Anglická Premier League - preview 15. kola

27.11.2010, 08:11, aktualizováno 28.11.2010, 08:37
Previews
Chelsea hraje v Newcastlu a potřebuje vyhrát, pokud se chce vrátit na první místo tabulky před Manchester United. Atraktivní podívanou nabídne druhá nedělní dohrávka, Tottenham v ní přivítá Liverpool...
Newcastle United - Chelsea FC  (neděle 14:30)
Spekulace o možném konci Carla Ancelottiho, špatné ligové výkony, jen těsná výhra nad outsiderem z Žiliny - to je výčet věcí, které v posledních týdnech či dnech trápí mistrovskou Chelsea. Ta jede v neděli na St James' Park a chce odjet se třemi body, nic jiného jí ani nezbývá.

Chelsea bude i proti Newcastlu postrádat osu týmu Terry, Essien, Lampard. Dobré je, že bude hrát alespoň Žirkov s Alexem. A celý tým bude mít za úkol vyhrát. Blues se totiž vezou na šňůře dvou porážek v řadě, což se stalo poprvé za čtyři a půl roku. Další zaváhání už si Ancelottiho svěřenci dovolit nesmí, jinak přijdou o první místo.

Po dvou ztrátách v Premier League si chtěla Chelsea spravit chuť a reputaci v duelu Ligy mistrů se Žilinou, ale málem dopustila další překvapení. Slovenský mistr na Stamford Bridge po prvním poločase dokonce vedl, ale nakonec tlak neustál a v poslední desetiminutovce přišel i remízu. Ze strany Chelsea to ale rozhodně nebylo ideální a fanoušci čekají, kdy se konečně vrátí forma z úvodu sezóny.

Blues již vědí, jaké to je hrát bez dvou stoperů základní sestavy. Nyní tuto zkušenost okusí i Magpies. Celé tři zápasy budou totiž postrádat Fabricia Colocciniho a Mika Williamsona, kteří si odpykají trest. Coloccini byl vyloučen v posledním duelu s Boltonem, Williamson dostal dodatečný trest za hrubé chování ve stejném zápase. Manažer Newcastlu Chris Hughton přiznal, že to bude pro Magpies těžká zkouška, ale musí absenci svých stoperů zvládnout.

Do hry by se tak poprvé mohl dostat Sol Campbell. Velezkušený veterán doposud po svém letním příchodu nastoupil jen v ligovém poháru, nicméně to bylo právě proti Chelsea a Newcastle tehdy vyhrál v dramatickém duelu 4:3. Třeba bude Campbell opět plnit roli vítězného talismana. Po vykloubení ramena by mohl poprvé v sezóně nastoupit také Steven Taylor.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.60 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tottenham Hotspur - Liverpool FC  (neděle 17:00)
Skvělé vítězství nad konkurenčním Arsenalem dodalo Tottenhamu, respektive jeho manažerovi Harrymu Redknappovi a kapitánu Gallasovi, možná až nezdravou porci sebevědomí. Prý se teď Spurs řadí do nejužšího kruhu kandidátů na titul. To ale bude teď potřeba stvrdit v zápase s Liverpoolem, který zjevně také nabírá správný směr plavby.

Byly to úžasné dny pro Kohouty. Během jediného týdne zvrátit nepříznivý vývoj severolondýnského derby a ještě si pak zajistit postup do osmifinále Ligy mistrů, to zní jako skutečný sen. I proto si ale Tottenham musí dávat pozor. Naposledy když byl podobně na vršku, vybuchl po výhře nad Interem Milán v Boltonu. Tato situace je ale přeci jen dlouhodobějšího rázu, když Spurs válí vlastně už tři zápasy v řadě. Během nich nastříleli dohromady 10 gólů, přičemž jejich posledním skalpem je ten brémský z Champions League (3:0).

Stejným výsledkem ovšem nedávno vyhrál i Liverpool, i když "jen" proti slaboučkému West Hamu, takže se po dvouzápasovém útlumu zase vrátil na vítěznou vlnu. Venku však letos zatím naplno bodoval jen jedinkrát, před měsícem v Boltonu. Například minulý výlet se Reds vůbec nepovedl - padli na půdě Stoke City.

Harry Redknapp, který doma s Liverpoolem neprohrál už čtyřikrát v řadě, nejspíš opět bude muset ze sestavy vynechat Rafaela Van der Vaarta, který poslední dobou až příliš intenzivně pendluje mezi marodkou a hrací plochou. Naopak dobrou zprávou, přestože ji zatím nelze příliš ocenit, je bezpochyby Dawsonův návrat do tréninkového režimu.

Roy Hodgson má přesně opačnou vizitku než Redknapp. On pro změnu už čtyři sezony po sobě neodkoučoval vítězné utkání na White Hart Lane. V neděli by mu už k prolomení této série měl dopomoci Joe Cole a napravený hříšník Lucas. Naproti tomu pro Gerrarda přichází toto očekávané utkání až příliš brzy.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.40 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Arsenal FC  (sobota 13:45)
Zase to jednou vypadá, že Arsenal narazil na pomyslné dno. Jako by nestačilo, že nepochopitelně prohospodařil dvoubrankový náskok v severolondýnském derby, on si ještě neváhal prohrou v Braze zkomplikovat také postup do osmifinále Ligy mistrů. Teď Gunners může povzbudit snad jen skutečnost, že ve Villa Parku nepadl už dlouhých 12 let.

Zároveň se Kanonýři mohou škodolibě těšit také z mizerné formy svého protivníka, který v této fázi soutěže neskladoval tak málo bodů od sezony 2005/06. Villans totiž zvítězili jen jednou z posledních osmi pokusů, přičemž z vedoucích pozic poztráceli vůbec nejvíce bodů v celé Premier League. Navíc se pyšní nejhorší vizitkou proti celkům z první poloviny tabulky - zatím nevyzráli ani na jednoho z nich. V této disciplíně však rozhodně neválí ani Arsenal, který z možných 21 bodů získal pouhých osm. I přesto se ale nadále drží v přímém boji o titul, vždyť na vedoucí duo MU-Chelsea zatím ztrácí milosrdné dva bodíky. Problém teď tedy bude snad jen se sebevědomím, protože jinak se Gunners náramně vede i na cizích hřištích. Pokud v sobotu vyhraje, stane se tak už počtvrté v řadě, a takový kousek Arsenal nepředvedl už déle než šest let! Koneckonců letos zatím není v lize venku častěji bodujícího mančaftu než právě tohoto londýnského giganta.

Birminghamským rozhodně na pohodě nepřidává fakt, že jejich marodku momentálně můžeme směle považovat za nejrozrostlejší. Po problémech s lýtky se tedy sice vrací Carew s Collinsem, avšak opačným směrem putuje Albrighton, jemuž nedávno operovali slepé střevo, a nejisté jsou zároveň starty Agbonlahora s Hoggem. Velmi pravděpodobně se tak jeví Pirésovo poměření sil s týmem, v němž zažil nejlepší léta své kariéry.

Kanonýři se na přemíru zraněných moc nemohou vymlouvat, i když jeden z nejdůležitějších článků, kapitán Fabregas, čerstvě usedl mezi marody s poraněnou podkolenní šlachou. Do sobotního klání mimo něj nezasáhne ani Eboué s Vermaelenem, naopak u Clichyho se všeobecně počítá s tím, že včas překoná své potíže se zády.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.30 - 3.30 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Od čirého zoufalství už nevede cesta za ještě větším mentálním blokem, ten prakticky neexistuje. Proto se na Upton Parku alespoň mohou utěšovat tím, že horší to už snad ani být nemůže. Vysvobození Hammers teď může přijít leda skrz řadu utěšených vítězství - to první z nich se Londýňané pokusí urvat proti rovněž tápajícímu Wiganu.

Pět bodů na záchranu pořád ještě není taková darda, přesto si jsou Kladiváři své všeobecné krize až moc dobře vědomi. Vždyť vyhráli pouze jediný ze 14 odehraných zápasů, gól nevstřelili rovných 220 minut a naposledy si z Anfield Road odvezli jasnou porážku v poměru 0:3. Na Boleyn Ground teď proto dělají všechno možné, aby se konečně odrazili vstříc zachraňování prvoligové identity. Odvolán tedy byl nevyhovující asistent Petrovič, naopak přišel Wally Downes, specialista na defenzivní práci. Zároveň se příjemně zlevňují vstupenky na domácí zápasy za účelem vydatnější podpory z ochozů. Zdali právě toto bude ona symbolická svěcená voda, to ví jen bůh, nicméně neustálá podpora Avrama Granta, který se se svým týmem mimo sestupovou zónu nepodíval od listopadu 2009, kdy přebíral Portsmouth, se zdá být čím dál nesmyslnější.

Také u Wiganu najdeme statistiku hovořící o jediném vítězství ze 14 pokusů, v jeho případě však nejprve musíme učinit selekci, na jejímž základě budeme brát v úvahu pouze jeho výlety. Doma to je jiná káva, tam Latics prakticky neprohrávají. Ovšem zvenčí zatím dovezli pouhopouhých pět bodů, přičemž hlavně tam je sráží nejslabší útok v soutěži. Za všech těch 14 kol totiž Wigan nastřílel jenom deset branek, akorát čtyři na hřištích soupeřů. A tomu se není co divit, vezmeme-li v úvahu, že atleti skoro nemíří mezi tři tyče - pouhých sedm procent jejich střel tam mířilo, přičemž Kladiváři jsou na tom jen o pár desetinek procent lépe.

Avram Grant se může alespoň částečně radovat poté, co se mu zpátky do služby hlásí kapitán Scott Parker. Naděje navíc žije i u dua Behrami-Dyer, jejich stavy budou ještě těsně před výkopem posouzeny odborníky.

To ve Wiganu se naopak prakticky nemají z čeho radovat. Krom mizerné herní formy v minulém kole přišli o vyloučené opory, Rodallegu s Alcarazem. Pozitivně se může jevit snad jen možný návrat Garyho Caldwella, jehož už netrápí bolavé stehno.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.91 - 3.30 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Wolverhampton Wanderers - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Být trenérem Wolverhamptonu nemůže být v těchto dnech jednoduché. Své o tom ví Mick McCarthy, jenž je se svým mužstvem předposlední s nelichotivou bilancí jediného vítězství v posledních třinácti zápasech. Jak sám McCarthy říká, jeho život je skvělý až na to, že nedokáže z ničeho nic vykouzlit tři body.

Ty by se Wolves skutečně náramně hodily, protože od posledního West Hamu je dělí jen tři nastřílené branky, naopak na záchranu to už je pětibodové manko. A jako by to pro Wanderers nebylo málo, na dva měsíce se ještě zranil kapitán Karl Henry, další citelná ztráta.

McCarthy byl často kritizován za to, že nedokázal přizpůsobit taktiku hře soupeře, ačkoliv on sám říká, že on toho z lavičky více udělat nemohl. Wolves totiž často sráží individuální chyby, úžasné střely soupeřů nebo brzké inkasované góly. Vedle Henryho bude domácím chybět ještě vykartovaný Berra. Kotník už se uzdravil Ronaldu Zubarovi.

Na Molineux přijede Sunderland a to není pro Wolves zrovna soupeř, jakého by si přáli. Steve Bruce dokázal z Black Cats vybudovat hodně solidní mužstvo, které se nemusí být nikoho. Důkazem budiž dosavadní průběh Premier League, v němž Sunderland nastoupil proti všem celkům loňské první desítky a ani jednou neprohrál. Zmínit musíme například šokující vítězství nad Chelsea. Nicméně proti slabším celkům to taková sláva není a na tom chce Bruce zapracovat, aby se neopakoval loňský rok.

Wolverhampton vypadá jako příjemný soupeř a Black Cats nebudou chtít odjet bez bodů. Problémem však bude složení stoperské dvojice, až do konce roku nenastoupí Titus Bramble a Michael Turner, takže Bruce nejspíše sáhne po Mensahovi, jenž se teprve nedávno zotavil po zranění. Nejistý je start Gyana, jenž se již však vrátil do plného tréninku.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.25 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Stoke City - Manchester City  (sobota 16:00)
Tvrdá kritika se po dvou bezbrankových remízách snesla na hlavu Roberta Manciniho, jenž byl kritizován za příliš nudný projev jeho Manchesteru City. Na vše však Citizens odpověděli minulý týden, kdy roznesli Fulham na jeho hřišti 1:4.

"Novináři neustále říkají, pod jakým jsem tlakem, ale já pod žádným nejsem. Pokud totiž čtyři roky pracujete v Interu Milán, není možné se dostat pod tlak," poznamenal Roberto Mancini, jehož tým je čtvrtý a na první místo ztrácí jen tři body.

Italský manažer má poprvé v sezóně k dispozici relativně kompletní kádr, včetně všech posil. Dosud mu vždy někteří hráči chyběli, nyní se již však na zranění případně vymlouvat nemůže. Nastoupit mohou Mario Balotelli, Aleksandar Kolarov nebo Jerome Boateng, všechny letní posily. Ačkoliv poslední jmenovaný má menší problémy s kotníkem, a tak jeho účinkování na Britannia Stadium není jisté. Stejně na tom je i Gareth Barry. Karetní trest si odpyká Zabaleta.

Manchester ale v sobotu nečeká nic snadného. Stoke totiž senzačně odpověděl na šňůru čtyř porážek v řadě a během jedenácti dní se vyhoupl ze 17. místa až na osmé. Vděčí za to třem výhrám. Do karet hraje Potters i fakt, že se Citizens na Britannia Stadium nedaří, a tak si brousí zuby na další cenný skalp. Velkou bitvu možná zmeškají Jermaine Pennant a Andy Wilkinson, útočník Jon Walters by měl být fit.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.45 - 3.30 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Blackburn Rovers  (sobota 16:00)
Rudí ďáblové si během týdne zajistili postup do další fáze Ligy mistrů, ale v sobotu je nečeká žádný odpočinek. Přivítají totiž Blackburn, který za poslední čtyři kola získal devět bodů. Lépe si vedl pouze Bolton.

V sezóně 2005/2006 slavili Rovers vítězství na Old Trafford i v Ewood Parku a prodloužili tak sérii bez prohry s Manchesterem na pět utkání. Málokdo tak mohl tušit, že z dalších devíti vzájemných bojů, osmi ligových a jedním v Ligovém poháru, vyváznou jen dvakrát nerozhodně a hned sedmkrát prohrají.

Do karet favoritům hraje i fakt, že stále čekají na první porážku na všech frontách. V nejvyšší anglické soutěži tak neztratili jediný zápas ze čtrnácti. Takový úvod United pod Fergusonem nepamatuje. A přestože se střelecky nedaří Rooneymu, ostatní hráči ho nahrazují přinejmenším chvalitebně - proti Černým kočkám a Citizens sice neskórovali, ve zbylých dvanácti kolech se však pokaždé trefili alespoň dvakrát.

Jejich nejbližší soupeř se zase pyšní výtečnou formou. Za prvních deset ligových duelů vyhrál pouze dvakrát, v posledních čtyřech už třikrát. Naposledy zařídil dvěma zásahy zisk všech bodů proti Aston Ville Morten Gamst Pedersen, kat Manchesteru v Divadle snů ze září 2005. Ten se o svém startu tuto sobotu dozví až po vyšetření před zápasem.

Plány ukončit neporazitelnost kandidáta na titul může Blackburnu zhatit inkasovaná branka. Pokud jejich soupeř otevře skóre, vyhraje. V probíhající ligové sezóně se to svěřencům Sama Allardyce stalo čtyřikrát ze čtyř případů.

Fanoušci domácích můžou spekulovat, zda v útoku uvidí Hernándeze, Obertana, Machedu, Berbatova nebo uzdraveného Rooneyho, který svým druhým gólem v sezóně, znovu z pokutového kopu, zařídil středeční výhru nad Rangers. Fergusonovi pak bude hůře s vybíráním zálohy.

Fletchera vyloučil ze hry kotník a otazníky nad startem vyvěsil Ibrox Park nad třísly Scholese, viníka za vítězný gól Pedersena při posledním vykradení Old Trafford Blackburnem. Valencia, Hargreaves a Owen už na lavičce marodů nejsou žádnými nováčky.

Blackburnu bude chybět Andrews, Grella, Benjani, Nzonzi, Olsson a Emerton kvůli zranění. Mame Diouf si zase nezahraje kvůli klauzuli ve smlouvě o hostování z Manchesteru United. Nejistý je stav nemocného Giveta a kolenní šlachy Pedersena.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.25 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Jestliže to dříve vypadalo, že Everton po slabém rozjezdu jako tradičně vstává z mrtvých, nakonec to není ani zdaleka tak žhavé. Toffees mají na svém kontě pořád jen tři vítězství, takže na Goodison Parku určitě nepanuje ta nejlepší atmosféra. Taky West Brom si ale nemá proč prozpěvovat, vždyť po nadějném startu už pětkrát v řadě nevyhrál a momentálně je na tom ještě hůř než Everton.

Tedy sice jen o skóre, ale i to se počítá. Navíc Baggies nevyhráli mnohem déle než Everton - pětkrát v řadě namísto čtyřikrát - a navíc za tu dobu utržili hned čtyři porážky, zatímco liverpoolské čekání na tři body je ze tří čtvrtin doprovázeno remízami. Sečteno podtrženo jsou Throstles v o mnoho větším srabu než jejich příští soupeř, přeci jen také již 200 minut neskórovali a naposledy podlehli vysoko Stoke City i na vlastní půdě. To Everton se v pondělí horkotěžko prošel k solidní remíze na nedobytném Stadium of Light, navíc jeho jediná ligová prohra od 18. září vzešla ze zápasu se silným Arsenalem. Na druhý pohled to tedy s Toffees až tak bledě nevypadá, i když například skutečnost, že se rozený záložník Tim Cahill letos postaral bezmála o polovinu všech evertonských ligových gólů, musí Moyese provázet snad ve všech nočních můrách.

Pokud by se všechny nejisté návraty hráčů West Bromwiche, jmenovitě Brunta, Morrisona, Reida a Millera, nakonec musely odkládat, Roberto Di Matteo by měl další důvod k truchlení. Obzvlášť první dva jmenovaní totiž letos WBA dost dobře táhnou, takže by jejich ztráty byly nejspíš nadmíru citelné. Nicméně Morrisonova Achillovka se zdá být ještě docela moudrá, to Brunt zřejmě po zápase se Stoke vynechá i tento sobotní.

Jen dva letošní zářezy liverpoolských obstarali ortodoxní útočníci. Svěží vánek do této statistiky by mohl vnést Victor Anichebe, který si už odkroutil jeden zápas za rezervu. Naposledy potom pyká Fellaini, jenž dříve inkasoval třízápasový distanc.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.75 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Birmingham City  (sobota 16:00)
Fulham byl letos dlouho neporaženým, jenže každá série jednou končí a pro Cottagers to není zrovna dobrý konec. Čtyři prohry v posledních sedmi zápasech znamenají odsun Fulhamu ze světel reflektorů až na sedmnácté místo. Nyní ho čeká důležitý duel s Birminghamem.

Brums sice v posledních šesti duelech ztratili všechny body jen jednou, jenže přesto jsou až patnáctí. Nicméně na Craven Cottage pojedou s velkými plány, protože manažer Alex McLeish v neděli oslaví tři roky na lavičce Blues a bude si přát dárek v podobě třech bodů. Navíc by tím Birmingham dovršil londýnský double, když minulý týden senzačně porazil Chelsea. To se mu nepodařilo 30 let.

Proč by měl být dvojitý skalp londýnského oponenta tak výjimečný? McLeish totiž mužstvo z hlavního města porazil naposledy poprvé a naposledy při své premiéře u Brums, tenkrát to odnesl Tottenham.

Proti Chelsea byl největším hrdinou jednoznačně gólman Birminghamu Ben Foster. Ten skutečně exceloval, vychytal všechny šance soupeře a měl lví podíl na velkém úspěchu. Foster sice dělá McLeishovi radost, jenže ostatní letní posily zatím tápou. Nikola Žigič se trefil jen třikrát v šestnácti zápasech a Alexander Hleb marně hledá dávno ztracenou formu. Tu hledá i na druhé straně barikády Andy Johnosn, jenž se po téměř roce vrátil k zápasům a minule si odbyl prvních kompletních 90 minut.

Není však jisté, zda Johnson do zápasu zasáhne, protože má menší zdravotní problémy. Vedle toho jsou mimo hru i další útočníci Dembele se Zamorou, a tak má Mark Hughes hodně stížený výběr. Birmingham je nadále bez Craiga Gardnera, nejlepšího střelce klubu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.25 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Bolton Wanderers - Blackpool FC  (sobota 16:00)
Je to trochu neklasické derby. Nejenže oba kluby ani nepochází ze stejného regionu (Bolton spadá do Greater Manchester, zatímco Blackpool se už nachází v lancashireském panství), ale navíc širá veřejnost nebyla v minulosti zvyklá jejich souboje příliš prožívat. Teď je však situace docela jiná, podceňované Tangerines se zatím drží celkem bezpečně daleko od sestupových pozic, přičemž Trotters dokonce prozatím bojují o pohárové příčky.

Od roku 1953, kdy se obě mužstva střetla v památném finále FA Cupu, které tenkrát v dresu Blackpoolu rozhodl legendární Stan Matthews, se jak Bolton, tak Blackpool jen marně pokoušejí takový úspěch zopakovat. Ovšem Wanderers pod Coylem předvádí úplně jinačí fotbal než kdykoliv dřív, což koneckonců mohou symbolizovat i výkony Elmandera, které se konečně alespoň nějak blíží ideálu. Blackpool zase především baví diváky svým bezstarostným projevem, vždyť také v jejich zápasech padají v průměru více než tři branky. Za to pochopitelně může i fakt, že se Hollowayova partička pyšní nejhorší defenzívou v lize.

Tangerines patří k nejnebezpečnějším výletníkům, což určitě zavětřil i Owen Coyle, kterému dělá radost, že v sobotu podle všeho bude moci sáhnout pro stejnou jedenáctku hráčů jako minule (kdy Trotters deklasovali Newcastle 5:1). Mezi stávajícími marody navíc nenacházíme žádného potencionálního kandidáta základní sestavy.

Holloway má situaci složitější, i když i jeho ovečky předešlé klání zvládly. Na šest týdnů mu totiž ze sestavy vypadl střelec Harewood a v pořádku zřejmě nebudou ani Sylvestre s ex-trotterem Bashamem. Problémový je pro něj také post brankáře, kde registrujeme hned dva zraněné - Rachubku a Gilkse.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 4.10 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC1491428:928
2.Manchester United1477028:1528
3.Arsenal FC1482428:1526
4.Manchester City1474319:1125
5.Bolton Wanderers1457226:2022
6.Tottenham Hotspur1464421:1922
7.Sunderland AFC1448217:1520
8.Stoke City1461718:1819
9.Liverpool FC1454516:1719
10.Newcastle United1453622:2118
11.Blackburn Rovers1453617:1818
12.Blackpool FC1453621:2718
13.Aston Villa1445515:2017
14.Everton FC1437416:1516
15.Birmingham City1437415:1716
16.West Bromwich Albion1444616:2516
17.Fulham FC1428414:1714
18.Wigan Athletic1435610:2314
19.Wolverhampton Wanderers1423914:259
20.West Ham United1416711:259

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1487)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Po tomhle kole CFC třetí?

Reagovat
Arbiter

no way

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

1. United - 29 bodů

2. Chelski - 28 bodů

3. Citizens - 28 bodů

4. Arsenal - 26 bodů

Reagovat
kiwwi

o tom niekto pochyboval uz pred minulym kolom?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle kolo budem na špici s odstupem tří bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney se vrati v plne parade

Reagovat
smazaný uživatel

Man utd

Reagovat
smazaný uživatel

Man utd 3 0 Blackburn

Reagovat
smazaný uživatel

A vila 3 2 Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

W Ham 2 1 Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves 1 3 Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

di někam

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke 0 5 Man. citi

Reagovat
smazaný uživatel

Everton 4 0 West brom

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham 1 2 Birmingham

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton 2 1 Blackpool

Reagovat
smazaný uživatel

Newcast.e 0 0 Chelsea

Reagovat
Arbiter

Hele, nemůžeš to dát do jednoho komentu všechno??

Reagovat
herbage

Může, ale on chce ban

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby mu přišel!

Reagovat
smazaný uživatel

Totenham 3 0 Liverpool

Reagovat
fantomas

Dneska vyhrajem a rozjedem se za titulem! A střízlivej tip: 1:1.

Reagovat
afc

tiez to vidim na remizu,nejak sa mi nechce verit,ze by sme vyhrali 4krat vonku v rade

Reagovat
smazaný uživatel

To mě taky ne, vzhledem k Ukrajině a Portugalsku :)

Reagovat
afc

ja mam na mysli PL

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohl sem si to odpustit

Reagovat
herbage

Vyhrajeme

Reagovat
herbage

Jinak myslím si, že Fabregas nám momentálně chybět nebude. Stačí vzpomenout na zápas na WHT v CC, tam jsme nastoupili bez Fabregase a vytřeli si s kohouy řiť. Záloha ve složení Song, Wilshere, Nasri s Rosickým a Aršavinem na křídlech mi přijde mnohem nápaditější, než s Fabregasem v záloze a Walcottem na křídle. I když dneska by mohl Theo svojí rychlostí na obranu Villans platit, radši bych ho však viděl jako žolíka do druhé půle

Reagovat
fantomas

Vesměs souhlas.

Reagovat
Liquid

a nebyla to tam náhodou remíza po 90.minutách ?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite,kde bych mohl sledovat Manchester na netu ?

Reagovat
Ligter

http://myp2p.eu

Doporučuju stáhnout program Sopcast, na myp2p na něm bývá poměrně dost odkazů v celkem přijatelný kvalitě.

Reagovat
smazaný uživatel

jj,Sopcast je nejlepší,ale poslední dobou mi nějak hapruje....Cca.2/3 odkazů se mi ani nerozjedou

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

OT: Liverpool se zajímá o Necku.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je skoro Out Topic. Psalo se to tady asi tři dny zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Asi sem blbě pŕeluśtil datum Tak dík za doplnění informací

Reagovat
smazaný uživatel

Víš něco nového? Tady byl akorát odkaz na článek z bulváru, ale jinak nic, žádné vyjádření agenta, klubu nebo hráča.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ne, Necida nijak extra v lásce nemám, tak se o něj nezajímám, jen sem někde zahlídnul článek s nadpisem "Necid do Liverpoolu".

zase je fakt, že Necka neni nejhorší, pořád mlaďas. Ngoga strčí do kapsy, Babela možná taky, tak proč ne? Pro Česko jedině dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Necida by to bylo dobře, ale pro Liverpool moc ne. Liverpool potřebuje dvojku k Torresovi. Kuyt je sice pracant, ale podle mě spíš číslo 3. A Necid by mohl být trojka a potenciál do budoucna. Ergo měli by se zaměřit spíš na nějakého špičkového útočníka, což Necid není.

Reagovat
smazaný uživatel

Neckovi sedí teď CSKA bylo by hloupý takhle brzo odcházet..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi máš pravdu no.

Reagovat
smazaný uživatel

We better win this game, páč na to už fakt nemám nervy.

Doufám, že jim Wenger pořádně promluvil do duše a další trapas se konat nebude.

1:2

Reagovat
Counter

Proč mám jen pocit, že jim spíš řekl "I still believe in you, you're my best squad ever and you deserve to win the championship."

Reagovat
kiwwi

vasa dnesna remiza nebude ziaden trapas...to bude boj

Reagovat
Ligter

Come on United! ... ještě že se nehraje venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

DanPato

Reagovat
homeles8

homeles8

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Usty

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Anders Lindegaard definitivně přestupuje z Aalesunds do Manchesteru United. 26letý dánský brankář se tento týden úspěšně podrobil zdravotní prohlídce, nyní podepsal smlouvu do léta 2014.

Nějaká nová Fergieho přestupová bomba?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že to bude nový Schmeichel. A Ferguson v to očividně doufá taky.

Reagovat
Pipo123

Peter povedal že na to nemá chytať za Man a nový Peter nebude nikdy, taký reflex ako mal on na čiare som nevidel ešte u nikoho od jeho doby

Reagovat
smazaný uživatel

To vím že to říkal. Tak samozřejmě že ho Schmeichla nezastíní a nejspíš se mu ani nevyrovná. On a Kahn to byly brankářské legendy non plus ultra. Já doufám že bude tak dobrý jako Sar, čili žádný super extra brankář, ale stabilní jistota která odchytá co projde obranou.

Reagovat
vodka

Sar neni super extra brankář? co mu prosimtebe chybí?

Reagovat
smazaný uživatel

Do Petera celkem dost

Reagovat
vodka

v porovnání s nejlepšíma gólmanama dneška, Schmeichel má status legendy a nedosažitelného, ale ty výkony co od Schmeichela pamatuju já se s těmi Sarovými srovnávat dají...

Sice ten reflex možná nemá tak brilantní, ale řadím ho pořád do top 3 gólmanů...

Reagovat
Pipo123

práve ten reflex bola Petrova paráda ale tiež vedeľ spraviť pekné chyby, ale ako píše Prospero Sar nemá taký status legendy ako Peter

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je hodně dobrý. Ale nikdy nebyl extratřída a "brankářská celebrita" jako Čech, Buffon nebo Casillas. Je to spolehlivá opora, ale musí mít před sebou pevnou obranu. Kdežto ti tři výš zmínění brankáři jsou schopní vychytat aji zápas ve kterém zbytek mužstva propadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Sar právě taky kolikrát neskutečně podržel..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale spoléhat se na to nedá. Given je brankář co je schopný pochytat za zápas 10 tutovek a dovést utkání alespoň k remíze. Sar je schopný chytit dvě, tři, ale to je tak všecko. Je to ideální brankář pro tým co má pevnou obranu a nepouští soupeře do šancí, tu jednu, dvě pochytá a víc jich na něho většinou nejde. Ale když jde, tak sám tým nezachrání.

Reagovat
kiwwi

tak to si teraz riadne prestrelil

Reagovat
vodka

to je prostě blbost, to se nezlob... a nemyslím si, že bych byl zrovna nějak zaslepený...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tož mě se to tak prostě zdá. Sara mám hodně rád, dokud bude chytat tak United nového brankářa nepotřebuje. Ale podle mě jsou lepší brankáři, Sar má tu výhodu že se v United chytil, což by nějaký Buffon třeba nezvládl. Ale kdyby ano, tak by chytal líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož to se ti zdá úplně blbě....

Reagovat
smazaný uživatel

To teda koukám, že i Mufan může mít na EvS tak neskutečně negativní, a přitom úplně mimo názor...

Reagovat
smazaný uživatel

Sracka.

Reagovat
vodka

Tak tady teda rozhodně nesouhlasím. Sar tu pevnou obranu právě tvoří tím, že je snad nejlepší v organizování vlastních obránců. Ferdinand říkal, že před žádným jiným brankařem se mu nehrálo tak dobře...

Brankářská extratřída to tedy je, to, že není v médiích pečený vařený je jenom jeho povahou. Mimoto v Nizozemí je to celebrita.

A zápasů, kdy nám zachránil krk je nesčetně, on právě dokáže vychytat celé zápasy, prakticky nedělá chyby (kromě té jedné letos si na žádnou výraznou nepamatuju za celou dobu půspobení v MU)...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo, v dirigování obrany je neskutečný, to je jeho obrovské plus. Stejně jako hra nohama, tu má naprosto skvělou. Ale aji tak si myslím že mu do té absolutní špičky něco schází.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

jarda blazek

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo.. Tohle Fergie umí

Reagovat
smazaný uživatel

Jo umí. Jak taky kdosi napsal Ferguson by hrál o titul aji kdyby měl v útoku Šenkeříka a hru by mu tvořil Ríša Dostálek. Ale s brankářama mu to moc nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Schmeichel, nebo Sar toho moc důkazem nejsou Třeba Barthez právě přišel jako hvězda, to je trochu jinej případ..

Reagovat
mithro

pre mna uplna neznama som zvedavy veru

Reagovat
smazaný uživatel

No chance. Maximálně věčná 2ka.

Reagovat
smazaný uživatel

To už se říkalo kolikrát o jeho no name hráčích A jak to nakonec většinou dopadne...

Reagovat
smazaný uživatel

Bejvávalo

Reagovat
smazaný uživatel

Vidič, Valencia, Park, Hernandéz, Nani.. Teď dost možná Rafael, Bebe.. Jakýpak bejvávalo, tohle prostě umí pořád..

Reagovat
Chazy

Valencia a Nani no name?

Reagovat
smazaný uživatel

Nani když přicházel tak rozhodně, navíc tím jeho špatným působením ze začátku tomu dost přidalo.. A Valencia taky, každej se tady smál, že za takovýho hráče dává tolik peněz.. A hle

Reagovat
Chazy

Sorry, ale Naniho MU přenechala CFC, protože podle Arnesena neměl dostatečnej progres a o Valenciu se MU tahalo s Realem Madrid, což mi na no name hráče ani náhodou nesedí

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je snad nejakej velkoklub jako United? S tím Valenciou ok, ale i ty si se, jestli si dobře pamatuju, Fergiemu smál, že to je předražený a že to není ani nejlepší hráč Wiganu atd.

Reagovat
Chazy

No předražený to je, měl jít tak za 8. Nani je to samý, hrál za portugalskou repre, to žádnej no name není. Vidic taky ne.

Fergiemu fakt už nevychází kupi jako Solskjaer. A to vůbec. Ani Diouf, ani Tosič, ani Ljajič, ani Possebon a už vůbec ne Manucho ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tošič odešel za víc než přišel, Diouf věřím že ho napodobí. Zapomínáš na Piqueho který přišel, sice se neprosadil, ale že je to fotbalista jak kráva to se popřít nedá, nesedla mu PL, ale je dost dobrý na základ Barcelony a mistrů světa.

Reagovat
Chazy

To můžeš říct i o Rossim. Ale stejně jako Rafael s Fabiem jejich přestup do MU začal někdy před pěti rokama. Piqueho si pamatuju snad ještě ze sezony 2003 nebo 2004. V poslední době takoví hráči nepřicházej.

Reagovat
Chazy

I když vlastně Macheda a Petrucci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož takhle to nemůžeš brát. Man Utd má silný základ, je našlapaný hvězdnéma odchovancema. Když přijde nový mladý hráč, tak se rok aklimatizuje, pak lehce naskakuje do základu a teprve třetí, čtvrtý rok se buď prosadí a nebo ne. Tzn, aji kdyby Ferguson před sezónou koupil nového George Besta, nového Zidana a nového Nedvěda, tak to potrvá tak tři roky stabilních výkonů než je tyhle hráče bude možné porovnávat s jejich legendárníma vzorama. Zatím můžeš ukázat jenom na hráče co přišli tři roky zpátky - jestli se prosadili a nebo ne. A taky jde o to, že aji když Ferguson nekupuje francouzské mladíky ze třetí ligy, ani noname hráče z balkánu, tak ani nekupuje absolutní hvězdné talenty o kterých mluví celá Evropa a kteří už ve svých 18 rostou pro finále LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

No právě takovej Pique hrál hned první dvě sezony, než šel na hostování do Španělska a už se tvářil jako budoucí superhvězda. Skutečně talentovanej hráč se právě prosadí daleko dřív, než čtyři roky po přestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale přivedl ho taky Ferguson, ne? Koupil ho jako špičkového hráče a on jím je. Těžko říct proč nakonec odešel, ale rozhodně nevyhořel. No nevím, já pořád víc věřím postupně se zlepšujícímu Nanimu, který už má nějakou historii výkonů a jde nahoru, než Hernandezovi, který přišel letos a podle jeho statistiky by to měl v budoucnu být kanonýr světové extratřídy, lepší než York a Cole dohromady.

Reagovat
Chazy

Hehe, já jim věřím taky. Ale prostě nevěřím, že MU najde dalšího Solskjaera nebo něco podobnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, nebo ho eventuálně vychová.

Reagovat
Chazy

Hehe, já dost pochybuju o tom, že dostane dost šancí třeba i Welbeck.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se na to podiv z druhé stránky. Chelsea nacpala do kádru neskutečné peníze, ale ten kdo vyhrál tři tituly v řadě byl Ferguson. Loni měl United nejslabší tým za poslední roky a bylo z toho o bod druhé místo. Letos tým omladili noname hráči a United pomalu přebírajou vedení v PL o měsíc a půl dřív než je u nich obvyklé. Wenger je uznávaný expert na nákup talentů, ale v boji o titul pravidelně selhává, Liverpool za posledních dvacet let prý nalil do kádru v podstatě stejné peníze jako Man Utd, ale konkurovat mu nedokáže, Manchester City se už třetí rok snaží postavit tým co se dostane do LM a prd. Jestli je Ferguson špatný v hledání talentů a v optimálním posilování kádru, tak je pořád o třídu výš než kdokoliv z jeho konkurentů.

Reagovat
smazaný uživatel

naprostej souhlas

Reagovat
Chazy

Však já vůbec nehodnotím Fergusona

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě má poslední slovo v tom kdo přijde do týmu. A navíc bych řekl že má poslední slovo aji v tom jakou barvu bude mět toaleťák na ženských záchodech vedle konferenční místnosti.

Reagovat
Tomanatura

Taky v to nevěřím. Ale když vidím, že jen taková Borussia si klidně vytáhne japonce za 350 000 euro, který má po 2 měsících hodnotu před 5 mega a zajímá se o něj barcelona...

Reagovat
smazaný uživatel

A za dva měsíce může mít polovinu hodnoty za jakou přicházel.

Reagovat
Tomanatura

To těžko a pokud Borussia vyhraje titul, tak bude mít hodnotu ještě 6x větší.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, mám skepsi vůči takovým hvězdám co rychle vyletíjou. Vem si Kalasa. Kdyby ho Sigma neprodala když byl na vrcholu "slávy", tak za něho dostane třetinu, aji kdyby v budoucnu byl třikrát tak dobrý jako je dneska. Ve fotbale, stejně jako na burze vždycky kupuješ důvěru v budoucí zisky a výkony.

Reagovat
Tomanatura

Myslím, že je rozdíl mezi reprezentantem Japonska, nepostradatelným hráčem prvního týmu Bundesligy a týpkem, který nekope ani v Gambáč lize (to nevím, tu ligu nesleduju, tak hádám)

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě je, ale princip je to pořád stejný. Někdo vyletí, zvýší se jeho cena a on odejde někde kde vyhoří. Dokud hráč nehraje alespoň dva roky po sobě na stejné úrovni, tak nevíš kde ta jeho úroveň je. A nevím, Dortmund sem viděl jednou, ale řekl bych, že tam v téhle době hrajou všichni jako bozi.

Reagovat
Tomanatura

Ljajiče je škoda, že nakonec nedošel. Když ho vidím ve Fiorentině a pak ho poorvnám s naším supertalentem Cleverleyem...

Reagovat
Chazy

Je dobrej? Já se právě divil, SAF ho bral jako super objev skautů :))

Reagovat
Tomanatura

Výborný, v jeho letech mu ani nedělá problém táhnout něco tak špatného, jako je letošní Viola. Takové světlo v hluboké tmě.

Reagovat
kiwwi

co do toho tahas Cleva?

Reagovat
Chazy

Ještě by to chtělo začít o tom, že Kuszczak nemá na MU.

Reagovat
kiwwi

ktory to povedal?

Reagovat
Tomanatura

Stejná pozice, má míň let. A dnes to má být Clev, kdo dostane šanci narozdíl od Ljajiče.

Reagovat
kiwwi

sak chvalabohu...ako mozes v niecom takom porovnavat ODCHOVANCA s nejakym BALKANCOM...to by sme dopadli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Podívej, mně je úplně jedno, jestli je to odchovanec, nebo třeba nikaraguec. Prostě vidím, že jsme mohli mít v týmu 19ti letého supertalenta a jsem nasraný, že místo něj dostane šanci 7mi milionový Bebé a 21ti letý Cleverley, který je schopnostmi daleko daleko pod ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to si teraz akurat tak daleko, daleko prestrelil...dockaj casu

Reagovat
smazaný uživatel

Vám fakt záleží tak strašně na tom odkud ten hráč pochází? Přece když je daleko lepší, než odchovanec, tak má odchovanec smůlu..

Reagovat
Tomanatura

Ne, já bych taky radši v týmu odchovance, ale nechci, aby se do snižovala kvalita kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

O to jde..

Reagovat
Tomanatura

Proč bych měl? Viděl jsem hrát oba dva několikrát a vím, kdo je kvalitnější.

Reagovat
kiwwi

ja by som sa toto odvazil tvrdit keby hraci hrali v rovnakom time na rovnakej pozicii a vidim ich hravat tyzden co tyzden...ale takychto mladych hracoch, ktori obaja maju neskutocny potencial, obaja su supertalenty, obaja este nic poriadne neukazali, jeden hra v anglicku, druhy hra v taliansku, ty si dovolis povedat ze jeden je daleko daleko pred druhym

je to proste blbost...ja sa nechcem za kazdu cenu zastavat Cleva zato ze je to odchovanec United a som Mufan, ale na taku blbost sa nemozem neozvat

Reagovat
Tomanatura

Já fakt nechápu, proč je to taková blbost. Co dokázal Clev? Nic. Neprosadil se ve Wiganu. Ok byl loni nejlepším hráčem celku ze spodní části Championship, ale kdykoliv jsem ho viděl letos hrát, neukázal nic. Ljajič letos převyšuje Mutua.

Reagovat
Chazy

Teď sis naběh, dostaneš reakci, že Clev hrál třikrát v základu

Reagovat
Tomanatura

A že na americkém tuné hrál dobře za MU

Reagovat
Chazy

To je známý, v jedný přípravě byl nejlepší Danny Simpson a jaká je teď hvězda

Reagovat
Tomanatura

Tak ten teď špatně nehrává, jednou z něj může být průměrný bek v PL. Mně ale dost vadí, jak se soudí hráči, kteří jednou obehrají 2 hráče a hned jsou to hvězdy. Jako kdyby sebevědomost v přípravě bylo něco extra. V PL je to třeba Cleverleyovi hovno platné a za U21 jsem viděl 2 zápasy a taky.

Reagovat
kiwwi

tak teraz bud vyslovene kecas, alebo ked ho sledujes tak si tak zaujaty ze nemozes mat normalny odhad a pohlad

Reagovat
Tomanatura

Hodíš mi už konečně nějaký argument?

Reagovat
kiwwi

aky argument preboha po mne chces...ziaden argument neexistuje takisto ako ani ty mi nemozes dat ziaden argument...su to len subjektivne pohlady na nejaku situaciu...lenze ten tvoj vyzera byt trochu zaujaty

Reagovat
Tomanatura

Proč ne? Ljajič se v nižším věku prosazuje ve Fiorentině, Cleverley ne ve Wiganu. Vždyť ty soudíš a základě jedné přípravy, já podle ostrých zápasů v Serii A.

Reagovat
kiwwi

dufam ze toto fakt nemyslis vazne

Reagovat
kubys

Pokud nevidíš, Cleverley je zatím nic moc, tak jsi spíš zaujatý ty. Ty řekneš, že Ljajić nemůže být lepší než Cleverley, protože si přece nekopl za MU. Takže jedna taková otázka - Clev je lepší i než Tošić?

Reagovat
vodka

tak Clev si zatím nekopl ani za MU...

Reagovat
kubys

Ale přece v přípravě hrál skvěle!!!

Reagovat
vodka

to je ale pravda... taky Clev na svůj věk toho odehrál strašně málo. Byl v podstatě pořád zabitý v rezervě a potřebuje hlavně praxi...

Reagovat
Tomanatura

To tu ale nikdo nezpochybňuje, budu jedině rád, když bude hrávat aspoň trochu dobře, ale to nic nemůže změnit na tom, že Ljajič je daleko lepší fotbalista, s lepší tehcnikou, myšlenkou a hlavně ten balon umí odehrát strašně rychle.

Reagovat
kubys

Reagovat
kiwwi

a stale svoje dookola

Reagovat
Tomanatura

Ještěže umíš obhájist svého koně

Reagovat
kiwwi

ja ziadneho kona nemam narozdiel od teba

Reagovat
Tomanatura

Tak buď jsi opilý, nebo si fakt hraješ na blbého a místo na slovo obhájit reaguješ na slovo kůň. Už mě to dál nebaví.

Reagovat
kiwwi

zbytkovy alkohol by sa nejaky nasiel

ale ja naozaj nepotrebujem nikoho obhajovat, ja som nikoho nevyvysoval ani nikoho nezhadzoval...to si robil TY!!!...ja som ti povedal ze sa to neda ani porovnavat, nieto este vyvodit z toho taky rezolutny zaver aky si urobil ty

Reagovat
Tomanatura

No nic...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kubys

Jaaaj, porovnat se to dá jednoduše, ať už podle individuálních schopností, úspěchů nebo zkušeností. Ljajić zářil v Partizanu od 17ti, byl naprosto výjimečným v Srbské lize a zahrál něco i na mezinárodní úrovni, ve Viole jako jediný vyčnívá ze šedého průměru, jak už řekl Tomanatura, letos je lepší i než takový Mutu, tak proč se to nedá jako proovnat? To nemůžeme porovnávat hráče, kteří hrají v jiné lize?

Reagovat
kiwwi

kde bol Clev zabity v rezerve prosim ta

Reagovat
vodka

tak zkušenosti z ostrých zápasů v lize, kde hraješ od 17 ti dají víc, než jeden rok v Championshipu a jinak hrát jednou za 2 týdny v rezervě...

já je ale nikde nesrovnávám, protože si myslím, že momentálně je srovanávat je blbost...

Reagovat
kubys

Jenže já proti tomu nic nenamítám, jenom se směju srovnávání Ljajiće s Clevem, nic víc nic míň.

Reagovat
vodka

tak já je srovnat nemůžu, Ljajiče sem pořádně neviděl a Cleverleyho když sem viděl předvedl vždycky dobrý výkon, kromě zápasu Wiganu s FFC...

Reagovat
kiwwi

co mi to vkladas do ust?

Reagovat
vladis271

Zaujatý? Ako? Veď je tiež mufan. Clev je angličan a odchovanec, takže ak ho sledoval nemá dôvod umelo znehodnocovať jeho výkony, ale ako mufan nadhodnocovať

Reagovat
kiwwi

viem si kludne predstavit ako moze byt mufan zaujaty na hraca United

Reagovat
kiwwi

tak nabuduce aj otvor oci ked sa budes nanho pozerat

Reagovat
Tomanatura

Já hráče nesoudím podle toho, jak při fotbale vypadají, ale jak ho umí hrát, víš.

Reagovat
vodka

Ljajiče skauti MU sledovali přes 2 roky, nějaký důvod ho nakonec nevzít mít museli...

Reagovat
Tomanatura

Mluvilo se o penězích, on by stál 10 mega. navíc dost možná i kvůli Tosičovi.

Reagovat
vodka

co je to 10 mega, když Bebé šel za 7 a Smalling taky? kdyby v něm skauti MU vyděli supertalent, tak ho prostě vezmou... nebo se Fergusonovi nehodil do systému, nebo do herního stylu PL a nechtěl opakovat chybu s Rossim...

Reagovat
Tomanatura

Jo, jak píše kubys, na to pracovní povolení jsem zapomněl. Asi nechtěli čekat, já s nima nemluvil, takže nemůžu vědět, proč se na to nakonec vysrali, ale chyba to byla a velká.

Reagovat
kubys

+ problémy s pracovním povolením.

Reagovat
kubys

Cleverley je supertalent? A ať se ti to líbí nebo ne, tak Adem je prostě o dost výše než Tom...

Reagovat
smazaný uživatel

Aji o Bebeho se United prý "přetahoval" s Realem. A spoustu lidí ho bere jako kuriozitu ještě teďka.

Reagovat
Chazy

Ale Valenciu chtěla půlka PL, to fakt nejde srovnávat Ten šokoval tak leda když šel do Wiganu.

Reagovat
kiwwi

ale ked si vezmes laicku verejnost tak vsetci na to kukali jak bager na tvrdu hlinu ze co to tam prestupilo do toho United...proste ty to beries stale podla seba ze mas neskutocny prehlad a beries to ako samozrejmost

Reagovat
Chazy

Já si to nemyslím. Ta cena byla překvapivá, ale o tom přestupu se přece mluvilo dávno před tím. On vlastně měl Valencia jít do MU už o rok dřív, jenže slíbil, že ještě zůstane. To by bylo až moc laický.

Reagovat
kiwwi

este raz...zober si obycajneho cloveka co len tak sleduje futbal a vobec netusi o tychto veciach, ze tolko stal a tolko by mal stat, a mal tam uz ist rok rok skor a neviem co vsetko...velka vacsina ludi to proste vidi tak ze ten Ferguson vytiahol nejakeho Valenciu z nejakeho trapneho Wiganu a pozrite jaky to je dobry hrac...to je frajer ten Fergie

Reagovat
Chazy

Já to chápu, ale takovej expert zas marty není .. proto je mu potřeba vysvětlit, že no name nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to k neuvěření, kolik se Wiganu za něj podařilo vytřískat. Stejně jako za Palaciose

Reagovat
Chazy

Jj, přitom ani jeden takovou cenu ani zdaleka neměli. Snad půjde Nzogbia tak za 10, to by bylo taky srandovní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak když si to vemeš kolem a kolem, tak zas Palacios nebýt jeho pohnutého životního osudu by mohl být teď jedním z nejkvalitnějších DM v EPL, měl to tehdy na jaře skvěle nastartované. On je celkově taková zajímavá postava. Obranné zákroky světové, směrem dopředu jsem snad neviděl méně užitečnýho hráče (Rasiak? ). Ale 12 mega je za těhle okolností příliš.

Reagovat
Chazy

A neříkal jsem to snad. Ale on je prostě fantastický totální DMF. Okamžitě bych ho bral zpátky, protože Martinez přesně takovýho hráče hledá. (Hendry je super, ale Palacios je top v tomhle směru)... Tak za 3 by se moh vrátit, to je styl THFC

Reagovat
kiwwi

srandovne by bolo keby Nzogbia siel za menej ako za 10

Reagovat
Chazy

No vlastně by to bylo odpovídající. On má cenu furt tak 6-8, od doby co přišel do Wiganu, bych řek, že se nezlepšil vůbec.

Reagovat
kiwwi

to ako fakt? on bol taky dobry uz ked dosiel do Wiganu?

Reagovat
Chazy

Podle mě jo, hned proti Sunderlandu prošel celý hriště a dal krásnej gól, táhnul to. V Newcastlu hrál taky dobře, já nechápu, proč s ním naložili tak mizerně.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě byl dobrý. Jen Joe you're a cunt je prostě vůl všech volů.

Reagovat
Tomanatura

Nani byl největší portugalský talent, MU za něj zaplatil nějakých 13 milionů (za Andersona 17), ten rozhodně nebyl neznámý

Reagovat
smazaný uživatel

C. Ronaldo, Moutinho, Viana, Veloso byli větší..

Reagovat
Tomanatura

*hrající v Portugalsku. Nemůžeš říct teď, jestli byli Moutinho a spol. větší, prostě tehdy byl Nani takto prezentován.

Reagovat
vodka

a Quaresma nikdy nezapomenu na ty diskuse na mnautd.cz jak všichni chtěli quaresmu, nebo naniho... já sem se tehdy sice nakonec přiklonil k nanimu, ale nechtěl sem ho ani tak....a to co pak předváděl druhý půlrok a celou druhou sezonu u nás...

Reagovat
Chazy

To máš pravdu, Quaresma... a Ochoa.

Reagovat
vodka

tak ochou tehdy aj vytáhl na světlo boží ty, ne?

Reagovat
Chazy

No pochopitelně, vždyť jsme s Ryanem ze srandy napsali vymyšlenej článek o tom, že ho SAF chce koupit a on fandí MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

hlavně Naniho doteď nevim jestli považovat za podařený nákup...

Reagovat
kiwwi

a co je to, nevydareny nakup? sak z toho hraca rastie world class player kazdym tyzdnom

Reagovat
vodka

tak vidič přišel za 7 mega, to nebyl úplně levný neznámý nákup, Evra byl levnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale nemluvím o penězích. Ale otázkou tý prestiže, každej si ťuká na čelo.. A pak ten hráč hraje v základu jak fík

Reagovat
kiwwi

7 mega v takychto sferach je nic...tolko proste United davaju za hociakeho hraca aj keby to bol Kozak...lacnejsie to malo kedy ide...ide o to ze v United ti hraci svoju hodnotu znasobuju neskutocnym tempom....kolko ma Vidic hodnotu? 20? 30? nepredajny? Kolko ma hodnotu Evra? Uvidis o par rokov aku hodnotu bude mat Rafael s Fabiom, Nani bude chodiaci balik penazi a Smalling opora reprezentacie Albionu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

7 mega je hodně.

Reagovat
kiwwi

pre mna hej

Reagovat
Tomanatura

Za reprezentanta a hráče základu ve špičkovém ruském klubu? Ne. Za Smaalinga, naniho, Andersona atp. ty částky velké byly.

Reagovat
Chazy

Ale jo, 7 mega bylo dost. Kdyby se neprosadil, tak nikdo neřekne "no co, stál jen 7 mega, to MU nebolí"..

Reagovat
kiwwi

no praveze ano... pod 7 mega United snad ani kupovat nemoze...tak z Danska maximalne

Reagovat
Chazy

To je nešťastný ale :))

Reagovat
kiwwi

ale ved to je trh, to sa inac neda...to nieze United maju zlu politiku

Reagovat
Chazy

Hehe, nesmíte bejt tak vztahovačný. Já jen, že má ohromný kouzlo, když přijde někdo za 500.000 a prosadí se ve velkoklubu. Jak to jsou miliony, tak už to nevypadá tak hezky

Reagovat
vodka

ale dokážeš si představit klub, který si při zájmu MU o jejich hráče řekne reálnou cenu?

Reagovat
Chazy

Pochopitelně, že to nehrozí. Navíc cenu navýší vždycky agent a podobný ptákoviny.

Reagovat
kiwwi

vsak o tom to je...keby nejakeho hraca predavali do talianska do Bologne tak si vypytaju milion eur ale ked sa ozve Manchester tak ta cena ide sialene hore...a potom aj ked ho manchester nekupi tak tomu hracovi ostane ta hodnota lebo sa onho zaujimal manchester...je to chore ale je to tak a myslim si ze v tomto ma este United dlhodobo dobru politiku...

Reagovat
smazaný uživatel

A ideálně v korunách... Takhle to ale nefunguje, čím větší klub nakupuje a čím větší klub prodává, tím vyšší je jeho cena, protože jde většinou o jedinečné hráče, kteří vynikají. Nemůžou kupovat nýmandy z lavičky průměrného týmu 2. ligy, protože je to risk.

Reagovat
Chazy

Dík, žes to vysvětlil

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

ale bohužel realita... nejlevnější nákup poslední doby byl Manucho a ten stál nějakých 700 000 liber, nebo kolik... pak Obertan...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidić no name?

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád to tak je. Dokonca aji když se hráč neprosadí, tak neodejde zadarmo, ale United na něm ještě vydělá, jako na Tošičovi. A když se nechytne v Manchesteru, tak se prosadí někde jinde, čili Sir Alex nekupuje žádné tragédy, prostě hra Ďáblů nesedne každému.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

Ja mám pocit, že je to skôr spoľahlivá dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, taková, kterou neurazí sedět na lávce, žádný supertalent, kterej by možným nedostatkem příležitostí zkaziili, moc brát nebude a občas spolehlivě zaskočí, když je třeba...ideál.

Reagovat
vodka

spíš dvojka pro Kuszczaka... Ale sledovali ho strašně dlouho...

Reagovat
Godwinson

Nedávno tu bylo, jak Stekelenburg nikdy, že na to nemá. Překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Stekelenburg je ale fakt trochu přeceňovanej brankář, kterej kdyby přišel, tak s výhledem na post jedničky..to je něco jinýho

Reagovat
Godwinson

Přeceňovanej, to nevim, já na něj žádnou glorifikaci nečetl. Jj, tak s tou dvojkou to je rozumný.

Reagovat
smazaný uživatel

takze Sar nejspis po sezone konci ... pristi rok jednicka bud on nebo Kuszczak

Reagovat
smazaný uživatel

pro Teveze, za to co prohlásil o fotbale v dnešní době. Nevěděl jsem, že je Tevez tak intelektuální. Mile mě to překvapilo. Měl jsem za to, že je stejný jako všichni. Už si to ale nemyslím.

Reagovat
mithro

to myslis vazne? ked tevez kt prestupi kv prachom zacne kazat o tom ze je to len o peniazoch?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvuli prachum?

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

sarkazmus

Reagovat
smazaný uživatel

David Beckham v zime na hostovanie do Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

zatial su to len sumy, Moyes by ho bral, staci vraj zavolat.

Kedysi spolu hravali v Prestone kde bol mlady Beckham ako 19-rocny na hostovani.

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by, moc rád bych ho viděl zase v Anglii :)

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to vidím na dobrý výkon a víťazstvo 1:3, v hlavnej úlohe Nasri. Alebo je to možno tým ešte stále nevyprchaným alkoholom v krvi

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro united

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester aji Newcastle.

Reagovat
Liquid

Aston Villa - Arsenal 1:1

West Ham - Wigan 1:0

Wolverhampton - Sunderland 0:0

Stoke - Manchester City 1:2

Manchester United - Blackburn 2:0

Everton - WBA 2:1

Fulham - Birmingham City 2:0

Bolton - Blackpool 4:0

Newcastle - Chelsea 0:2

Tottenham - Liverpool 4:1

Reagovat
tomasinho

Tentokrát už ti toho moc nevyjde. West Ham nevyhraje, City taky ne, Chelsea tež ne.

Reagovat
smazaný uživatel

má někdo funkční odkaz na arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

však se to hraje až za hodinu

Reagovat
smazaný uživatel

je docela sranda pozorovat tým chelsea, jak se jim všechno sype, když se zraní pár hráčů... nám odešel c. ronaldo, tevez což byly opory, minulou sezonu se nám rozpadla úplně obrana, ale to druhý místo jsme ukopali... chelsea se zraní terry, essien, lampard, drogba a tým předvádí výkony na sestup

Reagovat
Usty

ty když něco vypotíš, to je taky docela sranda..

Reagovat
smazaný uživatel

docela pravdivý co? (ona pravda někdy někomu konkrétnímu může připad směšná, jak třeba např fans chelsea)

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo tři tuplovaný záložníci v obraně a stejně jsme vyhráli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Tevez a opora

Reagovat
smazaný uživatel

tak když hral za united, tak s waynem vytvořily docela siný útok

Reagovat
kiwwi

to urcite nie...Tevez bol v United slabucky

Reagovat
vodka

to zase nebyl... on si výborně rozuměl s ronaldem... Navíc víckrát zachránil zápas nějakou tou dorážkou z malého vápna apod....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ja viem ze nebol

ale ja som ho tak vzdy videl...tak ako niektori teraz vidia Berbu, ja som videl Teveza

Reagovat
vladis271

no tyvole

Reagovat
kiwwi

tak to dopadne ked si clovek 10 minut neda refresh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kurňa zase neuvidím celý Arsenal ale 1. poločas bude asi o ničem....jsem zvědavý na Robina

Reagovat
smazaný uživatel

Lindegaard do United. SAF zase nezklamal, všichni jak řikali jména jako Neuer, Lloris, Akinfeev, De Gea...a on je to nakonec brankář z norský ligy

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bude podávat výkony hodné man united, tak ať přijde třeba hráč ze san marina

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasný. No jsem zvědavej co snim SAF zamýšlí...neni to žádnej super talent, co by se o něm každou chvíli psalo a to je možná dobře, nebude na něj žádnej velkej tlak.

Reagovat
terry

Arnesen po sezoně opustí Chelsea

Frank Arnesen před sebou má poslední měsíce ve funkci výkonného ředitele Chelsea, svou funkci na konci letošní sezony opustí. "Bylo pro mě obrovskou poctou pracovat v takovém klubu s tolika skvělými lidmi. Po šesti báječných letech jsem se rozhodl hledat novou výzvu ve chvíli, kdy mi vyprší moje současná smlouva," řekl Arnesen.

Říkám si, jestli není něco špatně. Snad jde ale fakt o tu výzvu.

Reagovat
vodka

no, on ani moc neuspěl, který z těch jeho talentů se prosadil?

Reagovat
smazaný uživatel

MIKEL

Reagovat
vodka

za něj dostalo naštěstí MU kompenzaci v takové výši, jakou mikel nikdy mít nebude...

Reagovat
terry

Mikel je nejlíp pasujícím hráčem celé PL. Lepší než Scholes

Reagovat
vodka

když se podíváš, kam nahrává on a kam Scholes, tak to taky neni nic složité.... Vsadím se, že větší úspěšnost pasů než scholes má i carrick, ale ty jeho pasy jsou k hovnu...

Reagovat
terry

Právě, že se v tom hodně zlepšil. Má kolmice směrem dopředu, už to jen tupě neposouvá na stopery, dokáže dát hře myšlenku.

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/8130025/John-Obi-Mikel-reborn-as-Chelseas-undisputed-pass-master.html

Reagovat
vodka

no, ale už jenom to, že dal o tisíc přihrávek víc, než Scholes potvrzuje to, že nahrává víc na jistotu a většinou posunuje, já netvrdím, že se občas neukopne a nenahraje nějak riskantně, ale srovnat to se scholesem (i když ten v poslední době taky hraje dost na jistotu)...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, to by byl náš nejlepší nahrávač Corluka :-D

Reagovat
terry

Však já jen popichoval

Reagovat
smazaný uživatel

ale horším než Huddlestone

Reagovat
smazaný uživatel

Vysokú úspešnosť v tomto ohľade má aj Lucas a pozrime sa, ako a hlavne kde prihráva. Zdravý človek si o tejto štatistike urobí vlastnú mienku...

Reagovat
Sarlin

Aj Kalou pokud vím...

Reagovat
vodka

Kalou se bral jako supertalent, ale zatím se skoro nezlepšil, od doby co do CFc přestoupil...

Reagovat
terry

Mírný progres tam je, ale bránu pořád netrefí.

Reagovat
terry

Podle plánu to mělo začít letos a klidně může několik hráčů vyjít.

Reagovat
Counter

já ti nevím, zatím hraje nejvíc ze všech Ferreira...

Reagovat
terry

Reagovat
Chazy

Měl co mluvit do všech nákupů CFC, takže nejde jen o talenty.

Reagovat
vodka

ok, my bad...

Reagovat
kubys

No jo, už opouštějí potápějící se loď... Kdo bude další?

Reagovat
terry

CA?

Reagovat
kubys

A nakonec RA

Reagovat
terry

Ten je podle mě vyhazuje.

Reagovat
Side

Fabianski, Sagna, Koscielny, Squillaci, Clichy, Nasri, Song, Wilshere, Rosicky (c), Arshavin, Chamakh

Rosa

Reagovat
Side

Subs:Szczesny, Djourou, Denilson, Van Persie, Bendtner, Walcott, Gibbs

Reagovat
Counter

Jestli se dneska Šava nezaskví, tak to vidím bledě

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej kurz na Arsenal, tak sem dal dvojku.. i když to bude mít těžký, neuspěli tam Chelsea ani ManU

Reagovat
smazaný uživatel

pro všechny, co budou kupovat nějakej dres na vánoce...mohlo by se hodit: http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs456.snc4/50514_2217964454_6873_n.jpg

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
kiwwi

yes tak toto by som si normalne ze kupil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ubohy, ted si stejnej napis predstav na dresu tvejch oblibencu

Reagovat
kiwwi

naco by to robil ked toto je idealne

Reagovat
smazaný uživatel

mozna, ale nadavka na dresu, to nema napad, nic

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá pěkně, kdybych nevěděl co to znamená, myslel bych si, že to je normální sponzor...

Reagovat
13

Reagovat
Lovec

Reagovat
Counter

Pires v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

a riadne sa s nimi v tunely vybozkaval

Reagovat
smazaný uživatel

prenos Aston Villa - Arsenal sportstream24.com/england_football/watch_online_1

Reagovat
niflheim

82153 sopcast na villu - arsenal...anglický komentář, obraz pěkný celkem ( 22'' )

Reagovat
mithro

Villa budicek

Reagovat
smazaný uživatel

Pires je fakt srandovní, to tam měl Houllier radši nechat jenom Carewa..možná by nedostávali takovou čočku

Reagovat
smazaný uživatel

Jedem villans!

Reagovat
smazaný uživatel

Villa-Arsenal 1:2 bohužel,ale díval sem se do koule.

Reagovat
smazaný uživatel

do levé nebo do pravé?

Reagovat
smazaný uživatel

Mámjenom jednu! Sem "jiný".

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sorry.Ale jinej si i tak

Reagovat
herbage

Jak hrajem?

Reagovat
smazaný uživatel

Máme převahu, spoustu rohů, ale zatim to k ničemu výraznýmu nevede. Villa méla pár dobrých náznaků.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě jsem chtěl napsat, že Aršavina to dnes baví.

Reagovat
tomasinho

Od čeho má proboha Houllie na lavičce Irelanda? Místo, aby experimentoval s Piresem, tak měl okamžitě postavit Irelanda na AM a měl by klid, takhle to je bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Ireland by tam byl stejne nahovno...

Reagovat
tomasinho

Ani ne, Pires by se mohl stáhnout více do středu a Ireland by to dokázal rozhýbat, dát tomu myšlenku, Clark s Bannanem jsou spolu na nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko rict. S tim, jak Villa hraje, by se ani beztak nedostal k balonu...

Reagovat
tomasinho

Je vůbec k něčemu ten Chamakh dobrý? U něj končí všechny akce.

Reagovat
Rssa

Koscielny nemá číslo na dresu

Reagovat
Side

Měl na dresu krev tak si ho musel vyměnit, asi neměli nahrádní s jeho jménem tak mu dali bez čísla a jména

Reagovat
REPLIKATOR

Měl ho radši vystřídat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Kua, už to tam nějak dotlačte jiank z toho bude zase nervák

Reagovat
REPLIKATOR

To je zase hnusná fotka u článku

Reagovat
Sarlin

Takže Backham na hostovačce u¨Toffees?

Reagovat
niflheim

Taky jsem byl překvapen

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je ten ruský cár!

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooool

Reagovat
niflheim

A už to pojede

Reagovat
mithro

boze Villa takto im darovat gol

Reagovat
Rssa

Ty vole, Fabianski už sbírá i asistence

Reagovat
REPLIKATOR

Nasri Mohl jít až do brány

Reagovat
Amos

Krása.

Reagovat
smazaný uživatel

Arshaa dneska se mi líbí jak hraje snad mu to vydrží do konce..škoda Samir :(

Reagovat
smazaný uživatel

¨ježiš to bude darda

Reagovat
niflheim

Friedel

Reagovat
REPLIKATOR

Chamakh Friedel

Reagovat
fantomas

Friedel!

Reagovat
fantomas

NASRIIIIII!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Stejně tam je gooooooool Nasri

Reagovat
smazaný uživatel

Samir!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To už na jedničku nevypadá.

Reagovat
niflheim

Já chtěl dát dvojku, ale nebyl jsem si jistý

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera,ted to jen neprohospodarit jako s Tottenhamem :-)

Reagovat
niflheim

Krásný gól....Nasri jede

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri už je kompletný hráč. Tento rok bude úspech tímu závisieť na ňom. Vidno, že mu odchod Gallasa prospel.

Reagovat
mithro

zas s odrazom, Villa dnes sklamanie riadne taky vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle! Tenhle poločas nám dost vyšel, doufám, že to ve druhym zas nepustíme. Pochvala Aršovi, Clichymu, Rosovi a Samirovi

Reagovat
tomasinho

A je po zápase Villa je dneska otřesná, u ní žádný obrat jako u spurs nehrozí, Arsenal je jasně přehrává. A Nasri opět výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

po 1. polčase bol otrasný aj Tottenham a obrat neprichádzal v úvahu...

Reagovat
vladis271

a smutný si pretože...

Reagovat
tomasinho

Na mě reaguješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavin 1+1... Dúfam v znovuobrodenie.

Reagovat
Minister

uplne zasluzene...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten konec poločasu Aršavin, Nasri snad všichni hráli dobře co jsem viděl...

Reagovat
Liquid

Villans předvádí fotbal hodný League Championship. Takhlec trapně snad nehrál letos ani West Ham.

Reagovat
mithro

chyba za chybou, nema to ziadnu myslienku, sklamanie dnes od nich na plnej ciare, tak odovzdane som ich uz dlho nevidel hrat

Reagovat
tomasinho

No tak to zase ne, West Ham na Anfieldu předvedl nejtragičtější výkon, který jsem letos viděl.

Reagovat
Liquid

tak ten zápas sem naštěstí neviděl, ale ta Villa dnes co předvedla, vůbec nic, odevzdává lacino míče, neběhá, nebojuje, je příšerná

Reagovat
Counter

Přesně jak jsem psal, bylo to o Aršavinovi Rosa zas ukazuje, že na jeho úkor tam nemá co dělat...

Už to mělo být aspoň 0:3 a byl by klid, takhle to budou ještě nervy, i kdyby Villans hráli pořád stejné hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolim si říct, že Fabre by nikdy takhle ten roh nekopl..zatim Andrei

Reagovat
Liquid

A Pires zdá se na Premier League nestačí, pochybuji, že mě v dalších zápasech přesvědčí o opaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá zápasovou praxi, vůbec ho neměl stavět...ať tam pošle Irelanda

Reagovat
fantomas

Omg, tyhle řeči si strčte někam. Jeho první kompletní zápas po několika měsících, ještě k tomu skok z PD do PL a on ani nedostane šanci na aklimatizaci. Fakt k nevíře.

Reagovat
Liquid

tak on nestačil ani na PD, už je starej, fotbalový důchod možno v MLS, ale Premier League vážně ne, ale jak sem psal, uvidíme v dalších zápasech, já mu nevěřím

Reagovat
herbage

Že reaguješ na blbce typu Liquida...

Reagovat
fantomas

Je jich tu víc, on byl jen poslední.

Reagovat
Liquid

Houllier ti odpověděl za mě

Reagovat
fantomas

Ty fakt nepřemejšlíš. Pirés vůbec nemá zápasovou praxi, těžko by vydržel dýl než 60 minut, a když Villa zoufale potřebovala novej impuls, bylo nasnadě střídat právě jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Houllier je tímhle nikam nedostane, to je hra bez jakýchkoli ambicí na poháry. Už loni byli doma otřesní a zachraňovali to venkovními výkony, před koncem ligy byly snad 2. nejlepším on the road týmem po Čukárně. Letos zatím hrajou slušně jen doma proti slabším soupeřům, to je sotva na střed tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to posilit..

Reagovat
Carrick

Arsenal sice nic moc nehraje, ale to co předvádí Villa, to je na úrovni nějakého mančaftu z Corgon ligy. Hrůza!

Reagovat
Liquid

Reagovat
Amos

No ten Arshavin dneska , to je jedna báseň

Reagovat
herbage

Zrovna jsem chtěl před zápasem napsat, že dneska to bude Aršavinovo utkání a taky že je. už se těším na druhou půlku, hlavně nezmatkovat a vedení udržet

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som písal, že to bude Nasriho zápas a zatiaľ "taky že je"

Reagovat
Counter

je to Aršavinův zápas

Reagovat
fantomas

Omg, tyhle řeči si strčte někam. Jeho první kompletní zápas po několika měsících, ještě k tomu skok z PD do PL a on ani nedostane šanci na aklimatizaci. Fakt k nevíře.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

Prosim Vas,niektori sa spamatajte co pisete o Piresovi.Jeho prvy zapas po dlhsej dobre,naviac Arsenal nepozica nic Villans tak co moze hrat.Tam je chyba v celom druzstve,nie v Piresovi.Tak sa spamatajte.Inac Arsenal my robi velku radost,mohlo uz to byt aj 0-4.Hlavne to teraz udrzat

Reagovat
Counter

Taky to mohlo být 1:0 poté, co Jack předvedl Cescovinu nejhrubšího zrna

Reagovat
Side

Cescovinu

Reagovat
Nikikrew

To ano

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Villa je priserne priserna

Reagovat
smazaný uživatel

Jedem villans!Jako spurs!

Reagovat
smazaný uživatel

Líbilo by se mi po 15.kole Všici 3 po 28 bodech a začínáme NANOVO!

Reagovat
fantomas

A je tu zase ten starej Aršavin.

Reagovat
-Kopy-

OFSAJD

Reagovat
smazaný uživatel

A už to začína...

Reagovat
mithro

to bol banaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Liquid

Barry Bannan centroval

Reagovat
mithro

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

ten gól neměl platit

Reagovat
Sarlin

Jaký máš důvod?

Reagovat
Liquid

Carew stál přímo před brankářem, který se snažil vidět míč a koukal měnil pohledy z obou stran Carewa, tím ovlivnil hru a tak třeba i díky tomu nedosáhl na ten míč, prostě neměl platit dle mě, já bych ho neuznal

Reagovat
Footballer

Bylo to diskutabilní, ale všiml jsem si, že Fabianski dobře neviděl přes toho hráče co tam stál, myslím že to byl Carew - takže nevím no. Dalo se to písknout

Reagovat
Tomekcz

JDEM VILLAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto fantastický gol

Reagovat
Counter

poznamenaný Carewem a jeho ofsajdovém postavení

Reagovat
Sarlin

Ale tak před ním byli další dva hráči Arsenalu, takže Carew nehrál žádnou roli...

Reagovat
Counter

zavázel v cestě Fabianskému → neplatný gól

Reagovat
Sarlin

Ale i kdyby tam Carew nebyl, tak Fabianski nevidí....

Reagovat
fantomas

Blbost, vykláněl se právě kvůli němu. Na ESPN kvůli tomu tu akci dvakrát zastavili, aby si toho všimnul i slepej.

Reagovat
fantomas

Omg, za takhle strašidelný bránění sme si zasloužili být odměněni gólem.

Reagovat
Counter

a co na tom mění respektování pravidel?

Reagovat
fantomas

Že prostě neni potřeba naříkat.

Reagovat
Counter

nikdo tady nenaříká

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, neměl platit. Ale to na tom, že to trefil parádně, nic nemění

Reagovat
Counter

to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Klasika

Reagovat
Side

Bože, to snad ne. Můžete mě říct co zase předvádí?

Reagovat
Usty

Tak jak dneska.. 3:2?

Reagovat
REPLIKATOR

Už se vezou, ale byl to ofsajd

Reagovat
vodka

pěkný gól, ale ten carew tam stál naschvál

Reagovat
REPLIKATOR

Takže gól Plzně měl taky platit

Reagovat
Rssa

Neregulérní branka

Reagovat
fantomas

Clichy. To je fakt defenzivní neschopa.

Reagovat
Counter

no nevím, jestli zrovna LB má povinnost bránit soupeře na hranici vápna...

Reagovat
fantomas

Si to neviděl? Měl k němu metr, ale pak začal nepochopitelně couvat. Stopeři si samozřejmě mysleli, že po něm půjde on, když k němu původně dělal pohyb, byla to od něj megakravina.

Reagovat
Counter

Předně nechápu, kde byl Song s Jackem. Clichy to samozřejmě zbabral, ale prvoplánově bych to vyčítal někomu jinému...

Reagovat
fantomas

Nechápat se to samozřejmě dá, ale čistě z těch účastníků situace nese největší podíl viny právě Clichy.

Reagovat
Counter

Samozřejmě, otázkou ale zůstává, zda se do ní musel vůbec dostat. Je ubohé, že za stavu 2:0 nikdo nebrání střed hřiště před vápnem...

Reagovat
fantomas

To bezpochyby je.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooo!

Reagovat
Footballer

Hezky Rosaaaa

Reagovat
REPLIKATOR

Teď bylo krásně vidět, jak Fabianski přes Carewa neviděl

Reagovat
Liveral

nechci si stěžovatm, nemám to rád, ale tohle měl bejt ofsajd....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jn offside to byl,ale plati

Reagovat
Usty

Rosa no konečně !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

VILLAAAAA

Reagovat
REPLIKATOR

Jooooooooo goooooool Chamakh Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

néééé.

Reagovat
Counter

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

ten Arsenal má vonku lepšie výsledky ako doma, to ma trocha prekvapuje, ale Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

What the fu*k? Marouane Chamakh?

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně rosa

Reagovat
Liquid

obrana Villans

Reagovat
smazaný uživatel

čistá krása

Reagovat
Tomekcz

Fridel omg prase pomaly

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Lovec

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu že ho wanker nechává tak často sedět

Reagovat
smazaný uživatel

A je konec. Na to, že je to docela nudný zápas 4 goly za 55 minut - docela slušné

Reagovat
herbage

Marouan Chamakhhhhhhh

Reagovat
-Kopy-

(11) Hráč je aktivně zapojen do hry, jestliže podle názoru rozhodčího:

a) ovlivňuje hru, tzn., že zahraje nebo se dotkne míče, který mu přihrál nebo kterého se dotkl jeho spoluhráč.

b) ovlivňuje soupeře, tzn., že omezuje soupeře ve hře nebo omezuje jeho možnost hrát míčem, např. tím, že zjevně brání brankáři ve výhledu, nebo tak, že se nachází ve směru pohybu míče a přitom udělá gesto nebo pohyb, aby zmátl nebo oklamal soupeře, nebo tím, že pokřikem, posuňky či podobným způsobem rozptyluje pozornost soupeře. Přitom se předpokládá, že hráč může "ovlivňovat soupeře" jen tehdy, nachází-li se v pomyslném koridoru šíře ± 2 m kolem směru pohybu míče.

Zdůrazňuju to - ovlivňuje soupeře - např. tím, že zjevně brání brankáři ve výhledu

Reagovat
Liveral

Reagovat
REPLIKATOR

Však to byl jasný ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Příjde mi, že záloha bez Fabregase je daleko více kreativnější a hrajou ve větším tempu.

Reagovat
Counter

ono by to vypadalo jinak, kdyby měli Villans nějakou zálohu...

Reagovat
fantomas

To, že se bude hrát bez Fabregase ve většim tempu, se ostatně dalo čekat a nejednou se to už v minulosti ukázalo. Je to velká brzda.

Reagovat
Usty

zas z něj nedělejte původce všech neúspěchů ..

Reagovat
Counter

proč fantomasovi vykáš?

Reagovat
fantomas

Cože? Můžeš mi říct, kde sem se tohohle něčeho dopustil?

Reagovat
Usty

ale vypadá to tak.. má teď výpadek, ale pořád je to váš nejlepší hráč si trófám tvrdit.. tady se s ním zachází jak s jidášem

Reagovat
fantomas

Já o něm tohle tvrdil, i když nás zrovna táhl, panebože.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, všichni si na něj stežujte.

Reagovat
Lovec

Je brzda proto, protože ho Wenger neustále staví na post ofenzivního záložníka. On by měl hrát z hloubi pole a balony rozdávat, tak jako to dělával dřív. O útočení by se bez problému postaral Nasri, popřípadě Rosa

Reagovat
niflheim

Dpc člověk jde na velkou a už je to 1:3

Reagovat
Liquid

Villa 3 body od sestupu a může to být po tomto kole i méně, s Houllierem to moc nevyhráli

Reagovat
Pinturicchio

Koukám asi 15 minut na AFC, dobrý fotbal, z obou stran, ale za tu NEstřelbu bych hráče AFC pleskal až běda.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je sen...

Reagovat
Sarlin

Je tam

Reagovat
Bayern +

ešte jeden pretlačia, dúfam

Reagovat
herbage

Bože, proč?

Reagovat
mithro

Cmoooon Villans

Reagovat
Side

Neskutečný

Reagovat
Counter

Bože!

Reagovat
Tomekcz

vyrovnat

Reagovat
Liquid

Reagovat
niflheim

Už se sype domeček z karet

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Villa dneska dává zvláštní góly. Ale díky Bohu za ně. Doufám že dá ještě dva, klidně aji nudné a obyčejné dorážky

Reagovat
Liquid

jestli to Arsenal ztratí, tak to jsou vážně ti největší tragédi, takto příšerný tým Villans dnes a už je to jen o gól

Reagovat
REPLIKATOR

Arshavin zazdil další šanci

Reagovat
niflheim

Už nevím pokolikáté to vidím - Arshavin se zbytečně snaží jít sám.

Reagovat
justcall

Fabianski výběh, zastavení se, vrácení se na čárů... měl mu to z tý hlavy vyboxovat

Reagovat
Liquid

94min a Richard Dunne hlavou srovnává na 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

a YungGooner je za 5 minút prevezený na jednotku intenzívnej starostlivosti

Reagovat
Liquid

Reagovat
Rssa

It´s Walcott time

Reagovat
smazaný uživatel

Už 5 minut

Reagovat
Rssa

Pravda. Co to Wenger zkuša?

Reagovat
smazaný uživatel

jedéééém! Vyrovnat!!!

Reagovat
Usty

hmm.. možná už by stálo za to říct si, kdo že je ten Clark.. ?

Reagovat
Lovec

Aršavin dole, Walcott na plac. Neprodleně

Reagovat
-Kopy-

Proč si Rosa vyměnil Aršem ? Oba jsou o třídu horší, Arša ve středu, Rosa na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, ale hrajou dnes takhle už od začátku se mi zdá

Reagovat
-Kopy-

To se ti zdá blbě.

Reagovat
niflheim

Tenkrát by to ještě nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá je ligová bilance Koscilnyho v lize bilanci: s ním v sestavě 3 - 2 - 4, bez něj 5 - 0 - 0...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral som, toho sa bojím. A kartové štatistiky: 4 žlté a 2 červené...

Reagovat
Usty

Reagovat
REPLIKATOR

Říkám, že je to lama

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh na svoje poměry vůbec neběhá..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť skoro dostal infarkt, když vyběhl poprvé na trávník PL. Ta je přece mnohem fyzicky náročnější než Ligue 1

Reagovat
smazaný uživatel

Málo běhá, kvůli tomu, že málo běhá si dovolíš tvrdit něco o náročnosti obou lig?

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, že jsem se dovolil

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc Arsenal hraje dost defenzivně koukám... Roh a oni na to jdou jen 3 lidi

Reagovat
niflheim

Podle mě mohl zkusit postavit Nicklase

Reagovat
fantomas

Wenger má pro dnešek ban na střídání?

Reagovat
smazaný uživatel

pískej konec!!!!

Reagovat
Usty

Reagovat
Usty

proč denilson?

Reagovat
Lovec

Protože Wenger. Chcem remizovat

Reagovat
fantomas

Protože si Wenger asi myslí, že tim staženim Aršavina a dodánim Denilsona "posílí defenzívu".

Reagovat
Usty

a gibbs místo nasriho.. to je fakt koledování o třetí gól Clarka..

Reagovat
smazaný uživatel

Pevně vto věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

s ono hovno

Reagovat
Pinturicchio

AFC mají s bráněním těch standardek slušné problémy.

Reagovat
fantomas

Fab si skočil šipku.

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbs namiesto Nasriho? 5 obrancov?

Reagovat
Rssa

Zdvojení levé strany

Reagovat
smazaný uživatel

Boze Denilson na place,tak ted uz vazne ocekavam jen to nejhorsi

Reagovat
smazaný uživatel

A pak ze Andrej nema fyzicku

Reagovat
Bayern +

Manchester City FC:

Hart - Richards, Kolo Touré, Kompany, Kolarov - De Jong, Barry - Balotelli, Silva, Milner - Tévez

SUBS: Given, Lescott, Boateng, Vieira, Adam, SWP, Jo.

Reagovat
Rssa

Nějaké birminghamské EMO přišlo na scénu, závěr bude mít správný říz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbsyho centry to uz je o necem jinem

Reagovat
fantomas

Jackův první gól v PL. Konečně! Gratulace...

Reagovat
niflheim

Už jsem myslel, že to nějak proserou

Reagovat
smazaný uživatel

Jack Rozparovač!

Reagovat
REPLIKATOR

Jacek

Reagovat
herbage

Joooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vymyslel Rosa.

Reagovat
smazaný uživatel

No co už....škoda. Tak příště doma plichta=klasika

Reagovat
Lovec

6 obránců

Reagovat
smazaný uživatel

Djorou na place, ještě není nic ztraceno

Reagovat
smazaný uživatel

skoro zásadně ovlivnil průběh

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal s ním v sestavě v lize zatím dycky vyhrál...

Reagovat
mithro

porazia tragicku villu a oslavy ako keby uz dvihali pohar

Reagovat
smazaný uživatel

No co, dali venku 4 goly po zlepšeném výkonu, kdo by se neradoval

Reagovat
Liquid

přesně, ještě posledních 10 minut byli z tragické Villy pokakaný

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Villa snad ani nechtěla vyrovnat. Žádnej tlak v závěru, nic ...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi protože je Arsenal prostě nenechal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřechvaluj je Jde taky o to, že Villans jsou marný poslední dobou

Reagovat
smazaný uživatel

to bude ještě hooooodně zajimavej boj o titul

Reagovat
Liquid

ale nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Snad poprvé a naposled stebou souhlasím.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

řekl maxwell 27.11.2010 15:42

Reagovat
smazaný uživatel

nebude

Reagovat
Rssa

Na Arsenal se pěkně kouká. Gratulace. Rosa super režisér, Wilshere neskutečný přehled a pracovitost.

Reagovat
smazaný uživatel

A ted sledovat Man.City a nebo Man. UTD?..:)

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zapas bude nudnejsi, nez ten druhej. Ale pokud budes sledovat pres Net, coz asi budes, radsi koukni na Utd, pac tam najdes stream v mnohem lepsi kvalite..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak mam sopcast 800 kb/s

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky a 1450 kb/s

Reagovat
smazaný uživatel

City nebo United?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, díky. Asi půjdu na Utd, nebo poradíš ňákej zápas kterej by byl zajímavej?

Reagovat
herbage

Liquid, krleš, mithro = klub frustrátů

Reagovat
mithro

aaale, len som cakal ze to budete mat zlozitejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Counter,herbage,Carrie,afc atd atd = klub ubohých tragédů.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že vy si nemáte co vyčítat

Reagovat
smazaný uživatel

Na každou svini se najde řezník,že Garethe 16 ?

Reagovat
smazaný uživatel

aha.

Reagovat
fantomas

Pěkně sis to překroutil.

Reagovat
Chazy

Nezapomeň fantomase, ten je z nich nejhorší :(((

Reagovat
herbage

Reagovat
Counter

Na prvním místě

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mancini s tim Adamem snad uz nepocitas, nebo co? -> Kdyby hral misto Ballotaka, byla by to dneska nejidealnejsi sestava, jakou muze Mancini postavit..

Reagovat
Bayern +

Tjn, ještě i rozestavení ti vyšlo. Ono ale Adama má za sobce, jasně to na Mancinim vidno, proto hraje Mario, od kterého čeká góly.

Reagovat
Nikikrew

Tak Vam poviem,ze znova to boli nervy.Ale nic nove.Ale ja som velmi spokojny.Vyhrali sme u tazkeho supera a to je velmi cenne.V nadstavenom case to bolo super zahrane.Villans sme k nicomu nepustili,tak sa to ma hrat.Pre mna jeden z najlepsich zapasov Arsenalu v tomto rocniku.Pre mna MOTM AA23,super zapas.Dalej sa mi lubili Koscielny,Jack, Maroune,Samir,R osa.Ale jednoducho vsetci to odmakali.3 body su doma,konecne pekny vikend :)

Reagovat
herbage

No, první půli jsem celou neviděl, ale ta druhá mi to celé vynahradila. Výkon to byl dobrý, ostatně od této sestavy jsem hodně čekal. Fabregas nám vůbec nechyběl, ale jiné zápasy chybět bude. Naše kombinační hra byla opět pastva pro oko, ale pak nás stačí trochu přitlačit a ty góly si dáme v podstatě sami. Vážně nevím, co s tím dělat, protože ty situace po kterých padly oba góly neumím bránit a děsně před vlastním vápnem zmatkujem. Konečně jsem byl spokojen s Wengerovým střídáním, dneska bylo důležité mít míč na svých kopačkách a ti co cpali na hřiště Walcotta nechápu. To bychom se museli zatáhnout a hrát na breaky, což při kvalitě naší defenívy by vedlo jen k dalším inkasovaným gólům a vepředu bychom se spoléhali, že tam Theo sám něco vymyslí. Naopak Gibbs a Denílson naší hře prospěli, hlavně přesunem Wilshera na podhrot, kde více vynikne jeho dynamika a přehled. A velkou pochvalu si zaslouží 2 hráči: Andrej Aršavin a Laurent Koscielny. První za tio, že si dělal s obranou Villy co chtěl, druhý za to, že držel naši obranu nad vodou A dále pochvala pro ostatní, dnes jsme hráli jako tým

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Counter

První poločas byl lepší - žádné nervy, suverénní dominance, dvougólové vedení...

Reagovat
-Kopy-

Chvalíš Koscielnyho, který zavinil gól + pak se nechal ještě jednou přehlavičkovat od Dunna ale to Fabiansky chytil ? a Aršavin pěknej gól, dobře rozehraný roh ale jinak herně se mi líbil více Rosa i Nasri.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Lovec

Reagovat
Lovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Lets go ANDY !!!

Reagovat
Chazy

Ale jen Murray, Carrollovi nic nepřeju

Reagovat
$dolar$

Samosebou

Reagovat
smazaný uživatel

a ted jít s klidem fandit Blackburnu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

WOOHOUUUUU BERBAAAAA

Reagovat
mithro

BERBAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
niflheim

Berba

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov, krásně.

Reagovat
Tomekcz

proc ted Berba prihraval zpatky kdyz mohl jit sam

Reagovat
vodka

Berbatov je dneska skvělý... sice mohl párkrát jít sám, mísot nahrávání, ale ta kombinace je

Reagovat
Tomanatura

Ale zase 2x zadrbal finální nahrávku...

Reagovat
vodka

ale má dneska perfektní pohyb...

Reagovat
Tomanatura

Po x zápasech...

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro jako Cole a York, škoda že to nevyšlo.

Reagovat
iamek

Berbatov

Reagovat
Chazy

Vodko, ten Cleverley, to je hrůza prostě .. ale nějak to ignoruju, protože Gomez, to je ještě horší.

Reagovat
vodka

kde hraje? kraj, nebo střed?

Reagovat
Chazy

Tentokrát spíš kraj, ale motá se i do středu. A je slabej v soubojích, teď se tam válí. Ale fakt to zaniká za tím španělem.

Reagovat
vodka

co to tam WHU poslalo za sestavu tak toto Grant silně nedává... Obinna, Stanislas, Barrera, Piquionne a Gabbidon naráz v sestavě...

Reagovat
Chazy

Sranda je, že Wigan stejně není (výrazně) lepší

Reagovat
Chazy

Jsem zvědavej, jestli mu MU sedne víc. Může se fakt prosadit a potopit moje prognózy. Ale teda Martinezův styl mu nesvědčí.

Reagovat
vodka

já fakt nevim, já sem ho loni viděl ve Watfordu v jednom, nebo 2 celých zápasech a pak v té přípravě a vždycky se mi líbil... tuto sezonu sem viděl 2, z toho proti Fulhamu hrál hovno...

nevim no, každopádně potřebuje praxi a su docela rád, že se do toho základu prosadil... jestli zaslouženě, nebo ne, to neposoudím...

Reagovat
Chazy

Tak je to díky zraněním, ale do ledna by mu to mělo vydržet, protože McCarthy se vrací až koncem prosince.

Reagovat
vodka

já hlavně nechápu proč místo Gomeze nehraje ve středu Watson.... McArthur je taky zraněný, nebo akorát sedí?

Reagovat
Chazy

Není zraněnej, ten dostane prostor asi až někdy v druhý půlce sezony. Gomez je využitelnej na krajích, tam taky často hrává. Nevím no, lepší je každej hráč Wiganu, Hefy je asi jedinej fanda Wiganu na světě, kterej ho vidí jako výjimečnýho či co .. moh by místo něj hrát Moses, Watson, McArthur nebo klidně Martinez, každopádně je to náramná legrace. Speciálně když se k tomu přidá jeden z Caldwellů.

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Rosu

Reagovat
Side

Reagovat
vodka

Park a Rooney

Reagovat
iamek

Nadhera, fantazie ! Rooney Uz 2 asistence. This is UNITED

Reagovat
Chazy

Vyhrávat nad Blackburnem, to je něco!

Reagovat
C0br

Jde o to, že hrajeme fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrálo se aji nad Valenciou, ale jak.... Tenhle fotbal se mě líbí a United tak snad letos ještě nehrál.

Reagovat
mithro

Paarky

Reagovat
mithro

Paarky

Reagovat
Tomekcz

sweet

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, nádhera. Takhle United hraje většinou až kolem silvestra. Stačí aby trocha zasněžilo a hra je hned o 200% lepší

Reagovat
Tomanatura

Takový výkon už jsem dlouho neviděl

Reagovat
vodka

Chimbonda

Reagovat
mithro

aaaaaaaa Vianoceeeee

Reagovat
niflheim

Gift 4 Berba

Reagovat
smazaný uživatel

berbaaaaaaaaaaatov a man united je zpět ve formě

Reagovat
smazaný uživatel

Brunt goal of the month, 100%

Reagovat
Chazy

Nějaká střela z dálky levou?

Reagovat
smazaný uživatel

No, z přímáku asi z 30m Přesná šibenice...

Reagovat
Chazy

Na to je mistr, techniku má neskutečnou. Škoda, že je klubista, moh hrát klidně v Evertonu.

Reagovat
C0br

It´s a christmas time.

Reagovat
niflheim

Satelite problems?

Reagovat
Tomanatura

Samba ani jednou snad z 8mi pokusů nepřehlavičkoval Rooneyho

Reagovat
niflheim

Bolton a Everton makáme dpc

Reagovat
mike.84

tipuji těsnou výhru united se sympatickým výkonem blackburnu

Reagovat
Godwinson

Blackpooool.

Reagovat
mike.84

balotelliho atributy: týmova hra 100/100, kličky 100/100

Reagovat
Chazy

Hehe, tak tragický WHU a stejně dá gól.

Reagovat
Chazy

Rozdíl mezi Stevenem Caldwellem a jakýmkoliv obráncem PL je fakt neskutečnej

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Třeba Perch je úplně někde jinde.

Reagovat
Chazy

Horší bejt nemůže

Reagovat
mithro

co robi ten everton?

Reagovat
mike.84

tež nechapu ... :(

Reagovat
vodka

fulhamu je mě až líto, místo Zamora - Dembelé (A. Johnson) hraje v útoku Kamara a podhrot Dempsey... to je potom těžko dat gól...

Reagovat
Chazy

Kamara je schopnej hrát slušně, tam bude problém i ve Sparkym.

Reagovat
vodka

tak podle online přenosu má fulham 60 % držení balonu a šancí měl víc... proti týmům jako Birmingham je ale někdo schopný vyhrát hlavu potřeba... Ten Zamora chybí prostě...

Reagovat
Tomanatura

FCUM

Reagovat
Chazy

Hlavně aby zas začli postupovat.... vypadalo to, jakože co rok, to o stupeň výš, ale zasekli se.

Reagovat
mithro

celkovo ich forma v lige je momentalne hrozna

Reagovat
C0br

Reagovat
vladis271

Nemáš stream? Aspoň niečo sympatické to mesto vyprodukovalo

Reagovat
Tomanatura

Jistě, Sopcast Channel 74177

Reagovat
vladis271

píše mi, že kanál je offline

Reagovat
Tomanatura

Není možné, já se na to dívám. Tak si na to najeď na myp2p.eu, tam je přesný link. Je to 848 kpbs

Reagovat
vladis271

už to ide dík

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 82153

Reagovat
smazaný uživatel

Už se ví s kým by hráli kdyby postoupili?

Reagovat
Chazy

Samozřejmě, že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani úroveň ze které by ten tým byl?

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

To doufám byl vtip.

Reagovat
vodka

v čem je hlavní kouzlo FA Cupu?

Reagovat
vladis271

môžem, môžem ja V tom, že nikto neni takmer vôbec zvýhodňovaný nejakým nasadzovaním paníučitelko?

Reagovat
Chazy

Z tvýho pohledu určitě v tom, že WHU neudrží ani jedno ze dvou vedení a neumí kopat penalty ..

Reagovat
Chazy

V tom, že Chelsea vždycky dostane týmy z League Two a MU narazí na něco jako Villa venku?

Reagovat
Tomanatura

Letos dostanou FCUM, snad by to bylo zařízené

Reagovat
mithro

Reagovat
vladis271

Ked už do hrobu, tak s poriadnou muzikou. Skutočne by to bolo nádherné, ak by dostali svoje zlé a komerciou a peniazmi skazené, nepodarené dvojča. Ale pre n ich by bol ktokoľvek z PL zážitok. To by bol aj tým z Champu, ale ako vravím, nech to má grády.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak znova. Budou už v FA Cupu hrát týmy z PL? Nebo si počkají ještě jedno kolo?

Reagovat
Chazy

No nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska v 7 myslím

Reagovat
mithro

Platt golik, pekne United of Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill, opět a zase. Ještě 2

Reagovat
niflheim

Je paráda vidět zase Wazza - Berbatov.

Reagovat
vicinda07

Baines - Cahill - hlava - goool a tak to je kazdy zapas a dookola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Rio prostě klasika...kdykoli Rafael propadne či se kolem něho někdo prožene, tak tam vždy je

Reagovat
mithro

a nalavo to iste Vida robi pre Evru

Reagovat
Tomekcz

kdyby ho Diouf trefil tak je Evra v ...., klidne i cervena

Reagovat
vodka

Kua na Berbatova se nepískají fauly ve vápně? jako tento mě moc nesere, tam berba ztrácel stabilitu už sám, lae proti Rangers byla jasná a nepískla se taky...

Reagovat
C-M@ster

Jasnej faul.

Reagovat
mithro

aj tu to mohol pokojne pisknut, az take diskutabilne to nebolo

Reagovat
mithro

penalta

Reagovat
C0br

Krásná akce...

Reagovat
vodka

berbatov je dneska fakt fantastický...

Reagovat
vodka

kua tušim sem měl dat toho Robinsona z fanty pryč... 4 střely na bránu a 4 inkasované góly...

Reagovat
vodka

hmm, 5 z 5...

Reagovat
C0br

berbaaaa

Reagovat
vitasrp

Co teď zazdil Pikujon..

Reagovat
Chazy

Reagovat
Tomekcz

OLEEE

Reagovat
C0br

naniiii

Reagovat
niflheim

Doufám, že teď všem idiotům tady Berba zavřel huby. Co o něm tady někteří psali, to se prostě nedalo chápat.

Reagovat
mithro

tak toto bola pochutka, berba smekam klobouk

Reagovat
mithro

THIS IS UNITED

Reagovat
smazaný uživatel

From Berbatov to Berbatov absolutely brilliant. Takové góly mám nejradši

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle ma Nani velky plus- ze nasel Berbu A dalsi Dneska to bude 10tka v siti Rovers jen do nich, prasaku

Reagovat
smazaný uživatel

5-0 krásny a berba hattrick

Reagovat
Tomekcz

oleeeeeeeee

Reagovat
vodka

Nevim sice, co hráčom Big Sam v kabině řekl, ale očividně si z toho nic nedělají....

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba jim řekl ať to zabalíjou a soustředíjou se na další zápas.

Reagovat
vodka

Ten Diouf je prostě kokot....

Reagovat
Chazy

Berba by měl dát ještě tři góly, ať je to jako proti Readingu.

Reagovat
smazaný uživatel

United.. Bluckburn..

Reagovat
KnoxXx

Berbs kapitan vo Fante

Reagovat
Liquid

poslední 2 vedou, to je dobře, zdramatizuje se tak závěr tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves, doufám že se zachráníjou.

Reagovat
niflheim

Berbu mám ve fantě od začátku...ještě že jsem ho tam dneska postavil

Reagovat
Tomekcz

a ja pred tymhle kolem prehazim sestavu a Berbu vykopu za ty posledni vykony

Reagovat
mithro

ja som mu dnes zobral pasku, chjo

Reagovat
Tomekcz

diouf ma kamarady vsude

Reagovat
Tomanatura

Anderson dneska ZASE jako z partesu, on je tuto sezonu vážně skvělý.

Reagovat
vitasrp

Goool Obinna.. Že by to WHU dneska s výhrou myslelo vážně??

Reagovat
Bayern +

Oni to vážne myslia si so záchranou, takový Rovers nebo Wigan, to neni nic horšího

Reagovat
Liquid

Villa a Everton jsou také dole a dnes to vypadá, že rupnou oba doma

Reagovat
vitasrp

No upřímně bych výkony kladivářů s výkony Wiganu nebo Blackburnu raději neporovnával, protože WHU by z toho srovnání fakt nevyšlo moc dobře.. West Ham je letos fakt neuvěřitelně tragickej, v podstatě neodehrál jedno povedený utkání(možná dneska) a obranu má nejsměšnější z celý Premier League.. Tak špatně na tom Wigan ani Blackburn není, Rovers jsou doma schopni porazit Villans a trápit Arsenal či CFC, no a Wigan podle mě taky nesetoupí, jejich kádr má velkej potenciál, akorát ho musí přetavit ve výsledky.. Jinak ale dokáží hrát pro mě docela dost pohlednej fotbal, nechtěl bych, aby sestoupili..

Reagovat
Liquid

Blackpool vede v Boltonu, senzace a WHU 2-0 YES !!!

Reagovat
vitasrp

Blackpool

Reagovat
Liquid

Blackpool 0-2

Reagovat
niflheim

DPC co tam ten Bolton dělá? Everton a Bolton mi takhle zprasí ticket

Reagovat
Liquid

Arteta red card, na Everton se nesází....

Reagovat
niflheim

No když si obvykle na ně tipnu nějaký výsledek, tak to vyjde, ale když si mám vsadit, tak se to posere

Reagovat
vitasrp

Ten Arteta je ale idiot... Nejenom že poslední dva zápasy hraje naprosto tragicky, ale teď se zbláznil úplně.. No aspoň že se vykartoval na zápas s náma..

Reagovat
Liquid

A vy ste kdo? A proti černým mačkám vyrovnával.

Reagovat
vitasrp

To sice jo, jenže jinak jeho výkon nestál za nic.. Od něj toho čekám podstatně víc, než že za zápas vyšle jednu střelu, kterou do sítě navíc tečuje obránce soupeře..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lovec

Nějak jsem nepobral, za co byl vyloučený?! Můžes mně to objasnit?

Reagovat
vitasrp

Jara do něho vletěl dost nebezpečným skluzem, Arteta naštěstí nadskočil, takže nebyl naplno zasažen, ovšem pak se nerozpakoval a na ležícího Jaru dupnul nohou.. Něco jako Melo na MS prostě..

Reagovat
Lovec

Mně nepřišlo, že by ně něho dupl ... spíš že tak chtěl jenom získat rovnováhu. Opakovačku jsem ale neviděl, protože jsem se šel sem vzteknout. Každopádně Everton ještě zabere a zremizuje

Reagovat
Lovec

No to snad ne . Mason je úplně mimo

Reagovat
Rssa

Jestli ten rozhodčí na Evertonu není kretén, tak fakt nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Co se vlastně stalo, krok po kroku? Viděl jsem jen ze záznamu Artetu jak na něho dupl...

Reagovat
Rssa

Jeden hráč West Brom (nejspíš Jara, nepostřehl jsem to) sundal loktem 1 hráče Evertonu (ne brutálně, ale faul to byl), pak tělem odrazil dalšího (nejspíš taky faul) a potom udělal nebezpečný skluz na Artetu (ale nezasáhl ho), to vše za pár sekund. Mikel to nevydžel a šlápl mu na nohu lýtko, ale hned se omlouval...každopádně ten první zákrok měl být faul na Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem to viděl. Každopádně zase hrozný Beckford, vypadá to, že svou neschopností zase zdupe body...ať táhne

Reagovat
Rssa

No já na Everton koukám jen jednou za uherský rok, ale ten Beckford je dobře na přesdržku. Předkopne si míč, naběhne si na hráče a spadne jak hruška

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha,... tak se zeptam aspon za co? .. nicmene jenom nasadil korunu svym letosnim vykonum

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jen ze záznamu jak dupl na protihráče ležícího, zasloužená redka, předtím asi bylo ještě něco

Reagovat
smazaný uživatel

Nedupnul, naznačil ten pohyb, ale nikoho nezasáhl. A těsne předtím někdo z WBA sundal tuším Bainese loktem přímo před rozhodčím a ten nepísknul ani faul.

Reagovat
vicinda07

asi si to nevidel, vsak ?

Reagovat
smazaný uživatel

Blackpool a W.B.A Super!!!!

Reagovat
vicinda07

mason je ...................................... to co teraz dal artetovi cervenu a nic neurobil. tak toto som este nevidel. jara mal dostat minimalne sltu za laket do hlavy na bainesa a mason tam stoji od toho 2 metre a ani nezapiska

Reagovat
Bayern +

Vy se tu rozplýváte, že United vyhrává 5:0 s tragickým Rovers, ale že Schalke dostalo pětku na Lauterne, to je něco...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je sekce PL

Reagovat
Liquid

Morávek dal góla Schalke

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je sekce PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Vidím, ale ani United nehraje BL.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem to viděl a pěkně mě to sere.

Reagovat
vodka

Jediní neporažení a Berbatov je nejlepší střelec PL

Reagovat
Chazy

Konečně dá zas 6 :))

Reagovat
vodka

akorát mě děsí, že z těch 10 gólů dal 7 ve dvou zápasech

Reagovat
mithro

a dnes konecne vykon hodny UNited

Reagovat
Tomekcz

BERBAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Berba

Reagovat
C0br

A já ho samozřejmě vyměnil...

Reagovat
Tomekcz

taky treba zoldak Tevez da vic

Reagovat
Mindas

Reagovat
Liquid

ta svině bulharská

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

proč se fanoušek nejlepšího týmu v tomhle universu vůbec stará?

Reagovat
Liquid

nemám rád Bulhary a už vůbec né toho Berbatova

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

6:0, jeden útočník dal 4 góly a druhý čeká na penaltu aby se taky trefil.

Reagovat
soukup

Balotele je taková nesympatická herečka, kdyby aspoň filmoval ve vápně, ale on simuluje všude

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Walters a Kenwyne?

Reagovat
soukup

Walters nehraje, Kenwyne skvěle, zase klíčovej hráč ve hře dopředu, dlouhej balón na něj, on si ho zpracuje, udrží a s hráčama z druhé vlny rozjede útok

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, konečně nechal Jona na lávce nebo je zraněný? Kdo teda hraje v útoku?

Reagovat
vodka

proti city by to chělo Fullera, nebo Tuncaye...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono moc variant už není, že

Reagovat
soukup

zraněný by být neměl

to nejlepší co hrát může Fuller - Jones z krajů podporovaní Mattym a Tuncayem

ale teď si to zakřikl, Walters střídá Fullera, no doufám že se mu to povede jak s Bromwichem

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně parádní sestava, škoda toho inkasovaného golu...remíza by byla super výsledek

Reagovat
soukup

sme mohli v klidu vyhrát, koukám sice jen na druhou půlku, ale v té sme měli víc gólovek, ale Collins se pak nechá obehrát jak žáček a je to...

Reagovat
mithro

omg Evans

Reagovat
mithro

GD ako chelsea, pridame este

Reagovat
vitasrp

Mimochodem Boselli kope perfektně penalty..

Reagovat
smazaný uživatel

A ten jouda Bent se zase trefil

Reagovat
niflheim

Proč šel Vidić dolů?

Reagovat
vodka

Fuck, 5 gólů

Reagovat
C0br

Mohl by dát šest

Reagovat
alcantara

on si robi prdel ?

Reagovat
vodka

je to geniální hráč, akorát by to mohl ukazovat častěji....

Reagovat
alcantara

ja si to tiez o nom myslim, zeriem jeho techniku a prehlad, nenavidim jeho laxnost, i ked on si to snad ani neuvedomuje

Reagovat
vodka

ale i když je laxní, tak pak předvede "něco" jako ten gól LFC a zavře mě hubu...

Reagovat
vodka

°mně...

Reagovat
Liquid

hoďte na tu svini z Bulharska plachtu

Reagovat
Sarlin

Reagovat
Tomanatura

Anderson

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

a kde je ted ten slavnej růný? hm? :D.. tragéd z bulharska dá 5 fíků a on nic

Reagovat
niflheim

Dej si facku...Wazza tam odvádí skvělou práci celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

jj jistě

Reagovat
niflheim

Celý zápas se zapojuje do kombinace, přihrál na gól Parkovi, skvěle na sebe váže hráče...a mohl bych pokračovat. Berba by dneska nedal tolik gólů, kdyby tam nehrál Rooney.

Reagovat
smazaný uživatel

jj a rooney by dal sedmičku kdyby nehrál berba vid

Reagovat
Tomanatura

ses p*ca

Reagovat
niflheim

CIty/Chelski fanboy?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě prostě jenom blbeček.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Sarlin

Kdo?

Reagovat
vodka

hraje velice dobře...

Reagovat
niflheim

DNeska mu to tam padá I když chce přihrát, tak se mu to dostane zpátky k noze Berba

Reagovat
Tomekcz

chudak Berba on uz ani ten gol nechce dat a radsi prihraje, ale stejne se to k nemu odrazi pred prazdnou

Reagovat
mithro

zeby padol Bestov rekord?

Reagovat
smazaný uživatel

namber nájn dá dnes asi nájn gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Pevně doufám že si z toho Sir Alex veme ponaučení a Berbatov už NIKDY nenastoupí sám na hrotě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s takovým nickem netřeba slov

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne sa mi páči ako s Berbou oslavujú ostatný hráči

Reagovat
Sarlin

A to mají brečet?

Reagovat
Tomekcz

ja chci Berbu zpatky do fanty

Reagovat
vitasrp

Everton... Ale Tchoyi to udělal parádně..

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Robinson.

Reagovat
vodka

a nemohl dělat nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Berba

Reagovat
Rssa

No co no, Nando zítra dá branke 6

Reagovat
13

Reagovat
niflheim

Pochybuju, že Potters prohrajou druhý poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney dnes hraje přesně tak, jako když hrál pro Ronalda. A tenkrát to byl nejlepší hráč Manchesteru. On fakt bude novej Scholes nakonec...

Reagovat
mithro

presne to unho pozorujem, tie jeho pasy

Reagovat
mithro

Danny dalsi gol za Sunderland, pekne

Reagovat
vodka

ale Wolves to měli vyhrát takto nejspíš spadnou...

Reagovat
smazaný uživatel

odepisovanej bulhar novej hrdina manu a hráč kterej byl na odchodu a kterej si vytrucoval 250k liber srdcař manu... smích

Reagovat
Tomekcz

Obertan

Reagovat
Liquid

Citizens scored

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

kur*a deset minut už nepadl gól

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra Wolves A Blades taky dneska propadli

Reagovat
smazaný uživatel

Hm. Skvěle Wolves

Reagovat
vodka

Samba

Reagovat
niflheim

City

Reagovat
C0br

nejenže, že jsem vyndal berbu, ale teď už nemám ani body za obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Máš mít Vidiče

Reagovat
C0br

Hej toho mám, jen mi to došlo až teď.

Reagovat
soukup

do háje, City zastaví balón na čáře, možná i trochu za a z protiútoku dají gól

Reagovat
mithro

Evans, diky

Reagovat
smazaný uživatel

vyrovnat!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Už na 6 - 0 zvyšuje Dimitar Berbatov a zvyšuje tak šance svého týmu na vítězství v tomto zápase. - Livesport

Reagovat
smazaný uživatel

snad to udržijou

Reagovat
Tomekcz

Evans to je braneni omg, se na nej jen diva

Reagovat
mithro

ja som to tusil, nechapem to striedanie dufam ze Vidic je vporiadku

Reagovat
smazaný uživatel

evans prave potvrdil svoju neskutocnu formu...

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOL...MILUJU TEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Bayern +

kto ? a ako ?

Reagovat
smazaný uživatel

Micah ne?! Kdo jinej?

Reagovat
Tomanatura

KUR*A

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Wolves, ale chtělo by to dneska vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

BERBATOV .. sa mu vyhrazali ze bude dvihat mydielko v sprche ci co ?

Reagovat
Bayern +

A že je Bundesliga bláznivá a nedá sa tipovať...

Reagovat
smazaný uživatel

jojo dal sem 2 na schalke.. dneska vyhrát tiket to je jak ve sportce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Blackpool to je škoda, ale i bod dobrej z venku

Reagovat
Liquid

Wolves 3-2

Reagovat
niflheim

Wolves

Reagovat
spider_8

Co to tam ten Berbatov tvoří? Dal už někdo 6 fíků v jednom zápase?

Reagovat
niflheim

Defoe minulý rok s Wiganem? Kolik to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Shearer, Cole a Defoe dali 5, co se PL týče

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Reagovat
Tomekcz

Robinson zrovna ted musi neco chytit

Reagovat
smazaný uživatel

čučím na čínskej stream a ti komentátoři sou fakt kouzelní

Reagovat
Pipo123

to sú mi výsledky Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Ebans-Blake

Reagovat
Bayern +

Darren zrovná !

Reagovat
smazaný uživatel

Zas jindy.Wolves potřebujou opustit sestupový pozice.

Reagovat
Bayern +

Wolves p*ča tam !

Reagovat
smazaný uživatel

Hrnčíři mě vyslyšeli.

Reagovat
mithro

diky Evans, stal si nas lepsie skore ako chelsea, vyborne striedanie

Reagovat
soukup

kurva joooooooooooo, Matty!!!!! a Jonesovo prodloužení

Reagovat
soukup

a Tuncayova patička samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Super, nádhera, fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

STOKEE

Reagovat
Mindas

To jsou vokurky. Ale tak remíza zasloužená.

Reagovat
smazaný uživatel

Me nejvic sere, ze United ted hraji jeste vetsi hovno nez my, ale stejne vyhraji. A my pak dostanem tak trapnej gol, kdy to Toure zbytecne odkopne a pak jeste prohraje hlavickovej souboj. Fakt kurva, zas gol v nastaveni..

Reagovat
smazaný uživatel

*tam hraji

Reagovat
soukup

prohrát hlavičkovej souboj s Jonesem není žádná ostuda, navíc on s ním prohrával hlavičky celej zápas, tak proč by to v prodloužení mělo být jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja vim. Proste me to jen sere, TECKA!

Reagovat
smazaný uživatel

neplaččč, už len to že im fanidš je na smiech

Reagovat
iamek

Proc ? Pokud jim fandi dele nez je koupil sejk tak nevidim duvod se smat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidno, je to kreten..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses k smichu. Prosim te, zalez zmetku!

Reagovat
mithro

STOKEEE

Reagovat
smazaný uživatel

No hehe

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Potters

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ted si to Berbatov vystrilel zas na pul roku do predu

Reagovat
iamek

Tak ted bude davat goly Hrasek. Hlavne, ze je nekdo dava

Reagovat
mike.84

stoke super, náhodou solidní bojovný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

nevite nekdo jak naladit digisport

Reagovat
smazaný uživatel

Normal pres DVB-T

Reagovat
smazaný uživatel

CFC jsme letos už jednou porazili. Navíc s Bčkem. Nevidim důvod, proč ji neporazit znova. Navíc tentokrát bude v akci Andy. Ta banda modrý lůzy nemá dnes šanci

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

no jen aby

Reagovat
vitasrp

Tady někdo hýří optimismem.. O to větší pak bude ten pád na hubu, až vás dneska rozprášíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, že ne. Cítim dnes v kostech výhru.

Reagovat
minoLFC

to bude skôr reuma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
vitasrp

Tak výhru cítíš před každým domácím zápasem ne?? Potom je to v pohodě, to bych se spíš obával, kdybys v kostech cítil prohru..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak. Letos mám při všech domácích zápasech hrůzu. Jestli tě to uklidní, tak stejný pocit jako dnes jsem měl když jsme vyhráli na Arsenalu 1:0 - je to tu i jako tip v preview před zápasem. Dneska si nejsem tak jistej výsledkem, ale zase tím, že dá Nolan gol. Řikej mi vědma

Reagovat
vitasrp

Tak teď si udělal všechno, jenom si mě neuklidnil.. Snad to ale dopadne ke všeobecné spokojenosti, Nolan dá gól a potvrdí tvou pověst vědmy, ale k bodům vám to nepomůže a my zvítězíme 3:1.. Ideální scénář..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to na hovno, fandit tymu, ktery musi v kazdym kole vyhrat a vsechno ostatni je neuspech, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

a manchester je v tomto ohľade iný?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo rikal?

Reagovat
Arbiter

mluvíš z vlastní zkušenosti?

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

a dnes vsetci povinne fandit newcastlu.. aj ked si myslim ze nieje ocom cista 1

Reagovat
smazaný uživatel

A dnes doufám,že se všichni antifans CFC POSEROU vzteky.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš to vypadá že se poserou fans chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

šak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

bude stačit remiza

Reagovat
smazaný uživatel

... nasrat a rozmazat.

Reagovat
smazaný uživatel

ten tip eurofotbalu 02 je taky celkem smesny donutil me zavahat nad serioznosti tehle stranek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Povíme si po zápase.

Reagovat
terry

Minimálně na remízu máme. Nemáte stopery, doma jste tragičtí..

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxne dvojka Sol-ST muze byt silnejsi, nez Willi-Colo. Pokud na tom budou dobre fyzicky a nebudou se poustet do nejakych rozehravek. Po zapase za rezervu si oba vzajemnou spolupraci chvalili a rikali, ze by jim to spolu mohlo jit.

Reagovat
Arbiter

chválit si můžou, co chtějí, musí to předvést na zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas zvlastni schopnost objevovat uz davno objevene

Reagovat
Arbiter

Tak ty z té jejích chvály zase děláš něco převratného, nemáme si co vyčítat

Reagovat
smazaný uživatel

Nic z toho nedelam, je to liga rezerv, liga v niz dava goly i samotny Owen Coyle Jen jsem poznamenal, ze to nebude letos jejich prvni spolecnej zapas.

Reagovat
Arbiter

"Paradoxne dvojka Sol-ST muze byt silnejsi,..." a "...Po zapase za rezervu si oba vzajemnou spolupraci chvalili a rikali, ze by jim to spolu mohlo jit."

Reagovat
smazaný uživatel

To prvni je porovnani individualnich kvalit, to druhy poznamka, ze to nebude jejich prvni spolecnej zapas. Proc delas debila, kdyz debil nejses?

Reagovat
terry

Já si taky nemyslím, že by to tam měl bejt nějakej průchoďák, přeci jen zkušenosti mají, jenže tady jde o celou obrannou hru. Všichni jsou zvyklí celou sezónu na dva stopery a teď tam budou úplně dva jiní borci a je otázka, jak se s tím poperou.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasny, ale individualni kvalitou to nebude zhorseni, problem muze byt jen v te souhre. Taky bude zalezet, jak pevne bude Tiote drzet stred hriste, protoze by byla skoda, aby se zalozni rada NUFC nechala prehrat zalohou typu Ramires-Mikel-Zirkov nebo necim podobnym, co prehraje i sam Nolan.

Reagovat
terry

Jojo, jsem na to zvědavý, jak se s tím obě strany poperou.

Reagovat
smazaný uživatel

LIVERPOOL- Reina,Johson,Caragher,Škrtěl,Insua,Lukas,Gerrard,Maxi,Kuyt,Cole,F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Insua ??? vazne?

Reagovat
vladis271

Môžem sa spýtať? Ako si prišiel na tvoj nick?

Reagovat
13

oba dva hrajou fotbal v liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

TOTENHAM- Gomez,Čorluka,Kaboul,Dawson,Bale,Lenon,Hudlestone,Palacios,Modrič,Defoe,Crouch

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to tak bude, tak udělám vše, co budeš chtít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty tomu asi moc nerozumíš...

Reagovat
tomasinho

Ban na boba.

Reagovat
Tomekcz

http://www.footytube.com/video/manchester-united-v-blackburn-rovers-65846 ta golova akce v case 13:10 ve studiu si delaj z Berby srandu

Reagovat
vitasrp

Dneska by to měly být povinné tři body, sice naše forma není poslední dobou nic moc, jenže i tak by byla ostuda neporazit druhý nejslabší celek, co se týče formy na domácím hřišti.. Ideální příležitost vrátit se na vítěznou vlnu, musíme ji využít..

Reagovat
Usty

Chelsea !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Ty trpíš nejakou psychickou chorobou, alebo podobným ochorením, lebo takého exota, ako si ty, som ešte nezažil. Chápem, keď sa smeješ na fanúšikoch Chelsea typu: "Chelsea foreveeeeeeer, najlepšiaaaa" a podobne, ale robiť zo seba debila pri každom komente, ktorý obsahuje slovo "Chelsea", popritom na tom slove nie je nič smiešne, ako aj na normálnych fanúškoch Chelsea (Arbiter, terry, Usty, ...), ale ak to máš za potrebu, tak ťa nechápem...

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JD tam dneska jednoho šoupne a ukáže při svém výtězném úsměvu tu brutální dálnici! Come on you spurs!

Reagovat
smazaný uživatel

Musím vyjadriť svoje pocity z Newcastlu. Keby nesledujem futbal a PL už vôbec nie a uvidím v akcii Newcastle, okamžite by som im fandil. Veľmi sympatický tím a Carroll je jeden z najsympatickejších futbalistov vôbec. Teším sa na zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Hehe, zvláštní, já bych NUFC nebo THFC (a podobným hrajem si na velkokluby) nikdy fandit nechtěl. Vidím to spíš na Everton nebo Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC uz nech byt Vzdyt je to novacek, uz i velkoklubista Ash Splash the Cash si to tak nejak uvedomil. Prave Magpies toto leto utratili nejmin penez ze vsech tymu PL

Reagovat
Chazy

Fanoušci se nezmění a Ash Splash the Cash si uvědomil max to, že když do toho ty prachy dává, tak to končí hůř, než když je pasivní ..

Reagovat
vladis271

hrajem si na velkokluby

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálne tak nepôsobia... Proste keby som úplny laik... Duhé by bolo Stoke a možno Villa...

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke Villu by sis pustil 2x, uvidel bys 4 Youngovy simulace a sledoval bys Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Toffees asi nie. Heitinga na DM a Distin...

Reagovat
fantomas

A Arteta. A Cahill. A Bilja. A Saha. A Baines. A Osman...

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovorím, že sú nesympatickí, ale už len hrou by si ma nezískali. Káder majú ale celkom dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

Jags, Pienaar, Fellaini i Rodwell jsou mi hrozne sympaticti..

Reagovat
fantomas

Jags s Pienaarem ještě určitě, Fellaini je na hraně a Rodwell taky tak nějak.

Reagovat
tomasinho

U mě je Fellaini určitě pod hranou, jako hráč je dobrý, ale něco mi na něm vadí, třena loni při Merseyside derby byl na ránu.

Reagovat
fantomas

Je to prasátko no, ale ta jeho nemotorná elegance je k sežrání.

Reagovat
tomasinho

To jo, třeba jak loni zidanovkou přehrál dva ´hráči City uprostřed hřiště, to bylo luxusní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Villa je taky otřesná .. Pokud na to koukáš jako na tým, kterej je poskládanej z Angličanů. Který si vychovali tak dva a zbytek nakoupili za velký prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

LAIK.

Reagovat
Chazy

By fandil MU po včerejšku

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nie som taký... To už skôr Barcelona, Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak: Albrighton, Gabby, Clark, Delfouneso + sympaťáci ako: Warnock, Downing, Cuellar...

Reagovat
smazaný uživatel

Petrov.

Reagovat
Chazy

Otřesný

Reagovat
smazaný uživatel

Z Villy tak maximalne Dunne, Ireland a Downing

Reagovat
fantomas

Spíš tak maximálně Ireland a Gabby.

Reagovat
smazaný uživatel

Laikum obvykle uchazi vsechny souvislosti, prot vsichni laici fandi Cukotce

Reagovat
smazaný uživatel

Možno, ale ja mám rád bojovné tímy, čo vyplľujú aj dušu an ihrisku. Sympatických hráčov a kolektívne výkony. Taký Drogba či Nani, to asi nie...

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu rozumim, taky to tak mam

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že prečo som začal fandiť LFC. Som ich videl v roku 05 v CHL. Dudek, Hyypiä, Carra, Riise, Hamann, Gerrard, Finnan, Kewell, Xabi Alonso, Šmicer...

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Chazy

Fandíš LFC stejně dlouho, jako já přeju Wiganu, to je otřesný abys věděl

Reagovat
smazaný uživatel

Zase je to lepsi, nez aby tady lhal jako vetsina lidi a vykladal, jak fandi Chelsea od roku 1998

Reagovat
Chazy

Tak tak, vždycky je to "fandil jsem už za Vialliho"

Reagovat
terry

To by mě zajímalo, kdo to je. Většina v té době ani nevěděla, co je fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval som aj pred tým futbal. Samozrejme ako decko veľmi povrchne. Mal som rád Roya Keane(United ako tím ani tak nie, brat im fandil a ja som nechcel opakovať, ale Keane sa mi páčil :D) a Real Madrid...

Reagovat
Chazy

A Wiganu si tehdy nepřál? Celá Anglie se do nich zbláznila, když vedli ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Počkaj to bolo až 05-06? Ja LFC fandím v sezóne 04-05(dá sa to tak povedať). Wigan? Priznám sa, marí sa mi niečo, nie veľa ale Chimbonda, Henchoz, Bullard. Neboli ste my symaptickí nikdy,ale vtedy ste neboli vyslovene nesympatický...

Reagovat
Chazy

Jj, bylo to hned sezonu po tom úspěchu LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

A Camara. Henry Camara...

Reagovat
smazaný uživatel

*nesympatickí

Reagovat
vodka

Roberts

Reagovat
smazaný uživatel

s Realem to mam stejne..

Reagovat
smazaný uživatel

..ale zustalo mi to az to ted..

Reagovat
tomasinho

Já měl vždycky radši Barceloni, ale poslední dva roky se misky převažují na stranu Realu, zítra budu asi neutrální.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som mal strašne rád Raula a to mi zostalo až dodnes...

Reagovat
vladis271

Ja zas doslova zbožňujem Puyola

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hlavne Carlose a Hierra a pak i Zidana s Ronaldem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ronalda pravého neb toho transvestitního? A jestli pravého, tak toho barcelonského nebo madridského?

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis, tady ty kecy fakt nemam rad. Pravy jsou oba ne?!..Jinak jasny, ze myslim toho Brazilskyho. V Barcelone jsem ho nejak nevnimal. Zamiloval jsem se do nej v Interu, kde podaval podle me svoje nejlepsi vykony v kariere...

Reagovat
Rssa

Právě že barcelonská sezóna byla jeho určitě nejlepší. Přes 30 branek nedal nikde. A ty kecy na CR si neodpustím, nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, ale je to jedno..

Reagovat
Rssa

To není podstatné, statistiky hovoří jasnou řečí

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takze jde jen o goly a statistiky?..

Reagovat
Rssa

Ne, ale v Barce měl tu sezónu jednoznačně nejlepší, protože byl jako z jiné planety. To ať už v Interu nebo v Realu nikdy nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me byl nejlepsi v Interu, ale hadat se nebudu. Konec.

Reagovat
tomasinho

To bylo sympatiíí v jednom týmu co?

Reagovat
smazaný uživatel

Mne driv LFC taky tak moc nevadili, prave kvuli tomu, ze tam bylo i docela dost sympataku, jako Kewell a Finnan.

Reagovat
Chazy

Mně se zhnusili až když hráli na Old Traffordu semifinále FA Cupu s CFC, rozmlátili stadion a vysmívali se tam Mnichovu a smrti Besta :)

Reagovat
smazaný uživatel

No tyhle kraviny jim odpustit nemuzeme, je to region totalnich vymastencu, ale ten kadr tehdy prece jen nemeli tak spatnej

Reagovat
Chazy

Reagovat
tomasinho

Harry byl tím největším z nich, škoda jeho zranění. A Finnan, ten ještě mohl hrát klidně, kdyby ho dv roky zpátky nevyrotoval otřesný Arabela.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Finnan bol lepší ako G.Ne*ville...

Reagovat
tomasinho

Jo, jenže Rafa. A samozřejmě Sami, to je nejlepší obránce posledních 10-15 let, co za LFC kdy hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sami sa musí vrátiť, dúfam, že mu je to jasné...

Reagovat
tomasinho

Určitě, on sám když odcháze, tak říkal, že se jednou vrátí.

Reagovat
Rssa

Stopreskou dvojku Sami - Soto by nikdo nepřehlavičkoval...všichni by je oběhli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Musím souhlasit.

Reagovat
tomasinho

I když spíš jen Stoke, Villa mi nevadí, ale už mi nejsou tak sypatičtí, jako loni v zimě pod O´Neillem a s Milnerem. Jinak u sympaťákl ve Ville si zapomněl na toho největšího - Kinga Emila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych ted zacal ja sledovat PL, asi bych zacal fandit Evertonu..

Reagovat
vladis271

Ja Sunderlandu alebo Astonke

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderlandu?

Reagovat
vladis271

Hej Sunderlandu. Strašne sa mi páčia ich dresy. Sympatické mužstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Tombola

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Usty

no co, kamarád fandil Zlínu, protože měli hezký dresy a rád vařil..

Reagovat
tomasinho

Ty se máš tak co smát, když fandíš Mofilsovi kvůli vlasům.

Reagovat
Usty

aha.. to jsem měl trošku zkreslené představy, každopádně si myslím, že v zápasech po LM jsou Spurs jalovější a těžkopádnější.. ty midweek matches se na nich podepisují víc než na ostatních z BIG 4

Reagovat
tomasinho

To mělo být asi na fantomase co?

Reagovat
Usty

jou

Reagovat
tomasinho

To mělo být asi na fantomase co?

Reagovat
Usty

jou

Reagovat
Usty

vedle.. sem patřilo: Je mi sympatickej celej, líbí se mi jak hraje i jak vypadá, so what?

Reagovat
tomasinho

Jen jsem si rýpnul.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ty venkovní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Bolton, Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude Newcastle i Liverpool bodovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska dvakrát X nebo jak to vidíte ? vždycky sem někdo dá nějaký špatný tip po zápase a pak někdo, že to bylo jasné, že se měl zeptat

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhra Magpies a remiza..

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase Liverpool bez Gerrarda...dost možná to bude 1,1

Reagovat
Usty

Reagovat
tomasinho

To bych určitě bral všemi deseti.

Reagovat
Usty

Řekl bych, že Tottenham nevyhraje, protože je víkend po LM.. to jako důvod stačí

A Chelsea nevyhraje jenom pokud bude mít takovou smůlu a nekvalitu při zakončování jako s Žilinou a Birminghamem, což je ale klidně možný.. můžeme vyhrát 4-1, ale i remizovat 1-1..

Reagovat
fantomas

Přesně, protože zatim víkendovej zápas po LM vyloženě nezvládl, a teď přijde šok, jednou jedinkrát! (2 výhry, jedna remíza, jedna prohra teď naposled)

Reagovat
Usty

aha.. ..to jsem měl trošku zkreslené představy, každopádně si myslím, že v zápasech po LM jsou Spurs jalovější a těžkopádnější.. ty midweek matches se na nich podepisují víc než na ostatních z BIG 4

Reagovat
fantomas

Tak je fakt, že zápas s Villans jim vyhrál skoro jen sám Vaart a utkání s Wolves zase těžko otáčeli až v poslední čtvrthodině (z 0:1 na 3:1), ale pořád maj dobrý výsledky. I ta remíza s Evertonem neni vůbec zlá - v tu chvíli byli zrovna Toffees docela v ráži.

Reagovat
Usty

nevím proč, ale měl jsem pocit, že po LM prohráli s WHU a Wiganem..

Reagovat
fantomas

Wigan byl předkolo, ty sem vynechal, a WHU po Carlingu s náma.

Reagovat
Usty

tak to změňme na: po vloženejch zápasech jsou marní

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

1001. pro další prohru čukotky

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Zapasu NUFC-CFC hrozilo odlozeni, protoze na severu Anglie celou noc huste snezilo a napadlo nejakych 20 cm snehu, ale Marriner uz uznal hriste zpusobilym pro zapas a policie taky potvrdila, ze pristupove silnice a cesty ke stadionu jsou bezpecne a v poradku, takze se hrat bude

Reagovat
fantomas

Uff.

Reagovat
terry

Ještě mi řekni, že to je kvůli tomu, aby sis mohl napsat report.

Reagovat
Arbiter

ne, kvůli tomu, že nechce, abych si měnil nick

Reagovat
terry

On taky?

Reagovat
fantomas

Ne, těšim se celkem.

Reagovat
terry

Čech - Bosingwa, Ivanovič, Alex, Ashley Cole - Ramires, Mikel, Malouda - Kalou, Drogba, Anelka

To je zase záloha, už se na to těšim. Ale pobavilo mě tohle:

Ramires (who is quite possibly seeing snow for the first time)

Reagovat
Usty

Reagovat
Arbiter

Reagovat
spider_8

Reagovat
spider_8

Jen bych tam radši viděl Studge místo Kaloua. Někdy toho Carla nechápu

Reagovat
terry

Já místo Anelky.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Tak toho beru trošku jako nedotknutelnýho.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Máš k tomu něco dál?

Reagovat
Usty

Už se docela těším.. Snad Drogba konečně protrhne tu svou mizérii..

BTW, mám prezentaci o steroidech, nemá s tím někdo osobní zkušenosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Krul, Simpson, Taylor, Campbell, Jose Enrique, Routledge, Guthrie, Tiote, Gutierrez, Carroll, Ameobi.

Subs: Soderberg, Lovenkrands, Perch, Smith, Best, Kadar, Ranger.

Co je sakra s Kevem?

Reagovat
terry

Tak je to dobrý, nemá kdo rozhodnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ranger

Reagovat
smazaný uživatel

Barton?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste mu bezi trest za Gamsta.

Reagovat
fantomas

Reagovat
vitasrp

V tom případě asi lexessovi nevyjde ta předpověď, že Nolan dá určitě gól.. A pak že je to nějaká vědma..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vodka

zase bez Alana...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Nolan ma pry neco s kotnikem, asi nejake nove zraneni.

Reagovat
smazaný uživatel

teď všeci fandit newcastlu

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

OMG, Digi Sport dava radsi Zilinu..

Reagovat
smazaný uživatel

Já věděl, proč si to neobjednávám

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Je to posledné kolo Corgoň ligy - šláger, už doteraz som zápasov United a Chelsea na Digi nasýtený, teraz dvojnásobne, keďže Corgoň liga dnes končí a Seria A nie je prednostná. Navyše je to prvýkrát od začiatku sezóny, čo ma výber prenosu na Digisport prekvapil.

Reagovat
afc

Digi mas cez satelit ci kablovku?

Reagovat
smazaný uživatel

už to začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele Alex :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Heh

Reagovat
smazaný uživatel

Před zápasem jsem psal kamarádovi, že Carrol bude mít z Ivanoviče a Alexe prdel, no a už je to tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu prdel si z nich nedělá Alex, tu si udělali sami... Ale nic...

Reagovat
spider_8

Ne tady si Alex udělal prdel z Čecha.

Reagovat
Side

Alex

Reagovat
C0br

A já myslel, že nejdementnější gól týdne připadne chimbondovi...

Reagovat
mithro

Alex

Reagovat
Usty

Sakra, vždyť to je náš nejlepší stoper.. proč zavinil dva poslední ligový góly?

Reagovat
spider_8

To snad neni možný Když už se to jednou se*e, tak pořádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh. Zrovna to zapnu a Alex predvede takovou genialni prihravku. Krasa..

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte nikdo jak hraje chelsea??

Reagovat
smazaný uživatel

Sem rád že s Alexem se do zadních řad Chelsea vrátila jistota a kvalita

Reagovat
mithro

odlozenie operacie bol predsa len skvely napad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Marty musí mít radost, že se nejlepší stoper Chelsea takle vrátil...

Reagovat
Usty

Barton má skvělou čepičku

Reagovat
spider_8

Carlo má zase luxusní rukavičky

Reagovat
Usty

Reagovat
C0br

pro maxwella

Reagovat
smazaný uživatel

tahle forma by vam mohla vydržet aspon do 22.05.2011 a všem udělají radost

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych se tu radši neztrapňoval

Reagovat
spider_8

Ramires

Reagovat
smazaný uživatel

Krul to měl vypočítaný

Reagovat
Usty

kdyby podobnou věc udělal Petr, balon dostane neočekávanou rotaci a od tyčky skončí v bráně..

Reagovat
smazaný uživatel

Sol

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím s přehledem..

Reagovat
Lovec

je bůh

Reagovat
kubys

Kurňa, minul jsem výhru WHU Ale tak včerejší 10:1 a fanatický support to více než nahradil

Reagovat
fantomas

Proč se bučí na Ashleyho?

Reagovat
terry

Taky jsem si říkal..

Reagovat
fantomas

Teda, aby bylo jasno, tak na Colea.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem si nejdřív říkal, na čem jedeš...

Reagovat
fantomas

Jo už viiim, protože Cheryl je z Newcastlu asi.

Reagovat
mithro

Reagovat
spider_8

Tak ze zvyku

Reagovat
smazaný uživatel

jeho stará je z Newcastlu

Reagovat
fantomas

Jj, už sem na to přišel.

Reagovat
mithro

cheryl

Reagovat
Lovec

Třeba něco plácl do novin, čím Newcastle urazil ...

Reagovat
Rssa

jsou to všichni rasisti

Reagovat
smazaný uživatel

Uff

Reagovat
Usty

Tak a teď zámek a do poločasu Anelka vyrovná..

Reagovat
terry

Anelka jedinej ne.

Reagovat
fantomas

Ale všichni ostatní vyrovnaj...

Reagovat
Usty

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

To se Shola a Andy neumí dohodnout, kdo bude skákat?

Reagovat
Side

Jinak, diskuze na chelsea-fc.cz pod článkem Sestavy vážně stojí za to

Reagovat
sintha

To jo, věkovej průměr tak třináct.

Reagovat
Usty

nechoď tam proboha !

Reagovat
Arbiter

já tam chodím

Reagovat
spider_8

A Mikelova klasická pravačka

Reagovat
Lovec

Pro místní straky: Kolik toho letos Sol odehrál? Dneska hraje neuvěřitelně (a nijak mě to nepřekvapuje). Podle mě je přes svůj věk tak o dvě třídy výš než Williamson nebo Coloccini.

Reagovat
fantomas

Mám pocit, že v lize jednou střídal a v poháru hrál celej zápas právě proti Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, ze je lepsi, ja rikam porad, ze chci, aby hral zaklad. Nevyhoda byla, ze nemohl hrat od zacatku sezony, protoze cast letni pripravy stravil na libankach a do kondice se vratil az nekdy zacatkem rijna. Ale urcite Williamsona posadi, takovej lidr obrany je potreba, vedle nej bude i Coloccini jeste lepsi

Reagovat
tomasinho

Jonas dneska vypadá celkem nadějně.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

Ještě, že mám to víno, snáší se to o dost lépe...

Reagovat
spider_8

Ono to tam padne

Reagovat
Arbiter

ale o to nejde, mě štve předváděná hra...

Reagovat
spider_8

Ta bych řekl, že neni tak hrozná na to, že hrajem venku. Spíš je vidět, jak sme v krizi, normálně bysme už vedli a hráli v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

to byla finta od ameobiho

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dneska už jí nejednou zkusil

Reagovat
Side

Drogba

Reagovat
spider_8

Zrovna nedávno sem Drogbu obhajoval, že moc nepadá

Reagovat
Tomekcz

Drogba diver

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý dive

Reagovat
smazaný uživatel

To je skoro na Oscara

Reagovat
Lovec

to na repre srazu trénujou s Ebouém

Reagovat
smazaný uživatel

Mariňák Hlavně to těm *** nežrat :)

Reagovat
fantomas

Drogba.

Reagovat
terry

I na Drogbovi se to všechno strašně podepsalo. Na začátku sezóny by se vůbec nerozmýšlel a běžel by za míčem. Teď akorát zbytečně padá, hádá se a hodinu nehraje. Tohle se bude léčit těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně to hádání přenáší na tým. viz teď Cole u lajny.. To není dobrý pro vás. Ancelotti by to měl teď zklidnit a nevím jestli se mu to zrovna povede.

Reagovat
Arbiter

Začátkem zápasu trochu bojoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí střed zálohy, jak dopředu, tak dozadu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu co se s nim stalo,přitom na začátku sezony to byl zase ten starej dobrej Drogba. Ne že by mi to jako fandovi Manchesteru vadilo,ale to co předvádí poslední zápasy to je na facku...dneska je snad nejhorší na hřišti,nebaví ho to,nemaká,vzteká se...kdyby Ancelotti měl koho tam místo něj dát, tak už by to dávno musel udělat...

Reagovat
smazaný uživatel

Když ti nefunguje záloha a ty máš smůlu na proměnování šancí, tak to prostě nefunguje tak jak má..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jasně,já neříkám že je jedinej komu se z Chelsea nedaří. Ale tak ho chvilku sleduj,on je totálně otrávenej,takhle sem ho nikdy neviděl. To byl buldok kterej bojoval,hecoval spoluhráče atd. Teď furt máchá rukama a nebojuje. To že záloha je marná to je druhá věc,ale o to víc by se měl on jako největší ofenzivní síla snažit...

Reagovat
tomasinho

Jose Enrique - letos zatím nejlepší levý obránce PL.

Reagovat
fantomas

Baines.

Reagovat
Lovec

Clichy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Van Aanholt

Reagovat
Bayern +

Gabbidon

Reagovat
tomasinho

Ten je chloupeček za ním, možná na stejné úrovni no.

Reagovat
fantomas

Bilanci 1+6 nemůže Enrique konkurovat.

Reagovat
tomasinho

To ne, ale dozadu hraje skvěle a má před sebou letos špatného Jonase, je neuvěřitelné, jak od loňska Enrique hraje. Ale Baines je taky pán.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může Ancelotti strkat pořád Maloudu do zálohy, to nevidí, že jeho výkony tam jdou na 5% proti křídlu? A společně s ním i ty Drogbovi, jim ta spolupráce klape, když je na podhrotu, tak je to šílený... At dá na DM klidně Ferreiru, když nedůvěřuje McEachranovi, ale cpát tam Maloudu?Pak se není co divit, že ta záloha vypadá tak jak vypadá. Naprosto otřesně.

Reagovat
vitasrp

Vždyť hraje levýho záložníka, to je snad jeho obvyklej post(je to prakticky stejný jako křídlo), tak co se ti nezdá?? Dneska nehrajeme žádné 4-3-3, ale Carletto se evidentně rozhodl opět na chvilku změnit rozestavení a praktikujeme klasické 4-4-2, kdy staženějšího útočníka hraje Anelka.. Malouda má hrát normálně zleva, pozici má obvyklou, takže Ancelotti za jeho slabší výkon fakt nemůže.. Aspoň že si to vyžehlil tou asistencí na gól, ta byla precizní..

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Arbiter

no ono mi to připomíná systémový chaos ze začátku jeho působení popravdě řečeno...

Reagovat
vitasrp

Je to 4-4-2 prosimtě, hráli jsme to druhou půli i se Žilinou a Carlo ve stejným systému pokračuje i dneska.. Je jasný, že hra asi nebude úplně ideální, když ten systém hráči hrají teprve podruhé pod jeho vedením, nicméně já oceňuji to, že se opět nebojí něco radikáílně změnit, protože klasický 4-3-3 nám poslední dobou vůbec nešlo atěžko čekat, že by se to dnes změnilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, mě je fuk, co se hraje za styl, jestli diamant nebo stromeček nebo klasické 4-3-3, ale tohle prostě nefunguje. Malouda nedostal jedinej míč do křídla snad, proto o něm říkám, že je střední záložník. A nezajímá mě, jestli je napsanej na kraji, ale bez míčů do strany je k ničemu.

Reagovat
Usty

ježiš, vždyť tam vyhrál i Blackburn !

Reagovat
Arbiter

a já možná přijdu o nick

Reagovat
Usty

kdepák

Reagovat
Arbiter

no zatím o něj přicházím

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Lovec

vůbec

Reagovat
terry

Do teď to bylo dobrý, ale na co jste pane rozhodčí čekal teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej smolnej gol..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý provokace

Reagovat
smazaný uživatel

jaká provokace ? Kdyby to netečoval, tak to Krul v pohodě má.. tohle prostě byl smolnej gol pro nufc.

Reagovat
Arbiter

ani jeden tým si nemá co vyčítat pak...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Carroll nádherná individuální akce a Kalou jen haluz

Reagovat
Arbiter

smolný

Reagovat
spider_8

Kalouuuu

Reagovat
Bayern +

Salomon Kalou

Reagovat
Usty

JOOOO!!!! SALOMON !

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooool

Reagovat
terry

GOOOOOOOOL! KAAAAALOUUUUUUUUUU!

Reagovat
iamek

Snad Ancelotti zustane v Chelsea co nejdele

Reagovat
Arbiter

KALOOOUUUUUUUUUU

Reagovat
fantomas

Malouda je fakt úžasnej.

Reagovat
Arbiter

v posledních několika zápasech snad poprvé...

Reagovat
fantomas

Jako ostatně každej bluesman no, nevadí.

Reagovat
Arbiter

On se ztratil už o něco dřív. Byl neviditelný, i když Chelsea vyhrávala...

Reagovat
C0br

Tenhle gól byla jedna velká haluz...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdes byl Sole?

Reagovat
Usty

je dobrej pozičně, v soubojích apod, ale do rychlosti a obratnosti se nemůže rovnat, zvlášť s Kalouem..

Reagovat
tomasinho

Loni předběhl i Bala

Reagovat
Chazy

Myslíš Balea doufám

Reagovat
tomasinho

Skloňování těchhle jmen je strašné, ea vypadá strašně, já mám radši kratší tvar, i když možná ani není správně.

Reagovat
Chazy

Hehe, já kdysi viděl v jedný knížce napsanýho boha Ba'ala jako Bála, tak jen, že toho by předbíhal těžko :P

Ale jinak Bala vypada určitě hůř než Balea

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, co se stalo s Michaelem Ballem?

Reagovat
Chazy

Zkouší furt s někým trénovat a nepřesvědčovat. Já osobně si ho pamatuju jen proto, že málem přelámal žebra Ronaldovi. Píčus.

Reagovat
Lovec

Taky mě zrovna napadl! Nemám páru

Reagovat
Chazy

I když oceňuju, že nepíšeš "Baleho" jako je u "vás" zvykem

Reagovat
tomasinho

Mi nikdy pravopis nedělal moc problémy, teda kromě shody, kterou už jsem taky vylepšil.

Reagovat
Chazy

Owen Coyle: „Byl to zápas nahoru dolů, oba týmy hráli fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

To jsem nepsal já, ale je fakt, že jsem selhal jako korektor.

Reagovat
Chazy

Škoda, tak tedy promiň

Reagovat
Lovec

Což by byl v českém jazyce správný tvar

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel byt Bale ceskej obcan

Reagovat
Lovec

Nemusel . Je zvykem, že se cizí jména skloňují podle českých vzorů, aj když se vyslovují jinak - bez Rooneye, Whitneye, Gignace ... víc mě teď nenapadá

Reagovat
Usty

to je strašný

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

To snad nemůžeš myslet vážně.

Reagovat
fantomas

A jak se přišlo na to, že je Rooney zrovna muž a ne pán? Proč to potom musí bejt zrovna Rooneye a ne Rooneya? Vždyť to uplně tahá za uši tohleto, takle se to může skloňovat snad jen někde v tramtárii a u vás doma.

Reagovat
Lovec

Mě jsou vaše názory celkem u P. Chce to občas otevřít nějakou knihu. Já se s tímto jevem setkávám docela často.

Reagovat
Chazy

Například kde a u čeho?

Reagovat
fantomas

Jo tak knihu...kde přesně se píše o Gignacovi, Rooneym nebo Whitneym? Jak ti dole píše Chazyho, stačí ty tvoje tvary zadat do googlu a je úplně zřejmé, jakej tvar je zrovna používanější. Nehledě na to, žes mi ještě stále neodpověděl, podle kterého klíče se posoudilo, jestli se bude Rooney skloňovat jako muž nebo pán.

Reagovat
fantomas

* Chazy

Reagovat
Chazy

Reagovat
Lovec

Teď jsem to čekoval a ono ty tvary jsou fakt s "-ho" . Trochu jsem se unáhlil, pardón. Ale za tím, že jsem ty tvary takto četl si stojím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak my je taky četli, třeba právě na pl.cz, ale to nemění nic na tom, že správné nejsou.

Reagovat
Lovec

Takže všem co si tu ze mě dělají srandu . Dal jsem si tu práci a:

http://prirucka.ujc.cas.cz/?id=322

Přečtěte si poslední oddíl. Nevyvrací to ani vaši, ani moji verzi ... jdu se věnovat fotbalu. Konečně.

Reagovat
Chazy

Co ze jmen Rooney, Gignac, Bale podle tebe spadá mezi "Jména zakončená ve výslovnosti na [e] či [é] "

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Jestli chceš, tak UJČ má aktivně fungující poradnu, takže jim můžeš napsat a oni ti odpoví.

Reagovat
Lovec

Už jsem psal e-mail bývalému češtinářovi ...

Reagovat
Chazy

Radši zvol to UJČ, pokud tě češtinu učil on.

Reagovat
Lovec

už jsem našel pár usvědčjících dokumentů na netu, takže ani není třeba. Jenom jsem tituly článků sportovních portálů nepovažoval za věrohodný důkaz, což ty asi ano. See ya

Reagovat
fantomas

? Tak sem s nima.

Reagovat
Chazy

Ukaž usvědčující dokument

Reagovat
Lovec

Který usvědčuje MĚ z omylu. Stejně to ale není důvod ze mě dělat analfabeta. Je analfabet Čapek, když vyslovuje Agüera jako [agyera]?

Reagovat
Chazy

O Čapkovi bych se nerad hádal, to je pro mě fakt strašlivej komentátor ..

Reagovat
fantomas

Tak tady je to ještě pochopitelný, když se v jinym jazyce takový písmeno vyslovuje tak, jak ho vyslovuje Čapek.

Reagovat
Chazy

Komentátor by v tom ale chyby dělat nemusel. I když třeba galaxie od začátku do konce vyslovovala špatně Kuijta a bylo jim to očividně úplně fuk.

Reagovat
fantomas

Nemusela by je dělat, ale já to třeba chápu, sám sem tak Agüera dlouho vyslovoval a těžko se toho zlozvyku ještě teď zbavuju.

Reagovat
Chazy

No je fakt, že dokud nevyslovuje třeba "Rajen Čiks" jako na sport1, tak je chyba v Aguerovi ok.

Reagovat
Lovec

Když už jsme u těch správných výslovností - Šaviér Mašeráno je taky bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Na výslovnost je expert Slepička

Reagovat
smazaný uživatel

Nejenom Kuijta, vsichni do jednoho rikali i Kenvajn Jones a Andre Bajký

Reagovat
Lovec

kdežto vycházet ze zkušenosti je znak analfabetismu

Reagovat
fantomas

Já tě zaprvý za analfabeta nikdy neoznačil a zadruhý ta tvoje zkušenost měla teda dost prapodivný základy.

Reagovat
Lovec

S tím začal Chazy. Můžem to uzavřít, jo? Neomylní mají opět pravdu a ostatní opět utírají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Zase za všechno může Chazy

Reagovat
Lovec

Jako vždy

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

No já si říkám, že by bylo dost zvláštní, kdyby tak sečtělá osoba jako Chazy udělal v tomhle chybu :(.. Nevím jestli jsem spíš Chazya nebo Chazye totiž.

Reagovat
Chazy

No to jo teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyl takovej palič, tak je špička...

Reagovat
Usty

a to měl Bale zlomený obě nohy ..?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, ze zoufalec tydne je Ramires, ale ted mu docela zdatne sekundujes...

Reagovat
terry

Chudák, vždyť poprvé vidí sníh.

Reagovat
smazaný uživatel

A Usty zase poprve vidi Campbella, takze je to spravedliva vychozi pozice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lovec

Reagovat
Lovec

Reagovat
terry

Reagovat
Usty

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Vloni ukázal, že ho v rychlosti někdo ze stoperů jen těžko předčí. To určitě neni jeho slabina.

Reagovat
smazaný uživatel

Krátký sprinty furt dělá jako zamlada

Reagovat
Usty

tak jo, ale není agilní.. Kalou je štírek a udělal si z něj srandu..

Reagovat
fantomas

Kalou byl hlavně v pozici, kdy by si mohl udělat srandu i ze sebeobratnějšího stopera.

Reagovat
tomasinho

Ach jo

Reagovat
mike.84

lol kalou nespálil ,?

Reagovat
C0br

Spálil by, ale přišla teč...

Reagovat
mithro

pekna akcia ale skoda toho tecu, inac by to mal

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooooooooooooooooo konečně !

Reagovat
Tomekcz

ach jo takova tec slaba rana na golmana a tohle

Reagovat
smazaný uživatel

TČO vyrovnal skoda no

Reagovat
vladis271

Tak, a poďme na 1:2

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

nemáš chlastat

Reagovat
terry

To mužstvo hraje v obrovský křeči, nedaří se vůbec nic. Navíc tam není nikdo, kdo by měl takovou formu, aby to vzal na sebe a strhnul celej tým. Drogba s Maloudou z úvodu sezóny jsou pryč. Už jenom čekám, až se vrátí Essien s Lampardem, protože ti jsou poslední, kdo s tím může něco udělat.

Problém je také v Ancelottim. Ten si zase tvrdohlavě stojí za svým, ať se děje co se děje. Co si jinak myslet o neustálém stavění Anelky a Maloudovi v záloze? Vždyť takhle je ta záloha úplně směšná. Dopředu nic, dozadu nic. Malouda není žádný dispečer, aby to táhl, Ramires na to nemá a Mikel se s tím veze. V útoku je pak zhnusený Drogba a Anelka, kterej tam spíš není, než je.

Aspoň, že se ten Kalou trefil!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Malouda by to táhnout mohl, kdyby ho Ancelotti naprosto nesmyslně nestavěl do středu zálohy... Až ho postaví na křídlo, snad se vzpamatuje a nebude pozdě. Stejně tak si stačí všimnout, že Drogba je golovější, když je Malouda na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

Po první půli zasloužená remíza, ani jeden tým toho fakt moc nepředvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze se NUFC nechava zbytecne prehrat tema tragedama, co ma CFC v zalozni rade, je to uplne zbytecny. Mit kontrolu nad stredem pole, tak by se Drogba mohl usimulovat, ale bylo by jim to k nicemu

Reagovat
Bayern +

Malouda ale není tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hraje na nesmyslnym postu, nechapu to jeho zatazeni dozadu a do stredu.

Reagovat
tomasinho

Danny je dneska špatný, buď přihrává zbrkle, nebo pak zas drží míč moc dlouho, Kev i Joey chybí.

Reagovat
fantomas

Moc nerozumim Hughtonově strategii. Jestli si myslí, že se Chelsea vyloženě porazí sama, tak by to zase s naivitou neměl tak přehánět. Možná Blues jsou tragičtí, působí nesehraně a šíleně nesebevědomě, ale další "vlastenec" si těžko dají, když budou v pruhovaném útočit vlastně jen dva útočníci a sem tam možná i Jonas s Routledgem. Na tu pasivitu ještě NUFC dojede, jestli se něco nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

To je takovej celosezonni kolorit

Reagovat
smazaný uživatel

Dali gol a přestali hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, co to je za chrochtaly na YESu. Chteěl sem vidět komentovanej sestřih s hudbou z minulýho kola.

Reagovat
terry

Mluvěj vůbec anglicky?

Reagovat
smazaný uživatel

Je snad angličtina chrochtavý jazyk?

Reagovat
vitasrp

Fajn, to vyrovnání na konci poločasu snad pomůže, dneska musíme vyhrát a je mi v podstatě úplně jedno jak, klidně ať tam ten vítěznej gól dotlačíme v poslední minutě totální šmudlou.. Doufám, že nás gól do šatny nakopne a v druhý půli už i něco předvedeme..

Jinak jsem rád, že Carletto zkouší nějak tu naši formu zlomit, dneska třeba opět změnil rozestavení a zkusil 4-4-2.. Nemám proč ho kritizovat za to, že to ne zrovna dobře funguje, protože mám dojem, že klasické 4-3-3 by bylo snad ještě horší..

Každopádně největší průser je uprostřed zálohy, to vidí i ten největší fotbalový analfabet, Mikel hraje naprosto příšerně, zkazil úplně stupidní přihrávky, občas zkusí dost lehkovážně kličku uprostřed a přijde o míč, no prostě ho vůbec nepoznávám.. Ramires klasika, moc toho sice nepokazil, protože je neviditelný, ale to je fakt dost problém, když je záloha jen dvoučlenná a on se musí s Mikelem starat o rozehrávku.. A jeho souboje s takovým Ameobim jsou fakt vtipný..

Jinak už bychom mohli nechat jít Alexe na tu operaci, nejenom, že mu tím ku*víme zdraví, ale on pod práškama nepodává zrovna přesvědčivý výkony a ten dnešní kiks to jenom podtrhl.. Poslední dobou máme neskutečný umění nabídnout soupeři góly na stříbrném podnose.. V podstatě si nepamatuju, kdy stopeři CFC dělali takové množství individuálních chyb..

A super je taky dnešní kapitán, Drogba je od zápasu s Arsenalem úplně zoufalej a je mi docela zle, že zrovna on musí být kapitán.. Už by taky sakra mohl tu svoji střeleckou nemohoucnost protrhnout, docela to potřebujeme..

Tak a teď zbývá jenom doufat, že Kalou v druhé půli uhaluzí ještě jeden náhoďáckej gól a odvezeme si tři body, které by se nám sakra hodili.. Newcastle se dneska určitě porazit dá, tak snad po delší odmlce konečně zaznamenáme i výhru..

Reagovat
terry

Já si nemyslím, že je to 4-4-2, asi ani 4-3-3, ale nějaký hybrid mezi tím. Malouda ale rozhodně není na klasickém křídle a Kalou taky není ve čtyřčlenné záloze. S Alexem souhlasím, ten kluk potřebuje pauzu jako sůl. Bohužel se Carlo bojí ho nahradit Brumou. Snad se co nejdřív vrátí Essien nebo Terry, ať může jít pod nůž.

Reagovat
Arbiter

souhlasím, že je to mix, jak jsem psal výše, připomíná mi to systémový chaos začátku působení Carla u nás...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže doufám, že se nepřejde potom na stromeček...

Reagovat
Arbiter

Doplním jen to, že na prvním gólu má tak trochu podíl i chyba Mikela ve středu hřiště. Pak, že Alex chyboval i v tom minulém kole, poslal bych ho okamžitě na tu operaci, Bruma být horší nemůže...

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Bez kvalitní zálohy nemůžeš nechat na stopera 3 hráče, když jeden je nezkušenej a jeden zase dřevo (Ferreira)... V tomhle Ancelottiho chápu, poslat ho na operaci je větší risk než ho nechat na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1) s diamantem nesouhlasím, na to nejsou hráči. Když není tým schopný udělat pevnou zálohu ze 3 lidí, jak má být pevná 2členná záloha?

2) třetím odstavcem sis rovnou vyvrátil podporu Ancelottimu z toho předchozího.

3) U Alexe je otázka - vážně myslíš, že je ideální dohrávat prosinec s trojicíí Ivanovič-Bruma-Ferreira?

Reagovat
terry

Terry by mohl bejt k dispozici dřív.

Reagovat
Arbiter

Alex udělal dvě osudové chyby ve dvou zápasech po sobě. To stačí jako odpověď...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže radši tam uvidíš Ferreiru? Nevím, tenhle gol je brutální chyba, ale nejen jeho...

Reagovat
Arbiter

Raději tam uvidím Brumu...

Reagovat
vitasrp

Nevyvrátil, Ancelotti přece nemůže za to, že taková stálice, jakou třeba letos byl Mikel, hraje v první půli úplný hovno.. A upřímně má to neskutečně složitý, kdyby to nechal bejt, každej na něj nadává, že na všechno jenom čumí, teď když něco zkusil změnit, zase je to špatně, protože to nefunguje jak má..

Reagovat
fantomas

A zase ty jo, možnost bleskurychle zaútočit a překročit půlící čáru se nebojí jen Carroll s Jonásem, Ameobi k ní s balonem kráči, jako by tam na něj číhal krokodýl. To je fakt strašný.

Reagovat
Arbiter

Taaak, a flaška vína pryč, tak se snažte kluci!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo střídal?

Reagovat
Usty

nikdo ?

Reagovat
Arbiter

Ivanović je stejně masér!

Reagovat
smazaný uživatel

Vedeme to od deseti k pěti. Carlo mě nasral že nechce přivést žádné posily v zimě..

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, to sou strašný standartky a centry. Teď je třeba zuročit převahu

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně, Routledge mu to poslal dobře a hned je z toho nějaká ta hrozba

Reagovat
smazaný uživatel

Na co tam ten Guthrie je? Na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

On ma ale obvykle skvely standardky, nevim, co s nim dnes je

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Routledge je vazne vynikajici..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jj, třeba tim, že protiútok běžně podporuje z pozice nějakého DM nebo čeho.

Reagovat
Usty

uuuuf

Reagovat
spider_8

Ty krávo, tak todle bylo maso

Reagovat
terry

Tohle není dobrý, Magpies celou druhou půli tlačí. Už se musíme probrat. Ale ten Ashleyho zákrok byl exkluzivní!

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka,Drogba ven. Je hrozný se koukat na hráči co hrají bez chuti. A ten 20ti kilovej negřík může jít s nimi.

Reagovat
terry

Kalou? Ten je jedinej schopnej vepředu něco udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvím o Ramiresovi.

Reagovat
terry

Jestli nebude Carlo do 70. minuty střídat, tak už nevím, jak chce vyhrát. Drogba dolů, Anelka dolů, tohle jinak nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge místo Drogby a MCreahan místo Ramirese.

Reagovat
Arbiter

kdo je MCREAHAN

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělej ze sebe debila.

Reagovat
Arbiter

a ty se nauč psát správně jména, ty MCreahane

Reagovat
smazaný uživatel

Já se to jméno prostě nenaučím

Reagovat
Arbiter

to je mi šumák, žádného MCreahana neznám, dyť ani po přečtení to nezní stejně

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba to musí protrhnout, nebo to bude furt špatný. Hlavně to znova přeskupit na 4-3-3 s Maloudou na křídle a hrát přes strany, jinak se to moc nezlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

to je krasavec ten Ranger

Reagovat
smazaný uživatel

neměla bejt reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Jonás

Reagovat
spider_8

Konečně se Malouda probral

Reagovat
smazaný uživatel

Sole, Sole

Reagovat
smazaný uživatel

Už by ten Caroll mohl přidat další koledu, je to trapný..

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej fotbal, tak ať to má aspoň hezkej výsledek..

Reagovat
Tomekcz

newcastle si pekne koleduje, uplne bez pohybu

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej, Hughtone, střídeeej

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam Nile, přesně jak sem chtěl

Reagovat
terry

Tohle je pravej Drogba! Jaká škoda..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, přesně takovej gol by Drogba potřeboval.. A Ancelotti by mohl konečně vystřídat taky...

Reagovat
fantomas

Ranger.

Reagovat
terry

Hughton střídá dřív než Ancelotti..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou by mohl to zakončování vyučovat

Reagovat
spider_8

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou

Reagovat
Tomekcz

Kalou kdyby ten jeho gol neby tecovanej tak nikdy gol neda ten traged

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

KALOUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč se Kalou nepřejmenuje na Kuku,Vlčka nebo Lokvence

Reagovat
terry

Sturridge za Mikela?!

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha funguje, tak proč tam nepřidat 4. útočníka, když je podporuje jen Malouda...

Reagovat
spider_8

To je Carlova klasika, jako loni proti Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou klasicky... Sturridge na 10 minut?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není za žlutou? Prase jedno černý a rozhodčí to samé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Ty seš vážně kokot

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Tomekcz

kua newcastle ceka az dostanou gol nebo co, trosku pridejte jeste

Reagovat
smazaný uživatel

Ranger Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

ten Danny snad nedal balon dneska

Reagovat
spider_8

Kua Drogba, úplně volnej Kalou tam

Reagovat
vodka

Carroll se poctivě vrací ale radši ať dá eště jeden gól...

Reagovat
vodka

ale driblér to teda neni

Reagovat
Tomekcz

ten uz zustava ve vapne a brani, ten hlavu neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool: Reina, Johnson, Konchesky, Carragher, Skrtel, Lucas, Meireles, Maxi, Kuyt, Ngog, Torres. Subs: Jones, Cole, Kyrgiakos, Aurelio, Babel, Poulsen, Jovanovic.

Reagovat
tomasinho

Reina, Johnson, Konchesky, Carragher, Skrtel, Lucas, Meireles, Maxi, Kuyt, Ngog, Torres. Subs: Jones, Cole, Kyrgiakos, Aurelio, Babel, Poulsen, Jovanovic.

Takže Lucas místo Poulsena, dva útočníci, Joey už na lavičce, konečně i Jovanovič na lávce, nějak ho rychle ho Roy odstřihl, i když třeba proti Brums byl po Reinovi nejlepší hráč LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá spíš jako 4-4-2 ne?

Reagovat
tomasinho

Jasneže

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za zálohu?

Reagovat
smazaný uživatel

krásná remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Byli jsme lepší, to že Kalou je dřevo za to už Ancelotti nemůže.

Reagovat
vodka

Díky Newcastle

Reagovat
Arbiter

Tak kiwwi, můj nový nick?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

co keby ti nick ostal a pravidla co si tu napisal by platili?

Reagovat
Arbiter

vymysli ten nick, dokud ho nevymyslíš, těžko můžeme dokončit naší sázku...

Reagovat
kiwwi

♥NANI - my hero♥

a poprosim v ziadnej diskusii sa nepriznavat k svojmu pravemu nicku...zatlkat

Reagovat
smazaný uživatel

No díky tomuto nicku nebudu moct se přihlašovat na mobilu, fakt díky A to je tak jediná nevýhoda, jinak je to docela slabý nick

Reagovat
kiwwi

chcel by som vidiet ten co by si vymyslel ty mne

nie popravde som mal vymysleny uz davnejsie jeden ale potom som tu zbadal nieco podobne v ramci prehranej stavky...potom som nemal cas vymyslat nieco lepsie tak som zvolil aspon taku alternativu aby to vyzeralo debilne

no a to prihlasovanie cez mobil...nebolo to mojim umyslom...ale o to lepsie

Reagovat
Chazy

Měl si mu tam dát nějakou narážku na Terryho penaltu z CHL, na to chelseani rádi vzpominaj :(( tohle je fakt nijaký.

Reagovat
kiwwi

tak Naniho Arbiter neznasa tak kvoli tomu...mal som aj ine napady ale tych 20 znakov je viac obmedzujucich ako sa moze zdat

Reagovat
Chazy

Však jo, hlavně žes tu sázku vyhrál. I když musíš uznat, že to bylo úžasný štěstí

Reagovat
kiwwi

no ved chcel som to zmenit ze po 16 kole lebo som tomu fakt neveril ale Arbiter mi napisal ze cuvam tak som do toho siel aj tak ale s malou dusickou...ale o to viac ma to teraz tesi...a novy ciel je Chelsea na 5. mieste po 19. kole

Reagovat
smazaný uživatel

Nejslabsi letosni vykon stacil na remizu s obhajcem titulu, to neni tak spatny

Reagovat
terry

Nejslabší to bylo z obou stran, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejslabsi vykon novacka ligy a staci na remizu s obhajcem, to je prece docela dobry zjisteni ne?

Reagovat
terry

Však jo, jen říkám, že hůř jsme letos nehráli snad ani my.

Reagovat
Rssa

Ten Struridge je fakt mamlas. Minuta do konce a on si tam děla přeskakovačky...

Reagovat
smazaný uživatel

jsme první

Reagovat
iamek

Kdo by to pred mesicem rekl ? : ) ...

Reagovat
smazaný uživatel

a forma se nám navíc vrátila...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme... jeden zápas proti odevzdanýmu soupeři nic neznamená

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně ten výsledek by jim mohl napumpovat do žil sebevědomí

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo předčasné uspokojení

Reagovat
smazaný uživatel

To zní blbě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

who cares?

Reagovat
niflheim

Reagovat
iamek

Z modre sympaticke masiny jmenem Chelsea jde opet strach. Po zdrcujici vyhre nad silnou Zilinou Cechova Chelsea vybojovala cenny bodik na hristi silneho Newcastlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu fandíš ty trubko? Arsenal s Newcastlem prohrál dokonce doma.

Reagovat
vitasrp

Ty jseš neskutečnej zoufalec..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

pekne newcastle, top of the table

Reagovat
smazaný uživatel

Kezby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ten Newcastle nic moc na to, že to Chelsea (moc) nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto Ancelottiho chyba.

Co CFC vždycky zdobilo, tak byla křídelní hra s pevným středem. A o co se dneska tak 2/3 utkání hráči pokoušeli? Procpat se středem nějak skrz 8 bránících hráčů, když je nalevo i napravo hromada prostoru.

Absolutně scházely výpady krajních obránců, kteří útok podporovali minimálně, Ashley si snad dával na hřišti šlofíka, Bosingwa se sem tam k míči dostal, ale to bylo všechno.

Hodnocení hráčů?

Kalou opět ukázal, že neumí strefit prázdnou bránu.

Drogba má prostě smůlu, pár střel má, ale nepadá mu to tam.

Anelka průměr, Sturridge nic moc - ale co dělat, když je na hřišti jeden klasický záložník a jedno křídlo a zbytek útok nebo obrana?

Malouda se snažil tvořit hru, ale to není jeho role.

Střed zálohy opět spíš nic než moc, tvořit hru museli útočníci, hráči se nevraceli...

Nevím, takhle to prostě nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ono se to takhle táhne už od zápasu s Man City. A nikdy s tím nic nedělá, a ještě vyhodí modlu týmu Wilkinse,

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, nedělá. Já říkám celou novou sezonu, že záloha nefunguje. Už když se ještě vyhrávalo. Prostě bez Lamparda a Ballacka ztrácí šťávu a Benayoun s Essienem taky out.

Mě se to zúžení kádru líbilo, jenže jsem čekal, že užší kádr bude znamenat, že se pár nových hráčů zapracuje, ne, že se bude lepit, jak to jen jde...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych nejdříve začal s tím že bych vyndal Anelku. Radši Sturridge kterej tam lítá než hráče co tam jen chodí. Rozhodně bych vyzkoušel Van Anhoolta i a dal možnost ukázat se nějakým mladým hráčům. Když musím koukat na trpaslíka Ramirese, ztraceného Maloudu a bez chuti hrající Drogbu a Anelku tak mi je šoufl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti prostě musí změnit systém práce středu zálohy, jinak to prostě nepůjde. Ať tam dá klidně toho Ferreiru, když nedůvěřuje McEachranovi ani dalším, ale at tam nedává Maloudu, ten je ve středu hřiště zabitej.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je špatná

Reagovat
terry

Zato Newcastle hrál dneska skvěle.

Reagovat
fantomas

I tak...Chelsea je špatná.

Reagovat
terry

Proti tomu neříkám ani slovo, jen marty má zas tendenci provokovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově se hrálo hrozně.. Ale mě nevadí, že hrál Newcastle špatně, hlavní je když Chelsea hrála špatně

Reagovat
Footballer

Reagovat
AjaxFans

To je dobře

Reagovat
Rssa

áááááno?

Reagovat
vitasrp

Mimochodem měli jsme pod Abramovičem někdy horší start?? Nepamatuju si, že bychom po 15. odehraných kolech nepřesáhli hranici 30 bodů..

Reagovat
niflheim

Rafael Jeden z mých nejoblíbenějších hráčů, které si získal v HSV. Hrozné ho vidět zraněného

Reagovat
mithro

skrtel gol, kam to speje toto

Reagovat
DreamTeam

dokonce dva

Reagovat
mithro

nie je to ziadny troskar

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele