Anglická Premier League - preview 19. kola

26.12.2009, 08:40, aktualizováno 27.12.2009, 09:42
Previews
Arsenal a Aston Villa se dotahují na vedoucí duo Chelsea - Manchester United, nyní minimálně jeden z nich ztratí, jelikož změří síly ve vzájemném duelu. Snadnější situaci by měl mít druhý Manchester United, který cestuje na hřiště předposledního Hullu...
Arsenal FC - Aston Villa  (neděle 14:30)
Arsenalu v posledních dnech hraje téměř vše do karet - londýnskému klubu se až na remízu s Burnley daří a ztráty Manchesteru United a Chelsea ho vrátily do boje o mistrovský titul. Své ambice bude chtít potvrdit i nyní, Aston Villa ale patří mezi nejsilnější možné soupeře...

Arsenal je nyní v tabulce třetí a na svém kontě má 35 bodů, což je stejně jako Villans. Kanonýři ovšem mají jedno utkání k dobru a teoreticky se tak k vedoucí Chelsea mohou dotáhnout na rozdíl jediného bodu.

Arsenal už dlouho nevyhrál žádnou trofej, jeho manažer Arsene Wenger je s posledními lety přesto spokojen. "Přesunuli jsme se na nový stadion a držíme se v první čtyřce anglické ligy. Pro mě je to nejlepší období v klubu. Bohužel jsme nevyhráli žádné trofeje, ale lidé zapomínají, že si dlouhodobě držíme vysokou výkonnost," říká francouzský kormidelník.

Arsenal v zatím posledním odehraném kole vyhrál doma nad Hullem nakonec celkem snadno 3:0, proti Aston Ville to ovšem bude daleko složitější. Chybět budou Tomáš Rosický, Nicklas Bendtner, Robin van Persie, Gael Clichy a Johan Djourou, Armand Traore by naopak mohl nastoupit.

Aston Villa se pere o možnost startovat v Lize mistrů a zatím se jí to daří. Vyhrála poslední čtyři zápasy, aniž by inkasovala, obzvláště cenná je výhra 1:0 ze hřiště mistrovského Manchesteru United.

"Období Vánoc je pro nás velmi důležité, protože nás čekají těžké zápasy. Víme, že pokud se nám podaří udržet kontakt s první čtyřkou, tak budeme mít dobré šance na to skončit takto vysoko i na konci sezony. Je třeba vyhrát každý zápas," říká obránce Villans Stephen Warnock.

Manažer Martin O'Neill netrpělivě čeká na další zprávy o zdravotním stavu Emila Heskeyho. Ten si v duelu proti Stoke poranil tříslo a následné vyšetření ukázalo, že nejde o nic vážného. Přesto by proti Arsenalu nastoupit neměl.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hull City - Manchester United  (neděle 17:00)
Souboj dvou týmů z opačných pólů tabulky zakončí 19. kolo anglické Premier League. Manchester United je druhý a bojuje o titul, Hull je zase druhý od konce a potřebuje každý bod k tomu, aby mohl myslet na záchranu.

Red Devils v posledních týdnech nejsou příliš suverénní a jejich zaváhání znamenala šanci pro Chelsea, ta ovšem ztrácela také, a tak se na vedoucí duo dotahují konkurenti. Manchester United prohrál dva z posledních tří zápasů - po domácí porážce od Aston Villy sice přišla výhra nad Wolverhamptonem, poté však následovala prohra 0:3 na půdě Fulhamu.

Manažer Sir Alex Ferguson má velké problémy se složením obrany a na hřišti Hullu by se od úvodních minut mohli objevit Fabio Da Silva i jeho bratr Rafael. Vedle dlouhodobých marodů zřejmě nenastoupí ani Wes Brown a Nemanja Vidič, Ferguson ale věří, že oba bude mít k dispozici ve středu proti Wiganu.

Velkou osobností v kádru United je Ryan Giggs, který podepsal smlouvu na další sezonu a rozhodně nehodlá svou kariéru jenom "dohrát". "Stále je třeba vyhrát několik trofejí před tím, než skončím. Po skončení kariéry už nic vyhrát nemůžete, já v tuto chvíli stále chci. Ohlédnutí za kariérou je pro mě v tuto chvíli zbytečné, na to budu mít dalších čtyřicet nebo padesát let," řekl Giggs.

Hull loni i přes vydařený start do soutěže až do posledního kola bojoval o záchranu a něco podobného ho čeká i letos. Zatím posbíral jenom sedmnáct bodů a je předposlední.

Na marodce domácích jsou Jimmy Bullard a kapitán Ian Ashbee, jinak je tým kompletní, hrát by měl i Nicky Barmby. Na obzoru jsou ale problémy, Dean Marney, Stephen Hunt a Kamil Zayatte jsou jedno žluté napomenutí od stopky na jeden zápas, na Africký pohár národů se navíc po duelu s Red Devils chystá Seyi Olofinjana.

Hull loni s Manchesterem United dvakrát prohrál, v obou případech to ale bylo hodně těsné. Na Old Trafford skončilo utkání výsledkem 4:3, doma pak Hull podlehl 0:1.

"V letošní sezoně se na jejich účet již udála nějaká překvapení, bylo to zapříčiněno i zraněními. Ale stále jde o hráče Manchesteru United. Udělali hodně změn již loni a dokázali u nás vyhrát 1:0. Hráli dobrý fotbal, na to se musíme připravit. Ať už nastoupí kdokoliv, bude dostatečně dobrý," varuje Manažer Phil Brown.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.00 - 4.30 - 1.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Birmingham City - Chelsea FC  (sobota 13:45)
Chelsea vstoupí do dalšího boje o titul na půdu Birminghamu, který oplývá velice solidní formou. Chelsea si už nemůže další bodovou ztrátu dovolit, a proto půjde za třemi body, jenže Birmingaham nehodlá svojí neporazitelnost ztratit.

Birmingham má v současnosti velice dobrou formu, vždyť naposledy prohrál v polovině října s Arsenalem. Od té doby neprohrál a drží devítizápasovou neporazitelnost. Birmingham se díky rapidnímu zlepšení posunul na sedmé místo tabulky. Domácí si v minulém kole rozdělili body s Evertonem za remízu 1:1. Nyní je čeká přetěžký úkol, pokusit se bodovat i proti vedoucímu celku. Tedy Chelsea.

Výsledkově se v poslední době přestalo dařit Chelsea, ta má tak štěstí, že Manchester United není schopen její ztráty využít a sám body doslova rozdává. Blues, ačkoliv se to nezdá, vyhráli z šesti soutěžních utkání jen jedno jediné - nad Portsmouthem 2:1.

Nicméně svěřenci italského kouče Carla Ancelottiho nadále vévodí Premiere league, byť je jejich náskok už jen čtyřbodový. Chelsea si naposledy rozdělila body s předposledním West Hamem, Kladiváři vedli po proměněné penaltě Alessandra Diamantiho 1:0, jenže ve druhém poločase vyrovnal na konečných 1:1 taktéž z penalty Frank Lampard.

Je jasné, že favoritem bude Chelsea, ta dominuje i ve vzájemné bilanci, Birmingham v novodobé historii neporazil Chelsea dobrou řádku let. Naposledy se na St. Andrew's Stadium zrodila nejtěsnější výhra londýnského celku.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.95 - 4.00 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fulham FC - Tottenham Hotspur  (sobota 14:00)
Na Craven Cottage v Londýně se střetnou dva týmy s aktuálně velice dobrou formou. Fulham neprohrál již sedm soutěžních utkání a tuto bilanci hodlá prodloužit i v zápase s pátým Tottenhamem, ten si naposledy připsal dvě pohodlné výhry nad Manchesterem City a Blackburnem.

Velmi dobré výkony katapultovaly Fulham na deváté místo ligy a také do vyřazovacích bojů Evropské ligy. Angličané postoupili společně s římským AS, když za sebou nechali švýcarskou Basilej a bulharskou CSKA Sofii. Fulham se tak může těšit na souboj se Šachtarem Doněck, který triumf obhajuje, jelikož se stal posledním vítězem již neexistujícího Poháru UEFA.

Fulham tedy v Evropě přezimoval a teď se musí vypořádat s přechodem do nového roku, to se mu zatím daří náramně, 19. prosince se totiž kupodivu lehce vypořádal s Manchesterem United, když zvítězil vysoko 3:0. Zajímavé je, že "The Cottagers" sehráli poslední většinu zápasu před domácím publikem a nejinak tomu bude i nyní, v zápase s Tottenhamem.

Ten si sice nedrží tolika zápasovou neporanitelnost, ovšem aktuální páté místo hovoří o všem. Minulá sezona se Kohoutům příliš nepovedla a letos to opět vypadá na starý dobrý Tottenham, který bude prohánět "velkou čtyřku". Hosté dali velice rychle zapomenout na domácí smolnou porážku 1:0 s Wolverhamptonem a v následujících zápasech si počínali velmi suverénně. Tottenham v domácím prostředí na White Hart Lane zesměšnil Manchester City výhrou 3:0 a vyhrát dokázal i na Blackburnu, tentokráte 2:0.

Zápasy Fulhamu s Tottenhamem bývají velmi vyrovnané, o čem svědčí i vzájemná bilance. Poslední střetnutí skončilo bezbrankovou remízou.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.80 - 3.20 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
West Ham United - Portsmouth FC  (sobota 14:00)
Devatenácté kolo anglické ligy přináší také souboj předposledního s posledním, neboť West Ham přivítá Portsmouth. Oba celky mají za sebou bodový zisk nad celky "velké čtyřky", Kladiváři totiž doma remizovali s Chelsea a Portsmouth dokonce porazil Liverpool.

Ani West Ham a ani Portsmouth rozhodně nečekaly, že spolu v období Vánoc sehrají bitvu o poslední místo v tabulce. Oba celky však zažily bídný podzim, jenž v případě Pompey vyvrcholil výměnou trenéra. Nový trenér Avram Grant pomalu začíná Portsmouth vytahávat z nejhoršího.

West Ham nevyhrál už čtyři kola po sobě, i když poslední výsledek byl z jeho strany velkým úspěchem. Svěřenci trenéra Gianfranca Zoly remizovali s Chelsea, a alespoň částečně odčinili špatné výsledky z předchozích kol. Celkově je však situace londýnského klubu špatná.

West Ham navíc trpí i po finanční stránce, majitelé si nemohou dovolit drahé nákupy, ba naopak se hovoří o prodeji největších hvězd. Samotný manager Gianfranco Zola by si samozřejmě přál, aby jeho opory v týmu setrvali. Pro Kladiváře tak nastává klíčové období a Gianfranco Zola věří, že vše dopadne dobře.

O něco lépe než Kladivářům se vede Portsmouthu, tedy alespoň v poslední době se to tak dá říct. Nový manager Avram Grant tým pozvedl, čehož důkazem je výhra nad Liverpoolem. Škoda jen, že se Portsmouthu nepodařilo bodovat v zápase s Manchesterem, kde navzdory výsledku 4:1 pro United sehráli Grantovi hoši více než vyrovnanou partii. Také prohraný zápas s Chelsea mohl dopadnout jinak, Blues vyhráli až díky penaltě ze 79. minuty.

Vzájemné bilance West Hamu a Portsmouthu hovoří lépe pro hostující celek. Naposledy se však radoval londýnský klub, jenž dokázal vyhrát ve Fratton Parku 4:1.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.20 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Burnley FC - Bolton Wanderers  (sobota 15:00)
Premier League si na Boxing Day přichystala i North West derby. Burnley si bude proti odpočatému Boltonu chtít konečně na domácím stánků zase urvat tři body.

Překvapení úvodu sezony a doma nedobytné Burnley pomalu začíná stahovat nohu z plynu. Naposledy totiž vyhrálo poslední říjnový den doma s Hullem, od té doby až do dnešního dne pak získalo jen čtyři body za remízy na City of Manchester Stadium, doma s Villans, Cottagers a Gunners. Jinak přišly méně očekávané prohry na West Hamu, Portsmouthu a Wolverhamptonu.

Organizaci tohoto zápasu však na Turf Moor komplikuje sníh. Kromě místních orgánů se přidali i dobrovolníci, aby se na druhý svátek vánoční mohlo utkání odehrát. Na útulném stadionku by mělo být vyprodáno, ačkoliv většině fanoušků bude zřejmě cestu na zápas komplikovat doprava - v Burnley totiž nepojede ani jeden autobus.

Burnley se po skvělém začátku propadlo až na 14. příčku tabulky. Manažer týmu Owen Coyle se domnívá, že by k tomu nedošlo, kdyby měl možnost v létě pořádně nakupovat. "Pořád jsme finančně omezení, ale přesto můžeme ještě silnějším týmům konkurovat. Nakonec stejně dosáhneme cíle, že zůstaneme v této lize. Pokud jde o body, nechci si stanovovat cíle," řekl manažer, jemuž budou chybět Paterson, McCann, Rodriguez a otazník se vznáší nad Caldwellem s Carlisslem.

To Bolton na tom není také zrovna růžově, ale z posledních pěti odehraných utkání získal pět bodů, zatímco domácí jen dva. Výhra doma nad West Hamem byla jakýmsi darem přírody, neboť Trotters na výhru čekali už sedm kol. Do tohoto utkání budou ale muset oškrábat trochu rez, neboť jim bylo odloženo pondělní utkání ve Wiganu. Gary Megson se navíc musí obejít bez na jeden zápas suspendovaného Muamby, pak bez zraněných David, J. O’Briena a McCanna.

Zajímavý návrat na Turf Moor prožije čtyřiadvacetiletá Gary Cahill, jenž v Burnley debutoval v roce 2004, kdy byl v klubu na hostování z Aston Villy. "Tento klub mi dal šanci vybudovat si kariéru. Rád na toto místo vzpomínám, protože mi dalo šanci. Tým se hodně proměnil, zůstali snad jen Mike Duff, Brian Jensen a Robbie Blake."

"Po odložení zápasu s Wiganem jsme byli všichni zklamaní, ale nedalo se nic dělat. Bezpečnost fanoušků je na prvním místě. Víme, že to pro nás bude těžký zápas, ale to by byl pro každého, kdo tam pojede. Pojede tam i spousta našich fanoušků, je to derby," řekl před zápasem Gary Megson.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.20 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Stoke City  (sobota 16:00)
Preméru na lavičce Citizen zažije nový trenér Roberto Mancini. Jeho Manchester City přivítá před domácím publikem Stoke City a nic jiného než výhru brát nechce. Manchester se v případě výhry může bodově přiblížit pátému Tottenhamu.

Manchester City započne svojí novou etapu! Bohatí šejkové se totiž rozhodli odvolat dosavadního trenéra Marka Hughese a novým trenérem zvolit úspěšného Itala Roberta Manciniho, který naposledy vedl fotbalisty Interu Milán s nimiž získal několik titulů. Zdali se Mancinimu u kormidla Citizens bude dařit ukáže až následující čas.

Odvolání Marka Hughse se samozřejmě neobešlo bez patřičných reakcí, nejvíce kritizoval toto rozhodnutí majitelů Manchesteru City trenér konkurenčních United Sir Alex Ferguson. Mark Hughes nejspíše doplatil na mnoho remíz a v neposlední řadě na porážku 3:0 s Tottenhamem, od angažmá už ho neochránila ani divoká výhra 4:3 nad Sunderlandem. Nesouhlas s odvoláním Hughese vyslovil také trenér Stoke City Tony Pulise.

Právě Stoke City bude dalším soupeřem Manchesteru City. "The Potters" momentálně nikterak neválí ale s aktuálním jedenáctým místem jsou všichni jistě spokojeni. Stoke v minulém kole nestačil na Aston Villu a díky brance Johna Carewa ve druhé polovině utkání prohráli 1:0. Snadné to nebude mít Stoke ani na Manchesteru, kde se bude chtít předvést nový trenér Roberto Mancini.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.00 - 8.50
více informací
Sunderland AFC - Everton FC  (sobota 16:00)
Velmi zajímavý fotbal slibuje Stadion Světel v sobotní odpoledne. Sunderland s nevýraznou formou má i přes kolísající výsledky šanci konečně protrhnout mizernou sérii s letos tápajícím Evertonem.

Svěřenci Davida Moyese si po reprezentační pauze připsali tři prohry a tři remízy, zda však navážou třemi výhrami, zůstává zatím ve hvězdách. Trpkou skutečností zůstává patnáctá příčka a mizerné výsledky jak s Velkou čtyřkou, tak i s týmy pravidelně bojujícími o záchranu. Po remíze na Stamford Bridge, kde Everton uhrál letošní jediný bod s naprostou elitou ligy, přišla další, méně pozitivní dělba bodů doma s nováčkem z Birminghamu.

Ani Sunderland nemůže v poslední době skákat radostí. Sice se drží na konci první poloviny tabulky, ale v minulých pěti zápasech získal jediný bod za domácí remízu s Portsmouthem. Hned v dalším představení na vlastním stadionu prohrál s Villou o dvě branky, další čtyři pak inkasoval při přestřelce v Manchesteru.

Poslední zisk třech bodů ze vzájemného zápasu si Sunderland připsal dva dny před Vánoci 2001. Od té doby vyhrál Everton osmkrát, jedinou ztrátu dvou bodů zaznamenal na vlastním stadionu v sezóně 2005/2006. Na hřišti soupeře dokonce ve všech čtyřech utkáních nedostal jediný gól.

Manažer Moyes tak věří, že právě sobota bude tím pravým odrazovým můstkem. "Jsem zklamaný posledními výsledky, výkony již však jdou nahoru. Potřebujeme jen tři body a vše bude vypadat lépe. Přes Vánoce se věci rychle mění díky zápasům v rychlém sledu a my to změnit chceme."

Nad současnými výkony svěřenců si naopak zoufá Steve Bruce. "Před pěti týdny, když jsme porazili Arsenal, byli všichni v naprostém deliriu. Teď děláme mnoho jednotlivých chyb a máme hodně daleko ke svému maximu, to každý tým z Premier League potrestá," přiznává tvrdou lekci.

Ve víkendovém zápase bude jistě chybět suspendovaný Turner, který si přes přelom roku odpyká čtyřzápasový trest. Z marodky se nedostanou Gordon a Ferdinand, otazníky pak visí nad Malbranquem a Zendenem. V dresu hostů se stále nepředstaví dlouhá řada marodů - Anichebe, Arteta, Jagielka, Neville, Osman, Yobo. K nim se přidávají další tři hráči, jež nejsou zcela fit - Distin, Gosling i Jo se tak možná v nejbližším zápase ještě neobjeví.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Fulop, Bardsley, McCartney, Nosworthy, Mensah, Cana, Cattermole, Reid, Henderson, Campbell, Bent
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.20 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wigan Athletic - Blackburn Rovers  (sobota 16:00)
O mnohém se rozhoduje přes vánoční svátky. Nejinak tomu bude ve Wiganu, který na vlastním stadionu přichystá derby s Blackburnem. Oba týmy se pohybují jen těsně nad sestupovými příčkami, tři body tak v závěrečném hodnocení mohou znamenat miliony.

Latics ztratili v posledním domácím zápase před třemi týdny všechny body v zápase s Birminghamem a v následujících dvou výjezdech urvali pouhý bod. Za předešlý měsíc tak během pěti zápasů získali jen čtyři body a psychicky těžce únosný debakl v Tottenhamu. Právě ten přispěl k tragickým osmatřiceti inkasovaným brankám, což je skoro dvakrát více, než pustil za stejnou dobu v loňské sezóně.

Ani Blackburnu však po reprezentační pauze není zrovna nejlépe. Od výhry v Boltonu nepoznal sladkou chuť vítězství už šest zápasů v řadě, v nichž navíc vsítil pouze jedinou korigující branku v Birminghamu. Po třech bezbrankových remízách tak přišly dva údery, po kterých jsou Rovers jen tři body před sedmnáctým Boltonem, jenž má dva zápasy k dobru.

V posledních dvou sezónách vítězí v tomto derby hostitel, a to minimálně o dvě branky. V živé paměti zůstává především střetnutí z roku 2007, kdy JCB Stadium vidělo výborný zápas se šťastným rozuzlením pro Wigan v poměru 5:3.

Špatné postavení svého týmu přičítá Martinez slabé konkurenci, i když své svěřence za přístup chválí. Řešení je nasnadě. Klička u přestupového okna se již pomalu otáčí a nový manažer Latics chce ukořistit posily na každou pozici. "Více hráčů nám pomůže při zraněních a suspendacích, mohli bychom tak opustit spodní příčky," řekl domácí lodivod.

Na derby se sice těší, přesto by mu zimní přestávka proti srsti nebyla. "Na každé derby v Lancashiru jako je toto se těším. Blackburn dokáže znepříjemnit život každému, jsou výteční ve hře bez balonu. Při pohledu na počasí by ale byla zimní přestávka dobrá, lidé si fotbal tolik neužijí."

Rovers se potýkají s největším problémem v koncovce, to dobře ví i manažer Allardyce. "Benni, Franco, Jason, Morten, Dioufy - ti všichni dávají málo gólů a s každým dalším zápasem si dělají větší starosti. Jedna věc, která dokáže zvednout důvěru je jít na hřiště a trénovat a trénovat," ponukl své svěřence.

Na rozdíl od svého přímého soupeře si Big Sam v lednu vyskakovat nebude. "Naše okno je zavřené a předpokládám, že to tak i zůstane. Ale já jsem vcelku spokojený s hráči, které k dispozici mám."

Pohled na marodku obou týmů je vzhledem k pokročilosti sezóny a nepříznivému počasí z pozice trenérů příjemný. Za domácí nemůže nastoupit pouze Diame, na druhé straně pak Dunn a Grella. Šance na hru pak živí hostující Emerton.
Wigan Athletic - pravděpodobná sestava:
Kirkland, Melchiot, Bramble, Boyce, Figueroa, Thomas, Scharner, N'Zogbia, Gomez, Rodallega, Scotland
Blackburn Rovers - pravděpodobná sestava:
Robinson, Chimbonda, Nelsen, Samba, Givet, Emerton, Andrews, N'Zonzi, McCarthy, Di Santo, Hoilett
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers  (sobota 18:30)
Vánoční pohodou rozhodně neoplývá Liverpool, slavný klub na březích Merseyside se v Premiere league značně trápí, a ohrožena je i jeho účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Liverpool na Anfield Road přivítá dvanáctý Wolverhampton a bude se chtít v tabulce polepšit.

V Liverpoolu byl fotbalový podzim opravdu nepovedený, The Reds brzy vypadli z Ligy mistrů a v domácí soutěži zažívají velké trápení. Jistému tlaku byl vystavěn i trenér Rafael Benítez, avšak ve funkci hlavního trenéra setrval. Anglická soutěž dospěla do svého klíčového období, a právě v tomto vánočním období Rafeal Benítez doufá, že se vše zlomí ve prospěch Liverpoolu.

Domácí přivítají na Anfield Road nováčka z Wolverhamptonu a nic jiného než tři body chtít brát nebudou. Liverpool naposledy prohrál s posledním Portsmouthem 2:0, čím nejspíše dovršil svojí výsledkovou a herní krizi.

Wolverhamptonu se na rozdíl od Liverpoolu daří. Zajisté, Wolves je v tabulce až za Liverpoolem, ale aktuálně dvanácté místo je pro letošního nováčka úspěchem. Zvláště poslední zápasy se hráčům Wanderers vyvedly. Svěřenci managera Micka McCarthyho doma vyhráli nad Boltonem a Burnley, a zvítězit dokázali i na horké půdě favorizovaného Tottenhamu. Mezi tím prohráli hosté jeden zápas - na Manchesteru United 3:0.

Benítez bude postrádat Javiera Mascherana, jenž si odpykává karetní trest. Hostům budou zase scházet Andy Keogh, Michael Kightly a Dave Edwards. Liverpool se s Wolverhamptonem utkal naposledy v roce 2004, tehdy vyhrál Liverpool na Anfield Road jen 1:0, na půdě soupeře se pak zrodila remíza 1:1.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.50 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC18132343:1541
2.Manchester United18121537:1737
3.Arsenal FC17112444:2035
4.Aston Villa18105329:1435
5.Tottenham Hotspur18103540:2233
6.Manchester City1778233:2729
7.Birmingham City1884619:1828
8.Liverpool FC1883734:2527
9.Fulham FC1775523:1726
10.Sunderland AFC1863925:2821
11.Stoke City1756615:2021
12.Wolverhampton Wanderers1854917:3119
13.Blackburn Rovers1854917:3219
14.Burnley FC1854921:3719
15.Everton FC1746723:3118
16.Wigan Athletic1753920:3818
17.Hull City1845917:3717
18.Bolton Wanderers1644823:3316
19.West Ham United1836926:3515
20.Portsmouth FC18421217:2614

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (540)

Přidat komentář
Arbiter

tak nějak nechápu ten vysoký kurz na výhru ManCity

Jinak má přání jsou skromná- vítězství nad Birminghamem a taky v základu nástup Jury

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten kurz není zase tak vysoký když porovnáš umístění v tabulce a letošní výkony obou týmů. Navíc City s novým trenérem jsou teď tak trochu s otazníkem, těžko odhadnout jestli Mancini hned ve svém prvním zápase sestavu úplně překope nebo udělá jen kosmetické změny.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím co by se mělo překopávat podle mě to není tým který potřebuje 4-5 změn v sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

To si můžeš myslet ty, důležitější je co si myslí Mancini

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je tam 1,4, to mi přijde spíš nízký

Reagovat
Arbiter

já to myslel obráceně ale to je jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

práveže je dosť nízky

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto souhlasim tipuju to tak 0:3 pro chelsea a doufam ze nastou pi Zhirkov

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz bookies vypsali neodpovidajici kurz na Chelsea, tak uz jenom ze schvalnosti bych se nedivil kdyby Brummies prekvapili.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak vám uniklo derby ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jaké derby??

Reagovat
smazaný uživatel

Trotters

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš se podívat na mail plcz?

Reagovat
smazaný uživatel

Promin, já byl pryč. To je na blog co? Vydám ti to

Reagovat
smazaný uživatel

Ty promiň, já jsem si toho všiml až teď... Chystám se na Lena Ashursta, mám ho potom kdyžtak taky poslat?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda Shackletona, oba mají stejné křestní jméno...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to jako článek. Carter šel sice na blog, ale to byla moje chyba. Zase tam vydrží delší dobu no

Reagovat
smazaný uživatel

Ok... Já si říkal... Ono každopádně tady ten Shackleton možná bude o něco kratší, protože jej nechtěli ve Woolvichi a pak je tam období od Woolviche po restart kariéry jaksi rozseknuto doly a válkou... Ostatně nejzajímavější na tom je, jak škaredě se k němu ve Woolvichi zachovali.

Reagovat
smazaný uživatel

* Woolwich

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys měl nějakou fotku k tomu, kterou bys chtěl, tak pošli. Ale at je širší než vyšší.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase preview... Stadion Světel - proč pak autor nepřeloží i Stamford Bridge? Jen tak na okraj - už v týdnu Bruce pro safc.com říkal, že se Bolo Zenden vrátí do sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Chelsea musí tip 1:2 City taktiež musí vyhrať

Pompey X2

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí 90%lidí,co sledují Premier League si přeje,ať Chelsea prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

to samé si praje 100% fanúšikov Chelsea aby prehral Man.Utd.

No tak ja patrím k tým 10% ktorá si praje že Chelsea vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak většina lidí fandí svému týmu a pak papírově slabším

Reagovat
smazaný uživatel

At vyhraje Grant

Reagovat
vodka

Potters to dneska musí urvat... Ať špagetě ukáží realitu...

Reagovat
smazaný uživatel

nejnůře remíza....

Reagovat
vodka

záleží co Mancini postaví za sestavu... Pokud nevyužije křídelní hry, tak se může s výhrou loučit...

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

V Birminghamu dnes nepadnou víc než dvě branky. Tip 0:1

Citizens přeju, snad Mancini ukáže, že není úplnej píčus, jak si všichni o něm myslíme.

Výhra Granta nad Zolou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale se tu objevily hlasy,co se ho zastávali.Ale stádo stejně tvrdí že na to nemá,že je to další Zola atd

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych to viděl na výhru Portsmouthu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně jsem rád, že Chelsea hraje hned první je příjemnější vyhrát a pak třeba doufat, že ostatní ztratí než muset vyhrát, aby se náskok nesnížil, ale bude to těžké Birmingham šlape

Reagovat
Swarley

pro mě dnešním tahákem kola jednoznačně Fulham - Tottenham....ale víc se budu těšit na zítřejíš duely...oba dva budou zajímavé...

na Arsenalu čekám parádní bitvu no a potom United...musíme zabrat, tohle je jeden z těch krizových zápasů, kterej se prostě nemůže prohrát ani remizovat...musí to být tři body, už teď jsem z toho nervózní...

Reagovat
afc

MU je stale vonku bez kriza.To uz musi prist

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak dneska to zase bude o hubu, jestli Bruce postaví Nosworthyho na kraj, neboť ten je neschopný udělat dva rychlejší kroky. Mensah s Da Silvou je taky sázka do loterie, ale jinou možnost nemá, když v FA sedí blbci a ještě prodlužují tresty, když se někdo odvolá. To mě neskutečně sere, že Marriner za nic vyloučí Turnera, on automaticky dostane tři zápasy stop, my se odvoláme, FA dá za pravdu tomu Mickey Mousovi a ještě Turnerovi navýší o jeden zápas trest. Pak ale zase chápu, že si předvolali Bruce, protože od něj si vyposlechnout „ku*va, pi*a, kok*t“ není zrovna příjemné. Snad dneska postaví vedle sebe Jonese s Bentem, neboť s Hendersonem a Campbellem pod nimi by šlehlo asi nejednoho Mackema. Taky doufám v návrat Steeda do sestavy, jen nevím, jak je to s tou jeho nohou. HA’WAY THE LADS!

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu že jsi asi fanoušek Sunderlandu, ale ta červená pro Turnera byla naprosto zasloužená...

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená? Dostal se mnohem výš než on a oni omylem ho nemohl vidět... Za to by se vylučovat nemělo...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ale... Řekněme, že byla zasloužená... SAFC se něco nelíbilo a proto podal odvolání... FA ale kvůli tomu zvýšila Turnerovi trest... Je to normální?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady se myslím jasně ukázalo staré známé "všichni jsou si rovni, někteří jsou si rovnější". Byť je to pouhá spekulace, dokážu si představit, že kdyby šlo o hráče některého z týmů Big 4, tak by další trest zrušili úplně, nebo by ho minimálně nezvýšili (vzpomínám že takto se loni podařilo Chelsea omilostnit Terryho). Ty jako fanda "malého" Sunderlandu se můžeš nad tím vztekat, můžeš FA spílat a nadávat, ale to je tak všechno co s tím bohužel/bohudík můžeš dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

V rámci vyrovnanosti PL by to mělo být přesně naopak...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže vedení EPL radši uslyší jen milion nářků a ne 20 milionů :)...prostě fuck off Big4

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikajúci výber TV prenosov na Novasport, Prima Cool a Trojke

oba zápasy Chelsea, oba zápasy City (myslím dnes i pondelok)

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda... Nova Sportu za to, že nezapomněl na svátky na Sunderland...

Reagovat
smazaný uživatel

aha ešte som zabudol s Evertonom hráte že ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, máš to tady v preview napsané...

Reagovat
Xavi8

kde ide dnes City?

Reagovat
terry

Prima Cool.

Reagovat
Xavi8

diky, urcite si to nenecham ujst

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje na webe nejaky spolahlivy stream na Sky Sports???

Volakedy to islo v HD aj na FilmonOn ale uz to odtial vyprasili.

Reagovat
smazaný uživatel

já doufám,že chelsea ztratí ale sám tomu moc nevěřím... a city vyhraje-každej bude chtět urvat fleka v sestavě... boj o záchranu ideální remíza, oboum přeji záchranu

Reagovat
Losinho

Citizens dneska musí být výhra!

Reagovat
smazaný uživatel

Modráci kde ste ??

Ako vidíte dnešnú zostavu ??

Ešte sa chcem spýtať, či je Anelka zranený a dokedy je asi mimo Bosingwa..?

Reagovat
terry

Bosingwa asi až do února, Anelka týden.

Reagovat
smazaný uživatel

vďaka Takže kraje obrany sú mi jasné, stopér podla teba Alex či je znova zranený ? Záloha podla mňa Ballack, Mikel, Joe, Lampard - ak nie, oprav ma No a útok tipujem Kalou - Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl pro jenom Drogba a na stranách Žirkov, Cole, ale u Ancelottiho asi těžko

Reagovat
smazaný uživatel

to u neho nie

Reagovat
terry

Obrana je víceméně jasná, akorát možná bude skutečně odpočívat Carvalho a nastoupí Alex. Zálohu opravdu vytušit nemůžu, tam bývá Carlo často překvapivý, ale pokud nenasadí do základu Žirkova, začnu o něm mít špatné mínění. Nicméně v útoku nastoupí Drogba - Sturridge.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel

Belletti Lampard

Malouda

Reagovat
smazaný uživatel

+jak si říkal, Alex i Sturridge v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Rozestavení podle of. stránek, já čekám Malouda <-> Lampard

Reagovat
terry

Ovšem tohle rozestavení je hodně zajímavé a hra zálohy by nemusela být špatná, i když místo Bellettiho mohl hrát někdo jiný.

Každopádně mě ale neskutečně sere Žirkov a teda hlavně Ancelotti.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

WEST HAM do toho!

Reagovat
Tsigi

Kouknu se na City

Forza Mancini

Reagovat
M11

Reagovat
terry

Chelsea: Petr Čech; Branislav Ivanovič, John Terry, Alex, Ashley Cole; Juliano Belletti, Frank Lampard, Florent Malouda, Obi Mikel; Didier Drogba, Daniel Sturridge

Těší mě Sturridge, záloha by mohla být celkem variabilní, Bellettimu překvapivě věřím. Ale, kurva už, kde je Žirkov?

Reagovat
$dolar$

Ale misto koho ho tam dat?

Reagovat
terry

Místo Maloudy, momentálně je o 100% horší (ne, že by jindy nebyl).

Reagovat
$dolar$

Jak to muzes rict, kdyz Zirkov vubec nehraje

Reagovat
terry

Viděl si ho minulý zápas?

Reagovat
$dolar$

Nevidel, ale myslim ze Malouda tuhle sezonu hraje opravdu skvele

Reagovat
terry

Už to není ten Malouda ze začátku sezony, bohužel. Jeho výkony jdou od desíti k pěti, minule navíc Žirkov jasně ukázal, že musí dostávat šanci..

Reagovat
$dolar$

Mozna mas pravdu a kdyz hraje Belleti tak mozna moh hrat i Zirkov, ale zase to asi na Carleta byl moc velkej risk...

Reagovat
terry

S Žirkovem by neriskoval, jeho nenasazení prostě nechápu.

Reagovat
$dolar$

Treba chce aby se Malouda zase chytil

Reagovat
terry

To je skutečně dobrý důvod k tomu nestavět Žirkova.

Reagovat
$dolar$

Ja myslim ze je to zcela normalni duvod. Akorat jenom myslis na Zirkova a je ti jedno co bude s Maloudou, ale Carlovi ne

Reagovat
terry

Aha. Takže se radši bude stavět špatně hrající Malouda, než Žirkov, který toho za ani ne poločas předvedl mnohem více.

Reagovat
Arbiter

no nevím, jestli rozehrát stagnujicího hráče nebo spíš s degresi jeho výkonů s tím, že potřebujem vyhrát nebo postavit hráče, co když naskočil, byl jedním z nejlepších na hřišti...

Reagovat
smazaný uživatel

asi ses nedíval že na wham... přímočarej, neztrácel míče, dobrý dozadu i dopředu... škoda ho v chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

díky Ale prečo tam neni Ballack a Žirkov ? Prekvapuje ma aj Malouda namiesto Joea a Surridge namiesto Ballacka

Reagovat
smazaný uživatel

bože ja som somár namiesto Kaloua samozrejme

Reagovat
terry

Sturridge mě vůbec nepřekvapuje, naopak mě to těší. Kalou je neskutečný tragéd a nejradši bych ho už na hřišti v životě neviděl.. Ballack dneska asi odpočívá, hraje Belletti.. A Žirkov? To bych rád věděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi obrana, doufám, že tam Belletti šoupne zas fíka ze 40-ti metrů, ale mohl hrát Žirkov k čemu Malouda

Reagovat
terry

Tak obrana je prakticky stejná jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

A tak asi tak všichni vidíme radši Alexe než Carvalha

Reagovat
terry

To nevím, mě je to celkem jedno.

Reagovat
$dolar$

Ja treba ne, pro me je Carvalho jasne nejlepsi stoper Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je teda nejlepší Terry, možná i na světě

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

neutral?

Reagovat
terry

Tady se to používá trochu jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

já vím tak ale rýpnu si ne

Reagovat
terry

Nevypadalo to tak, že to víš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Terry ma hrozny vykyvy, pod Mourinhem byl podle me nejlepsi, ale od te doby jde trochu dolu, kazdopadne k nejlepsim na svete patri, ale nejlepsi neni

Reagovat
$dolar$

Proc neni Borini ani na lavce

Reagovat
terry

Protože Kalou. Ale chápu to.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se divím, líbil se mi hlavně proti Portsmouthu, byl aktivní

Reagovat
Xavi8

OT: 14:45 na TROJKE Futbalový sen o Afrike sa naplnil

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Sturridgovi by mohlo nastupování vedle Drogby v kariéře hodně pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

Je fajn, že už je Štěch stabilní dvojka West Hamu, rád bych ho viděl chytat, né že bych Greenovi přál zranění

Reagovat
smazaný uživatel

V bílém

Reagovat
terry

Nádherné dresy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jupí, nehrajem v těch away dresech Ale v těch bílých

Reagovat
terry

Konečně se tu někdo objevil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to viděli u Bwinu tak snížili o pět desetin kurz na naši výhru

Reagovat
Tsigi

100 pro Manciniho

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A zas Ash faulován rozhodčí rozpaží následuje tutovka ještě že tak

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Lampard ještě chce to by dal i Mikel

Reagovat
Tsigi

Hart je neuvěřitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

big4

Reagovat
terry

Tohle asi ofsajd nebyl.

Reagovat
Tomekcz

proc ten gol neuznal, vzdyt se tam valel Drogba

Reagovat
terry

Nebyl to Mikel?

Reagovat
Tomekcz

myslim ze ne i komentator mlel Drogba

Reagovat
terry

Tak komentátor není moc směrodatný, ale jo, je to možný.. já to moc nesledoval.

Reagovat
Arbiter

jo, Drogba, pak vyklusával za lajnou...

Reagovat
honziss

By mě zajímalo jestli dá někdy Diamanti gól i ze hry a ne jen z penalty.

Jinak docela zajímavé, minulou sezónu do téhle doby nekopal West Ham ani jednu penaltu, letos už pokud se nemýlím 8...

Reagovat
smazaný uživatel

ten sudí na lajně je fakt hroznej

Reagovat
Arbiter

go to hell Carletto, takhle mi zkazit celé odpoledne

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tu

Reagovat
Arbiter

co je tu?

Reagovat
vitasrp

Proboha...

Reagovat
terry

Alex.

Reagovat
Arbiter

viděl někdo Maloudu?

Reagovat
terry

Já ho taky marně hledám, ale už nemám sílu o tom psát.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

teď to ale rozjel von

Reagovat
Arbiter

no, nic proti, ale objevit se jednou za poločas na hřišti a pak zase zmizet....

Reagovat
smazaný uživatel

nějak se nezastávám-špíl vidím tak od cca. 20. min. .ale zas tak marnej mi nepřipadal.A rozjel svou kolmicí na Didiho Vaši největší šanci

Reagovat
Arbiter

největší šanci měl Lamps...Dívám se na to od patnácté minuty a občas jsem viděl 15, ale bez míče...

Reagovat
smazaný uživatel

viděl sem tu frankovu šanci v sestřihu-proto beru zpět tvrzení:"největší šance".....Ale někdy to je s Váma těžký.Před sezonou jste všici nadávali na Florenta,začala sezona,on hrál ve stejné fazoně jak v Lyonu a vy ste ho vzali na milost stejně až někdy po 4 zápase .Lampard je každej 3-4 zápas na vystřídání a Vy?Frankie dnes nic moc.letos mu to nejde atd.

Reagovat
Arbiter

na rozdíl od Florenta má Lamps zásluhy letos ve většině zápasů marný, v jiných zase skoro jak za starých časů. Je to psychický problém si myslím, u Maloudy je to prostě neschopnost

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš že by Ancelotti stavěl neschopný hráče?V Itálii takhle asi vyhrával tituly avyhrával Lm

Reagovat
Arbiter

minulý zápas neschopné hráče postavil, v poločase je stáhnul, naskočil Malouda, který byl zase neschopný...

Reagovat
smazaný uživatel

a kde myslíš že je chyba?V hráčích,systému manažerovi?Donedávna jste si dávali PL s prstem v nose a přicházeli Carlovi na chuť.Teď jak nevedete v půlce 3:0 tak ste nas*aní

Reagovat
Arbiter

tady nejde až tak o výsledek, jako o předváděnou hru a ta je v posledních zápasech děsná...

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak....Loni a vůbec sezony předtím by měl asi vyhrávat AFC...V Anglii toho moc s krásou nevyhraješ.Loni měl některý opravdu úděsný špíly United a vyhráli.A dohánějící Liverpool?ěkný na pokoukání,ale jedem zápas 5 :0 ale druhej mraky šancí a0 :0

Reagovat
Arbiter

tady nejde o krásu hry, ty mě nechápeš, tady jde o nepřesnosti, chyby apod...

Reagovat
smazaný uživatel

jo sorry asi sem Tě nepochopil.Ale teď mě napadla jedna věc(nevím jestli tomu věříš nebo né),ale říká se,že se okolo Vánoc rozhoduje....Takže-Vás můžem podle toho asi odepsat,ManU taky neoplývají formou,Live-škoda psát a Villa?Podle mně to dopadne s ní jako loni Kdo Ti zbývá?

Reagovat
Arbiter

nevím, slepice?

Reagovat
smazaný uživatel

dokoukej na ten špíl a pak si to přečti ještě jednou

Reagovat
Arbiter

slepice?

Reagovat
smazaný uživatel

AFC

Reagovat
smazaný uživatel

počkej, on hraje ? já to teda jenom poslouchám, ale zatím slyším jenom Drogba, Lampard, a Milel chybuje.

Reagovat
Arbiter

hraje

Reagovat
terry

United se to dobře rozpadá. Berbs na tři měsíce out.

Reagovat
smazaný uživatel

was?

Reagovat
smazaný uživatel

Brums zatím lepší. Lepší přechod to útoku, nebezpečnější.

Reagovat
smazaný uživatel

a Hlavně Joe v bráně

Reagovat
Arbiter

a Čech je jako vzduch dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

já píšu jenom o Brums Čech tam taky podržel..

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně zákrokům Harta se nemůže rovnat dneska.

Reagovat
Arbiter

jasně no...

Reagovat
Deywid

Reagovat
terry

Tohle nebyla šance, pane Sturridge.

Reagovat
terry

Ale jinak jste dnes skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Do vyrovnání naprostej tlak Sheffieldu, pak vyrovnání geniálního Nolana (dík, žes nám ho poslal fantomasi) no a nakonec krásnej gól z ofsajdu Ameobiho, a ztráty míče a odkopy nikam Butta. A to byl hráčem zálohy MU v dobách slávy. Roky nezastavíš..

Reagovat
smazaný uživatel

A skvělá marlonova práce ve vzduchu, stejně tak i Colocciniho v obraně

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. Na Colocciniho koukam jak blázen. Ještě by mě zajímalo ten první gól - Jonas odběhnul od hráče, který pak úplně volný centroval, tak by mě zajímalo, kde byl Enrique, nebo někdo, kdo tam měl vyběhnout správně... Jinak žádný loženky Sheffield neměl

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec zasloužená remíza, 1:1 na neregulérní goly, Owls si prohrát nezasloužili, jen at se zachrání, bod jim přeju.

Reagovat
Xavi8

pozeram ze Lövenkrands je len na lavicke, co nema formu?

Reagovat
smazaný uživatel

To ani ne, spíš Harewood a Ameobi formu mají Lovenkrands hrál , dal i góla nebo dva, ale pak se uzdravil Ameobi a ten v Championschipu zatim září.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se spoléhalo hlavně na hru ve vzduchu a tam jsou Ameobi a Marlon silní. Navíc se jako útočná dvojice posledně osvědčili. Ale točí se to, Lovenkands zase šanci dostane.

Reagovat
terry

Zatím přesně takový zápas, jaký jsem očekával. Záloha je hodně vzdušná, všichni mají chuť hrát, nabízí se a je to pěkné na pohled celkem. Skvěle ale hrají také Brums, je to nahoru dolů, šance na obou stranách. Snad to bude pokračovat i ve druhé půli.

Každopádně jediný člen sestavy, co tohle nesplňuje, je Malouda. Od asi páté minuty do 45. jsem o něm neměl potuchy.. Žirkov na hřiště.

Reagovat
Arbiter

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

moc nechápu tyhle věčné nářky na Maloudu (nic ve zlým), ale nijak negativně nevyčnívá. Naopak je na své straně velmi aktivní a z jeho strany nakonec vznikla i ta velká šance Sturrige ...

Reagovat
terry

Dneska jsou ty nářky zcela oprávněné. Že vymyslí jednu gólovku je skutečně málo, většinu poločasu nebyl vidět.

Reagovat
Tsigi

oproti takovýmu Lampardovi tam rozdíl nevidím

Reagovat
terry

Místo Maloudy ale máme na lavičce náhradu.

Reagovat
Arbiter

spíš mMalouda má být náhradou za někoho, kdo sedí na lavičce

Reagovat
Arbiter

negativně nevyčnívá, ale je totálně neviditelný...

Reagovat
Tsigi

Reagovat
Arbiter

navíc, kdybys byl stejně namlsaný poté, co vidíš na hřišti Juru, výkon Maloudy tě nemůže nadchnout...

Reagovat
Xavi8

nadchnut to urcite nemoze, ale zato je kritizovany az moc, inac dufam v rychle striedanie Zhirkova

Reagovat
$dolar$

Nechapes? Jde o to ze Zirkov je proste oblibencem vetsiny fanousku CFC...

Reagovat
smazaný uživatel

a víc hráčů se tu zastávají-Tebe beru,máš takovej střízlivej pohled na CFC

Reagovat
$dolar$

Diky, ale spousta lidi by s tebou nesouhlasila...

Reagovat
Arbiter

ano, je oblíbencem, ale proto, že když hrál, hrál skvěle, to máš stejné jako s Ivanovićem a Bosingwou...

Reagovat
$dolar$

Ano, to mas uplne stejne, protoze Bosingwa podaval taky casto vynikajici vykony, ale ted se ho chce kazdej zbavit...

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně mi připadal José jako lepší.Braňo je taky v poho,ale jestli sou oba zdraví tak bych dalvíce šancí Bosingwovi.A toho nemám rád

Reagovat
$dolar$

Ja uznavam kvalitu Ivanovice a hraje uzasne, ale stejne tak dobre hral i Bosingwa, jenze to neni sympatak, tak je treba na nej zapomenout ...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Hart je neuvěřitelnej, to je budoucnost Anglie...

Reagovat
Arbiter

dneska drží, škoda Lampsovy rány a Alexovy rány...

Reagovat
Counter

Hart skvělý, Ivanovič jakbysmet, a Mikel rovněž potvrzuje očekávání, každá přihrávka dopředu šla přesně na nohu protihráče...

Chelsea může děkovat rozhodčímu, že neprohrává 1:0, Benitezův gól byl jednoznačně regulérní

Reagovat
terry

Ten gól asi měl platit.

Reagovat
Xavi8

paci sa mi priamociary prechod Birminghamu do utoku a hlavne Joe to zatial drz

Inac divaci musia mat urcite v laske toho ciaroveho

Este ma mrzi situacia ked isli 2 na 1 a tusim Jerome si to dost predkopol

Reagovat
smazaný uživatel

u nás by už ten čárovej dostal kelímkem s pivem do palice zato co tam předvádí

Reagovat
Xavi8

nie len u vas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten cucák na lajně mě obral o šest stovek.

Asi mu na to pošlu fakturu

Reagovat
terry

Si dal jedničku na poločas?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, za kurz 6 jsem dal že daj domácí první gól v první půli

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nase*e.Se Ti nedivím.A off to rozhodně nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a tady to ten sudí musel vidět stopro.Kdy se mu naskytne jindy posoudit ofsajdovou pozici,když jeden z bránicích hráčů leží napříč vápnem Beru to,že se to špatně posuzuje když máš např. hráče těsně v zákrytu za sebou,ale tohle....

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem to hodil za hlavu. Ještě mě nějaké tikety hrají

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak musím okomentovat Ivanoviče - to je neskutečný borec . Já doufám, že ho Real nezíská, páč on je opravdu fantastický jak dopředu, tak dozadu. Má výbornou hlavu, ale i kopací techniku. Jeho centry nelítají dop-dele, ale pěkně do vápna. Nemít my na tý straně Alvése, moc moc bych ho chtěl získat. Škoda, že ho v Rusku objevila zrovna Chelsea ...

Reagovat
terry

Bosingwa už si, doufám, nekopne.

Reagovat
smazaný uživatel

toho hráče si držte. Je mladý a přesto už velmi dobrý

Reagovat
terry

Myslíš Ivanoviče? Bosingwu jsem si totiž nemohl vynchválit, ale Branko je ještě lepší, takový zodpovědnější a jeho centry lítají tam, kam mají.. Ale zase Bosingwy je celkem škoda na lávce, takže kdo ho chce?

Reagovat
Arbiter

Real za pěkný balíček eur

Reagovat
smazaný uživatel

jj, myslím Ivanoviče

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačne Bayern

Reagovat
Arbiter

a až zestárne a ztratí rychlost, přesune se hezky na stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

dneska to nejak McFaddenoviJ nejde, kto vie keby nanho hral niekto iny, ale samozrejme ze to nezhodnocuje zatial jeho dnesny vyborny vykon

Reagovat
Arbiter

je to borec a jsem rád, že ho vyhmátla právě Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak - to nebyla jediná chyba toho vola z praporkem. Jak dlouho má FIFA tyhle takylidi instruovat, že když si nejsou jistí, ať nechaj praporek dole? Mimnimálně jedna situace tam byla víc jak jasná a on to zase mávnul ...

Reagovat
vladis271

video

Reagovat
smazaný uživatel

s videe už neprudím, ač by dneska jeho zavedení znamenalo vedení domácích 1:0

Reagovat
terry

Dva ofsajdy nebyly.

Reagovat
Arbiter

kdo měl ten centr

Reagovat
smazaný uživatel

Carr teď velmi fotbalově pustil houslema ten balon na Cashleyho

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Xavi8

200. pre vitaznu premieru Manciniho

Reagovat
Arbiter

dneska máme dvanáct hráčů

Reagovat
Arbiter

na první střídání si myslím půjde Joey...Jura tak na posledních 10 minut

Reagovat
smazaný uživatel

takhle podělat dobře rozjetou akci ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Ivanovič ve druhé půli úplně odešel

Reagovat
Arbiter

nehraje se přes jeho stranu no...

Reagovat
smazaný uživatel

pANEBOŽE On naletí do golmana na brankový čáře, skoro mu vytrhne ruku z ramene a g=ol platí ... rozhodčí ...

Reagovat
Arbiter

a on se ještě diví

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda je chudák. Nefandové Chelsea ho nemaj rádi, protože hraje za Chelsea a fandové Chelsea ho nesnášejí ze stejného důvodu

Reagovat
smazaný uživatel

Nááádhera z obou stran

Reagovat
terry

Uff. Snad bude v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech Snad bude v pohodě...

Reagovat
Arbiter

Petr

Reagovat
Arbiter

ještě že má tu helmu

Reagovat
Tsigi

Larrson je sráč, málem zabil Petra

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

HARPER JE GIVEN ! Neuvěřitelnej zákrok!

Reagovat
papos182

To ani nebylo mozne, jak to chytil...

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikající golman s ještě lepším charakterem. Mohl být jedničkou kdekoliv, ale kryl záda skoro celou svou kariéru. A letos předvedl takovýhle zákroků už několik

Reagovat
papos182

Mel skveleho ucitele btw ten druhy gol Owls mne neprisel nejak neregulerni...

Reagovat
smazaný uživatel

nejdřív ne, ale z opakovačky mu ten míč nevyhlavičkoval z náruče, ale rukou mu odstrčil jeho ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Chytil na čáře Stevieho za ruku tak, aby si nemohl míč stáhnout do náruče, neměl platit, stejně jako ten Ameobiho.

Reagovat
smazaný uživatel

fantom

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska pro obě strany

Reagovat
terry

Carlo, ty si děláš asi prdel, ne?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby teď Lampard nezazdil tu střelu, tak bych si ho na place vůbec nevšimnul. Úplně nulový dnes

Reagovat
terry

To on letos pořád.

Reagovat
Tsigi

nejpřeceňovanější fotbalista galaxie

naopak teď, jak častěji koukám na Chelsea, se musím omluvit Terrymu, že jsem myslel, jak je nadceněnej, ale on je prostě geniální

Reagovat
smazaný uživatel

Terry je výbornej v poziční hře, má vynikající hlavu a má i rychlost, ale mě na něm hrozně vadí jeho hra rukama v soubojích. Využívá toho, že se sudí bojí mu to foukat.

Reagovat
smazaný uživatel

a samozřejmě je to výborný vůdce. To je na něm asi to nejdůležitější.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Ancelottim je jiný Lampard než pod všemi ostatními. Tohle není jeho pozice, postav Xaviho na DM a taky ti zahraje tužku...

Reagovat
vitasrp

Meleš kraviny samozřejmě, loni to byl jasně nejlepší hráč klubu, už pět sezon po sobě pravidelně střílí 20 branek za sezónu, to jsou fakta, která nelze nevnímat.. On je velice kvalitní hráč, akorát musí hrát na správné pozici, která pro něj v současném diamantu není..

Reagovat
terry

Malouda ven.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo. To zazdil ukázkově

Reagovat
terry

Já toho Kaloua nepoznávám. A HART?

Reagovat
smazaný uživatel

Hart je dnes určitě nejlepší na place

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hart

Reagovat
smazaný uživatel

vynikající

Reagovat
Arbiter

palič

Reagovat
terry

Úžasný fotbal!!

Reagovat
Arbiter

jojo, přesnější nahrávka by nebyla?

Reagovat
Arbiter

neměla být reakce jinak souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda je dobrej, co se týče odražených balonů - má cit pro to, kde má stát, pak balon vyveze, ale chybí mu invence, co s ním pak dál a většinu zbytečně zadrbe

Reagovat
Arbiter

no a ta invence je zrovna důležitá

Reagovat
Tsigi

pamatuju si dobře, žes ho kdysi chtěl do Barcelony ?

Reagovat
smazaný uživatel

to nevím. Je to možné. Já jsem v tomhle případě dost přelétavý typ - nebazíruju na nikom dlouhodobě (kromě teda Obafemiho - toho jsem v Barce chtěl vždy ... ). Každopádně on opravdu není špatný fotbalista

Reagovat
$dolar$

A myslis ze by se Obafemi hodil Barce i ted?

Reagovat
smazaný uživatel

asi už ne. Ne vždy se povede, aby oblíbený hráč hrál v oblíbeném klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby přišel tehdy místo Henryho. Teď tam máte Pedra čarostřelce...

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že by se Obafemi neprosadil?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby přišel teď, to si netroufnu tvrdit. na levé křídlo, ale podle mě ideální hráč k vám. Hlavně se nebojí vystřelit z dálky. Pálí často a pálí dobře

Reagovat
smazaný uživatel

nepřišel, tak nemá cenu, to řešit, ale já myslím, že by platný byl. Byl by i levný, ale nikdy se ani nespekulovalo o jeho nákupu, tak to ani nijak neproklamuju.

Reagovat
$dolar$

Ja si myslim ze by se stejne neprosadil, neni to zadny velky technik ...

Reagovat
Tsigi

přesně v Barceloně by se kluk vemu merunu a běžím prosazoval těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Tohle střídání jsem chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Carr dneska hraje za jaký tým?

Reagovat
terry

Žirkov musí být slušně frustrovaný. Prostě měl dneska aspoň dvacet minut hrát.

Reagovat
Arbiter

on je pokorný hráč, takže to se na něj nepodepíše, jinak souhlasím...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se nechci opakovat, ale Hart je dnešní MVP

Reagovat
Tomekcz

Kalou ty cura....

Reagovat
Arbiter

Hart bude mít kérku...

Reagovat
Arbiter

paráda, přichází Ballack

Reagovat
Tsigi

nejlepší hlavičkář ?

Reagovat
smazaný uživatel

vítězný typ

Reagovat
Tsigi

a že toho vždycky hodně vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

jj, proto to píšu

Reagovat
terry

Teď už to bylo to nejlepší, co mohl udělat.

Reagovat
Arbiter

no nevím...

Reagovat
terry

Ballack to může urvat, na Juru je málo času.

Reagovat
Arbiter

dneska jedem na remízu?

Reagovat
Boban

Carlito se asi snazi trumfnout city v remizach

Reagovat
terry

Ballacku, šoupni tam jeden.

Reagovat
terry

To neustálé přerušování nás úplně vykolejilo.

Reagovat
Boban

Chelsea neberte to jako nejakou urazku, ale to fakt nejde jinak...

Reagovat
$dolar$

Je, ja mam proste radost ze si Zirkov nezahral

Reagovat
Arbiter

jo, tak dohrajem v desetí, supr...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Malouda

Reagovat
smazaný uživatel

No, konečně se splnil sen všech fandů Chelsea - Malouda ven

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

takhle ne

Reagovat
terry

Maloudo, ty si hovado. Nejdřív dvakrát zkurvíš přihrávku, když můžeme rozjet útok a pak dostaneš takovouhle červenou. Ale já jásám, aspoň nebude příště hrát.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvám se všem za toho maloudy

Reagovat
Tomekcz

Malouda

Reagovat
Xavi8

Malouda vyslisal fanusikov Chelsea, nemohol sa na to pozerat, tak isiel sam dole

Reagovat
$dolar$

Malouda

Reagovat
terry

Ve druhé půli úplně odešel Ivanovič, který v té první dělal rozdíl.

Reagovat
Arbiter

nevím, proč se přes něj nehrálo, možna povely od Ancelottiho

Reagovat
Tsigi

jo a taky mohl za to, že je zima

Reagovat
Arbiter

jo, za to nejspíš taky mohl...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Tak to je snad jasne, ze v okamziku kdy sympatak Ivanovic hraje spatne, tak za to muze Carlo, ne?

Reagovat
Arbiter

přesně tak! Já na něj budu dneska svalovat všechno, bo mě sestavama nakrknul...Navíc konec zápasu mi dal za pravdu

Reagovat
Arbiter

jen mi přijde divné, že se přes pravou stranu skoro vůbec nehrálo druhý poločas...

Reagovat
terry

Před Hartem smekám klobouček, neuvěřitelný výkon.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Xavi8

Reagovat
Counter

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Jestli uz ani ted United nevyhrajou tak nwm

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspis uz nastoupí Vidic i Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kluci, zitra to zvladnout a uz to budou zase jen 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

Ač plichta zcela zasloužená, tak si myslím, že domácí může dneska vcelku mrzet, že nevyhráli. Myslím si, že tolik šancí (nemyslím gólovky, ale spíše prostor v útoku a zajímavě se rozvíjející akce) proti Chelsea už dlouho mít nemusejí.

No a ten čárovej ať si ten praporek nacpe do zadku a několikrát zakroutí

Reagovat
Arbiter

jedno pozitivum je, že Malouda nebude hrát příští zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Boateng

Reagovat
Arbiter

dneska jistotám v brance

Reagovat
Tsigi

Vrchol dnešního programu - Mancini versus Premier League za chvilku začíná, alepochybuju, že za tu krátkou dobu zvládl implantovat na plno svůj styl

Reagovat
Counter

v rozhovoru říkal tři-čtyři týdny, takže dneska ještě líbivý výkon s křídelní hrou čekat můžeme

Reagovat
Tsigi

Mancini hraje křídla !!! Vieira obíhal levou lajnu jak drak

Reagovat
Counter

To se máme na co těšit...

Reagovat
smazaný uživatel

Kováč

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej zápas, dneska mě ta remíze ani neštve jako proti WHU či Evertonu, šancí bylo sice přehršel ale Hart byl prostě dokonalej, jako ex-brankář jsem si jeho výkon nesmírně užíval

Od nás skvělej Čech, jistá obrana, neviditelnej Lampard s Drogbou, směšnej Malouda a záhadnej Ancelotti

Přeju Brums ať se udrží na pozici, kde jsou teď nebo klidně ještě výš...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Nikikrew

A co si myslite ze Vam malouda prehral zapas??? dival som sa a myslim si ze remiza je zasluzena aj ked chelsea mala na viac ale pre mna vyborna sprava teraz este aby arseanl vyhral a je to tam :)

Reagovat
Arbiter

minimální přínos hře, zbytečné vyloučení...

Reagovat
smazaný uživatel

Franco dneska bojoval jako lev první normální posila Zoly do útoku...

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu blejt, to byl zase výkon... Dneska už tam Carlo toho Žirkova dát mohl, Maloudova hra na WHU už tak stál za hovno. Sturridge dneska nepřekvapil ani nezklamal. Zato Drogba jde dost dolů. A Kalou dneska má ode mě za to, jak to tam pěkně rozhýbal. No nic, tak jak jsme se těšil z lehkýho losu, tak vidím, že se budem ještě pěkně třást, toto není ta vítězná CFC.

Reagovat
Arbiter

Drogba bez Anelky je jako Anelka bez Drogby letos....Oni prostě k sobě tak nějak patří...

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka citelně chybí,Anelka totiž (asi bohuzel) ,,tvori hru"

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba si tu svoji "spasitelskou" formu nemohl udržet věčně.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ještě, že se mu ztrácí zrovna v době, kdy tu stejně nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

A pojď, City-Stoke Tak se ukaž taliáne...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď Pulis ukáže tomu špagetovi, jak se brání v Anglii, c´mon Potters

Reagovat
smazaný uživatel

Neodsuzujte Manciniho ještě předtím než se jakkoliv stačil ukázat.

Reagovat
smazaný uživatel

Když přijde místo Sparkyho nějakej italskej pablb, je jasný, že ho nebudeme uznávat

Reagovat
smazaný uživatel

A co když bude mít 3x lepší výsledky? Pablb proč? Vyhrál s Interem tituly.

Reagovat
smazaný uživatel

To vypovídá opravdu hodně o jeho kvalitách...

Reagovat
smazaný uživatel

Zvlášt když AC už bylo za vrcholem a Juventus v Serii B.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se Manciniho nezastávám, taky mě vyhazov Hughese mrzí, ale přece nebudu Manciniho odsuzovat hned. Každej by měl dostat nějakej čas, pokud uvidím, že je to idiot, kterej sune Citizens do prdele, tak taky řeknu, že je to blb.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať má výsledky jaký chce, mě prostě sere, že si z ANGLICKÉ Premier League dělá nějakej Roman nebo Mubarak Football Manager a tahají tam navíc ty portugalský a italský šašky. Já byl zvyklej koukat na anglickej fotbal, myslel jsem, že šejci na Eastlands půjdou jinou cestou než Abramovič a dají prostor Britovi, ale zklamali. Proto jim přeju, aby ten jejich novej špageta pěkně vyhořel.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám rád britský fotbal a jižanskej mě uchvátí jen výjmečně, ale nebudu odsuzovat někoho takhle předčasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, pokud by ze zahraničí brali jen top kvalitu, tak by mi to vůbec nevadilo. Pokud to vztáhnu na samotné hrtáče, do extrému to dovedl Zola ve WHU, který až na pár vyjímek (s přihmouřením obou očí) si dovedl samý odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo naposledy nastřílel 42 fiků v sezoně?Před Cr?Owen?Ani se tomu nepřiblížil....Wazza?Jeho přínos je jinde než ve střílení golů...Bent?Horko těžko.C.Cole?Ale běž...

Asi seš zvyklej na hru bez využití kreativity a invence.Gol v podání britskejch mužstev=přihrávka do běhu na křídlo-centr z lajny-hlava gol

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bavil o manažerech ty rozume.

Reagovat
smazaný uživatel

..a od toho se odvíjí snad i přestupová politika...rozume

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec si nepochopil, o co tady jde a nemám náladu ti to vysvětlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

re hrubas

Reagovat
smazaný uživatel

obráceně

Reagovat
Mindas

V pohodě, on ten kkt nechal sedět Bellamyho a postavil toho koloběžkáře. I kdyby dal 10 gólů, tak ať si ho strčí do prdele! A prej, že v City nebyla žádná vzpoura vedena Bellamym, to ať si nakecávaj, komu chtějí! To by dnes musel jednoznačně hrát, hlavně po minulém výkonu. Ale že já se vůbec rozčiluju. Jdu radši ven, protože je mi na zvracení.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo.Ale myslím,že sem Tě a ten Tvůj příspěvek pochopil dobře-zkrátka se Ti nelíbí cokoliv nebritskýho na ostrovech.Asi jako v době před 20 lety vedoucí síle cokoliv prozápadního....a taky to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že vůbec. Mě nevadí, když jsou hráči z jihu, kteří maj pro tým přínos a není jich v týmu 90% (tohle by se vyřešilo díky 6+5, protože by týmy jako Chelsea přestaly držet tragédy jako Belletti, Ferreira, Deco, a dostávali by víc prostoru mladí angličani), a dokonce ani ti manažeři mi nevadí, pokud si to zaslouží tak, jako třeba Martinez nebo dřív Ranieri. Ale aby si někdo udělal z klubu hračku a dotáhl tam Manciniho, Scolariho a podobný jen za cenu toho, aby se dosáhlo okamžitech úspěchů (kterejch stejně manažer neznalej prostředí nedosáhne), to mi vadí hodně.

Reagovat
Arbiter

viz Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tu ligu zaplevelil díky svejm tragickejm manažerskejm schopnostem snad nejvíc ze všech v poslední době.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl:D ted bylo an eurosportu sestrih z LM mezi Barcou a Chelsea...neuveritelny...chelsea mela kopat minimalne 4 jasny penalty..nechapu.. pak jeste jak ballack za nim bezel:D

Reagovat
smazaný uživatel

Stripovaný Balack na to nikdy nezapomenu Jsem se ještě u fotbalu nikdy tak nezasmal

Reagovat
smazaný uživatel

To už tu bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Villans dneska vyhraji

Reagovat
smazaný uživatel

To určítě nebude pravda na pudě budoucího mistra se jen tak nevyhrává a kor né když tam přijede parta platfusáku

Reagovat
smazaný uživatel

Ashburton Grove neni Highbury

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zvědav na ten Arsenal...

Reagovat
sejber

to aj ja ... Aston Villa este na Emirates neprehrala takze by uz bolo na case

Reagovat
Tsigi

koukám, že stejně jako já v přestávce calcia sleduješ PL

Reagovat
smazaný uživatel

jn, co se dá dělat

Reagovat
terry

Ten Ancelotti je vskutku neuvěřitelný, on ty nedostatky snad nevidí. Po zápase s Brums na tiskovce prohlásí, že tým podal nejlepší možný výkon a on je nadmíru spokojen. Tohle nikam nepovede.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nejsem jistej tím, že kdyby chtěl kritizovat, tak že by to dokázal říct. Ty jeho věty po každým kole sou strašně podobný pořád

Reagovat
smazaný uživatel

to je totiz jediny co umi anglicky

Reagovat
terry

Já se spíš bojím, že on se to bojí říct.. Anebo si prostě maluje všechno růžově.

Reagovat
Deywid

ale houby, práveže po minulých kolách dosť kritizoval výkon celého týmu a tak....ale teraz to neskutočne pozitívne hodnotenie fakt nechápem....

Reagovat
smazaný uživatel

pozitivum je, že na Fulham bude eště Drogba... A Kalou samozřejmě...

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme Hull,aspon remizu

Reagovat
Amos

Arsenal výhra a Man.Utd remízka.. doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sejber

ty si si snad prehodil superov

Reagovat
tomasinho

Dneska jasná neprohra Villans. Možná jsem až mco velký optimista, ale klidně bych vsadil i dvojku. A pro úspěch ve fantě čisté konto Villy a gól Dunna po centru kapitána Milnera.

Reagovat
smazaný uživatel

Gunners vs Villans jasná remíza , a Tygři vs Dabli tam bych se taky nebál dát remízu ae spíš tipuji výhru Dáblů !

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska všichni fandíme Villans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Copak, nemůžu fandit Arsenalu ? Nebo si to přehnal se salátem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neblbni, jasně že můžeš, ale pak za to jako každý příznivec Arsenalu poneseš následky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sejber

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Vy by ste sa mali zdržať hlasovania, je jasné, že fanúšikovia AFC asi nebudú fandiť Ville. Toto smeruje k ostatným

Reagovat
sejber

je tiez jasne ze vseci ostatny budu fandit Ville takze tak

Reagovat
smazaný uživatel

Návštevníci z iných líg, ktoré sa teraz nehrajú, nie

Reagovat
Counter

Cesc na lavičce → remízu beru všemi deseti...

Reagovat
Counter

nový koment

Reagovat
sejber

stred Diaby- Song - Denilson mi nahana strach

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Hullu zahráli druhou půli pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
sejber

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

já chci remízu, hodně karet na obou stranách a nějaké ty emoce, které se budou zpětně řešit na disciplinárce.....

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli už to tady bylo (zřejmě ano, tipl bych Getza ), ale toto mě pobavilo http://www.sport.co.uk/public/images_cartoons/Ebenitez.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Správne...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuže mi pls někdo z fans united napsat kdo dneska bude chybět...? Už se v tom ani neorientuju kolik máme zraněnych hráčů A btw nevěděl by někdo sestavu pro dnešní match?

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně se totiž více obránců nachází na listině zraněných, než na tréninkových pláccích. Výčet jmen je pozoruhodný. Van der Sar, Evans, Ferdinand, Hargraeves, Neville, O´Shea, nejistý není start ani Wese Browna a Nemanji Vidiće. Dále budou chybět Nani, Macheda a pravděpodobně i Ryan Giggs.

Reagovat
smazaný uživatel

ou...to ani nechci vidět tu sestavu,ale na špatně hrající Hull by to mělo stačit.Tipneš si sestavu nebo výsledek?

Reagovat
smazaný uživatel

No a vlastně chybí ještě berbatov, ten tam není napsanej.

Reagovat
Tomekcz

Berbatov si taky dlouho nezahraje

Reagovat
terry

United mají suverénně největší marodku v PL, nachází se na ní až 13 hráčů.

Reagovat
Boban

ale stejne za ty bidny vysledky muze odchod Ronalda jak rikaji nekteri...

Reagovat
smazaný uživatel

a nikdo tu nebrečí

Reagovat
papos182

Proc by tu nekdo brecel?

Reagovat
smazaný uživatel

viz fans nejmenovaných týmů při zranění víc jak 3 hráčů základní sestavy

Reagovat
papos182

No ja bych se divil, kdyby i fans ManU breceli. Vzdyt ti musi byt temi tituly uz presyceni...

Reagovat
Boban

neznas porekadlo: S jidlem roste chut?

Reagovat
papos182

To mozna roste, ale bez jidla roste hlad.

Reagovat
smazaný uživatel

brečí víceméně jen scumové

Reagovat
Boban

v tomhle zapase je krasne videt, jak moc se hra arsenalu lisi od ostrovniho fotbalu... popravde moc nechapu lidi, kteri fandi PL a zaroven arsenalu...

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale parádních příhrávek, nebo jak si je Diaby vodí před vápnem. Oni střílet vůbec nepotřebujou.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto zapase je vidiet ... bla bla bla...a napises to po polhodine hry, a to sa stavim ,ze si ten komentar pisal 15 minut.

Reagovat
Boban

a co jako? Arsenal hraje tak jako vzdycky, AV je akorat trochu zatazenejsi...

Reagovat
Liquid

Chelsea fandí Aston Ville.

Reagovat
smazaný uživatel

arsenalu je to u pr*ele

Reagovat
smazaný uživatel

Liquid není Chelsea, nýbrž nějaký ústav pro duševně choré.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Poraďtě mi prosím, kde koupit zpáteční letenku z Prahy, Drážďan, do Vídně. Nějaký low cost. Na internetu nemůžu najít žádnou cenu 20 EUR. Cena do 2000,- (75 EUR) cca.

Reagovat
smazaný uživatel

tak cestuj jako zavazadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je blbost, abych platil 6000,- za cestu trvající se vším 3 hodiny, když můžu jet vlakem za 2000,- 6 hodin.

Reagovat
smazaný uživatel

Když teď slyším, jak jsou přísné kontroly na letištích a 4. prosince jsem nastoupil do letadla z Berlína do Varadera s dvěma půllitrovými lahvemi a můj kamarád se zapalovačem (v příručním zavazadle) tak mi to přijde směšný. A argumentace, že se letělo na komunistickou Kubu je k smíchu, jelikož se letělo podél východního pobřeží severní Ameriky. Až se zoopakuje 11. září, nedivte se.

Reagovat
Tsigi

Osobně bych čekal, že křídelníci Aston Villy budou umět přenášet hru mnohem líp, líbil se mi Warnock teď sice uklouzl, ale zdálo se mi, že si jinak to dává s přehledem a zatím jsem si nevšiml ultra mega přínosu Heskeyho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vyhrál prakticky každej souboj. Jen to dneska Ashley s Milnerem tak neposbírali.

Reagovat
smazaný uživatel

Downing, Milner svoju funkciu plnil fajn, ale krídlo nehral. Celkovo ma dnes Villans až na Warnocka sklamali.

Reagovat
Tomekcz

zatim Villa dost fauluje ale nakej protiutok se jim urcite povede

Reagovat
smazaný uživatel

Villans do toho. Mizim nasázet pár fíků znepřátelený čtvrti, tak až se vrátim ať je Villa druhá

Reagovat
smazaný uživatel

Villans zatiaľ nič moc. Ich jedinú šancu vidím v brejkoch

Reagovat
smazaný uživatel

NA CEM TO CHZTNU NA NETU

Reagovat
smazaný uživatel

Nestojí to za to.

Reagovat
smazaný uživatel

jedna chyba za druhou...

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen vs Agbonlahor

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se mi to, nebo připískává Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jim to "žere". Žádné překvapení u B4.

Reagovat
smazaný uživatel

Friedel

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

aj ještě že to tam eduardo nepropasíroval....

Reagovat
smazaný uživatel

villans držíme! dobře friedel

Reagovat
smazaný uživatel

pekne....Carew na plac

Reagovat
smazaný uživatel

neeee...Fabregas

Reagovat
sejber

parada Cesc , bude mi v buducej sezone chybat

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, ač ho nemám rád tak tohle cesc vymyslel, a nejlepší byl jen jeho chladnokrevnej rozběh a následný perfektní trefení místa kde stál nasri a ještě lepší zakroucení

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude Wanker litovat, že nechal hrát Fabregase

Reagovat
Liquid

Reagovat
Boban

no ty kraso, Cesc si prisel dat goly a jde zase ven

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ! Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

skvělé! naproso skvělé! děláte mi radost, kluci :) jen tak dál a snad bude Cesc v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

*naprosto

Reagovat
smazaný uživatel

villains

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

a teď Fabregas na 3 měsíce mimo a bude

Reagovat
smazaný uživatel

takychto skodoradostnych vidlakov ako si ty mam najradsej...

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by ne?Nemá chodit do takového risku. Pak nemají být z fotbalistů mrzáci...

Reagovat
smazaný uživatel

Risk je zisk a niekedy sa vyplati, a co ty vies ake zranenie ma alebo ako velky risk to bol?Si v lekarskom tyme Arsenalu a mas niejake info ,co bezny ludia nemaju?Podel sa s nami...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám info jen z médií. Ale asi fit nebyl, když nehrál od začátku a pak se opět zranil. Dobře mu tak a doufám, že za to bude Wanker a on sám litovat.

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Si asi nepochopil, prostáčik, však? Jemu nejde o to, aby bol Fabregas zranený, ale o to, že ak sa Wenger opovážil len kvôli bodom riskovať jeho zdravie, tak nech len za to pyká. Iným ako týmto spôsobom to ani nejde, tak si vezmi Kinedryl...

Reagovat
Nikikrew

fakt si idiot nemam slov.Kazdemu hracovi prajem zdravie lebo to je najdolezitejsie a ty tu hovoris ze dobre mu tak.Fakt demencia

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalšia rozumbrada.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslíš hádam vážne. Aj ten vidlák, na ktorého reaguješ si vie spočítať 2 a 2. Na to predsa nemusí byť jeho osobný fyzioterapeut.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem vidlák?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie ty Aaron, ale on sám použil výraz vidlák o kúsok vyššie, tak mu to len vraciam.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nebyl risk ze strany Cesca. Pokud jsem si dobře všimnul, tak po vystřídíní nepodal Arsénovi ani ruku, což dle mě vypovídá o tom, co si o něm dnes myslí

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem si nevšiml. Pokud Wanker ho nutil do utkání, tak to jen vypovídá o tom, že je to chudák

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že nejde o nucení, ale když ti trenér řekne, že půjdeš, tak půjdeš ...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že je Fabregas v pozici, kdy může říct jasné NE. Vždyť stejně po sezóně odejde domů, do Španělska

Reagovat
smazaný uživatel

je to možné, to už nebudu spekulovat. Každopádně v tomto vidím úlohu kouče jako toho chystřejšího v té dvojici

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě. On je za něj zodpovědný...Každý fotbalista je svým způsobem blázen a chce hrát.

Reagovat
afc

domov?mas nejake nove info?

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj tu maju vsetci informacie priamo z klubu ,verne zdroje,takze vedia presne o co sa jedna..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako ty

Reagovat
Counter

tohle je nekonečný příběh, vždycky bude Arsenal a Wenger kritizovaní jako první. Co na tom, že půlka dnešní jedenáctky United je tvořená polozraněnými hráči, to Wenger je debil, že poslal na půl hodiny na hřiště Cesca...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Wenger nevymyslel . Poslat na plac nedoléčeného hráče - za to bych střílel do týla

Jinak Arsík dneska vynikající a vyhrál by dle mě i bez Cesca. Hráli výborně dopředu, ale hlanvě dozadu, kde perfektně přistupovali, měli vynikající pohyb. K tomu si věří. Opravdu pěknej výkon.

Jen teda to zranění, to vydím fakt rudě, když tohle nějakej kouč udělá ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s tou výhrou...Zlom nie a nie nastať, to vieš, bolo to potrebné a kedže to prišlo práve s ním, bolo by potrebné priznať, že ten rozdiel by asi v konečnom dôsledku chýbal, ak by nenastúpil. Odzrkadlilo sa to aj na sebadôvere spoluhráčov len čo nastúpil.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě tým zvednul, ale Arsenal měl tlak už pěkně dlouho, měl dost dobrých šancí a gól visel ve vzduchu. Odhadem na 90 % by vyhrál Arsenal tak jako tak. To zaprvé. A zadruhé - teď je tak těžké období (a během AFP teprve bude), že by byl Cesc potřeba i příště ...

Reagovat
smazaný uživatel

AFP? S tými percentami by som to krotil. Podobný tlak je u AFC často, ale vďaka štýlu hry je zväčša z toho slušné kulové. Aj tie tutovky, čo pozahadzovali o tom vypovedajú. A čo sa týka jeho potreby. V tom období odíde AFC Song, čo je dôležité oslabenie, ale v súčasnom kádri je priestor na zmenu. S Denilsonom hrali aj keď APN nebol, tak to prežijú aj keď bude.

Reagovat
smazaný uživatel

zase mě chytáš za slovo ...

Jsem naprosto přesvědčený, že by Arsenal dnes vyhrál. Hráli opravdu parádny a Villa jim nestíhala vůbec v ničem, hlavně v pohybu. Ville jsem fandil, ale oni nedokázali udělat ani nějaký smysluplný brejk, to byl hrozný výkon ...

Reagovat
smazaný uživatel

Si si na to ešte stále aj po skúsenostiach s Kyslíkom nezvykol...?

Tak ako píšem pod súhrnom, je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

zvyknul jsem si toho i u tebe, ale ozvat se musím, abys to nebral jako samozřejmost ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Tsigi

Tak Fabregas ukázal, že je o dost jinde než zbytek hráčů na obou stranách

+ zase jsem viděl simulujícího Anglána

ještě se podívám na United a budu mít 4 zápasy za víkend

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, že se ta PL hraje. Tenhle víkend jsem dávku fotbalového papání do žil potřeboval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

já se teda kouknu i zítra a pozítří, docela mě ta jejich kopaná baví, ale mám smůlu na zápasy Chelsea byl dobrej fotbal, City - Inter, u Lívrpůlu sem usl, dneska Arsenal hrál dobře. ale zas mě sere Arsenal

teď United(pokud to nebude jednostranný, to pak vynechám)

zítra mám naplánovaný West Ham, Chelsea a večer fandit Mancinimu, aby vyhrál titul

Reagovat
smazaný uživatel

já se přiznám, že si na PL a ten rychlej splašenej fotbal začínám taky zvykat. Nakonec je to většinou jedinej smysluplnej sport, co se dá sledovat (ikdyž já to mám často puštěno jen jako kulisu).

A musím:

Na SportuTV pracují dementi

Reagovat
Tsigi

já to teda sleduju na počítači a dělám u toho i jiný věci, ale baví mě to, líbí se mi, že hráčská kvalita je i v týmecch na spodku a to tempo je taky zábavný

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak. Já to teda sleduju v TV, ale tu mám u monitoru

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Beautiful.

Reagovat
smazaný uživatel

Anglána? Myslíš ten pád Younga? Pokud to byla simulace, tak při zápase snad simuloval každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Prifilmoval to. Ak chcel niekot vidieť simuláciu, pozrel sa v druhom polčase na Songa - som sa opäť raz dobre pobavil na komentátorovi NS, ktorý si myslel že šlo o faul

Reagovat
smazaný uživatel

Skočil do něj no, ale nijak podle mě to nepřihrál. To jindy spíš simuloval...Songa si nějak ani nevybavuju, ani ten komentář :)

Reagovat
smazaný uživatel

Prihral, z opakovaného záberu to bolo zrejmé, že sa oňho max. tak obtrel a padol hneď do kĺbka s pohľadom na sudího. Zato Song, to bola ukážková...

Reagovat
Tsigi

ano byla to simulace poskok na hranici vápna bez kontaktu je prostě simulace, být to někdo z jihu, tak bys taky psal o simulaci

Reagovat
smazaný uživatel

No ale takových je na jihu plno...Ale vy furt o něco bojujete, o jakousi vymyšlenou pravdu...YOung je simulant, to ví každý. Ale tohle nebyla simulace...

Reagovat
Tsigi

ok máme na to jinej náhled, rozhodčí sdílel můj a to je pro mě postačující

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, rozhodčí jsou bezchybní

Reagovat
sejber

Hull zabrat! aspon na remizu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele