Aktuality

Inter? V žádném případě, říká Mourinho

Tak se nám to zase hezky zamíchalo. José Mourinho byl podle mnohých zpráv jednou nohou v Interu Milán, jenže portugalský kouč již včera všechno dementoval, a umístil se tak znovu na trh. Navíc nyní ujistil, že do týmu Nerazzurri určitě nepůjde a jít nechce. Zrovna v den, kdy se Frank Rijkaard dostal pod největší vlnu kritiky za poslední čtyři roky...

Rijkaard se po utkání s Betisem styděl

Velkou blamáž a ostudu si na své konto připsala Barcelona na hřišti Betisu. Katalánský velkoklub nedokázal do úspěšného konce dotáhnout po první půli vyhraný zápas a nakonec prohrál 2:3. Trenér Frank Rijkaard výpadek svých svěřenců dlouho nemohl pochopit a po utkání se styděl...

Slávista Latka nebude při derby jako kapitán cítit zvýšený tlak

Jako lídr povede fotbalovou Slavii do pražského derby proti Spartě stoper Martin Latka. Třiadvacetiletý zadák převezme v pondělí kapitánskou pásku po potrestaném Erichu Brabcovi, ale zvýšený tlak na svoji osobu si nepřipouští. Divákům slibuje útočnou hru od první minuty.

Beckhamovi začala druhá sezona v MLS debaklem

David Beckham a jeho tým Los Angeles Galaxy zažili hrubě nevydařený start do nové sezony zámořské fotbalové ligy MLS. Anglický reprezentant dovedl jako kapitán mužstva kalifornský celek k debaklu 0:4 na hřišti Colorada. Hořkou ligovou premiéru u týmu zažil na lavičce Galaxy i nizozemský trenér Ruud Gullit.

Van Gaal možná zůstane, postavili se za něho hráči

K zajímavému zvratu možná dojde v otázce odchodu Louise van Gaala z Alkmaaru. Zkušený kouč se s vedením nizozemského klubu již dohodl na letním odchodu, postavili se za něho ale hráči a Van Gaal tak možná zůstane...

Werder má zájem o Pizarra

Claudio Pizarro by se v létě mohl vrátit do Německa. 29letý útočník se nedokázal prosadit v kádru Chelsea a záchranné laso by mu mohl hodit jeho bývalý zaměstnavatel - Werder Brémy...

Sivok se těší na derby i na duel "budějovických" kapitánů

V pondělním derby pražských "S" se proti sobě postaví jako lídři odvěkých rivalů dva kamarádi z Českých Budějovic. Fotbalisty Slavie povede Martin Latka, Sparťany zase Tomáš Sivok. Jako kapitáni se proti sobě postaví poprvé, a to hned v duelu, ve kterém je v sázce první místo v tabulce.

Van Gaal po sezoně opustí Alkmaar

Alkmaar bude mít od příští sezony nového trenéra. Po třech letech svou funkci opustí Louis van Gaal, což potvrdil prezident nizozemského klubu Dirk Scheringa...

Baggio: Pravý fotbal se vytrácí

Legendární útočník Roberto Baggio si připravil pár nehezkých slov vůči trenéru Marcellu Lippimu a dnešnímu fotbalu. Podle ženami hýčkaného budhisty je moderní fotbal hlavně o fyzické vyspělosti a síle a opravdu kvalitní fotbalisté se pomalu vytrácí.

Ferguson už Arsenalu příliš nevěří

Sir Alex Ferguson se domnívá, že se na Arsenalu značně podepíše velmi náročný program, který se kvapem blíží. Kanonýři se totiž hned třikrát během jednoho týdne utkají s Liverpoolem a následně je čeká i Manchester United. To se podle Fergusona musí na Arsenalu jistým způsobem podepsat.

Mourinho byl v Miláně, jednal s Interem

Portugalský fotbalový kouč José Mourinho, jenž je od září bez práce, odjel v pátek vyjednávat s vedením Interu Milán o případném novém angažmá. Oznámil to jeho osobní poradce Eladio Parames. Vedoucí tým italské ligy trénuje Roberto Mancini, ten se ale po vyřazení z Ligy mistrů nechal slyšet, že uvažuje po sezoně o odchodu z Interu.

Rijkaard už je unavený z bránění Ronaldinha

Frank Rijkaard si postěžoval, že už je unavený z neustálých otázek týkajících se stagnující brazilské hvězdy Ronaldinha. Sám Rijkaard se vyjádřil ve smyslu, že bude nejlepší nechat ho na pokoji a soustředit se na nadcházející zápas proti Betisu.

Čtyři Peruánci nesmějí rok a půl reprezentovat

Hodně dlouho si bude čtveřice peruánských reprezentantů vyčítat porušení pravidel z listopadu loňského roku. Kvarteto fotbalistů si tehdy dobu mezi kvalifikačními zápasy o postup na MS 2010 zpestřilo orgiemi s ženami a alkoholem a tamní svaz jim za to zakázal rok a půl reprezentovat svou zem...

Půjde Kallstrom do Evertonu?

Jedním z cílů letních nákupů Evertonu bude asi i švédský reprezentant Kim Kallstrom - v současné době hráč Olympiqueu Lyon. Kallstrom je zájmem potěšen a podle svých slov by se přestupu do Premier League nebránil.

Lippi má údajně namířeno zpět k italské fotbalové reprezentaci

Marcello Lippi má údajně namířeno zpět k italské fotbalové reprezentaci. Pro trenéra, který před dvěma lety dovedl národní tým k triumfu na mistrovství světa, má podle turínského listu La Stampa vedení Italského fotbalového svazu (FIGC) připravenu předběžnou smlouvu, jíž by mohly obě strany podepsat do konce května.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele