2. kolo
26.09.2020 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Mönchengladbach se s Unionem rozešel smírně, blíže ke třem bodům měli domácí

Borussia Mönchengladbach remizovala v rámci druhého kola bundesligy s Unionem Berlín 1:1. Domácí může mrzet především inkasovaný gól ze závěru zápasu a dvě neproměněné tutovky.

Jasným favoritem zápasu byl Mönchengladbach, který však v prvním kole prohrál 0:3 s Dortmundem. Union na tom však nebyl, co se týče formy, o moc lépe, jelikož v prvním kole prohrál 1:3 s Augsburgem.

V 17. minutě zahrozila Borussia poprvé, ale brankář hostů Luthe vychytal střelu, kterou Pléa vyslal z bezprostřední blízkosti. Ve 37. minutě zahrozil Pléa znovu, tentokrát hlavou po rohovém kopu. Skvělý Luthe však jeho pokus opět vychytal a v první půli jsme žádnou branku neviděli.

Ve druhém poločasu už však Mönchengladbach svatyni hostů pokořil. V 56. minutě hlavičkoval po centru z rohového kopu Thuram a na tuto střelu byl už i Luthe krátký. 1:0 pro domácí. V následující dvacetiminutovce jsme svědky žádné větší šance nebyli a už už to vypadalo, že tři body zůstanou v Mönchengladbachu. Tomu se však vymstila pasivní hra a v 80. minutě dokázal Union vyrovnat po gólu Schlotterbecka hlavou.

Až v tuto chvíli Mönchengladbach hru znovu otevřel a gól na 2:1 měl dvakrát na noze Binsibajni. V 88. minutě však mířil pouze těsně vedle a v 91. minutě zase těsně nad. Oba soupeři si tak nakonec body rozdělili.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
montaigne33

Velká škoda... nedohrané nadějné protiútoky a chyby/nedůraz v malém vápně... Závěry utkání se BMG jaksi nedaří

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele