2. kolo
21.08.2021 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Deutsche Bank Park (© AFP)

V souboji Frankfurtu s Augsburgem branka nepadla

Oba celky v úvodním kole nové sezony prohrály výraznějším rozdílem, a tak není divu, že se při vzájemném klání soustředily více na defenzivu. Přesto bylo v prvním poločase k vidění několik dobrých šancí.

Tu první spálil v 11. minutě domácí Rafael Borré, když nevytěžil nic z předchozí dobré práce Filipa Kostiće. Další minuty věru mnoho vzruchu nepřinesly, neboť vyslat přesnou přihrávku do šance se zdálo býti téměř mission impossible. Po po uplynutí úvodní půl hodiny došlo ve vápně die Fuggerstädter ke kontaktu Ajdina Hrustiće a Reece Oxforda. Rozhodčí Harm Osmers nechal pokračovat ve hře.

Poté sehráli Orli pěknou akci, na jejímž začátku byl Christopher Lenz. Jeho centr Kostić netrefil a Jens Hauge střílel pouze do míst, kde číhal Rafal Gikiewicz. Polský gólman pak výborně zmenšil střelecký úhel, když proti němu stál opět Hauge, který v Commerzbank-Areně hostuje z AC Milán. Ve zbývajících minutách úvodní pětačtyřicetiminutovky vidělo dvaadvaceti tisíc fanoušků a fanynek ještě dvě možnosti.

Při té první se hodně ukopnul Niklas Dorsch a při té druhé jej napodobil protihráč Ajdin Hrustić. Ve druhém dějství trvalo čtvrt hodiny, než se někdo z aktérů pokusil zaměstnat protivníkova brankáře. Odpovědnost na sebe vzal Carlos Gruezo, jehož lob z veliké vzdálenosti nakonec skončil na horní síťce.

Po hodině hry rozehráli domácí další kvalitní akci, které scházela jenom povedená finální přihrávka, ze které by mohla padnout branka. V 66. minutě mířil nad Jesper Lindström. A následující minuty přinesly už jenom zblokované pokusy a centry, které s jistotou sbíral Gikiewicz. Jeho tým se za týden střetne s Bayerem Leverkusen. A Eintracht? Ten zajíždí do Bielefeldu.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele