1. kolo
14.08.2021 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

V zápase mezi Bielefeldem a Freiburgem nepadnul ani jeden gól

Ne že by nebyly k vidění žádné zajímavé příležitosti, ale ve SchücoAreně se zkrátka nikdo z bezmála čtrnácti tisícovek diváků nemohl radovat ze vstřelené branky. Na úvod sezony však není ani bod marný.

První větší šance přišla na pořad odpoledne v 10. minutě. Stefan Ortega poslal od vlastní svatyně dlouhý balon dopředu, který si našel Fabian Klos, jenž to zkusil z voleje a bohužel pro domácí nepřesně. V závěru úvodní dvacetiminutovky zahrozili hosté. Christian Günter centroval od rohového praporku na přední tyč, kam si naskočil Nicolas Höfler a muž v rukavicích musel duchapřítomně vyrážet nad břevno.

Osmadvacetiletý bránkář v šestadvacáté minutě opět poslal dopředu dlouhý nákop. Klos tentokrát přenechal Brianu Lasmemu, jenž to zkusil z první, leč ke škodě Arminie mířil mimo. Krátce poté se kulatý předmět snesl na hlavu Lucase Hölera, ale ten svým zakončením poněkud rozhněval trenéra Christiana Streicha.

Po půl hodině hry ukázal Vincenzo Grifo, že na hřiště chodí s ofenzivními úkoly. Jeho zaváhání v obranné činnosti vedlo k příležitosti pro Masayu Okugawu, jehož i díky včasnému vyběhnutí se štěstím vychytal Mark Flekken. Ve 38. minutě byl znovu vidět Höler. Jeho hlavičku z malého vápna senzačně lapil strážce bielefeldské svatyně.

Poločas zakončil nepovedenou hlavičkou Jeong Woo-yeong, jihokorejský forvard ve službách SC. Po změně stran se jako první osmělil Okugawa. Mark Flekken si ale jeho přízemní pokus pohlídal. Stejný minisouboj se se stejným výsledkem opakoval necelých 120 sekund poté. V 56. minutě Lucas Höler pálil zpoza vápna a Ortega se musel činit. To samé platilo při následném voleji z kopačky Jonathana Schmida.

Další možnost patřila Okugawovi, který si při střele z úhlu vylámal zuby na gólmanovi. Čtvrt hodiny před vypršením řádné hrací doby se připomněl Nico Schlotterbeck a po šikovné narážečce zacílil do boční sítě. Velká škoda pro hostující celek. Poslední solidní šanci měl po Grifově centru aktivní Höler, jenže branku minul.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele