20. kolo
02.02.2019 15:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Hoffenheim ztratil, doma remizoval s Fotunou

Hoffenheim ani ve druhém zápase na Düsseldorf nevyzrál a doma bere jen bod za konečnou remízu 1:1. Svěřenci trenéra Nagelsmanna měli utkání dobře rozehrané, ale hubený náskok neudrželi a o dva body přišli. Pro Hoffenheim je to pochopitelně komplikace a ztráta v boji o pohárovou Evropu.

Už před utkáním se trenér Nagelsmann nechal slyšet, že zápas proti Fortuně berou jeho svěřenci jako odplatu za první prohrané utkání. Ve hře bylo hodně, TSG potřebovalo vyhrát, aby udrželo kontakt se čtvrtým místem, jenomže roli mírnějšího favorita nakonec nezvládlo.

Fortuna hned v úvodu ukázala, že se Hoffenheimu nebojí a už ve 4. minutě klidně mohla vést, kdyby skvěle nezasáhl brankář Baumann. Místo vedení hosté zanedlouho inkasovali. Bodzek ve vlastním vápně fauloval Geigera a sudí odpískal ve prospěch domácích pokutový kop. Andrej Kramarić vyslal z penalty přízemní střelu a Rensing se jen ohlédl. TSG mělo v prvním poločase ještě jednu dobrou příležitost, ale hlavičkující Brenet si vylámal zuby na Rensingovi. Do šaten mohli jít domácí jako spokojenější celek, nicméně hned po obrátce o vedení přišli. Nástup Fortuny byl bleskurychlý, Stögerův milimetrově přesný centr uklidil do sítě hlavou Rouwen Hennings - 1:1.

Druhý poločas měly oba týmy stále ještě před sebou, ale hra vyrovnáním překvapivě ztratila tempo. Následná podívaná mnoho vzruchu nepřinesla, často se přerušovalo, padaly žluté karty, střídalo se. Hoffenheim další recept na obranu Düsseldorfu prostě nenašel a doma jen remizoval, což je pro něho velká ztráta.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele