31. kolo
27.04.2019 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Frankfurt potřetí za sebou nevyhrál, v souboji s Herthou góly nepadaly

Vyrovnané, na šance však chudé utkání spolu odehráli Frankfurt a Hertha Berlín. Domácí Eintracht v závěru nevyužil ani desetiminutovou přesilovku a v boji o postup do Ligy mistrů si tak stejně jako před týdnem připsal jen bod.

Domácím chybí produktivita francouzského útočníka Sebastiena Hallera. Ten se zranil na konci března a Frankfurt od té doby vyhrál jediné bundesligové utkání. V souboji s Herthou si první větší možnost ke skórování připsal po dvaceti minutách Ante Rebič, jehož přízemní střelu ale gólman Jarstein zlikvidoval. Na druhé straně měl dvě nadějné příležitosti Ibiševič, nejdříve jej však vychytal Trapp, následně jeho rána mířila mimo. Největší šanci první půle tak měl opět Rebič, který si naskočil na centr do vápna, ani tento pokus však Jarstein do brány nepustil.

Příliš atraktivní podívanou nenabídl ani druhý poločas. V jeho úvodu byli aktivnější hosté, jediný náznak šance však skončil nepřesnou střelou jejich nejlepšího kanonýra Ondreje Dudy. Ani domácí jejich vyhlášený střelec nespasil. Luka Jović tentokrát působil nevýrazným dojmem a poprvé v sezóně se netrefil ve čtyřech po sobě jdoucích zápasech. A když už to vypadalo, že by bezbrankový stav mohl z dobré pozice prolomit De Guzmán, místo Jarsteinovy brány poslal míč do nejvyšších pater Commerzbank-Areny. O vzrušení se tak v závěru postaral jen berlínský obránce Klünter, který se po druhé žluté kartě poroučel do sprch.

Domácím ale ani přesilovka ke gólu nepomohla. Zápas v poklidném tempu dospěl k bezbrankové remíze a Frankfurt tak ještě čeká boj o čtvrté místo zajišťující postup do Ligy mistrů s Mönchengladbachem, který se na něj v případě večerní výhry ve Stuttgartu může bodově dotáhnout

Autor: Vojtěch Gargulák

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele