4. kolo
22.09.2018 15:30 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

VfL Wolfsburg - SC Freiburg 1:3

Wolfsburgská Volkswagen Arena hostila duel týmů s odlišnými vstupy do sezony. Zatímco domácí Vlci nenavázali na bídná představení z posledního ročníku a do nové sezony vstoupili více než dobře, Freiburgu patří místo ve spodní části bundesligové tabulky.

Tyhle předpoklady ale v tomto utkání neplatily. Rolland Salai už v osmé minutě poslal famózní hlavičkou hosty do vedení a tím určil ráz celého utkání. Když byl pak ve dvacáté minutě na stejného hráče ve vápně spáchán faul a rozhodčí ukázal na putník pro pokutový kop, vypadalo to s Wolfsburgem nedobře. Casteels sice penaltu Nilsovi Petersonovi chytil, proti následné dorážce stejného hráče už ale neměl nárok a zásluhou německého forvarda vedl Freiburg 2:0.

Wolfsburg mohl několikrát skóre korigovat a snížit, proti byl ale pokaždé famózní gólman Schwolow. V padesáté minutě pak svůj samostatný nájezd proti Casteelsovi proměnil kapitán Freiburgu Mike Frantz a domácí vypadali definitivně na ručník, 0:3.

Po hodině hry Admir Mehmedi svým gólem alespoň korigoval skóre. Další branky už ale Wolfsburg nepřidal a svěřenci trenéra Streicha tak vezli z Wolfsburgu všechny tři body za výhru 3:1.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele