5. kolo
18.09.2021 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Jacob Laursen a Pavel Kadeřábek v souboji o míč (© AFP)

Bielefeld s Hoffenheimem se rozešly smírně

Oba celky na sebe v letošním roce narazily potřetí, přičemž pokaždé z toho byla remíza. Tentokrát v souboji Bielefeldu s Hoffenheimem nepadla jediná branka. O něco zklamanější budou spíše hosté, kteří v předchozích kolech nepředváděli špatné výkony, ale chybělo jim více pověstného fotbalového štěstíčka.

Už ve 2. minutě servíroval balon po zemi před bránu Fabian Klos, ale Patricku Wimmerovi proletěl mezi nohama, což byla veliká škoda pro domácí výběr. Následně se Jacob Bruun Larsen pokusil o nůžky, ale ty nestřihly zcela podle představ. V závěru úvodní desetiminutovky Wimmer raději přihrával Robinu Hackovi, jehož střela se zastavila o pravou tyčku.

Také další šance patřila Arminii. Klos si narazil s Wimmerem, načež ho skvěle vychytal Oliver Baumann. Aktivní útočník s dvacítkou na dresu se k míči dostal v 19. minutě znovu, ale cílil pouze do boční sítě. Teprve potom se osmělili hosté a Christoph Baumgartner mířil po rohovém kopu hlavou těsně vedle.

Ve 35. minutě nedokázali zkrotit neposedný centr ani Baumgartner, ani Andrej Kramarić. Přitom se oba nacházeli v gólových pozicích. Po změně stran se opět o slovo přihlásil chorvatský útočník, jenže zase mu kousíček chyběl. A když už jeho hlavička směřovala mezi tři tyče, bez velkých problémů ji lapil Stefan Ortega. <{r>
Následně chtěl Hoffenheim poslat do vedení Sargis Adamyan, ale minul. V závěru jej napodobil Alessandro Schöpf, takže bezmála čtrnáct tisíc diváků a divaček ve SchücoAreně gól nevidělo. Die Arminen se o něj pokusí o příštím víkendu na stadionu Unionu Berlín. TSG přivítá doma silný Wolfsburg.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele