21. kolo
13.02.2021 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Loris Karius (© AFP)

Union Berlín hrál se Schalke bez branek

Svěřenci Urse Fischera stále nejsou v ideální pohodě. Na druhou stranu i remíza je pro ně dobrá, vzhledem k zaváhání konkurentů. Die Königsblauen sice uhráli devátý bod, nicméně pořád zůstávají na osmnácté příčce.

V dresu die Eisernen předvádí velice dobré výkony Taiwo Awoniyi. Host z FC Liverpool se také už ve 4. minutě mohl postarat o první přesnou trefu, kdyby sám před Ralfem Fährmannem neselhal. Následující minuty mnoho fotbalového vzruchu nepřinesly. Zvláště hosté působili dojmem, že ještě zcela nevstřebali domácí porážku 0:3 od Lipska.

Až v devětadvacáté minutě zkusil štěstí Suat Serdar. A šest minut po něm pálil na opačné straně Christian Gentner. Nepříliš výživná úvodní pětačtyřicetiminutovka skončila bez jakéhokoli dalšího vzruchu. V té druhé to bylo na Stadion an der alten Försterei přeci jenom o něco málo zajímavější, byť gól nakonec nepadnul.

V 52. minutě se ocitnul ve velice nadějné pozici Joel Pohjanpalo, jenže mezi tři tyče nezacílil, což si zopakoval i těsně před vypršením hodiny hry. Krátce po něm se znovu tváří v tvář Färhmannovi ocitnul Awoniyi, nicméně všechno dopadlo jako v úvodu utkání. Do zakončení se dostali také Marcus Ingvartsen a Robert Andrich. Ani jeden z nich však nebyl úspěšný.

V 76. minutě měl šanci Amine Harit. V pětaosmdesáté minutě vychytal Fährmann aktivního Ingvartsena. A co se týče brankových příležitostí, udělal za tímto střetnutím tečku střídající Nassim Boujellab. A tak se zkrátka stalo, že v sobotu 13. února 2021 skončilo všech pět bundesligových zápasů remízou.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele