17. kolo
20.01.2021 20:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Robert Lewandowski (© AFP)

Bayern veze hubenou výhru z Augsburgu

Bayern Mnichov veze hubenou výhru 1:0 z Augsburgu. Tým z Mnichova může být rád za mnoho neproměněných šancí svého soupeře ze závěru zápasu.

A již ve 12. minutě mohl jít favorit zápasu Bayern do vedení, nicméně Robert Lewandowski se po centru Kimmicha ocitl v ofsajdu.

Ve 13. minutě nařídil sudí Jöllenbeck pro Bayern penaltu za ostrý zákrok Raniho Khediry ve vlastním pokutovém území a pokutový kop následně proměnil nejlepší střelec hostujícího týmu Lewandowski.

Ve 43. minutě se ocitl polský kanonýr v další dobré šanci, tentokrát se mu však skórovat nepodařilo a míč skončil pouze na tyči. O minutu později střílel pouze do jednoho z domácích obránců Goretzka.

A v 75. minutě se k výhodě v podobě pokutového kopu dostal také Augsburg. Pavard zahrál ve vápně rukou a sudí Jöllenbeck byl nekompromisní. Následnou penaltu však neproměnil Finnbogason, který zamířil pouze do tyče.

Další šanci na vyrovnání měl Augsburg v 87. minutě. Niederlechner střílel z levé strany pokutového území Bayernu, avšak míč pouze rozvlnil síť ze strany.

Úplně poslední šanci na změnu skóre zahodil Augsburg v 93. minutě, když Jensen našel svým centrem z levé strany Uduokhaie, který však hlavičkoval pouze těsně nad. Zápas tedy skončil jednogólovou výhrou hostů.

Bayern tak upevnil svou pozici na prvním místě tabulky Bundesligy, kde se v tuto chvíli nachází s devětatřiceti body. Augsburg je s devatenácti body dvanáctý.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
Rich

1-3

Reagovat
Elmas

0:4

Reagovat
Nickname 9

1:4

Reagovat
Gerd 13

Tak jsme utrpěli vítězství s odřenýma ušima...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele