20. kolo
26.01.2018 20:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Frankfurt znovu porazil Gladbach a posunul se na druhé místo

Eintracht dokázal na cenné vítězství z Wolfsburgu navázat i před vlastními fanoušky, kde si poradil s Borussií Mönchengladbach a alespoň dočasně se posunul na druhou příčku...

Hned od začátku viděli přítomní diváci poměrně svižný fotbal, hesenská družina byla aktivnější a hned záhy se mohla dočkat kýžené odměny. Rebić vytvořil doslova tutovou šanci pro Wolfa, ten však z hranice malého vápna nedokázal trestuhodně změnit číslo na ukazateli skóre!

Krátce nato přišla pro porýnský tým komplikace v podobě zranění brankářské jedničky Yanna Sommera, kterého mezi třemi tyčemi vystřídal Tobias Sippel. Následně se hrálo od šestnáctky k šestnáctce a ani jedna strana se nedostávala do šancí. Zřejmě nejzajímavější situací tak po dlouhé minuty byl ostrý zákrok Rebiče na Herrmanna, po kterém přišel žlutý kartónek.

Ještě do odchodu na přestávku se však skóre nakonec přece jen měnilo. Velký podíl na celé akci měl Chandler, jenž si poradil s Herrmannem a Boateng už si poté věděl rady - 1:0!

Po obrátce však hosté viditelně přidali a zdálo se být jen otázkou času, než srovnají stav. Herrmann ovšem svůj projektil napálil jenom do břevna domácí svatyně a Zakaria o několik chvil později svým dalekonosným pokusem pro změnu přestřelil Hradeckyho branku.

Největší příležitost na srovnání pak měla "Hříbata" čtvrthodiny před koncem. Boateng uvnitř šestnáctky nedovoleně zastavil Stindla a rozhodčí Fritz nařídil pokutový kop! Odpovědnost následně vzal na svá bedra Thorgan Hazard, ovšem mičudu nasměroval jen do brankové konstrukce, skóre se tak ani tentokráte neměnilo. Už dříve pak mohl sudí pískat zákrok na Vestergaarda.

Otřepané nedáš - dostaneš se pak znovu potvrdilo. Psala se druhá minuta nastaveného času, když střídající Jović s Barkokem si vyměnili balón a prvně jmenovaný následně přízemní křižnou střelou upravil na konečných 2:0. Domácí tak zůstávají letos bez porážky.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele