25. kolo
03.03.2018 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Hannover 96 1:0

V utkání Frankfurtu s Hannoverem byl favorit jasný. Zatímco Eintracht bojuje o evropské poháry, Hannover se coby nováček drží v klidném středu tabulky. To potvrdil také úvod zápasu, když se do první větší šance v patnácté minutě dostali právě domácí.

Marius Wolf vyzval ke skórování ve vápně Anteho Rebiče, jenž hlavičkoval, s jeho zajímavým pokusem si ale gólman Hannoveru Tschauner poradil a stav utkání se neměnil. Na další větší příležitost si pak museli diváci na stadionu Orlů počkat až téměř do závěru prvního dějství duelu.

Jen pár minut před koncem prvního poločasu se ale Eintracht přesto dočkal. Po rohovém kopu, který rozehrával Jonathan de Guzmán, se míč dostal k Dannymu da Costovi, s jehož hlavičkou už si na rozdíl od té Rebičovy gólman hostí rady nevěděl.

V osmdesáté druhé minutě mohl Eintracht své vedení zvýšit, když šel sám na Tschaunera Haller, na brankáře Hannoveru ale nevyzrál a druhý gól nepřidal.

Eintracht tak vyhrál nad Hannoverem nejmenším možným rozdílem a připsal si důležité tři body v boji o druhé místo v tabulce. To teď drží Lipsko a tým Nika Kovače na něj ztrácí jediný bod.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele