Aktuality

Fenin je po operaci třísla, zmešká celou přípravu

Minimálně do začátku sezony bude chybět Eintrachtu Frankfurt český fotbalista Martin Fenin. Dvaadvacetiletý útočník si totiž od začátku přípravy stěžoval na bolest v tříslech a nakonec se rozhodl pro operaci. Dnes se v Berlíně podrobil zákroku na pravé straně a navíc není vyloučeno, že podobně dopadne i jeho levé tříslo.

Krkič se rozhodl, zůstane v Barceloně

Talentovaný útočník Barcelony Bojan Krkič učinil rozhodnutí ohledně své fotbalové budoucnosti. Fanoušky týmu z Nou Campu ujistil, že i následující sezonu spojí s katalánským velkoklubem.

Vlček po návratu do Slavie cítí kolem sebe velké sebevědomí

Stanislav Vlček se po roce a půl vrátil do známého prostředí kádru Slavie Praha, se kterou také absolvuje obvyklý dril na soustředění ve Špindlerově Mlýně. Přesto má zkušený kanonýr pocit, že za dobu působení v Anderlechtu Brusel se v jeho staronovém působišti hodně změnilo.

Slovácko posílí Urbánek, Švancara, Abrahám a Valenta

Zatím čtyři posily Aleše Urbánka, Petra Švancaru, Tomáše Abraháma a Víta Valentu získá 1. FC Slovácko. Jednání se všemi čtyřmi hráči jsou nyní ve fázi doladění jejich přestupů k 1. červenci. Vedle toho nováček první ligy uplatnil opci na Brazilce Clebera, o kterého se ucházel Baník Ostrava. Tým by ještě měli posílit další čtyři fotbalisté, po jednom na každém postu.

Brémy se dohodly s Gladbachem na Marinovi

Po dlouhých jednáních se Mönchengladbach a Brémy nakonec dohodly na přestupu Marka Marina. Pro DPA to potvrdil sportovní ředitel Werderu Klaus Allofs, německý reprezentační záložník by se měl stát nejdražší posilou v historii klubu a podepsat čtyřletý kontrakt...

Boateng se rozhodl reprezentovat Ghanu

Jermaine Jones není jediným hráčem, který se v těchto dnech rozhodl kvůli příliš velké konkurenci skoncovat s reprezentací Německa. Kevin-Prince Boateng bude od nynějška volný pro reprezentaci Ghany, ze které pochází otec 22letého záložníka...

Prozatím zůstávám v Interu, uvedl Ibrahimović

Hodně nejasná je situace Zlatana Ibrahimoviće. Útočník Interu je již pár týdnů předmětem mnoha spekulací a ani v nejbližší době se na tom zřejmě nic nezmění. Švédský reprezentant totiž nevyloučil odchod z Milána, ačkoliv zatím v Interu zůstává...

Real Madrid jedná s Valencií o příchodu Albiola

Real Madrid přestal usilovat o útočníka Valencie Davida Villu, kontakty s klubem z východu Španělska ale nerozvázal definitivně. Objektem jeho zájmu se nyní stal reprezentační obránce Raúl Albiol, za něhož podle deníku Marca již nabídl patnáct milionů eur...

Hašek chce za místopředsedy Poborského, Rajchla a Kučeru

Kandidát na předsedu ČMFS Ivan Hašek dnes v Praze zveřejnil své programové cíle, s nimiž půjde do sobotních voleb, a také jména funkcionářů, s kterými by chtěl spolupracovat. Za místopředsedu za Čechy by si přál Jindřicha Rajchla, za Moravu Dalibora Kučeru a za ligu Karla Poborského.

Policie udělila Bednářovi za drogovou kauzu výstrahu

Bez trestu vyšel z kokainové aféry český fotbalista Roman Bednář, jemuž britská policie udělila jen výstrahu. Znamená to, že proti němu nebude vedeno soudní řízení.

Basile se vrací na lavičku Boky Juniors

Argentinský kouč Alfio Basile se podle místních médií dohodl na svém dalším angažmá v klubu Boca Juniors. Někdejší reprezentační trenér už ve slavném týmu působil a vyhrál s ním v letech 2005 a 2006 mistrovský titul.

Birmingham získal na hostování brankáře Harta

Velkou posilu do brány získal nováček příštího ročníku Premier League z Birminghamu. Jeho kádr posílil anglický reprezentant do 21 let Joe Hart, který přichází na roční hostování z Manchesteru City...

Brazilec Denilson odehrál ve Vietnamu 45 minut a skončil

Angažmá Brazilce Denilsona ve vietnamské lize mělo jepičí život. Někdejší nejdražší fotbalista světa odehrál za tým Haiphong Cement jen jeden poločas a na hřišti už se k nelibosti fanoušků zřejmě neobjeví. Podle informací tamního svazu se rozhodl kvůli zraněním z týmu odejít.

Jiménez bude hrát za West Ham

Vedení West Hamu United se podařilo dovést jednání s Interem Milán ohledně hostování Chilana Luise Jiméneze do úspěšného konce. Ofenzivní záložník podepíše smlouvu na jeden rok. Součástí dohody je navíc možnost následného trvalého transferu.

Mazuch se už dohodl na hostování v Anderlechtu

Anderlecht Brusel po dlouhých jednáních definitivně získal českého dvacetiletého fotbalistu Ondřeje Mazucha. Talentovaný zadák do belgického velkoklubu přichází na roční hostování z italské Fiorentiny, kde se po předloňském odchodu z Brna nedokázal trvale prosadit v prvním týmu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele