Aktuality

Legrottaglie myslí na finále Ligy mistrů

Juventus za sebou má hodně povedený rok a moc dobře si toho je vědom i Nicola Legrottaglie. Obránce turínského klubu ovšem myslí ještě výše a jedním z jeho cílů je finále letošního ročníku Ligy mistrů...

Žigič: V Santanderu se cítím jako doma

Nikola Žigič se po roce a půl vrací do klubu, v němž si získal respekt celého Španělska. Srbský útočník ve druhé polovině letošní sezony znovu oblékne dres Racingu Santander, kam míří na hostování z Valencie...

Týden.cz: Místopředseda Košťál odchází ze svazu

Vlastimil Košťál rezignoval na funkci místopředsedy Českomoravského fotbalového svazu (ČMFS) a k 31. prosinci skončí i jako člen výkonného výboru. Uvedl to server Týden.cz, jenž má k dispozici Košťálův dopis adresovaný předsedovi svazu Pavlu Mokrému a členům výkonného výboru.

Elber Ibiševičovi velké šance na rekord nedává

Hoffenheim prožívá doslova pohádkovou sezonu a velkou zásluhu na tom má Vedad Ibiševič. Ten je s osmnácti vstřelenými brankami suverénním králem kanonýrů a vedle jeho budoucnosti se mluví i o možnosti překonat bundesligový rekord, Giovane Elber mu však velké šance nedává...

Drogba není v pohodě. Ztratil jsem jiskru, říká

Didieru Drogbovi a celé Chelsea nevyšel závěr loňské sezóny a kanonýr z Pobřeží slonoviny od té doby strádá. Drogbu letos trápily problémy se zraněním a disciplínou, takže branek moc nedal. Vyhlášený kanonýr ale slibuje, že bude o návrat na výsluní tvrdě bojovat.

Real neuspěl s odvoláním, v LM může hrát jen jedna posila

Real Madrid neuspěl u evropské unie UEFA s odvoláním proti pravidlu, že v jarní části Ligy mistrů může nastoupit jen jedna z jeho zimních posil. Madridský velkoklub si tak bude muset vybrat, zda chce v prestižní evropské soutěži využít Nizozemce Klaase-Jana Huntelaara, či Francouze Lassanu Diarru.

Defoe ani Bent zatím do Aston Villy nejdou. Posily budou v lednu

Podle anglických médií chce Aston Villa koupit kvalitního útočníka a v jejím hledáčku mají být Jermain Defoe a Darren Bent. Manažer Martin O’Neill přiznal, že chce kádr v zimě posílit, o konkrétních jménech ale pomlčel.

Mazuch ve Fiorentině nehraje. Odejde do Anderlechtu?

Anderlecht Brusel má podle belgického tisku zájem o služby obránce Ondřeje Mazucha. Český juniorský reprezentant se zatím neprosadil ve Fiorentině, v Anderlechtu by se shledal se třemi krajany.

Gerrard byl obviněn z napadení a půjde před soud

Anglický reprezentant Steven Gerrard byl obviněn z napadení a výtržnosti po incidentu v baru v noci na pondělí. Kapitán Liverpoolu byl zatčen spolu s dalšími pěti muži, z nichž dva byli rovněž obviněni, a později byl propuštěn na kauci. Soud ho čeká 23. ledna, maximálním trestem je při tomto obvinění pět let vězení.

Maniche jedná o nové smlouvě, touží pokračovat v Atletiku

Ve fotbale se věci mění velice rychle a zářným příkladem je portugalský záložník Maniche. Ještě před šesti měsíci to vypadalo, že ukončí své působení v Atletiku Madrid, nyní je důležitým článkem základní sestavy španělského klubu a odchod je to poslední, na co myslí...

Lyon o Gilardina nestojí

Lyon v zimě opustí Brazilec Fred a vedení sedminásobného francouzského šampiona již začíná hledat náhradu. Média přinesla informace o zájmu o kanonýra Fiorentiny Alberta Gilardina, ten se ovšem na západ stěhovat nebude...

"Mufa" Ansaldi v hledáčku Barçy

Rubin Kazaň netrpělivě vyhlíží před premiérovým startem v Lize mistrů posily pro zkvalitnění kádru, o jeden klenot ale může přijít. Kolem Argentince Cristiana Ansaldiho krouží katalánská FC Barcelona.

Agent: Giovincův odchod z Juventusu? Nepředstavitelné

Hodně trpělivý musí být Sebastian Giovinco. Za měsíc 22letý fotbalista Juventusu patří k velkým nadějím na Apeninském poloostrově, v turínském velkoklubu mu ale pšenka příliš nekvete a stále se mluví o možném odchodu. To rázně popřel agent Claudio Pasqualin...

Vždyť jsou to kamarádi, nechápe potyčku manažer Stoke

Ricardo Fuller v neděli kuriózně oslabil svůj tým. Útočník máchl rukou po spoluhráči a kapitánovi Stoke Andy Griffinovi, načež byl vyloučen. Manažer Tony Pulis nejspíš Fullerovi strhne dva týdenní platy, dobrou zprávou pro něho je alespoň fakt, že FA nebude útočníkovo chování dál vyšetřovat.

V lednu nikoho neprodáme, vyhlásil Alkmaar

Po polovině nizozemské ligy vede tabulku AZ Alkmaar. A ambiciózní klub chce letos dojít až na vrchol. Vedení AZ vyhlásilo, že v zimě nepustí nikoho z hráčů základní jedenáctky, o přestupech bude jednat až v létě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele