25. kolo
03.03.2018 15:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

FC Augsburg - TSG Hoffenheim 0:2

Hoffenheim po dvouzápasovém půstu naplno bodoval a nadále zůstává ve hře o poháry. Pro Augsburg naštěstí tato porážka vlastně vůbec nic neřeší. Nadále setrvá v klidném středu tabulky.

Na první pokus mezi tři tyče se ve WWK Areně čekalo bezmála dvacet minut. Z dálky jej na Marwina Hitze vyslal Andrej Kramarić. Prakticky totožná situace se opakovala jen o několik desítek sekund později. Jediný rozdíl spočíval v tom, že střílejícím byl tentokrát Serge Gnabry. Na druhé straně hřiště se neúspěšně osmělil Jonathan Schmid.

Blizoučko ke gólu měl po necelých devětadvaceti minutách hry Lukas Rupp. Nagelsmannův tým jeho neproměněná příležitost však dlouho mrzet nemusela. Už za minutu totiž centroval Hübner a Andrej Kramarić skóroval hlavou z nějakých čtrnácti metrů - 0:1. Pro chorvatského střelce to byla šestá trefa v posledních pěti zápasech.

Do konce úvodního dějství měl ještě velkou šanci Rupp, nicméně k další změně stavu došlo až po změně stran. Do rozhozené augsburgské obrany pronikli Kramarić a Gnabry, přičemž po jednoduché narážečce dovezli balon v podstatě až do kuchyně - 0:2. Nutno dodat, že tady kompletně zaspala celá obrana, včetně brankáře Hitze.

Že by se v následujících minutách Fuggerstädter nějak probudili, to se napsat nedá. Jejich nejužitečnějším hráčem se málem stal Nico Schulz, když zpětnou malou domů dosti potrápil Olivera Baumanna. Ten samý hráč mohl o dvě minutky později skórovat do správné sítě. Jeho pokus z druhé vlny však domácí jednička zastavila.

V 70. minutě se prosadil Shawn Parker. Bohužel pro Baumovu skvadru stál v ofsajdu. Do konce utkání to ještě hlavou zkoušel Michael Gregoritsch a po něm selhali Schulz a Uth. Hoffenheim tedy může jít do střetnutí s Wolfsburgem s větším klidem. Augsburg se potká s Hannoverem, který doposud nasbíral stejný počet bodů.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele