Aktuality

Vím, co dokážu, nepropadá panice van Gaal

Louis van Gaal včera poprvé pro bundesligové utkání oblékl šedý oblek a stejnou pomyslnou barvu měl i výkon jeho oveček. Bayern ani napotřetí nevyhrál a po prohře 1:2 v Mainzu Mnichované bijí na poplach, nizozemský trenér však zatím zůstává v klidu...

Davenportovi hrozí amputace nohy

Obránci West Hamu United Calumu Davenportovi, kterého pobodali dva útočníci v sobotu nad ránem v jeho domě, hrozí podle serveru goal.com amputace levé nohy. Příbuzní šestadvacetiletého fotbalisty zpravodajskému webu řekli, že se obávají, že si Davenport už nikdy nezahraje.

Moyes se smiřuje s odchodem Lescotta do Manchesteru City

Everton původně zamítl možný odchod Joleona Lescotta do Manchesteru City, nakonec ovšem anglického reprezentačního obránce zřejmě přeci jenom uvolní. Citizens mají o hráče, který si v posledních dnech postavil hlavu a upozornil na sebe špatným přístupem k tréninkům, stále zájem a manažer Toffees David Moyes se pomalu smiřuje s odchodem...

Musíme posílit, žádá Wengera Aršavin

Arsenal v letošním přestupovém okénku zatím neposílil kádr o žádné zvučné jméno, což bez povšimnutí nepřešel ani Andrej Aršavin. Ofenzivní tahoun Kanonýrů nepřímo apeloval na manažera Arséna Wengera, aby ve zbývajícím týdnu ještě do týmu zainvestoval...

Spalletti chce z Interu získat Burdissa

Kouč AS Řím Luciano Spalletti by rád před uzavřením přestupového okna přivedl obránce Interu Milán Nicolase Burdissa. Giallorossi, kteří v úvodním utkání Serie A hostí v neděli Janov, dostali tři góly ve čtvrtek v Košicích a Spalletti doufá, že právě Burdisso by mohl defenzivě výrazně pomoci.

Nedvěd prý jedná s arabským klubem Al Ahlí

Novým působištěm fotbalisty Pavla Nedvěda by mohl být klub Al Ahlí, který na jaře dovedl k vítězství v lize Spojených arabských emirátů trenér Ivan Hašek. Jeho nástupce na lavičce Rumun Ioan Andone prohlásil, že slavný český záložník vede s dubajským celkem pokročilá jednání.

Liverpool zkrátka nešlo odmítnout, říká Kyrgiakos

Sotirios Kyrgiakos se stal novou posilou Liverpoolu, s nímž podepsal smlouvu na dva roky. Řecký obránce přišel na Anfield Road z AEK Atény a na fanoušky tohoto řeckého klubu nikdy nezapomene, nabídku z Liverpoolu ovšem nešlo odmítnout...

Ukrajinský parlament přehlasoval prezidenta, uvolní peníze pro ME

Ukrajinský parlament v pátek přehlasoval rozhodnutí prezidenta Viktora Juščenka a uvolní další peníze pro mistrovství Evropy ve fotbale, které uspořádá společně s Polskem v roce 2012. Prezident se před třemi týdny obával o stabilitu národní měny a možné zneužití a částku zhruba 880 milionů eur odmítl z Národní banky uvolnit.

Everton získal pracovní povolení pro Banegu

Ever Banega loni hostoval v Atletiku Madrid a vypadá to, že ani v letošní sezoně nebude součástí plánů Valencie. Argentinský záložník má namířeno do Anglie, zájem o něho má Everton a Toffees pro hráče již získali pracovní povolení...

Ancelotti: Ševčenko má v Chelsea budoucnost

Andrej Ševčenko kdysi zářil v Dynamu Kyjev a chtěl ho řada evropských velkoklubů. Ukrajinského útočníka nakonec koupilo milánské AC a Ševčenko se mu odvděčil skvělými výkony. Výtečnou formu měl až do přestupu do Chelsea, od této chvíle šla hráčova forma hodně dolů, manažer Carlo Ancelotti s ním ale přesto počítá...

Rubin Kazaň dotáhl příchod Kasajeva

Talentovaný ofenzivní záložník Alan Kasajev posílí kádr úřadujícího mistra ruské ligy Rubinu Kazaň. Do Tatarstánu přichází 23letý fotbalista z Kubaně Krasnodar.

Benayoun: Hrál bych kdekoliv, kdyby to bylo v základu

Záložník Yossi Benayoun přiznal, že by byl v Liverpoolu rád za každou pozici, kterou mu kouč Benitez přidělí, pokud by to znamenalo, že bude hrát v základní sestavě. Izraelský kapitán doufá, že se jeho role v týmu změní, a bude nastupovat od začátku zápasů.

Světové talenty: Mesut Özil

Mesut Özil ze současné generace německých mladíků zatím vyčuhuje nejvíce. O jeho výjimečnosti svědčí nejen fakt, že si již vypracoval stabilní místo ve Werderu Brémy, nýbrž také pozvánky do reprezentačního A-týmu.

21.08.2009 Aktuality 58 komentářů
Zaujalo nás

Jarolím a spol. museli cestou z Evropské ligy nouzově přistát

Oslavy jasného vítězství 5:1 na hřišti francouzského Guingampu ve 4. předkole Evropské ligy pokazila fotbalistům Hamburku včetně českých reprezentantů Davida Jarolíma a Davida Rozehnala porucha letadla, které je mělo dopravit zpět do Německa. Jejich letecký speciál musel kvůli závadě na hydraulice v noci na dnešek nouzově přistát v Paříži.

Brown: Nugent do Hullu nepůjde

Manažer Hullu City Phil Brown vyloučil, že by se schylovalo k příchodu Davida Nugenta. Podle informací médií se právě Hull chystal angažovat tohoto útočníka Portsmouthu, jelikož z několika pokusů o zisk kvalitního forvarda už v létě sešlo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele