21. kolo
09.02.2019 15:30 CET
3 : 3
(1:1)

Reportáž

Ve Freiburgu padlo šest branek

Pořádně divoké utkání viděli diváci na Schwarzwald stadionu ve Freiburgu. Domácí tým v něm remizoval 3:3 s Wolfsburgem, přestože celý zápas tahal za kratší konec. VfL třikrát vedlo, ale ani jednou si nedokázalo výsledek udržet.

Úvodních deset minut žádnou ofenzivní podívanou nenabídlo, jenomže zápasu pomohla branka o minutu později. Vlci totiž podnikli útok a Jérome Roussillon mezi dvěma stopery poslal balon přesně k přední tyči, kam Schwolow nedosáhl. Zajímavé je, že to byla v podstatě jediná šance Wolfsburgu v průběhu prvního poločasu. Freiburg nehýřil aktivitou, přesto dokázal ještě do konce první pětačtyřicetiminutovky vyrovnat. Po Niederlechnerově přihrávce přesně vypálil Vincenzo Grifo, takže to bylo 1:1 jak na šance, tak i na branky.

To pravé ořechové odstartovalo až po změně stran. Wout Weghorst vrátil v 63. minutě Wolfsburgu vedení, když proměnil pokutový kop nařízený po faulu Robina Kocha, ale za sedm minut domácí přichystali odpověď. Rohový kop zahraný na přední tyč dostal do sítě hlavou Nils Petersen - 2:2. Přestřelka pokračovala o pět minut později a do vedení šel znovu hostující tým. Weghorst patičkou šikovně přihrál Renatu Steffenovi a ten zblízka pod břevno nedal Schwolowi žádnou šanci.

Vlci ale ani třetí vedení neudrželi a definitivní remízu 3:3 zařídil dvě minuty před koncem Gian-Luca Waldschmidt. Závar před Casteelsem ukončil nechytatelnou dělovkou! Domácí příznivci mohli prožít dokonalou euforii, protože v nastavení překonal Casteelse i Philipp Lienhart, ale jeho úspěšná hlavička nemohla pro ofsajdové postavení platit, což záhy odhalilo a potvrdilo video. Freiburg si s Wolfsburgem rozdělil body a nutno podotknout, že výsledek je pro oba aktéry zasloužený.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

433

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele