17. kolo
21.12.2019 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bitva Herthy s Mönchengladbachem skončila bezgólovou plichtou

Hertha v týdnu dokázala zvítězit na hřišti Leverkusenu, na což chtěla navázat v domácím utkání s Mönchengladbachem, jenž v posledních týdnech poztrácel několik bodů a spadl z čela Bundesligy. Přes veškerou snahu obou týmů nakonec fanoušci na stadionu neviděli ani jeden gól.

První zajímavou situaci měl na svědomí domácí Löwen, když ve 22. minutě trefil z přímého kopu břevno Sommerovy branky. Bohužel, to byla zároveň jediná zajímavá akce, která se v průběhu první půle udála. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Druhý poločas nepřinesl příliš velkou změnu, co se týče četnosti brankových příležitostí. V 73. minutě se dostal k hlavičce Boyata, ale nezamířil přesně a těsně minul branku Gladbachu. Z řad Hřibat se do šance dostal Neuhaus v 78. minutě, jenž svou hlavičkou taktéž nedokázal trefit svatyni soupeře.

Po neslaném, nemastném průběhu zápasu tak odcházeli fanoušci obou celků ze stadionu jistě velmi rozladěni, neboť nejen, že neviděli ani jeden gól, ale neměli ani příležitost vidět byť jen jedinou pořádnou gólovou příležitost. Hertha remizovala s Mönchengladbachem 0:0.

Berlínský klub stráví zimu pravděpodobně na dvanácté ligové pozici, Hříbata přezimují na místě druhém.

Autor: Václav Bače / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele