29. kolo
17.04.2021 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Fanoušek Augsburgu (© AFP)

Augsburg s Bielefeldem bez branek, hosty podržel Ortega

Bezbrankovou remízou skončil zápas Augsburgu s Bielefeldem. Bod znamená pro Bielefeld alespoň dočasné opuštění sestupového pásma.

Bielefeld je v tuto chvíli se sedmadvaceti body patnáctý, tedy bod před šestnáctou Herthou, která má však zápas k dobru. Augsburg je se třiatřiceti body jedenáctý a na evropské poháry ztrácí jedenáct bodů.

Mírným favoritem zápasu byl domácí Augsburg, do první velké šance se však dostali hosté. Ve 29. minutě se v dobré pozici ocitl hráč Arminie Voglsammer, který však nezamířil přesně a jeho střela skončila pouze těsně nad.

Ve 44. minutě mohl jít do vedení Augsburg, když Gouweleeuw skvěle zpracoval míč z volného přímého kopu a přibližně ze vzdálenosti penaltového puntíku vystřelil prudce do pravého horního rohu brány, kde však reflexivně zasáhl hostující brankář Ortega.

Největší šanci celého zápasu jsme však viděli až ve druhé půli, konktrétně v 79. minutě, když se po geniální přihrávce od Finnbogasona ocitl tváří v tvář brankáři Ortegovi Vargas. Ortega však znovu skvěle zasáhl a míč skončil pouze těsně vedle tyče.

Hosté tak mohou alespoň za bod děkovat především svému brankáři, který vytáhl během zápasu dva velmi solidní zákroky. Příští týden česká oba kluby vložené kolo - Augsburg se představí ve Frankfurtu a Bielefeld bude hostit Schalke.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
Kluivert9

❤️

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele