Belhanda ukončil spekulace. Chce zůstat v Montpellieru

06.07.2012, 22:00
Aktuality
Montpellier uvolnil do Arsenalu kanonýra Oliviera Girouda, jiná ofenzivní hvězda francouzského mistra by ale v týmu měla zůstat. Spekulace se rozhodl ukončit marocký záložník Younes Belhanda...

Dvaadvacetiletý Belhanda loni přispěl k překvapivému zisku titulu dvanácti ligovými góly, za což si vysloužil ceny pro nejlepšího mladého hráče soutěže, nejlepšího Afričana v Ligue 1 a vedle toho taky pozornost zahraničních týmů.

Psalo se o Arsenalu, Interu Milán nebo Liverpoolu, tyto kluby ale budou mít podobně jako další zájemci pravděpodobně smůlu.
"Chtěl bych s vámi sdílet mou volbu pokračovat tuto sezonu v dobrodružství se svými spoluhráči v MHSC. Jak už jsem řekl dříve, chci si zahrát Ligu mistrů za jediný klub, jehož barvy jsem kdy hájil, a jsem pyšný na to, že tento dres budu oblékat i v další sezoně. Allez la Paillade, brzy se uvidíme," oznámil na svém Twitteru.

Autor: Tomáš Pavlík / ligue1.com

Komentáře (45)

Přidat komentář
Ferguson6

Myslím, že Maroččanov bolo v Arsenale už viac než dosť

Reagovat
smazaný uživatel

tento je vynimočny....najlepši tvorca hry vo francuzku

Reagovat
Ferguson6

hej, hej... aj ten prvý bol najlepší útočník...

Reagovat
smazaný uživatel

Chamaka a Belhandu porovnavať nemôžeš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čočočo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se říká charakter

Reagovat
Langi

sem zvědavej...PSG hrajou LM taky a nedávno ještě byli nejvážnější zájemci

Reagovat
smazaný uživatel

přečti si poslední odstavec ješta jednou, on si chce zahrál LM za MHSC a ne za PSG...

Reagovat
Langi

stejně jako před měsícem říkal že PSG je sen...takže asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má vypadat ! Škoda Girouda ale

Reagovat
Godwinson

Frajer, hodně jsem si ho oblíbil, byť to tak nevypadalo. Ušel velký kus cesty nejen po stránce herní kvality. Snad bude vzestupná tendence jeho výkonů pokračovat i v následující sezóně. Ale mám trochu obavy, vzhledem k aktivitě Montpellieru na trhu, která se mi moc nelíbí. Dnes byl představen nový útočník číslo jedna, zajíc v pytli z chilské ligy. Nevím, zda-li jsem někdy viděl větší kontrast mezi "hráči, o které se tým zajímá" a "hráči, které tým reálně přivede" :)

Ale ne, jsem na další sezónu moc zvědav, snad nespadnou.

Reagovat
Robbie

a nevíš jestli je to podobný typ hráče jako je Giroud ?

Reagovat
Godwinson

Přímou náhradou za Girouda je Charbonnier, to je prakticky totožný typ hráče. Co se týče Herrery, tam jsem četl pouze o přirovnání k Higuaínovi, samozřejmě jen typové, ať se toho někdo nechytí. Přezdívku má "tank" a píše se o něm jako o "nejlepším střelci druhé nejvyšší chilské soutěže", což je naprosto fascinující a skoro jsem si z toho učůrnul. Může asi jen překvapit, ale statistiky odtamtud má parádní :)

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik by MHSC za Belhandu vlastne chtelo? Jeho situaci jsem moc nesledoval :)

Reagovat
Godwinson

Tipuju to až ke 20 mil., přeci jen je to největší poklad týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Smlouvu ma jen na dve sezony?

Reagovat
Godwinson

Zatím ano, ale měl by brzy prodloužit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vidis s tim Llorisem? Podle me bud Tottenham nebo zustane v Lyonu, shodnem se? :)

Reagovat
Langi

Tottenham, Arsenal...ale určitě ne za těch 15 co nabídl Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal? To bych se hoodne divil, kor kdyz za neho Lyon chce takovou palku. Sice bych ho bral vsema deseti, protoze pro me osobne neni Szczesny momentalne top, ikdyz co neni, muze casem byt.. Kazdopadne kdyby cirou nahodou prestoupil do Arsenalu, tak se muzem definitivne prejmenovat na Le Arsenal

Reagovat
Godwinson

Určitě. Sice jsem četl převážně o Arsenalu, v souvislosti se kterým celý tenhle příběh začal, ale teď už si myslím, že je to jasné. Tottenham nabídl 15 mil., Aulas ihned odmítl, už ani nevím, jestli navýšili a probíhají nějaká konkrétnější jednání, ale vidím to stejně. Buď vyjde Tottenham nebo neodejde, i když nějaké malé procento pro pár dalších klubů si pro jistotu nechávám :)

Reagovat
Langi

Tottenham to podle mě jen zkusil aby ukázali že "maj zájem"...těch 20 stejně nezaplatěj a Aulas by byl debil kdyby tohle přijal...

Reagovat
Godwinson

Já ti nevím. Četl jsem, že na přestupy mají dost vysokou částku, gólmana potřebují poměrně nutně a větší kvalitu, která je zároveň dostupná nemají šanci sehnat. Navíc v jejich pozici získat Llorise, to by byla obrovská výhra. A k té nabídce jim stačí přihodit málo, aby byla úspěšná, si myslim.

Reagovat
Langi

jako at daj 20 mega jako dali United za De Geu (sice je to naprosto směšný srovnání) a neřeknu ani slovo...ale těch 15 je komedie...navíc až Toulouse uvidí že sme prakticky bez gólmana tak jsou schopný nám střelit Ahamadu za 13...a takovej provar alá Toulalan, kterej sme tady málem měli vloni s N'Dingou už by byl na mě trochu moc

Reagovat
Godwinson

Nj, taky mám z toho okna zatím až na Hazarda dost špatný pocit, ale pak se kouknu na Marseille a hned mám lepší náladu. Já myslim, že Ahamada by vůbec nepřicházel v úvahu. Těch možností je pak spoustu, hlavně by byl reálnější Sakho, toho bych chtěl strašně moc v Lyonu vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Costil z Rennes, o neho nema nekdo zajem?

Reagovat
Langi

taky Lyon v případě že odejde Lloris je tam tuším Ruffier, Ahamada, Costil, Carrasso a Jourdren

Reagovat
Langi

o golmany celkově v týhle době moc zájem neni pokud nemá někdo vyloženě slabýho nebo starýho

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze s tim Aulas neprisel o rok driv :) Snad jim to nevyjde, zrovna takovy sympatak a jit do takoveho oskliveho a podradneho klubu.. :)) Jak je to dlouho, co to nabidli?

Reagovat
Godwinson

Asi dva dny. Taky by mě to trochu štvalo, že zrovna tam, na druhou stranu je to pro něj v současné době asi ta nejlepší možnost, uvidíme :)

Reagovat
Langi

podle mě je pro něj momentálně zbytečný někam chodit...Tottenham hráli jednu sezónu LM, letošní EL provařili a dělaj ze sebe pomalu velkoklub, kterej je na úrovni mistrů Francie nebo Itálie...v porovnání s Lyonem je to pořád horší klub, kterej se každej rok pere vůbec o účast v evropskejch pohárech

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz to vezmes z ciste Evropskeho hlediska, tak je na tom Lyon lip, ale Tottenham hraje kvalitnejsi ligu, financne jsou na tom lip, maji kvalitnejsi kadr, akorat holt trpi na to, ze je v PL tak naslapnuta spicka, do ktere se tezko dostava

Reagovat
Langi

s tim souhlasim...ale stejně bych ho radši viděl radši někde v AC, nebo v týmu, kterej pravidelně bojuje o titul a hraje LM nebo přinejhoršim EL...v Tottenhamu by sice hrál lepší ligu, ale za tým, kterej může v ty lize klidně skončit 6.-7.

Reagovat
Godwinson

Naopak podle mě je pro něj nutností odejít. On se potřebuje posunout výše, je to největší hvězda ligy, jeden z nejlepších brankářů, už to musí ukázat světu :) A Tottenham jsi vystihl docela dobře, na druhou stranu mají kvalitní tým, vysoký potenciál. Je otázka, co s nimi udělá ten Modrić a hlavně Boas, no :) Ale atakovat LM v nejlepší lize na světě je určitě větší lákadlo.

Reagovat
Langi

no jo to je pořád lepší liga, lepší liga...a takhle šel Toulalan hrát lepší ligu do Malagy, a z nejlepšího DM ve Francii skončil tak, že rok o něm nebylo slyšet, snad se i zranil, vypadl z repre, ale to předkolo LM hrát bude no...tak uvidíme co Lloris, každopádně já bych jeho odchod přežil bez nějaký větší psychický újmy pokud by fakt odešel aspon za těch 20

Reagovat
Godwinson

Ono se stačí podívat na Newcastle, taky tam v podstatě nedávno chtěl Giroud, tuším M'Bengue taky a další. Prostý fakt, že je to Anglie je velkým lákadlem i pro ty nejlepší hráče z L1 a není to nic překvapivého. A co jsem četl o Toulalanovi, tak hrál excelentně, do reprezentace nebyl povolávaný od MS ani když byl zdravý, mám ten pocit. Ten odchod by byl přínosný, pro něj i pro klub, kdyby ty peníze Aulas nějak rozumně využil. Takový prodej Toulalana zpětně ani nevím, jaký měl význam, tedy, krom prostého faktu zamáznutí díry :)

Reagovat
Talker

Jenže co má za možnosti? Z těch špičkových klubů - CFC,MU,MC,Bayern,Real,Barca mají relativně mladé a kvalitní jedničky a během 5ti let nebudou kupovat nikoho jiného.

Jediné týmy, které by mohly být schopné dát větší sumu za golmana v následujících 3 letech a jsou na tom lépe než Lyon jsou Spurs, Arsenal, Juve a ACM - s tím, že Arsenal má Sczesnyho, Juve Buffona, ACM je otázka, jestli bude mít prachy a bude je chtít investovat do takhle drahého golmana.

Takže zůstávají Spurs, kteří když opravdu budou investovat těch 100 mil, tak jsou schopní se zapojit třeba do boje o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/kluby/francie/montpellier-hsc/soupiska/ Montpellierr nema v současné době víc hráčů, nebo to je jen rekonstrukce stránky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tato soupiska není kompletní.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemaj víc hráčů

Reagovat
miky10

Soupisky se budou doplňovat až před začátkem soutěží, překlikni si na loňskou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele