14. kolo
08.12.2018 15:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Bayern opět vyhrál, bez problémů si poradil s Norimberkem

Druhou výhru v řadě si připsali hráči mnichovského Bayernu a dostali se na průběžné druhé místo. Dvěma góly se na tom podílel polský kanonýr Robert Lewandowski.

Již od začátku vše nasvědčovalo jednoznačnému utkání. Mnichovští svého soupeře téměř nepustili za půlku a vše korunoval v desáté minutě gól Roberta Lewandowskiho. Ten si zcela nehlídaný naskočil na centr Kimmicha z rohového kopu a poslal míč za záda gólmana Bredlowa.

Druhý gól mohl přidat o čtvrt hodiny později. Gnabry a Müller zcela rozebrali obranu Norimberku a přeložili Lewandowskému míč na penaltu. Ten byl opět naprosto sám, rána mu ale vůbec nesedla a mířila vysoko nad bránu.

Reputaci si Polák napravil už po chvíli. Leon Goretzka vyslal nečekanou střelu z dálky, kterou hostující brankář stihl jen vyrazit. Na Lewandowského zírala odkrytá klec, kterou hráč jeho formátu nemůže pohrdnout. A také nepohrdl.

Po hodině hry předvedl norimberský gólman Fabian Bredlow hrůzostrašný odkop. Ke střele se z pravé strany dostal Serge Gnabry, jehož pokus Bredlow zneškodnil, proti dorážce Ribéryho už ale nic nezmohl. 3:0.

V nastaveném čase mohl přidat další zářez Joshua Kimmich. Kousek za vápnem se pořádně opřel do míče, jeho ránu ovšem zastavila spojnice branky. Bayern i tak po zásluze vyhrál, když pustil Norimberk jen k jedné střele mezi tři tyče (tu mimochodem vyprodukoval Ondřej Petrák).

Bayern se, vypadá to, probral z úvodní agonie a napevno se zařadil do první čtyřky. Jeho dnešní soupeř naopak čeká na vítězství již dlouhou dobu a spadl až na barážovou pozici.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3-0 LEWA,Gnabry,Muller.

Reagovat
Rich

4-0

Lewa, Muller, Gnabery a Coman

Reagovat
Jardman

tv seznam

Reagovat
Jardman

tv seznam

Reagovat
Rich

Výborná zpráva, minulý týden jsem se díval na Arsenal s Tottenhamem, příště bude Řím a dva dny před Štědrým dnem bude hrát Barcelona. Po Novém roce, doufám, že Seznam TV, bude dávat další zápasy.

Reagovat
vanGomm

Tak jen aby jim to vydrželo.Po zkušenostech z dob nedávno minulých jsem spíše pesimista.Jak se říká,že pesimista je bejvalej optimista s životní praxí

Reagovat
Rich

Jako i já se trochu obávám, že po Novém roce konec, ale tak snad ne. Škoda, že Prima Cool nedává Ligu mistrů no.

Nad jedničkou jsem zlomil hůl a odmítám jí sledovat, nedávají skoro nic, trapáci.

Reagovat
smazaný uživatel

6:0

Reagovat
Heresy

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele