16. kolo
18.12.2018 20:30 CET
2 : 2
(2:2)

Reportáž

Zápas mezi Herthou a Augsburgem nakonec vítěze nepoznal

Olympijský stadion viděl hodně pestré úvodní dějství, během kterého padly všechny čtyři branky. Z výsledku budou mít nepochybně větší radost hosté, neboť domácí v tabulce kvůli dělbě bodů o něco klesnou.

Už ve 3. minutě se pokoušel prosadit Leckie, nicméně na svůj přesný zásah si musel ještě nějakou dobu počkat. To Marin Hinteregger se prosadil hned, jelikož mu od rohového praporku centrující Schmid poslal na hlavu ideální balon - 0:1. Ve třiadvacáté minutě se připomněl Maximilian Mittelstädt a Luthe se musel opravdu činit.

O pět minutek později však nestačil na přízemní zakončení Leckieho, jemuž pozici připravili Duda se Selkem - 1:1. Už za tři minutky ukořistil hrací předmět Valentino Lazaro a hnal se do pokutového území Augsburgu. Svoje sólo zakončil ranou, se kterou si brankář poradil. S Dudovou dorážkou už tak úspěšný nebyl, třebaže evidentně udělal všechno, co bylo v jeho silách, aby zabránil gólu - 2:1.

Fuggerstädter se dočkali vyrovnání ještě v téže desetiminutovce. Po pěkné akci na jeden dotek, ve které hrály role i patičky a šajtle, posunul Finnbogason na Koo Ja-Cheola, který na malém vápně levačkou zpracoval a bodlem druhé nohy prostřelil Jarsteina - 2:2. Do šaten se tedy šlo za nerozhodného stavu.

Druhý poločas už tak výživný nebyl. Selke chybu protihráče Maxe nepotrestal a střídající Vedad Ibišević svou hlavičkou také nezajistil Staré dámě tři body. O ty se bude muset pokusit až v Leverkusenu. Augsburg v domácí WWK Areně přivítá v posledním zápase podzimu lepšící se Wolfsburg.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele