3. kolo
15.09.2018 15:30 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Hertha BSC 2:2

Minutu před koncem zápasu to vypadalo, že Hertha přiveze z Wolfsburgu všechny body. Branka Dilrosuna ale nakonec nebyla jediná. V posledních minutách se utkání nezvykle zvrtlo a nakonec skončilo dělbou bodu za konečnou remízu 2:2.

Volkswagen Arena se stala dějištěm velmi zajímavého utkání, které vítězě nepoznalo. Wolfsburgu jednoznačně patřil začátek, tlak který si vytvořil byl místy až drtivý, jenomže žádná gólovka k vidění nebyla a tedy i žádný gól. Ve 4.minutě se sice z těžké pozice pořádně opřel do balónu Roussillon, ale tvrdá rána si cestu mezi tři tyče nenašla. Wolfsburg hostům vůbec nepůjčoval balón a obléhal jarsteinovu branku, avšak bez žádného efektu. Těsně před koncem prvního poločasu ojediněle zahrozili Berlíňané, ale s hlavičkou Kaloua neměl Casteels problémy.

Ani začátek druhého poločasu nenasvědčoval žádným ofenzivním výpadům. V 64.minutě však zmrazil Volkswagen Arenu Javairo Dilrosun. Obrovskou chybu vyrobil Roussillon, takže Hertha rychle kvapila na Casteelse a Dilrosun se rozhodl nepřihrávat, sám zakončil a udělal dobře! Hosté pak drželi Wolfsburg na uzdě a zdálo se, že nejtěsnější vedení uhájí.

V 89.minutě úplně zbytečně fauloval Maier Ginczeka a sudí po shlédnutí videa nařídil pokutový kop. Otázkou konzultace totiž bylo, zdali faul proběhl v pokutovém území či ještě mimo. Yunus Malli sice zvolil stranu kam Jarstein skákal, ale jeho střela byla natolik přesná a razantní, že jí brankář Herthy nemohl chytit.

V nastaveném čase se pak děly neuvěřitelné věci. V jeho třetí minutě podstřelil z volného přímého kopu zeď slovenský záložník Ondrej Duda a Hertha znovu ve Wolfsburgu vedla. Hostující fanoušci už slavili výhru, ale nákop VfL, vyhraný hlavičkový souboj Brookse a zakončení špičkou kopačky v podání Admira Mehmediho znamenali další a tentokrát už konečné vyrovnání na 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele