19. kolo
25.01.2020 15:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Paderborn vyhrál ve Freiburgu a živí naději na udržení

Paderborn vyhrál 2:0 ve Freiburgu a to i navzdory faktu, že poslední půlhodinu dohrával v deseti lidech. Paderborn je sice stále na sestupových příčkách, zisk třech bodů mu však bezpochyby pomohl.

Paderborn je v tuto chvíli s patnácti body předposlední a na barážové Brémy ztrácí dva body. Werder má však jeden zápas k dobru. Freiburg se naopak pohybuje na hranici evropských pohárů a v tuto chvíli je s devětadvaceti body sedmý.

Diváci se v prvním poločase nudili. Během celé úvodní půle totiž nebyli svědky jediné vyložené šance. To se naštěstí po poločasové pauze změnilo. Ve 48. minutě se podařilo hostujícímu Antwi-Adjeimu prostřelit domácího brankáře Schwolowa po samostatném průniku a Paderborn tak šel do vedení.

Po inkasovaném gólu Freiburg hru otevřel a najednou se bylo na co dívat. V 59. minutě hostující Jamil Collins bezohledně podrazil spoluhráče a sudí Siebert mu okamžitě udělil druhou žlutou, a tedy červenou kartu. Ani hra v oslabení však hosty nezlomila.

V 83. minutě totiž do hry znovu vstoupil hlavní rozhodčí Siebert, který nařídil pokutový kop pro hosty za faul na Prögera. Penaltu vzápětí proměnil Sabiri a potvrdil tak, že tři body si odvezou domů právě hosté z Paderbornu.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Freiburg ukázal, že umí i takhle-tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele