7. kolo
06.10.2018 15:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Opel Arena, Mainz

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - Hertha BSC 0:0

Nepříliš zajímavé utkání se odehrálo v Opel Areně, kde na duel s domácím týmem FSV Mouč přijela berlínská Hertha. První šanci zápasu měli právě hosté ve dvacáté sedmé minutě. Valentino Lazaro posunul balon na Salomona Kaloua, který povedeným prvním dotykem nacentroval balon do šestnáctky. Tam hlavičkoval kanonýr berlínského celku Vedad Ibiševič, pokus hráče hostí ale skončil pouze na tyči domácí brány.

Ve třicáté deváté minutě se pak do své první šance v zápasu dostali i domácí hráči. Po akci, kterou na levém kraji rozjel Baku a Aarń, dostal míč do šesnátctky Gbamin. Ten přihrál Matetovi, který i přes dobrou pozici ke střele trefil jen brankáře Herthy Runeho Jarsteina.

Mnoho jiných zajímavých bohužel utkání nenabídlo. Celou dobu směřovalo k bezgólové remíze, což mohl ve druhé půli změnit snad jen pokus domácích v osmdesáté osmé minutě. Akce Mohuče ale končila nepřesnou střelou Boteho Bakua, který zdaleka Jarsteinova bránu neohrozil a norský brankář se o svou nulu obávat nemusel.

Utkání v Mohuči tak nabídl jen čtyři střely na branku, tři na straně domácího mužstva a jednu jedinou od hostů z Herthy. Oba týmy tak do tabulky zaznamenaly bod za remízu 0:0.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele