10. kolo
01.11.2019 20:30 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Hoffenheim si díky povedenému úvodu poradil s Paderbornem

Páteční předehrávku 10. kola Bundesligy si vzaly na starosti celky Hoffenheimu a Paderbornu. Domácí nenechali nic náhodě a do zápasu vstoupili s vidinou jediného cíle - zisku tří bodů. A podle toho také onen úvod vypadal. Hoffenheim v první třetině utkání vstřelil tři branky a bylo hotovo.

Skóre dnešního duelu otevřel už po dvou minutách hry Skov, když se náramně trefil z přímého kopu razantní střelou přes zeď - 1:0. Domácí po rychlé vedoucí brance nesundali nohu z plynu, ba naopak. V 9. minutě se do velké šance dostal Bebou, avšak nedokázal trefit branku, již strážil Zingerle.

Po čtvrthodině hry byl rozdíl mezi oběma týmy už dvougólový. Rupp si zleva navedl míč do pokutového území, posunul jej pod sebe na Grilitsche, jenž zachoval chladnou hlavu a vybídl ke skórování zprava nabíhajícího Kadeřábka, kterému již nedělalo problém dostat míč do sítě - 2:0.

Ve 26. minutě se domácí radovali znovu. Kadeřábek poslal od pravé lajny centr napříč celým vápnem na volného Locadiu, jenž si míč zpracoval, udělal kličku obránci a chytrou střelou na zadní tyč překonal gólmana hostí - 3:0. Hráči Paderbornu v tu chvíli byli zralí na ručník.

Ve 44. minutě měl další příležitost Bebou, ani tentokrát však přesně zamířit nedokázal. Do šaten tak šly týmy za stavu 3:0.

Po pauze se hra uklidnila, Paderbornští byli koncentrovanější a nedovolovali domácím vytvářet si další šance, sami však měli problém ohrozit Baumanna v brance Hoffenheimu. Jediná velká gólová příležitost druhé půle přišla v 74. minutě. Bebou prodloužil další skvělý Kadeřábkův centr na osamoceného střídajícího Adamjana, kterého fantasticky na bližší tyči vychytal Zingerle.

Zápas tak skončil jasným vítězstvím Hoffenheimu nad Paderbornem v poměru 3:0. Domácí se díky výhře posunuli na průběžné páté místo v tabulce. Hosté se i nadále krčí na chvostu Bundesligy.

Autor: Václav Bače / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele