27. kolo
23.05.2020 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Hoffenheim posedmé v řadě nevyhrál, v Paderbornu remizoval 1:1

Hráči Hoffenheimu neukončili sérii špatných výsledků ani na stadionu posledního Paderbornu, na kterém neudrželi brzké vedení a domů se vracejí jen s bodem za remízu 1:1.

Začátek přitom týmu Alfreda Schreudera vyšel skvěle. Už po čtyřech minutách si Pavel Kadeřábek na pravém křídle obhodil jednoho z domácích obránců a poslal přesnou přihrávku doprostřed vápna, kde Robertu Skovovi zbývalo už jen zatlouct míč pod břevno.

Jenže jak rychle hosté náskok získali, tak rychle se jim podařilo o něj i přijít. Jen o pět minut později totiž naprosto selhal obránce Bičakčić, který místo rozehrávky nepochopitelně namazal míč Dennisovi Srbenému. Ten nic nevymýšlel, tvrdě do něj praštil pravačkou a zatočil jej mimo dosah brankáře Baumanna. Kromě vyrovnání na 1:1 tak zlomil střelecké prokletí proti Hoffenheimu - šlo o vůbec první gól Paderbornu proti tomuto soupeři v historii.

Dva góly za úvodních devět minut tak mohly slibovat, že následovat bude vzrušující přestřelka, to se však nestalo. Hosté si sice dál vypracovávali šance, žádnou z nich už však proměnit nedokázali. Třeba v 28. minutě dalším výborným pasem vybídl Kadeřábek ke skórování Baumgartnera, tomu však na rozdíl od Skova střela z ideální pozice nesedla a skončila jen v náručí gólmana Zingerleho.

Ve druhém poločase se v dresu hostů po třízápasové zdravotní pauze na hřišti objevil izraelský záložník Dabbur a hned byl vidět. V 73. minutě jeho střela z velkého úhlu nadělala Zingerlemu velké problémy. O čtvrt hodiny později pak nedokázal využít dalšího povedeného centru od Kadeřábka, když míč z dobré pozice poslal hlavou jen vedle levé tyče.

Hoffenheim tak převahy využít nedokázal, už posedmé v řadě v lize nevyhrál a pomalu ale jistě ztrácí kontakt s týmy bojujícími o kvalifikaci Evropské ligy. Paderborn i v druhém pokaranténním zápase bere bod, v tabulce však zůstává poslední.

Autor: Vojtěch Gargulák

Komentáře (2)

Přidat komentář
Fikus19

Tip 2

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele