10. kolo
02.11.2018 20:30 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

VfB Stuttgart - Eintracht Frankfurt 0:3

Eintracht Frankfurt pokračuje v dobrých výkonech, díky kterým se udržuje ve hře o příčky zajišťující Ligu mistrů. Tentokrát to odnesl Stuttgart, jenž ne a ne navázat na výsledky z minulé sezony.

Z časomíry neuběhly ještě ani čtyři minuty a Ante Rebić se radoval z gólu. Bohužel předčasně, neboť rozhodčí Sven Jablonski se po poradě s asistentkou u videa rozhodl ho neuznat, jelikož chorvatský útočník přebíral Jovićovu přihrávku v těsném ofsajdu. Další pokus patřil Mariovi Gómezovi, nicméně jeho hlavička se mezi tři tyče nevešla.

V minutě jedenácté se dostal balon přes Rebiće a Joviće až k Hallerovi, jenž ho bleskurychle dopravil na místo určení - 0:1. Následně mohl vyrovnat Nicolás González, nicméně po centru od Dennise Aoga minul. Po půl hodině se přivalilo další nebezpečí od tria Jović-Rebić-Haller. Třetí jmenovaný pálil na Zielera, který vyrážel k tomu prvnímu, jenž udržel míč ve hře a pobídl kolegu Rebiće, jenž hlavou zvýšil - 0:2.

Ve zbytku prvního poločasu se domácí snažili. Thommyho přímý kop skončil těsně mimo. González si za minutu počínal úplně stejně. A Gómez? Ten ve výborné pozici pro sebe překvapivě rovněž selhal. Do druhé půli šli tedy svěřenci Markuse Weinzierla s tím, že musí dohnat dvoubrankové manko. Aktivní González to marně zkusil z dálky.

Na druhé straně začal řádit ještě aktivnější Jović. Příležitosti měl hned čtyři, což se ukázalo býti stejně málo. Ani Haller ve vyložené pozici Ron-Roberta Zielera nepřekonal. A tohoto večera nebylo přáno ani Gómezovi. Před vypršením osmdesáté minuty zkusil štěstí Rebić. Ale definitivní gólovou tečku udělal za tímto duelem až Nicolai Müller.

Ten přišel na hřiště deset minut před skórováním, kdy nahradil svého chorvatského kolegu. Willems převzal na levé straně míč, vběhl s ním až do malého čtverce, aby následně loboval před bránu, kde jeho zmíněný spoluhráč předvedl ukázkové zakončení hlavou - 0:3. Orli se příště střetnou se Schalke. VfB se pokusí přehrát Norimberk.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
tlaci

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele