15. kolo
09.12.2017 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hamburger SV - VfL Wolfsburg 0:0

Zápas Hamburku s Wolfsburgem potvrdil vyrovnaný charakter a skončil bez branek. S remízou jsou určitě spokojenější hosté, kteří si drží klidný střed tabulky. V zápase proti Wolfsburgu se vyznamenala především obrana domácích, která soupeře nepustila ani k jedné větší šanci.

Hamburk si vypracoval dvě větší šance a obě v prvním poločase. Ve třicáté minutě se míč dostal na hranici vápna k Arpovi, který líbivě obehrál Brookse, ale jeho následná střela pouze o kousek minule tyč wolfsburgské branky. Druhá a poslední větší šance zápasu přišla o tři minuty později, kdy se Kostič dobře zorientoval ve vápně Wolfsburgu a nahrál na lépe postaveného Junga, který však pouze přestřelil branku Koena Casteelse.

Ve druhém poločase hrála obě mužstva mnohem opatrněji a žádné se do větší šance nedostalo. Mírně navrch však měl stejně jako v prvním poločase Hamburk a hráči Wolfsburgu tak mohou být za bezbrankovou remízu rádi.

Jeden bod pro každého ze soupeřů situaci v bundeslize nijak neřeší. Hamburk se s patnácti body stále nachází na patnácté příčce s jednobodovým náskokem na Brémy, pro které by šestnácté místo znamenalo baráž. Wolfsburg se s osmnácti body nachází na jedenáctém místě a na vysněné evropské poháry ztrácí pět bodů.

Šanci na plný bodový zisk bude Hamburk mít již v úterý, kdy v Imtech Areně přivítá frankfurtský Eintracht. Wolfsburg se představí rovněž příští úterý, kdy doma bude hostit ambiciózní Lipsko.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele