3. kolo
31.08.2019 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Wolfsburg a Paderborn se rozešly smírně

Vlci tak promarnili možnost třetí výhry v řadě, nicméně i tak mají jistotu, že reprezentační přestávku přečkají na třetí příčce. Pro družinu Steffena Baumgarta se naopak jedná o první letošní body.

Domácí začali ve své Volkswagen-Areně aktivněji a už po osmi minutách hry klidně mohli vést o dvě branky, kdyby ovšem Huth nevychytal Joăa Victora a kdyby Schlager dokázal pořádně trefit balon. Ten samý fotbalista musel už za další tři minutky střídat a na jeho místo přišel zkušený Yannick Gerhardt.

Za necelých šedesát sekund tak přímo z hrací plochy přihlížel tomu, kterak Streli Mamba v obležení na hranici šestnáctky přiťukává osamocenému Cauly Oliveirovi Souzovi. Skákavou přihrávku dokázal brazilský rodák přetavit v neméně skákavou střelu, se kterou si Koen Casteels při nejlepší vůli nedokázal poradit - 0:1.

Následující minuty nepatřily k tomu nejatraktivnějšímu, co bylo v rámci 3. kola na bundesligových stadionech k vidění. Byl to spíše boj o střed hřiště. Teprve v závěru úvodního dějství se dvakrát osmělil Brekalo, a poté to v dobré pozici zkoušel Christopher Antwi-Adjej, nicméně mířil rovnou do míst, kde se pohybovala domácí jednička.

Po změně stran měl na jedné straně dobrou šanci William a na té druhé Sven Michel. Další střela už přinesla většině diváků a divaček velikou radost, neboť ji měl na svědomí Josip Brekalo. Jeho parádní halfvolej zpoza velkého čtverce mohl klidně skončit v osmadvacáté řadě, jenže místo toho zapadl přesně na místo určení - 1:1.

Wouter Weghorst chtěl také přispět se svou trochou do mlýna, leč ztroskotal na Janniku Huthovi. Následný rychlý protiútok zakončili bídnou spoluprací Bamba a Michel. Druhý jmenovaný se tak ke střele dostal až v 75. minutě, kdy ovšem Casteelse nepřekonal. Vasiliadisovu radost zase překazil John Brooks.

V nastaveném čase se ještě osmělil střídající Ben Zolinski, jehož pokus z velké dálky skončil těsně za břevnem na horní síti. A tečku za utkáním učinil tři minutky poté Mohamed Dräger, který k radosti celého Paderbornu uklidil v pravý čas střelu Felixe Klause. Vlci za dva týdny odjíždějí do Düsseldorfu, zatímco Benteler Arena uvidí střetnutí s Schalke.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele