Aktuality

Bouma odmítá spekulace ohledně konce kariéry

Už jedenáct měsíců je mimo hru Wilfred Bouma, který si minulé léto vážně zranil kotník a od té doby se v dresu prvního týmu Aston Villy na hřišti neobjevil. Některé média už spekulovala o konci kariéry nizozemského obránce, ten to však popírá a tvrdí, že se jeho stav zlepšuje...

Manchester City podal "stratosferickou" nabídku na Eto'a

Samuel Eto'o by brzy mohl překonat Cristiana Ronalda a stát se nejlépe placeným hráčem světa. O kamerunského útočníka Barcelony totiž usiluje Manchester City, který už podle prezidenta katalánského klubu Joana Laporty předložitl "stratosferickou" nabídku...

Novým trenérem Bari se stal Ventura

Fotbalisté Bari, kteří si vybojovali postup do nejvyšší italské soutěže, již znají svého nového trenéra. Stal se jím bývalý kouč druholigové Pisy Giampiero Ventura, který podepsal smlouvu na jeden rok s následnou opcí.

Agent zpochybnil přestup Luise Fabiana do AC Milán

Agent Jose Fuentes prohlásil, že pochybuje o přestupu Luise Fabiana do AC Milán. Podle něj si totiž italský celek nebude moci brazilského hráče dovolit z finančních důvodů.

Chelsea plánuje příchod Ribéryho, nabízí 59 miliónů eur

Sága okolo odchodu Francka Ribéryho z Bayernu Mnichov má další zajímavé pokračovaní. Anglický deník Sunday Express dnes totiž přinesl zprávu o velkém zájmu Chelsea. Ta je podle jeho informací ochotná zaplatit rovných 59 miliónů eur (asi 1,5 miliardy korun).

Sporting získal z Villarrealu záložníka Fernándeze

Chilský záložník Matías Fernández opouští Villarreal, aby posílil fotbalisty Sportingu Lisabon. Portugalský vicemistr to oznámil na svých internetových stránkách s tím, že hráč musí ještě projít lékařskou prohlídkou. Finanční podrobnosti transferu zveřejněny nebyly.

Simplicio je blízko odchodu z Palerma

Brazilský záložník Fábio Simplício je zřejmě na odchodu z italského Palerma. Prezident sicilského klubu Maurizio Zamparini totiž oznámil, že momentálně debatuje o budoucnosti tohoto Brazilce se třemi kluby.

Berga láká Španělsko a Anglie

Velký boj se v letním přestupovém tremínu dá čekat o Marcuse Berga. Útočník nizozemského Groningenu na sebe strhl pozornost na právě probíhajícím mistrovství Evropy do 21 let, kde v barvách domácího Švédska vstřelil sedm branek ve čtyřech utkáních...

Poborský věří, že fotbal s novou vládou ukončí stagnaci

Hlavně jako dobrý signál směrem k veřejnosti bere dnešní volby fotbalového svazu Karel Poborský, který se dostal do výkonného výboru za ligové kluby. Bývalý český reprezentant si pochvaloval hlavně skutečnost, že se ve vedení ČMFS potká i s novým předsedou Ivanem Haškem a výkonný výbor ovládnou lidé, které právě Hašek prosazoval.

Gattuso zůstane v AC i s nižším platem

Na přestup Gennara Gattusa do Chelsea, o kterém se nedávno spekulovalo, to momentálně moc nevypadá. 31letý záložník při schůzce s viceprezidentem AC Milán Adrianem Gallianim řešil novou smlouvu a nabídl, aby mu vedení snížilo plat...

Podle Téveze byl problém v příchodu Berbatova

Poté, co Manchester United oznámil odchod Carlose Téveze, potvrdil změnu dresu i sám hráč. Argentinský útočník se také nechal slyšet, že po příchodu Dimitara Berbatova ztratil důvěru manažera Alexe Fergusona a byl jím přehlížen...

Hašek je správná volba, ale sám fotbal nespasí, tvrdí experti

Za správnou volbu považují experti, které oslovila ČTK, dnešní zvolení Ivana Haška novým předsedou ČMFS. On jediný podle nich dokáže pozvednout kredit a atmosféru v českém fotbale. Experti však zároveň varují, že bez pomoci ostatních lidí toho Hašek příliš nezmůže.

Jagielka: Hvězdy v Evertonu musíme udržet

Obránce Evertonu Phil Jagielka prohlásil, že vedení klubu musí své hlavní hvězdy v týmu udržet, aby mělo kádr schopný na atakování pozic v první čtveřici anglické ligy. Toffees skončili v uplynulé sezoně na pátém místě se ztrátou devíti bodů na čtvrtý Arsenal...

Nihat Kahveci se vrací do Besiktase

Španělský Villarreal potvrdil, že dosáhl dohody s tureckým Besiktasem ohledně přestupu Nihata Kahveciho. 29letý reprezentant se tak vrací do klubu, v němž před lety s velkým fotbalem začínal.

Hašek: Jestli jsem opravdu vyhrál, se ukáže až později

Ivana Haška překvapilo, jak drtivě dnes porazil svého protikandidáta Luďka Vinše v souboji o post předsedy fotbalového svazu. Favorizovaný Hašek si triumfu hodně cení, ale za klíčovou věc považuje, jestli bude mít možnost ve výkonném výboru spolupracovat se "svými" lidmi, které jmenoval v předvolební kampani.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele