Aktuality

Panděv se rozhodl. Chce odejít z Lazia

Goran Panděv chce opustit Lazio Řím. Makedonský útočník má v římském klubu smlouvu ještě na dva roky, marně však jednal o jejím prodloužení a vylepšení podmínek. Nyní mu došla trpělivost.

Beckenbauer: Ribéry buď prodlouží, nebo odejde

Prezident Bayernu Mnichov Franz Beckenbauer by rád ukončil spekulace ohledně budoucnosti Francka Ribéryho. Francouzský záložník by měl brzy prodloužit smlouvu, nebo ho klub raději prodá.

Rubin Kazaň na Culia nezapomněl

Ruský mistr Rubin Kazaň se v létě pokusí opět získat argentinského záložníka CFR Kluž Juana Emmanuela Culia. Už v zimě byly oba kluby blízko dohodě, ale přestup se nakonec neuskutečnil.

Prvoligové kluby chtějí dál jednat o autonomii

Většina prvoligových klubů chce pokračovat v jednáních o osamostatnění první a druhé ligy. Jejich představitelé a majitelé se na tom shodli na dnešním setkání na pražském Strahově, kde je ředitel FK Teplice a dlouholetý zastánce autonomie soutěží František Hrdlička detailně seznámil se svým plánem.

Pochettino si v Espanyolu vysloužil smlouvu na tři roky

Zachránce Espanyolu Mauricio Pochettino bude v barcelonském klubu působit i nadále. Argentinský kouč se s vedením desátého týmu Primera División dohodl na tříleté smlouvě. Zůstává i jeho asistent Feliciano Di Blasi.

Řídit fotbal chce 50 lidí, na předsedu kandidují jen Hašek a Vinš

křeslo předsedy Českomoravského fotbalového svazu se na valné hromadě 27. června budou ucházet jen bývalý hráč a trenér Ivan Hašek a šéf Viktorie Žižkov Luděk Vinš. Na kandidátce, kterou dnes zveřejnil ČMFS, se omylem objevilo i jméno Františka Hrdličky, ale následně bylo staženo.

West Ham převzali věřitelé dosavadního vlastníka

Novým majitelem West Hamu se stala islandská investiční společnost CB Holdings, která sdružuje největší věřitele dosavadního vlastníka Bjorgolfura Gudmundssona. Staré vedení dnes předalo všechny své funkce, do čela klubu majitelé angažovali dosavadního člena dozorčí rady Andrewa Bernhardta.

Portsmouth nabízí Bartonovi záchranné lano

Joey Barton, který má v Anglii nálepku problémového hráče, by se mohl chytit pomyslného záchranného lana. To mu v podobě nové smlouvy podle Newcastle Evening Chronicle nabízí Portsmouth.

Nejvíce diváků stále láká německá bundesliga

Napínavý závěr sezony udělal z německé fotbalové bundesligy suveréna v zájmu diváků. Auditorská společnost Deloitte dnes zveřejnila studii, srovnávající divácké návštěvy v pěti největších evropských soutěžích a mimo jiné dospěla k závěru, že německá liga v návštěvnosti stále více uniká obdivované Premier League.

Skibbe rozhodne o Caiově budoucnosti

Michael Skibbe začal sice teprve dnes úřadovat ve funkci trenéra Frankfurtu, ale už narazil na první problém. Brazilský záložník Caio totiž vůbec nesplnil očekávání do něj vložená a zřejmě bude muset odejít. Navíc by Skibbe údajně rád přivedl z Fürthu Samiho Allaguie.

Cannavaro doufá v přestup Ibrahimoviče

Navrátilec do sestavy Juventusu Fabio Canavarro se médiím svěřil , že by byl rád, kdyby nekonečná sága ohledně švédského útočníka Zlatana Ibrahimoviče měla přestupový konec. Podle italského reprezentačního obránce by se tímto oslabením Juventusu naskytla velká šance na zisk titulu.

Juan se přestupovými spekulacemi nezabývá

Juan nedávno prodloužil smlouvu s AS Řím do léta 2013, přesto se o něm mluví v souvislosti s přestupem například do Realu Madrid. Sám brazilský obránce se podobnými spekulacemi nenechává rozrušovat a hodlá i nadále hájit barvy Giallorossi...

D'Agostino: Juve jsem miloval již od dětství

Juventus získal brazilského záložníka Diega, v nejbližších dnech by pak mohla do Turína přijít ještě jedna hodně drahá posila do středu pole. Podle italských médií je poměrně blízko přestup Gaetana D'Agostina z Udinese a sám hráč se této možnosti rozhodně nebrání...

Před 75 lety se zrodil jeden z největších úspěchů čs. fotbalu

Zhruba deset minut scházelo před 75 lety fotbalistům Československa k zisku titulu mistrů světa. V památném finále historicky druhého šampionátu v Itálii, které se uskutečnilo 10. června 1934 v Římě, hráči se lvem na prsou ještě nedlouho před koncem vedli nad domácím týmem 1:0, nakonec však odešli poraženi.

Flores již není trenérem Benfiky

Jenom jeden rok vydržel Quique Sanchez Flores na lavičce lisabonské Benfiky. Bývalý trenér Valencie sice dokázal vylepšit loňské čtvrté místo portugalského klubu v domácí soutěži, přesto s ním nepanovala příliš velká spokojenost. Nyní se s vedením dohodl na ukončení spolupráce...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele