19. kolo
31.01.2021 15:30 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Radost hráčů Kölnu (© AFP)

Köln zvítězil nad Bielefeldem a dostal se ze sestupového pásma

Köln dokázal zvítězit poměrem 3:1 nad Arminií Bielefeld a prohodil si s ní pozice v sestupovém pásmu. Na barážové šestnácté příčce se v tuto chvíli nachází právě Bielefeld.

Köln se díky zisku tří bodů posunul na čtrnácté místo, pouhý bod před šestnáctý Bielefeld. Kolem barážové šestnácté příčky se v tuto chvíli pohybují hned tři týmy, sedmnáct bodů má totiž také Hertha BSC, která má však lepší gólový rozdíl než Bielefeld.

Favoritem zápasu byli domácí a ti se do vedení dostali již během jeho první desetiminutovky. V 9. minutě se dostal k odraženému míči v pokutovém území hostů Wolf, pro kterého nebyl problém zakončit do prázdné brány.

Ve 21. minutě si připsal skvělý zákrok domácí brankář Timo Horn, jenž vychytal slibnou střelu z volného přímého kopu Bielefeldu. A ve 28. minutě přidal Wolf i druhý gól Kölnu, když se tentokrát prosadil střelou z voleje.

První poločas tedy skončil dvougólovým vedením Kölnu, který byl jednoznačně aktivnější. Ani s vědomím dvougólové ztráty se však Bielefeld nevzdával. V 52. minutě se mu dokonce podařilo vstřelit gól, tomu však předcházela hra rukou a nebyl tak uznán.

V 62. minutě zvýšil na 3:0 Rexhbecaj, který dovedl míč až do pokutového území, odkud střílel po zemi k pravé tyči. Kosmetickou úpravu skóre pro Bielefeld zařídil v 73. minutě Córdova, který zakončoval do odkryté brány po skvělé přihrávce Klose. Všechny tři body tedy v jednom ze záchranářských soubojů zůstávají v Kölnu.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele