16. kolo
14.12.2021 20:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Masaja Okugawa (© AFP)

Bielefeld vyhrál v Bundeslize podruhé v sezóně, doma přetlačil Bochum

Bochum nenavázala na urputný výkon v sobotním derby proti Dortmundu, v souboji o Vestfálsko tahala jednoznačně za kratší konec proti předposlednímu Bielefeldu, který vlastně po právu uzmul teprve druhou bundesligovou výhru v sezóně. Oba góly utkání padly až po obrátce, nejprve se prosadil Masaja Okugawa, po něm pak ještě skóroval Patrick Wimmer.

Domácí ještě v prvním poločase neskórovali, byť už ve 21. minutě se dostal do parádní šance Schöpf po obrovské chybě Losilly, jenž provedl mizernou rozehrávku, ale brankáře Riemanna neprostřelil a neprosadil se ani z dorážky. Ve 23. minutě se k zakončení z dobré pozice dostal ještě Wimmer, avšak jeho pokus zablokovaný Losillou skončil těsně vedle hostující branky.

V 51. minutě se již Bielefeldu přece zdařilo rozvlnit síť. Prietl posunul balón k pravé lajně na Wimmera, ten adresoval přesný centr na Okugawu, který hlavou z hranice brankového území zacílil. Hosté na nepříznivý stav reagovat nedokázali i proto, že inkasovali také podruhé v 69. minutě, to když pumelici Wimmera neudržel Riemann v rukavicích a propadla mu do brány.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2,5-3,35-2,89. Není to vypsané špatně????

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že opisovač tomu taky malinko rozumí. Je to jeho práce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele