20. kolo
27.01.2018 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Werder Brémy - Hertha BSC 0:0

Brémy bezbrankově remizovaly s berlínskou Herthou, k výhře však měly blíže. Hosty držel skvělými zákroky brankář Kraft.

Pro Werder znamená remíza udržení jednobodového náskoku na předposlední Hamburk. Na patnáctý Stuttgart, který by v této chvíli zůstal mezi německou elitou, ztrácí Brémy tři body. Na nesestupové pozice se ale dotahuje také Köln, který získal z posledních čtyř ligových utkání deset bodů.

Hertha může být s remízou maximálně spokojena, neboť za zápas si vypracovala pouhé dvě střely na bránu Jiřího Pavlenky. Klub z hlavního města Německa se nyní nachází se šestadvaceti body na jedenáctém místě, přičemž na šestý Leverkusen ztrácí pět bodů, na šestnácté Brémy má pak pohodlný náskok devíti bodů.

Do první velké šance zápase se dostali již ve druhé minutě domácí, Gondorf však trefil pouze tyč Kraftovy brány. V 10. minutě se již Werder radoval ze vstřeleného gólu, který dal Maximilian Eggestein. Rozhodčí Dankert však po zhlédnutí videozáznamu branku neuznal kvůli předchozímu faulu Delayneho, za což si od domácích fanoušků nevysloužil pozitivní reakci.

Na další velkou šanci jsme museli čekat až do 68. minuty, kdy hostující Lazaro centroval před branku Brém, kde si míč našel Ibiševič, který však pálil pouze nad. V 74. minutě vyrazil brankář Kraft skvělým zákrokem hlavičku českého obránce Theodora Gebre Selassieho a z následné dorážky orazítkoval Gondorf pouze tyč. V 81. minutě podržel Kraft opět hosty po nebezpečné střele Belfodila.

Český brankář Jiří Pavlenka si tedy připsal další čisté konto, více práce měl však v tomto zápase rozhodně jeho protějšek, Thomas Kraft.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele