1. kolo
19.08.2017 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

TSG Hoffenheim - Werder Brémy 1:0

Zápas mezi Hoffenheimem a Werderem Brémy gólové hody nepřinesl. O jedinou přesnou trefu se postaral až v závěru domácí Andrej Kramarić.

TSG začali hodně aktivně a už v 5. minutě se ocitnul sám před Pavlenkou Kerem Demirbay. Kouče Nagelsmanna však nepotěšil, jelikož mířil nad. Za deset minut dorážel po rohu do boční sítě nováček v dresu Hoffenheimu Havard Nordtveit. Werder si vypracoval první příležitosti až na sklonku úvodní třicetiminutovky. V obou však selhal Florian Kainz.

Ve 35. minutě se mohl do listiny střelců zapsat Theodor Gebre Selassie, ale po centru Maxe Kruseho mu nebylo dáno. Hned poté pořádně vyzkoušel Baumannovu pozornost Ludwig Augustinsson, jenž přišel v létě z Kodaně. Úvodní dějství skončilo střelou Kruseho, kterou ovšem včas do bezpečí zblokoval Benjamin Hübner.

Po hodině hry pálil Demirbay. Balon se odrazil od spodní strany břevna na čáru, kde naštěstí pro Nouriho skvadru vše zdárně vyřešil Jiří Pavlenka. Nagelsmann pak poslal do ofenzivy čerstvé síly, včetně Andreje Kramariće. Ještě před jeho zásahem však vyslal svůj pozdrav Steven Zuber a chyběly opravdu centimetry.

Hráči Hoffenheimu pak sehráli dobrou akci, na jejímž konci si Gnabry vylámal zuby na českém brankáři. Ten však o chvíli později kapituloval. Kramarić napřáhnul zpoza šestnáctky, jenže Robert Bauer tečoval míč tak nešikovně, že muž v rukavicích prostě při nejlepší vůli nemohl zabránit jeho cestě do sítě - 1:0. V Bundeslize se to tedy podařilo, teď ještě vyzrát v týdnu na Liverpool.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele