, v podstatě je to jedinej hráč, kterej je schopnej dneska přímočaře přejít přes hráče.. Sice vidět nějak extra není, ale nebezpečnej je, viz ta střela na konci půle..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ta byla povedena , mas pravdu ze hraje slusne jen sem si ho tak do 30.minuty snad ani nevsim je to tim ze se vic hralo na levo a kdyz na pravo tak spis centroval Bos .

Reagovat
miky10

skvělý vyhodit 3 hráči, který hrajou stejnou tužku jako ostatní

Reagovat
miky10

Ale ne, šajtle....rychlá klička doprava a střela, v týhle situaci se nedá dělat nic jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím spokojenost, vedeme a to že se nehraje krásně neni důležité . Doufám že 2 poločas dá El Nino na 2:0 a bude pokoj .

Reagovat
Kenneth

Tuším Ševčenka number two,

Reagovat
smazaný uživatel

Za 2 roky hodnot

Reagovat
Kenneth

stál 50 mega. Měl by to tam pálit.

Reagovat
vitasrp

Vždyť přišel v naprosto příšerný formě, jenom blázen by od něj mohl čekat, že hned začne pálit jeden gól za druhým..

Reagovat
Kenneth

Proto nechápu jak někdo za něj mohl takovou pálku dát.

Reagovat
vladis271

Keď to budú 2 roky v 442, tak sa máte načo tešiť. Ja až s odstupom času chápem Rafu prečo odstavil Keana. Zavadzali si.

Reagovat
Paddy

blbost

Reagovat
Godwinson

Tak na svá tušení moc nedávej :)

Reagovat
vitasrp

Výkon zatím na pár ran pěstí.. Drogba s Torresem si moc nerozumí, sehrát je vážně bude solidní problém, protože oba se zkrátka chtějí pohybovat v podobných prostorech u vápna soupeře a navzájem si tak berou prostor.. Evidentně chybí podhrot, který by se stahoval do prostoru mezi zálohou a útokem..

Nicméně třicet minut se to celkem dalo, nebyl to sice od nás žádný válec a v ofenzivě to bylo děsně křečovité, jenže jsme Tangerines do ničeho nepouštěli a na hřišti bylo v podstatě jen jedno mužstvo.. Ovšem poté jsme přestali tak aktivně přistupovat k hráčům(logické, nelze hrát 45 minut v maximálním nasazení v kuse) a začali vyrábět nesmyslné kiksy, Čechem počínaje a Luizem konče.. Ten sice hraje s maximálním přehledem, ovšem jak ho tam dvakrát vykoupal útočník soupeře bylo hodně laciný..

Vyzdvihnout se dá snad jen výkon Terryho, částečně Bosingwy(pár individuálních průniků měl moc pěkných, to se musí ocenit) a Ramirese, zbyte k uzoufání.. Drogba je úplně mimo, ale snaží se, to se mu odepřít vážně nedá, Torres neviditelnej, Žirkov taky mimo, atd.. A od Lamparda postrádám nějakou výraznější myšlenku, opět..

Do druhé půle hráče pořádně vypucovat, přijít zase nahecování a zkusit ze začátku vstřelit druhý gól, protože čím déle bude stav jen 1:0, tím to bude riskantnější a riskantnější.. A vzhledem k tomu, co jsme vzadu schopni vytvořit, bych si klidně i vsadil, že to tam Blackpool dotlačí..

Reagovat
Side

Ví se už něco víc o Nanim? Co se mu vlastně stalo a jak dlouho bude mimo?

Reagovat
Kenneth

Na několik tejdnů co sem četl.

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz mi chvilema prijde ze ma prehnany sebevedomi a dost laxne brani . Je videt ze to je hodne technickej stoper , ale v prvni rade by mel hrat na jistotu .

Reagovat
smazaný uživatel

Špatnej trávník

Reagovat
terry

Anelkovi se tam očividně chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct,ale Reid vypadá jak vepř před zabíjačkou

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba tam kulha , Ancelottimu je to jedno a Anelka s Kalouem tam sedej a cumej na sebe ani se nerozcvicujou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Godwinson

Torres, snad ho tam už konečně šoupne!

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

frajer tam na lávce tričko trenky a pohodička

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Kalou jen at si ji kopne dobre tu nasi hru rozhybal .

Reagovat
miky10

pecka!

Reagovat
terry

V létě bych se stejně nejradši zbavil celýho útoku.

Reagovat
Kenneth

Proč k tomu nepustí Toresse kurva?

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Ani sám Torres by to nechtěl kopat při jeho formě a sebevědomí.

Reagovat
miky10

pojd Frankie

Reagovat
miky10

goooooool Lamps

Reagovat
smazaný uživatel

Frank

Reagovat
smazaný uživatel

Super penalta

Reagovat
miky10

přijde mi, že Kalou padal ještě před kontaktem s Evattem, ten tam ale byl, penalta asi jo.

Lampard s přehledem jako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyby padal, tak ho pořád vzal přes nohy solidně...

Reagovat
miky10

přečti si tu mojí větu ještě jednou a pak komentuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagoval jsem tak jak bych reagoval, ikdybych si to přečet desetkrát. O pádu předem nemůže být řeč, když ho vezme jak kráva přes nohy...

Reagovat
miky10

Pád předem tam prostě byl, faul taky, což jsem napsal napoprvý

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná pencle, bez pochyb. Kalou potěšil, ale nechal bych to kopnout Torrese a to ho nemám rád jako fanoušek Chelsea :)

Reagovat
terry

Reagovat
Kenneth

Co kroutíš očima jako? Torres ten gol potřebuje.

Reagovat
terry

Chelsea taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea potřebuje sebevědomí Torrese ve formě, a to především.

Reagovat
terry

Za stavu 1:0 byl Lampard na penaltu jasná volba, to si říkej co chceš.

Reagovat
miky10

víc než důležitej gól v boji o titul?

Reagovat
smazaný uživatel

"v boji o titul"

Reagovat
miky10

ano, po tomhle, už můžu říct vyhraným, zápase máme ještě jednu dohrávku, po který bude ztráta 6 bodů a zápas na Traffordu, nic nehratelnýho, jsme v boji o titul

Reagovat
vitasrp

My můžeme myslet na titul jen v případě, že všechny zbylá utkání vyhrajeme, což je, vzhledem k naší formě a dnešnímu výkonu, který mě v tom utvrdil, totální utopie..

Reagovat
smazaný uživatel

este nikdy nikto nevyhral titul s 81 bodami, nevidim najmensi argument preco by tomu malo byt prave tuto sezonu zo strany Chelsea, ktora je pekne z formy

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta hodne prisna ale tak hlavne ze mame pojistovaka a Kalou to tam aspon lehce rozhybal .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a je rozhodnuto

Reagovat
miky10

Lampaaaaaaaaaaaaaaaard

Legend

Reagovat
terry

Teď však musím Kaloua pochválit, skvěle se zorientoval.

Ale škoda, že Lampard neviděl Torrese, ten už byl natěšenej, jak bude doklepávat. Ale je to škoda, dneska to podle mě mohl párkrát zkusit sám, ale místo toho to zatáhl a nahrával.

Reagovat
miky10

Teď kontrolovat hru a hrát na Torrese, ten se musí chytit pro dobro všech

Reagovat
mithro

modraci nic nehraju a tri nula, to je ono

Reagovat
smazaný uživatel

Ztrapňuješ se schválně?

Reagovat
mithro

a chces mi povedat ze si s tym co predvadzate spokojny hej?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bolo doteraz aj u vás, len v posledných zápasoch ste hrali to, čo vždy, ale navyše ste aj prehrali.

Reagovat
mithro

au

Reagovat
smazaný uživatel

ManU nic nehraje a prohraje 3:1 s Liverpoolem... Oba výsledky ideální

Reagovat
mithro

ano, hrali sme hrozne a prehrali, stane sa

Reagovat
Godwinson

Pěkně Lampard, snad už se pořádně chytne, pro mě v poslední době největší zklamání.

Reagovat
terry

Našel bych i větší, ale on taky žádná sláva.

Reagovat
miky10

Co to zas má ten idiot na hlavě

Reagovat
terry

Vlasy.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tam neda Anelku ale treba Joshe (no spis zbozne prani)...

Reagovat
smazaný uživatel

yes

Reagovat
smazaný uživatel

yes

Reagovat
terry

Hezky, Carlo!

Reagovat
miky10

Perfektní střídání, Carlo dneska celkově paráda!

Reagovat
smazaný uživatel

BTW : Battler

07.03.2011 21:52

Dneska by meli stridat Drogba , Zhirkov a Ramires .

Reagovat
miky10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
miky10

Ale ne, šajtle..v rychlosti klička doprava a střela, v týhle situaci není (a možná ani jiný) lepší řešení

Reagovat
miky10

ta závorka měla být za "lepší"

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimvás, jak hrál Luiz první půlku? Stíhal jsem až druhou. Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc . Mel tam par chyb pramenicich z toho ze nehral uplne na jistotu . Ale zas na druhou stranu dost hlav vyhral a resil situace technicky jak je u nej zvykem . No kazdopadne urcite nebyl tak suverenni .

Reagovat
Godwinson

Nevěděl by někdo, kde by se dal stáhnout dvojzápas LM Chelsea - Barcelona?

Reagovat
miky10

podle toho který, myslíš asi 1:2 a 4:2, viď?

Reagovat
Godwinson

Nene, myslim 0:0, 1:1

Reagovat
miky10

Tak to nemám, já mám 1:2 a 4:2

Reagovat
terry

Chceš vidět legendu, jo?

Reagovat
Godwinson

Už mě fandové jistého klubu nahlodávají dost dlouho, chtěl bych si osvěžit paměť, to nikdy neuškodí ... jen se mi zatím hledání nedaří:)

Reagovat
terry

Co si přesně máš připomenout?

Reagovat
Kenneth

Zřejmě jak Chelsea nakopala Barceloně prdel.

Reagovat
miky10

až z toho vypadla, jakej to byl výprask

Reagovat
Godwinson

To, jenž je tu takovým tabu, až se to bojim napsat :) Ale to je fuk, až budu mít někdy čas, vrhnu se do usilovného hledání.

Reagovat
terry

Ale... mě zajímá, proč se na to máš podívat. Kvůli čemu?!

Reagovat
Godwinson

Nemám, jen sám z vlastní iniciativy chci. Proč to ze mě takhle páčíš? Dejme tomu, rád bych zanalyzoval trochu podrobněji určité situace, které se v onom dvojzápase vyskytly! ,)

Reagovat
terry

Jak si říkal, že tě určitá skupinka nahlodává, tak jsem myslel, že mají důvod..

Reagovat
Godwinson

Já si myslim, že ho nemají, ale jelikož už je ten zápas lehce vousatej, tak bych si potřeboval osvěžit paměť, abych měl důkaz, místo slibů.

Reagovat
miky10

ještě že tak, v tomhle zápase je potřeba udržet čistý konto

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Péťa!!!

Reagovat
terry

Jak teď říkal komentář. V Liverpoolu měl Torres Gerrarda a ten hledal každou přihrávkou jeho, tady se to útočení rozkládá mezi pět, šest hráčů a tu přihrávku spíše nedostane, než dostane. Bude to ještě těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

V kolika zápasech už hrál a neskóroval? Tohle bude jeden z nejhorších nákupů všech dob

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Carrolla považuju za ty prachy za daleko horší nákup. Torres aspoň hraje pro tým. Andy je kopyto, který když nedává góly je na pytel.

Reagovat
terry

Reagovat
Side

A na to si prosimťe přišel jak? V Newcastlu měl podíl na velké části gólů, pokud je sám nedal tak je pro spoluhráče připravil třeba paradním sklepnutím. Takovej hráč, kterej dokáže sklepávat balóny na nabíhající spoluhráče je rozhodně důležitější než laxně hrající Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měl prsty ve spoustě gólů, vždyť jsem to i napsal. Ale pamatuju spoustu zápasů, kdy jenom stál a popobíhal ve předu jak kůl v plotě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Torres taky není v každém zápase rozdílový. A je rozdíl dávat góly v týmu, který dře celý na něj a v týmu kde je v útoku taková konkurence (jak píše terry). No uvidíme, třeba se časem zapracuje a bude to zase "El Níňo", ale já tomu moc nevěřím...

Reagovat
smazaný uživatel

No Carroll nemá hodnotu 35 melounů ani náhodou. Ale 50 za Torrese s jeho formou je snad ještě větší ufo. Nechci být nějaký prorok,ale zatím to nevypadá, že by měl dostát své hodnoty...

Reagovat
vitasrp

Však letošní sezóna je z jeho pohledu už totálně zabitá, on posila bude a ohromná, o tom jsem přesvědčenej, ale zároveň tuším, že to naplno prokáže až v příští sezóně..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no. Jak píšu nad tebou-uvidíme...

Reagovat
terry

A to bránění je napřesdržku!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOl

Reagovat
miky10

Takováhle díra mezi stoperama, to se nesmí stávat, zaplaťpánbůh, že to přišlo v rozhodnutým zápasy..Bos strašná chyba

Reagovat
Kenneth

Ty hráči mi připadají jako by Torrese úplně ignorovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted i Malouda

Reagovat
miky10

Strašný mezery v obraně, strašný

Reagovat
terry

By mě zajímalo, jak musí po zápase v kabině Torres vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo?

Reagovat
terry

Ten kluk musí bejt hrozně frustrovanej, hráči na něj kašlou, gól pořád nedal.

Reagovat
Kenneth

Ani bych se nedivil kdyby chtěl zpátky do Liverpoolu.

Reagovat
terry

Reagovat
Kenneth

Umíš ty něco jinýho než debilně smějícího se smajlíka?

Reagovat
terry

Umíš ty něco jinýho, než napsání debilního komentáře?

Reagovat
Kenneth

Chtěl by si hrát s týmem kterej na tebe sere a nenahraje ti ani pořádně? Carlo taky nevypadá příchodem Torrese nadšenej. A klidně se s tebou vsadím že do konce sezony nedá ani 5 golů. Co ty na to?

Reagovat
terry

Nemám důvod to přijímat.

Reagovat
Kenneth

škoda.

Reagovat
vladis271

a potom príde domov, že si odpočine od hnusného futbalu a z telky sa naňho smeje Suarez po goal of the season

Reagovat
vodka

ten už má Rooney s Berbatovem zajištěný

Reagovat
Kenneth

Kalou větší lopatu jsem v Chelsea ještě neviděl. Vlastně celkově sem větší lopatu neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mel dat , ale dneska nehral spatne . Respektive hral , ale v porovnani s ostatnima byl lepsi prumer .

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt mimo po jeho vystřídání, nemyslíš?

Reagovat
Kenneth

Nemyslím. Kdyby dal všechny ty stoprocentní golovky co tuhle sezonu měl tak má už min. 10 fíků.

Reagovat
miky10

Co na to říct, Kalou...

Reagovat
smazaný uživatel

3 body doma , spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda je sobecký a Kalou... radši nekomentovat, vůbec se nesnaží Torrese najít žádnou přihrávkou, ničím. Nicméně KTBFFH!

Reagovat
Arbiter

Hra příšerná, přístup laxní, body jsou skvělé. Nevím, co k tomu dodat, snad jen to, že přirovnávání Torrese k Ševovi jsou totálně stupidní a že nemůžeme mít všechno a hned...

Reagovat
smazaný uživatel

čech - neměl moc práce, nejistej byl jenom při té střele, kterou celkem divně vyrazil na tyč

terry - skvělý gol, odcházel 5 minut před koncem

levák bob - opět nadstandard, perfektní krytí míče

ashley - nevybavuju se že by nějaky utok blackpoolu šel přes něho

bosingwa - po dlouhe době se mi konečně líbil, tvořil, hobloval lajnu, zbytečně se však vytahoval ke konci

ramires - i ten odehral spíš lepší zapas , ale nic navíc, ale nicmoc nezkazil

frank - pohodovej výkon, precizni pentle, prostě téměř starý dobrý franky

žirkov - ze začatku byl dobrej, semtam rozdal míč dobře, ale později začal kazit, každopáadně je fajn že se vrací do formy po zranění

essien - typický jirka němec, neviditelně odvaděl černou práci velmi solidně, avšak nepokryval prostor v posledních minutách kdy šel blackpool do tlaku a chyboval tím že nebyl tam kde měl být

torres - libil se mi. byl to svym způsobem smolař viz níže

drogba - odporný vykon viz ta nahravka v prvni puli kdy na 3 metry vyloženě zkurvil nahravku (ted nvim zda na ashleyho nebo žirkova), nic nepředvedl a po tom zranění měl jit dolů o 5 minut dřív, protože zbytečně zabíral svym kulhanim misto

kalou - svuj ukol splnil, žolik který vyrobil (opět spornou penaltu, budme upřimní), ale jinak se nabizel, hral solidně ale na zaklad to nebylo. ke konci "spalil" hodně dobrou šanci ale tak volej se ne vždy povede

malouda - začínam ho nenavidět..to co předvadí je anti kolegiální přístup. dostane se k miči na lajně, uděla klíčku do vapna a VŽDY střílí do boční sitě, max získa roh. ignoruje hrače před golmanem či druhou vlnu. odporný přístup ke spoluhračům....3x mohl takhle nebezpečně nahrat, neudělal ani jednou

josh - fnebojim se napsat slovo fenomenalní. na to kolik mu je hraje s přehledem a jistotou. prvních pár minut měl excelentních, pak se vytrácel protože blpool šel do tlaku. ale je jasne že je budoucnost. musí však pořad pilně makat

Reagovat
smazaný uživatel

u toho torrese viz "smolař": jednou ho mohl (kdyby chtěl) malouda a asi 5-6 minut před koncem kdyby kalou 20 m od brany sklepl ten vysokej míč za sebe tak by šel torres sam na branku, ale kalou to řešil jinak ale asi proto, že ho neviděl. torres prostě je ve "fazi" kdy ho každý balon míjí, když mu má někdo nahrat , tak mu prostě nenahraje, když ten míč vypada že se k němu dostane tak mu pořad jak na svini chybí krok, nebo prostě něco udělá taky šatně (aybch ho furt jenom neomlouval)...ja mu věřím stále.. mam ho rád, protože se prostě snaží. negestikuluje otraveně, bojuje, možná by mohl víc jezdit do hráčů jako tevez (když má den).

Reagovat
Kenneth

Není to prostě ten TORRES. Udělal si tam ze 3 hráčů debily a potom to střelil jak ženská. Nemá žádné sebevědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

Časem ho bude mít , ted se stále jen rozkoukává a hledá . On se narodil proto aby daval goly

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám pocit,že on se hledá,ale spoluhráči ho moc nehledají...

Reagovat
smazaný uživatel

No je to tak , těžko může něco udělat když mu nenahrají . Ale důležitější je týmová hra a tu on odvadí skvěle jak říká Carlo .

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s Torresem, na konci už možná byla vidět trošku frustrace z toho, jak si Malouda soluje a nenahrává, ale když se doopravdy podívám na ten zápas s odstupem, on nedostal žádnou kloudnou nahrávku do šance. Ani jednou. Jednou dostal míč a hned z toho byla pěkná, ale neúčinná střela šajtlí..

Reagovat
smazaný uživatel

přesně. prostě tvrdím že je "smolař" obraně řečeno. a jak udělal ty tři hráče ale špatně zakončil, to je pro mě právě ten náznak toho jeho probuzení

Reagovat
smazaný uživatel

Je právě potřeba aby mu pomohli spoluhráči a zvedli mu sebevědomí tím,že se mu nebudou bát přihrát. Tenhle pocit mám i u Defoea,který do teď nedal gól v lize přez rok, že mu spoluhráči nevěří,ale snad se to teď zlomí když to tam tak krásně dvakrát vymetl.

Reagovat
minoLFC

Kalou nahral aj na gól

Reagovat
smazaný uživatel

Piers Morgan -

Didn't realise United were missing crucial players like Howard Webb - not right to gloat given such a crippling loss. Apologies.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele