29. kolo
06.04.2018 20:30 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Hannover 96 - Werder Brémy 2:1

Werder Brémy si na Hannover hodně věřil. Ale kvůli špatnému prvnímu poločasu se nakonec nedopracoval ani k bodu. V tabulce však stále zůstává těsně před dolnosaským soupeřem.

Hannoverští začali hodně aktivně a Kohfeldtův tým zmáčkli na jeho polovině. První šanci si však na konto připsali hosté. Maximilian Eggestein rozhodně měl z Delaneyho dobré přihrávky vytěžit více. Tím spíše, že tři minuty poté jeho tým prohrával. Přizemní Albornozovu přihrávku si na bližší tyči pohlídal Martin Harnik - 1:0.

Pak převzali iniciativu Zelonobílí. Bohužel se dostali pouze k jediné střele, kterou Max Kruse z nějakých čtrnácti metrů nasměroval nad. V minutě dvaačtyřicáté obral o míč Bakalorz Bargfredeho, přiťuknul Bebouovi, který mu balon obloučkem vrátil zpátky do vápna. Lob sice vyřadil ze hry brankáře Jiřího Pavlenku, avšak skončil na tyči.

Brémští by měli kliku, kdyby se k dorážce nejrychleji neodhodlal Felix Klaus - 2:0. Dvoubrankový náskok po pětačtyřiceti minutách vypadal hodně slibně.

Po změně stran se jako první z dálky osmělili Delaney a Kruse. Ke snížení došlo patnáct minut před koncem. A opět v něm sehrála důležitou úlohu branková konstrukce. Delaneyho centr byl skákavý. Pro ve vápně číhajícího Iskaha Belfodila však nijak problematický. Hlavou mířil vlastně naslepo, takže po odrazu míče od břevna za brankovou čáru bylo třeba děkovat i paní Štěstěně - 2:1.

Necelou minutu poté se mohl střelec branky málem zase radovat. Uzdravený Tschauner ho pvšem výborně vychytal. Eggesteinův pokus pak byl tečován na roh, Harnikův byl zase příliš nepřesný. Bebou si poté vylámal zuby na Pavlenkovi a zmařena byla i poslední šance Brém.

Brémský Weserstadion uvidí za týden duel proti RB Lipsko. Hannover, který ukončil pětizápasovou sérii bez bodu, pocestuje do Bádenska-Württemberska ke střetnutí se Stuttgartem.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele