10. kolo
30.10.2021 18:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Yussuf Poulsen (© AFP)

Forsberg neproměnil tutovku a v poslední minutě přišlo Lipsko o vedení

V prvním poločase byli sice mnohem aktivnější hráči Frankfurtu, ale do vedení šel soupeř. Ve 35. minutě se po rohu prosadil Poulssen. V druhém poločase mohli hosté několikrát skóre navýšit, ale Forsberg z ložené příležitosti přestřelil. A v 94. minutě přišel trest, kdy z poslední šance utkání vyrovnal Tuta.

V úvodních minutách se hra přelévala ze strany na stranu bez větší brankové příležitosti. Na první šanci jsme si tak museli počkat až do 18. minuty. Hostující Filip Kostič centroval do vápna, ale jeho oblouček se k překvapení všech stočil přímo na branku a přeletěl i zaskočeného gólmana Gulásciho. K jeho štěstí ale míč skončil na břevně. O dvě minuty později už Kostič zahrozil cíleně a jeho střelu krkolomně vyrážel Gulásci. A Frankfurt i dál určoval tempo. Jenže v 35. minutě překvapivě udeřili hosté! Szoboslai zahrával rohový kop, který se po odrazu dostal k Yussufu Poulsenovi, který už si věděl rady a ve výskoku napálil balón do sítě. Další šance už se neurodili a první půle tedy skončila vedením hostujícího Lipska.

Druhá půle se nesla v duchu boje o střed pole s minimem náznaků gólových příležitostí. Až v 83. minutě se do míče opřel střídající záložník Lipska Emil Forsberg, ale Trapp jeho ránu pohotově vyrazil. Šest minut na to se švédský blonďák dostal do stoprocentní tutovky! Kevin Trapp se nechal vylákat ven z branky a před Forsbergem se zjevila odkrytá klec. Ten měl tolik času, že si míč ještě v klidu zpracoval, ale Trappovu svatyni brutálně přestřelil! A v 94. minutě musel hořce litovat. Domácí Frankfurt vrhnul ve standardce všechno do útoku, včetně gólmana Trappa. Kostičův centr si našel nabíhající Tuta, počkal si na odraz míče a pak jej hlavou nechytatelně poslal za záda Gulásciho. Hosté už neměli na reakci žádný čas a utkání tak skončilo remízou 1:1.

Autor: David Ullrich / onlajny.com, O2tv.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mě stačí plichta . Hostum asi ne.

Reagovat
Elmas

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele