5. kolo
18.09.2021 18:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Amadou Haïdara (© AFP)

Kolín nad Rýnem se rozešel s Lipskem smírně

Lipsko v souboji s Kolínem nad Rýnem potvrdilo, že i nadále hledá především samo sebe a že pouze pořád výrazně zaostává za svými úspěchy z loňských ročníků. Po šestigólové nadílce v Lize mistrů proti Manchesteru City a přechozí čtyřgólové od Bayernu v Bundeslize uhrálo pouze jeden bod, který mu k výraznému posunu v průběžném pořadí jednoduše nepomohl.

Hostující záložník Nkunku ukázal, že právě on je jedním z mála, kdo snese v současné chvíli lepší hodnocení z hráčů v dresu Lipska, vždyť už v milionářské soutěži zaznamenal před pár dny hattrick na anglické půdě, a v 8. minutě se jal ohrožovat soupeřovu bránu, to když napřáhl ze střední vzdálenosti, leč jeho slušný pokus pravačkou nakonec skončil na vzdálenější tyčce.

Domácí poprvé zásadněji zahrozili o pouhé tři minuty později, dělovku z voleje vyprodukoval Duda, nicméně i po jeho počínání narazil míč do brankové konstrukce. V 17. minutě se snažil z přímého kopu zacílit Szoboszlai, nevyzrál ale na brankáře T. Horna, Kolín nad Rýnem mohl do poločasu skórovat zásluhou Modesteho, hostující gólman Gulácsi si však dokázal poradit.

Obě branky nakonec padly až po obrátce. Nejprve rozradostnil sebe a domácí fandy Modeste poté, co Simakan špatně odkopl merunu a dostal ji do cesty svého soupeře. Vše ještě zkoumal VAR, regulérnost gólu přitom potvrdil, jelikož Simakana napadající Uth nefauloval. Hosté ovšem přece srovnali, centr z rohového čtvrtkruhu od Szoboszlaie zužitkoval hlavou Haidara.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
cologneFC

Come on Effzeh!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele