Aktuality

Svaz má obavy o ekonomiku klubů v době krize

Vedení fotbalového svazu má obavy, jakým způsobem se české kluby vyrovnají s finanční krizí, která začíná ovlivňovat ekonomiku. Podle odhadů místopředsedy ČMFS Jaroslava Vacka je možné, že z 4000 klubů by mohlo během nynější recese deset procent skončit.

O Drogbu zájem nemáme, odmítl spekulace Inter

Didier Drogba se po vleklém zranění vrátil na hřiště, jenže v útoku Chelsea září Nicolas Anelka. Reprezentant Pobřeží slonoviny je údajně velmi nespokojený, přestup do Interu ale vyloučili zástupci italského mistra.

Fotbalový rok ukončí halový turnaj a silvestrovské derby

Tradiční halový turnaj internacionálů a silvestrovské derby mezi bývalými hráči Sparty a Slavie na konci prosince v pražském Edenu napíšou symbolickou tečku za fotbalovým rokem.

Ramos vyhlíží posily. Chce se poprat o trofeje

Juande Ramos se zabydluje v pozici trenéra Realu Madrid. Jeho novou roli mu neusnadňuje početná marodka Bíleho baletu, ale ta by se brzy měla zmenšit. Na Santiago Bernabeu navíc v zimě dorazí posily a Real by měl začít stíhací jízdu.

Schweinsteiger zůstane v Bayernu. Prodloužil smlouvu

Fanoušci Bayernu Mnichov si mohou oddechnout, už nehrozí, že jejich klub v létě bez náhrady přijde o Bastiana Schweinsteigera. Německý reprezentant prodloužil v Bayernu smlouvu o tři roky.

Spalletti je nervózní z finančních problémů AS Řím

Prezidentka AS Řím Rosella Sensi ujistila kouče Luciana Spallettiho, že situace okolo prodlužování smluv s klíčovými hráči bude v nejbližších týdnech vyřešena. AS Řím má nemalé finanční problémy a už nějakou dobu se hovoří o tom, že co nevidět změní majitele.

Zola: Neradoval jsem se, protože jsem toho v Chelsea hodně prožil

Jeho West Ham šel po gólu Craiga Bellamyho v zápase na Stamford Bridge proti favorizované Chelsea senzačně do vedení, manažer Hammers Gianfranco Zola se však neradoval. V Chelsea prožil nejlepší léta kariéry. "Chtěl jsem ukázat, jak moc si fanoušků Chelsea vážím," řekl Zola.

Příbramský Mišůn půjde do Celtiku už v lednu

Osmnáctiletý Milan Mišůn podle informací skotského deníku Daily Record opustí v lednu 1. FK Příbram a vydá se na zahraniční angažmá do Skotska. Jeho novým působištěm bude Glasgow, konkrétně mistrovský Celtic FC.

Scolari litoval neproměněných šancí

Londýnská Chelsea pouze remizovala s West Hamem 1:1 a propásla šanci ujmout se vedení v tabulce Premier League. Kouč Chelsea Luiz Felipe Scolari litoval po utkání zejména několika neproměněných šancí.

Zklamali jsme naše fanoušky, ví Ince

Paul Ince v létě usedl do křesla manažera Blackburnu Rovers a v této funkci se dost možná řádně neohřeje. Anglickému klubu se nedaří, v tabulce Premier League mu patří předposlední příčka a na Ostrovech se hodně hlasitě mluví o odvolání Ince...

Adriano by měl možná změnit vzduch, myslí si Mourinho

Trenér fotbalistů Interu Milán José Mourinho naznačil, že útočník Adriano v zimním přestupním období z klubu odejde. Portugalský kouč to prohlásil jen pár dní poté, co brazilský útočník opětovně porušil životosprávu a trenér ho poslal na předčasnou dovolenou.

Štajner litoval, že jeho branka nepřinesla Hannoveru vítězství

Útočník Hannoveru Jiří Štajner se dostal do velké střelecké formy. V závěrečném utkání podzimní části německé bundesligy proti Bielefeldu zaznamenal čtvrtou branku z posledních šesti odehraných utkání, ale radost mu pokazila konečná remíza 1:1, po níž jeho celek přezimuje nebezpečně blízko sestupovým vodám.

Kameni na odchodu z Espanyolu?

Barcelonský Espanyol po letošní sezoně dost možná přijde o svou gólmanskou jedničku. O odchodu Carlose Kameniho z katalánského klubu se hodně mluvilo již v létě, nyní to vypadá, že kamerunský brankář nemá zájem na prodloužení současné smlouvy...

Nedvěd popřel spekulace o možném prodloužení kariéry

Pavel Nedvěd v dnešním rozhovoru pro ČTK dementoval spekulace italského tisku, podle kterých se chystá prodloužit smlouvu v Juventusu Turín a pokračovat v kariéře. Popřel současně sobotní informace deníku Tuttosport, že to naznačila jeho manželka Ivana.

Musíme i nadále tvrdě pracovat, ví Valdes

Barcelona i nadále navyšuje náskok před Realem Madrid, v tuto chvíli má na svého odvěkého rivala k dobru již dvanáct bodů. Na Nou Campu se včera hrálo slavné El Clasico a domácí měli jasně více ze hry, přesto byl jejich důležitou postavou brankář Victor Valdes...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele