Anglická Premier League - preview 1. kola

13.08.2011, 08:15, aktualizováno 15.08.2011, 08:44
Previews
Velkým favoritem pondělní dohrávky prvního kola anglické Premier League bude Manchester City. Bohatý a hvězdami nabitý klub přivítá na svém Etihad Stadium velšského nováčka soutěže Swansea a bude chtít naplno bodovat. Hosté nemají co ztratit...
Manchester City - Swansea City  (pondělí 21:00)
První kolo Premier League uzavře velmi zajímavý duel. Hvězdami za desítky milionů liber nabitý Manchester City přivítá na své půdě historicky první velšský klub v nejvyšší anglické soutěži. Swansea tak hned ve své premiéře čeká jeden z nejtěžších zápasů celé sezony a navíc se stanou součástí historie i svého pondělního soupeře.

Že Citizens patří nesmírně bohatému arabskému vlastníkovi, ví asi každý fanoušek anglické kopané. Leckomu ovšem mohlo uniknout, že na začátku července klub změnil název stadionu. Z tradičního City of Manchester Stadium se stal pro dnešní podobu "hračky šejka Mansoura" příznačný Etihad Stadium. Letecká společnost nabídla miliardářskému klubu 150 milionů liber za deset let této reklamy a vedení na návrh kývlo. Ještě více tak umocnilo odklon celku od tradičních hodnot tak typických pro Spojené Království.

Ale zpět k fotbalu. Manchester City bude určitě ve vzájemném měření sil jasným favoritem, manažer Roberto Mancini však vylučuje jakoukoli možnost podcenění. "Není snadné zahajovat sezonu proti týmu, který právě postoupil z Championship. Swansea hraje skvělý fotbal, má dobré hráče i manažera a zasloužili si postup," chválil soupeře Ital.

Trenér Swansea Brendan Rodgers se stejně jako celý kádr na utkání nesmírně těší, je si ovšem vědom síly soupeře. "Bude to velmi obtížné utkání. Myslím, že Manchester City bude patřit v nadcházejících letech nejen v Premier League, ale i v Evropě, k opravdovým hrozbám pro všechny týmy."

Čtvrtý tým loňského ročníku bude postrádat bývalého kapitána Carlose Téveze, jenž se po prohlášeních o touze odejít a prodloužené dovolené do úvodního klání nezapojí. Rekordní posila do útoku Sergio Agüero podle Manciniho začne jen na lavičce a šanci v základní sestavě by tak měl dostat Edin Džeko.

Také Swans se zřejmě musí obejít bez kapitána. Garry Monk má problém s chodidlem a jeho start je velmi ohrožen. Na debut se naopak těší hned několik posil: brankář Michel Vorm, Danny Graham, Leroy Lita, Steven Caulker a asi největší posila léta Wayne Routledge.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.28 - 5.25 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Chelsea FC  (neděle 14:30)
Ve stejný den vstoupí do boje o titul jak úřadující mistr, tak i vicemistr. Chelsea míří v rámci prvního kola Premier League na horkou půdu Stoke City, z níž se body nikdy nevozí snadno. Z jasných outsiderů na sestup a týmem, jehož jedinou zbraní jsou dlouhé auty, se stal během dvou let houževnatý soupeř, který umí zatopit i nejsilnějším celkům, o čemž mimo jiné přesvědčil i loni.

Chelsea je v posledních letech mistrem úvodních střetnutí sezony. Loni na vítězství s WBA 6:0, o rok dříve Drogbův famózní lob v nastaveném čase položil do kolen Hull, který ze Stamford Bridge odjížděl po porážce 2:1. Na jiný než vítězný výsledek pak budeme muset zabrousit až do sezony 2001/02, kdy bod ukořistil díky remíze 1:1 Newcastle.

Stoke City naopak ve třech sezonách v Premier League dvakrát vstoupili do soutěže porážkou, loni navíc nedokázali získat ani bod v úvodních třech kolech, přičemž jednou podlehli i právě Chelsea. Proti londýnskému soupeři se Potters kompletně nedaří. Ani jednou z posledních osmi zápasů nedokázali Blues porazit a jen jedinkrát uhráli remízu. Tvrdou bitvu očekává i manažer Tony Pulis. "Je to bezpochyby nejtěžší start do sezony v naší prvoligové historii," uvedl.

K prolomení nepěkné bilance by "Hrnčířům" měla pomoci dvojice stoperů, která tým posílila v letním přestupním termínu. Matthew Upson se chytil prvoligového lasa a z potápějící se bárky West Hamu zamířil právě do Stoke. Stejně jako věčně zraněný Jonathan Woodgate, jehož dosavadní výkony Pulise nadchly. "Jestli bude zdravý, moc nám pomůže, hraje fantasticky."

Chelsea dosud žádný velký nákup neučinila, s výjimkou transferu Romelu Lukakua z Anderlechtu. Devatenáctimilionový špás do útoku se však nedá srovnávat s rozhazováním aktivní dvojice klubů Liverpool a Manchesteru United. Kromě odlivu mladíků do Hamburku a výše zmíněného přesunu belgického mladíka tak z přestupního trhu stojí za zmínku snad jen přestup mladého Oriola Romeua z Barcelony a odchod Jurije Žirkova do Anži Machačkala.

Stoke trápí poměrně početná marodka. Kromě jistě nehrajících Fullera, Sidibeho a Higginbothama se o svůj start strachují také Rory Delap a především Matthew Etherington, vůdčí postava zálohy i celého týmu Potters. Mimo to se v utkání neobjeví ani Matthew Upson, jehož start těsně po přestupu Pulis vyloučil.

Ani Chelsea ovšem k dispozici celý kádr rozhodně nemá. Essien je minimálně půl roku mimo s pochroumaným kolenem, zranění trápí i Davida Luize a otazník visí nad startem Branislava Ivanoviće. Katalánec Oriol Romeu plní repezentační povinnosti na MS do 20 let, Lukaku ještě nemá doladěné veškeré nezbytnosti přestupu a nakonec se neukáže ani Daniel Sturridge, jenž uviděl v posledním kole loňské Premier League červenou kartu a je suspendován.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Huth, Shawcross, Woodgate, Whelan - Pennant, Wilson, Whitehead, Etherington - Jones, Walters
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bosingwa, Alex, Terry, Cole - Benayoun, Mikel, Lampard - Torres, Drogba, Malouda
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.50 - 3.50 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Bromwich Albion - Manchester United  (neděle 17:00)
Druhou srpnovou neděli vstoupí do kolotoče jménem Premier League i obhájce titulu z minulé sezony. Mistři Anglie pod vedením nestárnoucího génia Alexe Fergusona zavítají na půdu příjemného překvapení loňského ročníku West Bromwiche Albion, kde budou chtít získat všechny tři body a na rozdíl od dalších dvou členů Big Four, Arsenalu a Liverpoolu, přivítat své fanoušky po tříměsíční odmlce výhrou.

United byli na přestupním trhu společně s Liverpoolem nejaktivnějším klubem, když přivedli do svých řad hned tři velká jména. Kromě hráčů se zkušenostmi z Premier League, Ashley Younga a Phila Jonese, získal angažmá na Old Trafford David De Gea, jenž přichází do průmyslového města s přetěžkou úlohou nahradit fantastického Edwina van der Sara, který po skončení sezony ukončil kariéru. Dveře se ovšem netrhly ani směrem ven, postupně klub opustili Wes Brown, John O’Shea a Gabriel Obertan.

Ve WBA nastal nevídaný přerod na pozici brankáře. Loňská jednička Scott Carson přestoupil do tureckého Bursasporu, dvojka Boaz Myhill pak zamířil na hostování do Birminghamu. A právě obhájce Carling Cupu pustil do řad Bromwiche nejzvučnější akvizici - na roční hostování kometu uplynulé sezony Premier League Bena Fostera. Tomu by měl krýt záda Maďar Márton Fülöp. Mimo machinace s muži mezi třemi tyčemi oblékne nově modrobílý dres útočník Shane Long z Readingu a Zoltan Gera.

Finalisté Ligy mistrů 2011 prošli dosavadní přípravou naprosto na jedničku. Turné na americkém kontinentu opanovali, poradili si dokonce s Barcelonou a navíc výborným obratem ve druhé půli získali do vitrín další talíř pro vítěze anglického superpoháru - Community Shieldu.

Do role favoritů jsou dle očekávání pasováni hosté, čemuž napovídá i statistika vzájemných zápasů. Posledních sedm na Hawthorns vyhráli právě Red Devils. Baggies však určitě nebudou chtít svou kůži lacino, zvláště pak, když loni při vstupu do Premier League utržili na Stamford Bridge od Chelsea debakl 0:6. Mohou těžit také ze špatné venkovní formy jejich nedělního soupeře, jenž loni vyhrál na hřištích soupeře pouze pětkrát.

Domácí se zřejmě budou muset obejít bez Stevena Reida, jistý není ani start Petera Odemwingieho a Youssoufa Mulumbu. Manchester United do úvodního klání sezony nevpustí Chicharita a možná ani trojici Danny Welbeck, Michael Carrick a Patrice Evra.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.25 - 3.70 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Blackburn Rovers - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Úvod nové sezóny si pro nás přichystal i utkání v Ewood Parku, kde domácí celek přivítá staré známé Wolves. Když se tito dva soupeři utkali v posledním kole uplynulé sezóny naposledy, tak z toho byla na Molineux bitva na ostří nože, ve které byli úspěšnější domácí Rovers, ale radovat se nakonec mohli i Wanderers, kteří si díky výsledkům ostatních zápasů rovněž udrželi prvoligovou příslušnost.

V Blackburnu se přes léto, jako již tradičně událo mnoho změn a fanoušci tohoto tradičního celku zůstávají tentokráte spíše skeptičtí. Ono se jim ani není proč divit, už loni značně úzký kádr v létě ještě oslabily odchody Jonese s Kaliničem, za které nedorazili do Ewood Parku odpovídající náhrady a připočteme-li k tomu stále neprověřeného manažera, tak dostaneme z Rovers jednoho z největších kandidátů na sestup.

Kouč Steve Kean přesto přese všechno zůstává klidný. "Hráči se přizpůsobili tomu, co chceme hrát a viděli jsme na konci uplynulé sezóny, že to přináší úspěchy. Naším cílem je skončit v první polovině tabulky, přestupové okno stále běží, tak nevidím důvod, proč by se nám to nemělo podařit," uvedl. "Klíčové bude zvládat druhé poloviny zápasů, což se nám v minulosti nedařilo. Ale není to jen otázka kondice, je to o celkovém přístupu," dodal domácí lodivod, kterého před utkáním trápí absence klíčových opor. Nejistý je start stěžejních beků Samby s Nelsenem, chybět bude i nová posila Petrović, jenž nedostal pracovní povolení.

Na druhé straně stojí Wolves, kteří během přestávky na rozdíl od svého soupeře nespali a přivedli na Molineux hned několik zvučných posil. Tou největší je bezesporu O'Hara, který již v uplynulé sezóně u Wanderers hostoval. Dalším velkým příslibem je příchod zkušeného stopera Rogera Johnsona z Birminghamu, ten navíc ihned po svém příchodu dostal kapitánskou pásku a vkládají se tak do něj značná očekávání. Konkurenci na brankářském postu by pak měl zvýšit de Vries.

Vlci tak chtějí jubilejní třetí ročník v nejvyšší soutěži zakončit co nejlépe. "Řeknu to jako vždy. Chceme přežít, ale to na začátku sezóny tvrdí většina klubů. Ale naším cílem bude skončit nejvýš, jak jen to půjde a stále se zlepšovat. Jsem přesvědčen, že bychom mohli překonat hranici 47 bodů z uplynulé sezóny," prohlásil kouč Mick McCarthy. Wolves na rozdíl od svého soupeře disponuje téměř kompletním kádrem, k dispozici není pouze zraněná dvojice Edwards - Guedioura.
Blackburn Rovers - pravděpodobná sestava:
Robinson - Salgado, Givet, Samba, Olsson - Emerton, N'Zonzi, Dunn, Pedersen - Goodwillie, Hoillet
Wolverham. - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Foley, Berra, Johnson, Elokobi - Jarvis, Henry, O'Hara, Hunt - Doyle, Fletcher
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fulham FC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Na Craven Cottage přijede v sobotu odpoledne prověřit domácí tým tradiční soupeř Aston Villa. Utkání bude mít o náboj postaráno, oba celky totiž mají nové manažery a nejde o žádné nezkušené zajíce, na jedné straně stojí Martin Jol a na druhé straně barikády se představí přeběhlík Alex McLeish.

Na Craven Cottage se vyjma trenérského postu během letní přestávky jak je již dobrým zvykem žádné převratné změny neudály. Jako zajímavá posila se jeví příchod Johna Arneho Riiseho, který se do Anglie vrací po třech letech z Apeninského poloostrova, konkrétně z AS Řím, předtím ale působil dlouhých sedm sezón v konkurenčním Liverpoolu. Především nahradit odchozí nepotřebné hráče a zvýšit konkurenci pak přišli nadějní mladíci Somogyi, Gecov a Kasami.

Fulham už na rozdíl od svého soupeře nečeká ostrý start, Cottagers již úspěšně bojují v předkolech Evropské ligy, kde se stihli prokousat už do čtvrtého předkola. "Jsme už moc rádi, že je tu start Premier League, hodně jsme se těšili, i když dlouho nebylo vůbec jasné jestli nastoupíme," připomněl kouč Martin Jol. "Ono je velký rozdíl hrát přátelské zápasy nebo utkání v předkole Evropské ligy a potom naskočit do Premier League," doplnil zkušený harcovník, jehož může těšit rovněž fakt, že má k dispozici kompletní kádr.

To v Aston Ville je situace poněkud jiná. Villans přes léto opustily opory Friedel, Young a Downing, majitel Randy Lerner navíc vyhlásil po letech hojnosti utahování opasků, ale i tak dorazili do Villa Parku za výše zmíněné hráče zajímavé náhrady. Zajímavou akvizicí je velezkušený Shay Given, kterému se už znelíbilo sedět na lavičce šejků a měl by být v novém týmu výraznou oporou. Druhou velkou posilou se potom stal tahoun Wiganu Charles N'Zogbia, jenž by měl pro změnu vyřešit problémy na levém křídle.

Villans tak stojí na prahu nové éry a mnozí pořádně neví, co od tohoto tradičního celku očekávat. "Nikdo nesmí zapomínat, že jsme ztratili velmi zkušené hráče, ale máme tady několik nadějných mladíků, kteří dlouho čekali na šanci a teď tak mají možnost ukázat, co v nich je. Pokud se nám podaří zlepšovat v průběhu celé sezóny, tak by to pro nás byl důležitý signál, že jdeme tím správným směrem," řekl trenér Alex McLeish. Kromě zraněného stopera Cuellara cestuje Villa do Londýna kompletní.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Hughes, Hangeland, Senderos, Riise - Dempsey, Murphy, Etuhu, Duff - Johnson, Zamora
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Given - Young, Dunn, Collins, Warnock - Albrighton, Petrov, Makoun, N'Zogbia - Agbonlahor, Bent
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.91 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Liverpool FC - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Zahajovací zápas nové sezony Premier League pro celky Liverpoolu i Sunderlandu slibuje velmi napínavou bitvu. Oba celky budou chtít urvat všechny tři body, ale mírným favoritem bude Liverpool.

Klub z města Beatles přes léto přivedl velmi zajímavé posily zejména do záložní linie. Záložníci Stewart Downing i Charlie Adam jsou velkými posilami a o jejich přínosu do středu pole nemůže být pochyb. Zraky fanoušků Reds i hostujících příznivců Sunderlandu se ale budou upírat na jiného hráče a tím je mladá naděje Jordan Henderson. Ten přišel v létě do Liverpoolu za 16 milionů liber hádejte odkud - ano, svůj debut by si mohl připsat právě proti svým bývalým spoluhráčům ze Sunderlandu.

Manažer liverpoolského týmu a legenda, Kenny Dalglish, ostatně říká: "Chtěli jsme zvednout úroveň týmu a to se nám, myslím, povedlo. Jsme s posilami spokojeni a stejně jako všichni ostatní se těšíme na výkop. Jen doufáme, že budeme schopni naplnit očekávání všech našich fanoušků."

Ani Sunderland ale na trhu nezahálel a přestupy Wese Browna, Sebastiana Larssona nebo Connora Wickhama mohou posunout tým k vysněným cílům. Steve Bruce je plně připraven do bojů a ještě k tomu přidává tip na vítěze této sezony. "Tým, který porazí United, by mohl vyhrát. I Liverpool má šanci, po nástupu Kennyho Dalglishe je tým zpět mezi elitou a proto je nesmíme podcenit."

Za liverpoolský tým nenastoupí trojice Škrtel-Gerrard-Johnson, na straně Sunderlandu bude nejspíš chybět Gordon a Frazier Campbell.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Kelly, Carragher, Agger, Aurelio - Adam, Henderson, Lucas, Downing - Kuyt, Carroll.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Elmohamady, Ferdinand, Brown, Bardsley - Larsson, Colback, Cattermole, Gardner - Sessegnon - Gyan.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.44 - 4.20 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Queen's Park Rangers - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
První kolo nového ročníku Premier League přinese nejvyšší anglickou soutěž také na stadion nováčka Queen Park Rangers, proti němuž se postaví Bolton. Pro fanoušky domácích to bude velká událost, jelikož své oblíbence uvidí na kolbišti elitní britské ligy po dlouhých 15 letech.

A stane se tak i přes silné nepokoje, jež v anglických městech vypukly a vyžádaly si již minimálně pět obětí. Kvůli střetům převážně mladých výtržníků s policií byl odložen zápas mezi Tottenhamem a Evertonem, západolondýnští Rangers ovšem o letošní premiéru připraveni nebudou.

Loni QPR v Championship zahájili sezonu fantasticky a především úvodních 19 střetnutí, v nichž nepoznali přemožitele, bylo rozhodujícím faktorem pro zisk prvního místa a s ním spojeného postupu mezi elitu. Ve prospěch klubu, jehož majoritní část vlastní duo známé z Formule 1 Bernie Ecclestone a Flavio Briatore, hovoří také impozantní bilance ze zahajujících utkání odehraných na domácí půdě - 34 let, 16 zápasů na Loftus Road Stadium a ani jedna porážka.

Bolton se bude muset vypořádat s odchodem dvou útočníků, jejichž branky výrazně pomáhaly Trotters v průběhu celé sezony. Johan Elmander šel hledat novou motivaci do Galatasaray, hvězda jara Daniel Sturridge se pak rozhodl bojovat o místo v sestavě v Chelsea, odkud do kádru Owena Coyla hostoval. Debutu se naopak mohou dočkat dvě posily do záložní řady Nigel Reo-Coker a Chris Eagles. Čerstvý příchod zaznamenala i ofenzivní formace, Turek Tuncay Sanli ovšem stále čeká na pracovní povolení a ligovou premiéru nestihne.

QPR udrželi v týmu největší osobnost - kapitána a nejlepšího hráče Championship - Adela Taarabta. Marocký reprezentant se sice již jednou nohou viděl v Paris Saint-Germain, avšak dvojice šéfů klubu nakonec celý transfer zastavila. Připravena bude i další opora, útočník Heidur Helguson se navíc postaví proti klubu, v němž v minulosti jednu sezonu odehrál. Fanoušci se pak mohou těšit na trio posil, jak Jay Bothroyd, tak i Kieron Dyer a Danny Gabbidon jsou připraveni nastoupit.

V řeči čísel má lehce navrch Bolton. Wanderers z minulých 24 vzájemných měření sil v polovině případů slavili vítězství, QPR pak devětkrát. Trotters navíc ze čtyř posledních výjezdů na Loftus Road odcházeli poražení jen jedinkrát. Úvodní klání ligových ročníků však na rozdíl on Londýňanů nezvládají ideálně - ze čtyř posledních vyhráli jen jednou. Navíc nedokázali brát body ani v jednom z pěti posledních zápasů na hřištích soupeře v minulé sezoně.

Zranění jako obvykle způsobila indispozici několika hráčů v obou táborech. Domácí budou postrádat útočníky Roba Hulse a Jamieho Mackieho, Bolton pak nebude moci využít schopností Lee Chung-Yonga, jež v přípravě utrpěl vážné zlomeniny nohou. Nezahraje si ani další záložník Tyrone Mears.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.25 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wigan Athletic - Norwich City  (sobota 16:00)
Wigan začíná další sezónu mezi anglickou smetánkou a opět je pasován do role outsidera a adepta na sestup. Zatímco loni se zachránil až v posledním kole dvanáct minut před koncem brankou Huga Rodallegy, letos by rád za záchranou vykročil již v prvním kole a smlsl si na nováčkovi soutěže z Norwiche.

Latics, jakožto prakticky nový tým Premier League, nemají s Canaries skoro žádné zkušenosti a v historii se s Norwichem střetli jen pětkrát. Porazit jej dokázali jen v FA Cupu, jinak z toho byly dvě prohry v League Cupu a po jedné remíze a výhře v lize. Poslední utkání je navíc staré více než sedm let.

Velkou neznámou je před utkáním stav Jamese McCarthyho. Manažer Roberto Martínez bude do poslední chvíle čekat, jak se vyvine hráčův zdravotní stav, jenž utrpěl vážné újmy v posledním přípravném utkání Wiganu s Villarrealem, v němž si mladý irský záložník poranil kotník. Připraveni nastoupit by naopak měli být Antolin Alcaraz, a to i přesto, že od návratu z Copa América neodehrál s týmem jediné utkání a také hrdina Hugo Rodallega. Ten je na tom jen o chloupek lépe, neboť odehrál alespoň 60 minut za rezervu v LFA Cupu.

Dva roky jsou sice dlouhé, na ty poslední ale budou fanoušci Norwiche vzpomínat velmi rádi. Jen málokdo by si před 24 měsíci po prohře Canaries 1:7 s Colchesterem na Carrow Road pomyslel, že tým Paula Lamberta 13. srpna 2011 nastoupí k zápasu Premier League. Mnozí odborníci jej navíc ještě před startem soutěže pasují na možnou štiku, jakou byl loni Blackpool. A právě tady se nachází jedna paralela - Tangerines loni také zahajovali na DW Stadium a zvítězili 0:4. Že by Kanárci teď zopakovali něco podobného?

Do Norwiche přišlo přes léto hned sedm nových jmen. Dvě z nich, konkrétně obránce Elliott Ward a záložník James Vaughan, do zahajovacího utkání kvůli zranění kolene nenastoupí. Naopak naděje na start Martina Russella a Andrewa Croftse se v posledních dnech výrazně zvýšili. Oba totiž v posledním přípravném utkání před sezónou utrpěli menší zranění, v pátek ale již trénovali a s týmem odcestovali do Wiganu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.30 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Arsenal FC  (sobota 18:30)
Jedna z mnoha palčivých otázek jak pro fanoušky Kanonýrů, tak pro ostatní diváky stále není vyřešena. Velký otazník nad budoucností hvězdných záložníků Arsenalu, Samira Nasriho a kapitána Ceska Fabregase děsí mnohé příznivce tím víc, že manažer Wenger stále ještě nepřivedl kvalitní náhrady. Podle něj to ale nemá co dělat s výkony mužstva.

"Všichni z nás jsou nahraditelní. Nechcete sice ztrácet velké hráče, ale to je fotbal. Nejsem zklamán Ceskovým chováním, ani chováním Samira Nasriho. Je to podle mě součást naší práce, tohoto povolání, takže to neberu osobně. Přestupové spekulace nás obklopují každým rokem, nemůže to pro nás být výmluva," zakončil francouzský manažer.

Na straně Newcastlu se nejspíš po dlouhé době postaví do úvodní formace Dan Gosling, mladíček získaný z Evertonu. Po zranění spojeném s hledáním formy je konečně připraven nastoupit a dokázat, že je schopen zářit na té nejvyšší úrovni. "Bylo to pro mě velmi těžké období, prožíval jsem mnoho zkoušek a někdy jsem pochyboval, zda to zvládnu. Ale nakonec jsem to překonal a teď se plně soustředím na své výkony," říká odhodlaně.

V dresu domácích Strak nenastoupí zřejmě Hatem Ben Arfa, Danny Guthrie ani Shane Ferguson. Na hřišti neuvidíme ani Josého Enriqueho, který přestoupil do Liverpoolu. Arsenal pro změnu nemůže počítat se službami Nasriho, Fabregase, Wilsherea ani Diabyho. Početná marodka tak stále trápí londýnský klub.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Simpson, Coloccini, S. Taylor, R. Taylor - Gutierréz, Barton, Cabaye, Tioté - Ameobi, Ba.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Sagna, Djourou, Vermaelen, Gibbs - Song, Ramsey, Rosický - Gervinho, Walcott - Van Persie.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.40 - 3.20 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC00000:00
 Stoke City00000:00
 Queen's Park Rangers00000:00
 Bolton Wanderers00000:00
 Tottenham Hotspur00000:00
 Everton FC00000:00
 Norwich City00000:00
 Wigan Athletic00000:00
 West Bromwich Albion00000:00
 Arsenal FC00000:00
 Newcastle United00000:00
 Aston Villa00000:00
 Wolverhampton Wanderers00000:00
 Fulham FC00000:00
 Liverpool FC00000:00
 Sunderland AFC00000:00
 Manchester United00000:00
 Manchester City00000:00
 Swansea City00000:00
 Blackburn Rovers00000:00
Zbývající zápasy
13.08. 16:00Tottenham Hotspur - Everton FC (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1976)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konečně.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nemanja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Danny Larkin

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

palec scouserovi?nikdy...ale jsem rád, že PL už začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Hodně štěstí Swansea v jejich prvním zápase! Zejména pak Ferrie Boddemu. To je jejich Charlie Adam, Paul Scholes, Fabregas, cokoliv. Ale neuvěřitelnej génius.

http://www.youtube.com/watch?v=Tu7pq-QovDs

Snad to v EPL předvede. O třídu nejlepší hráč Swans a nejlepší hráč, co letos postoupil s nováčkama do ligy.

Reagovat
Chazy

A fantasy PL ho ani nemá v databázi ... to je komická hra fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

sranda, ze blogger Swansea ho ani len nespomenul...tak podla mna kecas

http://bit.ly/ndpfhP

Reagovat
vodka

Bodde ale je úžasný hráč... akorát poslední rok, nebo už dokonce 2 je mimo kvůli zranění...

Reagovat
kiwwi

ok, ale ked ho vlastny fanusik a blogger nespomenie ako hraca, ktory by ich mal tahat, tak asi sa s nim ako s tahunom vobec nepocita...je to pre mna dost smerodajne

Reagovat
Chazy

Koho zajímá nějakej blogger? Zas akorát potvrzuješ, že nemáš žádný vlastní znalosti a o PL vůbec nic nevíš.

Reagovat
Chazy

Respektive o tom anglickým fotbale. Jsi prostě analfabet. Fanoušci Swans ho naopak označili za nejlepšího hráče, kterej kdy v klubu hrál.

Bodde was also included in FourFourTwo's Top 50 Football League Players, and came in at a very respectable 11th place. Described as a "box-to-box player, strong in the tackle with an uncanny knack for scoring important goals and excellent decision making skills."

A já jsem nikde neřek, že bude tahoun. Jen mu přeju hodně štěstí, protože je to jejich nejlepší hráč a nejlepší hráč, jakej letos přišel s nováčkama do EPL. Jen za poslední dva roky odehrál asi 10 zápasů. Ale co to mění na tom, co jsem psal? Přestaň se prezentovat názorama ostatních, stejně se jen ztrapňuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jde ti ve fantě sledovat průběžný skóre sestavy?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde, taky uz jsem se rozciloval. Snad to do pristich kol napravi.

Reagovat
Chazy

Já jsem si dneska ráno chytře vyměnil Suareze ... ale mám dva góly a dokonce ani jeden od útočníka, takže body budou.

Reagovat
Chazy

A dej mi prosím nějakej pěkněj stream na NUFC. Mrknu na druhej poločas.

Reagovat
kiwwi

a este nieco pre teba

http://bit.ly/r0wgBS

rozhovor s Wiganskym bloggerom

Reagovat
kiwwi

a este nieco...guess who

Best of luck to Wigan today! Great fans, great manager who deserve a good season!

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto Martínez?

Reagovat
smazaný uživatel

co je s Raulem?

proč nebude?

Reagovat
Aldeano

Ten je v Schalke

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool FC - Sunderland AFC - "mírným favoritem bude Liverpool" dobrej vtip "mírným"

Reagovat
Chazy

Wow, fakt existuje někdo, kdo čte preview?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to třeba čtu, když mám ráno čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland taky velmi dobře posílil,takže to snadné nebude,ale věřím ve 3 body Reds

Reagovat
afc

bookmaker z foruny si mysli o tom nieco ine:Liverpool má před startem nového ročníku jednoznačný cíl, vrátit se mezi elitu Premier League, obsadit příčky zajištující účast v Lize mistrů a případně zaútočit i na titul pod vedením oblíbeného kouče Kennyho Dalglishe. „Reds“ přes léto mohutně posilovali, zejména záloha s Adamem, Hendersonem a Downingem získala na kvalitě. Domácí kouč patrně počítal s tím, že kapitána Gerrarda čím dál častěji trápí různé zdravotní potíže. Také v útoku panuje konkurenční prostředí (Suarez, Caroll, Kuyt atd.), a tak největší slabinou bude defenziva. Sunderland rovněž nakupoval ale poměrně bezhlavě. „Černé kočky“ získaly 18 milionu euro právě od Liverpoolu za již zmíněného Hendersona, ale investovali je minimálně rozpačitě. Cena příchozího Wickhama z Ipswiche rozhodně není 9 milionu euro, stejně tak nákup Gardnera z Birmighamu za 6 milionu, lze označit jako výsměch přestupové politiky. Rovněž se zraněním věčně laborující O´Shea a Wes Brown z ManU jsou poměrně rozporuplné posily. Velkou neznámou je pak El Mohamedy. Nejlepší investicí tak bude paradoxně příchod Larssona (rovněž Birmingham), který přišel zadarmo. Liverpool v prvním duelu zvítězí, rozdíl ve skóre bude vyšší než jen o jednu branku.

Reagovat
vitasrp

Evidentně expert..

Reagovat
afc

a to taky chazy by si mal precitat,co mu napisal o Wigane

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Elmo určitě bude velkou neznámou, když už odehrál celou loňskou sezónu. Vypadá to, že ten chlapec se podíval na přestupy, pak si řekl toho neznám, špatný hráč, u tohoto znám jen jméno, tak je rozpačitý atd.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný...

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavin na twitteru: Today is the end of an era. Cannot believe this will be the last season of Desperate Housewives.

A já už, že se loučí s Fabregasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Začal jsem na to čumět nedávno .... už jsem u 20 dílu 1. série

Reagovat
smazaný uživatel

jako fotbalistu ho fakt nemám moc rád i když nepopírám jeho kvality ale člověk to musí být nekutečný...ty jeho perly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konečně je to tady! Arsenal!

Reagovat
m0rientes9

..... a ja si kvoli vandalom musim na zapas pockat minimalne este tyzden COYS!

Reagovat
minoLFC

do stredy, nie?

Reagovat
m0rientes9

do akej stredy? ja mam namysli cisto premierleague... ale ak uz si narazal na zapas Europskej Ligy: Hearts - Tottenham, ten je i tak vo stvrtok, a nie stredu

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Rosického ať nasadí Arshavina a bude to ok,Rosický je šmejd,nevím,proč ho pořád drží v Arsenalu....Každou sezónu zraněnej,každou sezónu nulový přínos pro tým.Kdyby Wenger přemýšlel,už by byl Rosický dávno pryč a na místo něj pořádný hráč...takže pro mě změna Arshavin za Rosického a budu spokojen se sestavou,která vyběhne na hřiště.Fabregas a Nasri ať si teda jdou,když chtějí,ale hlavně u Fabregase mě to mrzí,protože Arsenal z něj udělal,to,co teď je.Nasriho nahradí v pohodě Mata,za kterého přišel náhradník do Valencie už.A místo odcházejícího Fabregase přijde mladý Hazard. Nebude to ten Arsenal co to býval,ale lepší tak,než aby tam měl hrát uražený Fabregas a nespokojen Nasri...

Reagovat
FCSL

Aha Arshavin ve středu zálohy Navíc rosa je mnohem deffenzivnější než Ramsey,bych chtěl vidět jak by Arsha vracel Rosa v přípravě patříl k nejlepším,pořád na to má

Reagovat
smazaný uživatel

neříkají ti chytráček?

Reagovat
Manik...

Aršavin by ve středu vyletěl z kůžu , on je trošku LK a navíc Rosa, má se své kvality a po odchodu tý 2 si myslím, že by nám ještě něco mohl ukázat i když se bojím, že nevydrží hrát celou sezonu

Reagovat
FC Porto FC

Myslím že fanoušek Arsenalu co prosazuje do základu Aršavina není asi normální

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka zdůvodni proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je línej hrát dozadu,nechápu,jak někdo může napsat,že by měl hrát střed zálohy,to je neskutečný fail:DDD

Reagovat
smazaný uživatel

Protože hraje hovno?

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger vzdal boj o Matu :-))

Reagovat
smazaný uživatel

To je len odputanie pozornosti pred zapasom nic viac

Reagovat
EL Gringo

THE REDS!... 3:0 ! :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

To čekání na zítřek mě zabije

Reagovat
niflheim

OT: http://tinyurl.com/telegraphmapa - Swans má hráče jenom z 6ti zemí

Reagovat
tulen

pekne urobene. nie je nieco take s "odchovancami" ?

Reagovat
Manik...

Tak to jsem na ně zvědav

Reagovat
smazaný uživatel

A Fulham jenom čtyři Angličani

Reagovat
niflheim

Na telegraphu tipují všichni kromě jednoho, že jako první bude odvolán Kean z Blackburnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tipuju McLeishe.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je out alebo?nejak som to nepostrehol

Reagovat
smazaný uživatel

Není jistý jestli bude v základu. Na lávce nejspíš bude.

Reagovat
minoLFC

bude hrať

Reagovat
smazaný uživatel

nebol resp.není po zranení?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny říkal,že ho nechá odpočívat,ale na lavičce bude.

Reagovat
13

kdyby byl nějaký problém (ale nebude) tak ho tam Kenny pošle rozhodnout

Reagovat
smazaný uživatel

...ale vyzera to, ze Rafael a Evra budu out, takze asi Smalling vpravo

Reagovat
Azza

Rafael už zase?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som cital, ze uvazuju o tom, ci ho maju poslat na operaciu ramena.

Reagovat
Edgar Davids

-6:03

Reagovat
vladis271

zdroj z ESPN...ponúkli sme 12 mega plus Ngoga za Cahilla. Súčasťou obchodu by mohlo byť aj hosťovanie Colea.

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
smazaný uživatel

To by znamenalo, ze Skrtel by nemal isty zaklad?

Reagovat
smazaný uživatel

to nemá ani teď :-)

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl pro vás skvělý obchod.

Reagovat
smazaný uživatel

Come on LFC <3

Reagovat
niflheim

OT: Ty nepokoje v Manchesteru jsou fakt hrozné - http://www.youtube.com/watch?v=0cbVW_QS2eE

Reagovat
smazaný uživatel

..snad to umozni hrat dalsi tyzden doma

Reagovat
Edgar Davids

admini-letos tipovačka nebude?

Reagovat
smazaný uživatel

pevne verím,že LFC zaháji sezonu výhrou!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Začul som, že Aurelio je opäť zranený. V tom prípade asi naskočí Jose, alebo mu dá Kenny čas a dá tam Jacka, či Flana.

Reagovat
Manik...

Konečně je to tu

Reagovat
smazaný uživatel

Pevne verim, ze Liverpool zacne sezonu prehrou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tomu never

Reagovat
Manik...

no, podle té sestavy, trošku se toho bojím

Reagovat
smazaný uživatel

zostava bude úplne iná,tieto sú vačšinou len hypotetické a Suarez podla mna bude hrat od začiatku.Odpočívat bude potom

Reagovat
Manik...

Jinak nechápu sestavu Liverpoolu , proč nehraje Raul, Suárez, Škrtel, Johnson? Gerrard vím, že je zraněný tradičně

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel zraneny.

Reagovat
Manik...

aha díks a dál o zbytku nevíš?

Reagovat
One-Real

Suaréz prý odpočívá.

Reagovat
Manik...

Reagovat
minoLFC

Ale prd bude hrať...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ještě nehraje Liverpool

Reagovat
Manik...

Liverpool FC - Sunderland AFC (sobota 16:00)

Reagovat
smazaný uživatel

Oficiální sestavy se vědí až 30 minut před zápasem

Reagovat
minoLFC

Chapeš, že to je predpokladaná zostava ba? Inak v strede je pretlak, tak Raul nemá miesto už isté

Reagovat
Manik...

tak zrrovna za Lucase

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát by mě zajímalo, kdo by teda bránil, když by nehrál Lucas...

Reagovat
Manik...

navíc dobře předpokládaná, ale to by měla být v největší síle a to není

Reagovat
smazaný uživatel

Reina - Kelly, Carragher, Agger, Enrique -Adam, Lucas, Aquilani - Kuyt,Carroll,Downing ... takhle bych to viděl já podle informací co vím.

Zranění:Gerrard,Johnson,Aurelio,Skrtel + Suarez bude na lavce (Copa America)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Meireles po zranění,ale ten by se tam mohl objevit.Nevím přesně jak na tom je.

Reagovat
One-Real

Hmm premejslim kterej zapas dneska zkouknout a vidim to pravdepodobne na Newcastle vs Arsenal, tam by to mohlo byt zajimave.

Btw, pred par dny se do medii dostala zprava ze treti dresy Realu by mohli byt ?!CERVENE.

http://imageshack.us/photo/my-images/847/third2.jpg/

Reagovat
smazaný uživatel

Crisovi vzdy najviac isiel cerveny dres ....dnes Newcastle a Liverpool vs Sunderland..

Reagovat
smazaný uživatel

Je po Copa America,ale když bude sedět jako žolík,tak nás to nemusí mrzet máme přece Downinga

Reagovat
smazaný uživatel

koukám ta reakce je zase někde úplně jinde,sry

Reagovat
Manik...

nic moc, ale nejsou nejhorší, já bych bral oranžový nebo žlutý

Reagovat
Hristo Stoichkov

Před pár dny? Tato fotka už se objevila někdy na podzim minulého roku (možná v zimě).

Reagovat
smazaný uživatel

Chci se zeptat fanouška Newcastlu, jak to vypadá s Bartonem? V nominaci je,ale má fyzičku na zápas,když trénoval individuálně?

Reagovat
smazaný uživatel

King trénuje individuálně snad 4 roky a fyzičku má, předpokládám, že Barton nešel trénovat do baru

Reagovat
minoLFC

snaď, nemá momentálne s kým, Noble v Londýne a Carroll v Liverpoole

Reagovat
smazaný uživatel

Reina - Kelly, Carragher, Agger, J.Enrique - Kuyt, Adam, Lucas, Downing - L-Suárez - Carroll vid predpokladana

Reagovat
smazaný uživatel

to už se mi líbí mnohem více,i když takový Aquilani by mohl taky z fleku hrát

Reagovat
vladis271

vyjednává vyhlédnuté posily. Italský lodivod by si do mužstva přál Samira Nasriho, ten však aspoň prozatím zůstává v Arsenalu. „Loni to bylo stejné. Nerozumím tomu. Myslím, že už jsme všechny potřebné hráče mohli mít před třemi nebo čtyřmi týdny, ale doteď to není uzavřené. Potřebujeme takového hráče (Nasriho). Ptal jsem se na něho už před dvěma měsíci. Jsem znepokojený, protože ho tu nemám dnes a pravděpodobně ho nebudu mít ani zítra. V srpnu hrajeme tři zápasy a to mi dělá starosti,“ říká Mancini.

Mne je z toho čuráka normálne zle. Ako hlboko klesne ešte tento debilko?

Reagovat
afc

neskutocny picus,dufam,ze v zime poleti.

Reagovat
blade115

Jen to ne...Takhle máme alespoň záruku, že City nebudou tolik nebezpečný...

Reagovat
smazaný uživatel

Je neskutocne, ako nadobudol pocit, ze moze vsetko, ze maju peniaze a co si zmysli to bude a nahodou mu to nezrobia uz otvara usta..

Reagovat
Luc-Luc

Shity Mancini

Reagovat
niflheim

Většího šaška na lavičce v PL snad ani nebylo

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Luc-Luc

YNWA!!! konecne to vypukne.... 4:0

Reagovat
Edgar Davids

kilečko pro AFC

Reagovat
minoLFC

korupce

Reagovat
FC Porto FC

Nasri,Fabregas,Parker,Keane,Barton,Santa Cruz,Bellamy,Adebayor asi odejdou ze svých klubů na 100% že?

Reagovat
Erdovec

ne

Reagovat
FC Porto FC

díky za tvojí obsáhlou odpověd

Reagovat
smazaný uživatel

A co cakas ako? Mas pocit, ze tu niekto ma vediet na sto percent, ci ti hraci odidu?

Reagovat
smazaný uživatel

okrem Bartona a Santa odidu všetci

Reagovat
FC Porto FC

Santa Cruz má zůstat v City? Co to? no taky věřím že Barton zůstanu ale u Nasriho,Fabregase,Keana,Parkera,Bellamyho,Adebayora prostě v odchod věřím

Reagovat
SunFells

Odpověděl ti A pravděpodobně i správně.

Reagovat
smazaný uživatel

ano,ano,není jisté,ano,ne,ne,ano,ano

Reagovat
smazaný uživatel

De vám lognout se na fantu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde

Reagovat
smazaný uživatel

taky ne

Reagovat
Azza

na dvacátý pokus ano.

Reagovat
Horcmen

smutnejsi je, ze se nejde ani regnout no jo, priste uz to na posledni den asi nechavat nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra a já mám na ploše už dva týdny wallpaper který mi tvrdí že Man United hraje první zápas už v sobotu. Tak snad alespoň dneska nastoupíjou Brown a OShea a odvezou si z Anfield Road nějaké body.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nejake? Vsetky tri musia.

Reagovat
minoLFC

bol by som rád, bola by to zaruka našich 3 bodov, ale oShea asi hrať nebude

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

jo skvele, teraz má už pár rokov viac

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdejte v publiku červené balóny a pude to samo.

Reagovat
smazaný uživatel

no fuj,body musí trhnout West Brom a ne Wes Brown

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Bayern +

ale Sheasy dnes nenastoupi.

Reagovat
smazaný uživatel

the cannon on the chest is more important than anybody. c'mon you Gunners!

Reagovat
pa3ce

Dixon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taarabt je kapitan v QPR ? to si snad robia srandu.... jak moze byt taky sociopat kapitan

Reagovat
smazaný uživatel

Však jde vidět, jak na tom QPR sou

Reagovat
Edgar Davids

překvapení. Proč mě to nešokuje

Reagovat
Kenneth

Proč není Suaréz v pravděpodobné sestavě'? Zranění?

Reagovat
SunFells

Copa.

Reagovat
minoLFC

nie, je to len pravdepodobná zostava eurofotbalu....hrať bude, minimálne z lavičky

Reagovat
cristiano.K.

před týdnem se teprve vrátil z dovolené,nabírá fyzicku,měl by začít z lávky

Reagovat
Kenneth

Tak to ho budu muset vyndat z Fanty.

Reagovat
cristiano.K.

Kenny včera řekl,že ještě uvidí,ale reálně když trénuje týden,tak nastoupí asi až podle průběhu.Radši ho vyndej

Reagovat
minoLFC

nemusíš a ani nemôžeš

Reagovat
Tomanatura

Jsem strašně zvědavý na Liverpool, snad mě neunudí.

Reagovat
cristiano.K.

tak koukej radši až na druhou půlku to určitě bude hrát Suarez,záruka zábavy

Reagovat
Arbiter

Bude hrát divadlo?

Reagovat
minoLFC

jo loutkové

Reagovat
cristiano.K.

no bude to spíš koncert (doufám)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ide vam fanta? ....alebo to byva vzdy pretazene pred prvym kolom ?

Reagovat
smazaný uživatel

pretizene momentalne.. a to se mi zranilo par hracu

Reagovat
vicinda07

ani vcera vecer uz naslo

Reagovat
vicinda07

*nešla

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte jestli bude hrát Rodallega?

Reagovat
cristiano.K.

už je 16:00?

Reagovat
Arbiter

ty nemáš hodinky?

Reagovat
cristiano.K.

ne,proto jsem dal komentář,aby se mi zobrazilo kolik vlastně je

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

ked to tvrdi goal.com, tak na tom predsa nieco musi byt

Reagovat
Arbiter

naopak by to asi byla pro Arsenal pohroma...

Reagovat
blaugrana

Myslím si, že taky Guus Hiddink by bol vynikajúci.

Reagovat
Arbiter

Ten by tam ale nešel, navíc by to bylo řešení na dva, tři roky...

Reagovat
smazaný uživatel

Guus have to replace Mancini !

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

a vlastne to je jedno kto, aj Vlado Weiss je lepsi manazer

Reagovat
Arbiter

Mancini nemá na to, aby trénoval v lize, kde má konkurenci, jinak úplně špatný trenér to není...Na PL ale nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

neviam ako taky tlk sa mohol dostat ku kormidlu takych klubov. Ten mančaft čo ma teraz k dispozici, mam pocit, zeby hral rovnako ako s nim aj bez neho.

Reagovat
smazaný uživatel

hovno.

Reagovat
SunFells

Taky myslím, že to po další neúspěšné sezóně už pichne, ale ten článek je blbost.

Reagovat
Arbiter

Co považuješ za úspěšnou sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

4. miesto a odchod najvacsich opor

Reagovat
Azza

4. místo bude úspěch.

Reagovat
SunFells

Nejde o to, co já považuju za úspěšnou sezónu, ale co Wenger považuje za úspěšnou sezónu. A on má jako vždy ambice bojovat o poháry.

Reagovat
Arbiter

Takže lístek do LM=úspěšná sezóna? Jinak jsem to myslel samozřejmě podle Wengera...

Reagovat
SunFells

Ne, psal jsem bojovat o poháry, ne se dostat do pohárů. Za lístek do LM bych byl vděčný možná tak já, ne Wenger.

Reagovat
blaugrana

Tak určite je trochu prikorenený, ale ja si myslím, že zmena by Arsenalu len a len prospela, lebo s Wenger štýlom to fakt nepôjde.

Reagovat
SunFells

Už je na čase změna, ale jestli prospěje, uvidíme až se tak stane. Nikdo tady Arsenal bez Wengera nepamatuje a i kdyby jo, je to už taková doba, že se z toho nedá ani nic vyvodit, takže až pak uvidíme jak moc a jakým směrem se klubu ta změna dotkne.

Reagovat
Arbiter

myslím, že to pro vás bude pohroma a pokud ne, tak minimálně devastace všeho, co Wenger vybudoval...

Reagovat
Mastný Chobot

To zas určite nie. Svojho nástupcu si Wenger vyberie sám a v takýchto veciach je neomylný, myslím, že ho vyberá už dlhšie a bude to asi Stojković. A ten bude v tej práci pokračovať, určite ju nezničí.

Reagovat
SunFells

Proč?

Reagovat
Arbiter

Tak samozřejmě záleží na více faktorech a na tom, zda nastoupí opravdu člověk, který bude ctít Wengerovu filozofií nebo ne. Vy máte spoustu problémů, skleněnými hráči počínaje a týmovým duchem konče. Wenger s nimi umí jakš takš pracovat a pochybuju, že se po světě potuluje víc manažérů, kteří by s tím, co má Arséne k dispozici dokázal aspoň to, co dokáže Wenger. To znamená úplná přestavba kádru, změna přestupové politiky klubu atd...

Reagovat
SunFells

Panečku. "Pracovat s tím co má k dispozici"? To teď mluvíš snad o Evertonu.

Jak Wenger ovlivňuje skleněnost hráčů? Možná tak jejich nakupováním a v tom to jeho nástupce snad ani nemůže zhoršit.

S tou přestavbou kádru si doufám děláš srandu.

Reagovat
Arbiter

Beru to tak, že vše souvisí se vším. Neberu vám kvalitu kádru, ale přece jen je šitý přímo na míru té Wengerov filosofii. S jiným stylem hry a s jiným rozestavením byste měli problémy. Tu skleněnost hráčů zavinil Wenger sám (možná společně se svým týmem- lékaří, kondičními trenéry, špatnými tréninkovými postupy, výběr hráčů, kteří se do PL nehodí...) a přesto dokážete hrát pořád vysoko. Nemyslím si, že následující trenér bude umět to samé. A právě z těch důvodů by nástup nového trenéra mohl znamenat přestavbu kádru...

Reagovat
SunFells

A nový manager znamená jiné tréninkové postupy, jiný výběr hráčů, ale že by to vedlo k nějaké velké přestavbě nevěřím. Kdo by se zbavoval hráčů jako Peršan, Walcott nebo Gibbs? Jiný styl hry přináší většinou nová formace a v tuto chvíli se nejčastěji praktikuje 451(433) a 442, která by většině hráčů asi jen prospěla, zvlášť pokud odejde Cesc s Nasrim.

Když započítám i tyhle "dva" potížisty, tak ten tým ke hře o nejvyšší fleky potřebuje jen stopera, levého beka a DM a ten problém si snad uvědomuje každý krom právě důvěřivého Arséna. Nový manager, který se určitě bude chtít hned od začátku vyšvihnout patrně nebude mít problém do těchto nedostatku zainvestovat. A s odchodem těch dvou by měl dost peněz na to, aby Nasriho nahradil a Cesca někým zaplácal. Nebo by je při změně herní filosofie využil jinak. Důležité je, aby vnímal co ten tým potřebuje a toho Wenger v posledních letech zdá se není schopen.

Reagovat
afc

Reagovat
blaugrana

Tak možno by to nebolo na škodu. Možno by nový, prekopaný systém priniesol ovocie, lenže to by si žiadalo ďalšie roky bez úspechu. Otázne teda je, či sú fanúšikovia ochotný čakať.

Reagovat
Mastný Chobot

Napriek tomu, ako mi Wenger lezie na nervy, nevymenil by som ho. Ono ani niet moc za koho. Radšej by som bol, keby sa zmenil sám Wenger.

Reagovat
SunFells

Před pár měsíci bych váhal, teď už ne. Změna je na čase a byla by dobrá i pro něj. Vždyť se každým víc a víc znehodnocuje jeho práce a jeho reputace upadá. Letos budeme mít pravděpodobně nejslabší tým, co v Arsenalu pamatuju a největší vinu na tom má on sám.

Reagovat
Edgar Davids

mám to taky tak

Reagovat
smazaný uživatel

záleží na tom, jak dopadne tahle sezona. každopádně obrázek Wengera odcházejícího do PSG po další neúspěšné sezoně je pro mě hrozně bolestivý... vždycky jsem si přála, at odchází vítězně...

Reagovat
Arbiter

to ale jde těžko, když nemá v hráčích podporu a ti mu zdrhají...

Reagovat
SunFells

Vždyť je to článek "jedna paní povídala" a rozhodnutí o téhle věci už teď, se Wengerovi vůbec nepodobá.

Reagovat
smazaný uživatel

EXCLUSIVE: Arsene Wenger has told friends that he is preparing for his final season as manager of Arsenal, Goal.com can reveal.

Reagovat
Arbiter

o čem je asi vlákno nad tebou, to za prvé a za druhé GOAL.COM

Reagovat
blaugrana

Too late.

Reagovat
Mastný Chobot

no jo, poznáme; priateľ má priateľa, ktorého koň pozná brata susedy jeho slúžky a tá povedala, že jej mama jej povedala, že...

Reagovat
vitasrp

Takhle vznikaj ty nejúžasnější zprávy, hlavně to hrozně dává smysl.. Wenger má určitě kamaráda, kterýmu se svěřuje a kterýho pak nenapadne nic lepšího, než to okamžitě vyklopit těžce důvěryhodnýmu zdroji jako je goal.. Nechápu, kdo tohle vymejšlí..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Dal sem to sem jako zajímavost a promin toho vlákna sem si nevšiml.

Reagovat
Virtuos

Norwich veľa šťastia

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, či sa tešiť, alebo plakať. Je to tu. Season is coming up. Arsenal zdevastovaný, na začiatok máme aspoň Newcastle, ktorý je zdevastovaný podobne. No, ak budeme hrať tak, ako v príprave, tak môžme hrať o záchranu.

Reagovat
Mastný Chobot

200. pre nástup Arsenalu ako naposledy na St. James's Park a následné pokračovanie v takomto výkone až do konca zápasu, resp. konca sezóny.

Reagovat
Counter

OT: Jde vám přihlásit se do fanty?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Mastný Chobot

už druhým dňom nie.

Reagovat
Counter

Já přesně to samé. No, aspoň se mám na co vymlouvat.

Reagovat
Mastný Chobot

tak, tak.

Reagovat
mr.Silver

Jsem chtěl vyměnit Suareze, a taky mi to nejde...

Reagovat
Mastný Chobot

ja už som ho našťastie vymenil dávno, len neviem za koho.

Reagovat
mr.Silver

Já si včera přebudoval tým, čekal jsem, že Suarez hrát bude, jak jsem taky v diskuzích vyčetl, dneska to, ale bohužel pro mně, vypadá bledě.

Reagovat
SunFells

Mimo něj tam mám i někoho od Spurs

Reagovat
mr.Silver

No fuj, jako fanda Arsenalu tam máš slepici? Dělám si srandu, já tam mám zase Enriqeho...krása.

Reagovat
mr.Silver

No fuj, jako fanda Arsenalu tam máš slepici? Dělám si srandu, já tam mám zase Enriqeho...krása.

Reagovat
mr.Silver

No fuj, jako fanda Arsenalu tam máš slepici? Dělám si srandu, já tam mám zase Enriqeho...krása.

Reagovat
mr.Silver

Sakra...

Reagovat
smazaný uživatel

nedal bys mi pls kód do EF ligy?

Reagovat
cristiano.K.

212. pro mé vystřízlivění

Reagovat
Edgar Davids

snad jim letos stihneme do půlky nastřílet 5 kusů.....To by už snad nestihly Straky vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

at uz je 18:30 verim ze vyhrajem,ikdyz sme dost na sracky momentalne.. hlavne se nezranit pred dulezitejsim zapasem s Udine

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, 4:4.

Reagovat
Mastný Chobot

teraz vám dáme 5 za 15 minút a možte ísť handry fajčiť, navyše, Diaby hrať nebude.

Reagovat
Edgar Davids

to už bych po druhý nezvládl

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že bude Swansea druhé Derby, nebo, že mají na to udělat aspoň 30 bodů?

Reagovat
soukup

druhé derby kdy už konečně tohle debilní označování některých nováčků přejde? to je fakt rok co rok, kdy vždycky někdo spekuluje, kdo by mohl být druhý Derby...

Já osobně Swansea vidím jako jedinýho z nováčků co se letos zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím. QPR má prachy to by se zachránit mohlo. Norwich je zase na PL docela zvyklý, ten by se taky zachránit mohl. Já si naopak myslím že Swansea to bude mět hodně těžké.

Reagovat
soukup

QPR má prachy, ale nevyužívá je, má debilní vedení a jsou celkem takoví nudní, jen mají toho blbečka Tarabta, kterej ale není zrovna tím ideálním hráčem do boje o záchranu. Já to s nima vidím tak, že nevýrazně proplujou sezónou skoro celou dobu na sestupových příčkách a tam i skončí. Norwich čekám, že bude míchat karty, bude překvapovat, bude hrát sympaticky a určitě některý období i ve středu tabulky, ale nakonec to neuhraje. Swansea měla v Champu kvalitní obranu což jí v PL pomůže, má některý kvalitní individuality a celkově mi ten tým přijde takovej kompaktní co by to mohl uhrát.

je to takový věštění z koule no

Reagovat
smazaný uživatel

Já si naopak myslím že Norwich skončí jako takové druhé Stoke. Nikdo od nich nic moc nečeká ale oni se klidně můžou etablovat a v pohodě se rok co rok zachraňovat. Majou velký stadion, jsou sami v docela velkém městě a kolem nich nejsou široko daleko jiné týmy PL. Potenciál majou slušný. QPR je z Londýna, tam jsou vždycky prachy a oni majou aji svoje vlastní. Sympatičtí mně nejsou, ale předpokládám že se budou držet v PL alespoň dva tři roky. Swansea to bude mět těžké. Kádr nijak hvězdný není, stadion je nedávno vylepšovaný a nemá extra kapacitu, jsou z Walesu, což by jim mohlo pomoct v marketinku, ale takový Cardiff by na tom byl líp. A ten by navíc mohl nějaké velké zápasy hrát na Millennium stadium a získat velké peníze ze vstupného. Bylo by fajn kdyby se v PL udrželi delší dobu - ale jenom když budou hrát dobrý fotbal, ale nečekám to.

Reagovat
soukup

tak já to bral jen pro letošek, predikce na příštích x let, to už se mi věštit vůbec nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

To označení je lepší než se v číslech rozepisovat o počtu bodů, jinak Swansea to bude mít podle mého se záchranou nejtěžší, QPR jsou bohatí, u Norwiche očekávám skvělý start, ale u Swansea ani to ne.

Reagovat
soukup

ale jo klidně to tak být může, třeba se zachrání QPR i Norwich a Swansea jediná spadne, to se nedá moc odhadovat dopředu, já stejně reagoval hlavně na to spojení druhý Derby na který sem alergickej, ten můj odhad je prostě odhad a může být klidně totálně špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš? Vždyť i manažer Swansea řekl, že v Premier League jsou tři skupiny týmů a oni jsou až ve čtvrté. A to nejenom ekonomicky, ale co se i týmu týče.

Reagovat
soukup

nevím je to spíš takovej pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se v zapase NUFC:AFC zopakovalo lonske 4:4 vubec bych se nezlobil , takovyhle zabavy neni nikdy dost.

Reagovat
smazaný uživatel

ted by si to mohli prohodit v otaceni

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel

FUTBAL je konečne späť

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes to bude o hubu, 3 veci mám naraz;

1. Arsenal

2. baba

3. grilovačka s kamošmi

... aj tak asi vyhrá AFC.

Reagovat
mr.Silver

Přenést notebook nebo televizi ke grillu, holku si posadit vedle sebe nebo na klín, a stihneš 3 věci najednou

Reagovat
Mastný Chobot

ale sústredil by som sa iba na jednu vec, to nie je ono. Radšej si to chronologicky rozdelím.

Reagovat
mr.Silver

Taky pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Arsenal si dej každopádně jako první, ať máš pak možnosti na dodatečné zlepšení nálady.

Reagovat
Mastný Chobot

to je jedno, posledná bude grilovačka, takže tam zapijem, či prehru alebo výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam aspon v remizu. Prijel jsem po dvou tejdnech do civilizace, odesel Enrique, moje srdcova kapela Psi vojaci se rozpadli... o moc horsi to bejt nemuze, tak zase jednou vkladam nadeje do fotbalu..

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal usiloval o záložníka Valencie Juana Matu, jeho snaha ale byla neúspěšná a španělský reprezentant se nakonec do Londýna stěhovat nebude. "Nezískáme Juana Matu. Nemusím vám dávat důvod, tento přestup nezrealizujeme," řekl manažer Arsene Wenger.

Reagovat
Mastný Chobot

paráda, vieš kopírovať expresky.

Reagovat
afc

Wenger zase keca a keca podobne ako s Arshavinom.

Reagovat
Mastný Chobot

myslíš? Bodaj by, ale nezdá sa mi ten prestup reálny. Asi ako Cahill.

Reagovat
afc

tak vcera povedal,ze nikto neodide,pri tom je jasne,ze 4 hraci su na odchode.Potom zas povedal,ze ma 4 stoperov s ktorymi je spokojny a preco potom daval ponuku za Jagielku?Asi si z toho vsetko zacina robit srandu, alebo neviem o co mu ide...

Reagovat
Mastný Chobot

možno má schýzu, aj vyjadrenia typu; na čo by by sme predávali Cesca, je pod zmluvou a spokojný... Si sere do huby viac jak Rytmus, ja to hovorím.

Reagovat
smazaný uživatel

kliiid,urcite nekoho koupi,jinak by ho fans sezrali.. uz tak jsou nasrani,ze jim jeste zdrazili uz tak nejdrazsi listky v pl a nevidi zadne poradny nakupy,pohary nic

Reagovat
Mastný Chobot

on ich nezdražil, a vôbec si nemyslím, že je nereálne, že by niktouž neprišiel. Možno tak kamión s Carlsbergom.

Reagovat
smazaný uživatel

nepisu ze je zdrazil on,ale vedeni klubu. myslis ze tem fanouskum uz nedochazi trpelivost?

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger je senilní

Reagovat
mr.Silver

Doufejme, že máš pravdu

Reagovat
herbage

nemyslím si. Jak nemá klauzuli, tak nepřijde. Vidím to spíš na dvojku Jadson - Dzagojev, jak to tak vypadá dle posledních Wengerových prohlášení

Reagovat
smazaný uživatel

Prodá sva nejlepší hráče. Nechce posílit obranu která několik let hoří. A nikoho o koho má zájem a seděl by v týmu nemá už zájem.Myslim že je opravdu čas odstoupit.Je hezký dát šanci mladejm ale chcew to občas i něco vyhrát.To si může jít trénovat nějakej tým ve středu francouzský tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

REDS!! připravit dres a šálu a může to opět začít!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mohli dát jeden zápas na 13:45...

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mastný Chobot

tak, tak, nechápem, prečo sú naraz 4 v rovnakom čase, navyše tak neskoro popoludní. Človek je vzrušený od rána a musí čakať do 16.00 a aj tak uvidí max. 2 zápasy.

Reagovat
Minister

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to náhodou zrušený zápas Tottenhamu? Ten, který měl začít ve 13:45? Já to nevim jen se ptám :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, ten byl také psaný na 3pm.

Reagovat
Bayern +

Jinak nastoupi dnes dle tebe Bramble s Gyanem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím důvod, proč by neměli nastoupit.

Reagovat
Bayern +

Ja se pytam, taky nevidim duvod. Ok, mam ich v zakladu fanty.

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám sestavu: někdo v brance - zprava Hnědý, Ostružina, Tina, Sock - zálohu si netroufnu tipovat a útok BabyJet - Stéphane.

Reagovat
Bayern +

Brown, Bramble, ??, Bardo, tak ?

Reagovat
smazaný uživatel

Brown - Bramble - Turner - Bardsley

Reagovat
Bayern +

Jop. Jsem chtel napsat Turnere. Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Není vůbec zač.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
Bayern +

Zitra Matty s Ryanem budou hrat ?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Danny Larkin

Reagovat
smazaný uživatel

Stihnu z odpoledních zápasů jen druhé poločasy, takže když nehrají Spurs, kouknu na Fulham a večer na NUFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to viděl na příští rok bez Arsenalu v LM, co na to místní fandové Arsenalu? Plánuje se Arsen koupit vůbec někoho za toho Cesca a Nasriho?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně pořád odchod Nasriho nechápu, Fabregas jde dejme tomu ke svým do Španělska. Nasri se stěhuje o pár kilometrů dál... však loni neměli k titulu zase daleko, takové třicáté kolo měli pořád velkou šanci, ten konec byl podělany... v City stejně nic nevyhraje, naiva, navíc v tom nabitém kádru aby se vůbec prosadil, stačí jeden posraný zápas, náhradník neméně skvělého jména za něj zahraje skvěle a už ho nepustí

Reagovat
Mastný Chobot

Ł.

Reagovat
SunFells

Máš přehled.

Reagovat
smazaný uživatel

A Ty jsi tímhle chtěl říct co?

Reagovat
Mastný Chobot

to, čo napísal.

Reagovat
smazaný uživatel

No když to vezmu tak, že Arsenal mohl vyhrát za 5 let 25 trofejí a nevyhrál žádnou, tak ho chápu. Navíc to nevypadá na nějakou změnu... Odešel Clichy, odejde Cesc a příjde Gervinho a další mladíci, to je další oslabení zatímco soupeři posilujou... Já už myslel, že se Arsene konečně kousne a začne nakupovat, ale on prodá 3 hráče ze základu a napíše, že Matu nekoupí

Reagovat
smazaný uživatel

A řekne že složení obrany mu vyhovuje. Přitom jeněkolik let největší slabinou.

Reagovat
Mastný Chobot

Matu chcel, ale keď nechce Vale, tak čo narobí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Valencia by ho podle mě pustila, akorát by musel zacvakat tak 25-30 by jim určitě stačilo, Arsene akorát nechápe, že dneska už kvalitní mladý hráče nedostane za 15

Reagovat
Mastný Chobot

už 25 je zaňho moc, Arsenal nie je City alebo Chelsea, omg.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli chce Arsenal kupovat pod 20, tak se může s LM rozloučit na delší dobu... i Liverpool a MU dávají přes 20 mega za hráče a stejně tak oba španělské velkokluby. Nevím jak jim chce Arsenal konkurovat, když nekoupí hráče, který stojí 25 mega, když dneska už si každej diktuje za hvězdy 40-50

Reagovat
Mastný Chobot

to je blbosť, nad 20 Manchester moc nekupuje... Arsenal nie je klub, ktorý si takéto vyhadzovanie môže dovoliť, nie je na tom finančne tak, ako MU, Barca, Real, CFC a iné. Ak chceš kvalitného hráča, hodného veľkoklubu veľkosti MU, Real..., nemusíš dávať 20+, príkladom ide Gervinho, Vermaelen...

Reagovat
vodka

ale no tak... proč by si to Arsenal nemohl dovolit? jde spíš o Wengerovu tvrdohlavost... Kdyby ste neměli dostatek peněz, nebudete kupovat 18leté děcko za 12 mega...

Reagovat
Mastný Chobot

tak to je štýl Wengerovho nakupovania; kupovať mladých za hubičku (Jenkinson, Campbell) alebo hráčov pod 25 za okolo 10 mio (Vermaelen, Koscielny, Gervinho) alebo mega talenty za veľké peniaze (Walcott, Chamberlain).

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho ještě neodehrál jedinej soutěžní zápas, tak je asi docela brzo nazývat ho kvalitním hráčem pro velkoklub ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi máš recht... jak nad tím více uvažuju, pod Wengerem bych nejspíše taky hrát nechtěl :-)) ten dědek je senilní, to mi nikdo nevymluví, možná pedofil

Reagovat
Mastný Chobot

plánuje-neplánuje, ťažko povedať. Tá LM dosť možno fakt nebude, v príprave boli tie výkony strašné a tím je slabý a úzky. Muselo by sa fakt začať dariť, na titul asi môže zabudnúť už dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych se hlavne bal,jestli Udine..v soucasnem stavu budem radi za postup a odrenou prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jsem tam chtěl taky napsat. Já bych Udinese věřil před přestupovým obdobím, ale oni přišli ještě o důležitější hráče než vy podle mě. Zapata, Inler a Sanchez byli tahouni

Reagovat
Liquid

Blackburn - Wolves 2:1

Fulham - Aston Villa 0:0

Liverpool - Sunderland 3:1

QPR - Bolton 1:0

Wigan - Norwich 2:3

Newcastle - Arsenal 1:1

Stoke - Chelsea 0:1

WBA - Manchester Utd 0:3

Mamchester City - Swansea 5:0

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal dostane iba jeden gól? Bodaj by si mal pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než vést 4:0 a nakonec 4:4 zremizovat že

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham 1-2 Aston Villa

QPR - Bolton X

Stoke 0-3 Chelsea (Torres 3)

City 3-2 Swansea

Reagovat
vitasrp

Ta Chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

a ten jedno-gol torres 3

Reagovat
smazaný uživatel

torres se zranil na pratelaku reprezentacnim ne? nebo uz je ok?

Reagovat
vitasrp

Je připraven zítra nastoupit.. Ovšem jestli začne v základu nebo jen na lavičce, to ví pouze Boas..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Snad nedopadne Arsenal jako Liverpool před dvěma lety

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro SAFC.

Reagovat
smazaný uživatel

vypůjčeno z Arsenal-mania :) http://i55.tinypic.com/97vdrk.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
Kaze

Your fellow supporters make more ironic jokes about your team than opposition fans - Herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

to sedí asi na všechny tady, ne jen na mě

Reagovat
Kaze

Tak u tebe je to takový zajímavý progres. Dříve jsi to myslel vážně, teď je to takové ironické (přitom ty ,,názory" jsou podobné), dokonce je to i vtipné. BTW vyhrál Arsenal něco, nebo Carrie zůstane tajemnou postavou za monitorem?

Reagovat
herbage

Já to vždy myslel poloironicky, ale že Arsenal měl tehdy nejlepší tým z celé ligy, tak to si myslím stále. Můj skromný sen nebylo ani vyhrát ligu, FA Cup nebo Ligu mistrů, ale vidět nás nastoupit v plné síle a hrát tak alespoň 2-3 měsíce. S fantomasem jsme měli domluvené, že pak boucheneme šampaňské, až se nám vyprázdní marodka. Leč nedočkali jsme se toho a dřív se ten tým zase rozpadnul. Škoda, že ani jeden zápas jsme nenastoupili v sestavě Fabianski - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Clichy - Song, Wilshere, Cesc - Walcott, RvP, Nasri, ale i tak jsem si těch pár zápasů, kdy chyběl jen Vermaelen užil a porazili jsme alespoň prašivou Chelsea a také nejlepší tým světa a pozdějšího vítěze Ligy mistrů - Barcelonu. Teď je všechna práce za posledních 5 let v prdeli, tak už zbývají jen ty ironické vtípky a poznámky

Reagovat
niflheim

you shout joga bonito after sagna and koscielny have passed around the backline 10 times

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

At 2-0 with 10 minutes to go, you still piss yourself when the other team gets corner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc na Barcu nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Cesc deal not done yet – Guardiola

Reagovat
blaugrana

Stále slepo dúfaš?

Reagovat
afc

nie,uz je mi to jedno.

Reagovat
Bayern +

333. pro Sunderland AFC

Reagovat
Bayern +

OT: dnes na Digi nahradni prenos: Liverpool - Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Cigi TV

Reagovat
smazaný uživatel

rasisto

Reagovat
smazaný uživatel

cigan neni rasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám tu stanici.

Reagovat
Bayern +

Ja si to naopak vychutnam, na prvni kolo lepe nez puvodne planovany prenos Spurs - Toffees.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, já snad budu mít dobrý obraz.

Reagovat
vodka

sranda, poté, co sem dojel dom, tak sem nejdřív checknul novinky u Arsenalu a až potom u nás...

Reagovat
smazaný uživatel

jak je na tom prosimte Obertan? je to porad takovy kopyto, nebo v priprave zahral letos?

Reagovat
kiwwi

v priprave hral vyborne, az som bol normalne sklamany, ze siel na prestup a nie len na hostovanie...neobavam sa toho, ze u vas vyhori

Reagovat
smazaný uživatel

ďákujem horší než Routledge nejspíš nebude

Reagovat
vodka

ale centr od něho fakt nečekaj, horší je akorát Bebé od nás...

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to stejne vypada, ze se bude tlacit vsechno po zemi a opravdu se Pardew snazi kopirovat Wengeruv styl a udelat z nas takovej poloArsenal.

Ale spis mi byl vzdycky Obertan od pohledu nesympatickej a nerad na nej koukam :-)

Reagovat
kiwwi

ta interpunkcia je zaujimava

Reagovat
smazaný uživatel

ja ted travil dva tejdny v parte s 20cechy a 20 slovakama a na konci uz fakt vsichni mluvili cechoslovenstinou aj dolina dolina, na doline sud vina a slovaci s cechmi piju ak jedna rodina!

Reagovat
kiwwi

to je nasa oblubena

Reagovat
niflheim

Celkem rychlý, dokáže vyhrát 1v1 souboj. Jenom by to chtělo lepší přihrávky a střely. Celkem škoda, že jsme ho nepustili jen na hostování.

Reagovat
vodka

proč škoda? přes koho by si zahrál?

Reagovat
niflheim

Tak pořád je tam i nějaký ten potenciál. Plno hráčů od nás odešlo a nakonec co se z nich vyklubalo...no uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

V přípravě byl vážně skvělý. Rychlý, nápaditý, občas měl geniální myšlenku. Zakázal bych mu centrovat protože ty jeho pokusy ohrozit branku jsou na pěst. Ale určitě vám má co dát.

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

true gunner!

Reagovat
Edgar Davids

-1:53

Reagovat
minoLFC

nad tým som sa iba pousmial keď som to ráno videl

Reagovat
smazaný uživatel

Brown v sebe nezaprel bývalého hráča manure: "SAFC sa nemá prečo báť Liverpoolu, ktorý je zatiaľ len ako pes, kt. hlasno šteká, ale nehryzie."

Teším sa.

Reagovat
smazaný uživatel

hlasno šteká, ale sezóna ještě nezačala, tak jak má hryzat?

Reagovat
vladis271

tuším si ešte pred záasom idem kuknúť jak si z nich Suárez spravil pri derby srandu.

Reagovat
kiwwi

tak Wes je rodeny Mancs, ten sa nezaprie

Reagovat
smazaný uživatel

tak si dávej bacha na ucho

Reagovat
chowas

ani Suarez nehryzie ?

Reagovat
smazaný uživatel

OT : ‎"Paul Pogba has got great ability, the physique and athleticism" says Sir Alex. "We have to give him a first-team opportunity." - su na něho docela zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten jak měl konflikt s naším Coadym?

Reagovat
smazaný uživatel

Tušim, Coady

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to super.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodák z Liverpoolu, odchovaný scouser, bojovník, vodca a skvelý hráč... Máme sympatických mladíkov, ale v budúcnosti by som dal pásku Coadymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Když ne on tak Kelly

Reagovat
smazaný uživatel

Z Kelly bude pravdepodobne lazar (píšem to nerád, bodaj by som sa mýlil).

Reagovat
smazaný uživatel

Kellyho*

Reagovat
minoLFC

uvidíme, zatiaľ najväčšiu šancu na velkoklub z mladých angličanov u nás v budúcnosti dávam Sterlingovi a Robinsonovi...ostatní má ešte musia presvedčiť...Flana, Shelvey, kelly majú nakročené k tomu, ostatní ešte moc poriadných zápasov nehrali(max prípravné)

Reagovat
smazaný uživatel

No, to je pravda, uvidíme...

Reagovat
vodka

to znamená, že trénuje s áčkem a do zápasů nastoupí tak možná v CC...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nečekám že se bude objevovat v základní sestavě PL. Budu radši když v zápasech uvidím Cleverleyho a Welbecka. Ale zvědavý na něho su. Viděl sem ho jenom v tom přáteláku v Monaku a tam zahrál docela slušně.

Reagovat
kiwwi

on je neskutocny...spolu s Morrisonom su to obrovske prospekty...ten hrac ma proste uplne vsetko, co ma mat stredny zaloznik...silu, rychlost, vyborne myslenie, prihravku a bombasticke strely...ked uz sa nepresadi on s Morrisonom, tak uz do konca zivota nebudem verit ze sa presadi niekto z akademie

Reagovat
vodka

to je ok, já jenom uklidňuju prospera, který to s tím nasazováním mladíků i jejich progres vidí někdy až v kýčové růžové...

Reagovat
smazaný uživatel

To je zvyk ze Sigmy no

Reagovat
smazaný uživatel

kurňa Arsenal 2. kolo Liverpool,3. man. united...hmm jsem zvědavý no...hlavně co zahraje Rosa teď bez Nasriho a Fabregase...

Reagovat
miky10

Asi se podívám na Wigan - Norwich

Reagovat
Mastný Chobot

popri zápasu Newcastle - Arsenal, ďalší z typu; poďme sa zasmiať na futbale.

Reagovat
miky10

Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

už to prehánaš....

Reagovat
Mastný Chobot

pijem s mierou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

400. pre gólové hody počas celého 1. kola.

Reagovat
miky10

Blackburn - Wolves 0:0

Fulham - Aston Villa 1:2

Liverpool - Sunderland 3:0

QPR - Bolton 1:0

Wigan - Norwich 3:2

Newcastle - Arsenal 3:3

Reagovat
miky10

pardon, neměla být reakce

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe - Kells, Carra, Agger, Enrique - Lucas - Adam, Hendo - Suarez, Carroll, Downing

Reagovat
miky10

Oficiální?

Reagovat
smazaný uživatel

O 3 min.

Reagovat
miky10

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak není tam Kelly ale Flanno

tarting XI: Reina; Flanagan, Carragher, Agger, Enrique; Henderson, Lucas, Adam; Suarez, Carroll, Downing.

Subs: Confirmation at 2pm.

Reagovat
miky10

Výborná sestava

Reagovat
minoLFC

tak mal som pravdu so Suarezom...a bohužial aj s Hendersonom bez formy...

Reagovat
vodka

Suarez podhrot a Henderson zprava teda, nebo naopak?

Reagovat
minoLFC

ano

Reagovat
vodka

tak první, nebo druhé?

Reagovat
minoLFC

první

Reagovat
smazaný uživatel

Z kade máš tu zostavu?

Inak Flanno mal výbornú prípravu, Kenny je proste KING, že tam nedal Kellyho (ktorý nemá formu).

Reagovat
minoLFC

presne tak Flano bäčšinu zápasov bezchybný, Kelly tragický...ale to aj Henderson(max. s Hullom priemerný) a hraje

Reagovat
smazaný uživatel

LFC Globe.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, ešte neni na ofiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Hendo je kdo? A Enrique hned v sestavě?

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson.

Reagovat
herbage

sorry, Henderson

Reagovat
Mastný Chobot

fuck, čiže Suárez bude hrať aj proti AFC.

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem na to zvedavej.. bude divny videt dva nase nejlepsi hrace poslednich sezon v jinym dresu spolu.

Reagovat
vladis271

Oujééééé..to je zostava.

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Doni, Meireles, Kuyt, Spearing, Ngog, Kelly, Robinson.

Takže Aqua odíde.

Reagovat
smazaný uživatel

A Poulsen ho snad bude následovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Degen a El Zhar tiež...

Reagovat
chowas

tí už mali byť dávno preč, takisto by som tam pridal jedného z Aqua/Meireles aby bolo viac šancí pre Jonja...

Reagovat
papos182

Jsem zvedavy, zda bude Hendo na kridle a Suarez na AM, nebo naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn - Wolves 2:2

Fulham - Aston Villa 0:1

Liverpool - Sunderland 1:1

QPR - Bolton 3:2

Wigan - Norwich 1:2

Newcastle - Arsenal 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No co věřím nováčkům, ti mají skoro vždycky v úvodu PL formu Snad jen ten Liverpool pokud bude hrát Suarez od začátku tak bych to viděl na 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet - Elmohamady, Ferdinand, Brown, Bardsley - Larsson, Colback, Cattermole, Gardner - Sessegnon - Gyan.

To je sakra sympaticka sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Cattermoula win je náš

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že toto je předpokládaná sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

O to mi nejde. Jestli bude předvádět to co loni, že byl všude pozdě a prasil a hrál hovno, tak pro vás nebude mít přínos.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni ke konci už tak nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam toho moulu docela rad

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

já docela taky, je to takový hráč typu Roy Keane, ale větší magor a fotbalově slabší...

Reagovat
smazaný uživatel

Väčší magor? Skôr rovnako...

Reagovat
kiwwi

ten "magor" je v dobrom slova zmysle

Reagovat
vodka

do hry ano, ale on dělá zbytečných zákroků víc a častěji, ještě k tomu v míň vhodných situacích...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mastný Chobot

zvlášť ten Cattermole tam svieti ako maják sympatie.

Reagovat
herbage

Gardnera bych dal do steřdu místo Colbacka a Richardsona na levý kraj, ale ten bude nejspíš zraněný. Jinak ty začínáš fandit Sunderlandu?

Reagovat
smazaný uživatel

No po tom co se u nás děje bych se ani nedivil, kdyby mi přeskočilo, ale neboj, abych fandil Mackems, to by musel přijít novej velkej třesk.

Reagovat
minoLFC

heh Ferdinand-Brown....

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý na Sessegnona

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak kdyby někdo měl nějakej shit přenos, tak prosím link. Jsem v práci na wifině a to je děs.

Reagovat
miky10

Wigan Athletic: Al Habsi, McCarthy, Caldwell (c), Watson, Di Santo, Moses, Gomez, Boyce, Diame, Lopez, Figueroa.

Subs: Pollitt, Thomas, McArthur, Sammon, Jones, Rodallega, Stam

Norwich City: Ruddy, R. Martin, Morison, Whitbread, Crofts, Holt (c), Surman, Hoolahan, Fox, Tierney, De Laet.

Subs: Rudd, Johnson, Jackson, Pilkington, Bennett, Barnettt, Naughton.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland: Mignolet, Bardsley, Richardson, Brown, Ferdinand, Larsson, Elmohamady, Cattermole (C), Colback, Sessegnon, Gyan. Subs: Gardner, Wickham, Vaughan, Dong-won, Bramble, Westwood, Laing.

Reagovat
smazaný uživatel

There we have it, then - looks like Sessegnon off Gyan, with Larsson left, Colback central with Cattermole and Elmo right.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, SAFC dneska hraje v té hnus away kombinaci.

Reagovat
vodka

proč nehraje Bramble?

Reagovat
Mastný Chobot

fanta?

Reagovat
vodka

kurva... na tu sem zapomněl... hmm, 3 hráči zranění už teď

Reagovat
vodka

a teď to pro jistotu spadne...

Reagovat
Mastný Chobot

odvčera nejde...

Reagovat
Error

Můžeme soutěžit, kdo má víc posranou sestavu

Reagovat
vodka

tak já sem dojel dom až někdy ve 2 v noci...

Reagovat
vodka

hlavně, že mám myslim Fabregasa kapitána

Reagovat
minoLFC

tak ja som v suchu, ako kapitána mám Suareza, veril som, že nastupí od začiatku

Reagovat
miky10

Taky tak

Reagovat
vodka

jo a eště Baines se dneska nepočítá no tak asi začnu fantu stylem jako MU obyčejně začátky sezony...

Reagovat
minoLFC

hmm toho tam mám tiež

Reagovat
smazaný uživatel

hm, já ho vykopl včera

Reagovat
Bayern +

presne

Reagovat
smazaný uživatel

keby som pred rokom videl tú zostavu tak sa len usmejem v základe 7 novych hráčov( aj s Flanom) a na lavičke ďalši dvaja a ešte aj Cahill pride..nová éra Liverpool FC moze začat !

Reagovat
smazaný uživatel

ty si si teda nejak isty s tym Cahillom, ani zdaleka to nieje iste

Reagovat
smazaný uživatel

viem že to nieje ani zdaleka iste...ale presne tie iste zdroje hovorili aj o Downingovi a Enriquem a ti prišli..takže verim

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgar Davids

doufám,že Live vyhraje aby nebyly moc pod tlakem příští kolo na Emirátech

Reagovat
Alberto Aquilani

C´mon SUNDERLAND !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Já Liverpoolu teda rozhodne ak tam neni Aquaman nefandím , fuckuju snim uz 3tiu sezonu , po poslednýchz mesiacoch v prvej sezone kedy bol vtom obdoby mozno ich najlepsi hrac ho poslu na hostovanie do novej sezony a teraz najlepsi hráč pripravy a neni ani na lavicke kde je niaky Spearing ....

Reagovat
cristiano.K.

v tom má bohužel pravdu,ale třeba už je uvařen odchod do itálie v tom případě bych to pochopil

Reagovat
minoLFC

no vtedy to najlepší hráč nebol

Reagovat
Alberto Aquilani

jeden z najlepsich určite , zapas proti Pmouthu , Atleticu , proti Burnley dal tusim 3 áčka na goly a este niake vydarene zápasy ...

Reagovat
minoLFC

hej, prečo nieis ani na lavikče?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak je to pls s tim Evertonem ve fantě? Když nechám Bainese v základu bude se to počítat, až se to odehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ale az bude kolo, kdy se ten zapas bude dohravat, tak dostane body dvakrat - za oba zapasy, ale za dnesek bude mit nulu

Reagovat
smazaný uživatel

ok dik

Reagovat
miky10

Liverpool, Norwich

Reagovat
miky10

Reagovat
cristiano.K.

Sestava dobrá, Aqua,J.Cole,Poulsen ani na lavičce=odchod(u Aqua mě to na jednu stranu mrzí )za Flana jsem rád v základu za přípravu si to zaslouží víc než Kelly,možná je to tím,že Kelly se bude využívat jako stoper teď......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chowas

zostava výborná

s odchodmi súhlasím radšej uprednostním odchod 1 z dvojice Aqua/Raul ako marnenie Jonjovým talentom...

J. Colea by som ešte nechal v tíme a Flano zaslúžene v základe pred Kellym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

kreativně

Reagovat
smazaný uživatel

500-vka :)

Reagovat
cristiano.K.

pro dnešní první výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Lovely to see an exchange of applause between Jordan Henderson and the travelling fans as the players leave the pitch.

Reagovat
vodka

jinak ze Sunderlandu neodešel ani jeden z golmanů to je velký luxus mít Gordona, Westwooda i Mignoleta...

Reagovat
smazaný uživatel

Gordon půjde.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Trand

HA'WAY THE LADS!

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo pořádnej link na Liverpool, prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast

Channel - 6816

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

YNWA!

Reagovat
minoLFC

YES

Reagovat
Bayern +

No kancik, hovno ostruzina, Ferdo je tam...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Tak to začíná, největší liga našeho věku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny je nejak nervozni

Reagovat
smazaný uživatel

WIGAN rozkopeme nováčkovi prdel !

Reagovat
kiwwi

dalsi fanusik Wiganu?

Reagovat
Bayern +

Pojdme Mackems !

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

Reagovat
minoLFC

Dnes teda teda paradne čistý obraz

Reagovat
salami

kde na to koukáš?

Reagovat
Edgar Davids

Konečně!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
miky10

Liverpool, Norwich

Reagovat
Edgar Davids

wes ♥

Reagovat
miky10

Někdo link na Wigan?

Reagovat
Bayern +

Dowd

Reagovat
Bayern +

a Suareeeeeeeez

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezonu piskal nase zapasy s Arsenalem 4-4 i s mackems 5-1.. mam ho rad

Reagovat
vodka

akorát má horší fyzičku, vždycky se 2 minuty vydýchává, jak má někomu dát žlutou...

Reagovat
C0br

Tak taky mu už bude 50 a ten pivní pupek tomu nepřidá.

Reagovat
Bayern +

Ja to ale palcoval za zlutou pro Richardsona.

Reagovat
smazaný uživatel

BOŽE!! To je strašný člen toto.

Reagovat
niflheim

Here's the Suaréz we know

Reagovat
vodka

zkurvený simulant, zase to přihrál

Reagovat
vodka

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES dobře mu tak

Reagovat
Bayern +

Reagovat
minoLFC

to ako nebol faul?

Reagovat
vodka

chceš říct, že to od něho nebylo přihrané?

Reagovat
minoLFC

chce ríct, že to nebol čistý faul zozadu v čistej šanci v pokutovom uzemí?

Reagovat
vodka

faul to byl, ale ten pád byl přihraný jak prase, je to prostě zkurvený diver...

Reagovat
minoLFC

asi tak ako 90% ligy, nepadá bez cudzieho zavinenia ako iní(Rooney, Zberba)

Reagovat
kiwwi

ty si komediant...pridal tomu skurvene vela, bolo to az komicke a neospravedlnuj to tu inymi dajvami

Reagovat
minoLFC

už cez mesiac na teba nereagujem, páš s trnavským pakom sa komunikovať nedá...čiže robím výniimku, pretože s tým senom v palici by si na to asi neprešiel a takto na to oficiálne upozornujem

Reagovat
kiwwi

uz je to asi po tretikrat co mi tu nadavas do nejakych Trnavcanov a totalne nechapem odkial si to nabral

Reagovat
vodka

90 % a padá aj bez cizího zavinění, viz ten souboj s Brownem... LFC má v kádru nejčastěji padajícího hráče PL, jakkoliv može byt kvalitní, je to neskutečný diver a neomluvíš to nijak...

Reagovat
minoLFC

no pochybujem, na Naniho nemá...ale aspoň tam vždy nejaký kontakt je...Ronney a Zberba dokažu zahrať divadlo aj bez toho

Reagovat
vodka

a ty tu něco píšeš o kiwwiho červených okuliaroch...

Reagovat
vodka

jako jakmile už řekneš, že Nani je diver, tak musíš dat MINIMÁLNĚ na stejnou úroveň i Suareze...

Reagovat
minoLFC

Ok, keď padne gol po faule na Suareza, ktorý nebol, tak potom áno...

Reagovat
kiwwi

tentotu mino je este stratenejsi pripad ako vladis

to je neskutocne co ten tu dokaze popisat

Reagovat
smazaný uživatel

takovou kravinu udelat

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha... Suarez... ach jo

Reagovat
C0br

Haha a takhle to bude celou sezónu Luizíku...

Reagovat
niflheim

Suaréz

Reagovat
Pipo123

len žltá ?

Reagovat
kiwwi

ach jo...preco som toho zmetka vyhodil z fanty

Reagovat
kiwwi

dobre kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

trapne kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Gerrarda a Kuyta nemáme střelce penalt.

Reagovat
smazaný uživatel

adam

Reagovat
smazaný uživatel

Nj.. měl jít. Luis si jí sice vybojoval, ale na ty pentle mu nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Neveris? Vzdyt to az do ten kopal uplne spolehlive..

Reagovat
smazaný uživatel

kriste

Reagovat
smazaný uživatel

A tento ještě lepší.

Reagovat
KnoxXx

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

mala byt červena a gol...a je..hovno

Reagovat
kiwwi

no ale DIVE to bol skurvene hnusny....Suarez sa zacina ukazovat v plnej krase

Reagovat
smazaný uživatel

Len zavidis

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Dive nedajv faul to byl, šáhnul po něm.

Reagovat
chowas

bohužiaľ

Reagovat
mithro

pockam si az na MOTD ak to tam vobec ukazu

Reagovat
Edgar Davids

všiml si tady někdo,kdo mu tak krásně ale nabil?

Reagovat
chowas

ale začína tá sezóna... mala by´t redka pre Riachardsona + nepremenená penalta od Luisa

Reagovat
Tomekcz

skokan zasra..... dobre mu tak

Reagovat
minoLFC

čo to meleš manure? faul zozadu

Reagovat
chowas

ale padal až príliš ochotne

Reagovat
minoLFC

pide len o to či to bol alebo nebol faul...a bol jasný

Reagovat
miky10

Suarez kapitán fanty

Reagovat
honziss

Collison & Nolan! B-)

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Kev uz zase řádí. Měl nedávno krásný vyjádření o NUFC a vysvětloval svojí situaci. Fakt mě mrzí, že nedostal možnost u nás ukončit kariéru

Reagovat
honziss

On si to zas povodí ten Championship. Ta záloha je masakrální - Parker, Noble, Nolan.

Reagovat
smazaný uživatel

A mas stream nebo jenom ctes? Ja koukal na champ na Betu, ale ted je prej nejakej placenej, nebo co.

Reagovat
honziss

Stream nemám, nenašel jsem vůbec nic. Tak si musím vystačit s onlajnem na oficiálech.

Ale údajně parádní gól. :-) What a goal! Tomkins brings the ball out from the back and finds Collison. He drops his shoulder, beats a man and clips an inch-perfect ball over the Doncaster defence for Nolan, who stabs in the volley from no more than eight yards. The ball billows into the roof of the net and the away supporters explode into a barrage of noise.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Nolan umi paradne, z prvni to napalit do branky, vetsinou ve vejsce pasu... v tom ted marne premejslim a asi neznam hrace, kterej by mel lepsi golovej volej ve vapne. (nejakej brazilec by se urcite nasel, ale.. :-)

Reagovat
soukup

Reagovat
miky10

goooooooooooooooool

Reagovat
miky10

Suarez kapitán fanty

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, Suareeeez, kterýho jsem včera vykopl z fanty, protože jsem myslel že nanastoupí

Reagovat
chowas

takisto ale výborne kopnuté od Adama

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň že toho tam mám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No co kiwwi kde su tvoje kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Luisi ♥ ! Ještě, že jsem mu dal tu pásku na fantě ! :) Škoda minusu za penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Charlie, El Pistolero Nádhernej míč od charlieho..

Reagovat
kiwwi

hmmm luxusne kopnute od Adama

skoda ze ta mrdka to tam dala

Reagovat
minoLFC

Suarez(akapitan vo fante)..idem si otvoriť plechovku

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je za ty vaše kecy o Divingu...

Reagovat
smazaný uživatel

SUAAAAAAAAAAAAAAREEEEEEEEEEZ

Reagovat
vodka

Richardson...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool hrá parádne

Reagovat
Bayern +

Dobra lopta Charlie

Reagovat
smazaný uživatel

El !

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych se jen KIWWIHO zeptat jak mu ty jeho kecy chutnaj teď?

Reagovat
kiwwi

jj

Reagovat
minoLFC

tak prvá posila, ltorú som si prial sa vypláca(Adam)...tak ešte DJ a Jose

Reagovat
niflheim

Hergot a ja toho urugayskýho kluka ušatýho vytáhl z fanty včera Každopádně Adam krásně zahraná situace.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Link na Pool ?

Reagovat
miky10

Sopcast

Channel - 6816

Reagovat
Bayern +

Tak Kieron Dyer již v 7. minutě střídal pro zranění.

Reagovat
soukup

Reagovat
Bayern +

a hral pravyho beka

Reagovat
miky10

Wigan 1:0, penalta Watson

Reagovat
C0br

Ferdinand

Reagovat
madridcan

Som zvedavy... Wigan bol 2 kurz na jednotku.Ked mi tetka hadzala na tiket zapasy,tak uz bol kurz 2,20,tak som dal x2 Zvykne sa to vyplacat,ale tu to bude fakt zaujimave...

Reagovat
madridcan

a len to dopisem a je 1:0 No,ale este nieje koniec

Reagovat
chowas

toto nebol faul...

Reagovat
minoLFC

to bol ako faul?

Reagovat
smazaný uživatel

tak, kdyz strcis takhle rukou do hrace pred tebou, jeste viditelne, tak se to musi zapiskat...

Reagovat
chowas

ruku tam mal ale Ferdinanda nestrčil...

Reagovat
kiwwi

cosi...toto a faul? skurveny Dowd

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím tedy nic moc, Villa je hodně nepříjemná.

Reagovat
Trand

Proč hraje Ferdinand?

Reagovat
Trand

Respektive proč nehraje Bramble?

Reagovat
smazaný uživatel

to nebyl faul, ale střílel po pískání měl by dostat žlutou jako RvP.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Adam hraje skvěle!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Fletcheeer

Reagovat
miky10

Dowd

Reagovat
miky10

Dresy Norwiche ♥

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

mimochodem stopeři Blackburnu: Hanley - N'Zonzi...

Reagovat
kiwwi

kurva to premierleague nema na nejaky poriadny server, ktory by vydrzal vacsi napor na stranku?

Reagovat
miky10

Reagovat
C0br

Já jsem se teď nějak dokázal nalogovat do fanty a jen smutně koukám na ten tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To zasloužilo gol. Nádherně SD.

Reagovat
miky10

jaaaaaaaaaaaj Downing nááááádhera

Reagovat
Error

Uff, to byla bomba

Reagovat
chowas

Downing

Reagovat
smazaný uživatel

nojo Downing prumernej hrac, trefit brevno delovkou po sprintu od pulky? ... pff

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chowas

nadpriemer by dal gól

Reagovat
Mastný Chobot

Bramble dal z polky gól, je to elita?

Reagovat
miky10

Tohle musí být karta

Reagovat
One-Real

No Live zatim moc pekne, snad jim to pujde takhle dale at je zas vidame na cele.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to prijde docela jasny, jestli vydrzi zdravi, tak ten tym je neskutecne naslapanej a vpodstate bez jedinyho slabyho mista.

Reagovat
miky10

Reagovat
soukup

já teda vidím trochu slabší místo na stoperech, ani jeden mi nepřijde jako špička, ale jinak jsou fakt nadupaní

Reagovat
smazaný uživatel

Máš recht. Slabý stopeři to nejsou, ale špičky na svym postu to nejsou.

Reagovat
soukup

jsou prostě nadprůměr na úrovni třeba Stoke, což je prostě málo

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel byl pod Dalglishem naprosto parádní a pokud se Aggerovi vyhnou zranění, tak i on se dokáže dostat do skvělý formy.

Reagovat
soukup

prostě mít tři nejlepší stopery Carru, Aggera a Škrtěla prostě není víc než nadprůměrná obrana

Reagovat
minoLFC

no Carra je už starý, ale stale ho tam treba ako vodcu, hlavne ak je Gerrard v kuse off...a Agger špičkový stoúer je len tie zranenia

na pravo v zálohe by som tiež ešte posílil

Reagovat
Tomanatura

Slabých mist je tam požehnaně, dneska bych si proti nim přál nastoupit. Nijak neoslňují.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

V záloze by vás dneska třeba Arsenal přehrál jak malé kluky, Adam ještě nemá pořádně fyzičku a pozičně je občas dost mimo, henderson je mimo skoro furt a jediný to drží Lucas. Dále Carroll, při kterém se mi chce smát a Suaréz, který nemá natrénováno. Dneska by vám lepší tým dal minimálně 2 góly.

Reagovat
kiwwi

stacilo by, ze by hrali vonku niekde a viac ako remizu by z toho tazko vydolovali

Reagovat
smazaný uživatel

You wish.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš byl velmi frustrovaný mladý mužík...

Reagovat
herbage

Arsenal by je v záloze nepřehrál, byla by to holomajzna z obou stran. Rasmsey s Rosickým a Songem nejsou o moc lepší

Reagovat
smazaný uživatel

No to pochybujem, že by nás prehral Arsenal. Je tam trochu vidieť nezohranosť, máme dosť nových hráčov. Adam neni taký dobrý v def. to je známe, ale hrá veľmi dobre. Carroll hrá svoj štandard, čo od neho očakávaš?

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll hraje špatně. Resp. u nás hrál asi tisíckrát líp. Bylo ho plný hřiště a měl kolem sebe auru, kdy obránci víceméně od něj odpadali... dneska mi přijde, že si akorát pořád na něco stěžuje.

Reagovat
Tomanatura

Arsenal je sehranností a technikou jinde. Já neříkám, že hrajete špatně, ale je tam velký prostor pro zlepšení.

Reagovat
herbage

momentálně vážně nejsme někde dále, uvidíme kdo přijde za Cesca se Samirem. V přípravě jsme nepřehráli ani Kolín

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z tohodle co si napsal mi příde, že koukám na jinej zápas.

Reagovat
minoLFC

ale veď proti nám hraje Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde mi. Do gólu to byla hrozná mašina a Mackems si na míč pomalu nesáhli..

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
soukup

stopeři, možná pak kvalita náhradníků na některý posty, ale takhle by se daly najít slabiny na každým

Reagovat
miky10

Holt gólovka

Reagovat
miky10

Norwich je teď lepší, snad to tam spadne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s Live se musí teda sakra počítat....mě napadá jako fanouška Arsenalu nový cíl sezony - skončit před Spurs.

Reagovat
kiwwi

ten Carragher absolutne nema odhad (ak to teda nerobi umyselne)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

asi si myslel že je rychlejší

Reagovat
soukup

Hoolahan snad napodobí Adama

Reagovat
miky10

Norwiiiiiiiiiiiich

Reagovat
smazaný uživatel

Za co teď jako Bardovi dal tu kartu? Za to, že Anton postrčil Carrolla a ten do něj narazil?

Reagovat
smazaný uživatel

Za kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Potom oprávněná.

Reagovat
cristiano.K.

jj za kecy,myslel si,že píská jeho faul a přitom fauloval Ferdinand,vtipná žlutá

Reagovat
miky10

Cahill!!! What a goal!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
joshua

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz Suarez will be the best goal-scorer of PL 2011/2012 trust me.

Reagovat
kiwwi

Luiz Suarez will be the best sky-diver of PL 2011/2012 trust me.

Reagovat
vladis271

Takto odpisovať Naniho

Reagovat
minoLFC

to je tabulka bez hráčov ManU..treba dať šancu aj ďalším

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle platí v boji o titul, v simulování má Nani pořádně tvrdou konkurencu.

Reagovat
honziss

Cahill! :-O Takový gól bych od stopera nečekal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej?

Reagovat
REPLIKATOR

Růžek z 25 metrů

Reagovat
smazaný uživatel

35 minut se mi to líbilo. Pak kluci lehce polevili. Škoda, že to tam nepadlo Stewartovi. Jinak jsme v zadu jistý, a dopředu poměrně nebezpečný. Jen se bojím 2. poločasu. To je náš dlouhodobej problém, že zahrajem jen poločas kolikrát. Snad letos nastane změna.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
minoLFC

Teda Cahill aký dal

Reagovat
Tomanatura

Formica Dívá se někdo na Blackburn?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že je tam dosť nových hráčov super súhra, krásne zatiaľ...

Nesklamal nikto, najlepší Downing, Suárez, Adam.

Reagovat
papos182

Nejslabsi z LFC zatim Henderson.

Reagovat
cristiano.K.

no ještě je tam Lucas

Reagovat
Luc-Luc

Lucas hraje dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas je tam dneska jedinej kdo drží pozici z těch halfů. DZ prostě, on tam musí bejt. Ostatní jak Charlie, Hendo, SD i Luis se tam hezky točej a měněj místa. Celej mač Luis nevydrží, pak tam půjde Dirk určitě.

Reagovat
cristiano.K.

napočítal jsem mu dva zbytečný fauly,+ dvě zbytečný ztráty míče,abych jenom nekritizoval,tak jeho vypíchnutí a nálednou střelu udělal dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna strata lopty zbytočná, ale ta druhá strata prišla po zlej prihrávke Carru, to by stratil aj Xavi...

Reagovat
soukup

to není žádná tragédie, i Adam měl taky nějaký ztráty a špatný přihrávky ale protože není tím nenáviděným mužem na kterým každej hledá jen to nejhorší aby bylo klasickýmu brblání učiněno zadost tak si toho nikdo tak nevšímá...

Lucas dneska hraje velmi dobře, vykrývá prostor a umožňuje hráčům vepředu tu rotaci a napadání.

Reagovat
Luc-Luc

taky se mi moc nelibi...

Reagovat
minoLFC

ako celú prípravu

Reagovat
smazaný uživatel

To je těžké, když neví s kým hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Najslabší neni nikto, Hendo v prvej polovici lepšie, v druhej polovici polčasu už bol menej vidieť...

Reagovat
minoLFC

hej umravní si brata

Reagovat
minoLFC

Aggera je s jeho technikou na stipera až škoda...Carrollov gol mal plaiť, aby sa nam to nevymstilo v druhom polčase

Reagovat
smazaný uživatel

daj sa liecit

Reagovat
minoLFC

s čím nesúhlasíš?

Reagovat
smazaný uživatel

bud to dokonale hras, alebo si fakt kreten, tie tvoje prispevky to sa len tak nevidi, sa snazis predbehnut aj kiwwiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

ešte raz s čím v tom príspevku nesúhlasíš? že Agger nbemá techniku? alebo ten faul u Carrolovho gólu skutočne bol?

Reagovat
smazaný uživatel

ten faul tam bol, takisto nesuhlasim s tym ako obhajujes suareza, ten dive bol uplne smiesny

Reagovat
minoLFC

dive? pridal tomu, ale fauloval ho jednoznačne, k zemi by išiel aj Zola nič by s tým neurobil

Reagovat
kiwwi

take lieky este nevymysleli

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool zatím

Reagovat
Al Capone

Liverpool hraje fakt dobře, působí opravdu sehraně

Reagovat
minoLFC

tak to je ptom paradox, lebo v príprave to bol väčšinou chaos

Reagovat
niflheim

A teprve poločas?

Reagovat
cristiano.K.

Líbí se mi to sice jsou tam pasáže,kdy to úplně není ono,ale na první zápas dobrý. Sunderland zaujal zatím snad jen svými dresy Suarez zbytečnej skok,ale faul to byl bez debat,Jinak do té šance se neměl ani dostat,trefilo ho to do ruky,i když si kryl obličej. Downing pokud bude předvádět takovéhle výkony,tak ho nazvu další skvělou posilou v poměru výkon/cena

Reagovat
minoLFC

novidíš...DJ ťa ešte presvedčí

Reagovat
vladis271

Na Josem je vidieť, že má za sebou 1 tréning s tímom a 3/4 hráčov ešte nepozná ani po mene.

Reagovat
cristiano.K.

ještě,že nemáme Balotelliho,ten by nepoznal 4/4

Reagovat
Edgar Davids

hrubej ten SKYsport teď

Reagovat
Error

No to snad ne ... ještě předevčírem jsem měl ve fantě Cahilla, Hoolahana i Suaréze, dneska už samozřejmě ani jednoho a to by bylo, aby se všichni netrefili

Reagovat
Error

(v rámci návratu titulu na SB se zbavuju i hráčů Chelsea)

Reagovat
mike.84

tolik mi chyběl ten teploušský Carragherův křik každou minutu...

Reagovat
Edgar Davids

nádhera.♥PL

Reagovat
minoLFC

Nolan gol za WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Brown

Reagovat
Edgar Davids

tahle pasáž byla hrubá

Reagovat
miky10

Enrique vynikající centr

Reagovat
mr.Silver

Larsson!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Flanno druhej poločas špatnej a ted se to potvrdilo.

Reagovat
niflheim

Proč nehraje třeba Kelly?

Reagovat
minoLFC

lebo nemá formu

Reagovat
vitasrp

Zaslouzeny vyrovnani, Liverpool na hristi v druhy puli neni... Kazdopadne luxusni fik..

Reagovat
smazaný uživatel

wooow a ještě ho mám ve fantě

Reagovat
kiwwi

Larsson

Reagovat
kiwwi

a la Berbatov

Reagovat
C0br

Reagovat
mithro

a ja som ani tento gol nestihol

Reagovat
niflheim

Pěkný gól

Reagovat
miky10

Ale né A to jsem Larssona předvčírem vyhodil z fanty

Reagovat
Error

Vítej v klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo.. Seb mel mejt nahrada Joeyho u nas a ne davat krasny goly za Mackems

Reagovat
kiwwi

ja som sa smial ludom, co vraveli, ze Seb nie je ziadna velka posila pre Mackems

Reagovat
smazaný uživatel

A jenom kvuli tomu ho nemam ve fante...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo

Reagovat
Al Capone

krásně to trefil

Reagovat
Trand

Larsson..!

Reagovat
REPLIKATOR

Dvě strašný chyby v obraně Live při gólu

Reagovat
minoLFC

fuck..ale moc pekný gól Larsson

Reagovat
smazaný uživatel

Gyan, Larsson Flanagan

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooo

joooooooo

joooooooooo

Reagovat
Edgar Davids

♥PL

Reagovat
Mastný Chobot

Caaaats!

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem,že jsi "zasvědcený" fanda gunners, od kterých letos Fabregas neodejde..A ty fandíš Kočkám..

Reagovat
vodka

škoda, že Gyan se zase nedostává do šancí, ty akce SAFC jsou moc na náhodu a Gyan nemá ideální podporu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sessegnon je takovej nedomrlej. Nacne paradni akci a pak ji stihne zadrbat..

Reagovat
vodka

Reagovat
Mastný Chobot

zaujíma ma, či by sa uchytil aj vo veľkoklube alebo aspoň v takom Tottenhame.

Reagovat
vodka

doprdele, prase lemra Carragher...

Reagovat
vodka

prase sem chtěl smazat, zákeřné to nebylo, ale nešikovné jo...

Reagovat
minoLFC

no bol za ním, tak ťažko umysel, nahoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ted byl krasne videt rozdil mezi Flanagenem a Josem... Sakra takovej levej bek nez se zase v NUFC ukaze. Jestli vubec...

Reagovat
minoLFC

konečne stiahol Hendersona, napravo nepatrí, je to streďak

Reagovat
Mastný Chobot

ako hráte; 3-4-3? 4-3-3? 4-4-2?

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-2

Reagovat
miky10

4-3-3 Henderson, Lucas, Adam - Downing, Carroll, Suarez

Reagovat
minoLFC

nene 4_4_2 Downing v zálohe naľavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Přišlo mi, že hrál Henderson hodně ze středu a Downing křídlo, ale třeba se pletu

Reagovat
Mastný Chobot

tak ktoré? 4-3-3 sa mi zdá reálnejšie a logickejšie, vzhľadom k vášmu počtu stredných záložníkov.

Reagovat
herbage

myslím, že zahraje všude stejně špatně. Je to král průměrnosti, prakticky v ničem nevyčnívá

Reagovat
minoLFC

nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hrál pravého středního ve 433

Reagovat
miky10

Reading

Reagovat
niflheim

Saints

Reagovat
herbage

Přestupy Torrese s Carrollem jsou ukázkou demence na přestupovém trhu. A nejlepší na tom je, že na tom prodělali všechny strany. Chelse získala přepláceného útočníka, který jim vůbecnepasuje do koncepce a je odsouzen k trápení se, Liverpool ztratil gólový hrot, který umí vytěžit z minima maximum a získal přerostlé dřevo a Newcastle ztratil dřevo, na které mohou nakopávat a on udrží míč. A za všechno může Chelsea

Reagovat
miky10

Reagovat
niflheim

Tak Carrroll je hlavně ztělesněná zoufalost Liverpoolu sehnat útočníka.

Reagovat
Mastný Chobot

Podľa na tom zarobil Newcastle.

Reagovat
herbage

to ano, ale ty prachy zatím nikam neinvestoval

Reagovat
Mastný Chobot

no, myslím, že sa už nejaké investovali a aj keby nie, peňazí na účte predsa nie je nikdy dosť, sám to poznáš z osobného života, nie?

Reagovat
Mastný Chobot

*mňa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

čekám na chvíli kdy tě nějaký vysoký hráč dokáže přesvědčit, že mít nad 190 neznamená automaticky, že je hráč jen dřevo a kopyto co je dobrý tak leda na udržení míče pro týmy co neumí kombinovat

Reagovat
herbage

tak třeba Ibrahimović je velmi schopný, koneckonců i ten váš Fuller je velmi šikovný. Jde o to, že tihle hráči podstrádají dynamiku techniku. Ten rozdíl mezi Torresem a Carrollem je do očí bijicí

Reagovat
Mastný Chobot

aj Bendtner.

Reagovat
soukup

no tak samozřejmě, že je mezi nimi rozdíl každý vyniká v něčem jiném... ale teda že by Carroll neměl dynamiku je nesmysl

Reagovat
herbage

tou dynamikou mám na mysli spíš to, že neumí dělat rychlé změny směru, což je dáno právě jeho velkou setrvačnou hmotou a horší kooardinací pohybů. A co se týče absolutní rychlosti, také to není žádná sláva

Reagovat
soukup

tak to je spíš hbitost, pohyblivost ne? pod pojmem dynamika si právě spíš představím třeba tah na branku, skloubení rychlosti a síly a spíš ty přímočarejší věci

Reagovat
herbage

dobře, dá se říci, ale já to komplexně nazývám dynamika

Reagovat
vodka

takový Fuller, Berbatov jsou technici k pohledání, dokáží i měnit rychle pohyb do stran... jasně, nejsou to takoví podsadití bastardi alá Tevez, ale pořád jsou i v tomto ohledu jedni z TOP hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll neni hodny ani 20 mil. bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Tomanatura, Adam je teraz úplne pozične mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL: Szczesny; Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs; Song, Rosicky; Gervinho, Ramsey, Arshavin; van Persie

no, jsem zvědavá...

Reagovat
smazaný uživatel

Na NUFC to musi stacit..

Reagovat
smazaný uživatel

mělo by, ale známe své lidi.

Reagovat
Mastný Chobot

Toto má byť naša zostava, ktorá nás má podľa Wengera konečne doviesť k trofeji?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, jen ke čtvrtému místu.

Reagovat
miky10

Takže nakonec z nejsilnější sestavy "jen" Wilshere a Walcott (+ Cesc, Nasri)

Reagovat
herbage

Walcott ani ne, Gervinho je možná lepší. Ale absence tria Cesc, Wilshere, Nasri je klíčová, naši tři nejkreativnější hráči. A nezapomínal bych ani na Koscielnyho, který do základu zkrátka patří

Reagovat
Mastný Chobot

veď tam aj je.

Reagovat
miky10

Reagovat
herbage

aha, přehlédnul jsem. Čekal jsem, že je zraněný

Reagovat
miky10

Taky jsem nemyslel místo Gervinha, ale Arshavina s Cescem a Nasrim už nepočítám, takže absence dvou hráčů základu není zase tak hrozná, jak to ještě nedávno vypadalo

Reagovat
herbage

Zapomínáš, že místo těch dvou dva hráči přijdou, takže absence 4 hráčů základu už je hodně citelná a na těch nejbolavějších postech. Naše hra je založena na držení míče a k tomu je potřeba kvalita v záložní řadě. Nám se prakticky rozpadla osa týmu a ať chceš nebo ne, je to hodně citelné oslabení

Reagovat
miky10

Samozřejmě, že to je oslabení, já to beru z toho pohledu, že před pár dněma byli zranění i RvP, Gibbs, Koscielny a co já vím, kdo ještě, oproti tomu jsou Wilshere a Theo ještě "pohoda"

A místo těch dvou přijde kdo? Matu už AW vzdal

Reagovat
herbage

nejspíš Jadson a Dzagojev

Reagovat
Mastný Chobot

hmm, nákupy z východu? Nemyslím.

Reagovat
miky10

Hm, nic moc, kvalita, ale bohužel nesrovnatelná s Cescem a Samirem

Reagovat
Mastný Chobot

Džagoev je s Nasrim minimálne porovnateľný, Cesca momentálne nenahradí nikto.

Reagovat
miky10

Tak to teda ani náhodou.

Reagovat
Mastný Chobot

čo ani náhodou?

Reagovat
Mastný Chobot

inak, Theo aspoň na lavičke?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
soukup

Leeds - Boro je asi dobrá řežba

Reagovat
soukup

ne reakce

Reagovat
niflheim

4:4

Reagovat
Mastný Chobot

16:9

Reagovat
smazaný uživatel

Royals

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

A Saints

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to a nebo Suarez příliš často pouští míče na spoluhráče i ve chvílích, kdy by měl pořádně zasobčit ?

Reagovat
Amos

OT: Když jsem ve fantě na začátku měl v základu Gyana a Suareze v době, kdy dal gol na lavičce, přičtou se mi za Suareze body? už jsem ho hodil do zakladu, ale kvuli nefunkčnosti fanty včera a dnes prijdu o dost bodu ..

Reagovat
Mastný Chobot

mňa štve, že sa mi tam nedalo prihlásiť a zmeniť, tým pádom mám stále v základe Van Der Vaarta a T. Cahilla.

Reagovat
miky10

Proč by se ti za něj přičítaly body, když je na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez, Adam dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Suarez je fakt zmrdecek a to jsem ho zacinal mit rad. Jak po kazdym faulu okamzite bere mic do ruky... brr

Reagovat
smazaný uživatel

Vitam te

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle United (4-4-2): Tim Krul; Danny Simpson, Steven Taylor, Fabricio Coloccini (c), Ryan Taylor; Joey Barton, Yohan Cabaye, Cheik Tiote, Jonas Gutierrez; Shola Ameobi, Demba Ba

Barton

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Fraser Forster, Mike Williamson, Dan Gosling, Sammy Ameobi, Gabriel Obertan, Peter Lovenkrands, Leon Best

Reagovat
chowas

Marveaux zranený ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nee

Reagovat
chowas

a čo s ním je ? som na neho zvedavý, chcel som ho ako žolíka do LFC...

Reagovat
smazaný uživatel

To je problem LFC, ze ste si ho nechali utyct. Ja nevim, co s nim je, zraneny by byt nemel.

Reagovat
smazaný uživatel

Naposled Pards rikal, ze potrebuje nabrat fyzicku a prvni zapasy mozna vynecha, zalezi za jak dlouho se dostane do formy a asi ho nechce uspechat, kdyz vidi lazara Arfu.

Reagovat
chowas

jj je to problém pretože v kádri máme len 1 krídlo...

bol som naň zveday z Francúzska išli naň pozitívne správy...

Reagovat
chowas

a čo s ním je ? som na neho zvedavý, chcel som ho ako žolíka do LFC...

Reagovat
herbage

mám ve fantě dva hráče Newcastlu a ani jednoho Arsenalu, divné

Reagovat
herbage

tři dokonce

Reagovat
Mastný Chobot

Ba, Barton a?

Reagovat
herbage

Ba, Cabaye a Steven Taylor

Reagovat
smazaný uživatel

Ba, Cabaye, Simpson Moje trojka. Od vas nemam letos nikoho. Loni jsem dost vydelal na Persiem, ale ted jsem se nejak bal. Casem mozna .

Reagovat
Mastný Chobot

Bez Persieho nevyhráš, u mňa kapitán, takisto ako v reále.

Reagovat
herbage

kdyby zůstali Samir a Cesc, tak tam dám klidně 5 hráčů Arsenalu, ale vzhledem k jejich odchodu a nejisté situaci tam nemám ani jednoho. klubismus musí stranou

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Loni jsem zacinal s trojkou NUFC, ale jak sel cas, tak jsem pak dohraval bez jedinyho hrace a naopak Arsenalu jsem mel tri. Muj klubismus se omezuje na to, ze nemam ani jednoho hrace Sunderlandu.

Reagovat
herbage

já měl z Tottenhamu Gallase s van der Vaartem, ale oba jsou momentálně zranění, tak šli ven. Od vás chci ještě Ben Arfu, ale ten naskočí, až se uzdraví

Reagovat
smazaný uživatel

Ja doporucuju Goslinga. Jestli se teda dostane do zakladu, tak ten v priprave vypadal vyborne.

Reagovat
herbage

za to se ale body nedávají. Moc nególový a ani moc asistencí si nepřipíše. To Ben Arfa bude jiné kafe

Reagovat
soukup

já bych riskl toho Hoolahana, to bude tahoun Norwiche a všechno půjde přes něj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Nedáš

Reagovat
herbage

kdyby to šlo, pochopitelně

Reagovat
Mastný Chobot

on podpísal novú zmluvu? som to nezachytil, týždeň som bol odcestovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Harpsem? Doufam ze zranenej a ne odepsanej, ze neni ani na lavici?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vynechal i generalku s fialkama kvuli nejakymu poraneni

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry. Jsem dneska otevrel blog a proklikal jsem 10 stranek zpatky, nejakych 50 clanku, abych se dostal do obrazu A ten Obertan me teda moc nepotesil a chvili jsem premejslel, jestli nejsem ozralej a nezda se mi to, ale co se da delat... treba se vyhraje a zapadne. Jeste mi rekni, Routledge teda ke Swans za 2?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, za 2. Obertanuv prichod neni riskantni, na tom se snad neda prodelat, neprichazi jako hvezda a i kdyby vyhorel, porad ho prodas treba za 2,5m. A mensi tlak nez v MUFC mu urcite prospeje.

Na plcz v Preview sezony I. dil jsem psal prevko k NUFC, tak kdyby ses nudil treba v polocase NUFC-AFC, muzes si pocist

Reagovat
smazaný uživatel

Dik, podivam se a pekne zostra ti to zkritizuju

Reagovat
niflheim

To bude hrát Meireles teď z pravé strany?

Reagovat
miky10

4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds - Boro vypadá na pěknou řezničinu

Reagovat
miky10

QPR

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Godwinson

QPR

Reagovat
miky10

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Hoops dostavaji na prdel uz v prvnim kole, I love Trotters

Reagovat
mr.Silver

Dowd zase dneska píská

Reagovat
minoLFC

tak Downing sa Browna ani nedotkol

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se setkávaj Cabaye s Gervinhem, tak schválně

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Phil Dowd to začíná docela kurvit. Hromada nepřesných rozhodnotí a hráči na obou stranách z toho začínaj bejt pěkně frustrovaný

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mastný Chobot

Boro do PL. Mne chýbajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll si musi sam vyvazat loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Ku.va pomeee LFC!!!!!!

Reagovat
mr.Silver

Sunderland už je přestřílel

Reagovat
miky10

Tak už mi funguje fanta a vidím tu bídu Suárez něco uhrál, ještě Jarvis asistence, Alcaraz a Rodallega ani nehráli, Enrique nic

Reagovat
smazaný uživatel

Proc se tam neukazuje prubezny skore?

Reagovat
miky10

To by mě taky zajímalo

Reagovat
miky10

Zatím je to teda hodně špatně udělaný, snad to nějak dodělaj

Reagovat
Mastný Chobot

pozerám aj ja, u mňa to je celkom ok, Bolton čisté konto a Cahill gól, pre mňa skvelé, Fulham čisté konto, takisto super.

Reagovat
Trand

Já mám docela pohodu. Jarvis asistence, Adam asistence, Cahill gól, Roger Johnson žlutá, O'Shea nehrál a Al Habsi dostal jeden gól.

Reagovat
Mastný Chobot

Zápasy, tak ako sú teraz, by mohli už skončiť. Poprípade by si mohol ešte Carragher zastrielať na Pepeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton

Reagovat
niflheim

Ten Liverpool teda hrůza v tom druhém poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
papos182

To je jeste slabe vyjadrene...

Reagovat
niflheim

http://youtu.be/oKpoXC6Q_Rs - Cahillův gól

Reagovat
Mastný Chobot

Welcome to The Emirates.

Reagovat
niflheim

Reagovat
EL Gringo

Anfield skor :)

Reagovat
herbage

nezájem, my chceme Scotta Danna

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas v druhom polčase na facku...

Reagovat
smazaný uživatel

to by už bol z neho fackovací panak ked sa rátaju aj predošlé zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

To všichni. Ne jen lucas.

Reagovat
smazaný uživatel

Flanno, Adam určite. Ostatní vypojení z hry.

Reagovat
minoLFC

Brown prase

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to nechápu. Carroll dostal za celej zápas asi dva centry, ze kterých se dalo něco vytěžit. Pak se mu dávaj góly těžko...

Reagovat
cristiano.K.

to není pravda,míčů dostal vcelku dost,ale z 5 vyhranejch hlaviček ani jednou netrefil bránu

Reagovat
miky10

Royals

Reagovat
Kenneth

Liverpool koupí kopyto za 35 mega a ignorují ho.

Reagovat
niflheim

Kurňa ten Cattermole to posral

Reagovat
smazaný uživatel

Pridrbané nakopávanie na Carrolla.

Reagovat
smazaný uživatel

do p(čeeeee!!!

Reagovat
niflheim

Ten Liverpool ten výsledek bude pěkně mrzet...pokud budou takhle zbytečně ztrácet zápasy, ve kterých vedou, tak se do té čtyřky nevrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi na blití z 2. poločasu. Všechno při starým. Tým jednoho poločasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool jede na titul.

Reagovat
minoLFC

na 4. flek

Reagovat
smazaný uživatel

dneska Brown , vidiet kto ho vychoval

Reagovat
niflheim

Reagovat
papos182

Rodice?

Reagovat
minoLFC

to jo sprasil Kuyta a potom si skočil pre Diwnogom bez toho aby sa ho dotkol ale za divera bude Suareze lebo prifilmoval skutočný faul

Reagovat
Mastný Chobot

Kevin Davies aspoň asistencia, keď nič viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to hezký zápas. Myslel sem si že Kočky dokážou bojovat o první půlku tabulky, ale ta je našlapaná a s tím co předvedly to budou mět těžké se tam dostat. Dokázaly si vyvinout tlak, ale ta koncovka je zmatená a skoro neexistující.

Reagovat
smazaný uživatel

ok tak letos o titul jen Manchestery a Chelsea no...

Reagovat
smazaný uživatel

snad sis nemyslel, že...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak v koutku duše...

Reagovat
smazaný uživatel

a ked nevyjde prvy zapas Chelsea alebo manchestrom tak to zasa zmeniš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zase? Tohle jsem řekl poprvý... A jestli Chelsea nebo Manchester doma přehraje průměrnej tým, tak to klidně zmením...

Reagovat
soukup

doufám, že všichni prohrajou a svůj tip změníš na to, že titul vyhraje Bolton

Reagovat
smazaný uživatel

já nemluvím o tom, že prohrajou... tam jde o to, že doma nedokážou přehrát průměrnej tým a ten je i přestřílí. Venku bývá Lpool poloviční a jestli to bude stejný letos, tak se docela začínám bát příštího kola

Reagovat
Mastný Chobot

a Bolton.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji LFC k bodu.

Reagovat
vladis271

Dejavue, koľkokrát som ja videl v minulej sezóne posrať zápas len preto, že sme neboli schopní pridať poisťováka.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika naše no.

Reagovat
smazaný uživatel

v druhým poločase by si musel Sunderland dát vlastňáka, abychom "přidali" ten druhý gól

Reagovat
miky10

Škoda Liverpoolu, jinak jsem s výsledkama spokojen

Reagovat
madridcan

hej no...tiket v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Charlie nejlepší z LFC. K ostatním nemám slov. Ještě Downing bojoval, ale když nedostal 2. poločas skoro míč tak se hraje taky blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se teda nejvic libil Enrique.

Reagovat
smazaný uživatel

Dozadu byl výbornej, ale čekal jsem od něho větší podporu dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Problem neni v hre ale v tom ze hracom sa zruti zivot ked dostaneme gol. Ako keby bol koniec sveta a nedalo sa vyrovnat Trebalo by im vstiepit do hlavy ze aj ked dostaneme gol tak treba hrat stale svoju hru a nezmetkovat

Reagovat
vladis271

Reagovat
vitasrp

Tragédie.. Absolutní zoufalost ze strany Liverpoolu.. Prvních 25 minut hráli tak, jak by klub jako Liverpool hrát měl, zbytek zápasu se na to ale nedalo koukat.. Hrozně mi to opět připomnělo loňskou velkou krizi LFC, kdy ty výkony vypadaly dost podobně.. Bídný presink, tragický přechod do útoku, bezzubý útok(nebýt Suareze tak by si Liverpool snad ani nevypracoval šanci). Čekal jsem, že si alespoň ke konci vytvoří nějaký tlak, buddou cpát míče do šestnáctky, ovšem nic takovýho se nestalo..

Nepochopil jsem některý výkony jednotlivců(Carroll, který na zápas snad přišel z hospody, špatně hrál i Flanagan, Lucas, Henderson), ale nepochopil jsem ani některý taktický záměry Dalglishe.. Dvacet minut do konce a jediný ryzí křídlo, který LFC má, hraje podhrot? To se potom nikdo nemůže divit, že za ten časový úsek do vápna letěl tak maximálně dva centry. Meireles na křídle ve chvíli, kdy tým potřebuje vstřelit gól, svého soupeře zatlačit, mi taky přišlo jako úplná kravina.. Do toho všeho slabá podpora krajních beků v ofenzivní fázi, k tomu se přidalo i několik nesmyslně zkažených přihrávek(Lucas) a vznikl z toho tenhle hrozivý druhý poločas, u kterého šlo docela v poklidu usnout..

Liverpool prostě zklamal, a to tak, že hodně, čekal jsem, že se jeho hra nějakým směrem pohne, ovšem alespoň dneska to vypadalo, že vše zůstalo při starém.. Samozřejmě nebudu jejich možný progres hodnotit po úvodním zápase nové sezóny, ale zajisté je tenhle výkon pro ně takovým vztyčeným varovným prstem, že takhle by to nešlo.. Je potřeba se zlepšit a o dost, jinak to s tou LM nevidím pro LFC dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

(až na Carrolla, mě se jeho hra líbila).

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom polčase clekom áno, ale v druhom mi pripomínal Torresa za Roya - frustrácia,frustrácia , nervy, nervy z hry Liverpoolu, nervy zo seba...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka

a ten vztyčený prst je prostředníček.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj nick vypovídá o tvé úrovni.

Reagovat
Mastný Chobot

čo je viac ako vodka? len absinth, whiskey a u mňa ešte tequila.

Reagovat
madridcan

tatransky caj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vitasrp

Reagovat
vodka

jinak v podstatě souhlas, ale vidím tam dost velký prostor na zlepšování. Suarez je prostě jeden ze 3 nejlepších útočníků PL, ten jeho pohyb, rychlost fotbalového myšlení, to je pomalu radost se na něho dívat. Pak naštěstí předvede, že je to čurák, takže ho dál možu nenávidět. Jinak Downing do LFC zapadne perfektně, to bude posila jak hrom.

Každopádně do boje o 3. místo bych je klidně tipnul, protože ukázaly určité náznaky systému, který se ještě bude chvilku zajíždět a mohl by být velmi efektivní...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme po 10 kolech kde budem. Pak si troufnu tipovat, kde je naše maximum.

Reagovat
vodka

kristepane, ukázali...

Reagovat
cristiano.K.

první poločas druhý Flano by zasloužil profackovat za druhý poločas,Lucas klasicky hrozný,měli jsme vyndat jeho a hrát bez typického DM..Nicméně jsme se z toho vyrovnaní posrali Po bitvě je každý generál,ale Suarez měl začít z lávky

Reagovat
soukup

tak snad se dneska bude Rosovi dařit a ukáže že na to má, přeju mu to jak nikomu

Reagovat
madridcan

1000 len tak

Reagovat
niflheim

3 nové komenty a všechny tvoje

Reagovat
madridcan

vsak teda ako chlap,ne?

Reagovat
niflheim

Jenom to troškku vyvrací to, že to bylo "jen tak"

Reagovat
madridcan

ale to som narazal nato,ze 1000 len tak,ze proste pre nikoho.Ze proste len,aby bola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Barton vypadá jako Hitler.

Reagovat
kiwwi

Nietzsche

Reagovat
kiwwi

Gervinho

Reagovat
Amos

Gervinho hraje tak dobře, ale neodpustí si simulaci

Reagovat
spider_8

Sudí Gervinho

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš taky řádnej šotek..

Reagovat
smazaný uživatel

zmrd barton

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke do toho verim ze porazite Chelsea

Reagovat
EL Gringo

1020. pre porazenie alebo remizu Gaychestru a Cukotky

Reagovat
C0br

Taky Swansea celkem věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Intro k 2011/2012 BPL

Naprosto dokonaly

http://www.youtube.com/watch?v=CVTHTdNf7yY

Reagovat
smazaný uživatel

¤*¨¨*¤.¸¸...¸.¤*¨¨*¤.

\¸.¤ CHELSEA FC ¤*¨*¤.

.\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*¨¨*¤.

..\

☻/

.▌

/ )

Dneska výhra

Reagovat
kiwwi

plastic flag

Reagovat
chowas

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

KTBFFH

Reagovat
chowas

včera ani 1 víťazstvo domáceho tímu tak dnes nech zaberú oba

Reagovat
Edgar Davids

gunneři-líbil se vám Gervinho včera?

Reagovat
terry

S aktivitou na přestupovém trhu to vypadá poměrně nadějně, jsem přesvědčen, že ještě minimálně jednoho nebo dva hráče získáme. Vše tomu nasvědčuje. Ale taky si myslím, že teď to necháme tak trochu volně plynout a pořádně začneme jednat až na konci srpna, kde se jednak bude možná moct stlačit cena (nebo naopak) a taky už nebude moci reagovat konkurence, i když ta už je zřejmě nasycená.

Nasri, Modrič... no, zní to zajímavě.

Reagovat
Arbiter

a to jsou jen dvě jména, o kterých se spekuluje + ještě nějaké křídlo...Každopádně jakmile přijdou ti hráči, budu s přestupákem naprosto spokojený

Reagovat
terry

A o kom se ještě píše?

Reagovat
Arbiter

Píše se o Pereirovi, ale to jsem přesně neměl na mysli. Myslel jsem to tak, že se možná budem koukat po hráčích, o kterých media neví

Reagovat
smazaný uživatel

Pise se o nem ale zminuje se cena 27 mil Euro to je fakt hodne velkej ustrel na tohohle hrace.

Reagovat
Arbiter

Já teda četl jen o Ł17mio...

Reagovat
terry

Stejně je to blbost.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

stejně ho AVB ani nechce...Chce křídlo a záložníka...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on zdaleka neni jenom LB.

Reagovat
miky10

Ale není ani křídlo a v tříčlenné záloze je k ničemu

Reagovat
miky10

Nasri by přišel spíš na křídlo, bych řekl, speciálně pokud by k němu dorazil i Modrič...každopádně tyhle dvě jména zní fakt nádherně

Reagovat
Arbiter

C'MON YOU CHELS!!!

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

ta hudba je v kazdom novom videu

Reagovat
kiwwi

myslim ta na zaciatku...ale inac pekne videjko

Reagovat
smazaný uživatel

Tipujem ze Long da dnes 2 goly a skonci to 2:1 alebo 2:2. Za United gol Young(Nani).

Reagovat
minoLFC

nuda...nech už je ďalšie kolo

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad dnes vyhrajeme a udržíme si krok s Manchestrem United kteří vyhrají .

Reagovat
Arbiter

As manager of Porto last season, Villas-Boas lost just one away fixture in any competition all campaign (v Villarreal in May). Special.

Tak uvidíme, jak se mu bude dařit u nás

Reagovat
terry

Fernando Torres v základu, Didier Drogba na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

A Drogba v závěru rozhodne .

Reagovat
terry

STOKE CITY (4-4-2): Begovic; Huth, Woodgate, Shawcross (c), Wilson; Pennant, Delap, Whelan, Etherington; Walters, Jones. Subs: Sorensen, Wilkinson, Collins, Pugh, Shotton, Whitehead, Diao.

CHELSEA (4-3-3): Cech; Bosingwa, Terry (c), Alex, Cole; Ramires, Lampard, Mikel; Kalou, Torres, Malouda. Subs: Hilario, Ivanovic, Benayoun, Drogba, Ferreira, McEachran, Anelka.

Dobrá práce, těšim se.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tohle bude Torresovi sedět.

Reagovat
Kenneth

Konečně něco Torresovi na míru,dneska fíka dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně utočné

Reagovat
miky10

Moc dobrá, to bude válec

Reagovat
Arbiter

Až na Bosingwu...

Reagovat
miky10

Nemám s ním problém, taky bych tam trochu radši viděl Brana, ale měl asi nějaké zdravotní problémy, co jsem četl, tak pár dní netrénoval a nehrál generálku s Rangers... celkově jsem spokojen

Reagovat
Arbiter

jojo, jsem si toho vědom

Reagovat
Error

A Kaloua

Reagovat
miky10

A koho bys tam chtěl dát? Sturridge má 3 zápasy stopku, Drogba na křídlo asi ne a Kalou > Anelka

Reagovat
Kenneth

3 zápasy? To protihráči stoupl na hlavu nebo co?

Reagovat
terry

Dostal červenou. Přímo.

Reagovat
vitasrp

Dostal cervenou za hruby faul, za clz automaticky nasledue trizapasovy ban..

Reagovat
Kenneth

Aha.

Reagovat
Error

Pro dnešek ideální varianta... jenom podotýkám, že s Danielem to bude ještě lepší

Reagovat
miky10

To určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si tak rychle našel sestavy?

Reagovat
Arbiter

bbc

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
terry

stokecityfc.com

Reagovat
Godwinson

Pěkná sestava.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pro redakci: FUCK YOU !!!!!!!!

Reagovat
niflheim

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

KTBFFH!!!

Vidím to na 1:2 Jones - Torres, Lampard z penalty

Reagovat
Kenneth

KTBFFH

To kopírujete stále nebo si to pamatujete?

Reagovat
miky10

Na tom není nic k nezapamatování

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to první písmena těch slov, to si snad zapamatuje každý

Reagovat
miky10

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

Když jsem to tu začal já používat, tak mě tu všichni zpérovali, že to používám

Reagovat
miky10

Pche, ať ti nadávaj

Reagovat
miky10

si *, sorry

Reagovat
terry

Reagovat
Tomanatura

MTMR?

Reagovat
smazaný uživatel

Hoší taky vám píše YES, že je offline?

Reagovat
smazaný uživatel

SkySport funguje krásně ...DVD kvalita a ted tam byl dokument o VBA.

Reagovat
vitasrp

Tak uz je to konecne tady.. Na nas prvni zapas se tesim jak malej Jarda, snad uz bude znat rukopis Boase, i kdyz je u muzstva teprve mesic a pul..

Ocekavam tradicne tezky zapas, na Stoke to nikdy neni sranda a tri body by urcite mely dost velkou cenu.. Kazdopadne verim, ze se nam vyhrat podari, prece jenom to je v nasich uvodnich zapasech v PL v poslednich letech takova klasika..

Reagovat
Edgar Davids

na vás su snad nejvíc zvědavej.Co budete hrát zase za systém.Je prosím tě Lampard zdravej a popřípadě jakou sestavu bys proti Potters vyslal venku?Dík...

Reagovat
miky10

4-3-3, Lampard zdravej je a sestavu máš o pár vláken nahoře

Reagovat
Edgar Davids

jj už to vidím i v reálu

Reagovat
Arbiter

Na SkySports jsou překvapeni, že Didi sedí...

Reagovat
Marosh16

kde to pozeras prosim ta? neviem najst skysports

Reagovat
miky10

Reagovat
Error

sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
Arbiter

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=124358&part=sports tady si najdi sopcast na skysports nebo do sopcastu rovnou Channel - 106723

Reagovat
Marosh16

dikyy

Reagovat
miky10

Díky

Reagovat
Error

Já celkem taky, hlavně po Torresově střídání v repre

Reagovat
smazaný uživatel

hodně překvapivá sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze na lavce neni aspon nekdo z Bertrand/Van Aanholt.

Ale na druhou stranu pri idealni konstelaci se do defenzivi stejne nestrida takze pocitam ze dnes naskoci z lavicky : Drogba,Anelka,Benayoun / McEachran.

Reagovat
miky10

Výborně Lamps

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwa neberie pri rohu hraca od branky, ale smerom ku branke ::lol:

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra tak to je zatím paráda ten herní projev . Tohle za Carla nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea má modrý víš o tom?

Reagovat
smazaný uživatel

A tomu se měl někdo zasmát?

Reagovat
smazaný uživatel

To nemělo bejt vtipný. Já jen, že Stoke vás k ničemu nepustilo zatím a skvělej presuje.

Reagovat
miky10

po 4 minutách

Reagovat
smazaný uživatel

Di do hajzlu miky aspoň dneska.

Reagovat
miky10

Tak ty vole, hraje se 4 minuty, a to převážně ve středu pole a hned hrajem krásně a za Carletta to nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal sem na většinu zápasů přípravy a taky měla Chelsea výborný herní projev tak sem čekal estli to přenesou do EPL a zatím jo takže proto...

Reagovat
miky10

Reagovat
vodka

v tom případě včera Liverpool měl včera dokonalý herní projev

Reagovat
smazaný uživatel

přečti si to ještě jednou

Reagovat
vodka

nevim tak proč... příprava a soutěž je něco naprosto odlišné, to snad fanouškovi spurs vykládat nemusím... neni to tak dávno, co jste měli pod ramosem nejlepší přípravu, jakou pamatuju a pak start do sezony trapný... a posuzovat podle přípravy něco jiného, než formu jednotlivých hráčů je nesmysl, hlavně když hráli s takovýma šitama...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
supervizor

Až ted jsem si všiml jak má Chelsea hnusný dresy

Reagovat
CubONE

Chelsea neznasam, ale tie dresy su super

Reagovat
kiwwi

Encouraging to see Stoke have worked on varying their game over the summer. Delap can now throw it near post AND far post.

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

Reagovat
Godwinson

Zajímavě Bosingwa :)

Reagovat
smazaný uživatel

Torres si znich udělal kuželky .

Reagovat
kiwwi

nemozem si pomoct, ale ten Kalou je taky komicky

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ručníky pro Delapa sou nejlepší

Reagovat
Swarley

Torre je jak politej živou vodou..

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Běžte někam už s těma autama

Reagovat
kiwwi

herbage ti vysvetli ze auta nevedia behat

Reagovat
Minister

asi nevidel transformers

Reagovat
smazaný uživatel

Bez křídel je to těžký..

Reagovat
Arbiter

Tempo je drsné, tohle Stoke do konce zápasu nevydrží...

Reagovat
smazaný uživatel

::thumbsup Jen to chce Daniela místo Kaloua.

Reagovat
miky10

Má stopku

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím v posledním kole dostal červenou má stopku na 2 nebo 3 zápasy?

Reagovat
miky10

3

Reagovat
smazaný uživatel

hmm dneska asi ne no...

Reagovat
Godwinson

Ty dva ofenzivní kraje jsou legrační ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty přeješ CFC?

Reagovat
Kenneth

On jí fandí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nevěděl.

Reagovat
Arbiter

Už aby byl k dispozici Studge...

Reagovat
Godwinson

On a nějaké zmiňované křídlo a bude to o něčem jiném :)

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Studge a posila

Reagovat
smazaný uživatel

co to, že hraje Bazinga?

Reagovat
smazaný uživatel

Ashley, Ashley. Vie on vobec, ze je na ihrisku a uz sa hraje?

Reagovat
Arbiter

Dneska nedohraji všichni hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou dvě žluté za simulování?

Reagovat
Error

Hm, presink má Stoke skvělý

Reagovat
Arbiter

Na Petra na pozici libera je radost pohledět

Reagovat
Kenneth

Torres tvoří akce, to je smutný.

Reagovat
Swarley

tak já myslím že pro fandy Chelsea je to pozitivum...oproti loňské sezóně dělá aspoň něco

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda

Reagovat
smazaný uživatel

Terry radsej ide sam do kombinacie hore, ked vidi, co am robia ostatni

Reagovat
Swarley

miluju Stoke, letos si na ně najdu víc času...

Reagovat
Arbiter

Hrajou fakt perfektně

Reagovat
Godwinson

Reagovat
vodka

krásný fotbal, jak se tlačí do malého vápna kdykoliv to jenom jde...

Reagovat
Godwinson

Ještě abych to doplnil, nakonec se křídla Drogba, Lukaku jeví jako slušná volba.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kalou je fakt komik...

Reagovat
miky10

Ten Anelka je tak strašně nesympatickej

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke zalezly v 8 lidech vepredu 2 bijci co dokazou vyhravat souboje...zatim je to dost ucinny a do niceho Chelsea nepustili.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim ale z pohledu fanouška krasný zápas . Já se zatim bavim paradně Stoke neudrží ...

Reagovat
Side

Znají fanoušci Chelsea i jinej pokřik než jen "Chelsea, Chelsea, Chelsea....."?

Reagovat
smazaný uživatel

Come on chelsea.

Reagovat
Arbiter

vždyť zpívali i Keep The Blue Flag Flying High

Reagovat
kiwwi

maju 2-3 chanty z toho jeden je jednoslovny a dva 5 slovne

Reagovat
miky10

Tak tohle byl spíš faul na Terryho..

Reagovat
Kenneth

Ten Torres je všude, jen ne v útoku.

Reagovat
chowas

za tú cenu to od neho očakávajú

Reagovat
Arbiter

Hraje dobře

Reagovat
Kenneth

Já píšu že ne?

Reagovat
Swarley

fakt se moc nevyskytuje na hrotu...ale to je spíš problém zbytku týmu a ne jeho...

ale jinak hraje opravdu dobře...zase je tam ta výbušnost, ta rychlost, drzost...to u něj loni fakt nebylo vůbec vidět...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea má jasne kvalitnejší káder, lenže len papierovo, čo je v podstatné. Však zatiaľ hrajú horšie ako za toho bývalého trénera, ktorý bol vyhodený.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
miky10

Reagovat
Kenneth

Ty si sledoval Chelsea jen za Mourinha že?

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi líto fanoušku Chelsea ale musím říct jedno ......dneska nemužou vyhrát

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Nando

Reagovat
Arbiter

Tak tohle je ale moc

Reagovat
miky10

Škoda, ale výborně Torres

Reagovat
smazaný uživatel

to je smůůůůůůůůůůly

Reagovat
Godwinson

Woodgate pořád hraje? Nevídané.

Reagovat
smazaný uživatel

První PL zápas po snad 20ti měsících

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke skvěle. Nejvíc se mi líbí Jones. On je od míče takřka neodstavitelnej. Uplně vyrovnanej zápas. Chelsea bez křídel nic nezmůže, a Lampard je neškodnej i v jeho rozestavení, kde hraje ofenzivního záložníka. Takže Ancelottim to nebylo. Bez golů to asi nezůstane bych řek.

Reagovat
miky10

No...není to úplně špatný, ve druhý půli tam snad něco spadne, snad tam Boaš nechá Torrese

Reagovat
terry

Ten Kalou je komickej. To snad není ani hráč na lavičku. Já se ho vždycky zastával, ale jestli hodlá předvádět to co dneska, tak ať si rychle sbalí svejch šest švestek a běží za Wengerem. Malouda je taky bídnej. Torres se pak může na hrotu přetrhnout, ale když nemá podporu, je to těžký. Nepomáhá mu ani Lampard, kterej je znovu neviditelnej, špatnej. Ramires se aspoň snaží.

Stoke nasadil skutečně vysoký tempo, hrajou výborně a já doufám, že to takhle neudrží až do konce, protože se jinak budeme těžko prosazovat. Vyřešit to může částečně Drogba, ale sám stejně jako Torres nezmůže nic, musí začít makat celej tým.

Zatím to je zklamání, vidím v tom totožnou hru jak loni, ale stejně jsem nečekal, že to budeme moci hned proti Stoke rozbalit. To napoví až další zápasy.

Reagovat
Arbiter

Já nevím, hraje se tvrdě, ve vysokém tempu, děláme chyby, ale zase předvádíme i něco navíc oproti loňsku.

Reagovat
vitasrp

Já tam teda nic navíc oproti loňsku nevidím, teda krom výkonu Torrese.. Na druhou stranu zápas se Stoke je asi vůbec tím nejméně vhodným, na kterém by se měl hodnotit náš progres..

Reagovat
terry

Jak píšu..

Reagovat
Arbiter

Tak díky za první půli, kvalitní fotbal v podání obou týmů Ale tu druhou Stoke ve stejném tempu nevydrží Jen škoda, že musím pryč

Reagovat
Liquid

Reagovat
Alberto Aquilani

Torres v niektorých momentoch až moc sebčí (nemylsím tú poslednú akciu) ....

Reagovat
Kenneth

Jo, a proto rozdává snad nejvíc pasů.

Reagovat
Arbiter

Je to hrot, to se od něj očekává, že se bude snažit sám zakončit a sobčit...

Reagovat
Arbiter

A trochu mě štve rozhodčí. Hlavně ten poslední faul na Colea se pískat měl... A Shawcross mohl klidně dostat druhou žlutou.

Reagovat
Kenneth

Kdo se mi to snažil namluvit že Kalou může hrát základ? Miky10?

Reagovat
Counter

No, jak vidíš tak opravdu může

Reagovat
miky10

Při současný konkurenci ano, ale od začátku říkám, že křídla chci posila - Sturridge

Reagovat
vitasrp

Byly jsme v první půli vůbec na hřišti?? Byly tam pasáže, kdy jsem nás tam fakt neviděl..

Každopádně si nemyslím, že hrajeme pod své možnosti, já se obávám, že tohle je reálný obrázek toho, na co ten tým má.. S presinkem jsme už loni měli neuvěřitelné problémy a nedokázali jsme se s ním nějak obstojně vyrovnat, dnes je to úplně to samé. Záloha hrozně neviditelná, Lampard má naprostý minimum balónů, Mikel se musí hlavně starat o defenzivu, protože při těch nákopech soupeře je důležité, aby pokrýval prostor před stopery.. Snad jen Ramires dokázal něco vytvořit, něčím překvapit, i tak toho ale moc nebylo..

Hlavní problém je, že postrádáme kvalitu na klíčových místech.. Že nemáme slušnějšího dirigenta hry by teď ani tak nevadilo, protože nepotřebujeme nikterak vysoké držení míče, co nás ale naprosto neuvěřitelně sráží, to jsou výkony křídelníků.. Kalou je a vždycky byl mimo, náhradník je to dobrý, v základu ale vážně nemá absolutně co dělat.. Malouda zase většinu času operuje všude možně, jen na tom zakletém křídle ne, no a takový křídelník je nám také na dvě věci, zvláště když v tomto zápase potřebujeme hru co nejvíce roztáhnout, nikoli zhustit..

Pozitivní je snad zatím jenom naše bránění, s těmi dlouhými míči si dokážeme alespoň trochu slušně poradit, Stoke, ačkoli nás přehrává, gólovku nemělo.. A pak samozřejmě výkon Torrese, ten za 45 minut předvedl více než za celou loňskou půlsezónu.. Po deseti minutách jsem věděl, že herně je tohle starý dobrý Fernando.. Jestli se vrátí i střelecky, to nevím, na to nám dá odpověď čas..

Těžko říct, co se s tím dá do druhé půle dělat, kvalitní křídelník na lávce není, playmaker, který by si dokázal poradit s tvrdým napadáním soupeře také ne, v podstatě hlavní oživení se skrývá v Drogbovi, jenže post středního útočníka je momentálně ta poslední věc, kterou bychom měli chtít měnit..

Reagovat
terry

To je to nejhorší. Adekvátní náhradu prostě máme jen za hrot, kterej je nejlepší na hřišti. Nikde jinde lepší alternativa není. Nebo aspoň taková, která by do zápasu vnesla něco novýho, lepšího.

Reagovat
vitasrp

Bez posil to prostě nepůjde, nebo půjde, ale ta sezóna bude neslaná, nemastná a oproti minulý sezóně se nikam neposuneme.. Boas ve svý filozofii hodně spoléhá na individuální schopnosti křídelníků obejít protihráče, dostat se do vápna a zakončit, bohužel v tomhle my máme křídla naprosto zoufalý.. Naštěstí mě uklidňuje fakt, že Boas v rozhovoru říkal, že ještě posilovat bude a naše slabiny vidí právě na křídle a na pozici playmakera..

Reagovat
terry

Jojo, já jsem zatím klidnej a nebudu soudit, dokud se neuzavře přestupový okno. Co se týče Nasriho, to by pro nás byla posila jako kráva. U Modriče už tak přesvědčený nejsem, to totiž není onen playmaker.

Reagovat
Counter

Nasri v Chelsea by byla paráda. A jakou by měl radost hrubas

Reagovat
terry

To mi asi uniklo.

Reagovat
Counter

Paráda by to byla z mého pohledu, protože chci, aby vypadl. A hrubas nemá Nasriho rád, takže přestup do Chelsea krásně zapadne na správná místa.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri a Modrič a problémy jsou vyřešeny možná ...

Reagovat
Kenneth

Vy byste chtěli 2 klíčové hráče rivalů? ¨Brrr

Reagovat
miky10

Kteří sami chtějí odejít

Reagovat
smazaný uživatel

A Modrič k nám chce,podal i žádost o přestup,ale tu Levy smetl ze stolu.

Reagovat
Kenneth

Noa? V životě bych nechtěl hráče z Barcelony.

Reagovat
miky10

Barcelona - Real je něco úplně jinýho, než Chelsea - Tottenham/Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Redknapp ve studiu má naprostou pravdou. Torres nemá žádnou podporu od Maloudy a Kaloua.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Stoke hraje zatim vyborne,vubec k nicemu Chelsea nepustili. Modry jsou sice aktivnejsi,ale nemaji zadnyho tvurce hry,nikoho kdo dokaze dat balon za beky,Lampard je desnej. A mam radost,jak si tam furt Chelsea drzi toho Kaloua,ten je desnej

Reagovat
Liquid

zatím velmi kvalitní zápas z obou stran, Torres měl 2 tutovky, Ramires 1, na druhé straně Stoke hrozil hlavně z autů, nicméně hrají taky kvalitně, tak o 2 třídy zajímavější zápas než včerejší nuda a šeď Newcastle-Arsenal

Reagovat
niflheim

Chelski je strašně slabá co se týče křídel...ten Malouda a Kalou tam nepředvedli nic, žádná pořádná podpora. Ve středu zálohy tam zase chybí ten "nápad". Nevytvořili si zatím žádný nátlak, snad pořádně bez žádné šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim teda zadny rozdil oproti hre pod Ancelottim , hlavne by me zajimalo jakou pozici hraje Malouda ? levy kridlo urcite ne to uz se v tom prostoru pohybuje vic Ashley.

Vykon obrany se mi libi vcetne Bosingwy sice zatim v obrane nic zavaznyho nemel , ale dopredu hraje slusne aspon na jeho pomery. Do druhy pule asi nasadit Drogbu misto Kalou/Maloudy a hrat na 2 hroty a mozna tam neco padne.

Reagovat
Kaze

Rooney má už vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

To je hovado ten Shawcross ten dneska nedohraje.

Reagovat
Kenneth

Mám ho ve fantě tak at nezkouší pičoviny.

Reagovat
Swarley

já taky, takže nedohraje

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Penalta

Reagovat
Godwinson

To bylo mimo bych řekl :)

Reagovat
miky10

Nene, tu nohu měl uvnitř a do ní Shawcross kopl

Reagovat
Godwinson

V téhle situaci by Chelsea Kakutu na hostování pouštět neměla.

A další nepísklý faul ...

Reagovat
smazaný uživatel

Je šance že se Ivanovic objeví na hřišti?

Reagovat
terry

Moc tomu nedávám.

Reagovat
supervizor

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Torres nie a nie dat gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo ? Měla být penalta? Sekl se mi přenos.

Reagovat
Tomanatura

simulant škaredý

Reagovat
miky10

Doprdele už ale,m další jasná pecka

Reagovat
smazaný uživatel

TAK TO SNAD NEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Swarley

co to tam ten Lampard zkoušel?

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

to vypadalo, že jednoznačně padal dřív...

Reagovat
miky10

Ok, asi tomu přidal, ale řekl bych, že kontakt tam byl

Reagovat
kiwwi

kontakt tam bol taky, ze polozil pred neho nohu, lampard sa zacal skladat a v pade ten kontakt vyrobil

Reagovat
Swarley

tak nějak...z počátku to vypadalo, že Fatovi přišlápl špičku...ale z toho druhého záběru bylo vidět, že došlo ke kontaktu až při tom pádu...

Reagovat
miky10

Ok, tak jsem to viděl blbě, sorry

Reagovat
miky10

A toho Fata si vyprošuju

Reagovat
C0br

Netuším, ale vypadalo to, jako by začal padat už včera.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
C0br

Jakej dive

Reagovat
kiwwi

lol jaky dive fat Frank dal

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně,že tenhle faul na Jonese pískne.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard

Reagovat
Tomekcz

takovej dive padal davno pred kontaktem

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byla jasná penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole 4 fauly a rozhočí nic...

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle pískne ? Černá s**ně .

Reagovat
Godwinson

Ať jde ten Malouda už do hajzlu, neuvěřitelně slabej.

Jinak penaltu na Lamparda nepískl dobře, výjimečně ... jinak je to dost špatnej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatej Gervinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zatim dost dobře hraje Torres s Ramiresem ;)

Reagovat
miky10

Fakt nebyla? Mně přišlo i z opakovačky, že ho sundal

Reagovat
smazaný uživatel

Keby malo Stoke v zalohe aspon jedneho hraca trosku , tak by bolo o inom.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, tak nějak sem doufal že divů tuhle sezónu ubyde. Zatím se přihrávalo aji v Arsenalu, aji v Liverpoolu, aji v Chelsea. Jestli to zkusí aji někdo od nás, tak budu pořádně nasraný.

Reagovat
Kaze

Ashley Young to nejspíš zkusí

Reagovat
Kenneth

To spíš Nani, to je expert.

Reagovat
Kaze

Ten spíš přihrává, než že by přímo padal.

Reagovat
Kenneth

Ta hra nemá systém, to je bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea presuje neskutečně ....

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho tam bude eště ten Kalou strašit...

Reagovat
miky10

No, teď to opakovali, daly se písknout obě...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele ne Etheringtona mám ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Whitehead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Matt.

Reagovat
smazaný uživatel

Začal jsem kouakt až teď, proč fanoušci bučí na Chelsea? (kromě toho, že to je Chelsea...)

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Anelka ukradl Delapovi všechny ručníky a nechce je vrátit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hajzl

Reagovat
smazaný uživatel

Potí se mu pleška tak to musí něčím utírat

Reagovat
smazaný uživatel

kromě toho už nic :)

Reagovat
Swarley

a to ti přijde málo?

Reagovat
kiwwi

lebo Stokies...to je ich sposob fandenia...bucia na supera viac ako povzbudzuju svojich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Majou stejnou filosofiu jako Sparťani. Zanadávají si na všecky a všecko okolo a pak aby se neřeklo zopakukou párkrát Spartaaaaa, Prahaaaa.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to?

Reagovat
smazaný uživatel

Tys neslyšel Sparťany v Budějovicách? Nejdřív Jude Slavie, Polští židi, nadávky na Šmicra a pak Spartaaaaa Prahaaaa. A zase dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale on tam zase nebyl palec ani nikdo kdo by to rozeřvával snad po desáté tak si to ošéfovali PragueBoys ... Takže sem si ani moc nezařval.

Reagovat
smazaný uživatel

už je mi to jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha proč nešel dolů Kalou.

Reagovat
smazaný uživatel

Defour z Lutychu jen za 6 mega do Porta Takový provar, za takové prachy ho mohl ulovit někdo z PL, kdo zrovna hledá kvalitní posilu do středu zálohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Co za post je Mangala?

Reagovat
Godwinson

Stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Tak snad Moutinho zůstane,když ho už Chelsea nechce.

Reagovat
Godwinson

No, řekl bych, že místo Moutinha jde Defour ... takže zatím není důvod se radovat :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Jsme sehraní ...

Reagovat
smazaný uživatel

Defour mi připadá jako naprostá stejná pozice jako Moutinho, tak se moc neraduj...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se neraduju já ho chci v Chelsea radši než třeba Modriče,ale AVB o něj nějak ztratil zájem tak nevím. Kdyby přišel bylo by to super,ale moc tomu nevěřím

Reagovat
Godwinson

Špatná volba od obou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby šel do PL tak by stál víc. Lutych by tu cenu vyšrouboval.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale jestli teď stál 6, tak do PL by šel max. za 9-10 mega, což je docela přijatelná cena...

Reagovat
vodka

pro dost týmů by to byla posila... vlastně kromě té první 6-7 by měl všude jistotu základu...

Reagovat
vodka

nebo teda aby na mě zase nevystartoval chazy, tak skoro všude

Reagovat
smazaný uživatel

No právě...ale jestli jde do Porta, tak to nejspíš už je znám osud Moutinha

Reagovat
smazaný uživatel

ON TAM NECHAL KALOUA

Reagovat
Godwinson

Malouda dolů, třikrát hurá.

Reagovat
Kenneth

No tohle byla typická anglická prasárna, styd se Cashley

Reagovat
smazaný uživatel

AVB ven

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

První vlaštovka

Reagovat
smazaný uživatel

stejně by se mělo zavést video... podle mě rozhočí posuzujou situace tak ze 30% špatně...

Reagovat
Godwinson

Ježiš, to jsou simulanti, pořád se tam válej ... :)

Reagovat
vodka

Anelka Begovič

Reagovat
smazaný uživatel

ÁÁÁÁÁÁ Škoda Anelka.

Reagovat
Swarley

uffff....Stoke už toho má plný trenky a začíná odpadat...ale dnes odehráli výborný zápas a byla by to škoda teď posrat...udržte to !!!

Reagovat
smazaný uživatel

áááá kalou, super otočka Boas :D

Reagovat
smazaný uživatel

jak baletka ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Begovic

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neni mozne tohle..

Reagovat
C0br

Chtělo by to gól od Hutha.

Reagovat
smazaný uživatel

tady jde vidět skvělá akademie a práce s mladyma hráčema v arsenalu Anelka užasný

Reagovat
smazaný uživatel

15 minut naděje odešel Kalou

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted se to rozjede Drogba za kaloua

Reagovat
vodka

shit, Kalou jde dolů

Reagovat
vodka

chce to zase Waltersovo sólo z půlky...

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka na galeje

Reagovat
miky10

Drogba Come on

Reagovat
smazaný uživatel

lol jak tam byl boas s drogbou

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka-Torres-Drogba ou

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Boas na to, ze trenuje Chelsea posobi ako sympatak.

Reagovat
smazaný uživatel

Vedle Drogby vypadal na mém čtverečkovaném obraze jako Han Solo vedle Chewbaccy.

Reagovat
terry

Reagovat
vodka

Begoviiiič MOTM...

Reagovat
vodka

sranda, že před ním byl tak dlouho u Pompe James... takové tygří skoky nepamatuju už dlouho...

Reagovat
vodka

*Pompey

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš Shawcross.

Reagovat
miky10

To je spíš prase zápasu

Reagovat
Godwinson

Reagovat
miky10

Reagovat
niflheim

Ten tam blbne jako Klinsman u té čáry.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že AVB schová Kaloua někam do sklepa na půl roku vidět ho na hřišti zase na 75 fakt stačilo.

Reagovat
miky10

už toho nech

Reagovat
smazaný uživatel

Cole do nevěstince

Reagovat
Swarley

no zatím jedno z mála pozitiv pro Chelsea je opravdu probuzený Nando...

Reagovat
smazaný uživatel

Ferda mě překvapuje, mohl by přidat branku

Reagovat
miky10

To je válec, to tam prostě musí spadnout, už nestíhaj

Reagovat
smazaný uživatel

Abramovič zpátky do hráčkářství

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwa

Reagovat
Godwinson

Bosingwa a Torres se mi opravdu hodně líbí. Že bude z dvojky krajních beků Cole, Bosingwa právě Bosingwa ten jistější ... nevěřil bych :)

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha ať to kopne Alex.

Reagovat
niflheim

Drogba to měl nechat Alexovi...jsem se těšil na nějakou pumelicu taky

Reagovat
vodka

a Stoke posílá do útoku stopera

Reagovat
vodka

Pulis to má fakt na háku, škoda, že neni zdravý Sidibe...

Reagovat
Kaze

CB Overlap z PES, neznáš?

Reagovat
niflheim

Cleverley v základu

Reagovat
Swarley

ve středu s Andym?

Reagovat
mithro

Reagovat
miky10

Clev v základu

Reagovat
C0br

Tak Fergie už od začátku lepí kraje náhradníkama, doufám, že s tím nebudou problémy. Clev, Danny v základu.

Reagovat
vodka

jaká je celá sestava? vim, že Smalling bude asi vpravo...

Reagovat
mithro

United line up; De Gea, Smalling, Ferdinand, Vidic, Fabio, Nani, Anderson, Cleverley, Young, Rooney. Welbeck

Reagovat
Swarley

tak na ten střed jsem zvědavej...

Reagovat
vodka

vygumoval Citeh, vygumuje WBA ale zvědavý su taky...

Reagovat
Swarley

uvidíme

Reagovat
KnoxXx

Valencia

Reagovat
Swarley

problémy s kotníkem...

Reagovat
vodka

by mě zajímalo, co je s Berbou, že nebude ani na lavce prý...

Reagovat
C0br

Na lávce je...

Reagovat
chowas

na Sky písali, že je na lavičke

Reagovat
Swarley

stejně je to zvláští, že nejlepšího střelce PL posadí na lávku nejdříve Chicharito a teď i Welbeck

Reagovat
kiwwi

http://bit.ly/mST1ln

velmi dobry novinar z telegraphu

Welbeck could be the guy that ends Berbatov’s career at United if Fergie decides to give him a chance.

asi ma pravdu sice na jednu stranu som sklamany za Berbu, na druhu stranu som neskutocne rad za Dannyho

Reagovat
smazaný uživatel

Je věčná škoda že Welbeck je spíš typ Hernandez než typ Berbatov. Takhle budem mět tři rychlé zabijáky do vápna, z toho dva skoro stejné hráče.

Reagovat
kiwwi

vobec...Danny je perfektny v medzihre...Javier vobec...Danny je elegan, Javier je masina na goly...rozdielni hraci

Reagovat
smazaný uživatel

Mně připadal Welbeck jako typický zakončovatel. Sice v přípravě pár krásných kombinací měl, stejně tak několik hodně slušných dlouhých přihrávek, ale v malém vápně mu to šlo nejlíp.

Reagovat
vodka

Welbeck je hráč pro celou ofenzivu, je schopný zahrát všude v útoku i různé role... Hernandez je ale čistý hrotový hráč, Welbeck může hrát i podhrot...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já vím že zahraje aji křídlo, ale tak kreativní a všestranný jako Berbatov snad není, ne? Pro mně je to hrot plus nouzově použitelné křídlo a podhrot. Berbatov je kreativní hráč na kterém může stát taktika.

Reagovat
vodka

Berbatov je génius. Welbeck má ale taky dobré pokrytí balonu a má prostě proti Hernandezovi mezihru o 2 třídy lepší.

Reagovat
Tomanatura

I když mám pocit, že nám Javi ještě neukázal, co doopravdy umí.

Reagovat
vodka

no, on musí především zapracovat na mezihře, tam má fakt velké rezervy, když někdy vidím, jak kazí jednoduché přihrávky, ze kterých by mohly být krásné narážečky, tak to mrzí...

Reagovat
Tomanatura

Z těch sestřihů za Guadalajaru jde vidět, že to umí, asi se do toho jen musí dostat.

Reagovat
vodka

tak otázka je, jestli to umí i v tomto tempu když je těsněji bráněný... navíc v těch sestřizích nevidíš, kolikrát to i tam pokazil...

Reagovat
Swarley

tak není tajemstvím, že mě Berba nikdy moc k srdci nepřirostl...takže samosebou budu radši, když budou nastupovat draví a běhaví mladíci...ono nakonec bude asi nejlepší řešení, když Berba odejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že je tak podceňovaný, jinak bysme ho mohli prodat relativně draho.

Reagovat
Tomanatura

Není, moderní fotbal to žádá. Berba se už hodí maximálně do Itálie, nebo jako varianta proti slabším týmům, říkám to už rok.

Reagovat
vodka

nemyslím si, v PL je pořád víc a víc prosazují kompletní útočníci, narozdíl od těch klasických rychlíků, Berbatov kompletní útočník je, jenomže má tu smůlu, že v týmu je už jeden lepší...

Reagovat
Tomanatura

Není. Není totiž rychlý. Raul je taky kompletní utočník, ale z Realu musel odejít, jelikož mu rychlost dělá problémy a i v Schalke by jej nejradši Ragnick vylil. Dneska je fotbal o rychlosti a schopnosti bránit, proto hraje Welbeck. Mně to docela mrzí, ale co se dá dělat.

Reagovat
vodka

to už je lepší pořád si ale myslím, že tým, který by to na Berbovi postavil, by nepordělal ani penny...

Reagovat
Swarley

já jsem ho viděl na lávce od příchodu na OT spíš jsem jen chtěl naznačit ten paradox, že nejlepšího střelce PL posadí dva mladíci...

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněný, lehce ale není důvod ho stavět.

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní sestava, kromě krajních obránců a Carricka místo Andersona je to můj vysněný základ.

Reagovat
niflheim

Já bych i Fletche místo Carricka a bral bych to

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Smalling má přednost před dvojčaty?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno dvojče hraje. A Rafael je lehce zraněný.

Reagovat
kiwwi

vsak fabio tam je, a Rafael ma najskor nejake mensie problemy lebo nie je ani na lavicke

Reagovat
vodka

Fabio by měl nastoupit. Rafael neni myslim 100% OK...

Reagovat
Error

Ta šla do brány

Reagovat
Godwinson

Torres za poslední dvě minuty dolů? Dobré.

Reagovat
Godwinson

na

Reagovat
vodka

jinak je radost vidět Woodyho zase hrát naplno

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze to tam torresovi nespadlo, snazil se a hral dobre jinak myslim ze hned v 1 kole oba manchestery nezavahaji a dostanou se do popredi, lfc, ars a asi i chels. ztratily cehoz radi vyuzijou

Reagovat
miky10

Tak teď Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď to Drogba vážně ukradl Alexovi z nohy...

Reagovat
smazaný uživatel

No a teď eště dá stoke 1:0 ideálně debil Shawcross.

Reagovat
niflheim

Stoke ... zasloužená remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

ses asi díval jen na první poločas

Reagovat
Swarley

no postupem času je Chelsea už válcovala, ale zahráli velmi dobrý zápas...ten bod jim přeju...

Reagovat
Godwinson

Je to škoda, ale Boas má alespoň soutěžně potvrzené, které posty musí posílit ... tak snad nezklame.

Reagovat
smazaný uživatel

Longbottom

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle zajebat 2 dobré příležitosti pro Alexe Drogba chrtí

Reagovat
miky10

Boas hroznej sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Bukvo

Reagovat
miky10

debile

Reagovat
Counter

Chelsea drží stále krok s Arsenalem!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý. Na výhru to prostě nebylo ale snaha byla . Děkuju za krasný zápas a přeju všem hezký den . Chelsea FC

Reagovat
nemamvasrad

Chelsea KTBPFFH!

Reagovat
smazaný uživatel

Asmir Woody

Reagovat
terry

Co si budem povídat, je to ztráta, ale ztratili i ostatní a přeci jen na Stoke se nebude vyhrávat snadno. Přeci jen ale vidím na tomhle zápase jedno OBROVSKÉ pozitivum, a tím je Fernando Torres. Dnes konečně předvedl, čeho je schopen a teď už můžeme jen doufat, že se začne prosazovat i střelecky.

Budu se opakovat, ale bez jiných křídel se hra oproti loňsku prakticky nemá šanci změnit. A pravděpodobně ani bez nového záložníka, protože Lampard je vyčpělý. Ramires byl opět nejlepší, ale on není ten, kdo by rozhodoval zápasy.

Trojka Kalou, Malouda, Anelka je vskutku komická, ale vím, to opakuju jen sebe a své kolegy. Věřím, že Sturridge bude posila.

Obrana byla dobrá, Bosingwa velmi mile překvapil, dnes jasně zastínil Ashleyho. Mikel se soustředil na bránění, byl dobrý. Na konci akorát škoda, že aspoň jeden přímák nenechal Drogba Alexovi.

Reagovat
Godwinson

Velmi výstižně shrnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Reagovat
miky10

Modrič + Nasri/křídlo a bude to válec, já se nebojím..druhá půle vypadala moc pěkně, jen chyběl někdo, kdo vymyslí něco extra proti takhle úporně bránícímu mužstvu, to se s příchodem těch dvou změní

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se nejvíce líbil Alex, ten si to vzadu ošéfoval s přehledem a i v útoku mu to šlo

Reagovat
terry

Já pořád říkám, že je to náš nejlepší stoper.

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Velká škoda, ale velmi kvalitní zápas, hlavně druhá půle vypadala moc dobře...Come on Chelsea!

Reagovat
kiwwi

sack in the morning

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá se soudit podle prvního zápasu snad příští týden přijdou 2 posily na posty,kde nás tlačí a příště vyhrajeme Boas je dobrý kouč postupem času z toho týmu bude válec.

Reagovat
terry

Najednou se nedá soudit podle prvního zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se ta hra líbila o hodně víc než pod Carlem ....

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo sestavu WBA?

Reagovat
vodka

West Brom: Foster, Reid, Tamas, Olsson, Shorey, Brunt, Scharner, Mulumbu, Morrison, Tchoyi, Long. Subs: Fulop, Dorrans, Jara Reyes, Dawson, Thorne, Cox, Fortune /// Man Utd: De Gea, Smalling, Ferdinand, Vidic, Fabio Da Silva, Young, Cleverley, Anderson, Nani, Rooney, Welbeck. Subs: Lindegaard, Jones, Evans, Berbatov, Giggs, Park, Carrick

Reagovat
Kaze

Zatím všechny týmy z bývalé B4 kromě MU remizovali.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Ten projev byl spatny , ale proste na ten Boasuv system nejsou hraci tak sem celkem zvedavej co prinese pristi tyden a ty avizovany posili. Playmakera respektive jakyhokoliv zaloznika bych ozelil tam mame 6 hracu na 3 posty. Ale kridlo je zivotne dulezity tam jestli nekdo neprijde tak bude zle. Z ty dnesni remizy bych nedelal vedu , je to na hristi neprijemnyho soupere kterej bude hrat stred tabulky takze to neni tak velka ztrata.

1-10 bych je ohodnotil asi takto :

Cech 7 , Cole 6 , Terry 6 , Alex 8 , Bossingwa 7 , Mikel 6 , Lampard 5 , Ramirez 6.5 , Kalou 4.5 , Malouda 5 , Torres 8

Drogba a Anelka 6

Reagovat
vladis271

Poď Roy niečo ti od nás zostať v srdci muselo. Znič tích démonov.

Reagovat
Kaze

Zajímavé, já Garymu rozumím

Reagovat
vodka

jinak Stoke podepsalo i Upsona? ti mají stoperů plnou prdel... Shawcross, Huth, Upson, Wilson, Wilkinson (i když nejčastěji hraje vpravo), Woodgate, Collins, teoreticky i Higginbotham

Reagovat
smazaný uživatel

Je to takový moderní trend se mi zdá, stopeři se v PL zraňují čím dal víc a víc

Reagovat
iamek

6 anglicanu v zakladu, dva na lavce plus dva ostrovani. Parada United

Reagovat
Swarley

Reagovat
C0br

Gary zahoď ty hadry a mazej do kotle!

Reagovat
smazaný uživatel

Někde Manchester online?

Reagovat
vitasrp

Druhá půle o mnoho lepší, Stoke už logicky přestalo tak brutálně napadat a spíše se stahovalo do bloků před vápnem, díky čemuž jsme měli větší držení míče a více času na kombinaci, ale zároveň jsme i začali vyhrávat větší množství soubojů ve středu pole(Mikel, Ramires), což nám občas umožnilo podniknout i rychlý brejk.. Škoda, že jsme z takových situacích nebyli schopni vytěžit více..

Jinak se mi v určitých pasážích hry líbil presink, na něm jsem v letní přípravě evidentně dost zapracovali, protože pod Carlettem takový tlak na míč vidět vskutku nebyl.. S tím souvisel i poměrně drtivý tlak, který jsme si v druhé půli dokázali vytvořit, bohužel jsme si ho zase rozbili přechodem na diamant.. Od tý doby jsme všechno začali tlačit středem, kraje zely prázdnotou a středem prostě Stoke nepřetlačíte, to je nemožné..

Z jednotlivců pro mě byl mužem zápasu Torres, skvělý výkon, vůbec jsem ho nepoznával, více asi není třeba dodávat.. Ramires taky solidní, ze střední zálohy jednoznačně nejlepší a jsem si poměrně jist, že Essiena dokáže s přehledem zastoupit.. Pak ještě docela slušně zahrál Alex, a kdo mě překvapil nejvíc, byl Bosingwa.. Centry sice neustále lítaly někam doprdele, nicméně alespoň ty průniky měl zajímavý.. Na druhý straně špatný Kalou, Malouda, nevýrazný Lampard a zakřiknutější Ashley..

Jinak k rozhodčímu - byl to celkem zoufalec, minimálně jednu penaltu jsme měli kopat určitě, nechápu, proč ji nebyl schopný odpískat.. Na Torrese jasná, k zákroku došlo ve vápně, faul to byl, jasná pecka.. S Lampardem je to pravda spornější, protože začal padat ještě před kontaktem, ale jako faul se to dalo velmi lehce klasifikovat a těžko by někdo proti tý penaltě mohl výrazněji protestovat.. Zvláště poté, co Stoke jednu pecku odpustil, bych očekával, že druhý faul už odpíská, leč nestalo se.. Nakonec ale je třeba říct, že ztrátu bodů nezpůsobil sudí, měli jsme zkrátka neprochrápat první poločas a hlavně vytvořit si více šancí, tlak jsme na to totiž určitě měli..

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Brunt, Mulumbu, Morrison, Scharner, Tchoyi, Long...já jim tu záchranu přát musím

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

ten červený dres v kombinaci s černým spodkem je parádní...

Reagovat
CubONE

ja radsej cervenu s bielou pre Utd

Reagovat
niflheim

Taky se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Mně se vždycky nejvíc líbil červenej dres a zbytek bílý.

Reagovat
niflheim

Young pěkný balón na Naniho...škoda zpracování.

Reagovat
C0br

Tak Rafael kvůli ramenu out na pár měsíců (dle komentáře skysports).

Reagovat
smazaný uživatel

OShea by si dost zahrál

Reagovat
C0br

Tak prý 10-12 týdnů...

Reagovat
niflheim

Tak nedávno jsem četl, že se uvažuje nad operací. No Sheasy by se teď hodil, zvláště když je Evra momentálně tak nějaký divný. Ale na kraji může zahrát i Evans.

Reagovat
Swarley

dva centry a dvakrát De Gea špatně...

Reagovat
Swarley

výborně Wazza

Reagovat
C0br

Wazza

Reagovat
niflheim

Wazaaaaaaaaa

Reagovat
kiwwi

Roo ma formu jak svina

Reagovat
Chazy

Pěkně spolupráce s Youngem. I když nemusel mu nahrát tak na paty

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd? Nebo se mně to zdálo?

Reagovat
niflheim

Řekl bych, že ne...podle aspoň toho nalajnování trávníku.

Reagovat
smazaný uživatel

byl to pořádný ofsajd...letos to máte pojištěné už od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Rooneyho vlasy nakonec se chytly, vypadá to celkem dobře

Reagovat
niflheim

Chytnou se až dá gól hlavou

Reagovat
Chazy

Snad se má Vidic ve fantasy, ať vydrží 60 minut.

Reagovat
Swarley

jej, Nani...placírkou k tyčce a je vystaráno...

Reagovat
kiwwi

uuuuuu perfektna kombinacia....skoda Nani

Reagovat
vodka

Nani dneska už podruhé zazdil gólovou akci...

Reagovat
niflheim

Nani

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná kombinaca, aji když trocha kostrbatá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde koukáte?Já koukal na jeden odkaz a tam se to strašně seká. Díky za odpověď

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

90521

Reagovat
niflheim

Však ono mu to tam spadne.

Reagovat
Kaze

Nanimu to dneska prostě nejde

Reagovat
kiwwi

na konci da gol a asistenciu a zasa bude hviezda

Reagovat
Kaze

Co ty na De Geu a Younga zatím?

Reagovat
nemamvasrad

1500. pro AFC

Reagovat
niflheim

Wimbledon

Reagovat
niflheim

De Gea

Reagovat
Chazy

Scharner ... Kéž by nikdy neodešel.

Reagovat
kiwwi

ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Vidič

Reagovat
vodka

shit, De Gea další kiks...

Reagovat
niflheim

A teďka de Gea

Reagovat
C0br

...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem to zapnul.

Reagovat
kiwwi

De Geov

Reagovat
miky10

Shane Loooooooooooooong

Reagovat
SunFells

Oh, to měl mít ....Long

Reagovat
Azza

sakra měl sem toho Longa koupit místo Doyla

Reagovat
CubONE

David, nevadi, ukazes este, ze si prvotriedny brankar

Reagovat
Swarley

ojojojoj...no to byl zase gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Brunt asistence

Reagovat
Counter

Fanta?

Reagovat
Chazy

De Gea má asi Longa ve fantě

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kaze

Chtělo by to nějaký závar před vápnem, aby z De Gei odpadla nervozita. Zatím je jako panna před svatební nocí.

Reagovat
smazaný uživatel

Poor De Chea

Reagovat
niflheim

Teď to kurva nasere, že tam Nani nedal ty dvě šance ... každopádně to vyhrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo, kdyby koupil Stekelenburga, měl by to za levnějc a ještě větší kvalitu

Reagovat
Chazy

Ale takhle maj potenciál mít tu nejvyšší kvalitu.

Reagovat
kiwwi

on nejak pomaly laha na tu zem

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

je strašně strašně strašně nejistej...

Reagovat
miky10

Zas tak strašný to neni

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetší slabinu nakonec nebudeme mít ve středu zálohy ale v brance

Reagovat
smazaný uživatel

MU ma tu startovni jedenactku hodne mladou , zamenit Feridanda za Jonese tak by to byla snad nejmladsi 11ka v lize.

Reagovat
kiwwi

24 rokov priemer dnes

Reagovat
C0br

Začínaj mi odcházet nervy, tohle bude zajímává sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

S těma "vousama" mi David trochu připomíná Tomáše Kuču.

Reagovat
minoLFC

Long...škoda, že nevyšiel

Reagovat
Tomekcz

takova skoda 1. polocas pod kontrolou Nani mohl pridat na 2:0 a mohl byt klid a pak takova chyba a zas to bude boj

Reagovat
smazaný uživatel

Připomíná mi to váš lonský zápas s WBA

Reagovat
smazaný uživatel

Stejné jako první zápas sezóny. Neproměňujeme šance a De Gea nechytá jistě. Ale hrajem slušně, těším se na druhý poločas.

Reagovat
vitasrp

Po 30 minutách jsem si říkal, že Manchester hraje parádní fotbal a řešit se bude pouze otázka skóre.. Naštěstí pak začal čarovat De Gea a patřičně to zdramatizoval, takhle bude ještě druhá půle zábava a dopadnout to v podstatě může všelijak..

Reagovat
vodka

no nic, Anderson, Rooney eště jeden, sníží Brunt a može byt...

Reagovat
mike.84

ten de gea nemá asi buhvijaké reflexy.. ta střela nebyla vubec prudká.. + ktomu ještě ten gol z CS od džeka ...

Reagovat
Tomekcz

to spis vypada ze ma problem jit rychle na zem

Reagovat
mike.84

jj to taky. ja právě u tohodle golu a ten od džeka vidím prostě slabej reflex, ale tak začína v anglii, všechno je pro něho nove...

Reagovat
Counter

Nikdo z celé PD loni nedostal tolik gólů zpoza vápna jako De Gea.

Reagovat
r.mrazik

de gea nema chytat...dyt je mimo...mel zustat par zapasu na lavce...uz opet jeho gol...ale fotbal pekny,jen Welbeck se mi zda utopeny a Clev si malo nabiha pro mice,se mi zda,ze se dost schovava...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli potřebuje zvednou sebevědomí, tak ho v béčku nezíská. Musí dostat důvěru. Měl parádní zákrok, to se počítá. Talent má, tak se stačí chytit a bude to dobré.

Reagovat
Tomekcz

ale pusobi ze si vubec neveri, to Lindegaard byl v priprave strasne jistej, jak VDS.

Reagovat
niflheim

Podle mě by to chtělo Berbu...nebo prostě nějakýho útočníka, co se více cpe do šestnáctky. Takový podobný problém jako u CS.

Reagovat
Tomanatura

Zatím hodně dobrý. Ando zatím nejlíp (já ho žeru, snad si tyto výkony udrží), Rooney za nebezpečnost hnedka druhý. Zdá se mi, že přebral ty Berbovy geniality a užívá je on. I Young se mi hodně líbí. To má být ten průměrný křídelník?

U Davida je to (doufám) jen otázka času, kdy se přizpůsobí. Zatím to těžce nedává a mám z něho strach, ale s tímto musel počítat i Fergie. Je mu 19, nebo kolik.

Reagovat
Tomanatura

No a ten Cleverley - už se nedivím, proč dal SAF přednost jemu před Ljajičem. Sice ne tak geniální, ale první 3 kroky má fakt výborné, podrží míč, snaží se držet poziční hru a kombinačně výborný. Vedle lepšíhc spoluhráčů mu to jde daleko líp.

Reagovat
KnoxXx

Young sa mi proti MCity moc nepozdaval, resp. striedal dobre a zle momenty, v 1.polcase dnes pre mna najlepsi hrac, tak si predstavujem kridelnika hrajuceho za MU (a Valenciu na druhom kridle, ideal)

Reagovat
Swarley

Wazza má formu jako hrom...měl ji i na jaře a přes léto se neztratila...Young byl v přípravě a je i dnes naprosto famózní, zatím skvělý nákup...

a co se týče gólmana, tak k tomu se vyjadřovat moc nechci...z každého jeho pohybu cítím nervozitu a nejistotu...no jak říkáš, s tím se muselo bohužel počítat...uvidíme jak rychle bude schopen se toho zbavit...

Reagovat
fantomas

Kdo o něm kdy řekl, že je průměrnej?

Reagovat
iamek

Hrajeme dobre. Tri kusy minimalne dame. David si jen musis zvyknout a kldne 15 sezon u nas muze delat jednicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho miluju

piersmorgan Piers Morgan

@themichaelowen You're not allowed to be injured, Benchwarmer - that's Sicknote's job @rioferdy5

Reagovat
Kenneth

De Geovi se musí dát čas, není jednoduché hned začít chytat za Manchester v jeho letech. Zbaví se tý nejistoty a bude nejlepší v lize.

Reagovat
niflheim

Berba za Dannyho...to musí přijít.

Reagovat
Tomanatura

Nejsme schoní udržet balon, teď to musí on rozhodnout.

Reagovat
miky10

Kevin Phillips

Reagovat
vodka

giggs s Berbou naplac! Giggs klidně i místo Smallinga...

Reagovat
Swarley

Vidic v pytlu, no to jsme potřebovali...

Reagovat
minoLFC

nikomu teraz prihravanie nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, porad si prihravaji a nevystreli

Reagovat
minoLFC

a keď tak už zaplachtia

Reagovat
niflheim

Berbááá

Reagovat
Swarley

tak pojď Berbo, zase mi ukaž, že na tebe nadávám neprávem

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck dneska hrál? Neviditelný, podprůměrný....

Reagovat
Swarley

dneska slabotka...

Reagovat
CubONE

co je s Nemanjom?

Reagovat
niflheim

Asi koleno.

Reagovat
smazaný uživatel

jooooo kurva Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Ále, vedle. Nevadí

Reagovat
Chazy

MU zoufale chybí nějaká myšlenka.

Reagovat
Swarley

Giggs na plac

Reagovat
Chazy

Asi už ne.

Reagovat
Swarley

no teď už ne

Reagovat
niflheim

Rio se chytal za nohu...no do řiti

Reagovat
smazaný uživatel

A strida ho PJ.. Jak to ten kluk dela?

Reagovat
Swarley

i Rio v hajzlu...no tak to nám to pěkně začíná...

Reagovat
KnoxXx

Jones, Smalling a Evans si zahraju dost a dost..

Reagovat
niflheim

Rafael, Nemanja a ještě Rio...to nám to pěkně začíná

Reagovat
niflheim

+ Evra

Reagovat
Swarley

tzn. celá obrana ze základu...

Reagovat
CubONE

Rio

Reagovat
niflheim

Teď nám ještě gólmana zlikvidují...no hergot

Reagovat
smazaný uživatel

chudák De Ge, tomu dávají pěknou čočku v tej PL...

Reagovat
Swarley

jenom pořádně do něj, ať se co nejdřív oťuká...

Reagovat
smazaný uživatel

aby se dřív nerozbil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

WBA hra krasny futbal po zemi

Reagovat
miky10

Dneska v obou zápasech skvěle vybrán MotM - Fernando Torres, Shane Long

Reagovat
CubONE

Young!

Reagovat
vodka

YOOUUNGGG

Reagovat
niflheim

Ashleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

Reagovat
C0br

Own Goal is back!

Reagovat
kiwwi

chybal nam!!!

Reagovat
C0br

Minulou sezónu moc nezářil no.

Reagovat
kiwwi

Youngyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Kaze

Joooo.

Reagovat
Swarley

Young, úžasnej nákup a nebojím se to říct po prvním zápase

Reagovat
miky10

Hm hm, nezasloužený gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

provokuju

Reagovat
miky10

Ale je fakt, že WBA by si tu plichtu možná zasloužili, hrají pěkně

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Tak to byla nádhera

Reagovat
Chazy

Aha, tak ne taková

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Haluz hodná Man U

Reagovat
KnoxXx

odmena pre najlepsieho hraca zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Krajny zaštitnik Young

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě Heinz

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Snad Sigma skončí vysoko...přeju vám to

Reagovat
niflheim

Never give up

Reagovat
Counter

Hrozná haluz, klasičtí United...

Reagovat
fantomas

Aspoň za těmi haluzy dou na rozdíl od našich...

Reagovat
Counter

*haluzemi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Phil Jones to byl klíčový zákrok...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
fantomas

Že mu to furt všichni žerou...

Reagovat
vodka

v jednoduchosti je síla

Reagovat
SunFells

Typický gól United

Reagovat
niflheim

Dimistar Berbashow...hergot ta jeho kontrola balónu...to je nádhera

Reagovat
Kaze

Co bych dal za to, kdyby byl Vidic ocelový jako Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

SAF by nám ty goly měl kupovat ještě trochu pozdě, až někdy kolem nastavení

Reagovat
kiwwi

nasi fans opat uzasni...jak doma

Reagovat
Chazy

To není zrovna moc pochvala

Reagovat
kiwwi

ale chod...doma je uzasna atmosfera

Reagovat
Chazy

Jak kdy. Ale někdy určitě je. Každopádně Keane by s tebou nesouhlasil

Reagovat
Chazy

A i SAF se do fanoušků hodněkrát opřel.

Reagovat
kiwwi

dost sa to zlepsilo

Reagovat
vladis271

" fergies right, your fans are shit "

Reagovat
smazaný uživatel

iste jak na biliardovom turnaji..

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon tam fanousci zustavaji do zaverecnyho hvizdu a neodchazi v 75. minute

Reagovat
Chazy

No, to je možná novinka, ale takový případy znám ...

Reagovat
smazaný uživatel

Exodus jako byva na Emirates ctvrt hodiny pred koncem pri nepriznivym skore jsem teda na OT nikdy nevidel, to si obhajuj jak chces Vsude jinde odejde par stovek, ale Gunners obcas vyklidi i pul stadionu.

Reagovat
Counter

Jenže my netvrdíme, že tam je úžasná atmosféra...

Reagovat
kiwwi

ved ani nemozte...my ano

Reagovat
fantomas

Tak to pak můžou tvrdit i v Boltonu...

Reagovat
kiwwi

nerozumiem

Reagovat
Chazy

Proti Evertonu po gólu Evry to bylo tak 50% diváků, a to MU vedlo ... a bylo takovejch zápasů víc, jen si je narozdíl od tohodle nevybavím.

Reagovat
Chazy

A nejhorší na tom je, že s Evertonem je to derby.

Reagovat
kiwwi

starsi zapas uz nebol co?

Reagovat
Chazy

Ne, kterej bych si vybavil

Reagovat
kiwwi

pretoze si velmi ani nemas na co spomenut

hovorim, zlepsilo sa to

Reagovat
Chazy

ale stejně je Manchester modrý..

Reagovat
kiwwi

noo, mame teraz tie otrasne modre dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nemamvasrad

Kdyby byli jak doma, tak bys je určitě nechválil

Reagovat
madridcan

Dufam,ze to tak skonci

Reagovat
smazaný uživatel

typicky united, ked nedaju vitazny gol v 95. minute, tak im padne neskutocna haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Vždyť to je to největší umění, urvat vítězství, i když se moc nedaří

Reagovat
smazaný uživatel

na jednej strane pravda,ale jak sa hovori odvaznemu stastie praje..fergusson to robi dobre.myslim posilovanie kadra...

Reagovat
Kaze

Na příští sezonu se mažou žluté, nebo zůstávají?

Reagovat
niflheim

Hlavně nepodcenit závěr...hergot po tom prvním poločase, kdy jsem absolutně dominovali ze začatku, nakonec takový nervák

Reagovat
niflheim

Takový dive sežrat

Reagovat
niflheim

Tak má štěstí

Reagovat
Azza

Nani dej góla

Reagovat
kiwwi

s prehladom

Reagovat
niflheim

no zase tolik ne...byla velká škoda, že se nám na začátku nepodařilo přidat ten druhý gól.

Reagovat
kiwwi

ale ved to pisem po kazdom vydretom zapase

Reagovat
niflheim

jsem si nemohl pomoct s tím stereotypem

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, zas luck a nezaslouzeny vitezstvi po golu z hovna, typicky..

Reagovat
herbage

spíš dnes čelili mnohem těžšímu soupeři než v Comunniti shield

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Za to ja nemuzu...

Reagovat
herbage

*comunity shield

Reagovat
Counter

*Community Shield

Příště prostě napiš CS

Reagovat
herbage

já věděl, že něco tam je dvakrát, ale že zrovna m

Reagovat
kiwwi

ty si tomu dal

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký to rozdíl od City které dá dva góly z hovna a stejně typicky prohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle me hrozne ranilo

Reagovat
pajamu

Nezasloužené vítězství? Jdi se vybrečet mámě pod sukni, nulo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

dneska to nejspis Shiti vyhraji

Reagovat
mike.84

swans !!!!!!!

Reagovat
mike.84

fotka: "hej kustode, potřebuju převlíknout!"

Reagovat
Bayern +

Moje absolutně první kolo ve Fantě 26 bodů (dnes ještě Zaba a De Jong). Potěšil mě 10 bodový kapitán Cashley a 5 bodový Shawcross, zklamali mě Bramble a ten černej moula z QPR, kterého se musím co nejdříve zbavit resp. nahradit jej v 2. kole Tevezem. O týden už místo Al Habsiho, Agyemanga, Mattyho a Bramblea nastoupí silná lavička Howard, Bale, Tevez a možná Luiz. Jsem zvědavý na tabulku, snad nebudu v Chazy league poslední a Citizens dnes udrží čistý štít.

Reagovat
kiwwi

0:0 by bodlo

Reagovat
Bayern +

No kdyby Tevez nastoupí a já ho mám v základu tak 4:0 Carlitos 4.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 protože nechci, aby City vyhráli, ale ve Fantě by mi bodlo tak 6:0 pro City

Reagovat
kiwwi

0:0 pretoze nechcem aby City vyhrali a mam len Kompanyho co by bolo 6 bodov a zopar ludi tu ma Silvu, Dzeka a tak...cize mne aj v reale aj vo fante 0:0 najidealnejsie :))

Reagovat
Mastný Chobot

taktiež.

Reagovat
C0br

1:1, gól Yaya

Reagovat
Azza

Reagovat
Kovi81

taky sem absolvoval prvni kolo ve fante, tech bodu mam 36 a jeste cekam dneska na kompanyho (+ v zakladu van der vaart a modric, ale spurs maj odlozeny match), takze doufam, ze city nedostanou gola... skoda, ze sem nestihl vyhodit ivanovice a nahodit shawcrosse.

Reagovat
smazaný uživatel

Man city GOO GOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Man City 3:0

Honba za titulom začína

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Man City porazí palec 3:0,tak to jsou teda dobří

Reagovat
kiwwi

http://digs.by/o5wyn7

Chelsea boss Andre Villas-Boas attacks Stoke's style...hehe, jedine Ferguson ich chvali

Reagovat
niflheim

Swans

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

a nie len kvoli tomu ze hraju proti City

Reagovat
niflheim

Snad se udrží...by bylo i zajímavé tam mít 2 welšské kluby, kdyby náhodou postoupil i Cardiff.

Reagovat
vladis271

City si z nich spravia trhací kalendár

Reagovat
smazaný uživatel

we believe

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City !!! .. Best Team !!!

Reagovat
zelda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
kiwwi

5 - Manchester City have drawn all five of their home games on the opening day of PL seasons, with four of those games ending 1-1. Pattern

Reagovat
Kenneth

Bude Tevéz hrát? Mám ho ve fantě jako kapitána.

Reagovat
Didier Drogba

Mikelova otce unesli a přesto včera nastoupil k zápasu

Reagovat
Kenneth

On to ale nevěděl omg.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady někdo neumí číst.

Reagovat
mike.84

ne vubec to nevěděl od pátku ty lojzo, zahrabej se už někam

Reagovat
smazaný uživatel

City team to face Swansea: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, De Jong, Barry, Yaya, Silva, Dzeko, Johnson

Reagovat
Bayern +

To uz snad neni mozny...

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
kiwwi

C'mon Swansea!!!

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

city hrajou velmi dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud bude i kormidla Mancini, tak to lepší nebude. Doufám, že tam vydrží ještě hodně dlouho

Reagovat
niflheim

Vorm krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

City nedokáže kontrolovat hru ani proti nováčkovi.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je to hrůza.

Reagovat
Chazy

Je to velmi fotbalový nováček

Reagovat
smazaný uživatel

nesranduj. Oni jsou naprostí outsideři, ne?

Reagovat
kiwwi

ja cakam, ze sa ako jediny novacik zachrania

Reagovat
Chazy

Ne, to je bývalej tým Martineze a maj tam rozhodně nejfotbalovější hráče ze všech nováčků. V PL prostě úplnej outsider neexistuje a zrovna oni by mohli spoustu klubů z PL fotbalově přehrát. Martinez tam postavil něco úžasnýho a oni v tý filozofii krásně pokračují. Mají k tomu nádhernej stadion a kvalitní zázemí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ale jako fotbal, co předváděli pod Martinezem, to bylo i označený za nejlepší fotbal ligy z poslední dekády. Geniální středovej hráč, kterej rozehrával balony na nesmírně rychlý křídla a průbojnej útočník, kterej pak sklepával přízemní centry od brankový čáry do brány.

http://www.youtube.com/watch?v=KHiAYzr8zb8

Jinak kiwwi ty dva góly ze strašný dálky dával právě Bodde. První hned na začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky dobry stream na citizens ? dik vopred

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
t0mmy33MCFC

david silva brilliant play

Reagovat
smazaný uživatel

Když je David u míče, je to radost pohledět. Na trávníku elegancí pohybu s míčem převyšuje ostatní o několik tříd.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Skvělý hráč. Škoda, že je zrovna v City.

Reagovat
smazaný uživatel

Silva mi na balonu trochu připomíná Cesca. Hodně mě překvapil. Čekal jsem, že ho tam ti kolohnáti ukopou a za rok ho máme zpátky. Ale on se prosadil. Je na něj fajn pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy se snad za tu chvíli v City naučil centrovat...

Reagovat
EL Gringo

bodaj by to Swansea udrzala

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak nudne ....kopnem si aj ja ..Mancini je imbecil

Reagovat
t0mmy33MCFC

coze? :D vzdyt je City uplne drti.. prvnich 20min bylo napi..

Reagovat
smazaný uživatel

az tak pred polcasom ich zacali drtit a ta zostava je proste priis defenzivna na to proti komu hraju

Reagovat
t0mmy33MCFC

no to souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

no poslední desetiminutovka byla ze strany City kvalitní, v druhé půlce očekávám i s přichodem Aguera pořádný válec

Reagovat
mike.84
Reagovat
smazaný uživatel

Worm zatím čaruje

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

To je jediný, co Barry umí - vystřelit

Reagovat
Chazy

Poslední rok to tak bohužel vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Vorm zatím jednoznačně MOTM pro mě

Reagovat
kiwwi

snad City tu nulu udrzi, aby som mal za Kompanyho 6 bodov

Reagovat
Tomekcz

a kdyz uz maj City vyhrat, at ten gol da Silva

Reagovat
Bayern +

Tak první poločas tradičně slabá hra, nebýt závěrečného náporu. Krajní obránci City poměrně dobrý výkon, výborně opět Silva a dnes se mi líbí i Džeko. Snad co nejdříve Silvu zatáhne do středu a na křídlo přijde Balotelli, nebo Agüero, protože Barry kromě dvou střel v nastavení znovu bída.

Reagovat
fantomas

Celý je to o Silvovi. Klidně by to mohl bejt jeho rok, až před nim budou hrát Kun s Tevezem. Džeko je nadále legrační, jen mu třikrát nepochopitelně a s tunou haluze vyšla klička, takže nevypadá tak blbě. Ale tu tutovku na konci poločasu zazdil nehoráznym způsobem. Jinak Barryho sem si všiml třikrát za zápas, De Jonga stejně tak. To bude možná ten problém. Dlouho to vypadalo, jako by Mancini před zápasem prohlásil "opovažte se hrát s balonem".

Swansea sympaticky, maj tam plno zajímavých hráčů s atraktivnim hernim projevem (Britton, Dyer, Dobbie), ale i na to by mohli letos dojet...

Reagovat
Bayern +

De Jong vyniká proti nejkvalitnějším týmům ligy, dnes je tam zbytečný, klidně místo něj mohl hrát ve středu Silva a Balotelli od začátku na křídle. Barry to samé, akorát ten už vyniká málokdy.

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Džeko hraje dobře, nevím co proti němi máš

Reagovat
fantomas

A co udělal dobře? Ty tři kličky, který mu vyšly jen taktak, hádám. S nim v sestavě City válec nikdy nebude.

Reagovat
Bayern +

Souhlas, že ty kliky "uplantal", ale kromě Silvy (který stejnak nehraje v záloze) mu dnes nikdo nedal jedinou normální přihrávku. Ty záblesky co měl, spíše protlačil tělem a dlouhýma nohama.

Reagovat
herbage

proti těm silnějším moc platný nebude, ale proti těm slabším ano. Dokáže míč udržet, i když má na zádech hráče, skvělé zakončení levou, pravou i hlavou a není ani špatný do kombinace. Udělám jim hodně bodů, dneska už mohl dát dva góly. A taky jsem čuměl, jak napadá, vybojoval takhle ztracený míč a ještě obešel dva protihráče

Reagovat
fantomas

Jo tak líný Džeko dobře napadá a neni špatný do kombinace. No to snad ne...kdyby to byl hráč Arsenalu, tak se aspoň nedivim, ale...

Reagovat
Tomanatura

S tím, že při může být platný i proti nejsilnějším.

Reagovat
herbage

Jinak Arsenal s Adebayorem v sestabě byl také válec a přitom je to horší hráč, než Džeko

Reagovat
fantomas

Jj, taky na něj tvořili tři až čtyři hráči, zatímco na Džeka, když bude v sestavě, budou tvořit maximálně dva - spíš jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, jaký dal gól

Reagovat
fantomas

Jj, přesně v tom očekávanym duchu...

Reagovat
Devil

Moc neverim,ale bylo by to krasny kdyby Swansea udrzelo plichtu.

Reagovat
C0br

Gary si už vodí i elektronickou tužku, zapadl tam docela rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pak už to byl slušný tlak. Tak že by přece?

Reagovat
fantomas

Dvakrát zvýšili tempo, začli Swans pořádně dostupovat a hned to šlo no. Jaký překvapení, že to zrovna proti nim nevystojej. Jestli s přístupem, s jakym končili, vstoupěj i do druhýho poločasu, o jejich výhru se nebojim.

Reagovat
smazaný uživatel

já to vidím na 3:0 nebo 3:1.

Reagovat
Kenneth

Ten blb Džeko tam bude jak dlouho strašit? Aguero by jim sít provětral už 3x. Špagetáku odstup.

Reagovat
Bayern +

No nevím. Já mám ten pocit, že nebýt "křídelníka" Silvy, tak Džeko ještě nedostal jedinej balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Gary, takový elegán

Reagovat
chowas

nech tam len ostane, niekto musí ten potenciál zrážať dole

Reagovat
herbage

Džeko, Silva a Kompany ve fantě, tak se snažte kucí

Reagovat
Bayern +

Asi ti to vyjde. Kompanymu to přijde samo a ti dva hrají dobře, akorát proměnit šance ...

Reagovat
herbage

a herbage jde ve fantě do vedeni

Reagovat
Swarley

Silva jako kapitán, Richards a Hart...taky neuškodí

Reagovat
smazaný uživatel

Kune, jak se ti tam sedí?

Reagovat
Kenneth

Reagovat
vodka

ta swansea sice dokáže držet balon, ale s ním na noze dost nudí... necpou se dopredu, sice to chápu, ale nelíbí se mi to... City zase presuje až na vlastní pulce, to je taky dobra ostuda... Džeko první zápas, co neco hraje...

Reagovat
Chazy

Tak oni drží balon v tomhle zápase primárně proto, aby krátili čas. Ne se pouštěli do neustálýho útoku.

Reagovat
chowas

oni nie su ten tím, ktorý potrebuje hrať bod z Etihad stadium má pre nich cenu zlata

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong umí hrát i fotbal . Prvně pěkná stahovačka a pak dokonce přihrávka dopředu

Reagovat
fantomas

Ale no tak, nedělej ze sebe ignoranta...

Reagovat
smazaný uživatel

to já nemusím

Reagovat
Bayern +

Ha, Ediňák ! I takové se počítají...

Reagovat
Bayern +

neměla být reakce*

Reagovat
smazaný uživatel

Hrááči City mi přijdou neorganizovaní. Hodněkrát už jsem viděl, že se dva hráči domlouvají (skoro perou), kdo bude hrát s balonem. To přece mají mít dáno dávno před zápasem. Jeden hraje, druhej se mu nabízí na přihrávku. Už jsem si toho všimnul jen za druhou půlku 3x.

Reagovat
smazaný uživatel

Silva na balonu zase famozní. Tohle byl jeho gól

Reagovat
mike.84

haluzáci pitomí

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš ty haluzáky, kteří v první půlce 2x trefili konstrukci brány?

Reagovat
t0mmy33MCFC

lol haluzaci jsou un

Reagovat
smazaný uživatel

K U N ! ! !

Reagovat
t0mmy33MCFC

david silva absolutely magnificent :D

Reagovat
mike.84

žížalka se tam muže přetrhat a takovej hampejs dostane

Reagovat
smazaný uživatel

To je haluzák ten Džeko

Reagovat
fantomas

Ten kluk má dneska prostě z prdele kliku. Jinak Silva 70% gólu udělal.

Reagovat
Chazy

No vidíš kiwwi, dal gól a mám těch 50 bodů

Reagovat
C0br

Třeba dostane i bonus.

Reagovat
Chazy

Nojo, už tam jsou bonusy. Tak to mám 50 s přehledem.

Reagovat
Tomekcz

ani nevi jak a Silva ani asistence, kdyz to cely udal on

Reagovat
Counter

Klasický Číčův gól

Reagovat
Bayern +

Mancini...

Reagovat
smazaný uživatel

Kun první akce a hned nebezpečná střela. On může být pro City hrozně důležitý. On je může dotáhnout k titulu. Já mu věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

a další. Famozní nástup

Reagovat
chowas

Kun sa hneď ukazuje , ak ostane Tevez to bude kurva nebezpečná dvojka...

Reagovat
smazaný uživatel

Kun dokáže ten útok odtáhnout sám. Jen ho nesmí nechávat Mancini hnít na lavce.

Reagovat
chowas

zatiaĺ sa ukazuje sľubne nabudúce by mal hrať v základe buď s Džekom/Tevezom na miesto Barryho alebo viac pravdepodobné pre špageťáka nahradí Džeka...

Reagovat
fantomas

Ježiš, on ho nenechával "hnít". Neseděl proto, že by na to neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta dvanáctka v bílém na mě dělá zatím taky dobrý dojem. Větrák

Reagovat
Chazy

No, konečně Allen. Mám ho ve fantě na lavičce, tak by moh hrát.

Reagovat
kiwwi

vyenim 6 bodov pre Kompanyho za gol pre Swansea

Reagovat
C0br

Teď už asi ne co?

Reagovat
kiwwi

za dva

Reagovat
smazaný uživatel

Kun

Reagovat
Tomanatura

Silva užasný, ale celkově City dost o ničem. Všechno tánout přes individuality, sehrané nemají vůbec nic. Silnější soupeř je snadno pokryje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle zahráli hezky.

Reagovat
niflheim

Bože

Reagovat
fantomas

Kun

Reagovat
smazaný uživatel

Kun

Reagovat
smazaný uživatel

Hned má hra Citizens spád aj myšlienku

Reagovat
kiwwi

uff tak ten Kun je husty...som zvedavy co ukaze proti silnym superom, ale zatial ide z neho strach

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Tak to se snad dalo čekat...

Reagovat
chowas

a to ani nehryzie ako Suarez...

Reagovat
smazaný uživatel

AGUEEROOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CITY!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je najednou fičák

Reagovat
Chazy

Chudáci, dostanou debakel.

Reagovat
smazaný uživatel

Kun

Reagovat
niflheim

Je mi swans celkem líto

Reagovat
smazaný uživatel

Smekám před pomezním

Reagovat
chowas

Kun a Davidov gólik do fanty sa bude hodiť

Reagovat
Tomekcz

aspon ze Silva dal gol, kdyz uz se to pali

Reagovat
Counter

Kune, díky díky díky, Silvovy body jsou krásné

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens, vážný kandidát na titul EPL aj LM

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Manure fan?

Reagovat
niflheim

Tak o to ani nejde...po domácím zápasu s nováčkem tvrdit něco takového...zvláště, když první poločas stál celkem za prd.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, myslel som to sčasti ironicky. S Mancinim je to viacmenej irónia asi úplná.

Reagovat
niflheim

Tak tomu týmu chybí všeobecně nějaký ten náboj....potřebují trenéra, který je dokáže vyhecovat, dodat chuť do hry...s Mancinim a jeho taktikou toho jen tal nedosáhnou. No bude zajímavé to sledovat v rpůběhu sezóny.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
kiwwi

tak Kun - Silva bude husty partnership

Reagovat
Counter

Kdybych fandil týmu bojujícím o titul, až bych z toho měl strach Takhle aspoň vytěžím z fanty, co se dá.

Reagovat
vladis271

ja som natom rovnako, do dnešného zápasu som išiel s tým, že fandím Swans, ale ak to nevyjde, nevadí...mufanov to bude srať 100krát viac ako mňa

Reagovat
smazaný uživatel

toho se drž

Reagovat
EL Gringo

ajajaj,, City maju stastie ze maju toho Aguera

Reagovat
smazaný uživatel

a už vklidu City!!! mám vsazenej přesnej výsledek 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mám dojem, že ten balon už možná byl v autu.

Reagovat
smazaný uživatel

Celým objemem určitě ne, myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to hodně těsný.. taky si myslim že o kousíček byl.. ale pomezní to měl strašně těžký přez 2 tyčky... dobře že to pustil

Reagovat
kiwwi

bolo to velmi velmi tesne...mozno ani nie

Reagovat
Counter

Z jednoho záběru, kde byla kamera skoro na lajně, se zdálo, že kousek ještě byl na lajně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned má hra Citizens spád aj myšlienku

Reagovat
chowas

Mancinimu sa nezdá, že dali 3 góly to majú mať na 3 zápasy tak aby to trochu ukľudnil pre istotu posiela stopera...

Reagovat
mr.Silver

Jinak, gólman Swans i přes tři obdržené góly

Reagovat
Counter

Vypadá na výborný nákup. Utrecht nejsou žádná ořezávátka

Reagovat
mr.Silver

Má skvělý reflex, jsem na něj zvědavý do dalších zápasů.

Reagovat
fantomas

No kurva!

Reagovat
kiwwi

Vorm je neskutocny shot stopper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zákrok.

Reagovat
SunFells

To si ho teď tolik lidí háže do sestavy, že je fanta tak zasekaná?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je asi nejlepší výkon na čáře od dob Givena u nás... Vorm

Reagovat
smazaný uživatel

City titul letos

Reagovat
Chazy

Hm, tak dneska na mě udělaly oba kluby dobrej dojem. Nicméně kdyby City předvedli takhle ospalej start do obou poločasů proti silnějším soupeřům, budou muset dotahovat ztrátu. Organizace hry naprosto strašná, přitom na hřišti byli hráči, kteří už by měli bejt sehraní. Žádnej systém v tom nevidím, všechno tvoří individuality. Nebo Aguera, furt by se jen motali před vápnem a nevěděli, co dělat.

Reagovat
Chazy

* Nebyt Aguera

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že je to už tisíckrát omlácená sláma, ale kdyby k City přišel trenér, co by tomu dal tvář a řekl těm hráčům, co mají dělat, tak by to mohl bejt supertým. SIce vyhnanej arabskejma práškama, ale i tak supertým.

Reagovat
kiwwi

nemyslim si...

Reagovat
Tomanatura

Mourinho by s tím udělal titul okamžitě, SAF možná i LM.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Chazy

Já s tím naprosto souhlasím. Kvalitu jednotlivců bych se neodvážil snižovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kun se Silvou bude perfektní combo

Reagovat
kiwwi

ale bez nich je to nieco strasne

Reagovat
smazaný uživatel

ono to je strašné aji s něma. Ten systém tam prostě není. Jak psal Tomanatura - hráči si prostě hrají svůj fotbal.

Reagovat
honziss

City letos na ten titul půjdou, Mancini nemancini. Můžou hrát úplnou sračku, ale silou kádru ty body (hodně bodů) prostě dělat budou.

Reagovat
smazaný uživatel

Soudis podle nemastnyho vykonu proti novackovi ?

Podle me nemaj na to porazet top tymy , obcas mozna nejakou haluzi jo , ale ne pravidelne.

Reagovat
honziss

Podle mě maj na to porážet top týmy.

Reagovat
mr.Silver

Balotelli si nedokázal sundat rozlišovák, tak ho nechál sedět

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipné

Reagovat
kiwwi

este stale obetujem 6 bodov pre Kompanyho za gol Swansea...strasne im prajem

Reagovat
chowas

Hart (c)+Kompany to by ma príliš nepotešilo...

Reagovat
Counter

Ty si moc dobře uvědomuješ, že Kompanyho má úplně každý, takže ani neproděláš, že?

Reagovat
kiwwi

aj to

Reagovat
smazaný uživatel

Kune, na tiket potřebuju ještě jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
Kaze

V City se má cenu koukat jen na Silvu, Toureho, Aguera a Johnsona, zbytek se mi zdá takový nudný.

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele, to je frajer

Reagovat
terry

Tohle bolí, ten měl bejt náš.

Reagovat
smazaný uživatel

Kun parádný štart.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
niflheim

Pěkná rána

Reagovat
chowas

on bude ešte lepší ako Suarez

Reagovat
EL Gringo

to zas nie

Reagovat
chowas

to dúfam...

Reagovat
fantomas

Uhuhu! Jak já se těšim na trio Kun-Silva-Tevez!

Reagovat
kiwwi

tak pozor...toto zasa nemusi fungovat

Reagovat
Chazy

Jj. Ale má to větší naději jak Tevez - Rooney.

Reagovat
fantomas

Ale jo, když k tomu bude Barry a De Jong, bude to na 80% válec.

Reagovat
kiwwi

no skor mam na mysli to, ze si moze Kun s Tevezom prekazat

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
fantomas

Proč by? Silva, Tevez - Agüero...Tevéz hraje spíš AM, Agüero kreativního hrota.

Reagovat
kiwwi

pre mna su to identicki hraci

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tévez dokáže svým držením míče a neschopností využít spoluhráče odstřelit kohokoliv. Těžko se to předpokládá, ale fungovat to opravdu nemusí...

Reagovat
kiwwi

tak tak...v repre to bolo myslim evidentne...spolupraca Kun - Messi fungovala lepsie, ked tam nebol Tevez

Reagovat
fantomas

Messi to dělá uplně jinačí ten trojlístek.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak Messi hraje v reprezentaci na hodně podobné pozici Silvy v City. To se dá srovnávat.

Reagovat
fantomas

Já to taky nechtěl srovnávat pozičně. Spíš typologicky, osobnostně. Messi je furt dominantnější hráč...

Reagovat
Hristo Stoichkov

To jo, ale pokud budou nastupovat Kun společně s Carlitosem, Silva bude mít podle mého názoru menší vliv na hru týmu, což je strašná škoda.

Reagovat
fantomas

Jo, to je fakt. Na druhou stranu dneska na to byl do příchodu Kuna úplně sám, až na pár výpadů Tourého, takže sice úžasně vynikal, ale stát jen na něm to taky nemůže.

Reagovat
kiwwi

to je to, ze ta hra City stoji cela na Silvovi...keby nie jeho, tak dopredu je to 0 bodov...s tym nemozu hrat 3-4 sutaze, navyse zranenie u tak subtilneho hraca nie je nerealne

Reagovat
Hristo Stoichkov

Největší sranda je, když jim tam začne tvořit Yaya s Barrym.

Reagovat
fantomas

No Barry né, ten dneska skoro nebyl u míče (a vytrácí se celkově). Yaya zase tvoří dost specifickym způsobem.

Reagovat
fantomas

No, a právě proto si myslim, že to neni uplně špatná varianta, se všema třema. Silvovi se uleví, Tevezovi taky, Agüero těch balonů pořád bude mít dost. Horší než dnešní varianta to těžko může bejt.

Reagovat
kiwwi

ja si proste neviem v predu predstavit dvojku Kun - Tevez a za nimi Barryho s Milnerom, sak to bude tragikomedia

Reagovat
fantomas

Když Tevez zase bude fungovat jako CM/AM, nevidim moc důvod proč.

Reagovat
kiwwi

Tevez nikdy CM nebude...on inac ako volnu rolu snad ani nevie hrat...my si tu darmo budeme rozpravat o nejakych AM, CM, DM atd. ked Tevez si aj tak bude behat po ihrisku jak sa mu zachce

Reagovat
fantomas

Ale dyť jasně, jen že se loni nejčastějc pohyboval někde kolem toho CM a AM, tak sem to myslel.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak dneska byla ta sestava strašně nekreativní a podle toho to vypadalo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zvláště tehdy, když tam byl Higuaín se skvělým výběrem místa pro zakončení. Nevím, jak to chtějí City vyřešit, Džeko taky nebude ideální volba k Silvovi a Kunovi.

Reagovat
fantomas

Mancini je dostatečně zabedněnej na to, aby je případně nechal pospolu nastupovat celou sezonu, aby si aspon nák sedli. Ono i kdyby to neklapalo, jak by mělo, pořád z toho přiteče spousta gólů. Tim si sem jistej.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To zas jo, ale bude to dáno individuální kvalitou těch hráčů. Pochybuju, že s takovým stylem uspějí v Lize mistrů. Kun není typ útočníka, který čeká, co mu připraví spoluhráči. Potřebuje být na míči, stejně jako Tévez i Silva, A. Johnson také dost tahá míč. Koupí ještě Nasriho, občas pustí do hry Balotelliho a nenahrajou si jediný míč.

Reagovat
kiwwi

Boh by dal

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
fantomas

Tak Nasri je teď pitomost, to je jen o nenažranosti Manciniho. A Johnson by nehrál - v případě, že by pospolu hráli všichni tři, bude za nima Touré-De Jong-Barry, maximálně Milner...

Reagovat
kiwwi

myslim, ze na Nasrim si budeme moct na 110% potvrdit, ze Mancini je retardovany...ak ho neprivedie, tak stale nam ostane 90%

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Tevez potřebuje s někym spolupracovat, i když mnohdy působil jako individualista (taky zrovna neměl s kym spolupracovat). Ale se Silvou to šlo a Agüero by mohl díky jejich spolupráci střílet góly. Je možný, že to fungovat nakonec nebude (taky třeba ne hned, ale později), i tak bude ale zábava tyhle tři pozorovat...

Reagovat
kiwwi

aj tak Tevez odide takze je to jedno

Reagovat
fantomas

Já bych neřek.

Reagovat
kiwwi

v zime...podla mna je to tutovica, kedze uz teraz to bolo na spadnutie, len sa rokovania prerusili kvoli koncu prestupoveho okna v amerike

Reagovat
fantomas

Kun ho "přemluví" bych řek. Tu sezonu tu ještě odkope.

Reagovat
Chazy

Fandové CFC musí mít radost, když ho kupovali už asi 3 roky.

Reagovat
terry

To mi povídej.

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

jasna volba...Persie out

Reagovat
mithro

este ze su unlimited transfery teraz kv tomu vypadku

Reagovat
kiwwi

pssssst

Reagovat
Counter

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

kurva takto mi dojebat moj genialny plan ako sa vzdialit tymto zmrdom

Reagovat
Swarley

jen dva, ne?

Reagovat
kiwwi

jj

Reagovat
Swarley

tobě tak budu věřit po dnešním zápase City už na tom nebudu tak bídně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

no neříkal jsem, že se Kun neprosadí??

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

jen sem cekal az se tam dostane aguero a ten kluk nezklamal naprosto skvely !!!!! debut jak se patri !!! fakt parada, nadhera....

preju city titul

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz pres m. united to nebude lehky ale pokud nekdo tak city

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kravo, mam urgasmus. Kun je silenec!

Reagovat
terry

S Torresem se nám teď může smát celá Anglie.

Reagovat
kiwwi

to sa uz smeje pol roka ked si si nevsimol

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze byl nejlepsi hrac na hristi. Mit za sebou Lamparda ve forme nebo nejakyho kvalitniho playmakera tak by letos nasazel aspon 20 golu.

Reagovat
terry

Nekecej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proc pises kecy o tom ze sem nam ted muze smat cela Anglie. Smat se mohla minuly pulrok ted kazdy vidi ze se zveda.

Kdybych k tomu pristupoval takhle tak ti muzu zminit ze jsme treba provahali Suareze za 20 mega , Aguero fakt neni jedinej koho sme mohli mit.

Reagovat
smazaný uživatel

ten vi o cem mluvi

Reagovat
vitasrp

Druhá půle už jasně v režii City, zrychlili a zpřesnili hru, no a pak už byla jen otázka času, kdy se ten kvalitativní rozdíl projeví..

Agüero podle očekávání neuvěřitelnej, brzo se stane obrovskou hvězdou PL a společně s Rooneym se bude soutěžit o nejlepšího podhrota v PL.. Na jeho hru se fakticky parádně kouká..

Na druhou stranu mě jako většinu ani tak nemrzí, že neskončil u nás.. Radši ať září v City a já mám tak o hráče víc, na kterýho se každej víkend těšit, než abychom zabíjeli jeho potenciál někde na křídle.. My pro něj holt v rozestavení nemáme líto, proto nevidím důvod, proč litovat, že k nám nešel, ačkoli individuální kvality má ohromný..

Reagovat
kiwwi

tak by ste proste jemu prisposobili system a budovali to na nom

Reagovat
vitasrp

To si dost dobře neumím představit, jestli by jeho příchod měl znamenat přechod na 4-4-2, přineslo by to víc problémů než užitku, protože na to rozhodně nemáme hráče..

Reagovat
kiwwi

teoreticky by vam stacilo prave kridlo a mohli by ste hrat 4-4-2 so zalohou Malouda - Ramires - Lampard - prave kridlo a utokom Kun - Torres...podla mna by to fungovalo

Reagovat
vitasrp

Ramires-Lampard je střední záloha do 4-4-2 nesmírně slabá, nezlob se na mě.. Lampard nevyniká ve hře z hloubi pole, navíc střední záložník v tomhle systému hlavně diktuje tempo hry, hraje na krátký přihrávky, který ani jeden z týhle dvojice nikterak dobrý nemá.. Lamps ve 4-4-2 nikdy nezahrál dobrej zápas, Ramires by zase nemohl využívat svý hlavní přednosti - svých průniků vpřed..

Reagovat
kiwwi

ja ti neviem...po tom, ake zalohy v systeme 4-4-2 som uz videl u United verim, ze to dokaze zahrat hocikto

Reagovat
terry

Já bych ho naopak měnil v lednu za Torrese, hned.

Reagovat
Hristo Stoichkov

On je ale na křídle skvělý, má dribling, rychlost, 1vs1, zakončení, zkrátka vše, co pro tu pozici potřebuje. Pokud by k tomu dostal i trochu volnosti, jsem si jistý, že jeho výkony by byly skvělé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

*místo samozřejmě, nějak nevim, co jsem to tam vyplodil, každopádně to asi všichni pochopili..

Reagovat
Bayern +

Tak za Agyemanga mi nevyjde, ale ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele