31. kolo
23.04.2022 15:30 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Radost hráčů 1. FC Köln (© AFP)

Kolín přiblížil Arminii sestupu a sám zůstává ve hře o poháry.

Tři kola před koncem soutěže zůstává na sestupových příčkách nadále Arminia Bielefeld. "Die Blauen" nezachytili začátek a v Kolíně nad Rýnem se dostali rychle do nesnází. Ještě v prvním poločase se jim sice podařilo vyrovnat, ale o další branky už se staraly jen domácí.

Arminia si dělala zálusk na body, které by jí výrazně pomohly v boji o záchranu, jenomže už ve třetí minuty se začala tato myšlenka rozplývat. Mark Uth si ve vápně převzal balón a po rychlé otočce v pádu přesně zakončil. Hosté se rozjížděli pomalu, ale dokázali nakonec srovnat krok. Ve 33. minutě využili velké chyby Kiliana a přihrávku před branku si srazil Timo Hübers.

Kolín se s vyrovnáním nehodlal smířit a ještě do poločasu stihl znovu vést. Nejprve těsně minul zařízení Ljubičić a dvě minuty před přestávkou propálil Ortegu i s pomocí teče Anthony Modeste. Závěr prvního poločasu byl pro Arminii pohromou a mohl skončit mnohem vyšším rozdílem.

Druhý poločas už tak bohatý na šance nebyl a stav 2:1 se dlouho neměnil. Hra byla nepřesná na obou stranách a tempo opadlo. Armínia zůstávala ve hře o body, ale vyrovnat se jí nepodařilo. Kolín přidal v závěru ještě třetí branku a tím bylo o osudu utkání definitivně rozhodnuto. Bleskurychlý kontr zakončil do odkryté branky Jan Thielmann. Kolínu patří v tabulce sedmé místo s jednobodovou ztrátou na Konferenční ligu, tři body pak ztrácí na Evropskou ligu a pět na Ligu mistrů. Co se týče Arminie, ta ztrácí na nesestupové příčky tři body, ale Hertha má utkání k dobru.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pánové čutálisti z Kolína, penízky se dají vydělat i jiným zpusobem , než pobíháním po hřišti jako banda buzerantu. Nikdo vás nebude plácat po ramenou, že jste hráli základní skupinu EL.

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele