34. kolo
12.05.2018 15:30 CET
4 : 1
(1:1)

Reportáž

VfL Wolfsburg - 1. FC Köln 4:1

Wolfsburg svou povinnost porazit Kolín zvládl a vyhnul se přímému sestupu, vyhráno ale ještě nemá, neboť ho čeká ošemetná baráž. Vlci sice rychle vedli, ale o vítězství rozhodli až po změně stran, když do sítě Kolína nastříleli další tři branky.

Vlci na dálku soupeřili s Hamburkem, ale pokud by své utkání zvládli, jejich výsledek je vůbec nemusel zajímat. A domácí začali, jak nejlépe mohli. Už po šedesáti sekundách práskl do balónu Joshua Guilavogui a gólman Horn nemohl nic dělat. Přesně tohle Wolfsburg potřeboval a i nadále měl dobré šance. Origi si na Horna nepřišel a Brekala ve vyložené příležitosti zastavil jeden z obránců Kolína.

Výrazně lepší VfL nedokázal skóre navýšit a ve 32 .minutě z první šance Kolína inkasoval. Nutno podotknout, že Kozlové předvedli krásnou akci, kterou z ostrého úhlu zakončil padáčkem Jonas Hector.

Domácí se nenechali rozhodit a i když poločas zakončili remízou, po změně stran si vzali vedení zpátky. Kolínu naprosto selhal ofsajd systém a po přesné přihrávce se řítili na osamoceného brankáře Horna hned tři hráči. Divock Origi vstřelil gól a vše potvrdilo i video.

V 71. minutě už byl Wolfsburg nesmírně blízko výhře, po centru zprava hlavičkoval k tyči Knoche a domácí vedli 3:1. V první minutě nastaveného času pak završil výsledek Josip Brekalo, který postupoval na Horna z úhlu, zasekávačkou se zbavil obránce a střelou na zadní tyč dal na konečných 4:1. Wolfsburg tak čeká baráž.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele