Liverpool se dohodl s Ajaxem na přestupu Suáreze

28.01.2011, 18:39
Aktuality
Liverpool v nejbližší době získá vytouženou posilu do útoku, z Ajaxu přijde uruguayský reprezentant Luis Suárez. Amsterdamský klub před pár minutami potvrdil dohodu na svém oficiálním webu a prozradil také částku - Reds do nizozemské metropole pošlou 26,5 milionů eur...

"Ajax a Liverpool dosáhly dohody na okamžitém přestupu Luise Suáreze. Částka se celkově může vyšplhat až na 26,5 milionů eur," stojí v oficiálním prohlášení Ajaxu.

Liverpool se jednoho z tahounů Uruguaye na loňském mistrovství světa snažil získat několik posledních dnů, jeho první nabídka v hodnotě patnácti milionů, kterou učinil začátkem tohoto týdne, byla ale okamžitě smetena ze stolu. Ajax posléze dal anglickému klubu čas do soboty a oba kluby nakonec našly společnou řeč.

Suáreze nyní v potenciálním novém působišti čekají jednání o smlouvě a nezbytná zdravotní prohlídka. Bývalý hráč Nacionalu a Groningenu opustí Amsterdam po třech a půl letech, během nichž se vypracoval na kapitána týmu a nejlepšího střelce nizozemské Eredivisie.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (576)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele