33. kolo
05.05.2018 15:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Hamburger SV 3:0

Eintracht Frankfurt doma přejel severoněmecký Hamburk 3:0 a zůstává v těsném kontaktu s evropskými poháry. To Hamburk si další prohrou komplikuje situaci a nebýt zaváhání Wolfsburgu, už by byl jeho sestup zpečetěn. Takto má HSV ještě naději.

Ta naděje už je ale hodně malá. Hamburk bude muset v příštím kole zvítězit a doufat ve ztrátu Wolfsburgu, jiná cesta k záchraně už nepovede. Zpět však k zápasu ve Frankfurtu. HSV začalo velmi bojovně, dostupovalo hráče a ve 25. minutě si dokonce mohlo zakřičet gól, jenže Huntova přihrávka na rozeběhnutého Ita byla do ofsajdu a sudí branku logicky neuznal. Vzápětí přišel úder domácího Frankfurtu. Haller prostrčil balón na Mariuse Wolfa, který překonal Pollersbecka. Za chvíli mohl zvýšit Mascarell, ale Pollersbeck byl tentokrát na místě.

Hostující trenér musel na nepříznivý vývoj reagovat a na druhý poločas přichystal hned dvojí střídání. HSV pak častěji drželo balón, ale to bylo tak všechno. V 70. minutě sice domácí zachránila branková konstrukce a následná branka padla opět z ofsajdu, ale to bylo ze strany HSV všechno. V 77. minutě protáhl Pollersbecka Haller a z druhé vlny ranou do šibenice zvýšil na 2:0 Omar Mascarell.

To už bylo na Hamburk příliš a jeho hráči rezignovali. Eintracht v pohodě kráčel pro tři body a na své cestě přidal v nastavení ještě jeden zásah. Alexander Meier využil pobídky Abrahama a střelou z první uzavřel střelecký účet utkání.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele